Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesznek nincs baja Horthyval 2013. november 3. vasárnap 13:36 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesznek nincs baja Horthyval

Budapest – Százak tüntetnek a budapesti Szabadság téren a Hazatérés temploma előtt. Odabent Horthy Miklós szobrát avatják, beszédek is vannak, Hegedűs Lóránt református lelkész a keresztényi szeretetről papol, Gyöngyösi Márton a Jobbik parlamenti képviselője – ő volt az a gazember, aki a magyar országgyűlés képviselőit származásuk alapján listázta volna – szintén megnyilvánul a maga módján.

Odakint a már ilyen alkalmakkor megszokott fíling: a betiltott gárda egyenruhájában, valamint náci jelképekkel masírozó emberek – ők már nem fértek be a templomba, vagy nem is akartak bemenni oda. Velük szemben az antifasiszta tüntetésekről ismert arcok, sokuk mellén sárga csillag.

Nácik haza, zúg a kórus.

A Fidesz közleményben reagált Horthy Miklós kormányzó szobrának avatására. Rogán Antal jegyezte a közleményt, lehet, ő maga fogalmazta a míves szöveget, de az sem kizárt, hogy a nagyobbik kormányzópárt sajtóosztályának valamely erre szakosodott tollnoka írta a veretes mondatokat.

A Rogán Antal frakcióvezető által jegyzett közlemény azért tartja rossz ötletnek Horthy Miklős szobrának felavatását, mert az, szerintük provokáció a Jobbik részéről, és az akció „jó ürügyet szolgáltat a nyugat-európai baloldali lapoknak, hogy antiszemitizmusról beszéljenek Magyarország kapcsán”.

Nem Horthy személyével és szobrával van baja Rogán Antalnak és a Fidesznek, hanem azzal, hogy külföldön most majd megint verik a palávert „a magyar emberek ellenségei”.

Lehet magyarázkodni, meg ehhez hasonlók.
Ha Rogán Antal tisztességes politikus lenne, és a Fidesz sem kacsintgatna szavazatokért a szélsőjobbra, akkor most nem közleményt írnának, hanem – az összes kétharmadukkal – maguk is ott tiltakoznának az antifasisztákkal a Szabadság téri templom előtt. Esetleg a Békemenet is arra kanyarodhatna, beleférne a nagy össznépi masírozásba ez is.

Tegyük fel, hogy most más, még ennél is fontosabb elfoglaltságuk van vasárnap délelőtt az uraknak, s ezért nem tudták személyesen is tiszteletüket tenni a Hazatérés temploma előtt. Legyen hát közlemény, politikai megnyilvánulás az is, néha még hatásos is lehet. Ha a Fidesznek és Rogán Antalnak valóban baja lenne Horthy Miklós éledő kultuszával, akkor most nem egy ilyen sunyi, alávaló tartalmú közleményt tettek volna közzé. Nem provokációról beszélnének, hanem a nácizmus ellen tiltakoznának. Megírnák például, hogy Horthy Miklós nem csak a zsidósággal „viselkedett csúnyán”, hogy nem csupán a mintegy 600 ezer magyar zsidó ember haláláért felelős, de a nem zsidó magyarokkal is számos illetlen dolgot művelt. Belesodorta Magyarországot egy értelmetlen háborúba, megtámadta a Szovjetuniót, a Don-kanyar poklába, azaz, gyakorlatilag a biztos halálba küldte a második magyar hadsereget. Katonának csúfolt szerencsétlen áldozatokat, akik – tisztes felszerelés, ellátás hiányában – valójában ágyútölteléknek kellettek.

Mindezt el kellett volna mondania Rogán Antalnak és a Fidesznek. Nem most, ebben a ma kiadott közleményben, hanem már évekkel korábban. Általános iskolákban, középiskolákban, mindenütt, ahol csak lehet. Nem középiskolás fokon, de egyszerűen és érthetően, hogy mindenki megértse, mennyire veszélyes a tűzzel játszani.

Horthy Miklós tömeggyilkos és háborús bűnös, s mint ilyen, hazaáruló – ezzel a megállapítással kellett volna végződnie a Fidesz Rogán Antal által jegyzett közleményének.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (41 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +53 ( 61 szavazatból)
A Fidesznek nincs baja Horthyval, 4.7 out of 5 based on 41 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. A teljes valóságot nem mondhatja Rogán.Hazudna, saját magához képest. Hiszem Magyarországon megvédik a zsidókat, itt nincs rasszizmus. Szerintük, mert azt hiszik ha ők mondják, akkor az emberek nem gondolkodnak.
    Közben egészen más a helyzet.
    Egyrészt az,mint a cikkben is írva van,megint hivatkozhatnak arra, hogy a büdös bolsilibsiszocionisták “báncsák” a magyart.
    Másrészről látnunk kell, hogy a jobbik, és csatolmányai, előőrsei az orbáni aljasságnak. Tesztelik az emberekt, és a tűrőképességüket.
    Nem adok sok időt neki, Orbán valamilyen formában hivatalossá is teszi ezzel kapcsolatban az álláspontját.A Kossuth tér nemsokára elkészül, kb akkorra vesz a bátorságot,hogy bejelentsen valamit.
    Egyébként a fidesz amit eddig megvalósított “reformként”, az mind szerepelt a jobbik választási ígérgetéseiben.
    Aljas, mocskos banda így együtt a fidesz+ kdnp+jobbik+ agyar gárda.
    Országimázs…
    És ezek féltik a jó hírüket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (42 szavazatból)
  2. Nagyon orulok, hogy tiltakoznak az emberek a templom elott emiatt. A sargacsillag hasznalataval viszont nem ertek egyet. Mar egy evvel ezelott megirtam miert:
    http://drmandler.wordpress.com/2012/11/29/never-again-a-brief-case-against-the-yellow-star-of-david/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (13 szavazatból)
  3. Nincs is szebb annál, mint amikor az MSZMP-szolgálatában szép kis nyugdíjat kiharcolt rózsadombi nagyságos asszony (vörös rúzs, vörös karomlakk, festett haj, fél liter parfüm) lebékávézik (ingyen, ez magától értetődik, megküzdött érte) a Szabadság-térre felavatni a Kormányzó úr szobrát. Utána egy krémes a barátnőkkel, némi zsidózás, és annak megbeszélése, hogy szerencsére a Miniszterelnök Úr (az egyik leviktorozza, őt helyreteszik) a legjobb, legszebb férfikorban, (sőt!) a legszebb vezér-korban van (jelentsen ez bármit is).
    .
    Könnyek szöknek a szemembe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (35 szavazatból)
  4. Rogán vagy orbán az igazság?Na ne . Mocskos hazudozók, kitől kérjem számon a rokonságból eltünteket, aki bevonultak és hirdették, hogy Horthy Miklós katonája vagyok és soha többé nem látta őket senki és hírt sem hallott felőlük? Ezt véditek ganajtúrók?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (38 szavazatból)
  5. „A Rogán Antal frakcióvezető által jegyzett közlemény azért tartja rossz ötletnek Horthy Miklós szobrának felavatását, mert az, szerintük provokáció a Jobbik részéről, és az akció „jó ürügyet szolgáltat a nyugat-európai baloldali lapoknak, hogy antiszemitizmusról beszéljenek Magyarország kapcsán”.”
    .
    Lehet, hogy nem tud arról, hogy pl. a Kossuth-tér fasorait azért kellett kiirtani, hogy echte horthys legyen a tér újkori imázsa? A Kossuth szobor cseréről és egyéb ínyencségekről nem is beszélve.
    Nem azért volt rossz ötlet, hogy „mit szól a nyugat-európai baloldal” (na mert annyira izgatta ő(ke)t eddig is), hanem azért, mert szörnyű irányba fordult a magyar történelem iránya itt és most.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (29 szavazatból)
  6. Ott voltam, ahogy ígértem, sárga csillaggal a szívem előtt. Kicsit féltem, de elmúlt mert sok volt az ellentüntető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (25 szavazatból)
  7. A nevemről most eltüntettem a sallangot, mert az csak arra volt jó, hogy jelezzem: egy mai lélekben csendőr ember sem kell, hogy gyilkos hazaáruló legyen, mint nagyon sok Horthy-korabeli elődje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  8. Ugyan már miért mondana a(r)Rogán ilyeneket?
    Hiszen gyakorlatilag deklaráltan a Horthy-korszak a példaképük, azt akarják visszaállítani! (Ugye, figyelő?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  9. Ide is beteszem a másik cikknél beírt hsz-m, mert akkor ez még nem volt itt:
    És mi a vélemény erről az arcátlanságról, amit rogán tódor nyilatkozott oda hogyaszongya: “Ez a provokatív akció nyilvánvalóan ürügyet szolgáltat majd a nyugat-európai baloldali lapoknak, hogy a következő hetekben antiszemitizmust kiáltva rossz színben tüntessék fel Magyarországot.”
    Tetszik érteni? A provokációval nem az a baja, hogy rehabilitál egy nemzetvesztő háborús bűnöst, hanem az, hogy mit szól majd a ( tőle mindenképpen) űvelteb Nyugat? Mondja ezt az az ember, aki csaknem egy évvel ezelőtt oly megindítóan nyilvánította ki elkötelezett antirasszista érzelmeit és nézeteit vállalva még azt is, hogy mindezt a fő politikai ellenségeivel egy színpadon tegye. Azt már nem is említem, hogy állandóan azzal vádolják a demokratikus, EU barát ellenzéket, hogy állandóan a Nyugatnak akartak megfelelni. Most akkor csak tömény demagóg és felháborító hülyeségnek és hazugságnak tudom értékelni rogán hamis szavait.
    Közben továbbgondoltam a dolgot és felmerült bennem annak a tavalyi közös színpadnak a mai aktualitása és a szereplők eddigi “munkássága”:
    - Németh Sándor és a goj motorosok baráti kapcsolata,
    - Bajnai pártosodása és a beígért széleskörű ellenzéki összefogás megvalósításának feladása, féléves üres tárgyalgatásai az mszp-vel egy remélt miniszterelnöki pozícióért,
    - Mesterházy sikeresen megfúrta a teljeskörű ellenzéki összefogást szintén egy remélt miniszterelnöki székért. A baloldali orbánváltó erő státusának kisajátítása a többi párt és szervezet koirekesztésével. Azóta bedurcálás a többi demokratikus, ámde felé kritikával élő választókra.
    Tavaly üvöltöttem, hogy ezek elárulják, becsapják a jószándékú, becsületes választópolgárokat. A ecsületes, jószándékú emberek viszonzáskép szinte lehülyéztek emiatt, annyira hinni akartak ezekben a hazug emberekben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  10. Mit lehet ezen csodalkozni, hiszen Jobbik a fidesz “leanyvallalata”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  11. Na, akkor ide is, csupán a rend kedvéért:

    Egyik kutya, másik eb
    (Horthysztán újabb emlékműve Orbánisztánban)

    Horthy-szobrot avat a magyar diktátor,
    bár nem személyesen: annyira nem bátor!
    Tyúkszaros életét félti: nem is csoda,
    hogy csak seggnyaloncot, egy senkit küld oda!

    …Nem hivatalosan, mert a piszkos munkát
    majd Gyöngyösi Márton és Hegedűs Lóránt
    végzi “ad maiorem Viktor Dei gloriam”…
    S a gyilkosok helyett én szégyellem magam.

    Nem kell beérni a szoboravatással:
    lehet folytatni a terekkel-utcákkal!
    Legyen Göbbels Körtér s Hitler Sugárútja;
    Viktor tyúkeszéből csak ennyire futja!

    Kinek fogunk eztán szobrot állítani?
    Kiknek rémtetteit kéne tanítani
    az egész világon minden iskolában…?
    “Pedig cuki pofa volt ám kiskorában!”

    Ne hagyjátok abba! Nem kéne megállni!
    A történelemben lehet még találni
    jóhéhány diktátort, véreskezű gyilkost,
    pszichopatákat meg tömeggyilkos orvost…

    Miért nem csináltok mindjárt szoborparkot?
    Véssétek márványba mind, az összes barmot!
    Legyen bronzba öntve, arannyal futtatva;
    közöttük sétálva eszünkbe juttatja,

    hogy honnan is jöttünk és épp hová tartunk:
    Viktoristen vívja új “szabadságharcunk”.
    Az Ő arany szobrát mikor állítjátok
    a Szabadság térre, hogy ott imádjátok?

    A fideSS-kormány a gyilkosok kormánya!
    Ilyen csőcselék hogy kerülhet kormányra?
    Miféle horda az, akinek vezére
    formálja a hazát a saját képére?

    Kinek Mussolini a nagy példaképe
    és istent lát benne szolgalelkű népe;
    ha beszédet tart, összehord hetet-havat:
    ki gyűlöletet vet, gyűlöletet arat!

    “Áruló az, aki nem osztja az Eszmét,
    s nem nyalja folyton az Élő Isten seggét!
    Idegenszívű és libsi-bibsi-bolsi,
    Ki nem hajlandó az ő szekerét tolni!”

    “Eszem-… megáll!”, mondaná Nagy Feró…
    Hogy lett Istenkirály a felcsúti tahó?
    Hogy éljenezheti külön Birkamenet,
    miközben az útja szakadékba vezet?

    Mikor nyílnak meg majd a gyűjtőtáborok,
    hogy oda kerüljön mind, ki most háborog?
    Mikor masíroznak fess keretlegények -
    friss egyenruhában a “lelki szegények”?

    Ez már nem egy szabad nép szabad hazája,
    hanem egy dühöngő, egy bolondokháza!
    Hibás elnevezés: nem a Terror Háza,
    hanem egyre inkább a Terror Hazája!

    Lehet még fokozni ezt az őrületet?
    Borzalmas vége lesz! Senki sem érti meg?
    Sem EU, sem NATO nem fog harcba szállni:
    nekünk magunknak kell itt rendet csinálni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  12. Kuksi 2013. november 3. vasárnap 14:55
    „Hiszen gyakorlatilag deklaráltan a Horthy-korszak a példaképük, azt akarják visszaállítani!”
    .
    Ennyire fussssa :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  13. 2013 november 3. SZÉGYEN NAPJA.. Ez a mai horthy újraavatás szégyen egész Magyarországra. Szégyelje magát Magyarország min.elnöke, és tsai. szégyeljék magukat a történelmi egyházak élükön a református egyházzal, szégyeljék magukat mindazok akik ma a szószéken emelvényen, gyülekezetekben a szeretetről, békességről, JÉZUSRÓL beszéltek, és nem mondták hogy ezt nem szabad ez szégyen.Szégyeljék magukat mindazok akiknek módjukban lett volna valamit is tenni, de nem tettek.És szégyellem magamat énis, hogy nincs semmi szeretet bennem irányukban.., Pedig Jézus azt mondta ” Szeresd még az ellenségedet is “” És mindazok akik ma a templomban hallgatták ezt a gyászszertartást, és nem üvöltöttek bele hogy NE TOVÁBB azok a szememben csak embernek látszó lények voltak. Olyan mélységes undor fog el ezzel az országgal szemben, hogy arra nincs szó. ISTENEM kérlek adj az embereknek bölcsességet, hogy felismerjék a gonosz munkáját. ÁMEN.”"”" Ha a nyomorúság idején gyenge , vagy kevés az erőd…Mentsd meg azokat, akiket halálra visznek, és ne fordulj el azoktol akiket vesztőhelyre hurcolnak…. Ha azt mondanád,,hogy erről nem tudunk..az aki a szíveket vizsgálja beléd lát. És aki a lelkedet őrzi ismer.. Ő megfizet az embernek a cselekedetei szerint “”"”Példabeszédek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  14. Rogán a FIDESZ antiszemitizmus elleni szónoka, aki pártja antiszemitizmus elleni imázsának egyik kovácsa, s mint ilyen az antiszemitizmus ellen rendszeresen fellépő szervezetek “barátja”, rendezvényeik rendszeres résztvevője.
    Bármit nyilatkozik is Rogán, az nem feledteti, hogy pártja, melynek legfelsőbb vezetéséhez tartozik a Horthy-rendszerben keresi gyyökereit, a horty-szellem felélesztője, Horthy szobrokat avató és róla utcákat tereket elnevező FIDESZ-vezette települések irányítója, a kultúra antiszemita irányba terelője, és folytathatnám a sort. Szégyen és gyalázat, ahogy a FIDESz a Jobbikkal karöltve süllyesti Magyarországot ismét a fasiszta/náci eszmék mocsarába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  15. Sok dologhoz elég a 2/3, de pont neonáci megmozdulások betiltására nem. No meg Horthy utcanévadókat, szoboravatókat sem tudtak megakadályozni fideszes vezetésű településeken. Mit nem lehet ezen megérteni? A 2/3 nem teljhatalom, erre nem futja az erejükből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  16. És az ellenzéknek?
    .
    Esetleg ha a Parlamentben egy interpelláció és/vagy azonnali kérdés erejéig minden egyes ellenzéki képviselő (külön-külön) aktivizálná magát, azt gondolnám, hogy az e-havi járandóságukért talán tettek valamit.
    .
    Ha nem tévedek a kérdést lehet konkrét személynek feltenni, és csak és kizárólag a megszólított személy válaszát elfogadni vagy nem elfogadni.
    .
    Hölgyeim! Uraim! Elvtársak, szaktársak, padtársak? Mire várnak?
    Tapsra vagy a marhavagonokra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  17. nagy andrás
    .
    ++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. Felhívás a Normális Emberekhez !
    .
    Bármilyen köztéri szobor állításához a helyi önkormányzat engedélye kell. Ha Horthy szobrának felállításához van engedély, azt kizárólag az V. kerületi Önkormányzat adhatta ki. Ennek az Önkormányzatnak polgármestere Rogán Antal, a Fidesz egyik “Janus arca”.
    .
    Nem kérdés, hogy egy ilyen frekventált tárgyú szoborra nem Gipsz Jakab takarító adja ki az engedélyt – ennél sokkal jobban félnek az V. kerületi Önkormányzat dolgozói – hanem a végső jóváhagyás Rogán kezében volt. Annak az alaknak, aki most is mellé-hazudik, hogy elterelje magáról a figyelmet.
    .
    Két javaslatom lenne.
    .
    Bárki – aki felelősnek érzi magát (pártok, média, civil szervezet, magánszemély, stb.) – kérje ki az Önkormányzattól azt, ki és milyen meggondolásból adott engedélyt a szobor köztéren való felállítására. Fontos, hogy a kérelmezőnek V. kerületi közigazgatási kapcsolattal kell rendelkeznie, mert ebben az esetben az Önkormányzat semmilyen módon nem tagadhatja meg a válaszadást.
    .
    Be kell adni ugyanehhez az Önkormányzathoz egy Kádár János szobor felállítására vonatkozó engedélyt, Kossuth téri – vagy alternatívaként Szabadság téri – elhelyezésre. Az V. kerületi Önkormányzatnak színt kell vallania, méghozzá záros határidőn belül. Lássuk világosan, mi szól Horthy mellett és mi szólhat Kádár ellen. Csak a rend kedvéért.
    .
    Kérem ezt a felhívást a lehető legtöbb fórumon terjeszteni!
    .
    Köszönettel: ujcegek@gmail.com

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  19. Bocs, hogy a másikról másolom.
    Horthy tetemre hívta Budapestet.
    Rogán tetemre hívta az egéstzeurópai jobboldalt
    http://endresy.blogspot.hu/2013/11/fideszfele-fekete-flastrom-fekelyre.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  20. “A Fidesznek nincs baja Horthyval”
    .
    Àthidalhatatlan nézetkülönbségek miatt viszont Merkelnek (volt, van és) lesz baja a Fidesszel:
    “Merkel: ne tűrjék az antiszemitizmust
    A kancellár szerint a kristályéjszaka a német történelem mélypontját jelentette.
    .
    Angela Merkel a német történelem legsötétebb fejezetének nevezte a kristályéjszaka néven elhíresült, 1938. november 9-i zsidóellenes náci pogromot. Arra szólította fel honfitársait, hogy semmilyen formában ne tűrjék el az antiszemitizmust.
    .
    A német kancellár szokásos hétvégi videoüzenetét a náci pogrom közelgő 75. évfordulójának szentelte.
    .
    Ez történt 75 éve, a kristályéjszakán
    Mint ismert, az 1938. november 10-re virradó éjszakán a nemzetiszocialisták egy központilag megtervezett országos zsidóellenes erőszakhullám keretében mintegy 1400 zsinagógát raboltak ki és rongáltak meg, valamint romba döntöttek és felgyújtottak nyolcezer zsidó üzletet Németországban. Meglincseltek csaknem száz zsidót, s harmincezer körülire tehető azoknak a száma, akiket ekkor hurcoltak el különböző koncentrációs táborokba.
    .
    A pogromban több mint ezer zsidó ember vesztette életét. A kristályéjszaka a több mint hatmillió európai zsidó meggyilkolásához, illetve halálához vezető zsidóüldözés kezdetét jelentette.
    .
    Minden állampolgár bátorságára szükség van

    Az évforduló kapcsán Merkel hangsúlyozta az emlékezés fontosságát. Utalt arra, hogy a szövetségi kormány, de a tartományok is különböző programokat dolgoztak ki az antiszemitizmus, illetve a szélsőségesség minden formája ellen. Szükség van minden egyes állampolgár bátorságára – jelentette ki, hozzátéve, hogy az antiszemitizmus semmilyen formában nem tűrhető.
    .
    Angela Merkel megelégedéssel szólt arról, hogy a zsidó emberek élete ismét kiteljesedett Németországban. Kormánya támogatja ezt – hangsúlyozta a kancellár, aki a zsidó vallásúak integrációjának előmozdításáért külön köszönetet mondott a Németországi Zsidók Központi Tanácsának.
    .
    Egy másik november 9.

    Üzenetében a kancellár utalt arra is, hogy november 9. évtizedekkel később ismét a német történelem része lett. Emlékeztetett 1989. november 9-re, a hírhedt berlini fal leomlásának a napjára, amelyet az öröm és a remény napjának nevezett. Ez a nap azt bizonyította, hogy a demokrácia és a jogállamiság békés úton is biztosítható – jelentette ki.”

    http://www.hir24.hu/kulfold/2013/11/02/merkel-ne-turjek-az-antiszemitizmust/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  21. A betiltott gárda ellen sem lép fel a rendőrség. Bezzeg a fiatalok ellen,akik fidesz székház előtt mertek tüntetni büntető eljárást kezdeményeznek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  22. rogán megint olyan sumák dumát adott elő amit orbán SA bandája akár buzdításnak is hallhat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  23. Pupu november 02-i bejegyzése: http://www.pupublogja.hu/
    Érdemes elolvasni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  24. Kedves Katka! A fiatalok nem Fidesz székház előtt mertek tüntetni, hanem konkrétan betörtek a Fidesz székházba. Ez nem okoz Önnek problémát? Én is betörhetek a haverjaimmal büntetlenül az Ön lakásába vagy az MSZP vagy a bajnaisták székházába? Más: szeretném látni, amikor a rendőrség ilyen szépen békén hagy tüntetőket, akik mondjuk a Dohány utcai zsinagóga előtt gyülekeznek és skandálnak tökmindegy, mit, pl. a “Kiskacsa fürdik fekete tóban”-t, mint ahogyan ma békén hagyták az ordibálókat a református templom előtt. Nem kéne már végre észrevenni ezeket a visszásságokat? Véleménykülönbség miatt még normális ember nem fasisztáz, rasszistáz le más embereket. Ha nem egészen tisztességes, akkor megteszi, de csak akkor, ha valamilyen érdeke úgy diktálja. Ha viszont valakinek a cselekedeteit az érdekei diktálják, azt prostitúciónak hívják. Amúgy pedig Horthy Miklós munkásságát illetően nem ártana tüzetesebben tanulmányozni a történelmet és eldobni azokat a történelemkönyveket, amelyekből a kommunizmus alatt igyekeztek belénk verni az iskolában a hazugságokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (17 szavazatból)
  25. Bravó bonhomme, ennél jobban nem lehetne a saját gondolataimat összefoglalni.
    Még hogy nincs köze a Fidesznek ehhez a szoboravatási cirkuszhoz! A kis “ártatlankákat” fogja megint támadni az a csúnya nemzetközi baloldal! Pedig nem is a Fidesz alakítja át horribilis összegért az adófizetôk pénzébôl a Kossuth teret az 1944-es – tehát Horthy alatti mintára. Nem is a fidesz tette be a tantervbe több fasiszta író irományait kötelezô olvasmányként és nem is a Fidesz akar ismét az adófizetôk drága pénzén új történelemátíró és azt hamisító intézetet lérehozni direkt Orbán Vezér irányítása alatt. De ha az a “gonosz nemzetközi baloldal a hazai ellenség-ellenzék támogatásával mint mindig, megint ok nélkül hazánkra ront (mellékesen a bal oldalnak abszolut semmi köze sincs a fent említettek egyikéhez sem), akkor van egy új érv a régen eltervezett orbáni lépésre: “Ki az Unióból” Az embereknek ezt kéne éazrevenniük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  26. Jaky Ildikó : http://larutadelasratasnazis.blogspot.com.au/2011/03/almirante-miklos-horthy-de-nagybanya-de.html

    A kepek magukert beszelnek nem. At lehet irni a tortenelem konyveket, de attol az igazsga nem valtozik. Remelem nemsokara megtapasztalod/megerted hogy mennyire beszukult/agymosott az allaspontod.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  27. nemzeti szagú lócitrom

    Jáky Ildikó
    2013. november 3. vasárnap
    23:42

    ….
    a fideSS székház nem magántulajdon, hanem közpénzeken üzemeltetett bűntanya.
    a fiatalok átmásztak a kerítésen és leültek a földre
    a történet többi részét nyilván az ufós pataky súghatta az elvtársnő fülébe valamelyik orbáni hálaadón
    a tény ezzel szemben, a kézcsókos, sósavas elmerokkant, az ön elvtársa, aki így kezdett el agresszíven fenyegetőzni
    nézze meg ezt a 2 videót, mind 2 magukról készült, igaz “magyarokról”
    http://index.hu/video/2013/03/07/fidesz_szekhaz_tuntetes/
    http://www.noltv.hu/video/4878.html
    akik pedig bevédték a naracskomcsi pártszékházat, közönséges futballhuligánok
    tudja
    maguk csak “hős forradalmároknak” hívják őket egymás között
    szőke feri nevű ráadás gyilkos,
    pont olyan mint a maguk pártja, a fideSS
    http://nol.hu/velemeny/20130316-a_kubatov-garda?ref=sso
    maguk tényleg olyan fogatlan elmehábik, mint a videón
    Széchenyi és Kossuth is megnyalná mint a 10 ujját ha látná, hogy mi a mai “jobboldal”
    ami valójában vörös, komcsi, mint orbán elvtárs, a 1/2 ázsiai párttitkár
    aki imádja a magántulajdont einstandoltatni, MANYUP,
    rémlik ugye? :-)
    AZER

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  28. Mi aztán téphetjük a szánkat, ha a történelmi tényeket is maholnap kötelező kétharmaddal helyettesítik téves-eszméken nyugvó hazugságokkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  29. Azer ez elkeserítő, hogy mióta vizsgálódnak egy géppisztolyos lebukás ügyében! A fővárosban is volt egy nyári incidens, melybe a székházat védő, gyilkosságért elítélt Szőke Ferenc is belekeveredett, de erről nagy csend van, mert ugye a három csapás erre a b-közepes fiúra valóban nagy csapás lenne!
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1001749-geppisztoly-botrany-szivhatja-be-a-jobbikot-es-a-betyarsereget

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  30. Kedves bonhomme!

    Mindig jó igaz magyar verset olvasni. Köszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  31. A szobor állitása előtt megkérdezhették volna nagyapámat.

    Én soha nem láttam őt, néhai Anyám és Nagynéném is alig-alig emlékezhetett rá.

    1943-ban Anyám 13, huga 10 éves volt amikor Apukájuk eltűnt a Don-kanyar embernyelő bugyrában.

    Vele, neki ki számol el???

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  32. Azért van a reformátusok közt is igaz ember!
    http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/2304_fotiszteletu_puspok_ur

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Randolph Braham Horthyról 2013. november 3. vasárnap

Horthy szerepe és a népirtás 2013. november 3. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos