Ronai and Ronai
AMERIKAI

Karaktergyilkosság Orbán parancsára 2013. október 20. vasárnap 17:21 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Karaktergyilkosság Orbán parancsára

Budapest – Bűnszövetségben elkövetett karaktergyilkosságra készül a Fidelitas. Az Együtt-PM szövetség szerint szándékos hazugságok, elferdített tények és a gyáva sejtetések keverednek egymással a Fidelitas által indított, az Együtt-PM vezetőjét, Bajnai Gordont lejáratni akaró honlapon.

Ezt a szövetség vasárnap közölte, miután a Fidesz ifjúsági társszervezete bejelentette: Gordon élete címmel interaktív honlapot indítottak Bajnai Gordon volt miniszterelnök “kétes ügyeiről”.

Az Együtt-PM közleménye szerint “a kormányoldal Bajnai Gordonnal szemben indított – nagy részben közpénzből finanszírozott – lejárató kampánya ma újabb állomásához érkezett”. Az egész nem más, mint politikai hátsó szándékból elkövetett, bűnszövetségben végrehajtott karaktergyilkossági kísérlet. “A felbujtó pedig, maga Orbán Viktor.

“Az orbánista ifjúsági szövetség” a lejárató kampány legújabb változatában olyan életrajzi weboldalt szentelt a volt kormányfőnek, amelyen azon kívül, hogy Bajnai Gordont valóban Bajnai Gordonnak hívják, más, teljes egészében igaznak tekinthető bejegyzést nem találni – közölte az Együtt-PM.

Bajnai Gordon és az általa vezetett szövetség visszautasít minden rágalmat, a weboldal hazugságait és rágalmait tételesen cáfolni fogja, illetve minden lehetséges és szükséges esetben jogi útra tereli az ügyet.

Az Együtt-PM szerint a lejárató kampány nem a választópolgárok tájékoztatását, hanem a félrevezetésüket célozza.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 43 szavazatból)
Karaktergyilkosság Orbán parancsára, 4.8 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

24 Reader’s Comments

  1. Nem visszautasítani kell a rágalmakat, hanem fel kell jelenteni őket, hogy egy politikus nevét bitorolva gyalázzák a névadót!
    Ha ezt egy jogállamban meg lehet tenni, akkor Orbán Viktorról is lehet gyalázkodó oldalt indítani.És bárki másról is. Mint mond erre a jog?
    Valami nagyon nem stimmel már ebben az országban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (53 szavazatból)
  2. Arra hivatkozva szüntették meg az MNB honlapján az “adósság számlálót”,
    hogy nincs rá elég pénz.
    Ahhoz képest erre a honlapra van fedezet.
    .
    Egy ötlet az “ellenzéknek” és jobb ha megszívlelik, mert a választásokig ezek simán kiirtják őket. De persze kétségem nem fér ahhoz, hogy Orbán mocskossága határtalan, éppen ugyan úgy mint az “ellenzék” tehetetlensége is. Így a vég kifejlett sem lehet kérdéses.
    .
    A tanácsom: Vegyék fel a kesztyűt. Minden ilyen mocsokság ellen, 2× ugyan olyat tegyenek. Csináljanak honlapot Orbán Viktor viselt dolgairól. Aztán mindenki olvasgathassa amit akar.
    Na persze nem ártana előhúzni valamit az ellenzéknek a varázskalapból, mert már így is a 25. órában járunk.
    Azzal viszont jó ha tisztában van az ellenzék is:
    Ha Orbán a választásokat megnyeri (márpedig megnyeri) akkor az azt következendőkért az ellenzéket is okolni fogják.
    Orbánnal együtt mennek ők is a “Levesbe”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  3. Sortilegus:
    .
    “..A tanácsom: Vegyék fel a kesztyűt. Minden ilyen mocsokság ellen, 2× ugyan olyat tegyenek. Csináljanak honlapot Orbán Viktor viselt dolgairól..”
    .
    - Ez nagyon így van, csakhogy ezek a szerencsétlen, tesze- tosza “ellenzékiek”, akik még nem álltak be valamilyen módon az orKbán- klán mögé, erre a következőt mondanák:
    .
    “nem megyünk le az ő szintjükre”
    .
    Ami egy nyámnyila terelés. Mert azzal, hogy az orKbán- bandáról, és ezek családtagjairól összeszednek egy jó nagy csokor ótvarságot, amelyek igazak is ráadásul, és azt közlik egy weboldalon összesítve, azzal nem “mennek le” sehová, csak teszik a dolgukat.
    .
    De nem teszik, hanem hagyják magukat köpködni. Ahogy szokták.
    .
    Egyébként tényleg nem ártana már valami megvalósítható ellenzéki program, ami persze nem lesz, mert akiknek van ilyenje (Bokros Lajos, Róna Péter, stb), azoknak már rég nincs semmi súlya orKbánisztánban.
    .
    És nem is lesz, ennek ezer oka van. Egyik sem rajtuk múlik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  4. Perelni, perelni, perelni.
    Minden egyes perelhető hazugságot, mocskolódást.
    A lehető legnagyobb összegre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  5. Így működik a sötét oldal. Minnél képtelenebb nagyobb a hazugság annál jobb. Beépül a köztudatba. Alattomosan terjed. Terjesztik. A befolyásolható buta bírka nép./ 3B/ És ez a cél. Folyamatosan ellenségképet fentartani, a gyűlöletet fokozni, és ezt napi 24 órában minden csatornán ismételni. Az igaztalanul megvádolt besározott ember kiszolgáltatott. Sokszor kimerül már abban , hogy bizonygassa ártatlanságát. Aztán visszahúzódik. Néha feladja. A sötétség mindent elborít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  6. Ez az ország Orbánostól,fidesznyikeketől,bíróktól,ügyészektől rendőröktől ,stb,stb le egészen az utolsó portásig egy tömény szar lett.Orbhán megvalósítja a bellum omnium contra omnes állapotát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  7. Szamomra ez a Bajnai, Mesterhazy team olyan mint halottnak a csok!

    Szerintem minden epeszu ember fokuszaljon a DK-ra, mert emezeket viki megeszi reggelire a muzlije melle es mindezt ugy, hogy eszre sem veszi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  8. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Egy nemrégiben látott film felirata volt:
    Aztán a sötétség mindent elrendezett, amit a fény nem tett meg.
    Milyen igaz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  9. ma karakter, holnap pedig valódi gyilkosság is lehet.
    a legjobb irányban halad az ország.
    főleg ha a fideSS elveszíti a 2014-es választásokat
    ugyan ennek 0% az esélye, miután kinyírták a választási törvényt és a választókerületeket is módosították. az Alkotmányról nem is beszélve.
    tehát a választási csalás már megtörtént.
    majd a vén hülye sósavas ökör meg gyilkos szőke feri kimennek a futballhuligánokkal, és a gágogó brigáddal, valószínű most már akár házhoz is.
    ezektől bármi kitellik. ahogyan kimentek Gyurcsány és Bajnai házához félelmet kelteni.
    a magyar nép nagyrésze meg eladja magát, mint a rossz k. 3-4€-ért a rezsicsökkentős kupiban. meg egy kis rőzséért.
    haza és nemzetárulók = fideSS
    orbán egy személyben a a párt, a fideSS maga.
    amint orbánt kilőnék ősszedőlne az egész hívő rendszer
    az aranykezes robabntós dolgokkal sem számoltak el a mai napig.
    ott a ragyásarcú olajos pintér, maffiózó, akinek véglegényei bármikor akcióba lendülnek, ha orbán parancsot ad.
    az ilyenek lobogtatják a háborús bűnösöket éltető drapériákat a stadionokban.
    welcome to hungary
    AZER

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  10. Jönnek az újabb eszelős ötletek.
    Lesz narancsos katedrális is, a hívőknek, ahol a zombi agyakat táplálja majd a pszichopata orbán püspök.
    http://www.penzcentrum.hu/utazas/hatalmas_katedralist_epitene_a_kormany_budapesten.1038022.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  11. Hungarian citizen

    Viktor eleterol pedig meg hazudni sem kene, megis kinyilna minden bicska minden zsebben egy rola szolo lap olvasasakor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  12. Perelni, vagy több Fidesz ellen indulót benevezni, odadobni nekik több gumicsontot,
    ha ilyen hálás ideges közönség. Mindenesetre várom mit tesznek Gyurcsánnyal. Amíg Bajnaira koncentrálnak Gyurcsány begyújthatja a rakétáit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  13. @bumburi

    .
    ” Nem visszautasítani kell a rágalmakat, hanem fel kell jelenteni őket,”
    ———–
    Nem, nem kell feljelenteni. Csak ront a helyzeten, hiszen pont ezt akarják. Látod ez a törvény ereje, a megtámadottaknak árt.
    .
    Hiszen a károkozás megtörtént, az emberek elolvasták, terjesztették mentették, tovább terjesztik akkor is ha a bíróság leveteti, akár a Fidesz a maga a civil csahosaival. Ha bíróságra megy, még tovább szellőztetik nyilvánosság előtt, még inkább kíváncsiak lesznek az emberek még többen olvassák.

    Ennyit a törvényről, Aztán késve kiadnak egy eldugott bocsánatkérő közleményt amit senki nem olvas és úgysem hozza helyre az okozott kárt. Bajnai megnyeri a pert és elveszti harcát a miniszterelnöki posztért. A roncsolás megtörtént, mehet ügyvédhez.
    .
    Tudod ez olyan mint amikor az utcán megtámadnak. Rendőrt hívsz, vagy védekezel? Megpróbálhatsz elszaladni, hívhatsz rendőrt, megnézheted az eredményt mindkét esetben.

    Harcolnod kell az életedért, ha nem harcolsz akkor tolószék egy életre és kapsz egy kis kártérítést, őt börtönbe teszik, mit érsz vele? Nem is lesz pénzed ügyvédre mind elmegy a gyógykezelésedre.
    .
    Alternatíva, ott helyben elintézed a támadót, megnyertél egy csatát az életedért, menjen ő ügyvédhez, neked legfeljebb meg kell nyerni még egy harcot a bíróságon a szabadságodért. De az könnyebb lesz mert erős, épp és egészséges maradtál, megmaradt a pénzed nem ment el kórházra, és fizetheted abból az ügyvédet.

    És ha megnyerted az önvédelmi peredet . a k k o r . u t á n a . bepereled a támadásért, mert az, hogy megtudtad védeni magad, még nem teszi elévülté a támadás tényét.
    .
    A bírósági csatát mindenkét esetben meg kell vívnod akár mint megnyomorított akár mint győztes és nyerned kell, de nem mindegy hogy milyen állapotban, és mi marad belőled.
    .
    Aki a rendőrségtől vagy a bíróságtól vagy a törvénykezéstől várja a védelmét az megnézheti magát. Max. utólag igazat adnak neki, ha addigra marad még valami belőle.
    .
    Nos, hát mindenki döntse el azaz Bajnai is, hogyan akar megjelenni a bíróság előtt, mint tönkretett felperes vagy mind győztes alperes? Bizonyosan megvannak Bajnai eszközei, hogy hatékonyan és időben megvédje magát. Ha nincs, ne is induljon a miniszterelnöki székért. Döntse el mit akar, hogyan reagál, miként akar védekezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  14. A FIDESZ lényege a gyülöletkeltés, s erre nevelik ifjoncokat is. A FIDELITASZ a karakter-bérgyilkos tanoncok kiképzőtábora. Aki jol teljesít az a 2014-es újabb FIDESZ győzelem után zsíros közhivatalnoki állást kap, ahogy az elmúltnyilcéves elődeik példája azt már jól mutatja.
    Bajnai tegyen feljelentést! Jelentse fel ezt a díszes társaságot a honlapon megjelenő minden egyes új bejegyzés után, külön perben, mindig újra és újra. Indítson ellenük sokszár, sok ezer pert!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  15. Lesznek itt olyan feljelentgetések, hogy a bíróságok vissza fogják hívni a már régen nyugdíjazott bírákat is!)))
    A pártfinanszírozás miatt feljelentést tesz a Fidesz és a Jobbik is….
    Nem tudom, hogy végig gondolták-e, mert elég ingoványos/lápos talajra tévednek, talán pont ez volt a célja a DK-nak.
    Mivel 2010 elején még a Fidesz igen csak mínuszban állt, egy év múlva pedig már igen csak pluszban zárt – vajon miből fizették vissza az adósságot és miből töltötték fel a kasszát pluszosra?!
    A Jobbik vajon honnét kap pénzt?!
    Ha ebben elindulnak a vizsgálatok, akkor ennek a befejezése holt biztos, hogy nem a magyar bíróságokon fog befejeződni!
    Handónál vagy Poltnál – ez várhatóan nem elmaszatolható!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  16. Lehet, hogy az én gépemen van a hiba de egy igencsak üres honlap jelenik meg nálam. Várjunk még! Hátha nem is rosszat, hanem jót akarnak írni Gordonról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  17. Fidesz kormány alatt feljelentést tenni a Fidesz ellen? Nyilván elutasítják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  18. Mottó: „…Minden ország, amely magával meghasonlik, elpusztul; és ház a házzal ha meghasonlik, leomlik.”
    .
    Zavarban vagyok. Miért fordult a Fidelitas a miniszterelnök úr ellen, aki – mint emlékezünk – elismerte Bajnai Gordon érdemeit a gazdaság részleges helyreállításában? Ha én Bajnai lennék, minden szinten és alkalommal hivatkoznék O.V. dicsérő szavaira, amelyet (ha jól emlékszem) az EU-ban elmondott. Mert lehetetlen, hogy O.V. nem tudja megvédeni a saját maga által mondottakat, akár a Fidelitas-szal szemben is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  19. Tudjátok van egy kis problémám:
    Amikor Gyurcsányt legyilkolták, mindenki hallgatott, még az idén tavasszal is, sőt Bajnai szövetségese a PM ehhez még be is segített és bőszen elmúlt “nyócévezett”, leginkább valami Szabó Tímea nevű 5-ös vagy 6-os sorszámú társelnök. Mo én, mint DK-s mit csináljak.
    Ha Bajnai egykori barátja, majd főnöke, aztán királycsinálója leamortizálásában cinkos volt, akkor én most bőszen álljak ki Gordon mellett, hogy aztán a társasága az első adandó alkalommal a Fidesz “visszautasíthatatlan ajánlatát” esetleg elfogadva újra elkezdjenek emúltnyócévezni és gyurcsányozni?
    Valahogyan ezt a társaságot lassan már nem csak komolyra nem tudom venni, de homo sapiens-nek megfelelő viselkedést sem nagyon kezdek tőlük várni.
    Mit tanácsoltok, mit tegyek?
    Egy tanácstalan ellenzéki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  20. Amőba
    Ez az az eset, amit többször idéztem:
    amikor elvitték…..nem szóltam, mert…, mikor engem visznek, már nincs kinek szólnom.
    Mindenkire sor fog kerülni, erről szól az egyenként fogunk levadászni benneteket mondás és már sokan érezzük a tarkónkon a hideg leheletet is!
    Fortélyos félelem igazgat – sajnos, hogy ezt a magyarok már nem fogják tudni megoldani…..annyi nekünk!
    Csak a szűk kör szeretné hinni azt, hogy győztek és ez most már így marad, pedig ebben a dologban nincs győztes – mindannyian vesztesek vagyunk!
    Kár, hogy ezt sokan nem látják, vagy nem akarják meglátni!
    Vergődik az egész ország, ki jobban, ki kevésbé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  21. Amőba
    Bajnai bizonyított.Együtt külön. Vívja meg a harcát együtt külön.Egy ilyen ember, aki a saját teljesítményét is emútnyócévezi,nem érdemel mást.
    Semmit ne tegyél. Másszon ki a gödörből amit kiprovokált.
    Egy határozott ellenzéki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  22. Bajnai ha ló nincs szamár is jó tipikus esete

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Orbánjugend

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Nincs kihívója a 3xbóvlis vekkeresnek!
    Lesz, csak már nem mondják meg, mert rögtön amortizálnák a nagyon keresztényi felfogásúak!
    Egyébként már semmilyen kihívást sem fogad el, mert az örökös felmosórongy címért nem igazán rajong….pedig elnyerte!
    Ő már csak felolvasni szeret – kérdések pedig nyista!
    Ha kiállna vitára akármelyik kihívójával szemben, az már nem sokat rontana a helyzetén Mr. Viledának!
    -
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/10/22/nincs-kihivoja-orban-viktornak/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos