Ronai and Ronai
AMERIKAI

Miért maradhat Borókai a Heti Válasz élén? 2013. október 27. vasárnap 19:27 Forrás: AN, DK

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Miért maradhat Borókai a Heti Válasz élén?

Budapest – Mostantól a  Heti Válasznak is bírói végzése van arról, hogy nem mondott igazat. Valótlanságot állított Orbán Viktor kedvenc hetilapja, tudatosan hazudott. A Magyar Nemzetnek sok ilyen hazugsága volt, számos helyreigazítást kellett közölniük az elmúlt években, a főszerkesztő azonban a helyén maradt, az újság kiadójának volt jogásza pedig azóta a médiahatóság elnöke lett.

Súlyosabb vétkek ezek, mint amikor a hvg.hu egy hamis videót tett közzé. A hvg.hu-t nyilvánvalóan megvezették. Hibáztak, mert nem jártak utána eléggé alaposan, valódi-e a bajai videó, de nem szándékosan csaltak, a főszerkesztő mégis távozott.

A Borókai Gábor vezette Heti Válasz viszont tudatosan, alantas érdekből állított valótlanságot. Jelesül azt, hogy a Nemzetbiztonsgi Hivatal volt vezetője egy maffiózót bízott meg azzal, hogy terhelő adatokat gyűjtsön a Fidesz vezetővel kapcsolatban. A Fővárosi Ítélőtábla ez év szeptember 10-ei jogerős ítélete alapján azonban hivatalosan is bebizonyosodott, hogy a Heti Válasz állításával ellentétben Laborc Sándor, a Nemzetbiztonsági Hivatal volt főigazgatója nem adott megrendelést a Fidesz vezetőire vonatkozó terhelő információk gyűjtésére vagy gyártására. A hetilap rágalmai nem csak egy volt vezető köztisztviselőnek, hanem hazánk nemzetbiztonságának is ártanak.

Ennél kisebb vétségért is távozott már főszerkesztő, igaz, nem a Fidesz-hez közeli lapok éléről. Arrafelé ugyanis a hazugság bocsánatos bűn, a haza javáért tett nemes cselekedet.

Az Orbán-kormányt támogató Heti Válasz rendszeresen foglalkozik nemzetbiztonsági kérdésekkel. Írásainak nyilvánvaló célja, hogy lejárassa a Fidesz politikai ellenfeleit, nem törődve azzal, hogy politikai tisztséget soha be nem töltő korábbi köztisztviselőket is besároznak, és megingatják a társadalom bizalmát a nemzetbiztonsági szolgálatokban. A kormánypárti hetilap egyoldalúságára jellemző, hogy egy-egy üggyel kapcsolatban soha nem tér ki azokra az információkra, amelyekkel kapcsolatban felmerül a gyanú fideszes vezetők érintettségére, hazugságaira. A Heti Válasz hol leplezi a Fidesz üzelmeit, hol pedig megágyaz azoknak a kormányzati akcióknak, amelyek a demokratikus ellenzék lejáratására szolgálnak.

A Heti Válasznak hivatalos papírja van arról, hogy hazudott. Állításai Laborc Sándorral kapcsolatban politikai indíttatású rágalmak. Ha Magyarországon demokrácia volna, az újság főszerkesztője már lemondott volna. De ma Magyarországon kettős mérce van. Míg a hvg.hu főszerkesztője egy más ügyben levonta a következtetéseket, addig a Heti Válasz vezetője ezt nem tette meg. Még megteheti.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (35 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +46 ( 60 szavazatból)
Miért maradhat Borókai a Heti Válasz élén?, 4.8 out of 5 based on 35 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

17 Reader’s Comments

  1. Még megtehetné, de nem fogja megtenni!Másnak is van papírja a hazugságról, mégis ott van ahol.
    A fideszben ez az etalon. Büdös lábú taplók ezek, nem újságírók!
    Abból élnek, hogy fideszesek.
    Mószerolnak, hazudnak, és hintik a hazugságaikat. A zemberek erre vevők fideszisztánban.
    Mire nevelték ezeket a kreszténydemokrata mocsokrata fidesznyikeket?
    A szakmát csak ugatják! ha nem így lenne, nem hazudnának,és nem lennének ilyen hűde jól tájékozottak.
    (most adtam a helyesírásnak, és a magyar beszédnek! elnézést)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (54 szavazatból)
  2. Egyszerű a dolog érvényesül a Darwin-ni elmélet az alkalmazkodni képes egyedek, úgy a növényvilágban mint az állatvilágban képesek a változások túl élésére. Tehát akinek van vastagfalu gyomra a segg, a talpnyaláshoz bársonyos nyelve, az mindent túl képes élni, még olyan áron is ha ön-ön magát közben porig alázza. Borókai a helyén marad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  3. Volt szerencsém ezt a nyikhajt néhány Havas műsorban hallgatni. Hiányzik a vita-kultúrája, sem az ellenfelét, sem a műsorvezetőt nem tiszteli, csak mondja a bolondot. A magam részéről egy elvárható kultúrszint alatti gerinctelen taplónak tartom, amit ez a megmozdulása is alátámaszt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  4. bumburi 2013. október 27. vasárnap 19:41
    .
    Ahogy mondja! Megtehetné de nem fogja megtenni.
    Borókai nem fog lemondani. De nem azért, mert ott áll a hatalom a háta mögött. Nem azért mert manapság egyes helyeken így szokás. Nem azért mert hazudott és szégyelli magát. Nem azért mert az újságját egy tökös sajtóterméknek gondolja. Nem azért mert nincs semmilyen belső és külső késztetése. És még lehetne sorolni, de minek, Borókai úgysem értené.
    .
    Hanem azért, mert az ő értékrendje szerint itt nem történt semmi. Itt semmilyen erkölcstelenség nem érhető tetten. A semmi miatt pedig egy főszerkesztő nem mond le.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  5. oldster
    Igaz.+++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  6. Balogh de nem balga

    Öreg pg!
    Én is láttam és egyetértek. De egyet ne felejtsünk el, akkor tud ott öblögetni, ha valaki odahívja, aki szerintem sokkal jobban hibás.
    Már az is felmerült bennem, hogy direkt azért hívják oda őket és nem állítják le a monológjukat, hogy kevesebb idő maradjon a baloldalt képviselő résztvevőnek. Mert attól veszik el az időt és lehetőséget adnak a jobboldaliaknak a hülyeségeik hirdetésére. Ismerve a Havast minden további nélkül feltételezem róla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  7. Érdekes képzettársításokra ad alkalmat a fotó, illetve a fotón látható bájos kis körszakáll.
    De nem részletezem tovább , mert még ADMIN behelyezi értekezésem kellős közepébe a ” moderálva ” megjegyzést , holott nyilvánvaló hogy mit kéne minek a közepébe tenni. És főleg minek a milyét hehehe .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  8. Borókainál már csak az a két Célpontos majom szánalmasabb a Hírtv-ben. (Bayer meg Stefka inkább vicces.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  9. Undorító egy figura, ahogy kedélyeskedő magabiztossággal képviseli az alvilágot, képviseli azt a primitív, beteg világot, amit a főnöke kikínlódott magából.
    Ő ebből jól megél, a többiek meg bekaphatják, nem kell a rizsa. Ennyi gátlástalan senkiházit, mint ebben az országban, hiénák , sakálok, dögkeselyűk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  10. Ezek a figurák nem azért ilyenek, mert fideszesek – – - hanem – - – azért fideszesek, mert ilyenek !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  11. Gavra Gábor most megdicsőült!
    Amit még nem is bizonyítottak (nincs papírja róla!), azért lemondott!
    Borókainak már papírja van róla, hogy hazudtak és még mindig nem mond le!
    -
    Kár, hogy az ilyen esetekről keveseknek van tudomása és mivel nincs összetartás az újságírói társadalomban ez még így is fog maradni, mert erről sem lehet a hazai oldalakon olvasni, hallani pláne nem lehet erről az esetről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  12. A Heti Válasz hazugsága, vagy inkább újabb rágalma egyáltalán nem meglepő, mert ez az orgánum is a jobboldali lejárató- és agymosó gépezet része.
    Miért mondana le Borókai azért, mert az általa igazgatott lap hazugságát bírói ítélet mondta ki. Ő csak tette a dolgát, amit megbízói elvárnak tőle.Tevékenységéért, Orbán Viktor javaslatára Áder Jánostól 2013.08.19. a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje, polgári tagozat kitüntetetést vehette át. Pártszolgálatát magas államikitüntetéssel díjazták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  13. Borókai már az első Orbán-kormány idején bemutatkozott…….Azóta csak romlott a helyzet, ez egy gátlástalan nyálgép, egy hatodrangú vagy nyolcadrangú újságíró.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  14. Ki ez a képen szereplő nyomoronc? Valami mongoloidióta ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. Brüsszeli tudósító “intelligencs” levele….még szerencse, hogy nem nagy késsel fenyet!
    http://www.168ora.hu/itthon/lovas-istvan-seggfejnek-nevezte-kulfoldi-tudositokat-120118.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  16. Országunk mázsán öregbített – hasonlóan a kiadajcstompikához, de jött rá válasz:
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1001882-a-bbc-tudositoja-nem-ker-lovas-dicseretebol-a-szarevo-kollegakkal-szolidaris

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Borókai a görény,jellemtelen,seggnyaló,98-tól a karrierje bizonyitja,hogy a felcsuti napoleon hálás a nyelvcsapásokért.Egy demokráciában ezek nem újságírók,legfeljebb hivatalsegédek lehetnének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány ismét pert nyert a Heti Válasz ellen 2014. január 23. csütörtök

Tovább támadják Bajnait a Fidesz csahosai 2013. szeptember 8. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos