Ronai and Ronai
AMERIKAI

Botkának kell a Barca, de Messi ne jöjjön! 2013. november 22. péntek 18:57 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(90)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Botkának kell a Barca, de Messi ne jöjjön!

Budapest, Szeged – Olyan ez az ellenzéki oldalon zajló szomorújáték, mint az időjárás: utóbbira mindenki panaszkodik, de senki nem tesz ellene semmit. Az ellenzéki összefogást mindenki fontosnak tartja, de mégsem tudnak megállapodni egymással az Orbán leváltását szorgalmazó pártok és politikusok.

Most Botka László is beszállt a nyilatkozat-bizniszbe, és azt állítja, ők megállapodtak volna a DK-val és az sem igaz, hogy eleve vesztes helyeket adtak volna Gyurcsány Ferenc pártjának. A pártban fekete lóként – az elnöki poszt várományosaként is ismert Botka azt azonban elismeri, hogy Gyurcsány szerepvállalása szerintük nem lenne szerencsés.

Az MSZP fenntartja megállapodási szándékát a Demokratikus Koalícióval (DK), hiszen korrekt együttműködési és választási szövetséget ajánlott a Gyurcsány Ferenc által létrehozott pártnak is, az ajánlatra a DK mondott nemet – jelentette ki Botka László, az MSZP választmányának elnöke Békéscsabán.

Botka László hangsúlyozta: az MSZP a közös listán, biztos befutó helyeket kínált a DK politikusainak és egyéni körzeteket, ahol közös jelöltként indulhattak volna képviselői.

Mint mondta: “nem igazak azok az állítások, hogy az általunk kínált feltételek szerint a DK vezető politikusai ne lehettek volna közös jelöltek. Ilyenről szó nem volt. Egy dologban láttuk és látjuk egyértelműnek a helyzetet, nevezetesen, hogy Gyurcsány Ferenc személyes szerepvállalása jelen pillanatban nem erősíti a kormányváltást. Az MSZP egyetlen másik, a Demokratikus Koalícióhoz tartozó politikus esetében ilyen jellegű fenntartást nem fogalmazott meg” – tette hozzá.

Hangsúlyozta, hogy az MSZP részéről volt megállapodási szándék, az ajánlatra a DK mondott nemet.

A tárgyalások esetleges újranyitásáról Botka László azt mondta: “a mi álláspontunk nem változott, szeretnénk mindenkivel megállapodni. Amennyiben új helyzet lesz, feltehetően azt jelenti majd, hogy azok gondolják másképpen a dolgokat, akik korábban nemet mondtak a megállapodásra, és ha ez így lesz, a szocialista párt természetesen erre is pozitívan reagál.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.9/5 (18 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -16 ( 32 szavazatból)
Botkának kell a Barca, de Messi ne jöjjön! , 2.9 out of 5 based on 18 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(90)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

90 Reader’s Comments

  1. “Tisztelt…”
    Orbán basi szobor a Kossuth téren 25 méteres nagyságban. + Minden település főterén.
    Vajon mi lesz a Kossuth tér neve az átépítés után? Orbán, vagy Horthy tér???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  2. _
    Károgó varjak !
    (Akinek nem inge, ne vegye magára!)
    Azt el sem tudjátok képzelni, hogy a jelenlegi szakaszban még
    - egyelőre –
    politikai taktikázás folyik ?
    /
    Úgy beszéltek az MSZP-sekről, mintha legalábbis a gyalázatos fidesznyik bandáról volna szó… Némelyek közületek úgy víjjog mint a legvdabb jobboldali héja ! Hát azért mégicsak disztingválni kellene, nemde ?! Egyesek mármár szinte uszító hangnemben kárálnak, hisztiznek és hisztériát keltenek, mintha elfelejtenék, az ellenség, a FideSS nevét. – A Vezér meg röhög a markába – aszongya, csak tépjétek, tépjétek egymást, majd én meg learatom a sikert…
    /
    Mégis, T.hangulatmanok ! Mit tennétek, ha végül, a választások előtt közvetlenül az Együtt, vagy a MSZP, vagy mindkettő mégis koalicióra lépne a DK-val, úgy ahogy van gyurcsányostul, vadaistul ?! He ? Akkor is ennyire uszulnátok ?
    NYUGI !
    /BT: a gyépés pedagógus és nem demagógus/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -20 (30 szavazatból)
  3. Terike!
    És mi lesz, ha Gyurcsányék AKKOR már nem fognak össze a most őket kiközösítőkkel?
    Taktikáznak? Tegyék!
    Közben elfelejtik, hogy az emberek meg a DK zászlaja alatt sorakoznak fel, mert kiábrándultak a taktikázásból!
    Nem Mesterházynak, meg Bajnainak lesz az a feladata hogy bevegyék az összefogásba a DK-t, hanem majd a DK eldönti, hogy akar e (szerintem bűnt követ el ha összefog velük) egyáltalán szóba állni velük!
    Fordítva tetszik ülni a lovon, kedves!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (47 szavazatból)
  4. NNNa! Mindezek után ma/ szombaton 11.23-án/ az mszp választmány marha bölcsen Bajnaival együtt döntött: NEM SZELETELIK TOVÁBB A TORTÁT! SÍRJAK, V. NEVESSEK?? Az a hiba, hogy a tortájuk fog zsugorodni ,de vészesen! Mesterházyn már nem csodálkozom, de Bajnait értelmesebbnek és tisztességesebbnek gondoltam! Tévedni emberi dolog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  5. Terike!
    Ez esetben Mesterházyéknak nincs többesze, mint az Elátkozott garnizon Török Szultánjának.
    Ilyen vezető kell az ország élére?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  6. T.Teri! Miután kormányzás idején cserben hagyták,mocskos módon elárulták aki felhozta az mszp és választást nyert szinte egymaga, most évek óta gyalázzák Gyurcsány és DK-t -ma döntött a válsztmány is !- megfúrták a frakció alakítást is, majd ha már 10 % felett lesz a DK akkor hangot váltanak ??? Na ne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  7. Botka bekaphatja…!
    Valamikor többnek képzeltem a fiatalembert, de a mama korábbi szoci tevékenységéből kiindulva mára már vele kapcsolatban is elmondhatjuk, hogy az alma nem esett messze a fájától…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  8. Terézke megrekedt az óvodásoknál.
    Ami nagyobb baj, hogy rajongásának alanyai is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  9. Szinte hihetetlen az a politikai infantilizmus, amit Mesterházy és csapata produkál. Mivel fejtől bűzlik a hal, nagy a valószínűsége, hogy az MSZP ugyanúgy el fog tűnni a politikai süllyesztőben, mint a Kisgazda párt és az MDF.
    A politikai tudatlanság vezető helyeken megbocsájthatatlan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  10. BrunszvikTeri,
    Kár! Kááárrr!, hogy akárki is komolyan veszi ezt az egész cirkuszt. A “választás”-nak csúfolt szavazás eredményét a fideSS vezeti elő, és megnézheti magát, aki komolyan kétségbe vonja azt. Aki elindul ezen a cirkuszi mutatványon, az így elismeri a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, vagyis a leginkább a fasizmusra, de elemeiben ezen kívül még a Horthy rendszerre és a nemzeti szocializmusra is hasonlító önkényuralmi rendszert.
    Ebben nincs különbség az impotens MSzP és a sokkal éberebb DK között, de abban igen, hogy a DK legalább láthatóan komolyan veszi a demokráciát és a politikusi felelősséget, és megpróbál egységfrontot kovácsolni a zsanokság ellen. Nem sikerülhet neki, mert nem az áruló MSzP ennek fő akadálya, hanem a mérgezett oktatási intézmények és média-birodalom, a 30 éve fokozatosan erősödő fasiszta propaganda, ami ellen semmit nem tettek a “baloldali” pártok, és ami miatt a fiatalság túlnyomó többsége ellenállás nélkül nyalja be a legalávalóbb hazugságokat is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  11. Szerény véleményem szerint a bojkott nem megoldás. A DK-nak győznie kell, nemcsak bejutni a tisztelt házba, hogy a ház ismét Tisztelt Ház legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  12. Unom újra és újra új formába önteni azt, amit régtől gondolok, és néhány fórumon rendre hajtogatok is, ezért hát csak megismétlem annak a legutóbbi textusát:
    .
    Állítom: a bojkottjavaslaton való örökös rágódásnak nem lehet több hozadéka, mint a/egy töredékesre “sikeredett” passzív rezisztencia, és az apolkaliptikus nyavalygás sem vezet semmi jobbra. Viszont ezek a pesszimista technikák kifejezetten károsak, mert esetükben már előre és biztosan tudható, hogy maradnak a most regnálók…
    .
    Ezért aztán állítom: épeszű ember nem adja csak úgy fel, ha még van valami remény.
    Miként az is egyértelmű számomra, hogy teljes progresszív ellenzéki összefogás híján még matematikailag sincs semmi esélye a változásnak…
    .
    Vajon ebben a helyzetben nem a legracionálisabb lenne azon agyalni, azt nyomni ezerrel – már csak azért is, mert egyszerű, átlátható, nincs benne semmi rafinéria -, hogy amennyiben a két “összefogott” záros határidőn belül nem tér észre, minden változást akaró mezítlábas ellenzékinek a DK-ra és a hozzá szándékban csatlakozókra kell szavaznia?! Kiegészítve azzal az ígérettel/eséllyel, hogy egy rövid konszolidációs időszak után sor kerülhetne egy igazi pluralitást ígérő választásra…
    .
    Minthogy mostanra a “záros határidő” kitétel értelmét veszítette, előbbi vélekedésemet akként módosítom, ill. summázom: a DK-nak mihamarabb –szándékait világosan, de a lehető leghatározottabban artikulálva – meg kell hirdetnie és nyitnia az új platformot, mert még nem késő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  13. Botka,a többi MSZP-s fejessel együtt néhány hete kirohant Gyurcsány ellen! Még ha igaz dolgokat mondtak volna,de hazudoztak! Már lassan megutáltatják magukat a kisemberekkel is! LESZ NAGY ÁMULDOZÁS,HOGY G YURCSÁNYÉK JOBB EREDMÉNNYEL JUTNAK BE A PARLAMENTBE,MINT az Együtt,BAJNAIVAL AZ ÉLEN.Ezek már éppugy nem hallják meg a kisemberek hangját,mint a Fidesz!
    Mesterházy már győzelemről vizionál, szólhatnának neki,hogy bilibe lóg a keze!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  14. B.Terike!
    Ha megengeded,teszek neked 1 vallomást,én soha semmilyen párt tagja nem voltam,most sem vagyok és ha ez a választék,kicsi a remény rá,szinte bizonyos,hogy nem is leszek. Én mindíg baloldali érzelmű voltam,nem tudok megváltozni,egyszerüen nem megy.Mindíg bizakodással mentem szavazni,mindig biztam biztam,egy kis remény mindig pislákolt,talán ez a ciklus jobb lesz,Gyurcsány F. felbukkanásakor szinte már lángokat is láttam.Itt egy energikus,fiatal jó beszélőképességű okos ,talán most! (megette a fene).
    Európa legádázabb ellenzéke támadta,minden oldalról gyalázták.Akinek meg bársonyszéket tett a segge alá,azok meg alávaló gyáva módon elárulták, és gáncsolták.Hogy teljes legyen az összhang a végső bucsu gyanánt,ugy fogalémazták meg a kilépési folyamatok,h ne tudjon a DK koaliciot alapitani.
    Terike!Nem fogom szidalmazni az MSZPt,de neked el merem árulni titokban,h az MSZP most vesztett el egy törzs szavazót.Tudom,h GYF nem makulátlan,de ha jelenlegi palettáról nekem jobbat tudsz ajánlani én azt szivesen megvitatom veled!
    Mesterházi Attila utóbbi időben adott nyilatkozatai alapján ki merem jelenteni,hogy az MSZP nem is akar választást nyerni,csak minél nagyobb létszámmal szeretne a Parlamentbe kerülni.Ezért nem is akar a DK val szövetséget kötni.Ha a DK naggyá szeretne válni és ilyen alkalom ritkán adódik,véleményem szerint bojkottálni kellene a választást.És ha ehhez minden párt csatlakozna akkor volna igazi kormányváltás.
    Idézet:
    “a közvéleménynek dolga van,hogy különbséget tegyen a rosszak és jók,az igazságok és a hazugságok között”
    Ha a választó polgárok többsége ezt megfogadná,megszünne a hazug politikus.
    Tisztelettel:Pecor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  15. Magamból régen kiírtam az MSZP. Korábban régebben itt leírtam miért. Azért mégis érdekes: Mesterháziék mennyire el vannak telve önmaguktól s nem veszik észre az MSZP körül eltűnnek a helyi ” húzó ” emberek.
    - Szegeden 2002-ben a választások előtt a “sárga sálas” nők sokat tettek azért, hogy a bizonytalan választókat meggyőzzék. A “sárga sálasok” országosan sokat tettek akkor. Ezekről a nőkről tudni kell: az MSZP nőtagozatának tagjai voltak, legtöbbjük párttagság nélkül. A Csongrád megyei nők húzó tagjait az elnök asszony a saját érdekében kihasználta, hogy ő kiépítse kapcsolatát Kiss Péterrel. Amikor ezek a húzó nők minderre rájöttek ott hagyták az egész Nőtagozatot. Értesüléseim szerint a legtöbb a DK köreiben van.
    -A korábban belinkelt Délmagyarország cikk, mely arról szól, hogy az Ásotthalmi MSZP 6 tagja átlépett a DK tagjai sorában. Az előző dologgal szorosan összefügg! A különbség: a Kurucz Mihályné úgy volt Nőtagozatos, hogy mellette párttag is volt.
    Ez a két történet nem csak 6 párttagról szól hanem sokkal több emberből! A nem párttagos “sárga sálas”okról, a hozzátartozókról és azokról akik ezen emberek vonzáskörében vannak! Mert ezeket az embereket egy kis közösség követi.
    Az MSZP vezetőségét annyira csak a húsosfazék érdekli, hogy az ilyen történésekre nem figyelnek fel. Pedig ez a jelenség nem csak Csongrád megye 2 választási körzetére érvényes.
    Az MSZP megérdemli a bukást, csak az ország lakossága többet érdemelni mint még egy ciklust Orbánnal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  16. Tisztelt “ten”! Őszinte elnézésed kérem, mert véletlenül mellényúltam. Nem a mínuszt akartam. A helyes értékelés eddig +7(7 szavazatból).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Én is egy sárga sálas váci volt MSZP-s vagyok, ma már a DK-ban. No comment.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. Az mszp-t nem fenyegeti a sárgaláz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Én 2001-ben lettem az MSZP tagja. Azt szoktam mondani, hogy Orbánnak köszönhet a párt. Aztán néhány évvel és sok kitelepüléssel, aktív politikai élettel a hátam mögött, önkormányzati képviselőként kényszerültem sokad magammal elhagyni a pártot. A távozásunkat köszönhetem többek közt Buránynak, Steinernek, a mostani bp-i elnöknek Molnár Zsoltnak és kerületi vazallusaiknak például annak a Kis Lászlónak, akit most országgyűlési képviselő jelöltként akarnak indítani. Nemtelen és tisztességtelen, hazug rágalom hadjárat folyt ellenünk a kerületi pártszervezet megszerzéséért. Ők győztek. Ma megnéztem az MSZP honlapját, aztán a kerületit is. A virágzó baloldali értékeket képviselő pártból egy üres lufi lett. Ezek akarnak itt nyerni? Ezekkel a káderekkel? Ennyi tapasztalattal? Ennyi tisztességgel? Ennyi felkészültséggel? Ugyan már…
    Ez a párt már rég nincs, csak még ők nem vették észre. A szavazók viszont kezdik már látni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. AKI TÉTÉNYI ÉVÁT AKARJA MINISZTERELNÖKNEK, AZ A ROSSZABBIKAT AKARJA A HATALOMBA!!!
    TÉTÉNYI MÖGÖTT A ROSSZABBIK VAN!!
    TESSÉK SZIVES LENNI VÉGRE MÁR NEM ÖSSZEVISSZA BESZÉLNI, HANEM ELŐBB TÁJÉKOZÓDNI!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  21. bajao
    Tétényiről mindenki úgy tudja, hogy független, hiszen így győzhetett.
    A kompromisszum-képessége meggyőző, a politikai beállítottságáról pedig nem tudnak azok, akik csak a tevékenységét látva ismerik!
    Ha van rá bizonyítéka, hogy jobbikos, talán azt is meg lehetne írni, így lenne tiszta a kép!
    Semmi kötözködhetnék nincs bennem, csak érdekel a valóság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  22. Tragikusnak érzem, de egyre erősebb a gyanúm, hogy ez a parlamenti helyosztó MSzP-Együtt-PM PAKTUM (csoda árán ha nyernének több, ha nem kevesebb helyen osztoznának – de összefogásnak nem tudom nevezni) nem fog nyerni és keserves újabb FIDESz-es “etap”-nak nézünk elébe.
    .
    De az elégedetlenség, legkésőbb 2018-ban ellen-fülkeforradalomként elsepri ezeket a rózsaszínű (MSzP) – narancsos (FIDESz) – halványzöld (Együtt-PM) MSzMP utód pártokat, ha bevallják utód-párt mivoltukat, ha nem (most nem jogi értelemben, hanem a pártpolitikai-gyakorlati értelemben)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. csakén, akkor menj el esztergomba és hallgasd meg az embereket, én ismerem a véleményüket, ismerem a hátteret, nem beszélek a levegőbe.
    mindent párt mögé állt választáskor, és az emberek megválasztották, mert annyira elegük lett a meggyesből, de a fideszt rendesen mellészavazták.
    nagyon szeretnék egy női miniszterelnököt, de tétényit semmiképp, ő maradjon csak polgármester, mert az csak nimbusz, hogy teljesen független!
    bajao

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  24. bajao
    Az esztergomiak nem jobboldaliak, hanem fideszesek, ez egy más kategória, hogy Meggyesből elegük lett, abban sincs vitánk!
    -
    Utánanéztem Tétényi Éva jobboldaliságának, pont az AN-n jelent meg egy HVg-s riport vele 2011-ben:
    http://nepszava.com/2011/07/magyarorszag/tetenyi-eva-tolerans-a-jobbikkal-is.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  25. Ha már nő miniszterelnököt akartok, akkor ott van Vadai Ági!
    Okos, értelmes, tisztességes!
    Nem fél a fidesztől, de utasítást is mer adni, ha úgy hozza a helyzet.
    A szemetet biztos eltakarítaná!
    A mögöttes támogatása is meg van.Az emberek részéről, mielőtt még valaki félreértené!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  26. Le5l1eL
    Még egy ilyen négy évet nem bír ki az ország, sem az emberek.
    Ha győz a Fidesz (úgy néz ki, mert minden csalási lehetőségük meg van hozzá), nem lesz jó vége.
    A kukta már nagyon rázkódik! Tudja ezt a vezír és a koleszosok is, fel is vannak minden eshetőségre készülve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Abból nem sok jó születhetik, ha mindenki mást akar. Ami szó esett Gy.F.–ről abban meleg is van és hideg a legtöbb. Voltaképpen azonban azt is látni illene, hogy az MSZP egységes volt Őszödig. Az “őszödi beszéd” éppen az MSZP emblémás tagjait sértette jobban, mert “becsületes és hazugságmentes munkára hívta föl a pártársak figyelmét”, mire azok megsértődtek és összeesküdtek Gy.F. ellen. A többit már tudjuk! Ezt használta ki az ellenzék. Mi most jóvátehetnénk sok értékeset, ami Gy.F. törekvésében rejlik, de ehhez az kell, egyet (egyetlen egyet) akarjunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  28. csak én köszönöm a linket!
    nem vágom különben mi a különbség a jobboldaliság és a fideszhivők között a különbség, ha jobboldalra szavaz, akkor nem baloldali az illető.
    Tétényi legyen polgármester, mert ő nem egy nemzetközi kaliberü tárgyaló.
    fenntartom a véleményem az ismeretek alapján, és nem szavaznék rá.
    és ha ő csak az esztergomi jobbikosokon méri meg a szervezet és csatlósai müködését annál rosszabb nekünk! és ez engem igazol!
    (ez pont olyan, hogy “nem értek a focihoz!”)
    miniszterelnöknőnek el tudnám képzelni Szelényi Zsuzsát, el tudtam volna képzelni Király Juliát, de ő már bankvezér lett közben, és el tudnám képzelni Vadai Ágnest is, de Tétényit soha!
    üdv. bajao

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. bajao
    Vadai Ágnes nálam is nyerő!
    De majd tesznek arról, hogy amortizálják, a gerinctelenítettek csapatából mindig van a piszkos melóra vállalkozó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Nagyon tisztelem és kedvelem Vadai Ágit, de az, hogy DK párttag kizárttá teszi a jelöltek sorából. Alkalmas, tisztességes, de párttag. Olyan NŐ-i miniszterelnök jelölt kell, aki párton kívüliként egyesíteni tudja a jobb-bal-liberális-épelmével bíró szavazókat. Aki a racionalitás, az empátia és a tisztesség zászlaja alá tudja gyűjteni azokat, akik eddig nem köteleződtek el senki mellett, akik eddig kivártak. Nem tudom, hogy Tétényi Éva tökéletes jelölt lenne-e, vagy sem, de nekem első körben bejön. Rendkívül imponáló, ahogy az esztergomi helyzetben helytáll.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Kedves Bajao!
    Szelényi Zsuzsát viszont nekem volt szerencsém megismerni és minősíthetetlen megjegyzéseit az október 23-i hekkelt gyűlésen mellette végig hallgatni. Ha azt mondom, hogy politikai elefánt a porcelán boltban, akkor kíméletesen fogalmaztam. Szimpatikus megjelenésű, butácska, elfogult hölgy, akinek még annyi sütnivalója sincs, hogy ne elmebetegezze hangosan az ellenzék egyik meghatározó politikusát. Szelényi Zsuzsa egy senki, de már most azt képzeli magáról, hogy valaki. És ez már így is marad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Szégellje magát Botka! Ma az Egyenes beszéd..c.műsorban kimondta, hogy Gyurcsány nélkül megállapodnának a DK- val, ha a DK kezdeményezne. Süt az mszp minden tagja megnyilvánulásából a szeméyes gyűlolet még jobban. mint a Jobbikhoz való viszonyuknál . ( ez esetben néha elbizonytalanodnak) Botka egyébként folyamatosan hazudott az augusztusi kudarcos tárgyalásról. Remélem a DK nem kopogtat ujra az mszp ajtaján a megállapodás érdekében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. köszönöm mindenkinek az észrevételt!
    KI nem tudok hozzászólni, nem ismerem csak annyit, hogy fideszes volt, de elhiszem neked, amit irtál . köszönöm az infót!
    üdv. mindenkinek bajao

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. “És akkor itt a legnagyobb probléma, a Nagy Tévedés – azt hinni, hogy Mesterházy alkalmas a választás megnyerésére.
    De nem látszik alkalmasnak sem Botka, sem Szanyi – Bajnait meg hiúságból és a semmire se jó pártoskodása miatt nem fogják előtérbe tolni.”

    http://www.pupublogja.hu/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Pecor
    Eltévesztetted az oldalt! Ez nem a kurucinfó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  36. Tóth Elek
    Valamit nagyon félre értettél Pecornál szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Toth Elek

    Mire gondolsz kérek infoméciót

    t

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Toth Elek

    Mivel semmi féle imformációt nem adtál kénytelen vagyok annak hiányába válaszolni a rágalmadra.

    Amit rólam feltételezel aszt a leghatározottan visszautasitok és sértésnek veszek.

    Minden írásomért felelősséget vállalok, írásaimat lehet vitatni,jónak tartani vagy éppen elvetni, ez mindenkinek szuverén joga,aszt hiszem ez igy helyes

    Soha semmi nemü írásom más lapon nem jelent meg csak és kizárólag az AN-on ha az ellenkezőjét állitod a nyilvánosság elött E-mailt cserélünk, azon pedig telefonszámot. aszt gondolon ez igy korrekt,de nem zárkozom el más megoldástol sem. de csak és kizárolag a nyilvánosság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Hosszú ideig szimpatikusnak tartottuk Botka Lászlót jónéhányan. Azonban ismételten bebizonyosodott, hogy ha valaki okos, nem biztos, hogy intelligens.
    Az intelligenciát ugyanis nem lehet egyetemeken megtanulni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos