Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán ellopja a magyarok történelmét 2013. november 1. péntek 10:14 Forrás: AN, DK

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán ellopja a magyarok történelmét

Budapest – Semmi sem változik olyan gyorsan, mint a múlt, írta Orwell 1984 című regényében. A történelem hamisítása sokak számára jó üzletnek bizonyult, különösen a diktatórikus hajlamokkal rendelkező politikusok számára. Orbán Viktor és pártja már régen felismerte ezt az igazságot, a Terror Háza Múzeum (múzeumnak nevezik jobb híján) már a múlt megmásítása jegyében született. A Fidesz vezette kormány most magasabb sebességfokozatba kapcsolt: újabb történeti intézetet hozott létre Veritas néven.

A jövőre felálló intézet azonban nevével ellentétben nem a történeti igazság kutatására, hanem a történelem meghamisítására szerveződött. Ugyanúgy, mint a korábban létrehozott Rendszerváltás Történetét Kutató Központ, a Molnár Tamás Kutató Központ, vagy éppen a Nemzetstratégiai Kutatóintézet. Az Orbán-kormány nem elégszik meg a magánnyugdíjak, a földek, a trafikok ellopásával, a közbeszerzések elcsalásával, hanem a nemzet múltját, történelmét is el akarja lopni.

A kormány eddig több mint két milliárd forintot fordított közpénzből ezeknek az intézeteknek a felállítására. Ezek a „kutatóközpontok” azonban eddig semmiféle tényleges tudományos eredményt nem mutattak fel, azt sem lehet tudni, hogy ténylegesen léteznek-e. Mindeközben a kormány a tudományos intézeteket, az egyetemi kutatóközpontokat működésüket súlyosan veszélyeztető elvonásokkal sújtja.

A népet ugyan nem lehet leváltani, az emberek emlékezetének megváltoztatásra azonban a jelen Magyarországén szorgos és alávaló igyekezeteknek lehetünk tanúi.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (49 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +68 ( 82 szavazatból)
Orbán ellopja a magyarok történelmét , 4.8 out of 5 based on 49 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

54 Reader’s Comments

  1. Azért arra kiváncsi vagyok, hogy a “kisegér” (made in hungary), – aki folyamatosan tépkedi a sztyeppei oroszlán bajuszát, hogy harapjon bár bele az EU vastagjába – hogyan fogja átértelmezni az 1948-49-es szabadságharc leverésében játszot orosz szerepet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  2. játszot = játszott, mert a magyar nyelv helyesírási szabályainak betartása mindenek előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  3. Nem volt senki azon a hülye villamoson aki egy jó nagyot fingott volna ,nekem ez a véleményem engem nem fog meghülyíteni senki……………………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  4. Kedves Libikóka!
    Szeretnélek tájékoztatni, hogy 1848-49-ben – egy debreceni gimnáziumban tanító történelem tanár szerint – nem szabadságharc, hanem zendülés volt. Ezáltal az oroszok csak rendet teremtettek.
    És ezt érettségi előtt álló fiatal emberek előtt jelentette ki!!! És még mindig ott “tanít”!! Ha ezt annak lehet nevezni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos