Ronai and Ronai
AMERIKAI

A felcsúti csodacsináló 2013. szeptember 22. vasárnap 8:33 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A felcsúti csodacsináló

Budapest, Felcsút, Orbanisztán – A Nemzet Mutatványosa soha sem fogy ki a trükkökből, a kalapjában mindig akad egy nyúl, amit előhúzhat. Ha meg már nyúlra sem futja, akkor még mindig ott vannak az ígéretek, azokkal teli a padlás. Szerinte a magyarok balga népség, akik inkább hisznek a szemüknek, és a tapasztalataiknak, mint annak, amit a Kedves Vezető nekik mond.

Orbán Viktor feladta a tényekkel való hasztalan hadakozást, visszavonulót fújt a csatatéren, mostantól már kizárólag előre tekint. Nem néz a lába elé, emiatt előfordulhat, hogy időnként hasra esik, és akkorát tanyázik, mint az ólajtó. Nem szánjuk, de nevetni ma még csak magunkban merünk rajta.  Sajtója, frekvenciája, hullámhossza dögivel, hogy elhitessen a néppel bármit. Hogy a fekete fehér, a kicsi nagy, a kevés pedig sok.

A nulláról nem lesz könnyű bebizonyítani, hogy végtelen, de a legjobb koponyák már dolgoznak a megoldáson, a választásig meglesz az is.

Van feladat, több is, mint elég. A forint beteg, az államadósság nem csökken, a foglalkoztatottság nem nő, az oktatás romokban, a kórházakban rekordhosszúságúak a várólisták, semmi sem lett az ígéretekből.

Ezért muszáj most hátat fordítani a valóságnak, ezért kellett lekicsinylően nyilatkozni a Kossuth rádióban a magyarokról. Hogy a kormányzás jó, de az embereknek semmi sem elég. A népet kellene leváltani, de ez a tudomány mai fokán nem megy. Lehetne másik népet keresni a mostani helyett, olyat, amelyik még a mostaninál is balgább, türelmesebb.

Másokat kinevezni magyaroknak.

Nem könnyű a Nemzet Mutatványosának élete, a saját becsapásával még csak megbirkózna valahogy, de közel tízmillió magyart átvágni embert próbáló feladat.

Orbán úgy döntött, az a legegyszerűbb, ha mostantól csupán a jelenben és a jövőben él. A múlt már nem létezik a számára, ami volt, az nem volt. Semmi nem változik olyan gyorsan, mint a múlt, hirdette Orwellnél a Nagy Testvér. Orbán most már a fülkeforradalmat is letagadja, nemrégiben Magyarország tiszteletbeli konzuljai előtt mondta, hogy nem volt semmiféle forradalom. A Nemzeti Együttműködés Rendszerét is álmodtuk csupán, akár az Alaptörvény asztalát, és a többi szánalmas bohóctréfát. Egymillió új munkahelyet, azonnali és radikális adócsökkentést, hétszázalékos gazdasági növekedést, jólétet, biztonságot, élhető életet soha senki nem ígért a magyaroknak.

Ez az új irány: hazudni bolondulásig. Vésse jól az eszébe mindenki: nem volt soha semmi, és most is csak az van, ami majd lesz.

A valóság illúzió, egyedül a remény a realitás.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (49 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +81 ( 83 szavazatból)
A felcsúti csodacsináló, 4.9 out of 5 based on 49 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. A felcsuti ODACSINÁLÓ!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  2. Szerencsére legalább az internet emlékszik. Nem árt, ha mi is, mert a Disznófejű Nagyúr tobzódásában az új disznóságok könnyen elhomályosítják a korábbi disznóságokat, például ezt:
    labanckurir.wordpress.com/2012/10/01/orban-viktor-beszede-a-nemzeti-osszetartozas-emlekmuvenek-felavatasan-opusztaszeren/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  3. “Látjátuk feleim szümtükhel,
    mik vogymuk: isá, por ës homou
    fogymuk.”,
    és az is fogunk maradni,ha nem teszünk a szélhámos,lélekölő handabandázás ellen!!! Fel 2014-re !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  4. Mivel a témához itt pontosan illik, ide is bemásolom a linket a “Forradalom megtagadása” címen. Abban az esetben, ha maradna a “forradalom”, valóban lehetne az “alkotmányos rend erőszakos megdöntése” címen akár büntető eljárást is indítani.
    A videón nagyon jól követhető a változás.

    http://propeller.hu/itthon/2780686-orban-szerint-megsem-tortent-forradalom

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  5. Nagy mutatványos Orbán… Előre menekül, nehogy az alkotmányos rend megdöntésével lehessen vádolni.És milyen ügyes! Nagykövetek előtt teszi mindezt.
    Már csak azt várom, hogy mikor vonja vissza az embereit, hogy a fékek és ellensúlyok rendszere helyre álljon.
    Attól hogy egy kacsát libának nevezünk, attól az még kacsa marad, és hápog továbbra is.
    Az együgyűje!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  6. Vigyorog mint egy jóllakott napközis. Minek őrül, hogy vigyáz rá a TEK? Egyértelmű, hogy kárörvendően kineveti a saját népét. Vajon, hogyan fogja végezni semmirekellő életét? De vajon, hogyan végzi ez a tunya halogató Pató Pál Úr nép.
    .
    Orbán mondta röhögve. “A magyarok hátán fát lehet vágni” . Hallottátok magyar honfitársaim Orbán igéjét??? Jó ez így?? Rendjén van ez így?? Azért szavaztátok meg, hogy a hátatokon fát vágjon???
    ———————————-
    “Életét így tengi által;
    Bár apái nékie
    Mindent oly bõven hagyának,
    Soha sincsen semmije.
    De ez nem az õ hibája;
    Õ magyarnak születék,
    S hazájában õsi jelszó:
    „Ej, ráérünk arra még!”

    Petőfi Sándor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  7. A mások (itt a választópolgárok) tudatos átverésére én nem a csocsacsináló jelzőt használnám.Az embertársaik sokkal kisebb tételekben való megtévesztőjét csalónak nevezik, és a Btk. megfelelő pontja alapján elítélik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  8. A nagymagyar, a magyarok legnagyobbika mondása: a magyar csak erőböl ért.
    Ne felejtsük ezt sem!!!!!!
    Eagle: én nem szavaztam meg ezeket, de ettől még én is bűnös vagyok, mert tűröm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  9. “..Vajon, hogyan fogja végezni semmirekellő életét?..”
    .
    - Valószínűleg irgalmatlanul gazdagon, max. annyi nehézsége lesz, hogy nem öregség miatt fordul fel, hanem érrendszeri, vagy ennek következményeképp fellépő betegség miatt. De senkinek ne legyenek illúziói, ez évtizedekig fog tartani, és addig az orKbán klán szó szerint uralni fogja az egész Zországot, olyan középkori feudalisztikus jelleggel. Mert hogy:
    .
    “..Azért szavaztátok meg, hogy a hátatokon fát vágjon?….”
    .
    - Nem azért, viszont ezt teszi, immár teljesen nyíltan, és egy- két, erő néküli csoportot leszámítva senkinek egy szava sincs ehhez orKbánisztánban. Még azoknak sem, akiknek már minden mindegy, így nem lenne vesztenivalójuk, és/ vagy az orKbán- maffia tette őket tönkre (pl. dohányboltosok és családjaik legutóbb, tízezres léptékű tömeg).
    .
    Senki nem lázad, akik megtehetnék, azok sem. Nem csinálnak a leg penetrásabb hullaszagú mocsokságból sem nemzetközi balhét (pedig lehetne), itt az AN- en már alaposan kielemeztük többen is, miért.
    .
    “…a magyar csak erőböl ért…”
    .
    - Azt én nem tudom, nem gondolom, hogy ez akár a többségre is igaz lenne.
    .
    De az biztos, hogy ugyanez a többség egyszerűen imádja hallgatni, hogy “győzelem, legyőztük, siker”, stb. És ha látják, hogy mégsem győzelem meg siker, sőt, pont a a Zellenkezője, akkor jön, hogy mindennek az okozói a Zájemef, a Zidegenek, a Tőke, a zsidókok (azok főleg, mer’ mán a Dunát is ellopták/ megvették, elvezetik), a Zusákok, a Multik, és újabban már a külföldön dolgozó, vagy oda menekült magyarok az okozói.
    .
    Főleg ez utóbbiak mostanság, mert az meg hazaáruló mind, és idegeneknek adózik, ahelyett hogy a Zország (nem létező) munkaerőpiacán helyezkedne el, és dolgozna a nemzetéért.
    .
    Igazából nekem ez a leg félelmetesebb az egészben. Most akkor mi lesz, ha az orKbáni szörnyrendszer radikalizálódik, lefognak majd mindenkit, aki a zutóbbi években külföldön tartózkodott hosszabb ideig, mondván, népellenség mind, meg ilyenek? Vagy, a családtagjaikat kezdik kikészíteni, akik a Zoprszágban maradtak?
    .
    Nem lepne meg, ha ez az idő a következő években eljönne. Mert itt orkváltás nem lesz, az biztos, így az orkok tovább fognak őrjöngeni, ki tudja, meddig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  10. Navracsics: “nem ígértünk Kánaánt”

    2013. szeptember 19., csütörtök, 20:53
    Szerző: MTI
    Elnézést, ez is lehetne téma!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  11. Gyöngyi Péter:
    Még ,hogy nem ígértek! Még a nap is másképp süt azóta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  12. Hm, tények és remények… Orbán szájából ez az eszmefuttatás színtiszta szillogizmus. Gondoljunk csak arra, mit is mondott nemrég: “Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek!” Vagyis, ez az aranyköpése sem más, mint a szokásos figyelemelterelő halandzsa, és pont az ellenkezője igaz. Mert mit is állít tulajdonképpen? Egyáltalán nem azt, hogy az ország helyzete katasztrofális, és reménykedjünk, hogy jobb lesz. Hanem azt, hogy a tények nem az igazság részei, az igazság a tények mögött van, az ő virtuális valóságában. Csupán – természetesen persze a bajnai-gyurcsány-mesterházy maffia kártékony tevékenységéből kifolyólag – ezt még nem minden zember látja tisztán. De reménykedni kell, hogy hamarosan tisztul a kép, és egyre többen lesznek, akik megvilágosodnak, és felismerik igazi érdekeiket. Pontosabban azt, hogy létezésüknek egyetlen értelme van: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének minden áron megvalósítandó felvirágoztatása. Magyarul, az Orbán-maffia és hűbéresei (a Nemzeti Trafikosok és Földbérlők Rendje) vagyoni viszonyainak és életminőségének szakadatlan, önfeláldozó gyarapítása.
    .
    Ezzel szemben a tény az, hogy az ország helyzete kilátástalan: a múlt (az utolsó negyed század) tulajdonképpen nem más, mint töménytelen elfecsérelt lehetőség, a jelen tömény borzalom, a jövő pedig lidérces rémálom csupán.
    .
    És a remény?
    .
    Remény az nincsen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  13. bruckenbacker kapitany

    Menekuljon ki merre lat! Jobb nem lesz az atlagembernek,cak maskepp mas diszletek kozt fog szenved. meneküljön ki merre lát a legjobb amit tehet .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  14. Szentencia : a magyar hátán szántani lehet, csak nemzeti színü legyen az eke !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  15. “A pszichotikus elme egyik legjellemzőbb vonása, hogy egyidejűleg képes egymást kölcsönösen kizáró tartalmakat elfogadni.” (A pszichiátria kézikönyve)

    “Ha egy zárt, koherens logikai rendszerben akár csak két, egymást kölcsönösen kizáró állítás tehető, akkor abban a rendszerben bármi, és annak ellenkezője is igazolható.” (A logika kézikönyve)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. “Jó, kiestem a csapattal az első osztályból, de akkor még kétpontos rendszer volt, ha hárompontos lett volna, bent maradunk.” (Csank János)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Tisztelt Observer!

    Ezt hívják politikai ezotériának. Működni is pont annyira működik. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. Marpedig en biztosra veszem hogy Orban nem hazudik. Azok is biztosra veszik akik csokolgatjak, es eltetik minden egyes gondalatat es tettet, fuggetlenul hogy az jo vagy rossz. (Most eppen nem jut eszembe jo de ez biztos az en hibam)
    Miert nem hazudik ? Azert mert az O vilagaban csak azok a dolgok leteznek amik igazoljak Ot magat. MInden olyan ami az igazsagerzetevel konfliktusba kerul, azt a tudatalattija kiiktatja, ergo abszolut nincs semmi nyoma a negativ tenyeknek a tudatos gondolkodasban. (Ebben persze nem csak a tudat alatti de szamos hasonloanhibban fideszes kollegaja is besegit (irhatnam hogy beseggít). A nagy ovatossag ellenere neha az elmejebe ottlik egy egy rosz megoldas vagy negativ eredmeny is, de ekkor a paranoia kezeli a problemat, es minden rossz okozoja az ellenseg. Valojaban egy mesevilagban el ahol O Victor az igazsagos Matyas kiraly, akinek az egesz parlamanet gyakorlatilag az udvartartasa (belertve az ellenzek 90% at is) donteseit a skizofreniat es a paranoiat valtogatva hozza meg. Dont olyan helyezetkben is amikor nem volna joga hozza, de ez mar a kiralysagahoz tartozik hogy minden es mindenki az ove.
    Legnagyobb baja hogy udvart elhagyo alatvalokaty nem tudja utolerni, megadoztatni azok kikerulnek a fenhatosaga alol, es meg nyiltan az egesz vilag elott jarathatjak a szajukat, anelkul hogy Victor barmit is tehetne. Mas orult diktatorok bergyilkosokat kuldtek a elmenekultek utan. Tehetetlensegeben nekiesik a bankoknak zsidoknak / IMF nek meg mindenkinek akitol penzt lehet lenyulni vagy igazolni lehet az O legitim voltat. A Turulmadar seggebol kihuzott banda meg ehhez asszisztal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Vagy itt van ez az – amúgy egy nagy és határozott erőket felvonultató szakszervezetet megöröklő – buszos vezetőnk, és újabban egyben /fogadatlan/ szószólónk is. Ő az, aki kéretlenül ugyan, de a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elé szervezett demonstrációnkon első felszólalóként, mintegy félórán keresztül próbálta zavarodott, szétesett, a lehangoló időjárást hűen lekövető beszédével harcra buzdítani a népet. Az is hülye lett volna, aki erre szánalmas makogásra „kardot ránt”! „Szerencsére” a rendezvény érdektelenségbe fulladt, így csak annak a néhány száz jelenlévőnek, többségében szakszervezeti – kirendelt – tisztségviselőnek kellett végigszenvednie ezt a mozgalmat lejárató, megalázó kínlódást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Egy pszichiáter meg tuná mondani, hogy ennél tud mé mélyebre süllyedni, vagy ez már a szellemi mélypontja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. A fülke/falkaforradalmár harcol az ő rezsi démonjával:
    http://www.hir24.hu/netturi/2013/09/16/a-nap-memje-orban-viktor-harcol-a-rezsidemonnal/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Ego, szpet. 22. 09:09+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Az internetizé a vekkeres halála, ja és a pocakos tábornokok is….
    A hívei két hétnél korábbi mondásaira sem emlékeznek, az internetizé pedig őrzi a már két évtizedes, egymásnak teljesen ellentmondó hablatyait is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Eszembe jut a klasszikus vicc.A férj hazamegy s az ágyában ott találja a felesége szeretőjét.A feleség magyarázkodik,majd rátámad a férjére:drágám,most nekem hiszel,vagy a szemednek???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. FELCSUTI GUMICSIZMAS ESETLEG A FELCSUTI AMOKFUTO DE LEHET A NAGY NEMZETI ILLUZIONISTA IS A KERDES AZ EMBEREK TUDATAN FOG ELDOLNI! AKI ELHISZI HOGY JOBBAN TELJESIT MAGYARORSZAG AZ A MAFFIA FONOKRE FOG SZAVAZNI AKI SZERINT PEDIG ORBAN ES A FIDESZ MEG EZEK HAVARJAI KADEREI TELJESITENEK JOBBAN AZOK ELVILEG ELMENNEK ES ELLENUK SZAVAZNAK ERGO BUKNIA KELL AZ ELVTELEN CSALO GAZEMBERNEK A FELCSUTI CAPO DI TUTTI CAPINAK!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. ” A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszel benne.”
    P.K.Dick

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Folytatódik a rezsiszámháború!
    Ha annyira jót akarnak tenni, akkor miből állna visszahozni a 13. havit, miből állna visszaállítani pl. a szociális alapon járó gázártámogatást?!
    Ja, ez utóbbi nem a nagyfogyasztókat segítené…..hát ezért kell a rizsa!
    -
    http://www.nepszava.hu/articles/comment.php?forum_topics_id=221389&database_id=679334&forum_forbidden=0&lstresults=1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Ilyen az amikor visszanyal a fagyi:
    -
    http://www.pecsistop.hu/kommentek/index.php?forum_topics_id=472891&database_name=articles&database_id=1181578&forum_forbidden=0&subcategory=belfold&no_results_total=12&lstresults=1
    -
    A bankok ellen feltüzeltek feljelentik a vekkerest, annyitisérlézerest meg a szerverantit – mivel tudtak a bankok dolgairól és nem tettek feljelentést, ami kötelességük lett volna….
    -
    Arról persze sokan elfelejtkeznek, hogy a munkahelyek megszűnése, a kontár gazdaságpolitika és persze a forint többszöri bedöntése is nagyban hozzájárult a hitelesek ellehetetlenüléséhez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Admin ! Most vettem észre hogy hibás a cím.
    Helyesen: “A felcsúti odacsináló”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Varga Mihály azt állítja, hogy 2014-ben nem lesznek megszorítások ás újabb adókra sem lesz szükség!
    -
    Miért, eddig voltak megszorítások???????? Újabb adók??????
    -
    Nem lesz ebből gondja a csontvázkeresőnek?!
    -
    http://propeller.hu/itthon/2785915-varga-mihaly-nem-lesz-megszoritas#v943420
    -
    Fideszes fanok, vajon ez mos akkor hogyan?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Kontárék – bármerre ellát a szem, mindenütt csak az ötletelés – 10 milliónyi ember életével ötletelnek….így lehet arról is beszélni, hogy talán a 3 milliónyit mégis ott kell hagyni az út szélén…
    -
    http://www.stop.hu/belfold/bukhatjak-a-boltosok-a-belebegtetett-penztargep-tamogatast/1181990/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Ezt most akkor hogyan?!
    Matolcsyék cáfolják a sikerpropagandát, há’ mi van má’?
    -
    http://www.stop.hu/kommentek/?forum_topics_id=473228&database_name=articles&database_id=1182095&forum_forbidden=0&subcategory=belfold&lstresults=

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos