Ronai and Ronai
AMERIKAI

Csak kamu volt Orbán sportbalesete? 2013. október 2. szerda 20:32 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Csak kamu volt Orbán sportbalesete?

Budapest – Nem kizárt, hogy csak kamu volt Orbán Viktor sportbalesete. Vannak olyan vélekedések, miszerint a miniszterelnök lábának nincs semmi baja, ám ezzel a mostani kórházi kezeléssel el tudta kerülni, hogy neki kelljen kimondania, azt, amit helyette  Navracsics Tibor mondott ki a Zsidó élet és antiszemitizmus a mai Európában című, a Tom Lantos Intézet által szervezett budapesti konferencián. Jelesül azt, hogy a magyar állam is felelős a zsidók deportálásért és megöléséért.

Navracsics Tibor a miniszterelnök egyik helyettese, de mégsem maga Orbán Viktor. Orbán, mint a mesebeli lány, tehát vitt is ajándékot is, meg nem is. Mással mondatta ki azt, ami számára kínos lett volna. Mert a Fidesz szélsőségesei és a Jobbiktól még elhódításra váró szavazók, valamint a Ferencvárosi B-közép Csatáryt éltető molinósai nem ilyen beszédet akarnak hallani minden magyarok miniszterelnökétől. Orbán inkább begipszelteti a lábát s s lábadozik, minthogy szembenézzen az igazsággal.

Örültség? Ha az is, van benne rendszer. De ráció mindenképp. Annyi őrültségnek látszó ügyről derült ki az utóbbi három évben, hogy valósággá válik, ehhez mérten ez az elmélet kifejezetten a szolidabbak közé tartozik.

A magyar állam is felelős volt a holokausztért – mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter. 1990 után, amikor “hirtelen” beszélni lehetett Magyarországon a holokausztról, a társadalomnak szinte sokkszerű volt találkoznia a magyar állam felelősségével – mondta Navracsics Tibor, felidézve, hogy az ő nemzedéke még azt tanulta az iskolában: nem a magyar állam, hanem “egy elkülönült emberfaj”, “a Horthy-fasiszták” voltak felelősek a holokausztért, a kommunisták győzelmével pedig Magyarország túltette magát ezen a fejezeten.

A magyar társadalom így csak 1990-ben szembesülhetett azzal, hogy a magyar állam szembefordult saját polgáraival, sőt segédkezett abban, hogy kiirtsák őket. A magyar állam is felelős volt a holokausztért – jelentette ki a miniszterelnök-helyettes, hangsúlyozva, hogy szembe kell nézni a felelősséggel. Szavait nagy tapssal fogadták a konferencia résztvevői a Felsőházi teremben.

Kijelentette ugyanakkor: “tanultunk a múltból, pontosan tudjuk, mi történt itt”.  Navracsics Tibor szerint mindig lesznek olyanok, akik gyűlöletből élnek, vagy azért, mert az adja lényük lényegét, vagy mert jó üzleti lehetőséget látnak benne. Ezért a múlt feltárása közben a jelenről sem szabad elfeledkezni – tette egyértelművé, felidézve a jobbikos Gyöngyösi Márton tavalyi – “a magyar demokrácia hírnevén sokat rontó” – szavait. (A jobbikos képviselő a parlament plenáris ülésén tavaly novemberben arról beszélt, hogy a Magyarország számára bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentő, zsidó származású országgyűlési képviselők és kormánytagok számbavételét tartaná időszerűnek.)

A konferencián az eredeti tervek szerint Orbán Viktor miniszterelnök mondott volna nyitóbeszédet, de lábműtéte miatt nem tudott megjelenni a tanácskozáson.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (38 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +47 ( 55 szavazatból)
Csak kamu volt Orbán sportbalesete?, 4.7 out of 5 based on 38 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. Egyértelmű , hogy Orbán nem akart elmenni a konferenciára! Ez egy színjáték volt és nem baleset!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (62 szavazatból)
  2. Amilyen pávatáncos, nem lehetetlen. Aztán majd a Navracsics beszédét figyelmen kívül hagyva, hergeli tovább az ő népét a bankárokkal, a tőke felhalmozóiról,meg a nyugatról, az EU-t sem kihagyva.
    Nagyon aljas lelkületű, minden kitelik tőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (66 szavazatból)
  3. Gyava! ,gyava!, gyava!
    Gyava, aljas, alattomos, hazug, csalo, csuti zsebdiktator

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +65 (79 szavazatból)
  4. Tegnap mikor meghallottam Navracsics képmutató dumáját, rögtön tudtam, hogy Orbán számításból, kamuból fekszik a kórházban, így nyugodtan uszíthat kénye kedve szerint.
    Nem Navracsics a fradisták királya, őket nem érdekli, mit hablatyol Navracsics, a lényeg, hogy Orbán szájából ilyen nem jönne ki!
    Azon is elképedtem egy hangyányit, hogy az ott lévő társaságból senki nem olvasott, hallott a magyar oktatásban megjelenő fasisztákról, mondjuk egy Prohászka Ottokárról és a többiekről, amivel mérgezik gyermekeink elméjét?
    Ráadásul jól meg is tapsolták ezt a csigaképűt, hááát…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (67 szavazatból)
  5. Az első pillanattól tudtam,hogy ez a baleset csak kamu!!!1 nappal a műtét után senkit sem engednek haza a kórházból.Ez az ember gyáva,nem csak becstelen! Ez jellemző a azokra.akik abban a betegségben szenvednek,amiben ő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +60 (64 szavazatból)
  6. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Ma reggel írtam a” Bréking orbán balesete” cikkhez…..

    Őrjöngő Zsebdiktátor
    2013. október 2. szerda
    09:53
    Hihető, hogy szombaton a söpredék 99,999%-on megválasztja és pont vasárnap sérül meg , amikor ledöntik a szobrát.Milyen műtét az ami után pár órával már el is hagyhatja a kórházat?Milyen cső lóg ki a lábából??
    Persze még frissen műtve is papírral a kezében dolgozik, szervez, irányít..
    Életszerű.Még szerencse, hogy nem most van az árvíz.Látom magam előtt amint kerekesszékben-, melyet melynek tolásáért semjén, hende, bakondi, pintér nyal versenyt- egy hajszárítóval szárítja a Dunát..,
    Jobbján a terhes ráhel lánya csöbörrel meri a vizet, a békemenet pedig vállal tarja a gátat. A gát tetejéről székelyruhás gyerekek lenullázott rezsicsekkeket dobálnak konfetti gyanánt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +73 (81 szavazatból)
  7. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Erről a szétfolyt fejről Lombroso könyvet tudna írni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  8. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Mikor sérült meg a féreg??
    Szombaton este pocsolyára itta magát, vasárnap tántorgott egész nap,amikor ledöntötték a szobrát akkor rugdoshatta meg a családot??
    Abban biztos vagyok, hogy ilyen sérülés, műtét nincs …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  9. Hiába nem ment el a konferenciára, ha a helyettese mond, tesz valamit, az annyi, mintha ő mondta, tette volna. Hiszen ezért van a helyettes.
    .
    Engem jobban érdekel az, hogy hogyan kerülte ki a várólistát….. Beállt-e a várólistások közé, vagy szembesült-e azzal a ténnyel, hogy a hálapénzzel minden megoldható.
    Én inkább ezt firtatnám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  10. Vajon Navracsics, aki eddig is tett Fidesz vonalból kilógó kijelentéseket amelyeket vhamarosan visszavont , hogyan fog a jövőben profitálni, ebből a beszédéből, vagy hamarosan kárvallottja lesz-e. Megrendelt beszéd volt vagy saját? Mi lesz a folytatás. Orbán balesete vitatható, de mint korábban részletesen írtam a fénykép, habár semmitmondó, nem néz ki valós kórházi képnek, a vérlevezető cső sem.
    .
    A propaganda céllal bizonyítási szándékkal kitett befáslizott láb akár igaz, akár nem erősen túllőtt a célon, inkább gyanússá teszi ez a fajta beteges bizonygató önmutogatás.
    .
    Ugyancsak fontos megemlíteni, hogy nem sokkal a műtét után saját lábán hagyta el a kórházat, ami felveti a kérdést, nem lehetett volna halasztania műtétet még valós sérülés esetén is egy két nappal, hogy ő maga beszélhessen Navracsics helyett.?
    .
    Válaszolj Orbán??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  11. Navracsics sájába bármit be lehet adni, még örül is a szerencsétlen, hogy használják valamire, bármikor kormány-presztizs veszteség nélkül kirúghatják ée még örülhet, ha nem verik át a neki gündolt egyetemmel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  12. Az, hogy orban egy gyava fereg, egyaltalan nem ujkeletu felfedezes. Kerdes, hogy nem volt-e valami komolyabb megborulasa a szanalmas 1200-as fizetett talpnyalok elotti tancikalas utan?
    .
    A kis dugasz ahhoz szokott, hogy sok szaz fizetett es zsarolt tapsonca van, most meg csak ezerketto, az is a legalja, amire senki ember fia nem lenne buszke.
    .
    Gondolom habzott a szaja, esetleg az a szerencsetlen nyomoronc neje megint atesett a fidesz vak komondoran, es jobbnak lattak egy kicsit elfektetni, amig megjon a gyogyszer ausztriabol.
    .
    Es ha nem lenne ilyen gyava szar minden orvos, aki kezeli, mar reg tudnank, hogy teljesen megorult-e mar, vagy csak epp annyira, hogy nem vallalhat kozhivatalt.
    .
    Anno a nejerol tudni lehetett ilyen-olyan orvosi korokbol, hogy epp torott/repedt allkapoccsal kezeltek a balesetin, mert mar megint elesett a lepcson (akkoriban meg latott a komondor).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  13. ……”.Papcsák Ferenc zuglói polgármester, a Fidesz parlamenti képviselője kórházban van. A Fidesz közölte, a politikus sportsérülés miatt van kórházban.”ATV
    Most ez a divat.Ha ilyen sérülékenyek,akkor miért sportolnak?A sakk talán megfelelőbb lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  14. Szerintem inkább a Grazi kúrát próbálják itthon elvégezni, az elmúlt napok történései kikezdhették amúgy is gyenge idegeit!
    Kíváncsi vagyok a család milyen egészségi állapotban lehet, hogy a dühöngő őrült lába sérült meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  15. Képzeljétek, reggel erre ébredtem, hogy pont ez volt a véleményem, mondtam is a férjemnek…csak ő erre tréfásan azt mondta, hogy senki nem lehetett biztos abban, hogy Lapid fogja kihozni a magyarokból ezt, szerintem Navra beszéde nem volt pontosan megírva …. azért ismerjük el, hogy Lapid elment a falig, pedig hogy szidtuk, amiért elvállalta… szóval az én szememben jóvtett mindent, nagyon klassz volt a beszéde, és már hallom is, hogy tetszett az izraelieknek is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (10 szavazatból)
  16. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Látjátok Feleim szümtükvel, hogy míly . r e l a t í v . is volt az a holokausztnak nevezett kis kirándulása a zsidóságnak ? Hiszen abban az átkos szocializmusban állítólag azt tanították Nagyracsüccs miniszter generációjának, hogy “a Horthy-fasiszták egy elkülönült emberfaj”…
    .
    A z a z értsd úgy, hogy semmi különbség a Fid SS falmelléki nácizmusa és az úgynevezett átkos rendszer “f a j i . a l a p ú . történelem tanítása” között [?!]. Hát biza röhögnék is, ha nem tudnám, hogy ez a megközelítés, micsoda galád és legalja szándékból fakad (akár a genny a kelésből).
    .
    Ezt a részletet a beszédben biztosan Schmidt Mária udvari fő relativizátor fogalmazta meg, miniszterelnöki tanácsadói minőségében. E szégyenteljesen hazug mondat az. á r a . a n n a k, hogy a miniszterelnök(helyettes) egyáltalán h a j l a d ó . legyen elismerni a magyar állam felelősségét a holokausztban, bár ez elismerés nélkül is történelmi tény, csak ők szeretnék viszonylagossá tenni. Az ifjúságot sajnos már erre, és így oktatják.
    .
    Ezek mindig csak valamit valamiért adnak. Répássy Róbert már talán tíz éve annak, hogy megígérte, hogy ha ők ha hatalomra jutnak és törvényben el is ismerik a holokausztot mint népirtást, akkor viszont majd törvényt hoznak “a kommunizmus bűneiről”… Ez volt csak igazán a csizma az asztalon, mert ha akdt is ilyen kategória az nem képezi “h o c i – n e s z e ” alapú, olyan barter alkú tárgyát. Az egyik alma, míg a másik körte.
    .
    Úgy, hogy amit a Fid SS látszatra jó cselekedet gyanánt előad, abban látó szem és halló fül számára nincs köszönet. Csak az a szomorú, hogy az a néhány ember, aki ott a állítólag a zsidóságot képviselte (mint például Köves Slómó udvari főrabbi) megtiszteltetésnek vette, hogy ott ülhet, és ahelyett, hogy az ominózus mondatnál kivonult volna, inkább tapsviharral fogadta az evidens és tagadhatatlan történelmi igazság szíves bevallását.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  17. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    …és még egy megjegyzés :
    .
    Érdekes, ogy ennek a hazug és félrevezető mondatnak az álnokságát kommentelő társaim közül sem fedezte el senki.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  18. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    fedezte f e l

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  19. Hiányzanak egyáltalán ilyen alakok egy antiszemitizmus elleni küzdelemről szóló konferenciáról?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. Az egész konferencia egy kontraproduktív, rossz ötlet volt. Ez a felcsuti nagyvezír meg nem megy el arra a konferenciára amely saját maga és fasiszta maffiarezsimjének nemzetközi tisztára mosására lett kitalálva. Undorító az egész.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  21. Megijedt a diktátor,amikor megtudta,hogy ledöntötték Vasárnap a szobrát!
    És ezért is menekült kórházba…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  22. Azer elég szánalmas, hogy az ország miniszterelnökét óvodás szinten, önfényezős országértékelésen, önfényezős választáson tapsikolják!
    Erről a balesetről, a kórházi ágyról már nem is lehet véleményt mondani, valami nagy baj van, ha ennyire tartani kell azt a látszatot, hogy bukfenc mindent tud!)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. A zsidóság ügyeivel foglalkozó konferenciára elfelejtett elmenni
    (lehet, Orbán apródjaként magával vitte volna)
    a nagyszerű Bogár László, unortodox közgazdász.
    Épületes előadásának fölvételét érdeklődőknek közzéteszem:

    http://www.youtube.com/watch?v=754zId9cH5g&list=0&feature=player_embedded
    Erős idegzet szükségeltetik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Engem ez egyáltalán nem lepett meg. Az sokkal inkább, hogy a kongresszuson nem volt senki, aki Navrasicstóll magyarázatot kért volna, a Vass-szobor avatásáért, és nem fütyülték ki képmutató magatartásáért. Hol élünk? Romlik, rothad itt minden és -Mi -minden.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  25. Ez nagyon durva hiba – kénytelen vagyok megszólalni, nem hagyhatom.
    Gyöngyösi nem ezt mondta: “… zsidó származású országgyűlési képviselők és kormánytagok számbavételét tartaná időszerűnek”, hanem azt, hogy
    “… az ITT ÉLŐ ÉS KÜLÖNÖSEN A …” 1′03″ -nél tessék figyelni!
    http://www.youtube.com/watch?v=SyVZVLgAZVs

    Minden zsidó összeírását akarja! – miért szűkítik ezt le mindenhol a parlamentre és a kormányra? Megengedhetetlen interpretáció!
    Ezeknek minden zsidó nemzetbiztonsági kockázat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  26. Azt mondja Navracsics: “tanultunk a múltból, pontosan tudjuk, mi történt itt”
    Pontosan tudják, na ja! Hisz ezt teszik ők is, csak mindegy, ki milyen vallású! Ha magyar vagy, és nem fidesznyik, dögölj meg! Népírtás folyik, észrevette már valaki? Hány gyerek éhezik? Hány apa-anya lesz öngyilkos, mert földönfutóvá tették? Hányan átkozzák a nevüket?
    Lassan, de kíméletlenül kiírtják ezt a kis országot. Ami hitlernek nem sikerült, ezeknek fog! Tanultak!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  27. Ennek az embernek még a lába ujja is ronda !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  28. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Az aranylábú miniszterelnök. Ami kilátszik, az van aranyból. Szép, mi ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. Érdemes a fotón megnézni azokat a deformálódott, virsli lábujjakat, a kurta, hájas kart, s a hozzájuk mérten hatalmas, löttyedt fejet. Nem csoda, hogy hapsikám egész életében kompenzál…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. Aki akarta, az az eddigiek során alaposan kiismerhette Orbánt, és ebből az következik, hogy ez a kalandor még arra is képes, hogy egy hazug szitut színlelve beteget jelentsen.
    Navracsics szövegétől meg egyáltalán nem kéne elgyengülnie senkinek sem, mert az egy kényszeredetten összetákolt beszéd volt, amely egy szándékosan elkent általánosítást fogalmazott meg, azaz, egy személytelen államot nevezett meg “részbeni” felelős ként, és nagyon is tudatosan elhagyva azon politikusok, főhivatalnokok és egyéb foglalkozású személyek nevének a felsorolását, akik a legnagyobb felelősséget viselik azért, hogy az antiszemitizmus tömegmészárlássá aljasodva tombolhasson Horthy kormányzó hitvány
    kötelességszegése mellett.
    A szocializmus időszaka alatti szőnyeg alá söprés pedig hazugság, mert én még nem találkoztam olyan valakivel, aki az iskolai oktatásban ne találkozott volna a Holokauszt történelmi tényismereteivel. Legfeljebb a nacionalista, soviniszta, náci szellemiségű, és az iskolázatlan szülők ellentétes ráhatása okozhatta azt, hogy a sok magyar tarack nem hitt/hisz a tényeknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. “A magyar állam is felelős volt a holokausztért ” – olvastuk. De akkor az akkori kormányzó nem tartozik felelősséggel? Ha igen, akkor miért van akkora kultusza, miért készül róla annyi szobor?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. Megnyugodtam, hogy nemcsak én gyártok “összeesküvés-elméleteket” . A primér reakcióm a “hüm-hüm” volt.: a baleset időzítése volt egy picit gyanús + az, hogy addigra már kint is volt a kórházból, tehát akár el is mehetett volna a konferenciára…De aztán elvonták a figyelmemet egyéb történések…Viszont újranézve a fotót, egyre csináltabbnak tűnik. Már maga a tény is, hogy ez az 1 fotó járja be a tv-t, az írott sajtót. (Én legalábbis mást nem láttam.) Fura a póz, fura a díszlet, fura ez a valahol combtájból kijövő cső…De a legfurább ez a kar: mintha egy kaucsukbaba combját photoshoppolták volna oda…Az igazán fura pedig az, hogy Orbán, aki imád szerepelni, most nem látszik (kivéve rádióinterjú, ülve). Hogyhogy nem halljuk élménybeszámolóját, mikor Kovács 12 felvágta, a megilletődött nővérkét, hogy milyen strammul tűrte a mi minielnökünk a megpróbáltatásokat, ilyesmik???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Citizen++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Nálunk a középiskolában elvittek bennünket megnézni Mihail Romm filmjét a Hétköznapi fasizmust, pl. Szerintem akkor más középiskolákban is elvitték a diákokat.
    Nem túllihegve a tanár által, meg is beszéltük.
    A másik, hogy elvittek bennünket Auschwitzba is, voltak tanáraink akik érintettek voltak és a kísérő szülök közül is, így még döbbenetesebb volt a lágert látnunk és az ott vetített filmet megtekinteni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Sajnos, az én családomból voltak érintettek a vészidőszak numerus clausaiból.
    Voltak, akik a munkatáborokból hazatértek, – voltak, akik ottmaradtak. Egy nagynéném Mengele mocskos kezei közé került, amelynek következményeit sokáig tartott jóvátenni.
    A szobrászművész nagybátyám Dachauban halt meg.
    Mikor lesz már végre az az időszak, amikor a magyar állampolgároktól az állam nemcsak az állampolgári lojalitást kéri, hanem meg is védi Őket Itt, Magyarországon a szélsőségektől, azok lehetetlen, aljas megnyilvánulásaiktól, amelyek pl. engem a munkámtól fosztottak meg, – az két hatalmi ágban is, – a háromból. És mindenki tudta, hogy tettek fajgyűlőlő, antiszemita nyilatkozatokat – de azok a személyek Magyarországon teljes nyugalomban megtehették, minden következmény nélkül.
    Ha a Kormány feje – az, amelyik még nem gurult el – ilyen gyáva, mit várjunk másoktól?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Ja, igaz is: majdnem elfelejtettem: a fejgurulós napon őszintén sajnáltam dr. Lévai Anikót, és a gyerekeket. Remélem, hogy a vak komondor is akkor volt kórházban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  36. *
    Igen a kormány feje gyáva, de most nem azért bújt el egy kórház, neki fenntartott kórtermében mert az, hanem ravasz megfontolásból. Ezt a beszédet számára írták, viszont . k ö t i . az íratlan – vagy ki tudja íratlan e – í g é r e t e . a Jobbiknak nevezett, saját maga kreálta pártkreatúra felé, akiknek megígérte, hogy úgy, ahogy Navracsics most kimondta a tuttit az állam felelősségéről a magyar zsidóság legyilkolásában, ő, a Vezér soha ki nem mondhatja ugyanezt a mondatot, ugyanezt a tartalmat… Láthattuk és hallhattuk eddig is, hogy nem… Viszont ez alkalomból a zsidó vezetők valamelyike is előre láthatta a beszédet és nagy valószínűséggel ebből a csávából kellett elugrania egy kamu műtét ürügyén, mint bokszolónak a balegyenes elől.
    *
    Mi az neki ? Hitlert is sokszor húzta ki a csávából a személyi orvosa. Az még heroint is adott a Vezérnek… persze csak ha szükséges volt, és ez gyakran előfordul egy túlterhelt Führernél…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Még az összevissza lábújjai is gusztustalanok. Pfujj…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. “tisztelthölgyeimésuraim” csütörtök, 10:00…
    De, többen is észrevettük, magam úgy gondolom, hogy nem kell minden ostoba zagyvaságra “ugrani”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Kamu az egész lábsérülés!
    A kezelőorvosa az alábbi közleményt tette közzé:
    “- A Miniszter Elnök úrnak a hátát műtöttük, egy apró gerinc maradványt kellett eltávolítani, mely akadályozta a politikusi tevékenységében és időnként aggodalomra adott okot a hozzá közel állók körében. Kijelenthetem, hogy a műtét sikerült, a beteg igen jól viselte a beavatkozást, és akár napokon belül – immár a gerincének a legkisebb maradványa nélkül – elhagyhatja a kórházat. Gerinctelensége a jövőben már nem akadályozhatja a szeretett vezetőnket a politikai karrierjében!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Ebcsont beforrt!
    Ezrek várták a lábsérüléssel megműtött, de már kutyabajanincs vezírt!
    http://vasarhely.hir24.hu/vasarhely/2013/10/06/ezrek-vartak-orbant-megnyitottak-a-hatvanadikat/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. A melléklet fotóin jól látni, hogy bőven vannak ott nyugdíjasok.
    Úgy, hogy a Fidesz befejezheti a nyuggerezést és azt, hogy melyik párt s(z)avazóbázisa a nyuggerek csoportja, mert majd felébrednek ezek a nyugdíjasok a kómából, és másra szavaznak!))) Oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos