Ronai and Ronai
AMERIKAI

Floridában napoztak a debreceni városvezetők 2013. november 16. szombat 13:00 Forrás: AN

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Floridában napoztak a debreceni városvezetők

Debrecen, Florida – Kósa Lajos polgármester ugyan nem tartott a Floridába utazó csoporttal, ám egy alpolgármester, a város jegyzője, valamint több közműcég vezetője az amerikai nyárban napoztatta magát. Az ügyre akkor derült fény, amikor az utazás egyik résztvevője a Facebookon feltett egy fotót, amint épp a tengerparton kókuszból kortyol valami italt.

Pajna Zoltán alpolgármester és Szekeres Antal jegyző a hivatalos tájékoztatás szerint saját zsebre ment ki a napfényes Floridába, de Litauszki Róbert, a városi tulajdonú Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója és Csonka Tibor, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. vezetője is – véletlen egybeesés folytán – is éppen akkor vol szabadságon, illetve külföldön. Ők is tagjai voltak a 15 fős csapatnak. Mint ahogyan az a Nyíri László, a Miskolci Hőszolgáltató Kft. vezetője is, akinek a Facebookra rövid időre feltöltött, majd hirtelen letörölt „floridázós” képei nyomán kirobbant a botrány.

Először szokás szerint mindent tagadtak, majd egy újabb verziót dobtak be a köztudatba: a polgármesteri hivatal állítása szerint néhányan magánjelleggel tartózkodnak Floridában. Utóbb azt dobták be, hogy a megújuló energiákat tanulmányozzák egy konferencián.

Ám, mint kiderült, ez sem volt igaz. Van ilyen konferencia Floridában, ám ott magyar résztvevőkről ne tudtak. Az ügyet tovább bonyolítja, hogy Lajos Lajos polgármester bejelentette: hazaérkezésük után kiszámlázzák az utazóknak a floridai nyaralás költségeit. Ami azért is érdekes mert ha igaz lenne, amit először állítottak, vagyis, mindenki a saját költségén süttette a hasát a napfényes Floridában, akkor mi szükség van arra, hogy kiszámlázzák számukra a költségeket, Ha pedig az állításokból egyetlen szó sem igaz, akkor felvetődik a ki a felelős azért, hogy a magyar emberek pénzét magáncélokra költik.

Megy a hadoválás, csakúgy, mint néhány nappal korábban Nyírlugoson. Az ottani önkormányzat dolgozói és családtagjaik nem a tengerentúlra, „csupán” Rómáig utaztak, állításuk szerint szakmai útra. Nyírlugoson más volt a kommunikáció, mint a debreceni esetnél: az, hogy az önkormányzati képviselők fizetség nélkül végzik a munkájukat, s ezt a fáradozást szerette volna honorálni az polgármesteri hivatal a jutalomutazással.

Volt már ilyen, emlékszünk az egy évvel ezelőtti történetekre, amikor a Fideszes vezetésű – súlyosan eladósodott – városok vezetői ugyancsak közpénzen az Azori szigetekre utaztak, többen közülük családtagjaikkal együtt. Akkor volt, aki azzal védekezett, hogy az Azori szigetek valójában nem is olyan jó hely, mint ahogyan azt idehaza sokan gondolják.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +46 ( 50 szavazatból)
Floridában napoztak a debreceni városvezetők, 4.9 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

26 Reader’s Comments

  1. Mr 20% meg hallgat!
    Igaz, ő már nem választatja meg magát polgármesternek, mert magasabb babérokra tör, az utána jövő meg vonja felelősségre azokat, akik most kint süttetik a hasukat.
    Pecáznak, a képek tanúsága szerint.
    Egyébként kicsiben mindegyik önkormányzat ezt csinálja!
    A kis települések önkormányzati dolgozói CSAK hazánk tájait járják be a közösből, a városok elöljárói meg külföldön RELAXÁLNAK.
    Természetesen mindannyian a mi pénzünkön.
    Ez a hallgatás BÉRE!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  2. “..Volt már ilyen…”
    .
    - Volt, nem is egy, mivel évente többször is megy valamelyik mocskos banda, ugyanolyan mocskos családtagjaik, és kitartottaik légiói valami Föld körüli kéjutazásra.
    .
    Sz…rgyártó és seregnyi prostituáltja az egyik legjobb példa, de az orKbán- banda sem marad le ettől nagyon, a mindenféle egyéb, hivatalos és nem hivatalos “utak” szintén játszanak, Kanári- szigeteken nyaralás (évente 2- 3 alkalommal), és most itt van ez.
    .
    Egyébként, nekem ismerősek ezek a nevek, mivel éltem abban a városban pár évig.
    Egytől egyig nehézsúlyú bűnözőkről van szó, akik gyakorlatilag lenyúlták a teljes helyi közlekedést, építő- és karbantartó ipart, üzemanyagüzletet (húúú, ez megérne egy külön, hosszabb beírást, de erre nincs időm most), helyi nagyvállalkozások, üzletek, üzlethelyiségek rész- vagy teljes tulajdonosai (nagyrészt egy tömény munkajog- és adófegyelem- sértés mind), stb.
    .
    D…göljenek meg, ahol vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (48 szavazatból)
  3. Eldrad,
    Ne ott. Hanem ott, ahova szállítják őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  4. Rendben, legyen ott. Az emberiségnek így is, úgy is nagy szolgálatot tennének ezzel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  5. A bérbirkamenet erre szavazott – mert semmit nem hallani a Kossuth téri hugyenották felháborodásáról – nekik ez tetszik!
    Akik akkoriban ott dáridóztak most elégedettek – jó az irány, sínen az ország!
    -
    Pedig én nap, mint nap látom magam előtt A4mutyipetit, amint tépné a száját, hogy mit művel a kormány!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  6. Bérbirkamenet???
    .
    - Komám, ez azért enyhe eufemizmus, nem gondolod?
    .
    Egy halom prostituáltat, nehéz súlyú bűnözőt, és ezek holdudvarát hogy lehet “birkának” nevezni? A birka egy aranyos állat, vagy, ha emberre alkalmazzuk, afféle kritikaként, akkor olyan orránál fogva vezethető, szerencsétlent jelöl, vagy hasonlót.
    .
    De minden idők egyik legelvetemültebb, legaljasabb magyarországi népvezéri bűnbandájára, ezek bűntársaira, és fenntartóira ne mondjuk már, hogy “birka”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  7. http://nepszava.hu/cikk/1003261-navracsics-felmilliard-forint-jut-az-elso-vilaghaborus-megemlekezesekre
    -
    Mintha minden tettükkel az embereket akarnák végre felingerelni…..de azok csak nem moccannak!
    Az utazgatásaik, a stadionépítési láz kisvasúttal megfejelve, önfényezésükre elszórt milliárdok – mind az oroszlán bajszának a huzigálása lenne – de itt már kidöglött az oroszlán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  8. Visszajött a dzsentri-világ, igaz a dzsentrik a saját vagyonukat szórakozták el. Én is úgy látom azonban, hogy a számlákat álló magyar adófizetőknek ez nagyon tetszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  9. EdCarping…
    A dzsentri úrias nemtörődömséggel tudta költeni a (más) pénzét. Aztán ha lebukott, legfeljebb főbe lőtte magát. Erre kötelezte a társadalom és a saját úr mivolta. Ezek a mostani urat majmolók pedig mint a tetten kapott tolvajok hebegnek-habognak, hazudoznak, maszatolnak. Inkább a házmesterből meg suszterből lett kommunista urakra hajaznak, (ki ne felejtsem a pékeket vö. Buci Gyuri) azok is szerették volna eljátszani a Bóni grófot, úgyszintén az állam pénzén…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  10. Eldrad
    Én úgy tudom, hogy a birka lehajtott fejjel megy a vágóhídra….de lehet, hogy rosszul tudom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  11. csakén:
    .
    - Ezek a “birkák” teli pofával hőzöngenek, nyíltan maffiaállamot építenek- tartanak fent – támogatnak, gyilkos indulatokkal viseltetnek BÁRKI iránt, aki ez ellen szólni mer… ez inkább veszett kutya, nem birka magatartás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  12. A Mi lajosunk tudja mit csinaal!
    Ezidaig Debrecen Chauscheskuja volt!
    Osszel Budapestre koltozik!
    Onnan maar csak egy ugras a Marko utca!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  13. Én itt éltem már az első dicsőséges fidesz uralom alatt is. Emlékszem arra, hogy mennyire várták a zemberek a választást. Mennyire várták, hogy megszabaduljanak ettől a tolvaj, hazug bandától, akik pártba tömörülve nyűlták le a közvagyont. Szeretném megkérdezni, hogy akik ismét a nyakunkra szabadították ezeket, hol éltek 1998 és 2002 között? Most születtek ide? Miben bíztak, megváltoztak? Igen meg, most már nem elég a közvagyon a magán is kell (lásd magánnyugdíj, trafik, állami és magánföldek). Soroljam még? Nem kell félni én borítékolom a fidesz győzelmét jövőre. Abban azonban nem vagyok biztos, hogy 2018-as választasok idején az ország még Uniós tagállam lesz. Erről gondoskodnak a fiúk. Az ország csak azt kapja amit megérdemel. Sajnos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  14. Na EZ vár rátok MAGYAR PARASZTOK, a hivatalos MAGYAR statisztikák szerint is 4,2 millióan szegénységben éltek!!!!… 4-5 év múlva nemhogy gyógyszer, nyugdíjatok sem lesz szerencsétlenek, MENETELJETEK a CBA-s BÉKEMENETETEKKEL!…
    ORBÁNI DIKTATÚRA,… milyen kellemes, fiatalító és simogató… mert ezt megérdemeljük…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  15. T.jogászka! Ne bántsd a magyart, mert rögtön ,4 minuszt kapsz, ellenben a többivel. Úgyhogy, próbálj meg rendes , magyar ember módjára írogatni! Én már küldtem, almás pitét is , miniszterelnök urunknak. Igaz, a kutyák jó szimattal rendelkeznek. Főleg a robbanószerkeresők. Ez csak baromság volt, úgy sem lenne esélyem. De azért…….. Miért nem volt az apám ,Finn, vagy Norvég? Nem tehetek róla, hogy ide születtem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. T. Eldrad! Legtöbb gyümölcsfát, lehet “ojtani” , de azembereket ,normális gondolkodásra nevelni, az szinte lehetetlen. Ezt te is tudod.Ezért hát, ne hullajts könnyeket, ha anyanyelveden beszélő néped ,páriává válik. Sőt! Egyik fele, kinyírná a másikat, diós tészta, vagy mákos tészta alapon. Ilyen birka az magyar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Szerintem, ha kutyaszalámit készítenél kósából, hoppálból, zsigóból, selmecziből, kocsis mátéból, a kutyák nem tennének különbséget. Ja, még papcsák,stb. Kicsit durva vagyok, de úgy utálom őket, ahogy bayer zsoca beásna minket, az Orgoványi erdőbe, nyakig. Ha engem, nem tartanak magyarnak, akkor rothadjanak meg. Azért nem vagyok magyar, mert utálom a telhetetlen,pénzhajhász ,köpönyegforgató ,gusztustalan férgeket? De csak nyugalom! rákosi is csak pár évig húzta! Bár ilyenkor kicsit spekulálok. Még3-4 év és eltűnnek? Bizonytalan vagyok, talán a sunyiság, simlisség ,eltünteti őket,. Ha nem ,hát nem,de az biztos

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. De milllen pitiáner, kleinkariert és föként buta polgártársnak kell lenni ahhoz, hogy elhúzzak közpénzen Floridába és ahelyett, hogy zseniális módon meghúznám magam, (mert hülye azé`nem vagyok)
    felcseszem a netre, amint kókuszlevet iszom a Beach-en.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. bruckenbacker kapitány

    Csapatépítő tréning…. Sajnos ahogy nézem megint nyernek, mert az átlagember át sem gondolja a dolgokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Nem értem, miért ne utazgathatnának a fideszes önkormányzati vezetők? Hiszen megérdemlik. Először eladósították a városukat, majd az adófizetők pénzéből az összes önkormányzat összes adósságát Orbán átvállalta az államra. Az önkormányzatoknak tehát van mit megünnepelniük, sikeresek voltak a vezetőik, hiszen valaki minél nagyobb adósságot halmozott fel, annál többet nyert az adósságkonszolidációval. Ezért a becsületes munkáért igazán semmiség jutalomból egy floridai vakáció.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. rút, nov. 17. 00:47
    Erről írtam:
    mintha direkt ingerelnék a gondolkodó embereket, vagy tényleg ennyire hülyék, a létharmat elvette a realitásérzéküket – nyomor a köbön és akkor ilyen kihívóak!
    El tudom képzelni ezt fordított esetben, A4mutyipeti a száját már kétszer körbetépte volna!
    -
    Más:
    Nem ért ki a mentő és meghalt egy 38 éves fiatalasszony – volt valami haláleset Hódmezővásárhelyen – akkor mit tépték magukat, hogy a körzetesítés miatt későn ért be a beteggel a mentő a kórházba és a beteg meghalt, pontosan már sajnos én sem emlékszem!
    De itt a helyi ügyelet és a helyi mentő nem ért ki – és síri csend van!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. bruckenbacker kapitány

    Biztos tanulmányozták az új átadott fotovoltaikus erőművet…. igaz az megjelent neten is tehát itthonról is meg lehet tenni.

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Kaliforniai_naph%C5%91er%C5%91m%C5%B1

    vagy
    http://hirtorta.hu/hirek/kulfoldi-hirek/1140-ejszaka-is-termel-aramot-a-legujabb-naperomu-

    Ott kéne aszalni őket….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Nem vagyok tenger, de nagyon háborgok!
    Vakegér narancsimádók erre szavaztak?! Ez tetszik nekik?!
    Tényleg cukkolják az embereket, hogy mi mindent meg mernek tenni itt és jóformán semmi visszhangja….szórják a pénzt ész nélkül!
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1003283-hat-fovarosi-sportklub-adossagat-vallalja-at-a-kormany

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Na még egy cikk az idegek borzolásához:
    -
    http://www.168ora.hu/itthon/dk-megutkozik-fidesz-szegyenerzetet-nem-ismero-pofatlansagan-120719.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Nade, most őszintén ! Hát hol napozzanak a szerencsétlenek, ha van rá pénzük ? Talán majd a Hortobágyon ?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. ” megújuló energiákat tanulmányozzák egy konferencián”.
    .
    Még hogy hazugság. A napenergia nem megújuló energia? Hát van aki csak úgy tud tanulmányozni, hogy kiteszi a testét, mert nem hiszi el, hogy a Nap melegít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Holokamuzott Kósa városának frakcióvezetője 2014. február 13. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos