Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megvannak Orbán helyett a bűnbakok 2013. október 14. hétfő 11:02 | AN-álláspont/Bartus László

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megvannak Orbán helyett a bűnbakok

Budapest – A kormánypárti és a kormányközeli magyar sajtó “Egervári-ügyről” beszél, az MLSZ-t és Csányi Sándort hibáztatja, miközben eltűnik a “sikerek nagy kovácsa”, Felcsút Maradonája, a magyar labdarúgás feltámasztója, aki dekázik a Holddal, aki kézzel vezérli és az adófizetők milliárdjait önti kedvenc hobbijába. Orbán Viktor nemcsak szotyiköpködő törzsszurkoló a magyar futballban, hanem informális szövetségi kapitány, szövetségi elnök, jobbszélső és balhátvéd, bíró és partjelző egyszemélyben. Minden, ami a magyar labdarúgásban történik, az ő műve. Övé minden felelősség. Ha valakinek távoznia kellene, az ő maga.

Lelepleződött az Orbán-rendszer első nagy hazugsága, a hollandoktól kapott 8 gólt (de jó is leírni!) nem lehet sikernek magyarázni. Még a Fidesz szóvivő robotjai sem tudják azt hazudni, hogy a bukott baloldal miatt kapott ki Orbán Viktor szemefénye, a szerethető magyar futball válogatott. Ezt a válogatottat éppen annyira lehetett szeretni, mint őt magát. Az egész csapatot éppen olyan hazug és hamis szellem vette körül, mint őt, és mindent, amire ráteszi a kezét. A 8:1 örömteli esemény, bár lehetett volna 10:0 is, és az lett volna a tökéletes, a valóságot tükröző eredmény. A véletlen kezezés miatt talált 11-es és a két kapufa rontott egy kicsit a valós képen, de az eredmény így is megmutatta, ki Orbán Viktor, mire képes, és mi az ő rendszere. Azt is láthattuk, mire számíthatunk tőle, mert ez a vereség az élet minden területén bekövetkezik.

Orbán eltűnt a méretes zakó után, mintha soha nem is látott volna labdát, azt sem tudná, hogy magyar futball van a világon. Ideje lenne bejelenteni, hogy a 2006-os tévéostrom éjszakájához hasonlóan aludt a meccs alatt, ezért nem tud róla semmit. A fideszes lakájok tanulhatnak a történtekből, hogy amikor kiderül majd a nyugdíjpénzek ellopásáról, a privatizációnak hazudott lenyúlásokról, hogy azok mik voltak, amikor valaki megkapja majd Azerbajdzsánból azt a számlaszámot, ahol a baltás gyilkosért fizettek, amikor kiderül, hogy a nagy rezsicsökkentés mögött a teljes energiaipar lenyúlása áll, a negatív növekedés valójában csőd, a munkaalapú társadalom jobbágyság, amikor majd egyértelmű lesz, hogy államellenes bűncselekmény történt, puccsal döntötték meg az alkotmányos rendet, akkor Orbán Viktorra majd így számíthatnak. Eltűnik a felelősség elől és azokra kennek mindent, akik végrehajtották az utasításait.

Orbán gyáva féregként hallgat, azokat állítják célpontnak, akik mindent megtettek, hogy a vezér elégedett legyen velük. Akik állandóan a tarkójukon érezték Orbán hideg leheletét, hátukon a kutató tekintetét, akinek a mosolyától boldogok voltak, egy rossz pillantásától kétségbe estek. Abban a légkörben, amelyet Orbán teremtett a Fideszben, a kormányban, az országban, köztük mániákus hobbijában: a futballban, nemcsak futballozni nem lehet, hanem élni sem. Semmit nem lehet csinálni. Ahol mindenki megszokta azt, hogy senkinek nem lehet szava, nincs önálló döntése, hanem mindent a vezér vagy valamelyik nacsalnyikja mond meg, ott állnak a védők döntésképtelenül, hogy mit tegyenek a labdával. Azok a légiósok, akik a külföldi csapataik peremén elfocizgatnak, a magyar vákogatottban meghalnak. Az a légkör, amely körülveszi a csapatot, amely a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből és a vezér halálos csókjából árad, megöl minden szépet, minden kreativitást, bátorságot és szabadságot, amelytől a futball csodálatos. Ebben a csapatban Messi is lebénulna, de ezek a szerencsétlenek, akikre most rávernek mindent, még csak nem is Messik.

Nekem nem kell bemutatni ezt a jelenséget, láttam már ugyanilyen diktatúrát a Hit Gyülekezetében, amely pontosan így működött. Ott ugyanilyenek voltak az agyonterrorizált, agyhalott és megfélemlített emberek Németh Sándor fasiszta diktatúrája alatt, mint amilyenek Orbán emberei és futballistái. Ha valaki meg akarja tudni, milyen Orbán Viktor, nézze meg Németh Sándort és fordítva. Mindkettő fasiszta hajlamú diktátor, aki kibírhatatlan légkört és elnyomást teremt maga körül. Egyszer láttam Orbánt a Ferihegyi repülőtéren elhaladni a betojt komisszárjaival mint egy felfújt kiskakast, és egy pillantás alatt láttam, hogy aki itt megy, az egy másik Németh Sándor. Pontosan tudtam, hogyan rettegnek a telefonjaitól, milyen kibírhatatlan légkört teremt, mennyire hisztérikus és arrogáns. Hogyan tapossa az embereit, és hogyan élvezi azt. Ez az embertípus az, aki ahhoz a bibliai képhez hasonló, amely a krokodilt írja le, akinek “a nyaka körül félelem tanyáz”. Megfélemlítő és pusztító erő árad belőle. Rendkívül veszélyes ember.

Ez áll a 8:1-es vereség mögött, nem a rossz taktika, nem az a szerencsétlen agyonterrorizált 11 gyerek, akikben nem volt annyi vagányság, hogy ezt a felcsúti szemétládát semmibe vegyék, és focizzanak csak a játék kedvéért és becsületből. Megszokásból összecsinálták magukat, amikor szabad emberekkel találták magukat szemben. Ez a mai Magyarország képe a szabad világhoz képest. Megnyomorított emberek, akiket egy farkascsorda vesz körül, amely vicsorog rájuk. Tízmillió bezsongatott vagy megfélemlített rabszolga, élén az akarnok vadbarommal, akinek élete nagy álma, hogy legyen végre valaki. Ennek a magyar válogatottnak Orbán Viktor sikertelen és frusztrált életét kellett volna kompenzálnia, hogy rossz helyre született, a Felcsúton megtorpant futballkarriert, a választási vereségeket, a szakmai és magánéleti kudarcokat. Ezért dolgozik itt az MLSZ, de ezért lapátol az egész ország,  ezért kell mindnyájunknak felkapnunk a fejünket és a magyar nép nevében visszautasítani, hogy ne sértegessék Magyarországot, amikor ennek az idiótának beszól a külvilág. Mennyivel olcsóbb lenne egy jó pszichiáter. Ebben is mintha csak falusi suttyó Németh Sándort látnám. Ezeknek az embereknek orvosra lenne szükségük, nem emberek fölötti korlátlan hatalomra.

A magyar sajtónak egy emberként kellene üvöltenie, hogy a király meztelen. Lelepleződött a nagy mágus. Cippola varázslata véget ért. Ennyit ér, és amit művel, annak az élet minden területén ez a következménye. Csak a futballban ez hamarabb látszik. Nem lehet Brüsszelre, az elmúltnyolcévre, a Gyurcsányra, a kommunistákra, a zsidókra, a bankárokra, a multikra, az uzsorásokra kenni. Amit a hollandok ellen láttunk, az Orbán műve, az ő alkotása, az ő kreációja. Ő itt a Victor Frankenstein, aki hullákból ezt az iszonyatos lényt teremtette, amit NER-nek nevezett el. Fáraók módjára építi a futballstadionokat, mint a piramisokat, amelyek mind az ő jelképes múmiájának sírhelyei lesznek. Kilencven perc alatt még nem lepleződött le ennyire egy ember, egy rendszer, egy hazugság. Magyarország pedig nem akar felnőni, nem akar a hazugságokból és a gyermeteg álmokból kilépni, hanem a sajtóban Egerváriról, Csányiról, taktikáról, védelemről beszélnek, és hallgatnak a fő felelősről, aki ezen a meccsen totálisan megbukott, a rendszerével együtt.

A 8:1-es vereség nagyobb bukás, mint az őszödi beszéd. Mert az őszödi beszéd a meggondolatlan spontaneitása ellenére is annak a megszüntetéséről szólt, amiből az ilyen 8:1-es vereségek származnak. Ha nem érti  a magyar nép, hogy Magyarország neve szitokszó lett ennek a borzalmas tahónak a ténykedése nyomán, ha nem érti, hogy a magyarokra úgy tekintenek a világban, mint emberevőkre, ha nem fogják fel, mit jelent az életük és a jövőjük szempontjából, hogy a korlátlan hatalommal bíró egyszemélyi diktátorukkal a civilizált világ nem akar szóbaállni. Amikor valaki aljas módon fel akarja használni, és meghívja Londonba, akkor az emberek elhűlnek, miket beszél ez az agyalágyult ember. Mintha spirituszból lépett volna elő egy múzeum raktárából. Ha nem fogják fel, hogy veszélyben van az életük, a vagyonuk, a megélhetésük, és legfőképpen a szabadságuk, akkor legalább látnák meg, hogy úgy elvertek bennünket, mint szódás a lovát. Ebből láthatnák, milyen erős a kontraszt a külvilág és Magyarország között. Ezért akarja Orbán a magyarokat elzárni és szembe fordítani a külvilággal. Hát nem kéne elzavarni? De nem választáson, ahol ő írja a hamis szabályokat. Szégyelni kell miatta, hogy az ember magyar. Nem a szerencsétlen megnyomorított 11 futballista, a játékhoz soha nem értő Egervári miatt kell szégyenkezni, hanem a nagyravágyó, pocakos töpörödött kolbásztöltő miatt.

Egy ilyen vereség, normális esetben hasznos tud lenni. Magába száll tőle az ember. Felülvizsgálja önmagát, megalázkodik, és változtat magán. Magyarországnak nagy szívességet tettek a hollandok, még nagyobbat tettek volna, ha a két kapufát is belövik. Nagy lehetőség ez a magyaroknak, hogy szembenézzenek azzal, hova jutottak, valamit nem jól csinálnak. És ez messze nem a technikai tudásról vagy az erőnlétről szól. Ez nem foci, és ezt mindenki érzi. Ezek az emberek Magyarországot vitték oda a pályára, és a világ körberöhögte őket. Nem őket, bennünket. És meg is érdemeljük, mert tűrjük, hagyjuk, hogy a 21. században a legócskább náci szövegekkel uszítsák egymásnak ezt az országot, hogy nácik tartsák megfélemlítés alatt a civilizált embereket, és egy akarnok, frusztrált seggdugasz a legsötétebb primitív középkorba vigyen vissza bennünket. Ki ez az ember, hogy ezt megteheti? Szó nélkül tűrjük, hogy nyugati lapoknak azt nyilatkozza, tévedés a nyugati demokráciákhoz való csatlakozás? Hogy a nevünkben ez a bugris paraszt lezsidózza, lekommunistázza az Európai Unió választott és kinevezett vezetőit? Mit képzel? És mit gondolnak a magyarok, hogy amikor ezt elovassák a polgárok Párizsban, Berlinben, New Yorkban és Londonban, mit gondolnak? Milyen primitív nép ez, amelyiknek ilyen vezetője van, és ezt szó nélkül tűri? Vagy a savazós ember szintjén kell gondolkodni a világról?

Azért akarja Orbán kivezetni Magyarországot az Unióból, hogy ezt a kontrasztot ne lehessen látni. Még egyszer nem derülhet ki ilyen nyilvánvalóan az ő primitív rendszere, az ő totális alkalmatlansága ország-világ előtt. Be akar zárni bennünket a börtönébe. Nem akarja, hogy kilássunk az ablakon. Azt kell gondolnunk, amit ő hazudik a külvilágról. De az egyáltalán nem úgy van. Nem rohad a nyugati világ, nem alternatívája az önkényuralom és az ideológiai fasizmus. A demokrácia folyamatos mozgás, állandó korrekció és kiigazítás. De a szabadságnak, a versenynek, a magántulajdonnak, a civil életnek, nincs alternatívája. Orbán hazudik. Hálával tartozunk azoknak a nyugati országoknak, fejlettebb demokráciáknak, akik megnyitották előttünk a szívüket, a határaikat, az ajtójukat. Befogadják a magyarokat egyenrangú polgárként, lehetővé teszik, hogy közöttük éljünk, dolgozzunk, tanuljunk, letelepedjünk. Embernek érezzük magunkat. Ezek az emberek nem lopják a pénzt mint Orbán Viktor, hanem a kemény munkával megkeresett pénzükből eurók tízmillióit adják nekünk ajándékba, hogy fejlődjünk, hogy elmaradott térségekben az embereknek legyen munkájuk. Ennek a pénznek a nagyobb részét ellopják azok a gazemberek, akik ahelyett, hogy ezt megbecsülnék, megköszönnék, belerúgnak azokba, akik ezt jó szándékkal adják. Gyarmatosítónak nevezik őket. Orbánnak van képe lezsidózni őket, és beleszólni abba, hogy milyen alapszerződést akarnak, és milyen országban szeretnének élni saját hazájukban. Arcátlan gazember.

Ébredjetek fel emberek az álomból! Kudarcra, vereségre vagytok ítélve. Ez az ember tönkreteszi az országot, lejárat és megutáltat bennünket mindenkivel. Ami a futballpályán történt, az csak megalázó. De ennek a negatív sikernek a kovácsa ugyanilyen színvonalon vezet országot, mint ahogyan feltámasztotta a magyar futballt. Annak pedig ennél sokkal súlyosabb következményei lesznek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (81 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +115 ( 131 szavazatból)
Megvannak Orbán helyett a bűnbakok, 4.8 out of 5 based on 81 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. Szívesen kijavítanám a gépelési hibákat (nem csak ebben, hanem az összes cikkben). Az email címemen elérhető vagyok. Üdvözlettel, G.Cs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -35 (59 szavazatból)
  2. Kedves “Pelican”!
    Nem elsősorban a gépelési hibák a lényegesek, hanem a TARTALOM!
    Ugyi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +60 (70 szavazatból)
  3. A fülkeforradalom a magyar labdarúgást is bekebelezte,s mivel a Nemzeti Együttműködés Rendszerében nem a forradalmárok felelnek tetteikért, hanem az általuk kijelölt bűnbakok, ezért a bűnbakképzés elkezdődött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (48 szavazatból)
  4. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    “Megszokásból összecsinálták magukat, amikor szabad emberekkel találták magukat szemben. Ez a mai Magyarország képe a szabad világhoz képest.”
    bingo

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (67 szavazatból)
  5. Most megúszták a focisták, de ha Orbánt marad, akkor a következő 4 évben a focisták mennek a munkatáborba a családjukkal együtt, vagy kivégeztetnek, mert azért vesztették el a mérkőzést, mert nem fogadták meg a kedves vezér személyesen adott játékra vonatkozó instrukcióit. Ismerős a dolog???
    .
    Tisztelt uraim már csak egy pár hónap és ha Orbán marad, márpedig marad ha szavazni mennek ahelyett, hogy elpucolnák, eltakarítanák Orbánt a bandájával és rendszerével együtt, akkor készüljenek fel erre a változatra.
    .
    Orbán talpnyalói meg értsék meg, hogy elsősorban ők mennek le a lefolyón, mert őket fogja vádolni a kedves vezér a kudarcokért, mert ők vannak közel hozzá. Orbánnak nincsenek barátai, nem lojális, az emberek számára papírzsebkendő amiket egymás után húz ki a dobozból, beleturházik és eldobja.
    Tisztelt talpnyaló ebek ti rosszabbul jártok mint Egervári, mert ő megúszta egy lemondással, de a következő négy évben titeket már kivéreztet. Na menjetek szapora nyelvcsapásokkal lihegni a kedves vezér asztalához a kegyesen elétek dobott általa megrágott nyálas jutalomfalatokért.
    .
    Papírzsebkendők vagytok, egyszer eldobható fogyóeszköz, felizgatott túlbuzgó, stréber, talpnyaló buzgómócsingok a meggazdagodás, kiváltság, és hatalom reményében, de elvesztek, mert aki a vezér kivitelezhetetlen, ostoba utasítását nem tartja be az áruló és megy a munkatáborba, halálba, aki viszont betartja az törvényszerűen csúfosan belebukik, ami azt bizonyítja, hogy áruló és mehet a munkatáborba.
    .
    Ne féljetek a vezér marad amíg van utánpótlás belőletek, mert hátulról már ott tolong a hozzátok hasonló ostoba, felizgatott, stréber túlbuzgó utánpótlás, akiről persze a kedves vezér is tudja, hogy értéktelen csahos nyelvét lógató talpát nyaló eb, ezért kidob benneteket a szemétbe az első alkalommal amikor betartjátok kivitelezhetetlen utasításait amely csak kudarcot szülhet.
    .
    Hajrá uraim, szolgáljátok a baromarcút és pusztuljatok, mert nélkületek egy nagy senki lenne.

    Hajrá uraim szolgáljátok ezt a tehetségtelen őrültet aki nemcsak a fociban de mindenütt mindent csak leamortizál. Meg lesz érte a jutalmatok. Titeket is leamortizál majd.
    .
    Hajrá talpnyalók, hajrá Orbán, hajrá Magyarország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (62 szavazatból)
  6. Akárhogy is, remélem, ez a 8:1igen komoly szeg volt orKbán koporsójába.
    .
    Persze nincsenek illúzióim, tudom, hogy ha ez a kártevő netán átadná fekete lelkét a Sátánnak mihamarabb, semmi nem változna egykori Zországában még jó ideig. OrKbán felfordul, kipipálva, remek, de a rettenetes átlagmentalitás marad, az orKbán- és egyéb kitartottak maradnak, az immár önpusztító, fekete- afrikai léptékű korrupció marad.
    .
    Szóval, orkvezér esetleges és nyilván nagyon sajnálatos átköltözése a másvilágra (annak alighanem a kellemetlenebb részére, már aki hisz ebben), csak egy kis elégtétel lenne. Semmi több.
    .
    Én komolyan nem tudom, minek kellene történnie, hogy mindez pozitív irányba változzon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (37 szavazatból)
  7. “Ébredjetek fel emberek az álomból! Kudarcra, vereségre vagytok ítélve. ”
    Nyugi, nincs ébredés. Nem alvás ez, ez kóma!
    A kezelő “orvos” talán most végzi az egyetemet.
    Majd egyszer, de addig lélegeztető gépre kapcsolva, mindig annyit, mit a kormány ad “táplálékul”.
    Aki kicsit ébredezik, lekacsolják, és nem hagyják az árok szélén,
    belelökik.
    A többség lóg a csövön.
    A többiek?
    Még kómás állapotba is ássák az árkot!
    Kezdek fáradni, szundi tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (34 szavazatból)
  8. A csapat tagjai:
    Van de Szőke, Van de Balog, Van de Farkas, Van de Rogán, Van de Lázár, Van de Semjén, Van de Matolcsy, Van de Orbán, Van de Szijjártó.
    Hány Van de Lóg lesz ezekből?
    (Félreértés ne essék: egy holland impotens férfit hogy hívnak?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  9. @Eldrad

    ” OrKbán felfordul, kipipálva, remek, de a rettenetes átlagmentalitás marad,”
    .
    Ha megkérdeznek, hogy röviden jellemezzem Magyarországot, a magyarok mentalitását, gondolkodásmódját, egy szóval tudom jellemezni, ” csuhajla” .
    Csuhajla ország. Ha részletezést kérnek, akkor “ihajla, csuhajla”.

    Ez van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (30 szavazatból)
  10. Jó sok felvezető őrre lesz szükség!
    Már tudható, hol lesz a nyílt tárgyalás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  11. Pelican. Ha zavarna a gépelési hiba.

    Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteû lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteût mgaát, hneam a szót eszgébéen.

    nyas gem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (52 szavazatból)
  12. Melyik hülye jött ide mínuszolni? Lesben áll és minden új hszt egyből le mínuszol. -:))) hehehe….. hát ez nem semmi. Nem bírta ki a vereséget és beleőrült, meghibbant!!

    Csak nem kedves vezér személyesen?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (51 szavazatból)
  13. Miert (moderálva) a csörömet, hogy Bartusnak megint igaza van, de nagyon…?
    Bar tevedne, bar ne kellett volna leirnia ezeket a sorokat, de OV tesz rola, hogy igy legyen. Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  14. Eagle
    A hozzaszolasok legnagyobb többsegeben negy (4) minuszolo jelenik meg. Valszeg ugyanazokrol a trollokrol van szo. Nem tudom, mennyit kapnak havonta ezert a felelössegteljes, nehez munkaert, de könnyebb a sorsuk, mint a kenyszer – bocs – közmunkasoknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (37 szavazatból)
  15. Jól van srácok, lehet ezt így is. Egy darabig. Lehet hadoválni a rezsiszabadságharcról, el lehet takarni a nadrágból kilógó csupasz seggünket “Magyarország jobban teljesít!” plakátokkal, meg lehet próbálni bemagyarázni a csajnak, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon.
    .
    Csak a dolgok természete olyan, hogy előbb-utóbb mindig eljön az a péntek este, amikor kiderül, hogy Hollandia jobban teljesít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (38 szavazatból)
  16. Az őszödi beszéd most kezd beérni…
    De mikor érik be a magyarok feje-lágya, hogy elgondolkodjanak ezeken a történéseken?
    Csak nézünk bele a nagy magyar semmibe. Meg fogja bosszulni magát ez a semmit látni nem akarás.
    Egyébként téved az, aki azt hiszi, hogy Orbánt valamiért felelősségre lehet vonni. Meg kell nézni, a szavazásokon ott van e? Ha ott van is, hogyan szavaz? Nem egyszer fordult már elő, hogy “véletlenül” nem a frakcióval szavazott, hanem ellene.
    A végrehajtandó dolgoknak meg van felelőse, amit igazol az aláírásával.Ezért hallani fogjuk,hogy: Tisztelt Bíróság! Én nem tudtam, és alá sem írtam….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  17. Egervárit reggel ébresztgeti a felesége:
    - Kelj fel szívem, már kilenc van!
    Egervári kinyitja szemét és megkérdi:
    - Kaptunk még egyet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  18. foreigner
    A mínuszolás kenyérkereset azoknak, akiknek most nincs lehetőségük a Kossuth térből nyilvános vizeldét csinálni, jó pénzért.
    -
    Valamiből meg kell élniük a szerencsétleneknek!
    Szánalmasak, hiszen most csak ülhetnek és gombot nyomogathatnak, amikor éppen tankot is elköthetnének, Molotov koktélokat is dobálhatnának, békésen a TV-székházát fosztogathatnák, kukákat és autókat gyújtogathatnának és kirakatokat törhetnének be!
    Na ugye, hogy ugye!
    -
    Nézze a jó oldalát a mínuszolásnak – most ezek a hugyenották nem kerülnek 100 milliójába az adófizetőknek, mint 2006-ban kerültek a rombolásukkal.
    -
    Hogy a cikkhez is írjak, nagyon szomorú az, hogy a merjünk nagyot álmodni a fociba is begyűrűzött és, hogy ebben se maradjunk a realitások talaján!
    Pedig ebben a siker, siker, siker hiába hangzik el még100x, ezt a sikert a gólok mutathatnák!
    Ja, mutatják, csak nem nekünk – mert Hollandia jobban teljesít!
    A közmédiában úgy beharangozni egy meccset, hogy világraszóló teljesítményre készül a magyar válogatott – ezt a képességen felüli várakozást rátették a focistákra, csoda, hogy nem bénultak le! Egyikük azt sem tudta a ránehezedő tehertől, hogy melyik a mi kapunk! Sajnálom szegény fiút!
    -
    A foci a szórakoztatóipar része! És most a világ röhöghet a világraszóló teljesítményen, Puskás utódai pedig szégyenkeznek, hogy nem tudnak a focirajongó vezír elvárásainak megfelelni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (23 szavazatból)
  19. @csakén
    .
    ” nagyon szomorú az, hogy a merjünk nagyot álmodni a fociba is begyűrűzött ”
    .
    Instant karma. Jól van ez így.
    .
    Nincs átfutási idő, nem kap haladékot a magyarázkodásra hazudozásra amíg a elfuserált dolgai beérnek és mindenki számára érthetővé válnak.

    Azonnal rezeg a háló, bent van a gól, mindenki láthatja .Ez a küzdősport. Jól van ez így. Rángassuk csak a ki a kedves vezért a nyílt pályára, ott bizonyítson, ne gyáván a pribékjei mögé bújva a TEK által őrzött íróasztala mögül ahol az elmebajos terveit szövögeti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  20. csakén

    “Merjunk nagyot almodni…”

    Az un. gazdag Skandinaviaban elek es mar vagy 30 eve nagyot almodom arrol, hogy egyszer dollarmilliomos leszek. Nem jött be.

    Srac koromban a foci igazi nepszorakozas volt, apammal neha kimentunk a Nepstadionba szurkolni – nagyszeru volt. Manapsag az ellensegemet – nemhogy a gyerekemet – sem mernem meccs idejere pl. a Fradi palya közelebe engedni, a “szurkolok” kulturalt viselkedes es a közvetlen eletveszely miatt.

    Az egesz dolog mindenestul beteg, de – ahogy a szolas tartja – fejetöl buzlik a hal. Amig ezt a fejet el nem tavolitjak az ohazaban, addig ott beke, nyugalom, tarsadalmi összefogas es jolet nem lesz; a futballsikerekröl nem is beszelve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  21. pelican, szendam és uzbence: Én is szívesen lektorálnám ezeket a cikkeket elütésileg, csak én olvashassam elsőként.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  22. uzbence, okt. 14. 12:36.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. “. Még a Fidesz szóvivő robotjai sem tudják azt hazudni, hogy a bukott baloldal miatt kapott ki Orbán Viktor szemefénye, a szerethető magyar futball válogatott. ”
    Ez nem igaz. Lásd az idióta és seggnyaló szöllősi blogját, aki szerint Gyurcsány a hibás.
    Erről írtam, hogy a seggnyalással elkapte az elmebajt a diktátortól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  24. Emlékeztetek mindenkit, hogy Csányi úgy lett MLSZ elnök, hogy a seggdugasz idióta diktátor megzsarolta a labdarúgó társadalmat.
    Az MLSZ minden szintjére a saját szakértéssel nem vádolható nyilasait tette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  25. Kedves stealer!

    Egervári a közelmúltban veszítette el a feleségét.
    A vicc egyébként jó, de mondjuk hívják inkább telefonon.

    //////
    Hosszú évek óta nyilvánvaló volt, hogy ez lesz a végállomás.
    Annyi történt, hogy az elnyújtott agóniát katalizálta a politikai macskajancsik beáramlása. Emlékszünk Torgyánra és a MIÉP-es fickóra a Fradinál? Jelenleg pedig hemzsegnek. Minél mélyebbre kerül a foci, annál több semmirekellő sündörög, páváskodik és akar beleszólni, irányítani az egészet. A fociban eddig is a bratyizós -Jól van Béluskám, utánanézünk Jóskáékkal- hangulat uralkodott, amihez hozzájött ez a szánalmas dzsentri attitűd. Most, hogy már a kasszát is úgy kezelik, ahogy kedvük tartja egyesült -most igazán rossz értelembe véve- a paraszt a prolival. Az eredmény látható, úgy kicsiben (foci), mint nagyban
    (ország)
    Az, hogy valaki szereti a focit és hetente tíz meccset néz meg és kettőt játszik is, még messze nem garancia arra, hogy ért hozzá és arra sem, hogy jó játékos lenne. Erre rájönni, szerintem még a fociban eltöltött évtizedes tapasztalat sem kell.
    Szóval, a valós(!) szöv. kap. totálisan dilettáns a sportághoz és ezt sikeresen be is mutatta azemútháromévben. Már ha egyáltalán akarta. Hiszen a foci is csak egy eszköz neki az önfényezésre. A focinak annyi. Az ország egy kicsit tovább tart, de az MLSz Magyarországot Lepusztítók Szövetsége nem henyél. Sajnos.

    Egy korábbi cikkhez ezt írtam:

    “Az egyszemélyes magántiltakozásom annyiban merült ki, hogy amikor megkaptam a diplomát, megfogadtam, hogy Magyarországon nem kívánok a jövőben edzőként működni. Ennek már sok-sok éve és tartom magam hozzá….
    …..Az egész egy paródia, olyan mintha. Mindenki szépen fölveszi a szerepét és játssza. Egymásnak játsszák. A szertáros, az intéző a játékosok a vezetők az edzők a riporterek, újságírók, a szánalmas, meghívott tévés szakértők, kommentátorok és az egyre kevesebben lévő szurkolók. Mind úgy csinál, mintha tényleg foci lenne.”

    Nos, szerencsétlen hollandokat be kellett volna avatni a merten naggyá álmodott tervekbe.
    A baj az volt, hogy az a hülye kiküldött megfigyelő mindössze annyit üzent: -Semmi gáz a a tiszteletünkre még a mi színünket is viselik, evvel is manifesztálva, hogy velünk vannak, hiszen a nemzeti színeik a piros, fehér kék. Megjegyzem, hazátlan kutyák ezért. Úgy néz ki még azt is sikerül elintézni, hogy a hollandok csak egy helyben fognak állni, mint a rúgós-fociban. Akkor már csak arra kell vigyázni, hogy ne találjuk el őket, mert esetleg bepattanhat róluk a laszti és ha az öngólokat is képesek leszünk elkerülni, de legalábbis csökkenteni számukat, akkor meg lesz a siker, mert a magyar foci jobban teljesít! Szóval a Főnök menjen nyugodtan oldalast sütni, itt már minden lerendezve.

    ////////

    Szalai Ádám is kipakolt:

    http://www.csakfoci.hu/node/150169#

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  26. Orbán nem ért a focihoz.
    És ez nem vicc.
    Focistának sokadrangú, futballmendzserként pedig most bizonyított. Fényesen.
    A kérdés az, hogy akkor mihez ért.
    A politikához nem — a politika a kompromisszumok művészete, de ezzel még csak nem is próbálkozott soha.
    A gazdasághoz sem ért, erre példa az ország még szomszédaihoz is példátlan hanyatlása.
    Persze biztosan van, amihez ért, de azt vagy nem tudjuk, vagy kár, hogy tudjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  27. Csányira kilövési parancsot adott a rezsim, hogy mindenért, az egész magyar tömegszerencsétlenségért őt lehessen hibáztatni? Röhej
    no meg a Tompika akinek a feka folyik a szájából
    magasan művelt gyerek az biztos öt se az eszért szeretik a fidesszben nem jött be neki a TIPP -MIX !!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  28. Már többször írtam addig míg M.országon olyan a labdarúgás mint amilyen addig egy tégla árát sem szabad STADIONOK építésére fordítani. Orbánt pedig bíróság elé kell állítani, FELJELENTENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az ország anyagi javainak felelőtlen, elherdálása miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  29. A lenyeg itt nem a futball, hanem az, amit szimbolizal. Ezt pedig a Szerzo zsenialisan osszefoglalta. Kemeny, de igaz szavakkal.
    Az az agresszio, ami az elemzesbol is atjon, csak gyenge reakcio arra a merhetetlen agressziora, amit a diktator magabol araszt es amivel mindent szetrombol, beleertve a nemzetet es orszagat, sot most mar Europara is faj a foga. (Hitler vagy Sztalin nem vilaguralmat akart? Dzsingisz Kan rovid idore meg is valositotta.) Iszonyatosan nagy frusztraciok vannak az agyaba kodolva, hogy ilyen mennyisegu energiaval evtizedeken at kepes magabol ontani a gyuloletet, es az eddigi “eredmenyei” sem okoznak gratifikaciot, megnyugvast beteg szemelyisegenek. Nincs az a pszichiater, aki ezen segiteni tudna. 50 ev mulva agyban parnak kozt, vagy a priccsen…
    Legyunk realisak: tobb kommentelo ezen a site-on a kivandorlast tervezi, vagy mar kivandorolt. Tobb szazezer fiatal es kozepkoru is meglepte ezt az utobbi evekben. Az a valasztoi tomeg, amely a Polgari Radikalis Partot esetleg tamogatta volna, nincs mar Magyarorszagon. Egy emigrans part pedig egyaltalan hogyan tudna beleszolni a hazai ugyekbe?
    A tortenelem ismetli onmagat, de mindig uj kontosben. Az alapfolyamatok, a vezetok szemelyisege, a nep (vezetettek) karaktere szabja meg az esemenyeket. Es persze a geopolitikai helyzet. Egyik sem kedvez Magyarorszagnak. Rona Peter januarban rendkivul elkeseredetten mondta egy intejuban, hogy Nyugaton azt latjak, hogy ennek a nepnek ez kell. Akkor miert segetsenek? A nep elleneben?
    Tul nagy mar a vazallusi reteg. Legalabb 500.000 ember (csaladtagokkal) kozvetlen megelhetese fugg mar a diktaturatol. Van meg egymillio, aki teljesen agymosott vak, es meg vagy 500.000 felvak. A tobbiek a szanalmas ellenzeki partokat tamogatjak vagy feladtak minden remenyt es a lassu halalt valasztjak.
    A magyar tortenelemben csak elbukott forradalmak voltak. Rendszer- vagy elitvaltas csak idegen megszallas hatasara alakult ki, vagy nagy tortenelmi traumak utan. Oszman vagy Habsburg-megszallas, illetve Trianon (ami haborus vereseg volt, nem Magyarorszagra pikkelo franciak vagy masok muve) vagy akar a kommunizmus bukasa, ami utan, a weimari Nemetorszaghoz hasonloan nem sikerult egy koherens, hosszu tavra tervezo rendszert kialakitani. A magyar nepbol hianyzik a kompromisszumkeszseg, heves, indokolatlan erzelmei, koros kisebbrendusegi erzesei vezerlik, nem az ertelme, mint a skandinavokat vagy eppen Amerikat.
    Beszelhet a diktator es talpnyaloi azsiai nyitasrol! Hany centnyi kinai toke csordogalt be Magyarorszagra? Egy sem! Mikozben Angliaba csak az elmult evben 4 milliard dollarnyi kinai toke ozonlott, es Boris Johnson, a londoni fopolgarmester tart karokkal varja a mar alairt szerzodesekkel a tovabbi kinai milliardokat. Az angol penzugyminiszter pedig egyhetes (!) kinai turneja utan vizumkonnyitesekekkel akar meg tobb kinai turistat Londonba csabitani. A szegeny felhulye magyar atlagpolgar pedig az azsiai nyitasrol hadoval meg ma is. Del-Korea az evtizedes japan megszallas es polgarhaboru utan 40 evnyi kitarto munkaval lassan az elso 10 gazdasaghoz zarkozik fel. A Samsung 20 eve meg gyenge minosegu TV keszulekeirol volt ismert mara egy olyan globalis gigassza lepett elo, a vilag 3 legmagasabb epuletenek kivitelezestol a haztartasi elektronikaig mindenben vezeto szerepet ert el. Az alapito sem hitte volna 1938-ban, amikor a tesztakeszito csaladi vallalkozasat elinditotta, vagy utoda 1962-ben, amikor belepett az elektronikai piacra.
    Ehhez kepest a magyar atlagember es a sajto (ami a politikusokhoz hasonloan a magyar neplelek kivetulese az adott teruletre – ezt az Index cikke foglalta eloszor es jol ossze 2007-ben a A feltudasu magyar elit cimen) a magyar talalekonysagrol hallucinal. Ez leforditva a kulfoldre emigralt, foleg zsido Nobel dijasokat jelenti (kivetel az egy Szentgyorgyi Albert, aki szinten emigracioban halt meg, de a Horthy eraban vegezte az ominozus kutatasait) illetve azt a balkani mentalitasu, faragatlan bunko parasztot, aki a forgoajton mogotted lep be, de elotted lep ki. Ezt szegyellni kene, nem buszkenek lenni ra! Sajnos eppen a Fasori Gimnazium Amerikaba emigralt tudos vegzosei terjesztettek ezt.
    Nem latok optimalis megoldast ennek a torzult onkepu, balkani mentalitasu, alapkeszsegeiben hianyos, jobbagymentalitasu, a Nyugatot utalo nep sorsanak a jobbra fordulasaban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  30. Orbán uralma nem a véletlenek szerencsétlen összjátéka. Megvan annak a jó oka, hogy nálunk alakult ki fasiszta rendszer, és nem pl. Szlovéniában. Leváltani pont annyira lesz könnyű, mint a Horthy-rendszert. Vagyis minimum egy világháború kell hozzá.
    Németh és az ATV e rendszer kiváló támasza. A múlt héten pl. Kerényi és a Demokrata főszerkesztője (elfelejtettem a nevét) osztotta az észt Rónai közreműködésével. Már várom, hogy mikor újítják fel a pénteki Sajtóklubot. Nem lógna ki nagyon a kínálatból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  31. Khmm….Mi van akkor ha Pelican joindulatbol, olyan amerikai modra ajanlotta azt fel, hogy kijavitja a gepelesi hibakat?
    BL is ingyen a sajat idejeben irja/szerkeszti ezt. Nem mindenki tud adomanyokkal segiteni. Viszont az idejet es a munkajat szivesen adna. Semmi serto nincs a kommentjeben, sot kifejezetten udvarias.
    Miert kell mindig a rosszra godolni.
    Szendamnak igaza van a tartalom a lenyeg, de a legprofibb gondolatokat sem art profi modon talalni. (nem jutott eszembe jobb magyar szo a “professional”-ra)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  32. Minden futball kedvelő magyar ember már évek óta érzi, hogy a Diktátor kedvéért felpumpált magyar operett-foci nem tart ott, ahová pl. a román meccs elött a média emelte és majd “könnyedén megverjük a románokat”. Ez a nagy pofáraesés már benne volt a levegőben, és most lapít az egész MLSZ és a FIDESZ agymosó stábja – holott megérdemelték. Sajnos az éremnek van másik oldala is. Nekünk az átlag magyaroknak azért vérzik a szívünk mert a lengyel-, a holland-, a francia-, az olasz-, a spanyol (stb.) futball szurkolók nem tudnak arról, hogy itt 3 éve FIDESZ diktatúra van, néphülyítés megy minden-minden vonalon. Európa összes sportlapja a 8:1-es eredményen csámcsog és röhög napok óta, és akik korábban azt hallották az idősebbektől, hogy a magyarok tudnak focizni, most mélységesen kinevetnek bennünket. Most nem a FIDESZ ég hanem minden magyar ég a hozzáértő futball-világ elött, de nagyon. Ez a nagy baj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  33. Z
    Ha a gépelési hibák kijavítására vállalkozik valaki, azer még a cikk témájához is szólhatna….de nem tette! Akkor mire gondoljunk?
    Ha valaki új idekeveredik és annak az első írásos reakciója a helyesírással és nem a cikk témájával kapcsolatos, az ember a hazai hírportálokon érzi magát abban a pillanatban – ott szokás az efféle hozzászólás, itt nem!
    Általában megértjük egymást a még elírt szavakból is….
    -
    uzbence pedig leírta a lényeget a szavak olvashatóságáról……
    -
    A cikkhez:
    A közmédiában úgy beharangozni egy meccset, hogy világraszóló teljesítményre készül a magyar válogatott – ez már valamiféle beteges dolog, nagyobbnak látszani, mint amekkorák vagyunk és aztán ettől válik röhejessé az egész!
    Mert a vezírnek a foci a hobbija, azer nem kellene túllihegni – az országban nagy bajok vannak, azt persze nem lihegik túl, arról nem beszélnek és akkor az nincs! Ettől undorító ez az egész és azer van a kárörvendezés is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  34. :)
    http://www.parlament.hu/irom39/12722/12722.pdf

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  35. @andras: ez nagyon jó, ezt komolyan benyújtotta valaki a függetlenek közül?

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  36. Kedves csaken,
    Persze, lehet neked van igazad. En pont azert nem olvasom a magyarorszagi portalok kommentjeit. Nem birom idegekkel.
    Csak gondoltam felvetem a lehetoseget annak hogy Pelican jot akart.
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  37. Szerintem Pelican kedves gesztust tett, és nagyon köszönöm. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  38. andras
    Megelőztél. :)
    Kíváncsi vagyok, hogy megszavazzák-e, vagy Kövér kiró-e bírságot az Országgyűlés méltóságának megsértése miatt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  39. admin,
    Iktatták, fent van az országgyűlés honlapján, úgyhogy valószínűleg komolyan benyújtotta a két DK-s képviselő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  40. Pelikán
    Nyomtam neked egy negatívot , aztán szard össze magad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  41. Figyelem, netes vicc következik, a 8:1 – re válaszul:
    .
    A magyar válogatott barátságos meccset játszik a Wembleyben. Az angolok kellőképpen “komolyan” veszik a találkozót. Úgy döntenek, hogy sörözni mennek, elég, ha csak Rooney játszik egyedül, a magyarokat egymagában is megveri. Ahogy iszogatnak a kocsmában, jön is a hír, hogy Rooney a 4. percben gólt rúgott, 1:0. Elégedetten emelgetik a korsókat, de újabb hír valahogy nem jön. A 85. percben érkezik a hideg zuhany: a magyarok egyenlítettek. Az angol játékosok azonnal a buszba ugranak, és irány a stadion. Ott kapják a hírt, hogy a hosszabbítás második percében a magyarok újabb gólt rúgtak és megnyerték a meccset. Rohannak az öltözőbe, Rooney ül az egyik padon és nagyon lógatja a fejét. Rögtön nekirontanak:
    .
    - Wayne, mi történt? Hogy veszíthettünk?!?
    .
    - Ne haragudjatok rám fiúk, de nem sokat tehettem, mert már a 13. percben kiállítottak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  42. Hungarian citizen

    … nade gondoljanak bele uraim, hogy milyen kilatasai voltak ennek az agysorvadt, torpe, muveletlen proszto senkinek az eletbenmaradasra?
    .
    Ha munkaval kellene fenntartania magat, nem elte volna meg a 20. eletevet, vagy egy keseles vagy egy agyonveres vagy a puszta ehhalal lepett volna kozbe.
    .
    Igy aztan mi maradt neki? Ez. Foggal-korommel, kapaval-kaszaval torni valami olyan fele, ahol nem kell dolgozni, ahol nem kerdojelezik meg.
    .
    Hogy ezzel lehet szavazatokat nyerni? Ebben az orszagban barmikor. Ennyi rokkant agyu, igazi valos troll a vilagon nincs, mint itt nalunk osszesurusodve, gensorvadva a beltenyeszettol. Amig ezek elnek, addig az orbanoknak van jovojuk.
    .
    Oltari agy mazlink, hogy orban eleve ugy van osszerakva, hogy a szavazoin kezdi a kivereztetest eloszor, tehat minel tovabb van o, annal hamarabb pusztul a szavazoretege – ezzel nagyban megtisztul ez a szanalmas orszag is.
    .
    Az ertelmes ugyis megel ebbol-abbol, tisztesseggel – mert agya van.
    .
    A fidesz szavazo, mitobb a szavazoi kemenymag multi gepsorok mellett vagy multik aruhazaban vegzi azt a munkat azert a penzert, ami megilleti: max. betanitott munkas. Ennyi, azok meg azert ilyen frusztraltak.
    .
    Ez az orszag tenylegesen egy zart elmeotthon tarsalgojara emlekeztet, de nyugi, nem mostani a dolog, alapitasa ota ilyen ez a kis volgyben megulepedett es berohadt kozosseg.
    .
    Nade, hogy a veresegert ki a felelos: persze, hogy orban, epeszu ember a magyar focira foldet huz, es minden erejevel azon van, hogy elfelejtse a vilag, hogy 1970-tol valaha is probaltunk focizni. Aki meg erolteti, az igy jar mindennel :) Hadoval a gazdasagrol – azonnal besul, mert a szamok nem hazudnak. Hadoval az oktatasrol – azonnal vege, mert rogton mindenki elmeseli neki a valos helyzetet, Hazudik a focirol – seperc alatt szenne gyalazzak a csapatat, szivbaj nelkul.
    .
    Es ezt latjak a szavazoi? Nem. Tenyleg nem? Egyaltalan nem. Miert? Ld. fent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  43. Nemet Sandor es Orban Vektor kozotti parhuzam teljesen nyilvanvalo. Az egyhaztorvennyel kapcsolatban a HIT gyuli megkapta azt a kegyet hogy bekerulhetett a melto helyere a piszkos 14 koze. Ettol kezdve mar nem szamitott az igazsag a tobbi 200 valahany gyulekezet, a ket ellenfel lepaktalt NS es OV.
    Sohasem felejtem el : “Az egyhaztorveny betoltotte a toretenelmi feladatat…” ami azt jelenti HIT-eseknel hogy vegre elismerest kapott a HIT, a tobbi gyulekezet meg le van…. sajnalva. Mar nem kell a torveny, ami csak addig volt jo amig celba nem ertunk.
    Hat ezek rokon lelkek, az mar igaz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. Agyrém, hogy azért kell szurkolnunk, hogy ne legyen sikere a válogatottnak, mert ez a 8-1-es vereség valóban elgondolkodtató még az orbán-hívek számára is.
    De nem gondolom, hogy az 1-0 vagy netán egy 0-1 az igazolhatná Orbán dúlását.
    De belegondolni is rossz mi lenne itt egy 0-3 -as vagy annál is jobb eredmény esetén .. brrrr
    Pirosat Orbánnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  45. Adminnak (alias BL)
    Nemcsak beadta a DK a fönt idézett politikai nyilatkozatát, de
    mellékelt egy doboz
    After Eight csokit is :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  46. Akkor gratula a DK-nak!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. lovastengerész

    Addig amíg nem készül el a csúti futballaréna addig csak süllyed a magyar futball. A Kárpátok Géniusza a magyar futball időszámításának a kezdetét a Futballaréna felavatásának időpontjára teszi. Addig csak a bolsevista Gyurcsányista ármánykodás folyik a magyar focival.

    Nyilatkozat a kommunista hollandok ellen
    2013.10.14. 21:19 wallygpx

    Érdekes előterjesztés jelent meg hétfőn a Parlament online irományai között: két képviselő politikai nyilatkozat-tervezetet nyújtott be “a magyar futballnak a nemzetközi nagytőke és az európai szocialista-liberális-zöld-kommunista összeesküvéssel szembeni megvédéséről” címmel.

    Az első sorig még él a gyanú az olvasóban, hátha valamelyik fideszes honatyában buzgott fel a lendület, és orbitális nagyot lehet röhögni egy Devecseri Szilárd szintű mosakodáson. De aztán hamar kiderül, hogy az iromány vicces kedvű ellenzéki képviselők nem túl erős kísérlete arra, hogy a 8-1-es vereség farvízén kifigurázzák a kormányzati stadionépítő lázat.

    A szándék mindenképpen becsülendő, de sajnos ez a kapura rúgás kiszállt a stadionból. Ide kattintva elérhető a javaslat, amin még Francesco Zombori sem nyerítene, de hátha majd ön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  48. Tisztelt és mindenképpen jóindulatú, közös (akármilyen is most) hazánkért aggódó Hozzászólók, kik közé tartoznom jó!
    Vegyük már észre, hogy sok esetben jogos ugyan a “birka nép” és hasonló jelzők használata, de ugye nem gondoljátok azt, hogy MINDENKI, aki még Magyarországon maradt és élni próbál vagy OV “csókosa” vagy a “birka nép” kategóriába tartozik?
    Számomra nagyon is tanulságosak a bajai második választás előzményei és eredményei. Különösen az érvénytelenné nyilvánított első “fordulóval” összehasonlítva.
    Nekem azt mutatják ezek, hogy nagyon sokan (és sajnos éppen a legszegényebbek közöl) egy tál lencséért MEGVEHETŐK.
    OV rendszerében kereslet van a gerinctelen és a nem feltétlenül gerinctelen, de olcsón megvehető, buta emberekre.
    Az ellenzék – szerintem nagyon helyesen -nem alkalmaz ilyen “megvásárló” módszereket, de azt látnia kell (Baja után is, meg egyébként is), hogy ész-érvekkel nem képes, mert nem is lehet a magyarok nagy részét (feltétlenül beleértve a cigányokat is) meggyőzni.
    Már csak ezért sem működik az OV diktálta választási rendszer, de ugyanezért nem kivitelezhető a bojkott sem és az sem, hogy legyen akkor OV parlamenti mandátumainak a 100%-a az övé. Bartus úr állította, hogy ez ékes bizonyítéka lenne OV autokratizmusának. Tényleg? Ki előtt?
    Egyébként jobb ötlet híján egyetértek vele, csak éppen nem tartom kivitelezhetőnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Az Orbáni választási rendszer “nem működését” természetesen úgy értettem, hogy demokratikus választásként nem működik.
    A FideSS csalásokat eleve megengedő, gaz rendszereként, sajnos, nagyon is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. Orbán és a magyar foci bukása: http://youtu.be/99je4XX5iew

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos