Ronai and Ronai
AMERIKAI

Feljelentették a “holokamuzós” képviselőt 2014. February 14. Friday 9:58 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(20)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Feljelentették a "holokamuzós" képviselőt

Debrecen – A Debreceni Zsidó Hitközség tiltakozik Ágoston Tibor, a Jobbik debreceni önkormányzati képviselő szerdai kijelentései ellen, s feljelentést tettek Ágoston Tibor ellen holokauszttagadó kijelentései miatt. Kósa Lajos Debrecen polgármestere hallgat.

Ágoston Tibor, a Jobbik debreceni és Hajdú-Bihar megyei alelnöke, országgyűlési képviselőjelöltje szerdán egy nyilvános ünnepségen a holokauszttal kapcsolatban “holokamuról”, illetve “holokasztról” beszélt, és bírálta a Magyar Holokauszt – 2014 Emlékbizottság idei programját is.

A Debreceni Zsidó Hitközség közleménye szerint felháborodva értesültek Ágoston Tibor szavairól. Megengedhetetlennek és felháborítónak tartják, hogy 2014-ben bárki így beszélhessen azokról a borzalmakról, amelyekben családtagjaikat, szeretteiket, embertársaikat szándékosan és szervezett módon elpusztították. Ilyen kijelentéseknek és ilyen eszmeiséggel bíró embereknek a közéletben nincs helyük – szögezték le. A hitközség elnöke hozzátette: feljelentést tettek Ágoston Tibor ellen holokauszttagadó kijelentései miatt.

Az Együtt-PM szerdán elítélte Ágoston Tibor szavait, és szintén feljelentette a politikust. A Jobbik az esettel kapcsolatban csütörtökön azt közölte: a párt minden emberirtást elítél, és minden ártatlan emberi áldozat előtt fejet hajt, ugyanakkor sajnálják, hogy „a magyarországi zsidóság egy része nemcsak emlékezni akar a holokausztra, hanem azt a saját anyagi és politikai céljai érdekében is felhasználja”. Ágoston Tibor külön közleményben jelezte, hogy ugyanez az ő álláspontja is.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +23 ( 29 szavazatból)
Feljelentették a "holokamuzós" képviselőt, 4.5 out of 5 based on 22 ratings

Címkék: , , , , ,

  • Hozzászólások(20)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

20 Reader’s Comments

  1. Akkor az egész fidesz,és jobbik párt tagjait feljelenthetnék, mert nagy egyetértéssel bólogatnak Orbánnak a parlamentben,és azon kívül is, amikor szalon zsidózik!
    Meg kéne már látni a zsidó hitközségeknek is, hogy a valóság, és a látszat két külön dolog,és akként kellene hozzáállni nekik is ezekhez a kijelentésekhez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (41 szavazatból)
  2. Kosa nem hallgat, elmondta, hogy a nacik több ember kiirtasaért felelösek, mint a kommunistak… ez is holokauszttagadas. Relativizal , összehasonlitgat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (29 szavazatból)
  3. Németországban, vagy Austriaban egy ilyen kijelentésert börtön jár ! Meghivom szivesen ezt a náci ferget, kifizetem az utját is egy koncentrácios táborba és végigjátszom vele mindazt amit eszmetársai végigvittek zsidokkal és más foglyokkal ! Na eljösz te “derék ember ” !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (57 szavazatból)
  4. A magyar rendőrség és ügyészség gyakorlatából eredően előre borítékolható, hogy a feljelentésnek semmilyen következménye sem lesz.
    Kósa hallgatása érthető, hiszen:
    - Pártja ugyan úgy ítéli meg a Horthy-korszakot, mint a Jobbik.
    - Pártja elnöke egy polgári korben ül Vona Gáborral.
    - Pártja a III. Magyar Köztársaság megpuccsolt Alkotmánya helyébe elfogadott alaptörvényében a Jobbik nézeteit rögzítette a magyar Holokausztért viselt felelősség ügyében.
    - Pártja 1. számú tagkönyvének tulajdonosa Nyírő József hamvainak hurcolásával mérgezte a társadalom tudatát.
    - Pártja polgármesterei Horthy és Vass Albert szobrokat avatnak településeiken, utcákat és tereket neveznek el a “legkiválóbb” antiszemitákról.
    - Pártja utasítására alaptantervbe iktaták az antiszemita magyar irók kötelező oktatását.
    - Pártja elnökének barátja, Bayer Zsolt az antiszemita nézetek terjesztésének élharcosa.
    - Pártja anyagilag támogatja az antiszemita nézeteket terjesztő és történelemhamisító Echó TV-t és annak milliárdos tulajdonosát, aki a neki juttott milliárdokból finanszírozza a békemenetnek nevezett párthadsereget.
    - Pártja a maga irányítása alá hajtott igazságszolgáltatás útján gondoskodik az ordas eszmék terjesztésének szabadságáról.
    Ő pedig simán eltűri, hogy a magántulajdonának tekintett DVSC labdarugó csapatának mérközésein a csapat szurkolói bűntetlenül hirdethessék a kapu mögött magasbe emelt táblán, hogy “Nem volt Holokauszt”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (56 szavazatból)
  5. derék ember? DRECK, nem ember…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  6. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    ˙
    EdCarping!
    ˙

    “Pártja elnökének barátja Bayer Zsolt” Nemcsak barátja, de veterán tagja a pártnak, a 3. s z á m ú . t a g k ö n y v . t u l a j d o n o s a, aki a zsidókat következetesen nemes egyszerűséggel csak “galiciai jöttmenteknek ” nevezi…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (30 szavazatból)
  7. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    ˙

    Fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy milyen jegyzéket adnak át a telavivi magyar nagykövetnek. Már rég itt lett volna az ideje.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  8. Miaszösz 10h05p
    Szerintem meg pont fordítva mondta Kósa(legutóbb-ha erre gondoltál- egy bp-i XVI.ker.-i rezsicsökkentő fórumon),ahol kihangsúlyozta,hogy a kommunisták felelősek több emberélet kioltásáért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  9. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    lassan jó lenne a magyar BTK helyett bevezetni valamilyen Európai BTK-t, melynek tekintetében egy európai ügyészség vizsgálódhatna és indíthatna nyomozást – az ilyen esetekre tökéletes lenne

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (25 szavazatból)
  10. PEPPÓ
    az biztos ugyan is én is ott dolgozom
    nem sokáig világított volna ott ez a két kezi náci szellemi fogyatékos
    ki rugták voléna az összes fogát
    a magyar bunkónak ilyenek kellenek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (20 szavazatból)
  11. Báthory Ödönke

    EZ milyen gúnya rajta?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  12. A debreceni zsidó hitközség elítélte, az Együtt PM elítélte és följelentette, OK, és a többi? Az MSZP, a DK, az összes nem-fasiszta, humanista, pártos és pártsemleges, normális, józan magyar embereket tömörítő civil szervezet hol van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  13. vegigjaratnam vele az utat a gazkamrakig

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  14. Ez ember ilyen horthysta csendőr-mundérban maskarázik ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  15. Jó lenne tudni, hogy mire céloznak Vona és hívei, amikor kijelentik, hogy a zsidók hasznot húznak a holokausztból. (“Saját anyagi és politikai céljaik érdekében felhasználják azt.”) Ha azt irígylik, hogy a ma is élő áldozatok, illetve közvetlen hozzátartozóik kártérítést és/vagy segélyt kapnak, akkor javaslom nekik, hogy csinálják végig mindazt, amin az áldozatok keresztül mentek, aztán beszéljünk újra a kérdésről! Ha viszont azt irígylik, hogy egy több száz éve Magyarországon élő zsidó család leszármazottja boldogul a polgári világban, akkor meg kellene nyugtatni őket, hogy az nem a holokauszt miatt van. Pont fordítva: a holokauszt volt a következmény. Könnyebb volt erőszakot tenni egy védekezésre felkészületlen kisebbségen, mint tanulni tőlük, beállni a sorba és dolgozni. Azoknak is, akik végrehajtották az erőszakos cselekedeteket és az olyanoknak is, akik csak “anyagi és politika céljaikat” akarták ezzel megvalósítani. Ha a mai Magyarországon valaki politikai hasznot próbál húzni a holokausztból az elsősorban a Jobbik és Fideszes elvtársaik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  16. Ez a ganajtúróbogár még csendőrnek is alkalmatlan, a csizmákat sem pucolhatná!….Ez a gané, ha a maximumot préseli ki magából, akkor eléri a feljelentgető viceházmester szintjét. Ez a világ jobb lenne nélküle!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  17. én nem elsösorban arra koncentrálok, amit ez a genetikai hulladék mond. fogalma nincs mit beszél. öt magát sem érdeklik a szavak és azok jelentése, amik saját magából jönnek ki. csak arra figyel, hogy milyen hatást vált ki a környezeteböl. ez kb olyan öröm, mint, amikor egy értelmifogyatékos szert tesz egy pitbullra és egyszeriben rájön, hogy figyelnek rá az emberek. átélheti, hogy “fontossá vált” a világban, ami harcikutya nélkül még sohasem fordult vele elö. a zsidózás és annak minden formája a fegyver vagy harcikutya az egyébként láthatatlan és jelentéktelen embereknek. ez a lélektani háttere a jobbiknak, a gárdának, stb. képességek nélküli, mindenre alkalmatlan emberek egyszeriben láthatóvá, söt mi több tényezövé válnak. feltéve ha egy közösség, vagy egy egész ország immunrendszere nem mükdik. az, hogy a jobbik a parlamentben ül magyarországon és ilyen debreceni analfabéták mondatai nyilvánosságot kapnak az a leglesújtóbb bizonyítvány magyarországról. ez vállalhatatlan. ezt az országot el kell hagyni. aki nem teszi, annak nagyon meg kell tudni magyarázni, hogy miért szív egy levegöt a ma magyarországon hatalmat gyakorló selejtemberekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  18. És Kósa úgy hallgat mint Bölcskei Gusztáv a fűben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  19. Az a legnagyobb gond hogy azok játsszák a nácit akik qrvár nem náci alkatúak :)
    Ez a figura is egy rossz vicc ebben a göncben :)
    Ha már náci akar lenni legyen min 170 cm magas tejföl szőke és kék szemű ,

    ha ezen kritériumoknak nem felel meg akkor máris fejbe lőheti magát egy csendes erdőben majd a vad állatok eltakarítják még temetni se kell :)

    Félre téve az előzőeket ezek az un vér nácik akik most 20-40 évesek azt sem tudják mi volt a nácizmus csak ugatják ugyan úgy mint ahogy szidják kommunizmust .
    Azért lehetséges ez mert az államforma váltással szabad utat kapta bár “nem nyíltan” .

    Emlékezzünk egy Markos Nádas paródiára a Hugyos Józsi csak két mondat erejéig .
    1-Maga ment a horti lova mögött és nyerített helyette bár lehet hogy nem pontos .
    2- voltam én még darutollas vörös katona is .

    Ez a két mondat poénként igen nagy, viszont az is igaz hogy sok sok olyan ember leszármazottja lesz olyan mint az őse .
    nem random szerűek ezek a gondolatok ha valaki nem értené nem az én hibám :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  20. Ez a fijú nem náci egyenruhát visel hanem Horthy nosztalgia ruházatban szenved nem tudni mi végből holokamuzik ebben a nosztalgia egyenruhának látszó viseletben az viszont tény ha holokamuzik akkor vagy neki hiányosak a történelmi ismeretei vagy hiányos történelmi ismeretekkel rendelkező fajtársainak akar imponálni.

    Az egyik feltételezés rosszabb mint a másik !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. April 29. Tuesday | AN

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. April 3. Thursday

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos