Ronai and Ronai
AMERIKAI

Már füvesítik a felcsúti stadiont 2013. november 24. vasárnap 16:53 Forrás: AN

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Már füvesítik a felcsúti stadiont

Felcsút – Néhány évvel ezelőtt még azt sem tudtuk, merre van Felcsút, ma meg már ez a település lett a világ közepe. Jó, ez némi túlzás, de Magyarországé biztosan: itt van dácsája Orbán Viktornak, itt él és polgármesterkedik Mészáros Lőrinc, Magyarország egyik leggazdagabb embere, és hamarosan elkészül az a labdarúgó stadion is, amely párját ritkítja az országban.

A Puskás Akadémiáé lesz ez a minden igényt kielégítő, 3500 főt befogadó gyöngyszem, a megállíthatatlanul felfelé törő magyar labdarúgás legújabb fellegvára. Valóságos kis ékszerdoboz nő ki a földből hamarosan, minden korszerű eszközzel felszerelve.

3,8 milliárd forintot szánt rá az állam, a napokban derült ki, hogy épp ennyi pénzt zároltak a magyarországi egyetemeknél, de ne legyünk kicsinyesek, okos ember bárki lehet, a futballhoz viszont sok pénz kell.

A pálya, amelynek munkálatai már a füvesítésnél tartanak egyébként Orbán Viktor házától alig néhány méternyire épül. Oda álmodták a tervezők, s építik a dolgos munkáskezek, akik még ebben a barátságtalan időjárásban sem lanyhulnak egyetlen percre sem, mert időre készen kell lennie mindennek.

Orbán Viktor akár házának teraszáról nézheti majd az OTP Bank Ligában jelenleg még kieső helyen álló csapatának játékát. Ami azért is jó, mert legutóbb, amikor a Kecskemét csapatával mérkőztek a felcsúti fiúk, 300 néző látta a helyszínen a mérkőzést. Van még hová fejlődni tehát, de nyilván ezt is megoldják majd valahogy, mert idáig minden problémára lett megoldás, a devizásokat sem hagyták az út szélén, úgyhogy ne keressünk a kákán is csomót, elég, ha mások csomó pénzt keresnek, például a már említett Mészáros Lőrinc polgármester, akinek hatalmas földterületek vannak a birtokában. Arról pedig nem Orbán Viktor tehet, hogy a felcsúti stadion valójában az ő birtokán épül, a területet ugyanis csupán hasznosításra adta át a Puskás Akadémiának, a tulajdon az övé maradt, bármikor visszakérheti.

A helyzet tehát röviden összefoglalva: adott a nemzet az ő Kedves Vezetőjének egy 3,8 milliárd forintba kerülő stadiont. Kisvasút is épül 600 millióért, nem rongyrázásból, hanem, mert megérdemeljük.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (38 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +49 ( 55 szavazatból)
Már füvesítik a felcsúti stadiont , 4.8 out of 5 based on 38 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. Egyszer elhangzott a Klub Rádióban Aczél Endre részéről, hogy a felcsúti stadion nem felel meg a nemzetközi követelményeknek és ezért nem is lehet majd benne nemzetközi meccset játszani, de erről soha többet nem hallottam.
    Ez a “Kisvasú” dolog tévedés, normál nyomtávú vasútvonalról van szó, ne vegye már át ezt az AN!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  2. a felcsút hazai meccseire majd rávezénylik a békemenetet. lesznek lengyel szurkolói is a felcsútnak, akik gyözelembe hajtják a felcsuti rövidlábúakat. biztos nem kell majd 300 nézövel szégyenkezniük.
    semmi újdonság. orbanisztán így müködik. alattvalók kicsit duzzognak, de azért igyekeznek tisztelettudóak maradni a kedves vezetöhöz és majd, amikor kell tódulnak leadni a szavazatukat a fideszre. meg se fordul a fejükben egy kis forradalom vagy egy kis kitárazás. orbanisztán a béke és a nyugalom szigete ebben a zürös világban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  3. Gorog67 nem mindegy mekkora az a vasut?
    magánérdekből épül közpénzből, miközben a váci vonal napi szinten nyüglődik, kicseszve az onnan utazokkal!
    már közhely, de volna annak a pénznek (is) ezer helye másultt!
    kénköves gyalázat a köbön ennek a hatalomnak minden tette, de még a lehellete is!!
    azt egyébként én is hallottam, hogy nem felel meg, de valami trükköt kitalálnak hozzá, hogy mégis lehessen használni, de azt már nem tudom mit, mert annyira gyülölöm a felcsut szót is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  4. Milyen ügyes ez az Orbán! Már az utódainak is lerendezte a részesedést az államtól bérleti díjként. Vagy csak simán átkerül a nevére az egész beruházás… Volt már ilyen…
    Én nem tartok attól hogy ez a pali olyan könnyen nézheti majd a felcsúti meccseket.Nem mindig lesz védő őrizet mellette.
    Egyszer csak tán utoléri a végzete.
    Az a sok jóindulat, ami feléje irányul lesz a végzete..
    .
    Ami a pénzt illeti. Annyi helyre kéne elosztani, ahol nagy a szükség rá…
    Ez az ember részvétlen a pereputtyával együtt.A csókosait jól tartja, kibéleli milliárdokkal őket, de mi lesz ha vége lesz a nagy jómódnak? Mi lesz ha mind vissza lesz szedve ezektől az ország kifosztóktól?
    A vasutat meg a temetőig hosszabbíttassa meg, hogy vonaton tudják szállítani a testét az örök nyugalomba! A felcsúti emberek meg sirassák meg alaposan,mert oda nemigen fog jutni több támogatás, mint amit ez az eszement Orbán oda pocsékolt!
    .
    Undorító ez az egész amit művel. És mind, aki egyet hajt vele. A talpnyalók hada, akik a mi bőrünkre híznak,mert a tőlünk elrablott pénzzel veszi meg Orbán a barátságukat.
    Ehhez nyújt hathatós segítséget minden “közméltóság”,mert azok is részesülnek a javakból.
    .
    Egyébként most kell füvesíteni, amikor jönnek a fagyok? Észnél vannak ezek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  5. T.Gorog 67! A kisvasút olyan értelemben nem tévedés,( tök mindegy a nyomtáv szélessége), hogy ott nyugodtan énekelhetjük:” orbánc viktor kisvasútja, medve(kövér) módra szusszan”. Azonkívül, orbáncnak az is elég, ha a Videoton ellátogat Felcsútra, ha meg már az sem, akkor majd megkéri a TEK-es személyi biztosítókat, hogy egykapura játszanak, valamint, nyilvános disznó ölésre is, alkalmas a létesítmény. orbánc,lázár, áder, szájer, lefogja. kövér szúrja, wittner a vért felfogja,selmeczike besózza,fidelitas felfalja. Táguljon az a horizont! viktor már öregedik ,ezért a posványosi szabadegyetem is eme létesítményben kerülhet megrendezésre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  6. Hát, hordják is csak oda szépen a sok elkötelezett idiótát – különben az is úgy lesz kihasználva, mint a Nemzeti…
    A megdöntésük után a NER fő elkövetői remélem majd rabmunkában kapják meg, hogy bontsák le azt a mocskot.
    (Mert amúgy – stadion a semmi közepén, kisvasúttal, ami nem vezet máshova: ez úgy hangzik, mint egy idióta Z kategóriás horrorfilm a “psycho-clown” subgenre-ból…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  7. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Az egykori kondás felkérte az egykori juhászt, Stadler urat némi tapasztalatcserére arra nézvést, miként is volt lehetséges az akasztói préri közepén nézővel megtölteni egy stadiont. Állítólag azt válaszolta a börtönbeli látogatáson – mert még mindig amiatt ül a szerencsétlen – hogy a füves pályát birkák legeltetésével lehet jól karbantartani, akiket aztán e fogysztás fejében felültethetnek a lelátókra és már kezdődhet is pusztai rangadó… Ez viszont gondot okozott a kiskanásznak, hisz neki csak kondája van, azok meg amilyen disznók, csak túrni tudnak és egy stadion gyepét mégse túrathatja fel…
    Ekkor szólt közbe az ő különtanácsadója Jakab István egykori parasztvezér és traktorcsiszár, hogy tán a birkamenet résztvevői szívesen legelnének a Vezér felcsúti gyepén is, hisz ezt már eddig is boldogan megtették amikor a pesti utcákra terelték őket a nemzeti jövedelem és az Unió Kohéziós Alapjainak (UKA) terhére legelni… E birkanyáj előnye az is, hogy ha kell, hát nemcsak béget, de ha kell hát cöfög is, amivel egyben a gazdi lelkében a valamikori felcsúti disznóólak világát képes felidézni… A lelátóról pedig már azt cöfögik, bégetik az ellen csapat fejére, amit az ő kedves gazdájuk elvár tőlük, hisz’ jól vannak idomítva, vagy miafranc…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  8. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Grog67 !
    .
    Ja ! Hogy az nem is kisvasút lesz ? Akkor már értem. A normál nyomtávú vágányokhoz háromszor annyi hengerelt acél és talpfa-vasbeton szükségeltetik, ergo ezzel kívánja Orbanini Vezérünk föllendíteni a Nemzeti Vasipart meg a Magyar Államvasutakhoz kötődő talpfa üzemek termelését is, ami természetesen munkahelyek százait fogja generálni. Nm mondom ötletes. Hát így már mindjárt más a helyzet…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  9. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Ezt a hánytató bohózatot egyedül Bacsó Péter [A tanú] tudná filmre vinni…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  10. Nem kisvasút, hanem egy kis vasút.
    Háztól házig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  11. Ennyi nézőhöz stadiont?
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1003836-puskasra-senki-nem-kivancsi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  12. A Devla vigye el ezt ürgét a tolvaj bandájával együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  13. A szurkolókkal nem lesz gond szerintem. Lengyel barátaink vonattal fognak érkezni, hiszen ezért kellenek a sínek. Ha pedig a CBA dolgozók is ott lesznek és a békemenet, csak legyen elég állóhely!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  14. Közmunkában is lehet szurkolni. Közmunkás pedig annyi van (lesz), amennyi kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  15. Hát ha ezért nem kell börtönbe vonulni, akkor miért kell? Az unió vezető politikusai tudják ezt? Vagy ott is ez megy?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  16. A diktátortól elkel venni a nyüzsgés lehetőségét és a tömeget és csak várni kell magától kimúl

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  17. A stadionban úgy ítélem meg bőséggel építettek be éghető anyagot, gondolom tudják mire gondolok. Ha a stadiont labdarúgás alkalmával, nem tudják megtölteni de a stadion kiválóan alkalmas lesz ORBÁN nyílt tárgylásának helyszínéül, mikor a BÍRÓSÁG előtt fog felelni. A helyszín nagyon stílszerű lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  18. Azért 3500 néző, az nem sok. Két operaház. Egy közepes sportcsarnok. Ahhoz képest elég sokba vót. Már úgy értem nektek, hazai adófizetőknek. Úgy tudom pont ezért nem felel meg a nemzetközi meccsekre, mert kicsi a befogadóképessége. Na de ki mondta, hogy a Felcsútnak nemzetközi kupákban kell szerepelni? Ez csak olyan füllentés volt, hogy nemzetközi színvonalú. Ezt se kell komolyan venni. Az egészet nem kell komolyan venni. A probléma az, hogy erre a méregdrága tribüntetőre a világon semmi szükség nem volt, ettől nem lehet jobban játszani a gyepen, viszont rettenetesen zavaró árnyékokat fog okozni. A képen látszik, hogy ahol nincs néző, ott is felhúzták. A lebontása sem lesz olcsó. Mert egyébként mire jó még egy stadion? Ez atlétikai versenyekhez alkalmatlan, mert nincs futókör. Kulturális rendezvényekhez (populáris zenei koncertek, ilyesmi) meg megint csak túl kicsi, azokhoz legalább tízezres nézőtér kell, hogy megérje. Politikai rendezvényekhez se jó. Hitler Hagenochsenben rendszeresen 1 millió ember előtt pofázott. A mi vezérünk nem szokta kétmillió alatt el se kezdeni. 3500? Na ne komolytalankodjunk! Marad a foci. Az a 200-300 néző ellesz benne, mindig keresnek maguknak olyan helyet, ahol nem süt a szemükbe a nap. Sehr praktisch.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  19. Egyáltalán nem érzékel ez a barom semmilyen veszélyt, gátlástalanul megcsinál minden mocskosságot, lopást és büszkén kihúzza magát hozzá. Emberek állítsátok már meg ezt a pusztító parasztot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  20. Kedves HZZZZZ!
    Pontosan leírtad, hogy miért nem fogja kiengedni soha a kezéből Orbán a hatalmat.

    Ami pályát illeti… szép. 500 fizető nézőnek 3500-as stadion, szerintem kellemes. A falubelieknek ingyé’ lesz és még örülhetnek, ha nem kötelező.
    Abban is egészen biztos vagyok, hogy 3000 bérlet hamar gazdára talál, pl. a köztisztviselői kar tagjainák kötelező lesz. Persze a nézőszám marad 500.
    Ja… emigrant! Hogy megérje? Dől a lé az államtól… már megérte!
    Ha Mészáros Lőrincnek a saját zsebébe kellene nyúlnia, bármiért is, már MSzP-s lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  21. papirvagokes
    “Emberek állítsátok már meg ezt a pusztító parasztot!”
    OK ez így teljesen rendben van. leplusszolva.
    kár, hogy mindenki, aki ugyanezt gondolja csak a másikra vár.
    egy tökös legény hiányzik egyenlöre a gátról.
    van olyan egyáltalán ebben a málé országban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  22. Azon kívül, hogy visszakívánkozik a vacsora, nem csak ez a stadion miatt van, hanem az összes most újjáépült focipálya miatt, és azért mert még a veszteségeiket is velünk fizettetik meg. Bevallom, (szégyenkezve, de szeretem a focit, és fradi rajongó vagyok), de bicskanyitogató az amit meg mer tenni Orbán.
    Az biztos, hogy nem kell aggódni, hogy lesz-e nézőközönség, vagy nem. Jövőre a kafetériában lehet kérni a focimeccsekre a belépőt adómentesen. Ez volt az első lépés. A következő pedig, amikor a diákoknak csoportos, nem színház látogatáson, hanem meccs nézésen kell majd részt venniük. Ez nem vicc, ez így lesz. És akkor még nem számoltam azzal, amit az előttem szólók is írtak, hogy jön a békemenet és a lojális vállalatok dolgozói köre is. Utána meg lehet hencegni, hogy milyen jó ötlet volt ez a beruházás, mert az emberek örömmel mennek meccsre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  23. bumburi
    2013. november 24. vasárnap
    17:25
    “… de mi lesz ha vége lesz a nagy jómódnak? Mi lesz ha mind vissza lesz szedve ezektől az ország kifosztóktól?”
    Kedves bumburi, Ilyen jó eredményre ne számíts! Az ellenzék is a védelmére kelne annak, akit elszámoltatnának, mert a védekezésében terhelőt mondana rájuk is.
    Amúgy meg gyorsan kell füvesíteni a pályát, mert az adófizetők fülét már sérti a kidobott pénz csengése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  24. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Ízléstelen giccs, ez lesz a rezsimvaltas szimbóluma, h ugyanúgy téglánként fogják elvinni, mint a berlini falat. De nekem akkor sem kell belőle

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  25. Herr Kule
    Lehet. Én azért javíthatatlanul optimista vagyok. Még…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  26. bocs, természetesen Herr Kules!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. “legutóbb, amikor a Kecskemét csapatával mérkőztek a felcsúti fiúk, 300 néző látta a helyszínen a mérkőzést.”
    .
    Nem kell túlozni. Más források 97 nézőt számoltak meg összesen. Némi tévedést is beleszámítva, valójában a fenti szám harmada volt kiváncsi a meccsre. Fele a VIP páholyban szotyizott, tiszteletjeggyel. Tiszta ráfizetés, de valakiknek mégis megérte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  28. STRATÉGIAI PARTNERSÉGI MEGÁLLAPODÁSOK mellékletének első titkosított záradéka meghatározza majd, hogy a meccseken hány ülőhelyet kell feltölteni, oda vissza szállítás és emelt díjas jegyvásárlás terhe mellett.
    Attól nem félek, hogy üresek lesznek a stadionok, attól sokkal inkább, hogy a munkahely elvesztésének félelmében megtelnek. (Ja, és közmunka keretében azt az önkormányzatok fizetik majd). És egy idő után már csak azt tudják az emberek, hogy oda el kell menni.
    .
    Volt egy kísérlet majmokkal (már nem emlékszem mikor és hol olvastam, az is lehet hogy nem pontos az emlékkép).
    Amikor egy bizonyos ételt adtak (mintha banán lett volna), az elvételénél enyhe áramütés érte őket. Egy idő után már nem nyúltak érte.
    Elmaradt az áramütés, de nem nyúltak érte továbbra sem, sőt az új jövevényeket is megtanították, hogy nem szabad azt elvenni.
    Csakhogy itt mi és gyerekeink lesznek (vagyunk) a majmok.
    GENETIKUSAN

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  29. Csipcsirip
    Ez fáj, mert igaz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. “A pálya, amelynek munkálatai már a füvesítésnél tartanak egyébként Orbán Viktor házától alig néhány méternyire épül. Oda álmodták a tervezők”
    .
    Na ná, hogy a házától tíz méterre épült a stadion. Az operaházi alagsoron keresztül-kasul osonás óta Orbánnak alagút iszonya van. A felcsúti házából majd egy röpke csúszdázással lejut a stadion alatti bunkerbe. A vélt biztonsága mindent megelőz, kerül, amibe kerül – másoknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  31. …es ezt nem BOJKOTTalja senki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  32. “3,8 milliárd forintot szánt rá az állam, a napokban derült ki, hogy épp ennyi pénzt zároltak a magyarországi egyetemeknél,”
    Ezt láttam ma az ATV-ben is. A Klinghammer meg megmagyarázta: már májusban így döntött a kormány más esetekkel együtt., hiszen végre kellett hajtani az EU előírását. ÉRTITEK?! Arra hivatkozott, hogy az EU előírásának tettek eleget!
    És senki nem kapta fel a vizet. Valami húgyagyú parl képviselő meg azért handabandázott, hogy így be fog zárni a közgáz.
    Hát először is! A fideszes, cöfös, stb barom megint azt hallja és adja tovább, hogy az EU rabszolgatartók miatt van minden baj.
    Másodszor! Az EU csak annyit mond, hogy csökkenteni kell a kiadásokat, a megoldás a kormányra van bízva. És ez a szemét kormány – nyílván Orbánra tekintettel – az egyetemtől veszi el a pénzt, pedig vehetné máshonnan is. Mondjuk a palotaőrség lőszeradagjából, vagy valamely stadiontól, vagy akárhonnan.
    Ordítani tudnék! De nem a kormány ilyen intézkedése miatt, hanem mert senki nem utasítja vissza az EU-ra való mutogatást.
    Huh!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  33. “A pálya, amelynek munkálatai már a füvesítésnél tartanak egyébként Orbán Viktor házától alig néhány méternyire épül.”.
    .
    Az jó mert nem kell Orbánnak sokat gyalogolnia ha meccset akar nézni, és fordítva is igaz, a feldühödött tömegnek sem kell sokat keresgélnie vagy gyalogolnia, ha szét akarják rúgni Orbánt a házával együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. …mint egy ronda gomba alulnezetbol! izlestelen, parasztos /inkabb lo-sport helyszinere emlekezteto valami/
    …..biztos sok ember fog majd ODAbuszozni, vonatozni, hiszen rengeteg idejuk es penzuk van az embereknek……… miert nem a fovarosban epitettek? par ev mulva lathatunk majd kepeket a lassu pusztulasarol is! /mint ahogy minden mas sportletesitmeny lepusztult, penzhiany es az erdeklodes hianya miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. Azért “haragszom” a kisvasút-ra, mert ehhez pozitív asszociációkat kapcsolunk. Ugyan olyan tévedése ez az ellenzéki sajtónak, mint a mutyi. Az emberek nem veszik komolyan az egészet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  36. proaktiv
    Akkor, ott eljátszották az Operaház fantomját – osontak vonalkódos gatyákban a puccos önfényezők!
    Lesz-e még ilyen összefogás, amitől megtelhet a Liberó?!
    -
    Gorog67
    Igaza van, de ez már így vésődött a tudatba, nem tudom lehet-e kiigazítani?
    Én a Plagi bácsiért is dühöngeni szoktam, mert az olyan kedveskedő, becéző kifejezés, holott egy gerinctelenített lény, az Alkotmányunk átírását vitte véghez ez a helyesírási analfabalta, melyért sok-sok milliós jutalomban részesül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  37. bruckenbacker kapitány

    A felsőoktatást éppen megfosztják a pénztől, az MTK kap 5 milliárd FT-ot…..

    emberek fagynak meg a saját lakásukban, rákosok nem kapnak gyógyszert,
    mindeköznem a betegadatokban lehet turkálni és a milliós jövedelműek kijelentik, meg lehet élni a közmunkás bér 2/3-ából….

    Ugye milyen jó párhuzamok?

    Remélhetően a jelenleg regnálóknak is fizetniük kell vagyonelkobzás után a BV-ben, mint az új BTK tervezet tartalmazza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. Három éve ez a rémálom, egyre vadabb történések és sehol egy bojkott!))
    Azer lehet próbálkozni a választás bojkottjával, biztosan nyitott fülekre talál!))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. bumburi
    2013. november 24. vasárnap
    21:2
    Önvédelemből remélem, hogy a választások után is optimisták leszünk a jövőt illetően.
    (Csak az elszámoltatásban nem hiszek, sajnos. Pedig nagyon szeretném!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  40. latyapatya: “…megint azt hallja és adja tovább, hogy az EU rabszolgatartók miatt van minden baj.”
    Pontosan.
    Ugyanakkor igencsak meglepődtem, amikor pénteken Lázár azzal dicsekedett, hogy valóságos pénzeső zúdul ránk az EU-ból. Augusztus óta 900 milliárd forintot “hoztunk haza” Brüsszelből és még 1500 milliárd forint kifizetése várható idén.
    Szóval hiába a szabadságharc, ez a mocskos elnyomó csak önti ránk a pénzt. Hogy rohadna meg! Vagy nem…?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. Szeretem a focit, de még mindig nem akarom elhinni, hogy lehetett ide stadiont építeni… mint egy szürreális álom… komolyan…
    Előttetek van a kép amint ezek 26 évvel ezelőtt ültek egy kollégiumi szobában egyszerű kockás ingben….? És most meg ez van…..!
    Hihetetlen…!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  42. Miből lett a ….
    http://www.hocipo.hu/images/stories/content/15ev/2000_10-h.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Pávatánc Ady nyomán
    .
    Fölszállott a páva
    Felcsút pályájára.
    Sok szegény emberek
    Rabosítására.
    .
    Fényes büszke páva
    Napszédítőn balga,
    Hírrer hirdetjük azt,
    Hogy elmehetsz a francba.
    .
    Mésképpen lesz holnap,
    Másképpen lesz végre,
    Úgy rugunk egy nagyot
    Vezérünk s@.ébe…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. A történelem ismétli önmagát. E a rossz a történelemben. Vagy ez a jó?

    http://ultrasliberi.hu/2013/09/ennyi-maradt-mara-ceausescu-futballkalandjabol-a-roman-felcsutbol/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos