Ronai and Ronai
AMERIKAI

Éljen Viktor, éljen a Párt! 2013. szeptember 3. kedd 7:48 Forrás: AN

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Éljen Viktor, éljen a Párt!

Budapest, Törökbálint – Nagy napra ébredtek hétfőn a törökbálintiak: Orbán Viktor miniszterelnök személyesen vett részt a Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola, valamint sportközpont új épületének avató ünnepségén az új tanév első napján.

Készültek is rendesen a diákok, de főként az ő felügyeletükkel megbízott tanáremberek, valamint önkormányzati vezetők. Már jó egy héttel parancsba adták a szülőknek, hogy minden diák köteles bevinni magával az összes tankönyvét, s azokat jól látható módon kitenni az iskola padjára, hogy a neves vendég, akit mindnyájan tisztelünk és szeretetünk ezernyi jelével halmozzuk el, a saját szemével is megtapasztalja: rendben van minden az iskolákban, minden tankönyv időben megérkezett, nem szenvednek hiányt a diákok semmiben.

A körítés is méltó volt a vendég érkezéséhez: az ötvenes évek legszebb napjait idéző díszletek között szemrevételezte a nagy ember, hogy mennyit fejlődött hazánkban az oktatás három év alatt.

Sokat, sőt, még annál is többet. Miközben az öltönyös férfiak bokáig gázoltak az egy főre eső tündérmesében, mindenhonnan vidám kisdiákok tűntek elő, csilingelő énekléssel biztosították a szeretett vezért, hogy nekik mennyire jól megy dolguk. A tanmedencében mindeközben spontán vízilabda meccs zajlott, az eredményről sajnálatos módon nem áll módunkban beszámolni.

Az idilli képre a Hallgatói Hálózat, ismertebb nevén a HaHa aktivistái tették fel a pontot. Néhány megjelent fiatal fiú és lány úttörőnek öltözött, és vidám, de főként lelkesítő szövegekkel tette teljessé a jeles eseményt. A számos jobbnál jobb strófa közül ezúttal csupán egyet idéznénk: Éljen Viktor, éljen a Párt!

Rövid, de velős szöveg, benne van minden, aminek benne kell lennie.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (27 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +56 ( 60 szavazatból)
Éljen Viktor, éljen a Párt!, 5.0 out of 5 based on 27 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

24 Reader’s Comments

  1. Az otvenes evek emlekei jutottak eszembe..

    “Mint a mókus fenn a fán,
    Az úttörő oly vidám,
    Ajkáról ki sem fogy a nóta.
    Ha tábort üt valahol,
    Sok kis pajtás így dalol,
    Fújja estig kora reggel óta.

    Évek szállanak a nyári fák alatt,
    Oly vidám az ének.
    Boldog dallama így önti dalba ma:
    Csuda jó, gyönyörű az élet.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  2. No közben megérkezett az aktuális bejegyzés az évnyitóról, ezért ide is beírom egy korábbi cikkhez ma tett megjegyzésemet.

    Hogy aktualizáljunk egy kicsit, az idei tanévnyitón is sikerült Hoffmann Rózsa párttitkár elvtársnőnek tetéznie korábbi bornírtságait.
    “Hoffmann Rózsa évnyitóbeszédében arra utalt, hogy milyen kihívásokkal kellett a közoktatásnak megküzdenie a kétszáz éves született Eötvös József volt kultuszminiszter idején – elenyészően apró hiányosságnak nevezte, ha a heti öt testnevelés órából néhányat az udvaron vagy a tanteremben kell tartani, vagy ha egy napot késik a diákoknak névre szólóan érkező, fele arányban ingyenes tankönyvcsomag.”
    Majd tudatta azt is a világgal, hogy “A magyar pedagógus nem a meghátrálás embere, a magyar gyerek pedig sokkal többet ér annál, semhogy kishitűségünkkel elrontsuk a gyerekkorát”-írja a hírado.hu

    Én meg azt mondom, hogy szóljon már valaki ennek a nőnek, hogy ez a 21. század. Sok mindenre lehet hivatkozni, de az ökör vontatta szekerek időszakát már egy kicsit meghaladta Európa, és a fenenagy hittel is kitörölhetjük a fenekünket. Főleg akkor ha másunk sincs, és egyesek csak a politikai céljaik elérésének eszközéül, másokra rákényszerítve használják azt. Bár ha a kétszáz évvel ezelőtti viszonyokat, és Magyarország mai állapotát összevetem, mostanában már nagyon ökrök sem lesznek, meg petróleum a lámpákba, mert a fidesz azokat is mind szétosztogatta a hűbéreseinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  3. kibic 2013. szeptember 3. kedd
    Ez mondjuk pont az Orbán ellen tüntető diákoknak jutott az eszébe, de ettől függetlenül az úttörő nótában sok igazság van, mert a mai kicsik 95 százaléka soha nem fogja megtudni, hogy milyen az a felhőtlen gyermekkor. Már annak is örülhetnek, hogy naponta háromszor jut számukra ennivaló, és nem kell éhezniük . Ellenben már a bölcsődében lesz kötelező erkölcstan, de attól tartok, hogy azzal nem igazán fognak jóllakni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  4. A törökbálinti un. tanévnyitáshoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy szegény Bálint Márton (egykori tanár, majd iskolaigazgató) forog a sírjában ennyi ostobaság és idiótizmus hallatán.
    Ő a nagy tudása mellett mindíg elsősorban EMBER volt, függetlenül a klf. rezsimektől.
    A mostani un. “ünnepi megnyitó szövegére” -ra csak annyit mondana:
    - fiam, ez nem csimbum-cirkusz, elégtelen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  5. Hálásak lehetünk rózsika néninek. Hiszen valamikor még fűtés sem volt az iskolákban! És nem a nemzet napszámosai tanítottak, hanem valaki mások..
    Vagy most nem a nemzet napszámosai a túlfizetett béreknek köszönhetően?
    A helyzet annyiban változott ,- hála nekik – hogy most már vihetik a jól fűtött tantermekbe a tanárok a krétát, meg az éhes gyerekeknek tudnak adni a saját tízóraijukból!
    Arról elfelejtett csevegni ez az eszement nőszemély, hogy mi van a hátrányos helyzetű településeken az iskolakezdéssel, és mi van a sok éhező gyerekkel?
    Arról is elfelejtettek tudósítani, hogy mi lesz az egész napos iskola keretében az ilyen, olyan betegséggel küszködő apróságokkal.
    Elmentek a csilli villi iskolába, és hintették a port.
    Bravó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  6. OV ünnepi halandzsájában beszélt a hit- és erkölcstan fontosságáról: mert olyan emberfőket kell nevelni a kisdiákokból, akik majd meg tudják különböztetni a jót, a rossztól. Ezek szerint ő azért nem tudja megkülönböztetni ezeket egymástól, mert nem tanult hit- és erkölcstant. Mert úgy-e emlékezünk még: térdre csuhások.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  7. Ancsa
    10:20

    Ha egy kicsit is tájékozott lett volna az ottani dolgokról, akkor nem papolt volna hitről, meg az erkölcstan fontosságáról. Olyan helyen, ahol a helyi pedofil plébános (Pelsőczy, korabeli újságok megírták), gyilkosság áldozata lett egy romániából befogadott fiú által. A másik papocska pedig látogatta sorban a falu szépasszonyait. Ezt a törökbálintiak azért még nem felejtetették el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  8. Hol tanult volna hit- és erkölcstant, a pártitkár szülőktől vagy a kisztitkár idejében????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  9. Ahogy a tudósítást elnéztem, Orbán jót röhögött azon a pár tüntetőn.
    Megteheti, amíg csak ennyien vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  10. Méghogy erkölcs- és hittan? Kende Péter könyvéből tudjuk, milyen volt gyereknek a nagyvezír. Ezek után meglehetősen viszolygást keltő, hogy pont ő akarja mások viselkedését beszabályoztatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  11. Alakul ez…
    http://hvg.hu/itthon/20130902_hallgatoi_halozat_plakatok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Kósa tanévnyitó beszéde:

    “mert amúgy a jó gyerekek, ha ütik őket, jól teljesítenek, de e legtehetségesebb gyerek is, ha nem fogják a kezét, akkor elkallódik, elvész.”

    http://nol.hu/belfold/kosa_lajos_tanevnyitoja__ezert_volt_a_sok_hajciho?ref=sso

    csodás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Most már tudjuk, hogy mitől ennyire okos a “Kósza-huszár Lala”…
    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130903_Minden_amit_Kosa_Lajosrol_mondani_akarok#rss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  14. halmazélet, inkább csak kínjában röhögött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  15. @commandante 08:36

    “mert a mai kicsik 95 százaléka soha nem fogja megtudni, hogy milyen az a felhőtlen gyermekkor.”
    Sajat multambol felidezve csak azt tudom mondani, hogy a sotet 50-es evekben annak ellenere, hogy szuleim egy ideig bortonben voltak az akkori rezsim “jovoltabol” es 56 utan egy darabig hittanra is bekenyszerultem – azert elegge felhotlennek ereztem a hetkoznapokat. Mert akkor meg nem ertettem az osszefuggeseket.. Ez a gyerek szerencseje…
    Amit a mostani rezsim muvel oktatasban, koznevelesben, “erkolcsben” arrol nem akarok fejtegetesekbe bocsatkozni, a temat ezen a forumon mar tobbszorosen kiveseztek, ezen valtoztatni a kozeli jovoben az un. “demokratikus eszkozokkel” nem nagyon lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  16. Én voltam úttörő és vidám is voltam. Pontosan az átkosnak tartott, annyit gyalázott időszakban! Előtte pedig voltam foltosgatyás éhező proligyerek is. Tudok különbséget tenni a két időszak között. A háború poklából megszabadult dolgozó magyar emberek néhány év alatt újjáépítették az országot. Igaz hogy mindent államosítottak az akkori kommunista vezetők. Elvették a bankokat a ma is utálatosnak és rablónak , profithajhászó kizsákmányolónak kikiáltott bankároktól, akik a devizahitelesek zsírján élősködnek. Mondjátok meg nekem mi a különbség az akkori kommunisták és az orbáni oligarchák közöt. A kommunisták kevesebbet loptak. Azok nem hoztak olyan törvényeket, hogy lopni szabad, sőt hőstett. Sőt még olyan is volt aki szégyenkezett. Akkor mindenki dolgozott. Volt munkája, volt keresete, ha kevés is. Ma az emberek tíz , a fiatalok 25 százaléka munkanélküli. Aki dolgozik, azok jó része is éhbérért közmunkán. A Kádár-rendszer időszakának elejéről még nem is beszélek. Tudom, akkor is állami volt az oktatás, de a gyerekeket nem akarták államosítani, idejük többségében elrabolni családjuktól, hogy önálló véleményre képtelen rabszolgává tudják nevelni őket. Ezért érzek együtt a tiltakozó HaHásokkal. Rákosi pajtás mai alteregója a Duce megjelent jótékonyan Iskolát avatni. Éljen ! Éljen! de ne a mi nyakunkon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  17. A szoci város vezetés kezdte annó a nagyberuházásokat ( Kellerék ) amiket a Mosthatalmonlévők gyakorlatilag el lehetetlenítettek.
    Aztán mégis -nagykegyesen- lehetővé tették a befejezést és most önmagukat ünnepelték ottan a hülye helyiek meg vevők erre a hatlmi mágiára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  18. Abban az országban,ahol minden nap sárba tiporják az általános jogpolitikai alapelveket,az alkotmányt,és tulajdonképpen az önmaguk által elfogadott alkotmány is alkotmányellenes,mert elismeri az emberi jogokat,és közben a jogalkotó a jogalkotás folyamatában folyamatosan megsérti mind a 30.-at,és 66 nemzetközi EU.-s és magyar jogszabályt sért.Gyakorlatilag a rokkantak megsemmisítésére elfogadott törvénycsomag egy kisebbség a rokkantak elleni XXl.sz.-i magyar holokauszt,és népírtásra való előkészület,ami nemzetközileg üldözendő el nem évülő háborús bűncselekmény.Nem a levegőbe beszélek,minden állításomat dokumentumokkal tudom igazolni,és itt élek,és halok meg Magyar honban,”mert itt élned s halnod kell! “Akkor mit vártok “ezektől”ha a jövő zálogáról a gyermekekről és oktatásukról kell dönteni!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  19. Mint a mokus fent a fan a Fideszes oly vidam…………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. Igen! Ők uszodás iskolát is tudnak építeni,ami a komenistáknak nem megy. Az,pedig,hogy máshol tornaterem sincs a heti öt tornaóra megtartására, azt csak a librál-szoclisták állítják,mert nekik semmi sem szent. És igenis szükség van százmilliárdos stadionépítési programokra, tízmilliárdos főtér építési projektekre,mert ez a magyar jövő záloga.Éljen Viktor! Éljen a párt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  21. Biztos másnak is föltűnt,hogy mintha nem a régi volna a mi emberünk.Rezignált, lehet,hogy mára saját hülyeségeit is unja. Miért nem úszott legalább harminc métert abban a csodálatos uszodában? Talán mert félt,hogy elmerül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Tudjatok ami nekem kinyitotta a szemeemt az az hogy az iskolak mukodesebe, nem igen szol bele pl a Kanadai kormany . Az iskolak mukodtetese anyagilag kozpontilag biztositott, de sem a tanari kar osszealitasaban, sem az iskola egyeb dolgaiban nem szolnak bele. A politika szigoruan ki van tiltva az iskolabol.
    Termeszetresen ott is elofrdulnak hibak es visszaelesek, de ezek annyira ritkak hogy cimplra kerulnek ha ilyen fordul elo.
    Ezzel szemben MO….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. hehe
    télleg….
    most látom csak a fotón :
    Egy kissé túlkoros ( vagy inkább koravén ) kisúttörő :DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  24. bruckenbacker kapitány

    …és ez nem elég beütöttem a googleba Pelsőczy nevét és kiderült még utcát is neveztek el róla….

    Persze itt egy kicsit idealizált leírás:

    http://www.zetapress.hu/sorozatok/targyaloteremben/1130

    http://www.tbkat.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=585:goeroeg-ideal–a-meleg-fesztival-margojara&catid=4:szeretet-foeldje&Itemid=6

    és az alapítvány amit róla neveztek el küzd a pedofília ellen:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos