Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz stílusa a sárba húzza az országot 2013. október 17. csütörtök 4:58 | AN

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz stílusa a sárba húzza az országot

Budapest – A Fidesz személyi állományába tartozó közszereplők (szándékosan nem nevezzük politikusoknak őket, az egy másik szakma) azonnal válaszoltak Csányi Sándor MLSZ-elnök bírálatára. Orbán olyan stílust honosított meg a pártjában, hogy emberei képtelenek disztingválni. A politikai ellenfelek megsemmisítésére irányuló arrogáns, embertelen és primitív hangnem teljes mértékben eltorzította a jellemüket és elvette a józan eszüket. Deutsch Csányi Sándor nemi képességeit vonta kétségbe, válaszul egy szakmai vitában. Ez a párt – vezérével az élen – nem üti meg egy útszéli kocsma színvonalát. Közönséges stílusuk környezetszennyezés Magyarország számára.

Miközben Orbán azt állítja, hogy önkényuralmi rendszerét azért érik kritikák, mert a konzervatív értékeket védi a liberális nihillizmussal szemben, emberei olyan minősíthetetlenül ordenáré hangot ütnek meg a közbeszédben, amely elfogadhatatlan civilizált emberek között. Ha valaki vette a fáradságot, és besétált a Parlament könyvtárába, hogy régi parlamenti vitákat és hozzászólásokat olvasgasson, meglepődhetett azon a míves beszéden, helyenként emelkedett stíluson, retorikai képességen, helyenként a politikai ellenfelek felé tett emberi gesztusokon, amelyek a Fidesznek köszönhetően ma már elképzelhetetlenek.

Magyarország általános erkölcsi, érzelmi és intellektuális nívóját elsősorban a közszereplők és a közhatalmat gyakorlók kommunikációs mintái határozzák meg. Az a stílus, amelyet Orbán Viktor a Testnevelési Egyetemen elhangzott hírhedt beszéde után honosított meg, csak a legszélsőségesebb fajgyűlölő pártok szónokainak és irományainak szövegeiben találhatók meg.  Orbán élet-halál harcot hirdetett meg, lángoló gyűlölete megfertőzte az országot. A politikai ellenfelek megsemmisítésére, morális legyilkolására irányuló kommunikációját magukévá tették az alattvalói. Kinevelték a pártszóvivők ocsmány prototípusát, amelynek első mintapéldánya az ifjú Rogán Antal volt.

Rogán volt az első, aki érvelés, szakmai vita helyett kiállt a televízió kamerái elé, és szemrebbenés nélkül belehazudott vitapartnere és a nézők arcába. Minden gátlás nélkül hazudott, tenyérbe mászó módon beszélt mellé, megoldhatatlan feladat elé állítva az érvek ütköztetésére készülő demokratikus ellenfelét. Orbán és a Fidesz szisztematikusan és tudatosan kezdte használni ezt a stratégiát, a szélsőséges és náci pártok kommunikációs stílusát, a goebbels-i propaganda eszközeit, amelyek jelentős része beépült a propagandaelméletbe és a marketing szakmába is. A jelszavak papagáj módjára való ismétlése, a szemenszedett hazugságok gátlástalan sulykolása a vártnál is nagyobb eredménnyel járt, kommunikációs fölényt eredményezett. Az arcátlan hazudozás kiegészült a politikai ellenfelek rágalmazásával, tudatos karaktergyilkolásával, rágalmak terjesztésével, a legprimitívebb indulatok és érzelmek felkorbácsolásával.

Mindez a közbeszédet, az emberek közötti kommunikációt, a személyes érintkezést lecsupaszította, megfosztotta minden humánumtól, civilizációs jellegtől és emberi gesztustól. Kiirtotta a szépet, a kedvességet, a jóságot és a jóindulatot. Háborús légkört teremtettek az országban, egymásnak uszították a barátokat, a családtagokat, a rokonokat és az ismerősöket. Két részre szakították az országot, és saját híveik kohézióját a napi gyűlöletadag bevitelével teremtették meg. Gyűlöletre szomjas szenvedélybetegekké, gyűlöletfejadagtól függő kokainistává züllesztették le immár az ország hatvan-hetven százalékát. Olyan szintre süllyesztették le a magyar emberek kommunikációs, érzelmi és intellektuális színvonalát, hogy az már az emberi érintkezést a testi épséget veszélyezteti. Magyarország gyűlöletgóc lett Európa közepén, állati szintre süllyedt a közhatalom kommunikációja. A Fidesz megmondó emberei és szóvivői ember alatti szintre süllyedtek, és ami szomorú, hogy Selmeczi Gabriella személyében a női nem egy képviselőjét is a moslékos vájú színvonalára züllesztették.

Ennek a tetején ül és uralkodik Orbán, aki mint a drogosoknak a napi belövés, gondoskodik ennek a beteges gyűlölködő állapotnak a fenntartásában. Magyarország elveszítette emberi arcát. Artikulátlan hörgés váltotta fel társalgást, egymást nem ismerő emberek méricskélik egymást utálkozva az utcán és a közlekedési eszközökön. A legkisebb hibára pattanasig feszült helyzet jön létre. Ha valaki vét valamit, azonnal a torkának esnek és irracionális gyűlölet szabadul fel. A magyar valóság a harmadik világháború utáni katasztrófafilmek és horrorfilmek atmoszféráját idézi. Időnként félve lépnek az emberek az utcára, nehogy valamilyen tettlegesség áldozatai legyenek. Orbán eközben arról hazudozik Magyarországon és külföldön, hogy az ő pártja a haza, a család konzervatív értékeit vallja – a vak komondorral a háttérben. Miközben ő maga büszkén mutogatja azt a videófelvételt, amelyen primitív kocsmatöltelékek módjára üvöltöznek egy kocsmában, hogy a fehérvári huszárok hány kislányt hágtak meg.

Ilyen mélyre ország még nem süllyedt. Ilyen züllött vezető rétege ennek az országnak még nem volt. Ekkora tahó közjogi méltóságban még nem ült. Amikor futball-világbajnokságok döntőin  kivételes módon megjelentek állam- és kormányfők, azok emelkedett események voltak. A VIP páholyban ülő vezetők viselkedésükkel tiszteletet keltettek, példát mutattak, nemzetük büszkeségei voltak, akik méltósággal vettek részt egy sporteseményen. Magyarország miniszterelnöke utcai csavargók stílusában köpködi a szotyolamagot. Körülveszi magát az oligarcháival, olyan emberekkel, akik különben soha nem mennének meccsre. Olyan képet festenek, mint egy szicíliai maffia bérgyilkosai a Napoli mérkőzésein. Egyiküket már keresi az Interpol, de nem adják ki a többiek.

Ezek az emberek olyan mértékben elveszítették emberi arcukat, hogy már nem is tudnak civilizált módon megnyilvánulni. Ennek a pártnak európai parlamenti képviselője megteheti azt, hogy az amerikai külügyminisztérium helyettes államtitkáráról azt írja, hogy “ki a fasz az a Thomas Melia?” És erre nem kell lemondania, ez a Fidesznél belefér a politikai korrektség szabályaiba. Kivetkőztek emberi mivoltukból, és már észre sem veszik, miket beszélnek. Így jutottunk el a Hollandiától elszenvedett megsemmisítő vereségig, amikor kerületi fideszes politikusok megengedik maguknak azt az arroganciát, hogy beleszóljanak egy sportág és a sportági vezetés belső ügyeibe. Fejeket követelnek, mint a szomáliai terroristák. Kommunistáznak, de a kommunisták ilyen stílust és ilyen arroganciát nem engedtek meg maguknak. A volt kommunista vezetők úriemberek, angol lordok voltak ezekhez képest. Ebben a pártban a bunkóság magas pozíciókra jogosító ajánlólevél.

Csányi Sándor MLSZ-elnök nem a politikai ellenfelek, hanem Orbán oldalán áll. Orbán embere a labdarúgó szövetség élén. De ugyanabban az alpári stílusban rontottak rá, ahogy azt már politikai ellenfeleikkel szemben megszokták. Hozzájuk képest Csányi kultúráltan válaszolt, világossá tette előttük, hogy szereptévesztésben vannak, semmi közük sem a labdarúgáshoz, sem a szövetséghez. Csányi nem hajléktalan, hogy Kocsis Máté csak úgy belerugdosson, ahogy “jó kereszténydemokrata” módjára a hajléktalanokba szokott. Csányi emlékeztette, hogy Kocsis fogja be a száját, mert saját kerületében sem tett semmit a sportágért. Deutsch Tamásnak felidézte dicstelen sportminiszterkedésének néhány epizódját, miután a közpénzek elherdálásával vádolta meg őt: például az ötmilliárd forintért vásárolt beléptető kapukat, amelyek azóta is rohadnak valami raktárban.

Azonban egy fideszes arcátlansága és pökhendisége nem ismer határt. Nem tisztelnek sem Istent, sem embert, sem valakinek a korát, sem a tisztségét, sem az emberi méltóságát. Kocsis nyikhaj módon azonnal bejelentette, hogy Csányi szavaira sajtótájákoztatón válaszol. Azok az emberek, akik büszkélkednek azzal, hogy tönkreteszik politikai ellenfeleiket, akik naponta rágalmaznak meg náluk százszor különb embereket, akik szitokszóként használják a Magyar Köztársaság volt miniszterelnökeinek nevét, akik a legmocskosabb módon sároznak be mindenkit, a személyüket ért legkisebb kritikára felháborodnak és megsértődnek.

Kocsis még Csányinak is úgy válaszolt, hogy közben másokat is meglázzon, akiknek semmi közük ahhoz, hogy Orbán két alattvalója hogyan gyalázza egymást, mert a Vezér futballcsapata kikapott. Kocsis azt mondta, hogy Csányi stílusa Szanyiéra emlékeztet. Majd kijelentette, hogy utoljára “Gyurcsány Ferenc mondott olyat, hogy valaki fogja be a száját”. Ezek az emberek eltorzult betegek.

Az újpesti polgármester is övön alul ütött vissza Csányinak, amikor azt mondta, hogy “a bankokban nem tisztelik az ügyfeleket, a fociban viszont tisztelni kellene a szurkolókat. Egy MLSZ-elnök nem engedheti meg magának, hogy ilyen stílusban beszéljen a szurkolókkal. Csak egy tanács: az arrogancia lehet, hogy működik bankelnökként, de MLSZ-elnökként elég visszás”. Ez a Fradi B-közép, Szőke Feri és barátai stílusa, akik a misztikus “szurkolók” nevében szólalnak meg. Wintermantel miután lemondásra szólította fel Csányit, most úgy tesz, mintha egy szurkoló lenne. De a Fidesz budapesti választmányának tagja, Újpest polgármestere nem szurkoló abban az országban, ahol a pártelnöke az informális MLSZ elnök.

De a legdurvább beszólás megint Deutsch Tamásé volt. Erről a stílusról talán csak ő és a pártja gondolja, hogy különleges vagy vicces. Deutsch a beléptető kapukról és az ötmilliárd forintról nem mondott semmit, ehelyett először “Laczkó Mihálynak” nevezte Csányit, vagyis lekommunistázta, majd azt mondta: neki tetszett “Sándor bácsi kamikaze stílusban nyomott kapuzárási pánik showja”. A tiszteletlenség és a ripacs tahóság netovábbja. A “Sándor bácsi” kifejezéssel Deutsch nemcsak szemtelenkedik, hanem Csányi Sándor korára utal, összefüggésben azzal, hogy Csányi felvetését az ötmilliárd forint elherdálásáról azzal intézte el, hogy mondatait a “kapuzárási pánikkal” hozta összefüggésbe. Ez közismert módon arra való célzás, ha valaki koránál fogva nemi teljesítőképessége végét járja.

Ennél lejjebb már biztosan nincs. Kedvünk lenne Deutsch Tamás saját stílusában elküldeni őt, de nem tesszük, mert ennek a Fidesz által közvetített kereszténydemokrata stílusnak éppen ez a következménye, hogy elembertelenít. Ezért ennek ellenállunk. Ehelyett csupán felvetjük, hogy Deutsch Tamás nem akarná-e magyarosítani a nevét, ha már úgyis egy fasiszta nacionalista párt tagja és a nyilas házmesterek stílusában kommunikál. Annyi kiválóság, köztük köztiszteletben álló rabbik viselték ezt a nevet. Talán jobb lenne, ha a nevet is elhagyná, ha már mindent elhagyott, ami ezzel a névvel jár. A “Für” például nagyon jól állt neki, miután volt apósa olyan tahókat szentelt fel gárdistának, amilyen ő maga.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (66 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +122 ( 130 szavazatból)
A Fidesz stílusa a sárba húzza az országot, 4.9 out of 5 based on 66 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Kiterjedt levelezést folytatok Magyarországi ismerőseimmel – különféle „pártállású” emberekkel és az a benyomásom, hogy pattanásig feszült a helyzet. Az emberek félnek elmondani a véleményüket, félnek attól, hogy megfigyelik őket, hogy retorziónak lesznek kitéve. Nemcsak állami állásban lévőknél, hanem már magánembereknél is pontosan ez a helyzet. Néha kifakadnak, majd azonnal csönd lesz.
    .
    Félelem.
    .
    Ennek nem lesz jó vége: a lefojtott bomba nagyot robban. Ahogy érzékelem, megindult az erózió a Fideszen belül is – Orbán pedig nem tudja féken tartani az általa felkorbácsolt indulatokat. Dühödten támad mindenkire – az új stílus a körkörös támadás – hogy a cikk végére utaljak: éppen ellenkezőleg, ahogy Für Lajos megálmodta a kilencvenes évek elején.
    .
    Kicsi a világ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (46 szavazatból)
  2. Lehangoló és igaz.Előrevetítette ezt már a parlamentben kockás ingben és farmerben megjelenő rendezetlen külsejű fiatal demokraták társasága.Már akkor felháborító volt úgy a megjelenésük,mint a kommunikációjuk.
    Rég volt. Azóta mérgezik a közéletet,és rombolnak maguk körül mindent. Mára odáig jutottak,hogy úgy viselkednek, mint a megvadult lovak,mennek neki mindennek, és mindenkinek.
    A híveik ugyanazok. Az a mérhetetlen mocskolódás, mások verbális alázása, ma már a jobboldal sajátja.
    Tapasztalhatja bárki, ha valamilyen fórumon kifejti a véleményét bármiről. A fidesz fanok rácuppannak, és mindenhonnan el akarják üldözni a velük egyet nem értőket, és a fideszt kritizálókat.
    .
    Szerintem ezt mindenki otthonról hozza magával. A neveletlenséget, a másik emberrel való tiszteletlen viselkedést. Valamikor azért úgy volt, hogy az iskolázottabb emberek megismerhetőek voltak úgy viselkedés,mint beszéd szempontjából.Kulturált volt a megszólalásuk.
    Ezek ugyan megtanultak öltözködni, de a szájuk mosdatlan maradt.
    Én ezt arra vezetem vissza, hogy ezek az emberek mindent könnyen kaptak meg.Az elmúlt rendszer termékei, akik a szülők után tudnak most érvényesülni.
    .
    Meg kell nézni a felmenőiket.Az mszmp tagság adott mindegyiknek biztos megélhetést, a kölykeik ebből csak annyit vettek át, hogy nekik mindent szabad.
    .
    És tényleg mindent megengednek maguknak! Ami vidéken megy,az borzasztó! Ész nélkül védik Orbánt és bandáját, és képesek tettlegességig ezt tenni.Nem számít a józan párbeszéd velük, egy idő után elborítja az agyukat a fidesz vírus, és átmennek agresszióba. Ma még jobbára verbálisan.
    .
    Nincs messe, ezeket harcra edzik, és az Orbán mindennapos harci kedve megteszi a hatást.2002 óta szép ívet jártak be. Ma már tényleg ott tartunk, hogy meg kell gondolni kinek mit mond az ember, mert sosem tudja mikor botlik egy fidesz által harcedzett bunkóba.
    .
    Teszi mindezt a megfelelni vágyás kényszere.
    Érdekes. Azt még nem láttam, vagy hallottam (lehet hogy tájékozatlan vagyok) hogy ezekről a mocskolódó politikusokról valaki írt volna olyat, hogy egy színházi bemutatón pöffeszkedett volna.Vagy egy hangversenyen.
    Igaz, ezek nem fertőzik magukat a szép beszéd vírusával,vagy a komolyzene élvezetével.
    Itt a baj. A színházakat ugyanolyan közönséges akciókkal,beszéddel lehetetlenítik el, mint vélt ellenfeleiket.Hiányzik a kultúra.Ők meg észre sem veszik a hiányát. Az ország annál inkább.
    Sajnos kevés ember van, aki Orbán szájába zablát tehet. Csányi ma még megteheti. De holnap? Senki ne higgye,hogy sérthetetlen.De mégis. Aki túl sokat tud a vezérről.. Az meg veszélyes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (52 szavazatból)
  3. A Spiegelben megírták már régen:
    ….a diplomáciai követelmények meghaladják OV és munkatársai képességét….
    -
    Kia…dajcstompika, és a sallerosztogató – a zemberek bejönnek.
    -
    Bugrisék országlása – és akkor milliárdokért fogadnak angol tanácsadókat, hogy az ország imázsán javítsanak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  4. bruckenbacker kapitány

    http://nepszava.hu/cikk/1000783-kimeletlenek-a-bkk-ellenorei

    Csak egy kis adalék, mi felé gyalogol az ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  5. Mint írtam pont az előző hszemben Csányi nagyon nagy hibát vétett amikor felült Orbán csahosainak, akiket természetesen Orbán uszított rá, mert csak rontott a helyzeten. Neki semmit nem lett volna szabad válaszolni mert ezzel Orbán malmára hajthatja a vizet, csendben azonnal cselekednie kellett volna. Egy fideszes csak a pofonból ért, illetve abból sem, de legalább addig csendben és nyugton van amíg a földön fekszik és magához tér.
    .
    Miért teszi Orbán?? Mert csak ehhez ért, bomlaszt, ellentétet szít, rohaszt ott is ahol még ő maga is károsultja lehet. Ez az élete, az egész élete erről szól. Nem tud és nem is akar más lenni, ebben érzi a saját erejét.
    .
    Nézzük meg a torz vigyorát. Régen írtam az egyik kutyám volt ilyen torz vigyorú eb amikor kutya ürüléket szagolt és nemi izgalomba jött tőle. Ilyen horkantgató torz fintorral vihog az az ember akit az undorító dolgok izgatnak fel és töltenek el kellemes érzéssel. Ez az ember nyilvánvalóan kóros elméjű.
    .
    Ugyancsak Orbán jobb felső implantátum fogsora egyre jobban elüt színben a baloldalitól, pedig amikor nemrég kapta stimmelt a színárnyalat. Sajnos a kábítószerek rohasztják a fogakat, fénysebességgel feketednek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  6. Eagle
    Milyen jó megfigyelő vagy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  7. @bumburi

    Bár adhatnék belőle mindenkinek. Lehetetlen nem észrevenni, hogy Orbán vagy alkoholos, de inkább kábítószer befolyása alatt áll. Ha nagy felbontású zoomolható képem kellene többet is mondhatnék. De már itt is látható az idegrendszeri hanyatlás, mert a bal szemöldökét ugyan nem vonja fel de mégis a jobb és a bal szeme már nem egyformán nyitott. Ha normál középre néző nem vihogó állapotban is van különbség, az már intő jel lehet. Beteg alkoholista kábítószeres ember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  8. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    A korrupcióra való képesség mellett a suttyosag alapvető követelmény Viktator körül. Bej, de gyönyörű azert látni, hogy don csuti pribekjei egymásnak esnek, Csányi sok tekintetben megérdemli amit kapott, nyilván tudják az ő dolgait is, pl h az MLSZ miert 3x áron épít foci pályákat a keruleteknek. Na, ugye.

    De ez a stílus semmi ahhoz kepest amit a rezsimvaltas utan a néptől fognak kapni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  9. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Vegyük észre a jót is: orban emberei elkezdtek egymás nyilvánosság elott !!! korrupcióval vádolni ! Es mindnek igaza van !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  10. Rengeteg beadvány van a mutyikkal kapcsolatban is az ügyészségre – aztán ezek milyen mély fiókban landolnak holPoltnál, ki tudja!
    Gondoljunk Kaya-ra és Josipra – elévültek, de elévültek 100 milliós tartozások is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  11. https://www.youtube.com/watch?v=4rtrqydCmDY

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  12. @Eagle

    Nem vitatva orbán szellemi állapotát, azért a szemek nyitottsága pl. függ a körülöttük levő kötőszövetek vizenyőjének mértékétől is, ami viszont progresszív vesebetegségre is utalhat.

    Ha már drog: szerintem orbánnak esetében megállhatunk az alkoholnál, annak nála ugye még törvénykezésben is lecsapódó hagyománya van, ráadásul károsító hatásait tekintve az az egyik legszélesebb spektrumú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  13. Ha valaki eddig azt képzelte, hogy ezekkel lehet értelmesen beszélni, érdemes velük érvelni, jobb belátásra lehet őket bírni stb., annak legalább mostantól látnia kell, hogy (1) nem érdemes utánozni próbálni a stílusukat, mert sz*rdobálásban mindig ők lesznek a jobbak és (2) ezek csak az erő nyelvén értenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  14. @Deathstick

    Egy korábbi hszemben ahol jobban látszott az írisz már valószínűsítettem az urológiai problémákat, most is utaltam rá, hogy szemből kellene vigyorgásmentes állapotban látni. Ez idegrendszeri lesz mert pont a bal szeme körül erősebb a vízfelhalmozódás.
    .
    Gondolom alkoholizál és keveri a dilibogyóival, bár egészen biztos, hogy fiatalkorában füvezett és valószínűleg most sem veti meg. Ezt már le nem törli az ábrázatáról. Szerintem narkós a pasas vagy füvezik vagy kábítószer tartalmú pszicho gyógyszerekhez jutott. Gyanítom a stimulánsokat, roboráló szereket alkalmi használatát is, hiszen egyre nehezebben áll helyt nyilvánosság előtt.

    .
    De magamra is vonatkoztatva inkább megismétlem egy régi felhívásom, ” a találgatásnak helye nincs, be kell vinni a klinikára és teljes, beleértve elmegyógyászati, pszichikai kivizsgálásnak alávetni ” mert én még egy jogosítványt sem adnék neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  15. Nem vagyok holista, de jövö tavasszal, mikor ez a horda repul a Parlamentböl, akkora uveg pezsgöt durrantok, hogy…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  16. ” A költő őrült pénzeket keresett nyomoráról írt verseivel.” Ez a Karinthy ugrott be, miután befejeztem László újabb “gyönyörű”, minden bizonnyal ezrekhez eljutó elemzését a szégyenletes kormányzatunkról. Sokadik pontos látlelete ez az ország állapotáról, és kitapintható, hogy az AN olvasottsága, ismertsége erőteljesen növekszik. (Az idézet annyiban sajnos pontatlan, hogy a népszerűséget nem követi anyagi elismerés.)
    Deutsch-nál még emlékeztetnék arra a gesztusára, amelyre, érthetetlen módon nem reagált kellőképpen a média, a közvélemény. Amikor “különleges tisztelete” jeléül beemelte a nevébe az apósáét, ami teljesen szokatlan gesztus, tudnia kellett annak nézeteiről. Aligha hihető, hogy Für Lajos az utóbbi néhány évben “világosodott” meg, és lett a nyilas utód gárdáért lelkesedő miniszter, köztársasági elnökjelölt.
    És még a három KÖZFŐMÉLTÓSÁGUNK-ról: mélyen lehangoló volt látni őket, amint levonultak a Parlament lépcsőjén március 15-én. Ilyen adottságtömegeket vagyunk képesek kiizzadni magunkból?!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  17. Régen hallottam már Szíjjártó Pétertől korábbi kedvenc, gyakran ismételt szavát : BRUTÁLIS. No, erre a bagázsra ráillik a jelző !

    “brutális” szinonimái:

    durva, kegyetlen, kíméletlen, drasztikus, diktatórikus, agresszív, erőszakos, harcias, offenzív, támadó, bántó

    durva, könyörtelen, embertelen, szörnyű, kegyetlen, borzalmas, kíméletlen, ádáz”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  18. Megvalósult Boros Péter álma, a magyar politikai és kultúrális élet vidéki fiúkkal való elárasztásával, és a liberális métely segítségükkel való felszámolásáról. A cikk kapcsán nekem meg erről az egyyszerű parasztember nem teljesen szalonképes, de kifejező mondása jut eszembe, ami így szól: “Amikor a szarból trágya lesz, kocsin viteti magát.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  19. Kia…dajcstompika, és a sallerosztogató – a zembereknek bejönnek.
    Egri nő, nemének szégyene – neki aztán nagyon bejön a vekkeres!
    http://www.youtube.com/watch?v=0khxvHnGUWc

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. Nem csak a fideSS stílusa lehangoló, van az ellenzéki oldalon is elég szörnyűség. A ködösítés terén már ott tartunk, hogy olyan kiváló emberek, mint Heller Ágnes, vagy Ungvári Tamás is elsajátították az újbeszélt. ( Melleslerg megjegyzem, hogy mindkettőjüket nagyon tisztelem, és elvárnám tőlük hiogy Nyíltan nevezzék nevén a fasizmust. ) Ma hallottam az ATV- ben amikor kimondták, hogy a nem fasiszta rendszer intézkedései olyanok mint a Frankóé, vagy a Mussolinié. Korábban meg a korporatív államról is hallottam őket beszélni. Persze az sem fasiszta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  21. Nyul György
    Nem gondolja, hogy fortélyos félelem igazgat?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Ilyen színvonaltalan emberek minden országban vannak. A kérdés kizárólag az, hogy miért pont itt jutottak teljhatalomhoz. Úgy vélem,ez kizárólag társadalmunk elképesztő elmaradottsága, mélyen gyökerező feudális struktúrái miatt következhetett be. Nem véletlen baleset történt; amit ma látunk, szükségszerű végkifejlet. Minden Földi Vadak és Minden Tengerek Halának Ura egy súlyos betegség tünete csupán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  23. Ez a fasiszta maffia az egész országról, amely uralkodni hagyja, állít ki szégyenletes bizonyítványt. Valóban nem a véletlen műve ami ma Magyarországon van, ez az ország soha nem volt és most sem képes ezt a balkáni, közép-ázsiai szintet meghaladni. És amilyen “ellenzék” van itt, illetve hogy a fiatalabb generációk sem mutatják a jelét annak hogy képesek lennének a szüleik generációja által rájuk hagyott szintet meghaladni ( az intelligensebbek ha tehetik elhúznak mint a szélvész amíg nem lövik újra hátba a zöldhatáron a disszidenseket ) nem is várható Magyarországon semmiféle lényegi fejlődés a közeljövőben. A világpolitikai helyzet függvényében örülhet Magyarország ha nem jut a volt Jugoszlávia, Csenenföld, Oszétia, Afganisztán stb. félék sorsára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  24. Selmeczi a női nem képviselője lenne? Esetleg a női igené!
    Más: Sulykolni, az ly. A lesújt a pontos jé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Selmeczi “elvtárs” nő ??
    NEM !!!!
    ez a gágogó szőke pióca csak fidess elv-társ lehet, de nem lehet NŐ !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. Hogy neznek ki!!! Sminkeles nelkul szerepelhetnenek mint statisztak egy kalozhajos filmben. Ott latni ilyen lezulott torz arcu rumos tekintetu figurakat.
    Andy Vajna esetleg meg nem fedezte fel oket?…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. EdCarping:
    nekem meg az jut eszembe: amikor a szar felkerül a polcra rögtön lekvárnak képzeli magát

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  28. Hogy Deutschnak magyarosítania kellene a nevét?
    És Fürre?
    Esetleg Für R. Tamás..?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Mit is kéne Cs(in)ányi…
    ..
    Csányi Sándor, bizony mondom, nem sajnállak,
    ha a NERtársaid végül bedarálnak,
    mi meg hátradőlünk, és élvezzük a show-t:
    lássuk, kinek hozzák előbb a koporsót!
    ..
    A kis Twitter-huszár fog majd elvérezni?
    Vagy Kocsis Máté, az arrogáns kis senki?
    Igazából mindegy, melyik fideSS-paraszt
    sírjára gyűlik majd az idei haraszt.
    ..
    Wintermantel Zsolt is elég merész fickó:
    a falkával ugat a bátor kis tacskó.
    Ki egy Csányi ellen emeli fel szavát,
    elébb gondolja át, hányas is a kabát*!
    ..
    Az ellenzék azért aktívabb lehetne!
    Egy ügyes pártszónok egyet-mást tehetne:
    akár még azt is, hogy Kuncze stílusában
    osztaná a kokit meg sallert a Házban.
    ..
    Mindennap lehetne valamit mondani:
    ügyes bonmot-okkal egyensúlyt bontani,
    kihozni sodrából valamelyik csibészt
    – fideSS-éknél úgyis szűken mérték az észt -,
    ..
    s jót mulatni azon, hogy szívja föl magát,
    kipellengérezni alpári válaszát;
    hagyni, hadd mutassa meg valódi énjét,
    hadd lássa az ország a kormánya “krémjét”.
    ..
    Nem mondom, hogy Göbbels** szellemében tegye;
    az maradjon Vorbild*** a fideSS-nek, ugye…
    De oly cizelláltan, ahogy Kuncze szokta,
    lehetne “osztani” a hordát naponta!
    ..
    Hadd tanulják meg a pökhendi kis bunkók:
    más is forgathatja a “verbális bunkót”.
    Nézném a sok suttyót, amint hebeg-habog,
    ha jól ki van osztva… Osztán meg jónapot!
    ..
    * Wintermantel = télikabát
    ** Hitler propagandaminisztere; a “hazugság atyja”.
    *** Vorbild = példakép

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. “Deutsch Csányi Sándor nemi képeségét vonta kétségbe.”
    Hogy igy vélekedett azon nem kell meglepödni.Deutsch magábol indulki.Ö a nemiélet területén már sokat “bizonyitott.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Nemrég a rezsicsökkentést ellenőrző munkacsoprt elnökét hallottam egy vitaműsorban a közrádióban. Megszólalása jól példázta a fenti cikk igazát. Vitapartnere ott is hagyta a műsort.
    Magánemberként sem, nemhogy közszereplőként így beszélni…
    Más: a moslékos vájú legyen inkább moslékos vályú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos