Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Orbán-család tolvajai: egymillió a hallgatás ára 2013. szeptember 22. vasárnap 8:19 Forrás: AN

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Orbán-család tolvajai: egymillió a hallgatás ára

Felcsút, Orbanisztán – Lassan, de leginkább sehogyan sem nyomoz a bicskei rendőrség a felcsúti fatolvajok után. Hiába, hogy rájuk testálták az ügyet, nincs abban semmi meglepő, hogy vonakodva halad a kutakodás: az elkövetők, pontosabban jelenleg még csak gyanúsítottak Tiborcz István és családja.

Ha lenne valaki, aki ne tudná: Tiborcz István Orbán Viktor veje, így azután senki sem csodálkozik azon, hogy a bicskei rendőrség mindmáig nem hallgatta ki a  fontos tanúkat, köztük a feljelentést tevő újságírót és lapját, a Népszabadságot. Pedig fotók is bizonyítják, hogy a nagyon tehetős Tiborcz család más erdejéből lopta a fát.

Idáig eddig is sejteni lehetett, hogy a nyomozás lassúsága mögött milyen okok rejlenek. Ez a sejtés mostantól bizonyossággá vált. Kiderült ugyanis, hogy a felcsúti önkormányzat a nyáron egymillió forinttal támogatta a bicskei rendőrkapitányságot. Nyilván sok pénze van a felcsúti önkormányzatnak, annyira sok, hogy még más települések rendőrkapitányságát is pénzeli.

Felcsút polgármesterét Mészáros Lőrincnek hívják, és ő szintén igen jó kapcsolatokat ápol Orbán Viktorral és családjával. Mészáros úr nemcsak a település első embere, de családja révén számos nagybirtok bérlője és haszonélvezője, dohánykoncessziók büszke tulajdonosa.

Tiborczékat tehát nem fenyegeti a veszély, hogy gyanúsítottként hallgatják ki őket a falopási ügyben. Pedig bizonyítékok vannak, szemtanúk és fotók támasztják alá a bűncselekményt, ám az egymillió forintos támogatás, de főként az Orbán családdal való személyes és jó kapcsolat védettséget biztosít nekik.

Amíg Orbán Viktor a miniszterelnök Magyarországon, és az Orbán-rezsim uralkodik a magyarokon, addig a Tiborczoknak nincs mitől tartaniuk,.

Igaz, nincs már mitől félnie Bara Józsefnek sem. Ő az a férfi, akit az idén tavasszal két rendőr annak és módja szerint kihallgatás címén agyonvert. Bara Józsefet egy láncfűrész ellopásával gyanúsították, igaz, a vád nem igazolódott be. Bara Józsefnek volt viszont más bűne: nem ismerte Orbán Viktort, és valószínűleg azt sem tudta, hogy kicsoda Mészáros Lőrinc, vagy éppen Tiborcz István.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (47 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +70 ( 72 szavazatból)
Az Orbán-család tolvajai: egymillió a hallgatás ára, 4.9 out of 5 based on 47 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. Abban a zországban nem megy a demokrácia. Nem megy, és kész. Ezeknek egy diktátor kellene, de nem egy ilyen orKbán- féle kretén, nyikhaj senkiházi, hanem olyan, mint Francisco Franco, vagy Salazar volt. Akik ugyan egyeduralkodók, meg minden, ami politikai értelemben ezzel jár, de ez a fajta brutális, ember alatti korrupció, amit a magyar állammaffia és kitartottjai művelnek, nem volt jellemző.
    .
    Nagyon rossz ilyet még csak gondolni is, de hát ez jutott eszembe most. Nem mintha egyetértenék az olyan redndszerekkel, de másképp orKbánisztánban nem megy, ahogy látom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  2. Szerintem az 1 millió nélkül is hallgatna a rendőrség. Az egész országban ez van.
    Országszerte derülnek ki ilyen olyan fideszes disznóságok, de csak az alja fideszeseknek a hangját lehet hallani,amint védik a mundér becsületét. Nagyokat néznek, ha valaki cáfolja őket, és megy a drót, a járási kormányhivatalba.
    Addig feszítik a húrt, míg elpattan. A mini ember nagyon magabiztos.
    Lehet hogy ilyen ellenzék mellett más bűnözők is azok lennének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  3. Felcsút az ország különleges körzete, ami mágnesként vonza az adóforint-milliárdokat és taszítja az igazságszolgáltatás embereit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  4. Bumburi, és akkor én vagyok a hunyó, ha azt mondom, hogy ok..ni támad kedvem akkor, amikor Bajnainak kiegyezni akar, és ugyanerre támad kedvem akkor, amikor kiszorítósdit játszik nemtelen eszközökkel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  5. Azért annak az 1 milliónyi közpénznek nyilván megvan valahol LIÍRVA az oka!
    Mármint, hogy mir ítélte oda a felcsúti önkormányzet (aláíró!) illetékese.
    Tőle egészen pontosan megtudhatja nyilván, bármelyik ottani polgár, meg akármelyik (hivatalból) vizsgálódó illetékes is.
    -Gondolom én…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Gyöngyi Péter
    Mondtam én valaha is ilyet? Én nem írtam neked ilyet, már abból az okból kifolyólag sem, hogy egyetértünk. Az más, hogy én más szót használtam volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  7. Ez a kép nem más, mint hogy nyaljátok ki!
    Tehettek egy szívességet!
    Én már azon ki sem akadok, ami a történet háttere!
    Aki felnőttként végig élte a mögöttünk lévő 23 évet, az már ez ügyben, semmin sem csodálkozhat, hanem ezen a fotón és annak üzenetén!
    Az ellenzék meg megegyezni akar!
    És még mindig az a szlogen: Gyurcsány takarodj!
    Az ATV – az egyetlen pártatlanságot mímelve, sasszézó csatorna – betelefonáló
    műsorában, a riporter ” tárgyilagos ” mondata, de hát önt gyűlölik miniszterelnök úr, miért akadályozza a demokratikus összefogást?
    Vagy, amikor valaki betelefonál és azt a véleményét merné kifejteni, hogy öszöd……………….., akkor az csúnya dolog volt, ezt nem szabad mondani ( mondta a riporter )
    Mikor állnak fel a média szereplői, hogy ebben a mocsokban, nem hajlandóak tovább részt venni?
    Mikor merik ezeket a kérdéseket a Fidesz pártpolitikusainak feltenni?
    Nagy bátorságra vall ezt Gyurcsány Ferencnek mondani, nap-mint nap, amikor egyáltalán szót kap!
    És nagy bátorságra vall Bajnaitól, hogy a rakás, nagyot csinál, ő is ráugrik azokra, akiknek a szavazatára szüksége van az egységes összefogásnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  8. jav: kicsi a rakás nagyot csinál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  9. Bumburi, dehogy is mondtad!
    Elnézést, én ezt neked írtam, de általánosságban gondoltam.
    Tényleg elnézést kérek, ha magadra vetted, nem szántam senkinek, de a beíró indulatokban benne van, és a mondandómba beleszőttem : ((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  10. Ez a kép nem más…. mint egy ordenári gics. Mi a francot keresnek a fiatalok a traktoron. Orbán lánya mint dolgozó parasztlány!?. Ez még a pirossal hímzett falvédőknél is gyomorforgatobb. Ezek mondjak a frankot, és még hallgatnak is rájuk.
    Ráadásul ezzel a tarktorral lopták a fát ? Ennyire pofátlanok még a komcsik sem voltak, pedig azok tanítatták Orbán papát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  11. http://www.youtube.com/watch?v=fyOWWdQ46aQ

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. CommonSense
    2013. szeptember 22. vasárnap
    12:02

    CommonSense, azért tudott vérmentes rendszer váltás lezajlani Magyarországon, mert azok a bizonyos “komcsik ” tényleg nem voltak pofátlanok !
    Az a rendszer, nem volt életképes:
    Azt a rendszert, ha nem akartunk belepusztulni, át kellett alakítani.
    Ezt egyértelműen, a gulyáskommunizmus bizonyította be, ami nem máshol volt, mint Magyarországon!
    Sokan éltek és sokan visszaéltek ezzel!
    Voltak olyanok akik megúszták, és voltak olyanok, akiket félre állítottak.
    A legemlékezetesebb név Czinege – akit ugyan felfelé buktattak – de erre, KGST kapcsolatai és a nagyobb botrány elkerülése miatt volt szükség.
    Egyébként ez a felfelé buktatás, félre állítás volt!
    Általánosságban viszont olyan visszaélésekre, – mint most már ami rendszerszerűen zajlik, – nem volt példa!
    A rendszer megbukott, mert a természet törvényszerűségeinek megfelelően, meg kellett buknia, de köztörvényes bűnök, nem maradhattak büntetlenül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  13. szégyen és gyalázat amit ezek a degeneráltak müvelnek!
    az esküvöi képet nézve eszembejutott, hogy szerintem a csuti menekült már ráparancsolt a fiatalokra, a választásokra nekem csináljatok unokát, azzal is villogni akarok az erre (is) nyáladzó véremberek és vénasszonyok szavazataiért (ha már nyugdijemelést nem fogok adni nekik!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  14. “…köztörvényes bűnök, nem maradhattak büntetlenül…”
    .
    - Nem akarlak elkeseríteni, de persze, hogy büntetlenül maradhatnak.
    .
    Ne viccelj már, hát nézd meg, miféle szadista kannibálok úszták meg a II. VH után máig bármiféle felelősségre vonást- nemzetközit, és hazait egyaránt. Pol pot és bandája nagy része, burmai hóhérok, enver hodzsa, bokassa, robert mugabe, arafat és bandája, todor zsivkov és kitartottjai, khomeini és gyilkosai, stb, stb.
    .
    Orkbán és szemét családja, kegyencei ehhez képest kispályások, összes mocsokságukkal együtt, és sehol semmi. És nem csak “hatalmi érdekek” miatt, sőt, egyáltalán nem azok miatt, mivel a felsoroltak nagy része semmiféle hatalmi érdekcsoportnak nem tagjai, nem is voltak azok.
    .
    Mégsem foglalkozott velük a kutya sem.
    .
    Akkor mit várunk az orkbanda “megbüntetésétől”, ki fogja megbüntetni őket, hát még leváltani sem lehet ezt a söpredéket, mivel a népük nagy része nem akarja őket megbuktatni!
    .
    Hagyjuk már… megbüntetni ezeket… ugyan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  15. Kár ezen csodálkozni.
    Ez a banda már az első OV kormány alatt bemutatkozott. Ez a nép megérdemli. Aki teheti, kimegy.
    Véleményem szerint annak van ebben az országban joga siránkozni, akik :
    1. nem szavaztak egy programnélküli pártra 2010-ben
    2. kijártak olyan demonstrációkra, amelyek nem hozzájuk köthetők. Érdekes, hogy a rendvédelmis nem megy a pedagógusokéra, stb.
    3. akiket zavar, hogy a 2/3-os kormány nem tesz rendet az egészségügyben, hanem inkább legalizálja a hálapénzt, az alá-fölé rendelt viszonyt.
    .
    Be kell látnunk, hogy a magyarok jó részének ez a banda megfelel, tetszik nekik.
    Én ezen a traktoros falopáson nem csodálkozom. De csodálkoztam azon, hogy egy 27 éves fiatalember hogyan lehet igazgatósági tag egy Közgépes cégben.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  16. A kormányváltás után a bicskei kapitányt és bűnügyi osztályvezetőjét. vagy alov.jét biztonsági őrként kell majd foglalkoztatni. És az összes nyalonc korrupt tisztviselővel hasonlóan kell elbánni, aki bármikor is feladata végzésénél nem a szakmai kívánalmaknak és a tisztességnek akart megfelelni, hanem a maffia elvárásainak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  17. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Vigyázz, vigyázz te csökött kis tébolyult zsebdiktátor! Bűn nem marad büntetlenül.
    Előbb utóbb téged is elér a végzet, hamarabb , mint gondolnád.
    A pénzt és a talmi dicsőség múlandó dolog, meghalsz te is , te kis bélféreg!!!
    Dicstelenül és megvetten, sírodra köpni fog az utókor, ha egyáltalán érdekli őket.
    Életed most is rettegésben telik , nincs egy nyugodt pillanatod:-)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Ha egy ‘állítólag’ jómódú család lopással szerzi be télire a tüzelnivalót, akkor mit csodálkozunk azokon, akik a 48 e.ft-os eget rengető bérükből nem tudják megvenni és kénytelenek az erdőben összeszedni a tüzelnivalót!
    Ha a Tiborcz családnak traktor számra lehet lopni a fát, akkor másokat se büntessenek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. Zsigmond! Ezeknek nem a fa kellett, hanem a terület, amin a fák voltak. Ugyanis be van ékelődve a nagys úrék birtokai közé, ők pedig egyesíteni akarják azokat. Tettek hát egy megalázó ajánlatot a tulajdonosnak, aki egy idősebb hölgy, ő meg nem adta annyiért, hát bosszúból kivágták a fáit.
    Bizony ez orbanisztán, ahol a hűbéresek büntetlenül terrorizálhatják, kisemmizhetik a nekik nem engedelmeskedőket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  20. A legszebb, hogy a polgármester tette bizonyítottá VESZTEGETÉSSEL, hogy ténylegesen ki lopta a fát nagyüzemileg.
    Tehát egy kis önkormányzat közpénzből támogatott ellenszolgáltatás nélkül egy nagyot! Ráadásul az összeg mértéke a rendőrség üzemeltetése szempontjából nem is érzékelhető, tehát ténylegesen csak a megvesztegetés bizonyítására volt jó, illetve arra, hogy további bűncselekményekbe mártották magukat.

    A tudatlan és rosszindulatú bábpolgármester annyira gyűlöli az áldozatot is, hogy nem nekifizetett, hanem egy másik település hivatalát vesztegette meg, pedig ha minimális szürkeállománya lett volna, akkor az áldozattal rendezhette volna le, minden további incidenst, későbbi le nem mosható botrányt megelőzve, amely ilyetén fordulattal sokkal nagyobb kárt fog nekik okozni.
    Nem lehet, hogy a pógámester végül is a demokratikus oldal beépített ügynöke? Ilyen olcsón ilyen ütős botrányt nem tudott volna senki sem kirobbantani. Nekem megérte az orbanisztánfalvi önkormányzat 1millióját!
    (Bár a diktatúrában nem érzékelem reális veszélyét, hogy az áldozatot kártalanítanák!)

    Azon mélázgattam, hogy Kádár milyen gyakran járt ki a szegények fáit ellopni, vagy látta valaki Gyurcsányt az éjszaka leple alatt visszaosonni a Margit-sziget fáit fűrészelgetni, ahol napközben futóedzésnek álcázva figyeli ki a terepet, és kutyájával jelölteti meg a kiszemelt fákat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. Gyarapodott a virtuális blogom!
    Meseszám! 13.
    Na, nyugi megfigyelő, 3 hétig nem leszek.
    Ha bár szerintem, egy ügyes vírus, amit nem sikerült még kiírtani a rendszergazdának.
    Mondja ezt egy ny. rendszergazda.
    Köszönöm a kitültetett figyelmet. Pá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. A kisember nem kapta vissza kaszáját, tőlük nem vették el a traktort (mint köztörvényes bűncselekmény egyik eszközét) sem a fűrészt (mint a másik eszközt).
    Nem is fogják, hiszen nyomozással kéne bizonyítani – vagy elvetni – a bűncselekmény elkövetését.
    Ebből is látszik, hogy Magyarország jogállam, hiszen nincs meggyanúsítás, ezért nincs nyomozás, tehát automatikusan életbelép az ártatlanság vélelmének gyakorlata!
    .
    Őrjöngő Zsebdiktátor
    2013. szeptember 22. vasárnap
    17:09
    “…sírodra köpni fog az utókor…”
    Igen, az utókor.
    Jut eszembe:
    A körzeti megbízott haragyszik a falu egyik cigányára, de nem bizonyítható rá semmi törvénytelen. Megpróbálja tőrbe csalni:
    - Te! Gazsi! Szereted te Orbán Viktort?
    - Nem!
    - Szeretnéd, ha sokáig lenne vezetőnk?
    - Nem!
    - Ha meghalna, elmennél-e a TEMETÉSÉRE?
    - Nem
    - No, de a temetés után csak-csak lesz@rnád a sírját?
    - Nem!
    - Oszt’ mé’ nem?
    - Nem szeretek sort állni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  23. Hol a Q..a életben vannak az ellenzéki képviselők ??! Nincs aki odaszóljon a maffiózó belügyérnek , vagy annak az együgyű navracsicskának , hogy ugyan mondjon már véleményt !! Amint olvastam , még az eredeti tulajdonos ellen kavarnak , mert engedély nélkül vágta ki az erdőt !! Ez a RABLÓ MAJOMPARÁDÉ pedig megfelelt a próbán , ezért nősülhetett be ebbe a mocskos galeriba , ő is hamarosan még nagyobb rablóvá válhat !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  24. Kedves Gyongyi Peter. Eszembe sem jutott a komcsikat eltetni. Hala Istennek hogy vege annak az idoszaknak. Csak a hasonlosagra akartam ramutatni, azzal hogy egy lapon emlegettem victorral. A komcsik megprobaltak adni a latszatra, orban-t mar a latszat sem erdekli. Nekem mar a Medgyessy kormany elott elegem lett MO-bol azota nem is vagytam soha vissza. Az akkori helyzet azonban sokat romlott, es ebben mint a szoci mint a mostani gazemberek reszesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Ezt nem gondoltam volna. Meg a lanya is taho:

    http://szuperblog.hu/bravo-best-of-orban-rahel-szakdolgozata/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Ilyen nálunk nem történhet ami a cseheknél, mert a fehérgalléros bodzaszedőknek mindent lehet, a kicsiben utazókat, na azokat még agyon is verhetik a kihallgatáson:
    http://hvg.hu/itthon/20130617_PM_Poltnak_peldat_kene_vennie_a_cseh_razz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Ady Endre:

    Nekünk Mohács kell

    Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
    Veréshez szokott fajta,
    Cigány-népek langy szivű sihederje,
    Verje csak, verje, verje.
    Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:
    Én magyarnak születtem.
    Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,
    Üssön csak, ostorozzon.

    Ha van Isten, földtől a fényes égig
    Rángasson minket végig.
    Ne legyen egy félpercnyi békességünk,
    Mert akkor végünk, végünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Mit keres a fiatal Bódi Margó a traktornál?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A felcsúti csodacsináló 2013. szeptember 22. vasárnap

Budapestig ér a felcsúti polip karja 2013. szeptember 19. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos