Ronai and Ronai
AMERIKAI

Vasárnap délután ledöntik Orbán szobrát 2013. szeptember 27. péntek 12:06 Forrás: AN

  • Hozzászólások(14)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Vasárnap délután ledöntik Orbán szobrát

Budapest – Tüntetéssel ünnepli második születésnapját a Szolidaritás Mozgalom. Kónya Péter, a szervezet elnöke a budapesti Clark Ádám térre hívja vasárnap délután az embereket. A programról sok részletet nem árult el, csupán jelezte, hogy mozgalmuk nem csak beszédekkel, de látványos akciókkal is várja a szimpatizálókat. Ezúttal is így lesz, Kónya ígérete szerint senki sem fog unatkozni.

Már csak azért sem, mert ledöntik egy nagy ember szobrát, vasárnap. Valószínűleg egy erre a célra megalkotott Orbán Viktort ábrázoló kompozícióról lehet szó. Hogy a ledöntött szoborral mi történik, azt nem tudni. Talán az, mint egykor Sztálin emlékművével 1956-ban: aki akart és hozzáfért, hazavihetett belőle egy darabkát.

Lehet az is, hogy a Szoborparkba kerül az Orbánt ábrázoló szobor. Még az is lehet, hogy sokan belépnek Iványi Gábor vezette Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség egyházba, és kényszerűségből metodisták lesznek.

A különös egyházügyi törvény miatt van erre szükség. Az új szabályozás ugyanis azt a célt szolgálja, hogy Semjén Zsoltékat és a több más, ugyancsak megélhetési egyházat helyzetbe hozzon, miközben másokat, mint például a MET-et ellehetetlenítse. Mostantól tízezer tag szükséges az egyházi bejegyzéshez. Iványi Gáboréknak, akik a krisnások mellett szinte egyedüliként veszik fel a harcot a szegénység és a kirekesztettség ellen, a hónap végéig kell tízezer tagot produkálniuk.

Bár a feladat teljesíthetetlennek látszik, ahogyan mondani szokták, a remény hal meg utoljára. Aki teheti, menjen el vasárnap délután a Szolidaritás a tüntetésére, döntse le Orbán Viktor szobrát és lépjen be az Iványi Gábor vezette Magyarországi Evangéliumi testvérközösségbe.

Aki nem tud személyesen megjelenni a tüntetésen, az itt letölthető adatlap kitöltésével is beléphet a MET-be.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 28 szavazatból)
Vasárnap délután ledöntik Orbán szobrát , 4.6 out of 5 based on 19 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(14)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

14 Reader’s Comments

  1. Ami a IványiGábor egyházát illeti, én is belépek tiszteletbeli metodistának ha szükség van rám. Ez a Testvérközösség valójában a más egyházak által kiforgatott krisztusi elveket képviseli. Az evangélium ami a nevében szerepel ugyan valóságtartalmát tekintve egy kicsit sántít, leginkább a katolikusok által végrehajtott hamisítások miatt, de ez az egyház inkább a felvilágosodás szabadság, egyenlőség, testvériség jelszavát igyekszik megvalósítani. A mai hitvány fasiszta kormány ezért üldözi őket. Ha kell, és is belépek a tízezer tag közé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  2. Lesznek-e a szobordöntésnél annyian, mint amennyien egy ételosztásnál megjelennek?!
    Nem igazán bízom én ebben…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  3. Iványi Gábor előtt minden tisztességes ember leveheti a kalapját mert Ő az egyházi alapítványa az egyetlen az egész országban akik AZONNALI segítséget nyújtanak a rá szorulóknak. Ez a mai Magyar országon teljesen egyedül álló teljesítmény. Saját tapasztalatomat irtam le. A segítséget én kértem egy nagyon kedves régi ismerősömnek. Kérdezés nélkül azonnal segítettek neki. Ott aztán tovább is egyengették az útját és szállást is biztosítottak neki. Ez teljesen a csodával egyen értékű most itthon. Ezért minden tiszteletem Iványi Gáboré és csapatáé. Nem hogy az egyház nevet megérdemlik hanem még sok pénzt is kaphatnának ezen cselekedetükért hiszen embereken segítenek. Aki nem él az utcán annak még nagyobb toleranciával kéne viseltetni a szegény emberek felé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  4. Ez egyszer helyes döntés született.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  5. “ledöntik egy nagy ember szobrát”
    Talán egy kis ember nagy szobrát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  6. Kis ember, hát itt a véged
    Bár a legeslegeslegújabb kutatások szerint még mindig a 3xbóvlis vekkeres a legnépszerűbb (szegény Magyarország!), azer sokan vannak akik nem annyira rajonganak érte!)))
    http://www.youtube.com/watch?v=-4-IzpcFhbU

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  7. Szerintem dőreség belépni a METbe. Ugyanis ha meglesz a 10e tag, akkor 12re emelik a tétet. És ha az is meglesz, akkor a Gábor keresztnevűeknek tilos lesz egyházat vezetni. Sorolhatnám. De végülis az egyik honatya kimondta az igazságot: ez nem jog, hanem kegy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  8. A helyzet az, hogy akkor is be kell lépni, ha kegy. Meg kell mutatni, teszel is valamit ellenük. Ha 12 ezren, akkor annyian. Ha fél millióan, akkor annyian.

    A világon bárhonnan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  9. Iványi Gábor igen, de Kónya Péter?
    Szelíd leszek, ha azt mondom, hogy bárki mellé azért mégsem állnék oda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (14 szavazatból)
  10. commandante
    Nem kell odaállni. Elég ha kitöltöd, és aláírod a fentebb jelzett adatlapot. Én megtettem, mert odaállni én sem fogok Kónyáék mellé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (12 szavazatból)
  11. Minden igaz ember kitölti a nyilatkozatot. Sőt, még én is. Nem Kónyáról van szó, hanem Iványi Gáborról, és azokról, akikért dolgozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  12. nem értem az árukapcsolást. miért kell a már korábban selejtnek, alkalmatlannak bizonyult kónya mozgalmát összekapcsolni az egyébként bigott ateistaként is támogatandó lelkész megpróbáltatásaival? kónya nem, iványi gábor igen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  13. “http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/329792_lapszemle_meglehet_ivanyiek_tizezer_tamogatoja”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos