Ronai and Ronai
AMERIKAI

Káosz, kapkodás és korrupció a rendőrségnél 2013. október 9. szerda 6:23 Forrás: AN, Együtt-PM

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Káosz, kapkodás és korrupció a rendőrségnél

Budapest – A Fidesz korábbi kampányígéretei ellenére káosz és kapkodás jellemzi a belügyi tárca és a rendőrség munkáját. Az Együtt-PM szövetség arra kéri Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy távolítsa el Pintér Sándort a Belügyminisztérium élőről.

Dorosz Dávid független képviselő példaként említette, hogy a nyáron a Magyar Gárda úgy tudott 30 új tagot avatni, hogy a magyar rendőrség tagjai azt az első sorból nézték végig. Ugyanazon a héten Szombathelyen a rendőrök ártatlan szórakozó fiatalokat húztak végig a betonon, Izsákon a rendőrök agyonvertek egy embert, feletteseik pedig egyértelműen kísérletet tettek arra, hogy zsarolással eltussolják ezt az ügyet.

Magyarországon romlottak a bűnügyi statisztikák, a felderítettségi mutató 11 százalékkal csökkent, a rablások és a lopások száma több mint tíz százalékkal emelkedett – mondta Dorosz Dávid, aki szerint a rendőrség soha ilyen rossz munkát nem végzett, és a Belügyminisztériumnak soha nem volt ennyire alkalmatlan irányítója, mint Pintér Sándor.

Hab a tortán, hogy a rendőrség hibájából kifolyólag a hétvégén az ároktői maffia tagjai megszöktek. Az, hogy ezek a bűnözők most szabadon garázdálkodhatnak, Pintér Sándor és Orbán Viktor felelőssége.

A politikus végül azt javasolta, hogy Pintér Sándor menjen vissza nagyvállalkozónak, mert “ahhoz jobban ért”. Megjegyezte, írásbeli kérdéssel fordult a belügyminiszterhez, mert a közelmúltban napvilágot látott híresztelések szerint Pintér Sándor a kilencvenes évek elején többször is találkozott olyan hírhedt bűnözőkkel, mint a bombagyárosként ismertté vált Dietmar Clodo.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 39 szavazatból)
Káosz, kapkodás és korrupció a rendőrségnél, 4.9 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. Dorosz Dávid menjen vissza az időben, a net-et használva, és esetleg még fényképet is találhat, amin Pintér és Clodo együtt vannak. Vagy nézze meg a
    korabeli híradókat, valamelyikében szerepel, hogy Pintér egy kocsiban utazott (2-en voltak a kocsiban) a Clodo feleségével, és Pintér úr azt találta mondani, hogy nem tudta ki a hölgy…
    Napvilágot látott híresztelésekre hivatkozik? Nevetséges! Nézze meg az olajos aktákat ( ha egyáltalán megengedik neki) és rájön, hogy mennyi vallomás foglalkozik a Pintér szerepével abban a témában! Vagy egyszerűen csak kérjen NAV-os vizsgálatot a nevezettel szemben… Sok minden kiderülne,ha őt is alaposan elszámoltatnák minden fillérrel.
    Ne viccelődjünk már !
    Pintér nem azért tölti be a belügyminiszteri posztot, hogy tegye a dolgát. Egy dolga van, de azt jól teljesíti.Mindennel foglalkozik, csak a bűnüldözés elősegítésével nem.
    Én a mai napig értetlenül állok az előtt a tény előtt, hogy miért nem protestáltak még a kinevezése ellen sem!
    Mi van ebben az országban?Rablóból pandúr, vagy fordítva, végül is minek nevezik úri körökben ezt a gyakorlatot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (63 szavazatból)
  2. Szagértelem……híváslista alapján a baleset idején mobilozott.
    http://hvg.hu/itthon/20131008_Rezesova_vegig_mobilozta_autos_szaguldasa#rss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  3. Mi ebben a meglepő? Aki Magyarországon él, az pontosan tudja, hogy a belügyminiszter honnan jött, és milyen elveket tart szem előtt. Most szimplán kommunistázhatnék is egy jót, de azért ez a kérdés sokkal összetettebb annál, hogy egy velejéig romlott ember ténykedését ezzel a gyűjtőszóval elintézzük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  4. LAKATALATTMARADNAK
    *
    Aztán ne felejtsük el azt a családot sem, akik szemtanúi voltak Pintér kezében a diplomata-táskányi kápé olajos-pénznek. – Az apa holttestét egy alföldi tanya kútjában találták meg… Állítólag a fia ölte meg… [hát persze, nem tűrhette, hogy a saját rendőrfőkapitányát leleplezze az az elvetemedett apja. - Logikus.]
    *
    A “gyilkos fiú” most is ül…, akárcsak a Pintér nagyhatalmú cégével konkurens, Kínai-piaci őrzővédős Tasnádi… Tehát biztosítva vagyunk Barátaim, hogy amíg ez a Sándor kormány és Fidesz-tag lesz, e z e k . a bűnözők biztosan lakat alatt maradnak… Ők nem szökhetnek meg ilyen könnyen, mint ahogy a napokban a rablógyilkosoknak sikerülhetett…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  5. "tisztelhölgyeimésuraim"

    (A kép alávaló:)
    .
    Főnök ! Ha akarod ezt a Doroszt is meggynusítom valami bűncselekménnyel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  6. "tisztelhölgyeimésuraim"

    Csakén !
    .
    Annyit kérdeznék a Rezesova balesetről, nem kihangosítóval működött úgy véletlenül az a mobil ?? – mert akkor ez a mobilozás vádpont kiesik…
    .
    Amúgy ez a név, “Rezes” nagyon magyar származásra utal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  7. A sötétség országában sötét figurák vannak hatalmon. És a sötétséghez tartozik az olajügyek 85 évre való titkosítása is. A mutyik sem díszkivilágítás mellett történnek. Mindent beborít az áthatolhatatlan sötétség. Azt szeretnék, hogy a fejekben is maradjon sötétség.( hírtvechomagyarnemzetrádióklevelekstb) de egyszer a HAZA FÉNYRE DERÜL.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  8. Mit vártok egy olyan rendőrségtől, amit egy maffiózó belügyminiszter irányít, amit a jelenlegi hatalom porig alázott, amikor háborút indított a szolgálati kötelességüket 2006-ban példásan teljesítő rendőrökkel szemben. Ennek a rendőrségnek az tudatalattijában még ma is hat ez a rémtett, és nem véletlen, hogy munkájuk hatékonysága nem ideális. Arról nem is beszélek, hogy Magyarországon még él a régi szellem: “Kis pénzért kis foci”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  9. “Vagy egyszerűen csak kérjen NAV-os vizsgálatot a nevezettel szemben…”
    .
    Ha, ha, ha. Simicska barátnője (volt helyettese az előző Orbán kormány alatt) a NAV vezér…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  10. Menjen vissza nagyvállalkozónak mert ahhoz jobban ért? a véleményem az hogy nagyvállalkozó helyett maffiózót kellett volna mondani, mert ehhez ért csak, de ehhez nagyon. oda viszont ne menjen vissza. Amíg Orbán ez a karon ülő kis gazember hatalmon lesz bárki lehet Pintér posztján javulás nem lesz. Ettöl a gonosz törpétől kell először megszabadulni , mert csak így lehet tisztába tenni ezt az országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  11. “…a közelmúltban napvilágot látott híresztelések szerint Pintér Sándor a kilencvenes évek elején többször is találkozott olyan hírhedt bűnözőkkel, mint a bombagyárosként ismertté vált Dietmar Clodo…”
    .
    - Közelmúltban???
    .
    Részben egy korábbi tevékenységem miatt elég sok rendőr ismerősöm, jóbarátom volt. Már 2000 körül is afféle kínos közröhej tárgya volt sintér pándor, mivel nem akadt rendőr, aki – beosztástól, rendfokozattól, leszolgált évektől, pártállástól függetlenül – ne “maffiózó- belügyminiszternek”, vagy egyszerűen csak “bűnözőnek” nevezte volna.
    .
    Azért ez elég sokat elmond erről a gyökérről, és nem csak maffiavezér mivoltja miatt vetették meg a rendőrök, hanem totális alkalmatlansága miatt is. Ez utóbbi pedig ugyanolyan komoly ítélet fölötte, mint a szervezett bűnözői tevékenysége.
    .
    Ezt viszont immár állammaffia- szinten műveli. Ezért pedig ….n volna a helye, kitartójával és bűntársaival együtt (ezt én magam moderáltam ki, hol lenne a helye, de sejthetitek, hol).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  12. Országos maffiaparncsnok a legalkalmasabb ennek diktátornak. Egy tisztességes rendőr számára alkalmatlan. Nem tudná zsarolni, és erősen kézben tartani. Ezért volt jó köztársasági elnöknek a nyelvújító Pali bácsi. Az egész banda hasonlatos egy Közép-Afrikai bagázshoz, de lehet, már túl is tesz rajta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  13. “…Az egész banda hasonlatos egy Közép-Afrikai bagázshoz, de lehet, már túl is tesz rajta…”
    .
    - Mentalitásban ugyanaz az ember alatti söpredék, az biztos. Egy az egyben. OrKbánék viszont – egyelőre – még nem ettek embert, de kb. ennyi a különbség köztük, meg valamelyik kannibál afrikai népvezér banda között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  14. Amíg valakinek nem ölik meg ismerősét, addig a Fideszre szavaz, de nagy árat fizet érte, ha a tettes megússza, mert a Pintér féle rendőrség sokkal több, mint korrupció!!! Magát a Rendőröket sajnáljuk, mert belekeverednek a Fidesz mocskos ügyeibe akaratlanul is! Arról nem beszélve, hogy a mostani Fidesz pénzosztogatást úgyis visszaveszik, csak a választás miatt i mézes madzagról van szó. Hogy nem tudják az emberek felfogni, milyen gazember Orbán Viktor???!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  15. “- még nem ettek embert, de kb. ennyi a különbség köztük, meg valamelyik kannibál afrikai népvezér banda között.”
    Nem látok különbséget. Fizikiailag (még) – valószínüleg – nem ettek embert, de demokráciát, szabadságot, magánnyugdíjat, hazát, egyházakat, emberi méltóságot, mind-mind felzabálták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  16. Bumburi

    “végül is minek nevezik úri körökben ezt a gyakorlatot?”

    Uri murinak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  17. “végül is minek nevezik úri körökben ezt a gyakorlatot?” – Uri murinak…”
    .
    - Ez enyhén szólva is eufemizmus, nem gondolod?
    .
    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  18. Nem gondolom, mert a regény végén leég a tanya és ez jelképes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. Persze aki olyan hülye hogy elhiggye, hogy két hét alatt megszűnik a bűnözés az azt se veszi észre, hogy a legveszélyesebb fajta szervezett bűnözés sajátítja ki a közhatalmat. Ahol az erőszakszervezetek nem az országot védik, hanem az uralkodó klikk önkényét a néptől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  20. Orbán soha nem fogja kirúgni a maffiózó Sanyi bá’-t.Orbán a hatalom átvételekor két személyhez ragaszkodott:Polt Péterhez és Pintérhez .Sokat tudnak egymásról,ezért markolják egymás tökeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  21. Csak annyit kerdezek alnaivan, hogy 2002-2010 kozott miert nem sitten volt az oreg maffiozo, miert tudott meg nagyobb halozatot kicsikarni eroszakkal a konkurencia rovasara? Nem az MSZP+SZDSZ volt hatalmon akkoriban? Nem tudtak elmozgatni egy tetves fougyeszt kormany letukre. Hagyjuk mar a beteg maszlagot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Magyarországon ma egy dél amerikai típusú korrupt diktatúra van . A főkolomposokat minél előbb le kell váltani és felelősségre kell őket vonni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. Ha nem lehet leváltani ezeket tisztességes Demokratikus úton,
    akkor ha arra van szükség (akár) erőszakkal, akár szép szóval:
    EL KELL TÁVOLÍTANI!
    Minduntalan arra gondolok, hogy mi lenne ha előfordulna egy olyan esemény amikor (mondjuk pl.) egy vadász ember “begőzöl” és
    fegyverét leakasztva egy távcsöves fegyverrel meglőné ezt az idióta Orbánt?
    Vajon akkor a hívei mit tennének? Nálunk is eljönne egy ilyen esetben a polgárháborús események azon “szelete” amikor összecsapnának a hívők és az ellentábor, Vagy hajtóvadászatot indítanának minden gyanús ember ellen?
    Vagy esetleg minden olyannál házkutatást tartanának aki nem megbízható?
    Vagy a jegybankból milliárdos nyomravezetői díjakat ajánlanának a tettes ellen?
    Mit csinálnának ezek ha nem hungarocell figurákkal játszadoznának a rendszer “ellenségei”?
    Akkor is ilyen arrogánsan nyilatkoznának sorra a gerinctelen korrupt polgármesterek, képviselők? …
    Milenne ha? ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. 2013. október 10.
    14:35

    Mi lenne…? Nyílt terror, mint bármely latin-amerikai, arab stb. fasiszta diktatúrában. Szíriai forgatókönyv viszont nem valószínű, itt nagyjából Dózsa György óta nem szokás tömegesen szembeszegülni a népnyúzó hatalommal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Sortilegus
    Ne képzelődj!
    Mindennek eljön a maga ideje.2014-ben már semmi akadálya nem lesz a tobzódásuknak. Akkor aztán két hét alatt rendet tesz Pintér et.
    A stadionok készülnek,lesz hova hajtani a velük egyet nem értőket.
    .
    A hülye, bamba ellenzék meg készül a demokratikus választásra! Amikor már most is csak látszat demokrácia van! Kit akarnak ezek megvezetni? A tömegeket, akiknek a hátán akarnak a hatalomba jutni? Ha nem jön össze meg mossák kezeiket,és elhúznak a balfenéken?
    Ezzel a mostani tunyaságukkal engednek utat a választások után a “rend” helyreállításához.
    .
    Mit lehet várni az olyan ellenzéktől, amelyiknek egyik vezetője azon hezitál közönség előtt, hogy ugyan a rendőrség ki mellé fog állni győzelmük esetén??? (Zárójelben jegyzem csak meg, amelyiknek a vezetője még mindig Pintér lesz)
    .
    Lesz dolga két hét múlva rendet teszünk-nek.Most azt dolgozza ki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Nyúl György 8,38!
    .
    Ez esetben logikus lenne, hogy a rendőrök föllázadnak az őket megalázó jobboldali kormányzat és hatalom ellen, de nem teszik.
    Nem teszik, mert ők magyar rendőrök, s így a logika csődöt mond.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Igen,a pókhasúnak mennie kell,a nyaloncokkal együtt.
    Pintér ugyanúgy hazudik,mint Orbán.
    Ma olvastam,hogy tízből hat (!!!!!) bűnelkövetőt soha nem vonnak felelősségre,ami jellemző Pintér munkájára.
    Azért azon is el lehetne gondolkodni,hogy vajon ki is irányíthatja a tagadhatatlanul jól megszervezett cigarettacsempészést.
    Engem nem téveszt meg,hogy néha odalöknek egy csempészt a hatóságoknak a látszat kedvéért,persze csak a feláldozhatók közül.
    Meg aztán a királyi médiának is kell valami elterelő csemege.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A rendőrautóban halt meg a Simon-ügy érintettje 2014. március 20. csütörtök

Kétharmaddal győz a Fidesz 2014. március 6. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos