Ronai and Ronai
AMERIKAI

A rendőrség betiltja a forradalmat 2013. október 31. csütörtök 19:57 | AN

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A rendőrség betiltja a forradalmat

Budapest – A magát demokratikusnak nevező hazug ellenzék, amely elárulta az Alkotmányt, és nem tesz eleget az Alkotmány felszólításának, hogy mindenki joga és kötelessége fellépni az alkotmányos rend megdöntői, a hatalom kizárólagos birtoklására való törekvés ellen, most megkapja a magáét: ha nem nevezi Orbánt puccsista bűnözőnek, ha nem követeli Orbán azonnali letartóztatását, majd Orbán diktatúrája nevezi bűnözőnek őket, akik a diktatúra ellen tiltakoznak. A rendőrség garázdaság miatt nyomoz a szobordöntés ügyében.

Felségsértés történt Budapesten, amikor a felcsúti királyt tiszteletlen pózban ábrázolták egy szobor formájában, majd ledöntötték. A szűkszavú rendőrségi közlemény nem tér ki arra, hogy mit minősítenek garázdaságnak: Orbán Viktor szobrát vagy a ledöntését? Egy szabad országban az ellenzék úgy ábrázolja az ország vezetőjét, ahogy akarja. A szobordöntéshez hasonló performanszok a világ minden demokratikus országában hétköznapi események. Orbán Viktorról joga van véleményt mondania a népnek és a politikai ellenzékének. Ha ledöntendő bálványnak látják, akkor ledönthetik a bálvány szobrát. Ha Sztálin képmásaként ábrázolják, joguk van hozzá. Még akkor is, ha tévednek. De a rendőrségi eljárás megindítása bizonyítja, hogy nem tévedtek.

A népnek joga van fellázadni egy diktátor ellen. Joga van visszakövetelni a szabadságot, a köztársaságot, a jogállamot. Joga van gyülekezni, tüntetni, a tüntetésen szimbolikus tettekkel kifejezni a tiltakozását. Diktatúra esetén nem autentikus fogalom az ízléstelenség, mert a diktatúránál nincs ízléstelenebb. Az emberi szabadság védelmében és érdekében bármely eszköz megengedhető a vérontáson kívül. Orbán Viktor rendőrsége azt a látszatot kelti, mintha a népnek nem lenne joga az alig három éve megválasztott Orbánt kifigurázni, törvénytelen hatalomkoncentrációja ellen tiltakozni. A vélemény és a szólás szabadsága magasabb rendű érdek minden egyéb megfontolásnál, amelyet a garázdaság bűncselekménye takarhat.

A szobordöntés igazságát bizonyítja, hogy a diktátor garázdaságnak akarja minősíteni a vele szemben plasztikusan megfogalmazott kritikát. Meg akarják húzni a határt, amelyen belül kritizálható a diktátor. Ez a szabadság és a gyülekezési jog korlátozása. Célja az ellenzék és a lakosság megfélemlítése. Ez az első lépés a letartóztatások, a házkutatások, az őrizetbevételek, a koncepciós perek és az internáló táborok felé vezető úton.

Nem világos, hogy a garázdaságot a szobor emelésével, a szobor kinézetével vagy ledöntésével követték el. Lehet, hogy a szobrot nem kellett volna ledönteni, hanem otthagyni. Egy tüntetésen a tömegnek joga van az érzelmeit kinyilvánítani, különösen egy olyan vezetővel szemben, aki államcsínyt hajtott végre. Orbánnak és bűnszervezetének börtönben van a helye. Megdöntötték az alkotmányos rendet. Most pedig be akarják tiltani azt is, hogy az elnyomottak és jogfosztottak kifejezzék a véleményüket erről.

A rendőrség soha nem lépett fel ellenzéki vezetők mocskolása, köpködése, fizikai bántalmazása, arcképük, róluk mintázott bábuk égetése esetén. Orbán Viktor személyi kultuszát védik és korlátozzák a vele szembeni kritika jogát. Orbán Viktor fasiszta diktátor, akit a népnek el kellene kergetni. Orbán az 1989-es békés demokratikus forradalommal szemben ellenforradalmat hajtott végre, és visszahozta a horthysta félfasiszta diktatúrát. Antiszemita ideológiával klerikálfasiszta államot hozott létre. A népnek nem szabad megengednie, hogy bűncselekménnyé nyilvánítsák a szabadság követelését és a diktatúrával szembeni kritika jogát. A rendőrségi akció egy lépés a puha diktatúrából a kemény és nyílt diktatúra irányába. Orbán egyre kevésbé viseli el, hogy ellentmondjanak neki. Ez az út nyílt terrorhoz vezet.

A rendőrség fellépése egyben nevetséges is. Védik a diktátorról készült hungarocell szobrot. Magát a hungarocellt. A garázdaság tényállásához be kell bizonyítani, hogy a woodoo varázslás igaz, vannak démonok és varázslók, és azt is be kell bizonyítani, hogy egy egészséges rúgás az Orbán Viktort ábrázoló hungarocell szobor fejébe, az attól érzett boldogság és lelket elárasztó öröm varázslásnak minősül. S ez olyan, mintha a szent vezető valóságos fejébe rúgtak volna egy óriásit. A rendőrség mágiával foglalkozik, vagy csak a hungarocell szemetet sokallja, ami a kedves vezető pocakos testéből a földre hullott? Az lehet garázdaság, ha a szemetet nem takarították el.

Az ellenzék hazug magatartásának következménye mindez. Abból következik, hogy elfogadják Orbán hazugságát, hogy az ő rendszere demokrácia, a tákolmányon nyugvó hatalma legitim. Ebből a hazugságból következik utána az arcátlanság, hogy bűncselekménnyé nyilvánítják a vele szembeni kritikát. A bűnözők adnak törvényt, bűnözők nyilvánítják bűnösnek azokat, akik az elnyomás ellen tiltakoznak.

Még egyszer: Orbán Viktor bűnöző, fasiszta, diktátor. Megpuccsolta az alkotmányos rendet, hatalma illegitim. Azonnal le kell tartóztatni, bíróság elé kell állítani. Ha a demokraták nem ragaszkodnak a törvényes igazsághoz, ők fogják börtönben végezni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (82 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +124 ( 140 szavazatból)
A rendőrség betiltja a forradalmat, 4.9 out of 5 based on 82 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. orbán politikai hulla

    a hungarocell veszélyes anyag, meg aztán nem eléggé nemzeti érzelmű
    holnaptól helyettesítő anyagok kellenek a csomagolásban is
    a törpe pszichopata dakota egyre eszelősebb,
    már nem használnak a Graz-ban adott idegnyugtató injekciók sem
    fíreg ez, nem ember, sose vót ez ember
    sem ő, sem a sleppje
    http://www.origo.hu/itthon/20131031-nyomoz-a-rendorseg-a-szobordontes-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +68 (72 szavazatból)
  2. Egyetértek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  3. http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/nepuldozo-orban-a-felesegere-is-veszelyes

    Egyébként az ellenzék lesz@rja, mi lenne a dolga, pont úgy a hatalom fontos nekik, mint orbánnak.
    (Titokban reménykedem, hogy Gyurcsány csak előjön a választás bojkottjával)

    Ja, még egy:

    “Csak a jegyzőkönyv kedvéért:
    néhány perce Somogyi Zoltán kérdésére Tétényi Éva elvállalta azt a lehetőséget, hogy az ellenzék esetleges miniszterelnök-jelöltje legyen. Csöppet sem szeretnék senkit kioktatni, de Mesterházy és Bajnai helyében már autóban ülnék és Esztergom felé gurulnék. Nincs más választásuk: alkalmatlanná tették egymást és magukat. Tétényi Éva békeidőben is alkalmas lenne, jobbat úgyse találnak.”

    Illúzióromboló és lehangoló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (68 szavazatból)
  4. A rendőrség azzal foglalkozzon, ami a feladata!
    Nem hungarocell lovagok után kéne szimatolni, hanem a bűnt üldözni!
    Játékszobor ledöntése nem az!
    Nevetséges, ahogy a szobor ihletőjének az elvárásainak akarnak megfelelni.
    Lassan vigyázzállásban kell majd állni mindenkinek, mert Orbán pajtás úgy szeretné?
    Mesterházy, meg Bajnai!
    Nem hallom a hangotokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +60 (68 szavazatból)
  5. bumburi@ A rendőrség már semmivel nem foglalkozik, minden jogot kivettek a kezéből. Mesterházy és Bajnai hallgatnak majd, egymás cinkosaiként.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  6. Mi lesz ha komolyabb dolgok fognak történni?
    Mindenki hallgatni fog?
    Hol a tűréshatár?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  7. Ez röhejes.
    A tüntetők saját költségükön maguk készítették a szobrot. Azt csinálnak vele, amit akarnak.
    Ha a rendőrség fenntartja ezt a baromságot, akkor javaslom a vudu varázslás büntetését is.
    De javaslom az egyházi kiátkozás büntetését is, mert akik művelik, hisznek romboló erejében, tehát olyanok életére törnek, akik a törvény előtt ártatlanok.
    És végül javaslom köztéri Orbán-szobor felállítását, előtte egy “A haza zsarnoka” asztallal, virággal, egy db. NENYI-vel, és egy rendőrrel, aki ellenőrzi, hogy mindeki kalapot emel-e. Ha nem, két órán át Orbán-beszédeket kell hallgatnia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (47 szavazatból)
  8. bumburi (2013. október 31. csütörtök 21:12)
    Sehol…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  9. Ha meghunyászkodunk végünk.
    Ha most engedünk ennek a Mocskos,enyveskezű diktátornak, ugyancsak végünk.
    ..
    Nem mint ha eddig oly fényesen álltak volna a dolgaink, de hát mindennek vannak határai.
    Érezhető, hogy a választások közeledtével, elejét veszik mindannak a szabad vélemény nyilvánításnak, mellyel az emberek élhetnének.
    Illetve az a maréknyi csoport, melyben a hazájukért aggódás nagyobb a félelemnél. A baj az, hogy ezek a diktátorok mindig a félelemre alapoznak.
    Ideje lenne egy kicsit erősebb fokozatba kapcsolni, mert különben még a becsületünk is odavész!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  10. Tegyük élhetővé !

    Pintér Sándor , belügyminiszter Űr !
    .
    Egyenlő elbirálást követel 10millió állampolgár Pintér Sándor belügyminisztertől!
    .
    Ismerősöm például heteken belül az ötödik kerületben egy parkolóban szeretne lövöldözni, egy másik ismerösöm pedig a XXII. kerületben, de harmadik ismerősöm pedig felcsúton szeretne tréfálkozni hang hatásokkal.
    Egyik sem volt büntetett elő életü, számíthatunk nagyváradtéri megbocsátó elnézésére ?
    Csak egyenlő jogot követelnek maguknak Szöke Ferivel .(akinek szabad a Nagyvárad téren lövöldözni)
    Mivel egyik ismerösöm sem volt büntetett előéletű, vihetnetnek magukkal büntetlenül, rendörségi kivizsgálás nélkül MÉG egy embert lövöldözni ? (a hozzon mindenki magával még egy embert ismerös , barátságos szlogen lehet önnek)
    Várom válaszát.
    aláírás:

    MAGYARORSZÁG, adófizetői
    without oil

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  11. Mostanság az jár a fejemben, hogy Bokros lenne legalkalmasabb kormányfő jelöltnek.
    Nagy hülyeség ilyent gondolni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (37 szavazatból)
  12. oldster
    Egyáltalán nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  13. október 31. 22:30; 23:20

    Jól értem; ellenzéki kormányfőjelölt személyéről releváns dolog polemizálni…? Miről szólt a fenti cikk, és a többi AN-es írás…? Itt vagy sürgősen felelősségre vonják a jogállam puccsista kiiktatóit, vagy pedig csak a menekülés marad hátra, lehetőleg még azelőtt amíg nem lövik az embert hátba a zöldhatáron. Jó reggelt…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Bokros alkalmatlan, mert ennek a népnek nem realisták, hanem álmodozók kellenek. Más kérdés, hogy a józan ész ehhez képest mire vágyik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  15. Alul írott Kotácsi Elemérné, bejelentéssel fordulok T. kerületi Rendőrkapitány Úrhoz.Főztem egy kis lecsót,kolbásszal. Meg is hajtott mint mindig.Dolgom végeztével, mindig levegőzök az ablakban egy kicsit, de ilyen, felháborító dolgot,1945 óta nem láttam,ez borzasztó ,felfoghatatlan,pedig én még azt is láttam 45-ben, amint a mongol kinézetű szovjet katonák, nyersen ették a halakat. De… de ilyen ocsmányságot még akkor sem láttam. Hogy jönnek ezek a nyikhajok ahhoz, hogy Miniszterelnök Úrral ,ilyen csúf viccet csináljanak! Azon a napon, bevettem az egész heti vérnyomáscsökkentő gyógyszeradagomat. Rendőrkapitány Úr! Kérem vitessék az összes résztvevőt, Sopronkőhidára! Ez egy becsületes ,Magyar asszony kérése,és gondoljanak a gyenge gyomromra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (19 szavazatból)
  16. Ha tudnám miért kezdeményeztek eljárást, előszór is….
    A demonstrálok, magyarország polisztirolt miniszterelnöki szobrát döntöttek meg, igaz hogy kívülről hasonlít ov. de o meg a helyen van, sajnos, meg egy ideig.
    A polisztirolt azért választottak mert ezzel fel akartak hívni a figyelmet a sok Z embereknek hogy milyen jó szigetelő a polisztirol, ez hőszigetelő, hangszigetelő és pénzszigetelő stb.
    Vízben nem oldódik, de sok szerves oldószer jól oldja, például az alkohol ezert nem lehet meg keresztelni, bemeríteni.
    Ezert nem értem a félhabőródást, most ov. mini-szter-elnök vagy polisztirol-elnok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  17. T .reflektor! Egész egyszerűen, némelyik kerületben lévő,rendőri vezető, fosik ragyás pintértől,ennyi. Félti a szaros állását, és ezért bármit megtesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  18. Vártak egy keveset, hogy akadnak e követők, veszélyes e a szobordöntögető nép, lesz e folytatás. Óvatosak voltak, tudták, hogyha rögtön megtorlást alkalmaznak, magasra csaphatnak hullámok. De nem történt semmi, a kifosztott bamba magyar nép magára hagyta őket és várja, hogy más döntse meg a diktatúrát, tehát szabad az út kezdődhet a veszélytelen bosszúhadjárat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  19. Már alig várják….
    http://egyenlito.blog.hu/2011/02/24/a_fidesz_a_tomegbe_lovetett_volna_2006_ban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  20. Nem ez az első eset, hogy ellenzéki tüntetők ellen nyomoznak, s már nem is az utolső, mert a Lánc-hídra történt molinő-kihelyezést is garázdaságként kezelték. A fülkeforradalmárok az egész államapparátust pártjuk szolgálatába állították, beleértve a “független” hatalmi ágakat is.
    Az embereknek fel kellene ébredniük, de ahogy azt többek között Bartus László elemző írásai is megerősítették bennem, erre a magyar nép kultúrája miatt minimális esély sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  21. Eső után köpönyeg…
    Igen!
    Akkor kellett volna lenyomni a kilincset és kiszórni ezeket a parlamentből mikor fent voltunk a lécsőn!
    Mikor Pintér remegve, mint a nyárfalevél próbált jó pofizni előttünk.
    De hát…
    Kónya Péternek meg lehetett volna annyi esze, hogy ezt nem teszi meg.
    Most egy kicsit húzódjon vissza, és melózzon!
    Min?
    Talán meg kellene szerveznie egy összevont állomány gyűlést a Hősök terére az aktív és az ex rendvédelmi állomány részére, bevonva a tűzoltókat, a bányászokat, vasutasokat, és mindazokat akiket szembeköpött a jelenlegi hatalom!
    Egy ember biztos elmenne, lehet jönnének a többiek is.
    A hatás nem maradna el!
    Na jó, vissza valóságba, ahol a többségétől mást nem hallani mint, éljen Orbán!
    Ez van, további szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  22. Még elkötelezettebbekre van szükség!
    -
    Ha a leváltottak képesek lesznek összehajolni, na akkor majd felébredek!)))

    http://nepszava.hu/cikk/1001980-negy-fovarosi-rendorkapitanyt-valtottak-le

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Nyilvánvalóan a diktatúra megnyilvánulása, hogy egy hungarocell performance kapcsán garázdaságot rángatták elő, mert nem az, hanem szabad véleménynyilvánítás. Sokkal inkább szabad véleménynyilvánítás, mint a szalmabábú égetés mellett a kukák, és parkoló autók felgyújtása, vagy a TV székház megrohamozása – na az garázdaság volt.
    .
    Amúgy a jog szerint erre a tettre is ráhúzható, hogy garázdaság.
    “Btk 271. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”
    Ráhúzható, de de azért mégsem rászabták…
    Orbán Viktor! Napról napra jobban gyűlöllek, és valljuk be, sosem szerettelek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  24. “Az ellenzék hazug magatartásának következménye mindez.”
    Ez a lényege az egésznek! A politikusok (mesterházy, bajnai, fodor, szanyi, stb), az ellenzéki véleményformálók (KR, ATV,Kéry, Ceglédi, Magyar Kornélia,Mészáros család, Avar, Bolgár, Kálmán Olga,stb) szorgalmas tevékenysége, állandó relativizálása a történteknek ide vezetett. Alkalmatlanok az elvek melletti kiállásra.
    Az úgynevezett demokratikus ellenzéki pártoknak eszükben sincs megvédeni a pártok DEMOKRATIKUS versengésének szabályait ( a Köztársaság Alkotmánya, választási szabályok, törvények betartása ). Talán nem is tudják, hogy ez lenne az egyik alapvető feladatuk. Ha tudnák, képesek lennének ennek alapján összefogni. Szét van esve ez az egész menthetetlenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  25. Polisztirol szobor ledöntése=garázdaság, internálandó.
    Lánchídra molinó kifeszítése=garázdaság, ez is internálandó.
    Vicc mesélése orbánról=államellenes szervezkedés, ez meg főleg internálandó.
    Vissza a rákosi rendszerbe, mi meg hagyjuk, mint bamba birkák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  26. Tibor 2013. november 1. péntek
    Mily érdekes, hogy a gárdaavatókat, és a náci csőcselék egyenruhás randalírozásait nem így ítélte meg a rendőrség. Azok nem keltenek félelmet, sőt örömet okoznak, mert ugyebár olyanok, mint egy óvodásoknak rendezett vasárnap délelőtti kakaózsúr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  27. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Surján csak hallgasson !
    Ő senem keresztényi, senem demokrata. Egy szélkakás…
    Hosszú utat járt be az Antall kormánytól a mai orbánista, baltás diktatúráig.
    Úgy tűnik ez a rendszer fekszik neki a legjobban, sunyi természetét itt kamatoztathatja a legjobban. Gyűlöli ami csak kicsit is demokratikusnak látszik.
    Kiváncsi vónék, amikor kezet csókol az őt gyóntató püspök “atyának”, agy élő embernek…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  28. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Ez a szobor nem az első Orbanini szobor.
    Emlékszem, még az első Orbanisztán idején valamelyik túlbuzgó igazgató a Vakok Intézetében készíttetett egy orbán-maszkot azzal a módszerrel, ahogy a halotti maszkokat szokták > gipsz ráöntéssel… És a dolognak ez a lényege, mert ehhez az Ürgének oda kellett feküdnie, hogy kiönthessék – gipszből.
    Nem lenne kifogásom e módszer ellen, ha tényleg halotti maszk készült volna hazánk tönkretevője ábrázatjáról…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  29. commandante,
    Hát ez az! A törvény betűit lehet így is értelmezni, meg úgy is – ezt nevezik kettős mércének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. Ugye milyen jók a törvényeink?!
    Ha akarom, vemhes, ha akarom, nem vemhes.
    (Azt pedig szintén megszokhattuk, hogy fideszül a jól ismert magyar szavak is mást jelentenek.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  31. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Na de, meg kell érteni a . b á l v á n y i m á d ó . p o g á n y o k . lelki világát is. Nekik a bálvány az isten, ergo annak ledöntése egyenlő az isteni lényeg megdöntésével…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  32. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    T. Öregszeder !
    .
    Azért emlékeztetnélek arra is, hogy már az első (horthyféle) Betlen kormányban a Szociáldemokraták is helyet foglaltak (kaptak, Horthy beleegyezésével), amiért a kommunisták a baloldal, illetve a munkásosztály érdekeinek elárulásával vádolták Peyeréket > és mint később ki is derült, joggal…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. “tisztelhölgyeimésuraim”
    2013. november 1. péntek
    15:57
    Meg is lett az eredménye egy rémuralommal és egy vesztes háborúval. Seggfejeknek ez kell. Ismétlés a tudás anyja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  34. Tibor
    2013. november 1. péntek
    11:04

    “commandante,
    Hát ez az! A törvény betűit lehet így is értelmezni, meg úgy is – ezt nevezik
    kettős mércének.”
    -

    Most olvastam: tegnap jelent meg Navracsics aláírásával: ismét módosítás történt a bírói korhatárnál.
    Hát nem hülyének néznek mindenkit?! De! Megtehetik?! Igen!
    Péntek délutánonként szoktak módosítani, hétfőig aztán lecsillapulnak a kedélyek, most az ünnepre való tekintettel már csütörtök este megtörtént!
    -
    http://www.168ora.hu/itthon/fidesznek-kedves-alkotmanybirak-70-ev-utan-is-maradhatnak-120205.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  35. csakén,
    “…hétfőig aztán lecsillapulnak a kedélyek…” Ez a baj velünk. Ha pénteken felháborodunk, akkor pénteken kell kimenni, és üvölteni! De vár a család, vásárolni kell, előbb még meg kell csinálni, teaidő van, az asszony már megfőzte a vacsorát, megy a kedvenc sorozatom, majd ha már mások elkezdték… És hétfőre megnyugszunk, és csendben puffogunk tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  36. A szemetet nem takarítják el az garázdaság,ekkor érthető a rendőrségi eljárás, mert nem takarították el a szemetet,csak a hungarocellt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  37. Teljesen igaz, ideje lenne felébredni, s valami igazit csinálni. Ha tovább hagyjuk a jogsértéseket, valóban jöhet az internáló tábor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Sajnos a helyzet vészesen fokozódik.
    Keményedik és keménykedik a diktatúra.
    Hungarocell Orbánt minden sarokra !!!
    Érdekes,hogy napok óta nem tudok a hozzászólásokra szavazni.
    Tudna valaki segíteni ?
    / A pluszoló jel forog és forog,de a szavazat nem megy át ! /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Sándor!
    Ha frissíted az oldalt, akkor átmegy. Nekem is volt ilyen problémám..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Tibor 17,34 !
    .
    Amit itt leírsz, tulajdonképp ez a magyar ugar televénye… Ez termi és táplálja a megalkuvást és a nemtörődést…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Ha ezt a szimbolikus cselekedetet garázdasággá minősítik (törvénybe foglalják), akkor nem tagadhatják tovább, hogy Magyrország államformája
    Alaptörvényes Diktatúra.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  42. Szemely-kultusz megdöntésért, feljelentés!

    http://nepszava.hu/cikk/1002013-feljelentem-magam

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  43. http://feryblog.feryservice.hu/items/fery/2013/11/01/A_Demokracia_alkonya

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Bumburi !
    Köszönöm a tippet,de így sem tudok
    szavazni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  45. H. Sándor
    Nagyon sajnálom. Akkor más a megoldás.Hátha tud még valaki tippet adni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  46. Elnézést kell kérni és a szobrot ismét felállítani . S mindennap friss virágot tenni elé.
    Hátha enyhítő körülmény lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  47. Petőfi üzenete, Mácsai Pál tolmácsolásában…
    http://www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. Váczi Vilmosné

    Igaz, gyáva népnek nincs hazája. Nekünk Minden nép olyan vezetője van, amilyet megérdemel. Sajnos már reményem sincs arra, hogy még az én életemben ez megváltozik, és megszabadulunk a saját népét nyomorba taszító vezírtül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán ellopja a magyarok történelmét 2013. november 1. péntek

Viktor, én is magyar vagyok, de nem fideszes! 2013. október 31. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos