Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ismét tombolt a csőcselék Budapesten 2013. szeptember 18. szerda 6:22 Forrás: AN, DK

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ismét tombolt a csőcselék Budapesten

Budapest, Orbanisztán – Polt Péter ügyészsége, és Szájerné bírósága épp az őszödi beszéd kiszivárgásának évfordulójára időzítette 2006-os zavargásokkal kapcsolatos, a rendőri vezetők elleni per első tárgyalási napját. Az érdeklődőként megjelent Gyurcsány Ferencet, valamint egy rendőrt a tárgyalás előtt inzultálták és leköpték. Pintér Sándor rendőrei tétlenül nézték az eseményeket, nem avatkoztak bele, a kirendelt csürhével szemben nem léptek fel. A Demokratikus Koalíció az ügy kivizsgálását követeli.

Vadai Ágnes a párt képviselője elmondta, hogy amikor Gyurcsány Ferenc és Niedermüller Péter, a DK elnökének illetve alelnökének társaságában megérkezett a volt rendőri vezetők és társaik 2006 őszi eseményekkel összefüggő, kedden megkezdődött büntetőperére, akkor “eszüket vesztett”, ordibáló emberek fogadták őket. Szavai szerint ekkor a volt miniszterelnököt leköpték és megütötték. Hozzátette: kifelé jövet újabb atrocitás érte őket, nemcsak Gyurcsány Ferencet köpték le újra, hanem ekkor már a biztosítás parancsnokát is.

Vadai Ágnes kijelentette, a legkevesebb, hogy a belügyminiszter vizsgálatot indít annak kiderítésére, hogyan kerülhettek tüntetők a Fővárosi Törvényszék bejáratához. Véleménye szerint Pintér Sándornak jelentést kell készíteni az Országgyűlés számára, amelyben leírja, hogy mi is történt és a rendőrök “miért álltak tehetetlenül”. Végül azt mondta, a rendőrségnek nyomozást kell elrendelnie az elkövetőkkel szemben, különös tekintettel arra, aki egy rendőrt köpött le.

A pert jellemezve kijelentette: olyanok ülnek a vádlottak padján, akik 2006-ban “életüket, méltóságukat nem kímélve léptek fel az alkotmányos rend erőszakos megdöntését megkísérlő csőcselékkel szemben”. Hozzátette: “az Orbán-rezsim ültette őket a vádlottak padjára, kicsinyes, primitív bosszúból”.

Vadai Ágnes szerint voltak hibák, de bűnt az követtet el, “aki tört zúzott, meg az ,aki ezeket bujtogatta, meg az, aki ezekkel együttműködik” az önkormányzatokban és a parlamentben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (42 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +64 ( 68 szavazatból)
Ismét tombolt a csőcselék Budapesten, 4.9 out of 5 based on 42 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Nincs kétségem a felöl, hogy – ha egyáltalán megvizsgálják az esetet – mi lehet ma egy ilyen vizsgálat eredménye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (33 szavazatból)
  2. Jobb ha tisztában vagyunk vele. Ezek a markukba röhögnek, nem hogy tisztáznák a körülményeket.
    Az elmebeteg meg végre kielégülhet, mert megtette más azt, ( találtak rá birkát ) amihez neki sose lenne bátorsága.Mert Ő az ellenséget megölni sem habozna.
    Aki ilyen gyöngyszemeket potyogtat el, attól mit lehet várni? Hogy meg is teszi. ( most még CSAK köpködtet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (45 szavazatból)
  3. Fidesznyikok hangulatkeltő kampánya folyik. Cél az ellenfél lejáratása.
    .
    Vajon hány millát kapnak ezért (is)??????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (42 szavazatból)
  4. Ebből is látni, hogy merre, hová tartunk.
    Miután két hét alatt rend lett!
    Lassan egy éve lesz, hogy eltűnt öt db rakétafej, keresik még egyáltalán vagy nem is keresik, mert tudják hol lehetnek?!
    http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/09/17/kezigranatot-talalt-a-szelvedojen-budapesten/
    Már nem sima levélbombákkal üzennek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (28 szavazatból)
  5. Poltpribek es Pinterpatkany kotelessege, hogy a birosagra erkezo idezettek, tanuk szemelyes biztonsagat garantaljak jovet is, menet is. A magyar “fuggetlen” birosagra jellemzo, hogy hajlandoak ezt az ugyet az utcai kopkodo, lokdosodo gyalazkodo csocselek segitsegevel, megfelemlitessel es fizikai fenyegetessel inditani.
    .
    Ha erkezeskor felmerte a rendorseg a helyzetet, miert nem hoztak erositest es leptek akcioba mikor a veszelyeztetett szemelyek elhagytak az epuletet?
    .
    A moslek vezetes megint rajatszik a “nepharagra”. Nem hiszik el, hogy meg rajuk is sor kerulhet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (41 szavazatból)
  6. A 3xbóvlis vekkeres körülveszi magát mindenféle véderőkkel – biztosan tudja, hogy mit szabadított itt az országra – tehát ami itt van az ő magát is félelemmel tölti el?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  7. A magyar bíróságot minősíti, hogy ilyesmi megtörténhet az épületében :-( Hány rendbontót ítéltek el a 2006-os zavargások után ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (34 szavazatból)
  8. Nagy baj lesz ebből! Nem kívánok részese lenni semmilyen módon, de a polgárháború itt kopogtat, nem kell sokáig várni rá.
    A probléma abból lesz, ha a jobboldaliak halottai jó sokan lesznek, és nem lesz béke!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (29 szavazatból)
  9. Orbán Viktor tudatosan irányította úgy az eseményeket 2006-ban, hogy a csőcselék összekeveredjen a fidesz gyűlésen résztvevőkkel. Tudatosan kockáztatta családok, asszonyok, gyermekek életét – minél több mártír lesz, annál jobb alapon. Neki kellene a vádlottak padján ülnie (vagy inkább a falnál állnia).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (56 szavazatból)
  10. Kezdődik az Orbán által meghirdetett végső harc a baloldal ellen, az Alaptörvény ötödik kiegészítésének szellemében.

    Amikor Gaudi Nagy (a Törvényszék előtt tegnap) és Kocsis Máté ( tegnap a Hír TV-ben) egybehangzóan azt állítják, hogy az igazi felelősök nincsenek a tárgyaló teremben és az Gaudi szerint az igazi felelős Gyurcsány akkor a szélsőjobb ismét összeér a Fidesszel. Mint annyiszor.

    A képlet ugyanaz. A feltüzelt jobboldal politikai segítőkezet nyújt a kormánypártnak a gyűlölet ismételt felszításában melyet az felhasznál.
    Mint 2006-ban.

    Most ki engedte be őket? Ki a rendőri és politikai felelős, hogy volt kormánytagokat sőt aktív rendőröket inzultálhattak? Ki nem adott védelmet?

    A szomszéd tárgyalóteremben ezt is el lehet kezdeni száz napban tárgyalni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (45 szavazatból)
  11. Katonasapkában keménykedik egy primitív barom. Miközben ránézésre E kategóriás, elme alapon, de lehet, testileg is. És még gyáva is, hisz csőcselék-elem.
    Orbán úr, ezek a maga udvaroncai.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (48 szavazatból)
  12. Ez az édes Magyarország. Se több, se kevesebb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  13. Először úgy gondoltam, hogy Pintérnek a”"” szakszerű intézkedés miatt helyet kellene foglalnia a vádlottak padján, de azután beláttam, hogy ezzel Gergényit és társait büntetném és ezt nem akarom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  14. “Pintér Sándor rendőrei tétlenül nézték az eseményeket”;
    .
    Pintér? Ha Orbán csürhéje őt magát köpi szemen azt sem bánja, le sem törli, rohan vele a főnökéhez és büszkén mutatja neki. Nem véletlenül válik ilyenné valaki arca.

    http://www.civishir.hu/upload/news/83/_20111008120035.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  15. .
    .
    .
    Ezekre a molinókra és transzparensekre föl kellett készülni. A fölkészüléshez pedig bizalmas információkra volt szükség, hogy időben megszerkesszék és elkészítsék azokat. Ez a mocskos csőcselék ezt nem tudta volna egyedül, időben végig csinálni. Találjuk ki, ki volt a tippadó ! Ki tudott róla már jó előre… ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  16. Jó ez a katonasapkás senki , a most divatosan simléder fölé tolt női napszemüvegével hehe
    Tisztára mint egy Rejtőregényben..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  17. .
    .
    .
    “Kezdődik” !
    .
    Állítod, hogy a szélső jobboldal ismét összeért a Fidesszel.
    Állítom, hogy mindig is összeértek. A Fid SS valójában ilyenkor adja önmagát. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy a Jobbik nem Orbanini terméke. Vona, és Gaudi, csak bábok, a Vezér bábjai, csak annyira, mint Polt Péter, Pintér Sándor és Handó Tünde is.
    .
    Aztán kérdezed, hogy ki engedte be őket…?
    Hát ugyanaz, aki dr Dániel Péter tárgyalására megszervezte a “Nemzeti” Motorosok jelenlétét a III.kerületi Bíróságon, hogy aztán azok erőszakkal(!) megpróbálják elvenni az ügyvéd kedvét a NENYI-vel való szemben állásától.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  18. Balogh de nem balga

    Hölgyeim & Uraim!
    Szerintem ez sokkal komolyabb dolgokat vetít előre. Nem kell nagy fantázia mi lesz ha jövőre győz a baloldal?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  19. Történik mindez a választási kampány idején. Meg mernek tenni még különb dolgokat is. Mire lesznek képesek, ha kormányon maradnak, ha nem is 2/3-os aránnyal?
    Bizony állampolgárok helyett egy gengszter banda túszaivá váltunk, amely bandát OV vezeti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  20. Azért az mindent elmond, hogy valószínű az, hogy mai miniszterelnökünk szerint ez így rendben van. Rendben van, hogy a “független” magyar bíróságra testi épségüket, netán életüket kockáztatva tud bemeni az, aki a nyilas csőcseléknek nem tetszik. A kedves vezető szerint rendben van, hogy egy volt miniszterelnököt, aki magyar állampolgárok ebben a ciklusban is megbíztak érdekeik parlamenti képviseletével, nos, ezt a volt miniszterelnököt simán le lehet köpni. Meg a rendőrt is, aki az “általunk választott” (röhej) hatalom képviselője. Szóval Orbán szerint ez így jó, hiszen egy szóval nem reagált erre az ocsmányságra. Érthető, hiszen az ember nem szívesen megy szembe a barátaival. Márpedig ezek az ő politikai barátai. Óvja, félti őket, gyakran még riszál is egyet a kedvüket keresve. De hát tudjuk: madarat tolláról, Orbánt jobbikos barátairól ismerhetjük meg. Az igazán elszomorító az, ha a többi, még élő elődei sem tiltakoznak ez ellen. Mert ez nem Gyurcsány ellen szólt, hanem a demokrácia ellen, a félelem nélküli Magyarországot akarók ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  21. Ennek a csutifociszökevénynek jobb ha eszébe jut, éljen a király-haljon a király.
    Micsoda csürhe tempó a köpködés és ütlegelés????? Még a kocsmában sem, ott is kimennek elintézni a témát.
    Gyurcsány Ferenc nem ijed meg ettől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  22. A mostani miniszterelnök szerint hamarosan visszajönnek a jelenleg külföldön dolgozó fiatalok -ugyan ki vágyik visszajönni ebbe az országba, ahol nincs rend, ahol ha más politikai nézetet vall valaki, mint Fidesz-KDNP, kirúgják indoklás nélkül az állásából, ahol mer gondolkodni másképpen, mint ők, le van írva, jövőképe sem lehet, állás munkahely nincs, ahol a nőket lenézik, csak szülőgépnek tekintik, ahol ha nem vagy talpnyalója a hatalomnak, el is áshatod magad – mégis mi lehet vonzó a jelenleg kinn élő és dolgozó fiatalnak???
    Ahol a rendőr már nem tudja, mit tehet és mit nem, mert ha végzi a munkáját, meghurcolják hacsak nem megalkuvó a hatalommal…
    Végül ahol a miniszterelnök helyénvalónak tart egy ilyen ügyet… Szégyellje magát !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  23. ,aki ezeket bujtogatta, meg az, aki ezekkel együttműködik” az önkormányzatokban és a parlamentben.

    Ideírom: Orbán viktor és bandája!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  24. Balogh de nem balga
    “Nem kell nagy fantázia mi lesz ha jövőre győz a baloldal?”
    1. Igen, nem kell nagy fantázia.
    2. Miért győzne? Hogyan győzne? Vágyálom.
    3. De tegyük fel, hogy igen, győzne. Nem kell nagy fantázia, hogy kitaláljuk mi lesz akkor. Na és? Vessük össze azzal, mi lesz, ha nem győz! (Amúgy erre lehet számítani.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Nem ertem mi a problema. A rendorok levertek a rombolokat. Ez ok !
    Azokat a rendoroket akik az artatlan etteremi vendegeket terrorizaltak el kell itelni, es ki kel rugni a rendorsegrol.
    A rendoroknek tisztesseges becsuletes embereket kell alkalmazni mert ezek szolghatjak az orszag erdekeit. Nem tudom van e eleg ilyen ember MO-n. Ha nincs akkor marad fejrazos motorost letartoztato rendor, aki nem rendor hanem bunozo.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  26. Hatteras 2o13.o9.18.18.5o

    ++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Hatteras 2o13.o9.18.18.5o

    ++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Hatteras 2o13.o9.18.18.5o

    ++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Hatteras 2o13.o9.18.18.5o

    ++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Hatteras 2o13.o9.18.18.5o

    ++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Hatteras 2o13.o9.18.18.5o

    ++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Hatteras 2o13.o9.18.18.5o

    ++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Elnézést vag yén vagy a gépem hibáztunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. Szolid
    +++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Mate, Ivan Tibor
    polt az egyik törvényszegőbb az egész bagázsban.
    Az, hogy orbánék lopnak-csalnak iszonyatos tételekben, nyerészkednek, gazdasági bűncselekményeket hajtanak végre, mások kárára gazdasági előnyöket nyújtanak, áttételesen gyilkosságra uszítanak (roma gyilkosság sorozat), hazudnak, zsarolnak, fenyegetnek, szélső jobboldali támogatással puccskísérletet követnek el, … logikus.
    A bűnözők ezt megteszik, ha hagyják nekik.
    De hogy az aki a törvény egyik kiemelkedő képviselete helyett ezek segedelmére áll annál elvetemültebb gonosztevő nem létezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Csak azer, hogy tudják, nem felejtünk…
    http://egyenlito.blog.hu/2011/02/24/a_fidesz_a_tomegbe_lovetett_volna_2006_ban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos