Ronai and Ronai
AMERIKAI

Távollétében elítélték Dánielt Pétert 2013. október 21. hétfő 22:18 Forrás: AN

  • Hozzászólások(94)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Távollétében elítélték Dánielt Pétert

Budapest – Emlékszünk még az ügyvédre, aki akkor vált híressé, amikor kaszinótojással megdobta a Nemzeti Együttműködés kötelező érvénnyel kifüggesztett nyilatkozatát. Később vörösre festette Horthy Miklós Kerekiben felállított ronda faszobrát.

Már akkor nem tetszettek a rendszerbek ezek a csínytevések. Annak a rendszernek, amely híveinek ezeknél a csínyeknél jóval nagyobb galádságokat is elnéz. 2006-ban például büntetlenül lehetett megzavarni a Magyar Köztársaság rendjét, jó buli és forradalmi tett volt autókat felgyújtani, kirakatokat betörni, rendőrökre támadni.

Wittner Mária csapatai élén még az akkor MTV büféjét is bevette, ahol a jó derék katonák Túró Rudikat vettek magukhoz. Mert ha forradalom van, akkor jár a szabad rablás. Ez a a legkevesebb. A lámpavasig nem jutottak a derék hazafiak, nem kötöttek fel senkit. Pedig, tudjuk a történelemből, lett volna rá igény.

Dániel Péter utóbb politikai prostinak nevezte Wittner Máriát. Illetlen kifejezés, durva és kemény, csak rossz lányokra és álságos, hazug politikusokra szabad ilyet mondani. Dániel Péter úgy gondolta, Wittner Máriára illenek a kifejezések. Utóbb elnézést kért Wittnertől, mert nem volt bizonyítható, hogy Wittner Mária lotyó lett volna fiatalkorában. Ám a per nem állt le, s Dániel Péter, aki már egy ideje nem él Magyarországon, most kapta meg az ítéletet.

Ezt írja erről, Izraelből: A fasiszta orbáni diktatúra bírósága egy koncepciós perben, a “Wittner-ügyben”, a távollétemben, bizonyítékok nélkül, 180 nap közmunkára és a perköltségek megfizetésére ítélt. Ennek a gyalázatos, jogsértő ítéletnek természetesen már “csak” elvi jelentősége van, hiszen szabad, jó hírű férfiként, büszke izraeli állampolgárként nem fogadom el azt, nem is fellebbezek ellene és nem is fogom letölteni ezt a felháborító és aránytalanul súlyos büntetést. Úgyhogy részemről itt vége is van ennek az ügynek. Ez az ítélet egyébként azt is jelenti, hogy az orbáni diktatúra végleg elfoglalta a bíróságokat is, illetve a szólásszabadság joga megszűnt Magyarországon, a szabad véleménynyilvánítás alkotmányos jogát pedig megelőzte a pártérdek és a politikai nyomásgyakorlás igénye. Ettől persze még Wittner Mária továbbra is egy ócska, politikai prosti, egy gonosz, köztörvényes, árpádsávos némber marad. Én pedig szabad ember maradok, aki felett szerencsére már nincsen hatalma Orbánék hitvány, jogtipró diktatúrájának.

Jelenleg itt tart az ügy, nem tudni, adnak-e ki nemzetközi elfogató parancsot Dániel Péter ellen. Olyat, mint amilyet a horvát ügyészség kiadott Orbán Viktor jó barátja, a Mol vezére, Hernádi Zsolt letartóztatására. Aki, a gyanú szerint, tízmillió eurós kenőpénzt adott a volt horvát miniszterelnöknek. Dániel Péter ehhez képest valóban úriember, az ő bűne mindössze annyi, hogy lotyónak nevezett egy igen szűk körben tiszteletnek örvendő női hölgyet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (46 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +64 ( 78 szavazatból)
Távollétében elítélték Dánielt Pétert, 4.5 out of 5 based on 46 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(94)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

94 Reader’s Comments

  1. Ezt az embert először halálra ítélték. Most azt mondja, hogy ő csak kenyeret meg lőszer vitt a harcolóknak. (Kétlem, hogy lőszert bíztak volna rá, annyira azért nem volt megbízható.) De, ha így is volt ezért senkit nem ítéltek halálra. Sőt, amit ő mond hogy tett, azért senkit nem ítéltek el semmire. Érdekesebbnek tűnik, hogy mit tett szólt, vagy mondott, amiért kegyelmet kapott. Lehet, hogy ebbe valaki belehalt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  2. Gedeon, Eldrad 2013. október 21. hétfő
    Ne akarják tudni, – nem használna az egészségnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  3. #
    oldster
    2013. október 22. kedd
    16:11 Talán nincs joga tudni egy országnak, hogy az egyik országgyűlési képviselő korábban miért ült börtönben? Csak politikai fogoly volt, vagy köztörvényes bűnöző is? Miért ne lehetne az egykori jogi eljárás dokumentumait nyilvánosságra hozni? Ezt az ellenzéknek nem kérni, hanem követelni kellene! Mint ahogy legyenek nyilvánosak az ügynökakták is, hogy ne lehessen hamis dokumentumokkal visszaélni mint ezt Bartus László esetében tették!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  4. Elég volt abból, hogy a magyar történelmet folyamatosan manipulálják, átírják, megszépítik. Nézzünk már szembe végre a tényekkel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  5. Ez a Wittner nem volt ott október 30-án, ‘56-ban a Köztársaság téren, amikor ártatlan élő embereket akasztottak fel fejjel lefelé és megcsonkították őket? Nem ezt a nőt kellett volna Biszku elvtárs helyett vagy mellett vád alá helyezni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  6. Örök optimistaként csak remélni tudom, hogy Dániel ÚR egyszer még félelem nélkül visszajöhet – ha ez az erölcsi/politikai/emberi hulladék fideSS/orkbán maffia végre eltakarodik a közéletbő.l

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (22 szavazatból)
  7. sydney
    2013. október 22. kedd
    17:13 Most Képviselő Nagyasszonyként Véres szájjal ordibál. acsarkodik, gyűlöletét kelt és másokat hóhérnak nevez! Ki a fene ez a nő? Mit képzel ez magáról?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  8. Mécs Imrét is halálra ítélték és börtönben volt, még sem hallottam úgy acsarkodni mint ezt a vén banyát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  9. Gyöngyi Péter

    Huszon éve a békés rendszerváltás után, Biszku Bélát elítélni, nonszensz! Kirakatper mindannyiunknak!
    Bármi történt is, kiragadni belőle elemeket, történelem gyilkosság!
    Ennek a történelem gyilkosságnak, az egész ország az áldozata.
    Ezért a történelem gyilkosságért a huszonhárom éve regnáló politikai elit tehet.
    Felnőtt egy nemzedék, amely a XX.század magyar történelmet nem ismerheti,ismerhette , csak hazugság lózungokat hallhatta nap-mint nap, még azoktól is, akik a politika színterén többre lennének érdemesek.
    Felnőtt egy nemzedék, akinek a politikáról csak a gyűlölködés jut eszébe, és aki vagy közömbössé vált a környezete sorsa iránt, vagy elmenekült és folyamatosan elmenekül az országból, hogy kibontani tudja a benne lévő reményt a szeretetteljes élethez, önmaga érvényesítéséhez.
    Ez a magyar politikai elit bűne, és műve!
    Meg kell ismernünk, a mögöttünk lévő múltat, annak összes összefüggésével, hogy soha többet ne tudja ellenünk használni senki, vagy fel kell vállalni azt a múltat, amely a részünkké vált, ha akartuk ha nem, hogy tisztességesen tudjunk a jövő tükrébe nézni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (22 szavazatból)
  10. Gyöngyi Péter

    Az, hogy Dániel Péternek el kellett hagynia az országot ahhoz, hogy vélemény nyilvánításai miatt ne félemlítsék meg, ne zaklassák és ne tegyék büntetett előéletűvé az az előbbiekben leírt politikai elit műve.
    Annak a politikai elitnek a műve, aki tette és hagyta hogy így legyen.
    A demokratáknak hazudott demokraták, nem álltak mögé, hanem finnyáskodva kiálltak mögüle, mert csak a radikalizmusát látták, de a mögötte lévő igazságot és helytállását nem.
    A magyar értelmiség, egymást trancsírozza fel, ebben éli ki morbid ösztöneit, ahelyett, hogy gyerekei – a felnövő nemzedék – jövőjét alakítaná, kulturált civilizált környezetté.
    Ha valamiben van kihívás, hát ebben van!
    A kérdés csupán annyi, van-e bennük erre szellemi munició?
    Ezidáig úgy néz ki, sajnos nincs!
    Öntelt, üres nagyképű senkik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  11. Németh Miklós kormányának 1989-ben nyilvánosságra kellett volna hozni az ügynökaktákat és politikai perek anyagait, mert ez utóbbiaknál köztörvényes bűncselekmények is történtek némely ” hős forradalmár” esetében!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  12. Nagyra értékelem Dániel Pétert, mert volt bátorsága az orbáni “MOCSOK” nyenyit kaszinó tojással szépíteni, Witner Mária 56.okt. 30 lehet,hogy nem lehetett ott, mert valakinek az ágyába volt, egy z. gyerekes K.-va. Witner Máriát a húsboltban, még libahússal sem lenne szabad kiszolgálni, nemhogy a HAJDU-bét ügyet vizsgálni, ez a véleményem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  13. Gyöngyi Péter

    Gedeon, ugye nem gondolod, hogy Németh Miklós tehet arról, hogy ezt nem tette meg?
    Abban a helyzetben, egy békés rendszerváltással, történelmi cselekedetet hajtottak végre.
    Az ellenzéki kerekasztalnál – ami ebben a szituációban természetes – az akkori ellenzéknek sem jutott ez az eszébe!
    Ma pedig, a koncepciózusan szétzilált és foghíjas anyagokból – már nem tisztességes.
    Ez már emberjogi téma lehetne!
    Azon kívül is, mindegy hogy találnának e valamit vagy sem, ha nem találnának semmit, akkor is gyártanának dokumentumokat, útban álló emberek lejáratására, mint ahogy B.L. esete is igazolja, amit soha senki sem tud lemosni magáról.
    Véget kell ennek az egésznek vetni, de a történelmet tisztán fel kell tárni.
    Akik itt élünk, ennyit minimum megérdemlünk, hogy ne tudjanak az orrunknál fogva vezetni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  14. Gyöngyi Péter
    2013. október 22. kedd
    18:44 Németh Miklós is és az akkori parlament is tehet róla. Véleményem szerint ezt a dolgot 1989-ben rendezni kellett volna. Én tisztelem Német Miklóst, de akkor hibázott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  15. Ez a Rákóczi téri k… – ez a Köztársaság téri kibelező pert nyert?!…
    Ez aztán a demokrácia diadala!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  16. Juhé, itt az Év Mondata, Dániel Pétertől, amikor a “közmunkára” ítélését kommentálja:
    .
    “..Kiderült, hogy a mai jogsértő ítélet 180 óra fizikai közmunkára kötelezett. Amennyiben ennek keretében megáshatom Orbán, Kövér, Vona és Wittner sírjait, akkor vállalom!…”
    .
    Alighanem sokan mennénk segíteni, főleg akik a magyar szennyredszer elől menekültek el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (22 szavazatból)
  17. Eldrad,
    Igen, de ez egy (angolos) understatement, ugyanolyan, mint a “megüti a bokáját”, ami azt bizonyítja, hogy a hagyományos és ízléses (maradandó) magyar is legalább annyira visszafogott, mint az angol, csak az újmódi tahómagyar nem olyan.
    Ha meg szó szerint veszem, akkor nagyon passzív hozzáállást mutat. Hiszen semmit nem tesz azért, hogy az ásás esedékes legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  18. girbegurba:
    .
    - Mármint, ki nem tesz semmit? DP? Ne már… megpróbált “tenni valamit”, ő tényleg. El is kellett menekülnie, mivel totál magára hagyta mindenki, aki tudott volna neki segíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  19. Igen, ezt az ellentmondást én is éreztem. Persze, hogy éppen DP tett valamit. Mégis: az idézett mondat, mint az Év Mondata, ilyen passzív hozzáállást jelent, ami poénnak jó, morgásnak kiváló, de ma már ezt is kevésnek érzem. Ma már nekünk kellene tenni valamit, hogy DP-nek alkalma legyen erre a hasznos tevékenységre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  20. Ott lenne a helye még másoknak is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  21. girbegurba:
    .
    “…Ma már nekünk kellene tenni valamit, hogy DP-nek alkalma legyen erre a hasznos tevékenységre…”
    .
    - Ezt a “nekünk kellene tenni valamit” dolgot már ezerszer átrágtuk itt többen is. Nem tehetünk semmit, mivel a lakosság 80 százaléka van ellenünk – és ahogy látom, ez csak romlik. Amit mégis tehetünk, az annyi, hogy ezen a fórumon üzenünk minden olvasónak, hátha többen is felfogják, hogy egy szemét banda uralta szemét rendszerben élnek. Aztán cselekedjenek belátásuk szerint.
    .
    DP- nek pedig a jelenleginél jobb lehetősége nem lesz soha, hogy “tegyen valamit”, mivel utolsó információk szerint éppen a CAHAL- ba kérte felvételét. Gőzöm nincs, mi van vele, hogy áll ez az ügy, de ha felveszik, és a készenléti sereg tagja lehet, akkor az a legtöbb, amit tehet ellenségeivel szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  22. Szégyenlem magam, mások helyett is. Nagyon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  23. Bocsi rossz at nyomtam az előbb! Micsoda CÊDA!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  24. Nincs ellenünk a lakosság 80 százaléka.
    Már csak azért sem, mert nem világos, hogy ki az a mi.
    Én a teljes lakosságot értettem alatta, és az nyilván nincs maga ellen. Egy részünk félre van vezetve, egy más részünk beletespedt abba a kulturális közegbe, ami nagyjából 1920 óta uralja Magyarországot.
    De ha a mi alatt azokat értjük, akik értik a helyzetet, és nem tetszik nekik, akkor azt hiszem, hogy már lejárt a célzások és a morgás kora. Hiába vonulunk akárhányan is tribünök elé, ha hagyjuk, hogy azokon árulók szónokoljanak.
    Majd ha felrobban egy szobor mondjuk a lerégített Kossuth-téren, akkor gondolom, hogy megkezdődött a cselekvés. Ma már az is kevés lenne, ha valaki leöntené vörös festékkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  25. Witner Mária saját állítása szerint a diktatúra és a jogtiprások ellen harcolt 1956.-ban. Azonban most országgyűlési képviselőként támogatja a diktatúrát és a jogtiprásokat. Süt a vak gyűlölet abból a nőből. Másokat is elítéltek 1956.-tos cselekményekért, másokat is bebörtönöztek, mégis vannak akik nem állnak a vak gyűlölet szolgálatában. Milyen 56.-tos “demokrata” az aki egy náci szervezet zászlóanyaként a nevét adja a nácizmus magyarországi terjedéséhez? Hol áll ez a nőszemély erkölcsileg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  26. Azt mondják, hogy a Rákóczi téren olyan büdös szagot árasztott, hogy a ” kolléganők” nem akartak vele egy helyt ” őrt állni”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Feleselő 23:53 Hol áll ez a nőszemély erkölcsileg?
    Erkölcsileg a béka s%gge alatt.
    Fizikálisan a szokott helyzetben – HORIZONTÁLISAN – “áll”, illetve fekszik, valami FideSSes ágyában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Dániel Péter örűlhet, hogy nem államtitok kifecsegéséért itélték el, mert akkor súlyosabb ítéletet kapott volna. Még szerencse, hogy ilyen gyenge ügyészségünk van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. Kollégák!
    Wittner Mária soha nem volt kurva.
    Ahogy halálos ítéletéből kiderül, sokkal, de sokkal gonoszabb volt.
    (Kurválkodásért senkit nem ítélnek halálra, sőt, semmire nem ítélnek.)
    Ezt a gonoszságot tetézhette azzal, hogy valami olyant tett, amiért ezt a halálos ítéletet kegyelemre változtatták.
    Vajon mit tehetett a kegyelem érdekében, hogy egy olyan rendszer, amelyik nem igen ismerte a kegyelmet, mégis kegyelmet adott neki.
    Azt gondolom, hogy sokkal rosszabbat kellett tennie, mint amiért halálra ítélték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  30. oldster
    2013. október 23. szerda
    09:58 Mariskának bírósági pappírja van arról, hogy nem volt lotyó. Más valóban erkölcsös idős hölgyek nem rohangálnak a bíróságra, hogy kapjanak egy olyan papírt amely igazolja , hogy ők bizony nem voltak lotyók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. sammy
    2013. október 23. szerda
    03:20 Hát ahogy elnézem ezt a gonosz rusnya banyát, már nem nagyon kapkodnak érte a férfiak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  32. Kedves Kommentelők!

    Egy szó mint száz: Ha Pográcz Gergely élne!,tudna mit mondani!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  33. “Huszon éve a békés rendszerváltás után, Biszku Bélát elítélni, nonszensz! Kirakatper mindannyiunknak!”

    Bocs, de akkor azoknak is igazuk volt akik azt hajtogatták, Csatáry-t miért akarják bíróság elé vinni, hiszen már öreg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  34. Katasztrófa! Hallgatom az ellenzék szónokait.
    Hogy az orgánumuk szar, hát Istenem, ilyen a hangtechnikusuk.
    Hogy a beszédeik szarok, hát Istenem, ennyi telik a beszédíróiktól.
    De, hogy egyetlen önálló, épkézláb gondolatuk nincs, az szomorú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Egy hang jajong, sikolt, zokog a légben, egy személy süvölti a világba az ország fájdalmát, GYURCSÁNY hangja.
    És verjétek a fejetek a falba, mert meg sem közelítitek a kvalitásait.
    Gyurcsány, aki felszántaná az országot, hogy a remény tápjával elvethesse a jobb jövő magvát, de ti, Isten vadbarmai ahányan vagytok, annyifelé húznátok az ekét.
    Hogy szeretem, vagy nem szeretem Gyurcsányt, ki nem szarja le ? De egyetlen emberáll az eke szarvánál és én kibontanám mellette a szavak ostorát, hogy hátatokon csattogtatva megmozdítsam ezt a kurva ekét, barázdát húzni ebbe a nyögő földbe.
    Na, valahogy Gordonka, így kellene sipákolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  36. Gonoszka
    2013. október 23. szerda
    15:13 Mesterházy beszéde egy nagy O-la volt! A Birkamenetet most közvetíti a Hősök teréről az ATV, de én nem nézem. Lehet, hogy Viktor mellett Mariska is beszélni fog és nem akarom látni egyiknek sem a rusnya pofáját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  37. Hiryu2.0
    2013. október 23. szerda
    13:42

    Kedves Hyr2.0 !

    Biszku Béla, nem bujdokolt, mint Csatáry!
    Biszku Béla köztünk élt és él, nem menekült el sehova!
    Nem kellett elmenekülnie, mert a rendszerváltás, békésen történt, nem a bűnösök keresésével.
    56-ban, emberek gyilkolták egymást.
    nnak véget kellett vetni, de 56-ról, mindenki mást mond.
    Minden politikus, 56-on a maga pecsenyéjét sütögeti!
    Nem bizonyítottak rá semmit, csupán vélelmezték vezető mivoltánál fogva, hogy köztörvényes dolgot követett el!
    Addig, amíg semmit nem tudunk 56-ról, csupán szemelvényeket mindenki szája íze szerint, addig óvatosan a Csatáryval történő összehasonlítással!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  38. Gonoszka,
    “Ősz húrja zsong, jajong, busong a tájon
    (s önt monoton bút konokon és fájón…)”
    De azért +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  39. Továbbá:
    (Sűrű, setét az éj.
    Dühöng a déli szél, )
    Jó Budavár magas
    Tornyán az érckakas
    Csikorog élesen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  40. Gonoszka
    2013. október 23. szerda
    15:13
    Teljesen egyetértek Veled!
    Gyurcsány az, aki kimeri mondani az igazságot. Az a nép, aki változást akart, az nem a szeretem és nemszeretem politikusok közül válogat, hanem ahogy intézi az ügyeket és ahogy kiáll azért, hogy igen, el kell távolítani a 2/3-ot erről a politikai porondról.
    Összefogással! És ezt szeretné Gyurcsány jelenleg és most! Ezt akarja, összefogni, ne legyen senkinek önző politikai ambíciója, hogy majd ki is lesz a 2014 után választásokat követően milyen szintű politikai vezető.
    Az emberek ezt jelenleg “letojják”, azt akarják, hogy ez fidess csőcselék elhúzzon és lehessen változtatni a jelen helyzeteken.
    A törvényeket, jogszabályokat megváltoztatni lehessen, az emberek kapjanak nyugdíjat, rokkantnyugdíjat, kenyeret.
    Jártam az Alföld tanyáin és épp ellenkezőleg lakom. Szörnyű, hogy vannak olyan családok, akik a digitális átállás miatt a pár ezer forintos szerkentyűt nem tudták megvásárolni, hogy televíziót nézhessenek vagy nem volt már alkalmas a tévéjük arra, hogy a digitális adást vehessék a készülékükön.
    Nincs pénzük, ha tél van, nincs már mit termelni a kertben.
    Egyre gyakoribb a megélhetési “bűnöző”, aki azért lop, mert enni akar.
    Egyre több az olyan ember, aki a bevásárlóközpontok és közértek előtt kéri a pénzt az élelemre. Jó párat megnéztem, hogy tényleg élelemre kell-e a pénz. Hát igen, élelemmel jött ki a kezében, megvártam.
    Többen nem adnak nekik, pedig több tízezres bevásárlással jönnek kifelé. Mi lenne nekik az az 500 vagy 1000 forint.
    Nézze meg, hogy tényleg élelemre költi-e. A sokadik alkalmat néztem meg egy-egy üzlet előtt, tényleg élelmet és nem piát vásárolt belőle.
    Gyurcsány – akit a 2006-os események és az őszödi beszéde miatt megaláztak – egy igazán belevaló, nyíltszívű ember.
    Kedves Kommentelő! Ne szidj le, de Ő az igazi kihívója az orbánnak és ezért van minden megmozdulás. Igazán, csakis tőle félhetnek.
    Vannak persze az MSZP-ek és az Együtt, Szolidarítás -. Mindenkinek odahúzhat a szíves, ahova akarja.
    DE most a CÉL A LEGFONTOSABB, 2014 tavaszán váltani kell, mert eddig többen várnak, után az országot még többen hagyják ki.
    Kik lesznek majd az adófizetők?
    Kik fognak dolgozni, ha marad a jelenlegi kormány?
    Nem bírja a nép már a nyúzást!

    Igazad van Gonoszka! Csakis együtt lehet ezt megcsinálni.
    Volt régen egy igazi mondás, ami ma is tartja magát:
    EGYSÉGBEN AZ ERŐ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  41. Bocsánat, javítva a hozzászólásomban:
    “DE most a CÉL…………………………….., után az országot még többen hagyják el.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  42. Alpokalja, én annyiszor elmondtam a véleményem, de mindig hiába. A történelemben két diktátor volt, akik lemondtak, Sulla és Dioklecánus. (Talán nem is voltak diktátorok?)
    A többit így, vagy úgy “lemondatták.”
    Orbán nem fog lemondani.
    Marad a lemondatás. Így vagy úgy. (Bocsánat, nagyon jó történelem tanáraim voltak.)
    Periklész demokráciája olyan volt, mint az orbánizmus. Az “elitnek demokrácia, a népnek rabszolgaság. Micsoda “fénykor!” DDD Most úgy szeretem a széplelkeket, akik odatartják a másik orcájukat is. Én nem tartozom közéjük!
    Majd egyszer lesz egy fórum, ahol összegyűlnek azok, akik tudják mit kell tenni Orbánnal és társaival. Ott leszek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  43. Eszembe jut Wittnerről egy idős hölgy ismerősöm aki ha akarta volna sem tudta volna tagadni, hogy egy idő után már hátra sem nézett amikor valaki felhajtotta a szoknyáját a “felkelő” csapatban töltött ideje alatt. Valamiéet büszke rá, szerinte ezzel jót tett mert igyekezett biztosítani a felkelők szükségleteinek kielégítését ami nemes cselekedet. Gondolom nem volt számára nagy megpróbáltatás, sokak szerint alkalmat jelentett számára 56′, hogy kiélhesse vágyait. Volt még egy reszortja, fegyverrel a nyakában, élve a szavai megemelkedett súlyával, elkért néhány ékszert megőrzésre a szerinte kommunistagyanús ékszertulajdonosoktól ami később emelte a büntetését de még később ez nem került más elbírálás alá. Mivel készült a hölgyről pár kép amiken egy kiégett orosz tank tetején pózolt dobtáras géppisztollyal a nyakában, kapott pár évet amiből másfelet leült. Ma élvezi a megemelt nyugdíjat, jobbikos és fideszes gyűléseken állandó meghívottként emeli a rendezvények szinvonalát a díszvendégek sorát gyarapítva. Ez a történet tipikus. Józan ésszel belegondolva nehéz elképzelni, hogyezek a tanulatlan, primitív nők forradalmi felhevülésből csatlakoztak ezekhez a csoportokhoz. Nem hiába nem ülnek melléjük azok az emberek akik valóban politikai szerepet vállalva töltöttek hosszú éveket börtönben vagy éltek túl halálbüntetést. Igazából Wittner túl sok jelentőséget kap. Együtt kellene kezelni az egész orbáni jobb oldallal. Nem jobb és nem rosszabb tőlük.Egy tisztességtelen senki aki hazugsággal, az emberek hiszékenységét kihasználva felkavarodott a sűllyesztőből ahova való. A kérdés, hogy meddig kell elszenvednünk ezt a gyalázatot, hogy ez megtörténhetett és mikorra teszik annyira tönkre az országot, hogy a legelvakultabbak is belássák, szégyen és történelmi bűn, hogy ezek mellé álltak és hatalomra segítették őket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  44. Csatlakozom kisemberhez. Igazat szól. Ezek felhasználják a nemzeti ünnep ürügyén az emberek frusztráltságát, indulatait saját céljaikra. A nevezett “hölgy” is jobban tenné, ha maradna csendben, magának, és nyilvános szereplés helyett tűnne el a meg nem érdemelt nyugdíjával melegebb tájakra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos