Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lakodalom lesz a mi utcánkba’ 2013. szeptember 5. csütörtök 21:08 Forrás: AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lakodalom lesz a mi utcánkba'

Felcsút, Tükröspuszta – Azt mondja Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, hogy Tükröspusztán nem volt útfelújítás. Nem lenne ez hír, egy normális világban kit érdekel, hogy maradnak-e kátyúk a Tiborczék tanyájára vezető úton, vagy sem, legyen annak a baja, aki arra jár.

Hanem hát Tükröspuszta híres hely lett. Attól lett híres, hogy a Tiborcz család lakja Tükröspusztát, náluk lesz a lagzi, Orbán Ráhel lakodalma.

Orbán Ráhal nem névrokona Orbán Viktor miniszterelnöknek, hanem a lánya. Tiborcz István pedig nem csupán a veje lesz a miniszterelnöknek, több ennél: a bizalmasa. Amire rászolgált már régen, hiszen 27 éves korára több Fidesz-közeli nagyvállalatban is fontos szereplő.

Dinnyés Jóskával szólva: ez ám a karrier.

Itt jönnek a képbe a kátyúk, illetve azok kijavítása. Merthogy szavahihető szemtanúk, valamint fotók alapján állítható, hogy munkagépek jelentek meg a Tükröspusztára vezető úton, és javítani kezdték az út folytonosságának a hiányosságait.

A felcsútiak emberemlékezet óta nem láttak kátyújavítást a környéken, ám most valamiért hirtelen fontos lett betömni a folytonossági hiányként funkcionáló lyukszerű képződményeket..

Havasi Bertalan szerint semmit sem tömnek be, sőt, mint állítja, a lakodalomra az ország egyik legkátyúsabb útján át vezet majd az út.

Akkor most jönne a kérdés: kinek higgyünk, Havasi Bertalannak, vagy a szemünknek?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (43 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +69 ( 73 szavazatból)
Lakodalom lesz a mi utcánkba', 4.9 out of 5 based on 43 ratings

Címkék:, , , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos