Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán 2010-ben még kizárta az egykulcsos adót 2013. november 24. vasárnap 17:23 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán 2010-ben még kizárta az egykulcsos adót

Budapest – Igazságvadász címmel videó sorozatot indított az Együtt-PM – jelentette be Barabás Richárd, a szövetség politikusa vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón. Filmjeikkel “lerántják a leplet az Orbán-Simicska birodalom hazugságairól”, és tényekkel alátámasztva mutatják be, mi a valóság.

A sorozat első részében az oktatásban kialakult káosszal foglalkoztak, míg a most vasárnapi részben az elvándorlás a téma – mondta az ellenzéki politikus, hozzátéve: csak 2012-ben mintegy ötvenezren biztosan elmentek az országból “az Orbán-Simicska rendszer működése miatt”.

A választásokig minden területet érinteni fognak, hetente új témával jelentkeznek, szó lesz például az adórendszerről, a korrupcióról – közölte a politikus. A rövidfilmeket a szövetség honlapján és Facebook-oldalán is meg lehet tekinteni. A sorozat első részét mostanáig nagyjából 35 ezren nézték meg – mondta Barabás Richárd.

Az Együtt-PM politikusa a sajtótájékoztatón a TV2 Tények egyik 2010. februári adásából is levetített egy részletet, amelyben Orbán Viktor, akkor még miniszterelnök-jelöltként az egykulcsos adóval kapcsolatban arról beszélt: nem lehet egy kulcs, több kategória kell. Egy évvel később mégis bevezették az egykulcsos adót – mondta Barabás Richárd, aki szerint ezzel Európa egyik legigazságtalanabb szja-rendszere jött létre, mert az adózók 80 százaléka rosszabbul járt, a leggazdagabbaknak viszont egy év alatt akár egymillió forinttal is több maradhatott a zsebében.

Az új adórendszer “hatalmas”, összesen 444 milliárd forintos rést ütött a költségvetésen, amelyet különböző megszorításokkal, chips-adóval és egyéb illetékekkel próbálnak meg pótolni – hívta fel a figyelmet a politikus. A szövetség számításai szerint körülbelül ötvenezer munkahely szűnt meg az egykulcsos adó miatt – mondta Barabás Richárd, megjegyezve, legutóbb például a kormány egyik stratégiai partnere, a Jabil jelentett be 700 fős leépítést. Mégis azt látni, hogy tombol a kormány sikerpropagandája, “az Orbán-Simicska birodalom” hazugsága, az Együtt-PM viszont ki meri mondani az igazságot – mondta az ellenzéki politikus.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (26 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 41 szavazatból)
Orbán 2010-ben még kizárta az egykulcsos adót, 4.8 out of 5 based on 26 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

40 Reader’s Comments

  1. Ki az a naiv lélek,aki azt hiszi,hogy a birka magyarok ere még emlékeznek!!!!???
    Az ellenzéknek nap-mint nap emlékeztetnie kéne arra,hogy anno miket nyilatkozott Orbán!De az ellenzék ez ügyben is tehetetlen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  2. “az Orbán-Simicska birodalom” hazugsága, az Együtt-PM viszont ki meri mondani az igazságot – mondta az ellenzéki politikus.”
    Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy a Simicska-Puch tengely rossz fényt vet majd az együttműködésben résztvevő egyik félre. És akkor majd mit mond Bajnai a partneréről? Mert úgy-e világos, hogy a pártok háttéralkulat kötöttek egymással (FIDESZ-MSZP), és ez tény. Ez volt az oka annak, hogy Gyurcsány hiába akarta rendbe tenni a pártfinanszírozás rendszerét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  3. Hasítunk és sikerhegyek vannak – ja, hogy csak a koleszosoknak?!
    Na és, erre adott felhatalmazást a 2/3, tapsikolnak is hozzá, ha kell akár Brüsszelig elcöfögnek, hogy ne báncsák a Viktort!
    -
    http://csattogoslepke.tumblr.com/image/67738424472

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  4. És mennyien fogják látni a videó fimeket? Mennyi embert érdekel majd?
    Hiszen ezeket minden épeszű tudja.
    Tudják, mert a pénztárcájukból fizetnek, és tudják, mert talán az ő családjukból is távozott valaki külföldre.
    Nem ezeket kéne csokorba szedni, hanem a megoldást. Ja vagy az nincs?
    Együtt, külön, vagy sehogy sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  5. ” Ne azt figyeljék,amit mondok,hanem amit teszek”
    /Orbán Viktor/
    Minden témához plakátokat kell ké-
    szíteni és a legapróbb falvakba is eljuttatni !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  6. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    bumburi !
    De igenis az ilyen filmeket, tényanyagokat terjeszteni kell, mert ezt a tömeg könnyebben megérti, mint a leírt tényeket és szövegeket. Ez kommunikációs alapelv. Sajnos a “nép” 90%-a a tévékből “tájékozódik”, mégcsak nem is a rádiókból. A fidSS hatalom nem véletlen nyomatta annak a “digitális” renszernek a reklámját “á’lá Borbás Marcsi szélsőjobb Qva”, hogy annak beveztésétől kezdve, a szegényebbek már cskis e szűrőn keresztül juthatnak információkhoz. – Most, közvetlenül a választások előttre időzítve ! Ügyes, mondanák Pesten…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  7. tisztelthölgyeimésuraim
    Ne vicceljünk már! A neten megnézik. Azok, akik addig is onnan tájékozódtak!
    És a nincstelenek,meg akiknek nincs net?
    Szerinted ezzel tájékoztatva van minden érintett?
    Ez egy belterjes tájékoztatás, ami semmit nem ér.
    Esetleg olyan kérdéseket vet fel az emberekben, mint amilyenek bennem felmerülnek. És?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  8. Most fejeztem be Debreczeni József legújabb könyvének olvasását,Fidesz rablógazdasága c.Ugyan már valahol leírtam,de kizárólag erős idegzetűeknek ajánlom.Ha ez után a könyv után nem lesz komoly változás Magyarországon,akkor a 2014es választások után,amit biztosan a fidesz nyer,sorozatos házkutatásokra fog sor kerülni a megtakaritott pénzekért.
    MÁS:
    Valaki magyarázza meg nekem,hogyan tud egy emberben ennyi gonoszság,ennyi piszok lerakódni,és melyik az a testrész ami ezt tárolni tudja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  9. Igaza van bumburinak, a netet egy viszonylag szűkebb réteg használja tájékozódásra. Sajnos.
    De én is osztom, minden megvilágosodás számít!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  10. Az állampolgárság osztogatásánál meg megvédte az szavazati jogot, ami olyan jól sikerült,hogy a magyarországi lakhellyel rendelkező külföldön dolgozó magyar állampolgárok nagy részének nem lesz módja szavazni ellene.
    .
    Ennek a pávatáncnak a koreográfiáját tanítani kellene, hogy az ellenzéki formáció fogja fel már végre, hogy mi ellen nem tesz semmit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  11. Ez jó: az E2014 Párbeszéd az Orbán-rezsimmel a Bankszövetségért féle jobboldali alakulat ki meri mondani az igazságot…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  12. Ekkissé mintha későn kezdte volna az ellenzék a kampányt… talán, ha telepakolják az Orbános videókat meztelen nőkkel és macskákkal, akkor van esély. Már a nagyobb nézettségre a fészbúkon.
    .
    Kedves Pecor (olvastalak a másikon, nincs harag!), mármint “Változás egy könyv után”? Magyarországon??? Egy könyv után? Hát, ugye, kezdjük azzal, hogy Magyarországon az állampolgárok fele eleve minimum funkcionális analfabéta…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  13. mi mást lehetne tenni, mint állandóan szembesíteni orbán, a fidesz, a “jobboldal” minden hazugságát, csalását, lopását, törvénytelenségét, minden elhangzott ígéretét orbanisztán zord valóságával. minden formában és mindenkinek, aki lát csipetnyi negatívumot a mai rezsim müködésében meg kell szólalni. többek közt könyvet kell róla írni, videót, kis filmet kell készíteni és terjeszteni legalább a neten, még jobb valamilyen tv-ben, továbbá újságcikkeket kell írni, ha megy bartus minöségben, hozzá kell szólni a cikkekhez, hogy ezzel is tegyünk valamit orbanisztán leleplezéséért és mielöbbi bukásáért. jó kezdeményezésnek, helyes tettnek tartom az együtt mostani akcióját függetlenül attól, hogy az együtt eddigi politikáját összességében elégtelennek és alkalmatlannak tartom arra, hogy a fidesszel szemben bármit is el tudjon érni. de ezt az akciót semmiképpen nem szólnám le elöre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  14. Nagy András

    Teljesen egyetértek veled,nem véletlenül szajkozzák ezek a majmok állandoan a tömegeket.Azokat a tömegeket,amit te irsz,mert engem ezzel a maszlaggal nem tudnak megetetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  15. Olvasgatom a hozzászólásokat, és úgy érzem, mindenkinek igaza van – valamiben. Véleményem szerint, ha nem mondjuk, ha nem írjuk le, ha nem emlékeztetjük az embereket, még ha “belterjes” közönségnek is, akkor csak egyet tudunk, fejünket a homokba dugni. Ahhoz meg nincs kedvem.
    Sajnos terjeszteni csak azok között lehet, akik füle nyitott erre, a másik fél felé lehetetlen, mert nem akarják meghallani. Miért? Mert annyira imádják az “istenüket” hogy bármit megbocsájtanak neki. Ráadásul a sikerpropagandájuk elhitette velük, hogy a másik a gonosz. De azért a remény, hogy abból a tömegből legalább pár okosabbnak eljut néhány foszlány, vagy talán a tények, felnyitják a szemüket. De ha nem, akkor sem hiábavaló mindezeket ismételgetni, mert annyi minden gonoszság történt az elmúlt években, hogy már mi sem emlékszünk konkrétan mindenre. Így, jó lesz, majd csokorba szedve látni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. Megszámlálhatatlan részből álló videó sorozatot, megszámlálhatatlan cikket, könyvet lehet írni Orbán Viktor hazugságairól
    Az külön fejezetet érdemel, hogy miért nem járt még, így —-> http://tortenelemklub.com/images/tartalom_okor/IIvilaghaboru/mussolini.jpg <— Orbán Viktor, Magyarország jelenlegi Miniszterelnöke, az egyik leghazugabb politikus akiből miniszterelnök válhatott ebben az önsanyargató, fejetettjére állott országban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  17. Egyszerűen minden tiszteletem és elismerésem Bartus László úrnak, mert álláspontom szerint, a mo-i helyzettel kapcsolatban kiváló elemző “cikkeket”, írásokat tett közzé, itt az AN-en,… Szívből gratulálok!

    Nagyon sokat számított nekem is…főként amikor még Mo-n voltam…

    …Bevallom, én mára “elfáradtam”… “feladom”… már egyre kevésbé szeretnék magyarul olvasni, beszélni…

    Béke Nektek Barátaim! …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  18. jogászka
    én már régen nem élek magyarországon, de ha más nem is, egy kis AN mindig belefér az idömbe. ne add fel! orbán el fog tünni a süllyesztöben. ne kérdezd, hogy mikor:=)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. Na kerem, ez igy mar felig nagyon jo! A Fidesz minden bunet vilagga kell orditani…
    A tennivalok masik fele: a BOJKOTT kihirdetese es vegrehajtasa !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. bezanne,… Kedves,… Admin-ünk is gondolkodik…ezt már értésünkre adta…SAJNOS IGAZA van…tulajdonképpen, akárhogyan is dönt…lélekben Mellette vagyok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  21. .
    .
    magyarország jobban teljesít
    .
    kinek? – kérdem én
    .
    válaszolok is rá
    az erdélyből áttelepültek számára, akiktől én már hányok.
    a kondukátor alatt szocializálódott gazemberekről, s nem magyar emberekről van szó esetükben, akik a véletlen folytán egy másik országban születtek, hanem magyar nemzetiségű, ám a legundorítóbb románokról, securitate ügynökökről kell beszélnünk esetükben.
    tisztelet az igen csekély számú kivételnek!
    példákat írok, lehet csatlakozni, hogy tisztába tegyük, kiknek a segítségével, s kiknek a javára pusztítják az országot a jelenlegi mocskos fasiszta állatok, akik a hatalmat bitorolják ebben a kis kurvaországban.
    .
    ma meséli egy varrónő ismerősöm, hogy az amerikai tulajdonos elviszi a cégét szlovákiába. pedig ott euro van már, vélhetően többet kell fizetni munkabérként, ám valami oka csak van a váltásnak, nem?
    de jöjjön a lényeg!
    ismerősömet januári hatállyal kirúgják, elbocsátják, kinek, hogy tetszik.
    az érdekesség az ügyben, hogy vannak neki erdélyből áttelepült “magyar” kollégái.
    inkább mocsok románnak tartom őket!
    az egyik, ki tudja mi módon, benyalta magát kisfőnöknek, s az elbocsátások tekintetében a tulajdonos felé javaslatokkal él.
    szlovákiába két hónapos képzésre az új munkahely tekintetében azok a romániából áttelepült mocsok románok vesznek részt, akik teljesítményükkel csak rontottak eddig a cég mutatóin, akiket alkoholizmusuk miatt haza kellett küldeni, ám mégis ők maradnak, s a magyarországon született magyar munkaerőnek kell elhagynia a munkahelyét, mert az kell a románnak!
    mit mondott ez a rohadt román, ki erdélyi magyar valójában az ismerősömnek, ki itt született ebben a kis kurvaországban, s mindig a lehető legjobban dolgozott, arra a kérdésre, miért nem ő maradhat a cégnél?
    idézem a rohadt románját:
    .
    MERT UTÁLOM A FAJTÁDAT!
    .
    nos, ezek az erdélyi magyarok, akik valójában rohadt románok, fogják a fasisztáinkat hatalomban tartani választási csalással, hiszen ők NEM MAGYAROK valójában.
    .
    más…
    .
    jó évtizede, vagy régebben, volt egy játék a Sláger Rádió Bumeráng című műsorában.
    egy autóban kellett két hetet ülni, s aki kibírja, azé lesz a kocsi, volt a szabály.
    ha jól emlékszem, négyen ülték végig, három magyar születésű magyar férfi. s egy romániából áttelepült “erdélyi magyar” fiatal nő.
    mivel mindnki teljesítette a feladatot, a hallgatókra bízták a döntést.
    a marha állatjai, valami félreértelmezett szolidarításból, szimpátiából az áttelepült erdélyi nőnek szavazták meg az autót.
    mikor megszületett a döntés, s átadták a forgalmit, kulcsot, az erdélyi “szegény” rokonnak, akkor elmesélte ez a rohadt román, hogy bár a játék előtt másfél évvel jött magyarországra pucér seggel, üres zsebbel, az eltelt másfél év alatt – ki tudja milyen támogatások segítségével? – nyugat magyarországon – hol a legszegényebbek élnek ebben e kis kurvaországban ugye? – CSALÁDI HÁZA, KOCSIJA, S JÓL FIZETŐ – a magyar átlagot meghaladó mértékű – ÁLLÁSA VAN!!!
    .
    tovább is van, mondjam még?!
    .
    na ennyit a külhoni, erdélyi “magyar testvéreinkről”!!
    .
    fiamnak volt egy erdélyből áttelepült osztálytársa.
    nála törtetőbb, hazugabb, sunyibb, aljasabb kölyök nem járt az iskolába, mely iskola az egyik legjobb iskola ebben a kis kurvaországban.
    a gyerekem barátkozni kezdett ezzel a fiúval, mikor megjelent az osztályban, s egy idő múlva kezdett kibújni a szög a szákból.
    a szülei semmit sem tettek a két gyerek barátságáért, ellenben minket, s a gyermekemet minden módon ki akartak használni, s a hátunkon előre akartak jutni.
    ekkor felszámoltunk velük minden kapcsolatot, s hála istennek a fiam is felismerte undorító jellemüket, a gyerekét is, s végleg megszakított minden kapcsolatot e haszonleső, törtető mocskos románokkal.
    .
    várom a reakciókat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  22. orbán politikai hulla

    A fideszes rablógazdaság
    http://static2.lira.hu/upload/M_28/rek3/676754.pdf

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  23. bumburi
    2013. november 24. vasárnap
    17:45
    .
    Az attól függ, hogyan szerkesztik meg a filmet.
    .
    Ha nem unalmas, célzottan megszólítja őket, nem telíti túl az agyukat adatokkal, ha empatikus a károsultakkal szemben, (pl. első szám első személyt használ ha a károsultakról van szó), ha egyszerű rövid tőmondatokat használ és hagy kis szünetet köztük, ha a végére teszi amire emlékezniük kell, és még ezer apró profi trükk amit le nem írnék mert nem segítek Orbánéknak, akkor bomba lehet belőle.
    .
    Ugyancsak a film szerkesztésénél ügyelniük kell Orbánék várható visszavágására amit nem nehéz kikalkulálni, és a filmben már eleve olyan csapdákat elhelyezni amivel kihúzzák a szőnyeget Orbánék revansa alól.
    .
    Tehát fog az menni ha profi munka. Ha profi munka Orbán bekapja a horgot és védtelen marad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  24. Eagle
    Lehetne, de eddig mit csinált az mszp profi módon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. csakigazatmondó
    Mindenki tudna példákat sorolni, sajnos.
    Azonban nem szabad így elítélni általánosságban semmit,és senkit.
    Olyan dolgokért ítéled el a határon túliakat,amit határon belül is megtapasztalhatsz itt születetteknél.Soraidból csak gyűlöletet tudok kiolvasni.
    .
    Gondolkodj, és döntsd el, hogy idehaza nem egy törtető, mindenkin átgázoló csoportot alkotnak a fideszesek?
    Pénzért mindent megtevő csoporthoz tartoznak?
    Ami a romániai magyarokat illeti, gondolj arra, hogy ezt tette, ilyenné tette őket a diktátor.(ráadásul még MAGYAROK is!)
    Ez kezd nálunk is érvényessé válni.
    A gyűlölet elterjedése, a másokon átgázolás, és mindez egy fanatizált embertípuson mutatkozik meg.
    Be kell látnunk, vannak ilyenek IS.De vannak közöttük is becsületesek,másokat tisztelők, és úgy vélekedők, hogy nem szavaznak ide, mert nem itt élnek,és nem akarnak nekünk rosszat.
    Az ideszavazók, és az itt aljasul viselkedők,azok odahaza is ilyen emberek. Sajnos nekünk is van bőven ilyen itt született embertársunk.
    .
    Csak azt tudom mondani, vigyázz, hogy Te ne ilyen légy. Tudom,nagy a nyomás, sok a keserű tapasztalat,de EMBERNEK kell maradni a legnehezebb helyzetben is. Magadért, meg a családodért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  26. bruckenbacker kapitány

    csakigazatmondo
    2013. november 25. hétfő
    00:02

    Igen nagyon pontos és jellemző kor és kórrajz amit leírtál. Valahogy nekem is ez tűnt fel.
    Mi is kerüljük az ilyen ismeretségeket illetve egy szűrőrebdszert állítottunk fel emiatt a gyereken keresztül. Hadd ne mondjam az ismeretségi körében(jó nevű gimnázium Bp-en az első 5.ben benne van az országos rangsorban) kb 8-10 onnan származott évfolyam ás iskolatárs van akivel barátkozott volna és 1 azaz 1 maradt de az is nehezen ment át a szűrőn. Még mindíg gyanakodva nézzük.
    A parazita attitűd jelei még itt is érezhetőek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  27. csakigazatmondó
    Én nem írok példákat, de ismerem az áttelepülteket kilencven óta, nekik járt minden, mert szegények megszenvedték a diktátort, így aztán ki is használtak mindent és mindenkit, mert ami jár, az jár.
    Sokan nem hiszik el – de a keleti országrészben élők azer tudják a valóságot, kik és milyenek a mi un. testvéreink!
    2004. dec. 5-ért fizetni akarnak a jövő évi választáson, mert a tények nem zavarják őket, hogy vajon miért lett érvénytelen a szavazás, a nagyon mellettük állók miért is nem mentek el elegen szavazni?!
    Tudják ők az okát, hiszen azóta bizonyították, hogy nem volt alaptalan a félelem irántuk, de olyan édes a bosszú – az árok pedig mélyül, de ez sem zavarja őket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  28. bruckenbacker kapitány

    Ja amíg el nem felejtem: nem a határon túliakkal van a bajunk hanem azzal személyesen aki ilyet tesz. De védeni sem kell őket téves szolidaritásból. Ukrán területről magyar/ukrán vegyes gyerekkel tartja a kapcsolatot a gyerekünk , annyi emberi tartást büszkeséget és kifinomult ösztönös humánumot ritkán látni. Nem kér nem potyázik, nem akar előjogokat. Beilleszkedni és normálisan élni szeretne mind a gyerek mind a családja. Érdekes módon ők államilag sincsenek agyontámogatva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. Orbán hazugságait valóban le kell leplezni, mert sokan elhiszik. Megjegyzem az ATV nézői és a Klub Rádió hallgatói közül is, ahol a Bajnai-Mesterházy duó uralja egy-két hete a hír- és politikai műsoridőt, de az ellenzékinek nevezett írott sajtót is. A gondolkodni is képes nézők, hallgatók, olvasók előtt viszont ennek két, “kampány-üzemmódra” kapcsolt embernek a kormányváltó hitele egyre romlik. A különutas “kormányváltó-szándékuk” mást sem sugároz, mint azt, hogy 2014-ben ők mindenáron a magyar parlament tagjai akarnak lenni. Megszólalásukkor a hallgatóságuk nagy része azonban nem arra kiváncsi, hogy azt ismételgessék, amit Orbán évekkel ezelőtt mondott, hanem azt, hogy mikor lesznek képesek felismerni, hogy az ország érdeke fontosabb az Ő személyes érdekeiknél, hogy egyáltalán képesek lesznek-e még a választások előtt belátni azt, hogy amit a demokratikus ellenzék szétzilálásával művelnek, az a demokratikusan gondolkodó polgárok elárulásának újabb kísérlete, aminek megvalósításában 2010-ben nagy gyakorlatot szereztek. A választás vagy bojkott alternatívák is csak akkor valós lehetőségek, ha a demkokrácia helyreállítása lesz az elsődleges cél, s ennek érdekében minden demokratikus párt és csoportosulás hajlandó lesz egy asztalhoz ülni és közös választ adni arra a kérdésre, hogy elfogadja-e a FIDESZ választási törvénye szerinti, választásnak nevezett színjátékot, vagy a szabad választások kiírását követelve a FIDESZ-választás általános bojkottjára hívják fel a lakosságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. @bumburi,

    Egyet megnéztem amihez a cikk linket adott. Sajnos ez valóban csak külalakra, felszínesen profi, de valójában még nem az. Reméljük a legjobbakat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  31. http://fn.hir24.hu/gazdasag/2013/11/24/nagyot-bukott-a-kormany-a-penztargepeken/
    -
    A pénztárgépet igénylők még nagyobbat buktak, a kormány majd valahogy nemmegszorításból pótolja a kiesést, de az érintettek?!
    -
    Kontár kormány, kontár intézkedései!
    Ha a városunkat nézem csak: üzletek nyílnak aztán hamarosan be is zárnak, egyre több kirakaton olvasni, kiadó, eladó!
    Sikerhegyek, meg jó az irány és persze sínen vagyunk – vagy mégsem?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  32. bruckenbakker
    kapitány
    Téves szolidaritásról írsz nekem?
    Akkor elmondom, hogy nálunk 2 ilyen család van!
    Az egyikben mindegyik a legnagyobb magyanak tartja magát, a másik meg azért panaszkodott anno, amikor áttelepült, hogy nekik nem vezették be INGYEN a telefont!
    Az elsőt sorozatosan helyre rakom, akár egy nagy gyűlésen is a településünkön, (amit közmeghallgatásnak neveznek újabban (a jobbágyoknak)), a másiknak meg elmagyaráztam igen csak nagy létszám előtt, hogy álljon meg a menet, mert sokkal rosszabb körülmények között élőknek sem vezetnek ingyen telefont, mert nem szükséges a megélhetéshez, és ne gondolja, hogy mások rovására előnyt élvez!
    .
    Tehát nem félreértelmezett szolidaritásról van szó esetemben, csak azt akartam hangsúlyozni, hogy kerüljük el ebben az estben az általánosítást, mert nagyon rossz vágányra visz.Ne váljunk már gyűlölködővé csak azért, mert termékeny talajra hullott a fidesz mag elvetése,hiszen könnyű ott kijátszani ezt a kártyát, akik megtapasztalták már milyen az elnyomás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  33. http://nol.hu/lap/allaspont/20131125-eldorado
    -
    Egy cikk arról, hogy miért vagyunk ott, ahol most tartunk?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  34. .
    .
    bumburi
    2013. november 25. hétfő
    07:43
    .
    mondod ne általánosítsak.
    OK!
    elolvastad amit írtam?
    benne van egy kitétel az oly csekély számú kivételről.
    vannak olyan ismerőseim, kik az oly csekély számú kivételhez tartoznak,
    .
    DE!!!
    .
    a többségük olyan, amilyennek leírtam őket.
    s kik is a legvéresebb pofájú rothadt mocskosabb fideszesek?
    hát az “újmagyarok”, az erdélyből áttelepült mocsok románok!
    lakik a szomszédunkban igazi román család, nem magyar származású erdélyiek.
    tisztességes, becsületes, dolgos emberek, semmi sunyiság, aljasság, törtetés.
    be akarnak illeszkedni, élni, dolgozni akarnak, s nem törnek senki javaira, életére, kiváltságokra.
    van ez a patkány kriza ákos, a miskolci polgármester, meg az általa hozott mocsok román söpredék kegyeltek.
    miképpen lehet ez a féreg polgármester egy magyar városban?
    áttelepült román görény, igazi genetikusan romlott alávaló söpredék.
    tele van velük a közigazgatás, a hivatalok, minisztériumok, polgármesteri hivatalok, stb, stb…
    hány példát mondjak?
    hányat ismersz magad is?
    ahová egy beteszi a lábát közülük, rögtön hozza a többi férget, s az ebben a kis kurvaországban születetteknek coki onnat, azonnal!
    igaza van Kertész Ákosnak, a magyar genetikusan alattvaló.
    sőt, továbbmegyek!
    alávaló, pusztulásra ítélt horda.
    a nép kitételt nem lehet rá alkalmazni.
    ha nem ilyen lenne, akkor összefogna, s elzavarná ezt a sok senkiházi betelepült román erdélyi magyart, a führerjével együtt egy élethosszig tartó táborba.
    valóság, mely árnyalja a képet:
    barátomnak van egy vállalkozása.
    mindegy milyen munkát meg szeretne csináltatni.
    megjelent egy fickó, természetesen erdélyi magyar, azaz rothadt román, s azt mondta neki: megcsinálja a munkát a piaci ár duplájáért úgy, hogy még a saját pénzét is beleteszi néhány százalék erejéig, a többit a barátom finanszírozza meg előre, majd ha kész a munka, kifizetteti SZÁZ SZÁZALÉKBAN az egészet támogatásként. feltétel, az adott településen fideszesnek kell lennie a polgármesternek.
    lehet, így gazdagodnak a “szegény áttelepült erdélyi magyarok” a rohadt románok? ellopva a mi pénzünket a führer engedélyezése által?
    mondom még ehhez:
    NINCS olyan pályázat, s nem is volt, ami ebben a formában, ilyen hatékonysággal létezett volna, avagy létezne!
    .
    magyarország így, eképpen teljesít jobban az áttelepült erdélyi magyaroknak, azaz rohadt románoknak.
    .
    a végére még annyit: ebben az országban soha nem az itt születetteknek volt jó,mindig a betelepültek kaptak mindenféle támogatást, kedvezményt.
    .
    várom a reakciókat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  35. csakigazatmondo -Teljesen egyetértünk,nekem is hányingerem van olyan az olyan betelepülőktől akik állandóan azt hangoztatják “én nagyobb magyar vagyok.Ezek a primitívek csak a beléjük sulykolt szöveget ismételik.Engem is fölháborít amikor azt hallom,a határon túliak innen kapnak nyugdíjat,ingyen orvosi ellátást,amikor az itt megrokkant emberek nem.Az itt dolgozó,TB.-t fizető és nyugdíjba került emberek sokszor hallhatták,hogy fölélik a fiatalok jövőjét,az élősködőktől senki nem akarja megvonni a nyugdíjat.Az áttelepültek már 1990 után is kaptak 300.000 ft. támogatást,ezért akkor egy falusi házat lehetett venni.Amikor nekünk a jóvátételt kellett fizetni háború után,érdekes módon nem akartak nagy magyarok lenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  36. csakigazatmondó
    Ismerem én én is az általad leírt jelenséget, mégis azt mondom, hogy a konkrét ügyeket támadjuk, és ne általánosságként húzzuk mindenkire rá.
    Ráadásul te már olyan gyűlölettel bírsz, ami nem csak rád nézve veszélyes, hanem a környezetedre is.
    Higgadtan kell ezeket a jelenségeket kipécézni, és a folytatást megtervezni.
    A gyűlölködés csak még nagyobb baj okozására sarkall,és ez senkinek sem jó.
    .
    Érdekes módon, eddig egy ellenzéki sem emelte fel a hangját ezek ellen. Mintha nem tudnának róla, és mintha ez nem is létezne.Azt kellene csinálni, hogy minden településen ahol ilyen ügyek vannak, felelősségre kéne vonni a település vezetőjét. Még ha a határon túlról jött is. Pláne! Amint ez kitudódik nagyobb körben, hidd el, sokan melléd állnak.Mindenhonnan felbukkannának ezek a dolgok.
    Mint a NAV-os Horváthnál. Megjelent egy másik volt vezető nyilatkozata az Átlátszón olvastam. Lesz több is…
    Ezek a dolgok teret nyertek ebben az országban, már letagadni sem tudják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  37. bumburi

    2013. november 25. hétfő

    11:40
    “Mint a NAV-os Horváthnál. Megjelent egy másik volt vezető nyilatkozata az Átlátszón olvastam. Lesz több is…”

    A próféta szóljon belőled!

    Ismerősöm mondása: ha a külföldi “magyarok” választása révén nyer jövőre Orbán, akkor neki nem kell tovább a magyar állampolgárság. Szépen visszaküldi Orbánnak.
    Mert mindenki nem mehet küldföldre, ő így tiltakozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. http://nepszava.hu/cikk/1003990-orban-a-kormany-az-erdelyi-magyarsag-mogott-all
    -
    Ja, reméljük olyan sikerrel, mint ahogy megvédték a manyupot az eltőzsdézéstől!
    Támogassa is meg az erdélyieket a rovásunkra, az itt élők már nem számítanak, csak gond van velünk, a 3 milliónyit már nem is az árok szélén, hanem a gödörben kell hagyni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. http://nepszava.hu/cikk/1004009-gulyas-gergely-a-fidesz-frakciovezeto-helyettese
    -
    Igen, de a főnöke egyszer azt találta mondani, hogy a választások előtt egy fél évvel már nem szabad a vál. törvényhez nyúlni!
    Most pedig milyen rendesek, hogy meghallgatták az ellenzék kifogásait és azer változtatnak azon!)))
    Az nem is zavarja őket, hogy egy igazi demokráciában ezen változtatásokat csak a 2018-s választáson vezetnék be!
    Joghézagok, ilyenek hol tanulták a jogot, honnét lett a bizonyítványuk, hány libáért?!
    Ez a fiatalember az egyik leggerinctelenebb, éppen kijött az életbe és máris feladta a tanultakat a politikáért, remélem egyszer majd megél 47 ezerből, egy kecskécskével meg a gombászásból!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Szomjankórász

    A Csúti Lúdvércnek inherens attribútuma a hazudozás: ahogyan a légy zümmög, a pacsirta dalol, a kutya ugat, a szamár iááázik, úgy hazudik orbánc!
    Mi mást várhatunkl tőle? A macska nem fog háton úszni, a hal sem biciklizni, ahogy a bölömbika sem öklelni.
    Akkor fog orbánc igazat mondani, amikor a lódarázs nyeríteni!
    Még amikor a tőgypörkölt után böfög, az sem igaz!
    Utoljára 1965-ben mondott igazat, amikor Sipos Erzsébet kérdésére így válaszolt: “Igen, anya, bekakáltam!”
    Viszont szerencsénkre még ő sem golyóálló, ahogy anno a Kárpátok Géniusza is megbukott ‘89 karácsonykor a targovistei teszten…
    (Hányat is kell még aludnunk?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos