Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán három rögeszméje 2013. október 7. hétfő 9:46 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán három rögeszméje

Budapest – A Demokratikus Koalíció szerint a kormány által a héten benyújtott 2014-es költségvetés Orbán Viktor rögeszméinek a költségvetése. Bauer Tamás, a DK alelnöke szerint az első rögeszme a foci, hiszen messze a legjelentősebb állami beruházási tétel a jövő évi költségvetésben a stadionépítés. Mint mondta, ennyire gyenge labdarúgásért ennyi pénzt kiadni közpénzből, ehhez valóban rögeszme kell.

A második az államosítási rögeszme a DK szerint, hiszen a kormány negyedik éve arra költi az adófizetők pénzét, hogy vállalatokat és tőkerészesedéseket vásárol fel drágán, veszteséggel, holott semmilyen racionális gazdasági érdek ezek mellett nem szól.

A harmadik Bauer Tamás szerint a bezárkózás, elkülönülés rögeszméje, amit a miniszterelnök úgy fogalmaz meg: az ország a saját lábára áll. A DK-s politikus úgy véli: a tervezett 2,9 százalékos költségvetési hiány irreális és tarthatatlan, ráadásul magasabb, mint a baloldali kormányok által 2010-re elért 4 százalék, hiszen abban még benne volt a magánnyugdíjpénztárak állami finanszírozása miatti 1,4 százalék.

A rögeszmék mellett ugyanakkor a kormány az ígért két nagy fordulatban – a növekedés beindítása, az államadósság csökkentése – megbukott. A jövő évi büdzsé egy bukott gazdaságpolitika utolsó költségvetése, amely ráadásul feléli a jövőt – fogalmazott Bauer Tamás, aki szerint a büdzsé nem lesz tartható, és a választásokat követően alapjaiban kell majd módosítani.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (42 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +52 ( 56 szavazatból)
Orbán három rögeszméje, 4.7 out of 5 based on 42 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

33 Reader’s Comments

  1. Okos megállapítás. Ebbe bukik bele az ország.
    De hát ez nem normális dolog!
    Orvost miért nem hívnak Orbánhoz?
    Mikor derül már ki, hogy ez a beteg elme már magával sincs jóba, hát még az országgal.
    Mintha az óvodások szintjén lenne: add vissza a babaruhát. Az egy dolog, hogy az ápolandóból húzzák a hasznot, de mi lesz, ha ez a haszon megsemmisül teljesen a beteg jóvoltából?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (42 szavazatból)
  2. OV csak azt teszi (teheti) amit megengednek neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  3. Valami feltűnt nekem, már régebb óta. A palettán sok esti és ebből kifolyólag lelki nyomorék található.
    A nyakkal egybenőtt arcok, akik egy jobb nőt csak a szereposztó díványon kaphatnak, vagy a jobb bizonyítvány reményében, nők, akik egy kutyaugatást nem érnek, legfeljebb némethül tudnak, (Igaz, letakart fejjel, vagy igen szőkén)
    Elöntötte a közéletet a “farmerizmus”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  4. A fényképhez:
    *
    Kár, hogy ceruza és nem pisztoly van a mancsában…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  5. Neki lehet, hogy hálásak, bár úgy tudom, hogy a politika nem ez a kategória de, hogy a magyarokat továbbra is verni fogják, az biztosan nem a hála kifejezése!
    -
    http://hvg.hu/itthon/20131007_Orban_halas_nekunk_a_deli_szomszed#rss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  6. *
    Ugyan már ! Bauer egy elméleti ember ! Hol van ő OVI nagy álmokban megtestesülő hatalmas egyéniségéhez képest ? Ő olyan elődök nyomdokában jár, mint AHI, vagy DUCE, akik hozzá hasonlóan gyűlölték a közgazdászokat…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  7. A negyedik rögeszméje az,hogy ő még soha nem hazudott.
    Az ötödik rögeszméje az,hogy ő Magyarország örökös miniszterelnöke.
    A hatodik rögeszméje az,hogy őt nem lehet tökön rúgni.Na,ebből hamarosan ki fog gyógyulni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (50 szavazatból)
  8. Szerintem Orbánnak egyetlen rögeszméje van, az össze korábban felsorolt dolog csupán ennek az egyetlen rögeszmének a következmény. Hogy tudniillik ő valakinek képzeli magát. Pedig egy nagy Senki. Vagy ha jobban tetszik (amúgy “magyarosan”): Senkiházy Senky

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  9. Bukfenc mindent tud – ez a sokadik rögeszméje, egy kézben tartani az irányítást.
    Bizalmatlan és a leggyengébb szakemberekkel veszi körbe magát.
    -
    A 3xbóvli besorolás végigkíséri egész kormányzását.
    Ennek elviseléséhez kellenek az önfényezős, tapsviharos műsorok, a bérbékamenet is ezt szolgálja, ami pedig röhejes, hisz úgy kell külföldről hozni bértüntetőket, kerül amibe kerül!
    Pedig sokba fog kerülni, mert a hóviharban ideutaztatott bértüntetőkkel nem értek rá foglalkozni, most biztosan megkérik az árát!
    Szánalmas!!!!!!!!!
    Az ostobáknak szóló műsor következik okt. 23-án is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  10. Obserwer !
    ˛˛
    Lengyel barátai egymás között csak úgy megtiszteltetésből . S e n k y e w i t z n e k . nevezik, amikor eljönnek a beszédét hallgatni és tapsolni neki a Kossuth téren…
    ˛˛

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  11. KORDON BLUED! A számból vetted ki a szót, de mondjuk én az ujja helyére képzeltem a csövet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. Csakén 15;28
    (˘i˘)
    ..Omiközben az első világháborút végigharcolt Gugeriannak azt üvöltötte, hogy maga nem ért a háborúhoz …
    Végül is igaza volt, hiszen ha megnyeri a II. v.háborút akkor mindenki elhitte volna neki, hogy ő tényleg egy zseniális stratéga… Hogy nem így történt az is csak aző peche volt…
    Ki tudja, a mi Vezérünk (kísérletei)nek mikor ér majd vége ?
    (˘i˘)
    .O<

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  13. Orbán, ez a típusú ember teljesen kezelhetetlen, megváltoztathatatlan.
    .
    Ez sajnos több mint rögeszmés viselkedés. Sem szép szó, sem verés, sem taktika, sem gyógyszeres kezelés, sem hipnózisban adott kezelés, és semmi, de semmi nem hat rá pozitívan. Egyszerű szóval mondva, kőagy őrnagy. Senki fel nem töri ezt a kőtömböt. Kár is kísérletezni.
    .
    Nagyon erős fizikai vagy idegi behatásra, – értsd alapos verés – , alakalmilag csendben marad és az ágyon fekszik fájdalmában, de ahogy mozdulni tud beindul a kekeckedő, romboló motor. Ez az alaptermészete ez ő maga a lénye.
    .
    Bár rögeszmés, idegbajos és elmeállapota kóros, ezeken erős gyógyszeres kezeléssel lehet javítani, de ez csak agresszívabbá és őrültebbé teszi mert gyógyító energiát ad neki amitől felerősödik és így a pokoli alaptermészete jobban kitör.
    .
    Ez az ember született “antianyag” . Ez az ember maga a rongálás, a pusztítás, az értelmetlen vak tagadás és ellenkezés mindennel szemben ami nem belőle fakad ami nem belőle jött ki. Ez élteti ez ad neki erőt ez a tápláléka.
    .
    Ez az ember egyetlen módon likvidálható, ha valamilyen módon rákényszerül, hogy másokhoz alkalmazkodjon, hogy pozitívan cselekedjen, hogy olyan pozitív szavakat kelljen kimondani és pozitív tetteket végrehajtania amelyek nem belőle fakadnak és amelyek ésszerűen ellenkeznek pusztító kekec természetével mert megoldást hoznak, míg ő csak a bajok, harcok és megoldatlan problémák világában jut az őt tápláló csökevényes alapanyagokhoz.
    .
    Olyan ő mint a ráksejt. Azok ugyanis elcsökevényesedett sejtek amelyek nem képesek a speciális rájuk szabott feladatukat elvégezni, hasznos munkát végezni pl. a vese sejt kiválasztani , az agy sejt impulzusokat továbbítani stb.
    .
    Ezek a sejtek mivel alapvetően munkaképtelenek, halálra vannak ítélve, de nem képesek elfogadni a halált és így életben maradásuk érdekében degradálják magukat, szűkítik életfunkciójukat feladják alap munkájukat és parazita szörny sejtekké válnak amelyek csak cukrot és glükózt zabálnak és szaporodnak, utaznak a véráramban, valahol megkapaszkodnak és ott szaporodnak tovább.
    .
    Ezek a sejtek mutálódtak, megtanultak oxigénszegény savas környezetben élni. Ha azonban a vér lúgossá válik aminek következtében rengeteg oxigént képes eredményesen szállítani a vérben amelyet mélyen eljuttat a ráksejtekhez, akkor ezeknek a ráksejteknek a hőmérséklete helyileg lokalizáltan sejt szinten megemelkedik 42 fok fölé és “lángra kapnak” máglyahalált halnak az oxigéndús lúgos környezetbe. Annyi oxigén amennyit az egészséges sejt elvisel, felégeti őket.
    .
    Nos ez Orbán. Egy mutáns egyed. Egy rákos sejt amelyik zabál és szaporodik, de ha éltető oxigén, azaz jó cselekedetek, hasznos környezetbe kerül, vagyis kikerül a bandájából, nem kekeckedhet, nem harcolhat, nem ellenkezhet, nem bomlaszthat, akkor egyszerűen passzívvá , céltalanná válik és mentálisan leépül majd hamar meghal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  14. 3 rögeszme, fanyüvő, aranyerdő, szóló szőlő a 77 magyar népmeséből.
    Kedves Ellenzék!
    Olvassátok inkább Esopus fabuláit. Hátha találtok bennük megoldást a fentebb sorolt problémákra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (11 szavazatból)
  15. Mindazok akik már olvastak nem is akárkiktől Orbánról, vagy ép van megflelő hírforrásuk tudhatják, hogy tiszta hisztéria. Ha úgy adódik és mndjuk 2006-ban úgy adódott még a berendezést is szétveri maga körül. Nme véletlen ez a néma kuss a Fideszben. Merem állítani komoly erők munkálkodnak azon, hogyan lehetne aránylag fájdalommentesen megszabadulni tőle, csak hogy a Fidesz az mindég is elnökfüggő volt, az elnök pedig mégmost is ő. Fidesz = Észak-Korea, vagy még annál is rosszabb. Ott ugyanis a népesség 100%-a egyfelé menetel legalább. Szóval vitathatatlanul egy teljesen antiszociális, hisztériás, személyiségzavaros ember, akit pont ezen mentális problémái nem tesznek képesé egy ország megközelítőleg is normális, demokratikus, alkotmányos kormányzására. Ez tény, nem azért mert én írom, a kérdés csak az, mindezek ellenére is meddig kell még tűrnünk ezt az áldatlan helyzetet? A válasz csak és kizárólag Magyarország mindazon jobbat, igazságosabbat, emberségesebbet stb kívánó állampolgárai kezében van, akik ezen kezükkel szavazhatnak majd 2014-ben a szavazó fülkék magányában, de a legfontosabb, hogy nagyon sokan legyenek!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  16. http://hvg.hu/itthon/20131007_Fotok_Jatekvonatot_kapott_Orban_Viktor_a

    Függetlenül attól, hogy a csapat összességében több oknál fogva (leginkább a “Bajnai ág” miatt – amint azt már kifejtettem miért) nem tartozik a kedvenceim közé, de azért a hozzájuk “csapódott”, néhány ügyes (egyelőre úgy gondolom őszinte) fiatal akciója nagyon tetszik, ez is.

    Vajon a mozdonyvezető mit reagálhatott Rebekának? Erről nem találtam semmit…:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Persze, nem lesz tartható, és a választások után alapjaiban módosítani kell. De ebben az irreális világban még mindig megtehetik, hogy elmúltnyolcéveznek – még a csalással megnyert választások után is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  18. http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=682273&referer_id=toplist

    Eléggé utálom a hazai ellenzéki lapokat, médiumokat, úgy általában, de ebben a témában sajnos más forrást nem találtam, ezért csak ezt tudtam belinkelni :-(

    A lényeg: ennek az idiótának a rögeszméihez: A “VASÚT” – játék, (hát bakker, ez tényleg fogyatékos!!!)

    A hobbi vasútja mellé ami “csak” 600 millióba kerül, rittyent 400 milliárdért egy komolyabb vasúti beruházást a faluját, családi birtokait érintve? Vagy ez kacsa lenne? Egyszerűen nem értem, mert sehol máshol nem találtam ezzel kapcsolatban infókat…és ráadásul ennyire barom lenne, hogy egy ilyen zajterhelésű beruházást a birtoka mellett közvetlenül valósít meg?
    Segítsetek, hülye vagyok?, rosszul informált?, vagy mi a fene folyik? :-) De tényleg…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. jogászka
    Nyugi! Nem veled van a baj,hanem Orbánnal, meg az országgal, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek! Én is olvastam.
    Azért az sokat elmond, hogy a környezetéből senki nem mer ellene szólni.
    Legyen bármilyen agymenése, a környezet hallgat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  20. Ez a nép olyan mint a birka. Már rég ezt a torz kinézetű, torz lelkületű Orsós-Orbán Viktor Mihályt a parlamentből ki kellett volna verni. Mikor nyulunk már a furkósbotok után?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  21. “A rögeszmék mellett ugyanakkor a kormány az ígért két nagy fordulatban – a növekedés beindítása, az államadósság csökkentése – megbukott.”
    A harmadik ígért nagy fordulatban, az 1 millió munkahely teremtésében is megbukott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Bármilyen sokmilliárdos beruházásból sok milliárdot lehet ellopni. A stadionok ilyen sokmilliárdos beruházások. Persze egyébként is kidobott pénz, mert az ugyancsak drága, folyamatos fenntartásukra később nem lesz pénz.
    Arra gondolni sem merek, hogy a dél amerikai diktatúrákban a lázongókat stadionokban gyűjtötték össze, mert máshová nem tudtak annyi embert beterelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Írjuk vagy eredetien Aesopusnak, vagy magyar fonetikusan Ezopusznak. A mélymagyarok helyesírása katasztrofális, a komment-megfigyeléseim szerint. Valszeg ez összefügg azzal, hogy a nacionalizmus, mint kompenzáló attitűd az alacsonyabb IQ-tartományokra jellemző, pl. Boldogkői Zsolt intelligenciakutatásai szerint. A korrektség megkívánja, hogy hozzátegyem, hogy az Ezopusz-emlegető társunk nem tett bizonyságot itt és most mélymagyarizmusról vagy szerény IQ-ról. OV: 3 generációval veti vissza a társadalom fejlődését, és sok magyar ember meghal az intézkedések közvetett következményeként. Meghalnak. Magyarok. A stadionok mellett ezt támasztanám alá és ezt is kommunikálnám az ellenzék helyében. Hányan és milyen késéssel jutnak be egyáltalán diagnosztikára, mennyi a vitamin a száraz kenyérben, ami hány honfitársunknak jut, hány fok van télen dél-baranyai házakban….. és hány helyen volt munkát keresni a bennük lakó, hasztalan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    aki valaki !
    .
    Kérlek, ne szépítsd, ne szépítsd !!!!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. A fidesz és orbán igazi félelme a választás elvesztése,utánna a választás megnyerése egyszerü többséggel,ami azt jelenti hogy nem tudják változtatgatni meghozott, eszement kétharmados törvényeiket ezek változtatása nélkül ugyanis képtelenség kormányozni.Az igazi hazafi,államférfi az lenne a fideszben ,aki valahogy letudná váltani ezt tévképzetű mániás lényt,ez lenne ó a fidesznek és az országnak egyaránt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. nyugger
    Berlusconi szerette volna megbuktatni a jelenlegi olasz kormányt, de párttársai nemet mondtak neki, mert az ország érdekét nézték!
    -
    A narancséknál csak a narancs érdek és a saját érdek van – nem hátrálnak ki a vekkeres mögül, ha buknak, együtt buknak és viselik együtt a következményeket!
    Ezért kellett volna a bebetonozás 20 évre, csak túl sokat és túl rövid idő alatt harácsoltak és kutyultak össze, nagyon ráléptek a társadalom tyúkszemére!
    Ezt rendesen elszabták!
    Utánuk jövő kormány felkötheti a gatyáját, mire ezt az országot gatyába rázza és az embereket normális jövőképpel biztatja, most nagyon mélyen vagyunk!
    -
    Ennek a 3xbóvlisnak a rögeszméi Magyarországot leamortizálta, az övéi ezt nem látják, mert nincs közöttük igazi hazafi és államférfi – olyanok, mint a vekkeres így ők sem adhatnak mást, csak mi lényegük!
    - Kis ember….
    http://www.youtube.com/watch?v=-4-IzpcFhbU

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Köz(gép)társaság egy prominense, a pénzügyes:

    http://nol.hu/archivum/simicska_lajos__a_foldesur

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. A vak komondoros után itt a macska ijesztgető! Nem vicces – a macskosznak pedig, tutira nem!
    A bográcsba pedig szépen, csendben belehullott a macskaszőr! Kötőanyag?!
    -
    http://propeller.hu/szorakozas/2794471-macskat-tart-ust-fole-alpolgarmester?utm_source=stop.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=Macsk%C3%A1t%20tart%20az%20%C3%BCst%20f%C3%B6l%C3%A9%20az%20alpolg%C3%A1rmester

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Hiú ábránd abban bízni, hogy a tavaszi választásokon a csuti-fasiszta rendszer bukik. A mai ellenzék arról álmodozik, amiért semmit nem tesz. Mentegetőzik azért, amit büszkén vállalni és indokolnia kellene. A diktátort el kll takarítani, ahogy a szobrával a tömeg tette. Gyurcsány kivételével az összes kényes izlésű úri ficsúr ellenzéki vezető a csuti seggét nyalta. Ki fog itt valódi forradalmat csinálni? Mert forradalom nélkül a csuti meg fogja dönteni Kádár rekordját. Életfogytig hatalmon marad, vagy a NATO számol le vele. Mert az Unio után Magyarország következő ellensége a NATO lesz, szövetségesünk pedig a Putyin vezette Nagy Oroszország! Ki fogja bíróság elé állítani a Magyar köztársaság államrendjét megdöntőpolitikai bűnözőket? Talán majd a polpotpéter?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Kedves G.
    A görög Aiszóposz, latinosan Aesopus, magyarosan Ezopusz. Én a gyermekirodalomban megismert Pesti Gábor féle változatit írom Esopusként, talán megszokásból. De köszi javítást!
    Most, hogy elhelyeztem magam a “mélymagyar” közösségben, miután nem érzek rajongást sem kormányunk megismert, sem az ellenzék ismeretlen programjai iránt megyek és veszek egy helyesírási szótárt. Ha azon túljutok, lehet meg tudom majd fejteni, hogy miért jó szapulni ezt a nyüves kormányt ellenzékiként, ahelyett, hogy a problémák megoldásán dolgoznának.
    Itt meg mintha megakadt volna tű a lemezen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  31. Kiegészítés G.-nek.
    Valszeg (az átlag mélymagyar úgy írná: valószínűleg) néhány dolgot illetően van csak véleményeltérés közöttünk, az egyik mondjuk éppen az, hogy én nem minősítek senkit, ha elgépel valamit, vagy eltér a véleménye az enyémtől. Ilyenkor csak annyit szoktam válaszolni: köszönöm, hogy megtisztelt bunkó, alpári stílusával, de sajnos én nem tudom viszonozni… Az internet nem megbízható forrás nyelvhelyesség ügyében, tessék megnézni például az alábbi cikket. Borsik János: katasztrófális helyzetet teremthet az új Munka Törvénykönyve. A következő mondatban már “kataszrofális”-t írnak, pedig a Menedzsment Fórumot valszeg nem mélymagyarok szerkesztik… Én kitartok elmélyült ismereteim mellett és maradok az eredeti, tiszta forrásnál. Ajánlom szíves figyelmébe a következő linket: Aisopos: Esopus fabulái. Gondolom ismerős a link kifejezés, valamint a Google kereső… Egyébként ahhoz a körhöz tartozom, akit nem érdekel, hogy éppen kinek nem tetszik a véleménye, teljesen hidegen hagy, hogy egy beképzelt senki, vagy egy bicskával fagylaltot eszegető valaki közelíti alulról a szintemet… Valszeg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  32. Esopustól: (nem mélymagyar írta, előre szólok)

    Az légyről és hangyáról.

    Az légy vetekedik vala a hangyával, hogy ő nemes volna, de az hangya nemtelen, mert ő szárnyan járna, amaz a földen csúszna-mászna, és hogy ő a királyok házába múlatna, amaz kegyig a földnek barlangjába rágna valami vetemént, és vizet innék, de ő ugyan jól laknék, és ezek ő neki csak múlatság szerint lennének mind így. Visszontag a hangya azt mondja vala, hogy ő volna nemes, mert ő meg elégednék rajta, mit neki a Szerencse parancsolt volna, és hogy ő tökélletes volna, de az légy állhatatlan és búdosó, és hogy a hangya mindenitt kellemetes volna, és jó munkálódásnak példája, a légynek kegyig életi nyavalyás és veszedelmes. A hangya nyárba télre valót szerezne, de az légy télbe vagy el nyomorodnék teljességgel, vagy bizon meg halna.

    Értelme.

    A ki mind azt szólja, kit ő kedve akar,
    Gyakorta fejére kisebbséget vakar,
    És leszen válassza ollyan, kit nem akar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Még több stadiont, mert nincs más amire költhetné az adófizetők pénzét:
    -
    http://sport.hir24.hu/labdarugo-valogatott/2013/10/11/egervari-lemondott-a-tortenelmi-vereseg-utan/~~fokusz#a3

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos