Ronai and Ronai
AMERIKAI

Háborús uszítással vádolják Orbán Viktort 2013. november 6. szerda 0:37 Forrás: AN

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Háborús uszítással vádolják Orbán Viktort

Budapest – Nem minden nap fordul elő, hogy egy miniszterelnök hadat üzen országa egyik felének. Csapatokat szervez, hadjáratra készül, fűben-fában ellenséget lát. Október 23-án Magyarországon mégis ez történt, s Orbán Viktort most feljelentették. A vád: háborús uszítás.

Az Ungár Klára nevével fémjelzett SZEMA-Liberális Párt azt vizsgáltatná a legfőbb ügyésszel, hogy Orbán Viktor október 23-i beszéde háborús vagy közösség elleni uszítás volt-e.

A SZEMA-Liberális Párt feljelentésében kezdeményezte a legfőbb ügyésznél annak kivizsgálását, hogy a miniszterelnök az október 23-án elmondott beszédével megvalósította-e a Btk. 331. §-ába ütköző háborús uszítás bűncselekmény, illetve a 332. § c) pontjába ütköző közösség elleni uszítás bűncselekmény törvényi tényállását – írta közleményében a liberális párt.

A miniszterelnök 2013. október 23-án a Hősök terén több tízezer ember előtt a következőket mondta: “szerveződjetek, jelentkezzetek és csatlakozzatok! Nincs okunk aggódni, de lassan és biztosan be kell indítani a gépezetünket, hadrendbe kell állítani a csapatainkat, éppen úgy, hogy 2010-ben tettük. Készülődjetek, hogy most befejezhetjük azt, amit ’56-ban elkezdtünk” – idézte fel a SZEMA.

A háborús uszítás a köznyugalmat, a társadalmi békét veszélyeztető bűncselekmény. A törvényi tényállás célzatot, tehát egyenes szándékot nem követel meg. A bűncselekmény megvalósulásához elegendő, ha az elkövető tudatában van annak, a sokak előtt tett megnyilvánulása alkalmas arra, hogy szélsőséges aktivitásba csapjon át az őt hallgatók magatartása. Közösség elleni uszítás bűncselekményt valósítja meg az, aki nagy nyilvánosság előtt a lakosság egyes csoportjai ellen gyűlöletre uszít. A miniszterelnök nagy nyilvánosság előtt jelentette ki “újra szervezkednek, fenekednek, hamisítanak, és megint idegenekkel szövetkeznek”. Az emberek meghatározott csoportja elleni gyűlöletkeltési szándékot kifejező bármely megnyilvánulás alkalmas a társadalmi feszültség kiélezésére, a társadalmi béke megzavarására – indokolta feljelentését a párt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (56 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +77 ( 83 szavazatból)
Háborús uszítással vádolják Orbán Viktort, 4.7 out of 5 based on 56 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

46 Reader’s Comments

  1. okt. 23.-án a 1/2 ázsiai csőcselék fel lett hergelve, orbánnak ez volt a célja
    le akar számolni a 2002 és 2006-os választási vereségekért mindenkivel, aki nem az ő szekerét tolja
    most még csak verbális agresszió, később majd tettlegesség is követi
    láttunk már ilyet, “hős hazafiak és honleányok”… megmutatták mit tudnak
    1944-45-ben és 1956-ban is
    lincselni vég nélkül, lincselni ész nélkül
    a “szabadságharc” nevében, így hirdetve a kereSStény “szeretetet”
    ezért kell
    a tek
    a székelyszásznáci, futballhuligán és sósavas rohamosztag
    meg a többi csürhe
    tömény gyűlölet az egész világ ellen
    ez a fideSS és csahosai
    egész Európára életveszélyesek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +80 (92 szavazatból)
  2. Kíváncsi leszek, jövő év, március 15-re. Valószínűleg, ismét hatalmas tömegű, békamenetnek lehetünk tanúi. Áhhh, nem kell már ezzel foglalkozni. Ha ez kell a birka népnek, hát egye,úgyis birka volt majdnem mindig, és ahogy elnézem, az is marad még sokáig. Én meg meg iszok, és behúzódom a vackomba,ha valaki zavar, azt megharapom. Úgy lesz ez, ahogy Bartus Úr megírta,atomizálódni fog a társadalom, én már megkezdtem. Nem vagyok hajlandó, egyedül a géppuskafészeknek rohanni,ez csak szovjet könyvekben létezik.Hát ilyen birkákat, mint az M.SZ.P. a világon nem találni( Baja)És ezek akarják orbáncot leváltani? Ezek? Hát egyfolytában valagba rúgják saját magukat.Nem tudtak volna ők is egy Birnbaumot, vagy Finkelsteint megfizetni? He? Hát ennyi eszük van? Hol van Ron Werber? Szánalmas. Talán a jövő évi ,önkormányzati választáson, nyernek néhány várost. De az országgyűlési választást, úgy bukják, mint a huzat, ezt már régebben borítékoltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (47 szavazatból)
  3. Sőt, Mesterházy jobban jár, ha hajzselét vesz a kampánypénzből, és Kunhalmit, meg Lendvait, elküldi valami egzotikus szigetvilágba.Ennyi! Tényleg, én még ilyen birkákat nem láttam. Hát ez az egész Bajai dolog, olyan pitiáner volt, hogy Zuglói tinédzser koromban körberöhögtük volna a haverokkal,15 éves korunkban nem voltunk ilyen birkák . Tényleg szánalmas, utána meg egymást harapják? Török Zsóti lemond, a fidesz cinikusan röhög, hát…… szebb jövőt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (30 szavazatból)
  4. A dolog ennél súlyosabb: már nemzetközileg is fel van jelentve a Führer:
    http://propeller.hu/itthon/2809889-nemzetkozi-feljelentes-orban-viktor-ellen

    Röhögnék, ha a nemzetközi rendőrség (Interpol) bőrkabátosai tartóztatnák le azt az elmebeteget, akivel szemben a saját ellenzéke olyannyira impotens volt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  5. Egyre jobban a temahoz illeszkedik:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Longest_recorded_sniper_kills

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  6. Egyértelmű, Orbán vért akar látni. Ez valóban háborús uszítás a javából. Legalábbis annak tűnik a naiv szemlélő szemében de nem az . Ez már háború a javából. De higgyük egy percre mindössze csak háborús uszításnak. Akkor is az Európai unión belül bármelyik tagállam háborús uszítása és a kormányzat háborúra való felkészülése nem elszigetelt országos belügy. Orbán araszol napról napra előre és nem ütközik ellenállásba.
    .

    Egyértelmű, közeledik a 2O14 es választás amire Orbán fegyverekkel készül.
    Orbánról azt hittük, ha veszít akkor lángba borítja Budapestet, de most megmutatta, hogy ezt nem fogja megvárni, már a választás előtt fegyverekhez nyúl, és ha kell felfegyverzi a csőcseléket vagy a Fidesz hívőket illetve az országnak azt a felét aki mellette áll. Választási csalás??? Ugyan minek ha itt vannak a fegyverek.
    .
    Európa hallgat és kivár. Mi a terve? Hagyja Orbánt tegyen amit akar, vagy megvárja a fegyveres konfliktust, és hadsereggel bevonul? Mi a terve? Van terve egyáltalán.
    Bocsánat de nagyon szörnyű véget enged sejtetni, hiszen a magyarok sem látják tisztán mi megy itt.
    .
    Valóban csak háborús uszítás??? Nem, ez több. Ez már a lelkesítő szöveg a hadrendbe állított hadseregnek.
    .
    A feljelentésnek semmi értelme. A háború elkezdődött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (49 szavazatból)
  7. Könyörgöm adjanak már erre a törpére kényszerzubbonyt….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (48 szavazatból)
  8. Okt. 23-a óta elég nehézkesen ébredeznek azok akik hallották ezt a beszédet!
    Már aznap reakciókat kellett volna kiváltania ennek a beszédnek, de megértem a lassúságot, mert valóban – az ember nem hitt a fülének és a szemének: mi van?! (Aki értette a jobboldalon az lapított, hátha nem figyeltek a többiek….)
    Hogy érti ezt?!
    És mi hogy értsük ezt, most már nem fülkeforradalom lesz, hanem valami komolyabb dolog, mert vesztésre állnak és még csalással is csak nehezen tudnak nyerni?!
    Mert három év után csak papíron nyerők de már azt is egyre kevesebben hiszik el? Hogy Áder a legszimpibb – oszt mitű?! Mit tesz, hogy kiváltja a zemberek szimpátiáját?
    Talán mert “helyesírás ellenőrzőt” alkalmaz?
    -
    Hogy ebből nem lesz semmi azt abból is gondolhatjuk, hogy már éppen csak nem karddal védik a ogy-ben, nehogy megbántsák (Újhelyi-eset), azer Polt sem fog lépni, nekik az az érdekük, ha rokkantan is, de ott maradjon a helyén!
    Ha égő is Magyarországnak a sallerosztogató vezetője, de jól megélnek általa.
    Oszt azer jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  9. Az ország rohan a vesztébe. A pártok hallgatnak. Mi a cél? Ugyanaz mint Orbánnak?
    Ez aljasság. Az ő részükről is.
    Gellert kapott a józan ész!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (35 szavazatból)
  10. Le a kalappal Orbán Viktor előtt, hogy egy későbbi pajzán gondolat következményeként mire nem volt képes (visszamenőleges hatállyal)!!!!!!
    .
    De a keserű humort félretéve, Orbán Viktor mondatai, háta mögött a saját szervezésű hadseregével felszerelkezve a kőkemény diktatúra jegyeit demonstrálják. És ez nem látványtechnikai megoldás volt, hanem üzenet.
    Ezt ismerte fel mindenki, aki ezt hadüzenetnek fogja fel.
    .
    Az ügyészség nem lévén ügy, a keresetet el fogja utasítani. És akkor hogyan tovább?
    Mert lépni kell, ideje volna a 22-es csapdájából kikeveredni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  11. Vajon háborús uszítás az október 23-án elhangzott beszéd?
    Volt szerencsém a Balkánon élni, és anno hallgatni Milosevics uszító beszédeit.
    - Kiköpött Milosevics!
    Orbán beszéde ezt a reakciót váltotta ki bennem.
    Úgyhogy:
    Bizony, ez háborús uszítás volt a javából, legalábbis milosevicsi mércéket latba véve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  12. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Benny Goodman !
    .
    Na.És a horvát Franjo Tudjman beszédei nem ugyanilyenek voltak ??? Az talán békét hirdetett ?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  13. A gondolatmenete tiszta t68-nak.
    “magyar fajta”…..fajtiszta ……árja ….. nyilas…fasiszta…náci.
    Ez az, mikor nem nézünk szembe a múltunkkal. Ez az, mikor elfogadtuk “igaz magyar” cselekedetnek a deportált magyarjaink vagyonának lenyúlását. Nagypapa lenyúlta a szomszédban élő Zsidó család sifonérját, mikor a halálba küldte Őket. Megmagyarázta lelkiismeretének, hogy ez jár neki. Ezzel van fertőzve az átkozott nép, melynek megnyilvánulása a t68, pedig, lehet Ő már unoka. Szomorú, és gyalázat….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  14. De ő ezt a szöveget kb. három éve nyomja, miért csak most esett le?
    Ill. a legfőbb ügyész úgy elkeni majd ezt is, mint a többit.
    Sőt, a burkoltan agresszív propagandát kb. a “polgári körök” szervezésére felhíva is megkezdete már Orbán anno…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  15. Ezt nem Polt Úrnál, hanem Hágában kell kezdeményezni és jogalapilag meg fog állni!! Milosevícs cellája már úgy is kihűlt!
    Elnézést de most nem tom pontosan hogy írják a nevét helyesen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  16. Benny Goodman! Megnyugodtam, Te is Miloevicsre gondoltál !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  17. Őszintén tartok attól, hogy ez a hülye Hende még a hátralévő pár hónapban visszaállítja a sorkatonaságot és behívatja fiainkat!

    De abból nem esznek! Ha mégis megteszi és hagyják akkor megérdemeljük, de soha többet nem fogok visszatérni Magyarországra!
    Most még csak látogatóba vagyok távol, de ha a magyar nép eltűrné, akkor kiiratkozom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  18. “tisztelthölyeimésuraim”, 9.51
    Igazad van.
    Az a fránya Franjo Tudjmannak beszédei is ugyanilyenek voltak, jól vetted észre.
    A háború bekövetkezésében azonban mégis Milosevics, nem Tudjman a főkolompos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  19. gusztavnagy, 10.19
    Eredeti, helyes név:
    Milošević.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  20. polt ejteti a feljelentést, orbán és csahosai meg egy ideig ismét sunnyogva fognak harapni. Az egy halomban felnőtt kutyák ritkán esnek egymásnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  21. Sajnos ebben az országban minden a fejtetőre állt.
    Orbán Viktor már a kezdetektől nem riadt vissza az olyan magatartásoktól melyek ilyen-olyan törvényekbe ütköztek. Orbán Viktor már a kezdetektől fogva uszított, hergelt, szervezkedett, szövetkezett. és ezt mind egy célért ; A hatalomért.
    .
    Számtalan alkalommal meglehetett volna állítani. De ez a sunyi bűnöző, Orbán Viktor valahogyan mindig megúszta. Hol azért mert éppen azokkal szövetkezett akik arra voltak hívatottak, hogy megállítsák, hol azért mert hatalmon volt, vagy éppen csak szerencséje volt. Gyurcsánynak volt egy nagy hibája, – Ami akár lehet a bűne is – mégpedig az, hogy ezt a kis férget nem állította meg. Lehetősége és módja is lett volna rá. És ami a legfontosabb, mindezt jogosan is tehette volna.
    Gondolok itt a 2006-os eseményekre. ha azokat felgöngyölítik már régen mind a hűvösön csücsülnének. De nem így lett.
    A Nácik is azért jutottak oda ahová, mert valaki, valahol nem végezte a törvényben előírt kötelezettségeit. Ezek mindig csak azért jutnak el ilyen magaslatokig mert nem alkalmazzák ellenük az amúgy meglévő törvényeket.
    .
    Nem mellesleg ezt jól tudják ezek is, hiszen lázasan igyekeznek felépíteni mindazon korlátokat, melyeket ők semmibe vettek. De persze ezek a maffiózók nem lesznek annyira balgák, elnézőek a saját maguk meghozott törvények tekintetében.
    Amondó vagyok, hogy egyszer végre valahára ki kell mondani:
    Illegitimnek kell tekinteni azt a kormányt mely sorozatosan felrúgja mindazokat a kereteket, melyek törvényekben van rögzítve, akár hazai, akár nemzetközi. Ki kell jelenteni, hogy elfogyott a nemzet türelme és véget kell vetni.
    Ó! Persze, tudom én, hogy ezek jól hangzó hangzatos szavak és mondatok.
    Pont ugyan úgy nem fog történni semmi mint a történelemben már számtalanszor előfordultak során sem.
    A vége ismét az lesz, hogy menekülni kell, hátrahagyva mindent amit felépített és elért az ember. és ezt mind miért? Azért mert nem végzi a dolgát az a rendszer melyet építgettünk.
    Elcsépelt szavak ezek, Hiányoznak a tettek!
    Végre tenni kéne azért, hogy ne így legyen, hogy ne katasztrófával végződjön megint …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  22. Sortilegus A demokratikus oldal lebecsülte az olyan szervezetek jelentőségét, mint akik át tudták hárítani a vádakat pl. (őt hozom fel példának pedig igencsak beállt az orbánbanda soraiba, ez mégsem volt elegendő aki valamilyen oknál fogva orbánék útjába kerül, lehet az most akármilyen pozícióban annak elharapják a torkát) Dávid Ibolyáékra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  23. http://hvg.hu/itthon/20131106_Torok_Gabor_Fidesz_MSZP

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. “Végre tenni kéne azért, hogy ne így legyen, hogy ne katasztrófával végződjön megint”
    .
    A jelenlegi fázisban ez már nem úszható meg. Van békemenet, fegyveres katonautánzatok, stb. Orbán már nem az állami rendvédelmi szervekkel akar “rendet” teremteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  25. Apropó magyar gyalázás. orbán meggyalázza a magyarokat azáltal hogy csak azt tekinti magyarnak. aki a haveri kör szekerét tolja. Azokat is csak addig amíg szükség van rájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  26. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    admin
    szerintem az én kommentem (is) törlődött véletlenül
    de mindegy, lényeg, hogy a zsidózót törölték :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  27. @bumburi

    Nem érdemes, ne szállj bele, hagyd az adminra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  28. bonhomme
    2013. november 6. szerda
    02:12

    Azt mondta Orbán, hogy a magyar fél ázsiai nép. Na jó, de Ázsiában az a szokás, pl. dél Korea vagy Indonézia, hogy a terminus lejártakor vagy még előbb, letartoztatják a miniszterelnököt. Sokan mentek már börtönbe, nincs ebben semmi különös, ott már megszokott dolog, sok más országban is ez természetes. Azt hiszem ideje nálunk is bevezetni, egyáltalán nem lehetetlen.
    Ők kicsit tapasztaltabbak, hogyan kell ezt gyorsan véghezvinni még mielőtt kimentik a pénzt, de mi is hamar megtanulhatjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  29. Polt Péter alig várja, hogy végre igazságot szolgáltasson és alá vágjon a kenyéradó gazdájának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  30. Ne legyen igazam, de a felcsúti középcsatár fejében már kiforrott terv van a hosszú kések éjszakája ver. 2.0 idejének és végrehajtásának módozatairól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  31. Nagy Tibor: Nem a Kristályéjszakára gondoltál? A hosszú késeket csak fenegessék egymás ellen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  32. Ezek a pszeudo-liberális exhibicionisták csak pont a lényeget nem képesek a világba kiáltani: hogy nem “csak” uszítás, közösség elleni izgatás folyik, hanem fasiszta államcsíny történt. Azaz a kormányzat nyíltan ( ezt idén márciusban is teljes brutális nyíltsággal megmutatták a hajléktalanmeghurcoló és a (k)egyháztörvény kapcsán ) mindenféle alkotmányos kontroll fölött állónak, azaz törvények fölött állónak tekinti magát. Tehát jelenleg nincs törvényes ( legalább is az alkotmányos jogállam mércéje szerint ) kormánya és jogrendszere az országnak. Persze ez kit érdekel…? Inkább a bűnözők hurcolják meg a kollaboráns erőszakszervezetek monopóliumának kisajátításával aki fel meri emelni a szavát ez ellen, mindezt az ilyen “liberálisok” statisztálásával. Ezek a ” SZEMÁS” meg Fodor-féle “liberálisok” talán kiálltak például Kertész Ákos vagy Dániel Péter mellett? Amúgy Dániel Pétert még a DK is gyáva módon elítélte. Magyarországnak úgy tűnik továbbra is ez a fasiszta szar kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  33. Benny Goodman! Köszönöm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  34. Bármily hihetetlen: a történelem tényleg ismétli önmagát:
    http://filmhiradokonline.hu/watch.php?id=5883

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  35. Tertilla – Móra Ferenc vezércikke (1926)
    .
    “Már mindnyájan megállapítottuk egymásról, hogy rablógyilkosok vagyunk, és nincs már köztünk senki, aki vagy az egyik listán, vagy a másikon akasztófára ne lett volna ítélve. Már mindenki le van leplezve, már mindenkiről mindnyájan tudjuk, hogy egy szájjal fújt hideget, meleget, már mindenkiről megállapíttatott, hogy írt egy levelet, amit később megbánt. Már mindenkinek van barátja, akitől elfordítja a fejét az utcán, anélkül, hogy meg tudná mondani, miért, és már mindenki beszüntette valakinek a köszönést, anélkül, hogy okát tudná adni. [...] már nincs iskola, ahol ártatlan gyerekek rá ne sütötték volna a bélyeget egymás homlokára: a te apád gazember! Sajtó, művészet, tudomány, templom, minden forrás, ahová a lelkek szomjú nyájai inni járnak, meg van mérgezve és be van undokítva. A sárkányfogak, amelyekből gyűlöleterdő sarjad fel még az unokáink átkául is, már el vannak vetve, be is boronálva. ”
    .
    Az utolsó mondat különösen látnoki…
    Van persze konklúzió is:
    .
    “…reménytelenül gondolok rá, hogy ez a rettenetes egyedüllét a földtekén, ez a sehova nem tartozás, ez az önmagunktól való elkülönülés: ez lesz a mi végzetünk, ez lesz a halála a mi magános tengerszigetünknek. [...] barátnak nem vagyunk nagyon fontosak, s mert ellenségnek csak önmagunk számára vagyunk félelmesek.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  36. Polt Peti rohogve fogja lesoporni az asztalarol ezt a feljelentest.

    A baj az, hogy kozben jelentos mennyisegu uj munkasor (bocs, bekamenetes…) keszul a regi nota szoveget idezve: ez a harc lesz a vegso.
    Sajnos ez a felcsuti idiota MINDENRE kepes. Kepes langra lobbantani az orszagot, polgarhaborut kirobbantani, kivezetni az orszagot az EU-bol.

    Katasztrofa!

    Ui: Eljenaz orok, megbonthatatlan magyar-eszak-koreai baratsag…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  37. De legalabb ennek a szovegnek is a 98%-at olvasta – a sötét àllatkert!

    (Mint anno…. “A gàz àra”)

    Vicc

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. orbán politikai hulla

    az “ORBÁN-ÁRJA” és fajfideSS-es tombolás, őrjöngés megkezdődött
    a törpehitler kiadta az ukázt a csizma téren,
    “szerveződjetek, készülődjetek….”
    nocsak és mire?
    csak nem a holokausztot akarják folytatni ?
    mert nagyon úgy tűnik.
    ma még csak hortimiki lovastengerész förmedvényeit állítgatják, aztán holnaptól szabad kezet kapnak a hegedús féle csőcselékek
    a dakota gyűlöletkazán tovább tüzeli agresszív híveit
    innen már csak egy lépés a betörni a zsidó otthonokba, kirabolni és feldulni azokat
    de ezt a sorsot szánják a nem zsidóknak is, azoknak akik ellenállnak a rendszernek
    “magyar felsőbbrendűség” – az meg mi? tiszta (moderálva) csúti árják, akik fideSSnyik párttagságival igazolják székelyszásznáci származásukat ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  39. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Benny Goodmann!
    .
    Szerintem egyik kutya, másik eb…
    Azonban főkolomposnak azt kellene nevezni, aki önkényesen lezáratja a határokat egy államszerződésbe foglalt, és a II.világháborúban is helytállt, bevált államszövetség területén belül. Az pedig Tudjman volt. A másik a Jugoszláv Köztársaságok – ENSZ által nemcsak elismert, de nagyra becsült – Szövetségét védte körme szakadtáig…
    .
    Vagy a te felfogásod szerint egy szerződés sz @ t sem ér ? Amúgy, Hitler Adolf baráti körökben nyilatkozott ebben az értelemben >> aztán úgy is cselekedett…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  40. Na, ebből mi lehet?
    http://www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/korrupcio-es-bunpartolas-feljelentettek-a-legfobb-ugyeszt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  41. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Egyébként csak azért nem mellékes és érdemes ezzel ennyit foglalkozni, mert a tudjmani szeparatív politika szolgált . r o s s z . p é l d á v a l . az ilyen orbánféle öntörvényű törpe jellemeknek, azaz nem számít szerződés, nem számít alkotmány, “a jog nem más bármikor megváltoztatható parancsok halmaza”*.
    Ehhez teszi hozzá később, “… majd jönnek a jogászok, oszt annyi.”
    .
    .
    * Orbán felfogása a jogról, melyet írásba is foglalt már 1987-ben(!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  42. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Tudjman és Orbán nevű főkolomposok alap-mentalitása, hogy nem tárgyalni, csak cselekedni…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  43. “tisztelhölgyeimésuraim”
    Nálad azért elég szelektíven képződtek le a balkáni háborút megelőző szomorú események.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  44. Azért ne feledjük el, hogy Tudjman csak védekezett a brutális és sokéves agresszióval szemben. Az események után már könnyű okosnak lenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  45. 2006-ban lángba boríttatta a fővárost. ha veszít az ország következik. Nem lesz elég csak a pártoknak megegyezni. A magyar tőkések jelentős többsége főként a leggazdagabbakká vált régi elvtársak, az oligarchák orbánékat támogatják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  46. A társadalom csoportokra tagolt, e csoportok gyűlölik egymást, a Politikai Hatalmasságok demagógiával, pénzzel (fegyverrel?) segítik a nekik kedveseket – kell ennél több egy szaftos polgárháborúhoz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos