Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: A vízből veszi ki a zoxigént 2013. augusztus 7. szerda 15:32

  • Hozzászólások(64)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: A vízből veszi ki a zoxigént

Bocs a belterjes poénért, de Szalacsi Sándor legendás interjúja tökéletes ugródeszkát biztosít az 2013-as Sajnálatos és Nagyszerű Események felvázolásához, mert a víz körül forgott minden ezekben a hónapokban: vizes világbajnokságot rendezünk hamarosan, vízilabda válogatottunk világbajnok lett, Orbán Viktor és Tarlós István átadta az új margitszigeti szökőkutat, amit azóta is nagyon szeretnek az emberek, nemrég volt az évszázad árvize, most pedig az ózdi önkormányzat úgy döntött, hogy korlátozza a közkutak számát és a maradékban is a vételezhető vízmennyiséget, mert Ózdon a szegények pazarolják a vizet.

A történetet némileg árnyalja, hogy Magyarországon jelenleg 40 Celsius a nappali hőmérséklet (104F), az emberek támolyognak a hőségtől, a katasztrófavédelem piros hőségriasztást adott ki, az utcasarkokon vizet osztogatnak, hogy ne hulljanak a magyarok, no persze csak azok a rendes magyarok, akik a nagyvárosokban korzóznak, és nem a szegénytelepeken élnek. Ott a vízhez jutás  pazarlás.

Az ózdi szegénytelepeken többségében cigányok élnek, és itt megtorpan a szolidaritás. Az úgy van, hogy a társadalom többsége különbséget tesz szegény és szegény cigány között, az utóbbi bűnöző, az előbbi a rendszer áldozata, és ez semmi összefüggésben sincs az ember tevékenységével, elfoglaltságával, csupán a bőrszínével.

Ezért fordulhatott elő, hogy az ózdi önkormányzat pártjai, baloldali és kormánypártok, egyetértettek abban, hogy ez így nem mehet tovább, pazarolnak ezek a, khm, szegények, és a dolgos ózdi polgárok fizetik helyettük a számlát.

Mindez megható is lehetne, ha nem derült volna ki, hogy az egyik fideszes képviselő éppen annyi pénzt szakít az önkormányzattól évente (13 millió forint/), mint amennyibe az összes közkutaknál elhasznált víz kerül. Megismétlem mégegyszer, hogy teljesen érthető legyen: egyetlen kormánypárti szolga annyi pénzt keres Ózdon, hogy abból ki tudná fizetni a szegénytelepek teljes vízfogyasztását, de inkább elzáratja a vizet, nehogy a cigányok pazaroljanak, azaz igyanak, mosakodjanak és esetleg megöntözzék a három szál répát a kertben. Ebben pedig partnere a képviselőtestület, beleértve a szocialista képviselőt is.

Ha ezt egy háborús övezetben csinálják a megszálló csapatok, a parancsnok Hágába kerül, és nem biztos, hogy megússza. Magyarországon a szegények ellen folytatott háború nem a Fidesz kormányzása alatt kezdődött el, de sohasem látott intenzitású lett. Romboló és könyörtelen. Aki szegény, az semmit sem ér, dögöljön meg mihamarabb, takarodjon el innen, vagy legyen nagyon aktív és elkötelezett fideszes, akkor talán megkapaszkodhat a lét sikamlós felszínén.

Magyarország kormánya nyílt lapokkal játszik. Aki velük van, az megúszhatja az elszegényedést, szerencsés esetben még meg is gazdagodhat, kitörhet a nyomorból, lehet trafikja, földje, hitele, munkája, gyára, de senki más nincs biztonságban.

Folyamatosan frissülő listákon tartják számon, ki gyűjt nekik kopogtató cédulát a választásokhoz, ki ad munkát, pénzt, logisztikát a pártnak, ki csinál plakátokat, ki gyárt zászlót, ki ad buszokat, ki szervez tüntetéseket, de azt is, ki szavaz az ellenzékre, kinek van szocialista rokona, ismerőse, ki mondott, írt rosszat a vezérről, és nekik nem jut semmi. De tényleg semmi.

Az egyik ismerősömet azért bocsájtottak el raktárosi állásából egy állami cégtől, mert kellett egy hely a fideszes raktárosnak. Minden szinten rombolnak. Nem csak a trafikosi, államtitkári állásokat osztják párthűség alapján, de a raktárosi, kubikosi és napszámosi munkahelyek is a párt kezében vannak. Ha ellenzékieket alkalmazol, jön az adóhatóság. Ha ellenzéki cikkeket publikálsz, ráijesztünk a hirdetőkre. Ha ellenzéki matematika tanár vagy, nem biztos, hogy megmaradhatsz az állásodban, mert az igazgató a mi emberünk, és ő is félti az állását.

Kádárnál korruptabb, Horthynál bunkóbb.

Minden rosszat, amit a magyar történelem felhalmozott, most szolgálatába állítja a rendszer. Aljas ösztönök, alantas vágyak, primitív beidegződések, sötét nacionalizmus, tahó elitizmus, Mikszáth mocska, Mikszáth iróniája nélkül.

Mindez persze ismerős, már-már otthonos a népnek, otthonosabb, mint a lelketlen szabadság, a működő modernizmus vagy az apafigura nélküli demokrácia. Lopnak, korruptak, kivételeznek a fajtájukkal, egymásnak osztogatják a hivatalokat, de így ment ez mindig – mondják a magyarok -, nincs ebben semmi különös, kik vagyunk mi, hogy megváltoztassuk a világot, amikor mindig is így volt, mindig is így lesz?!

Az alkalmazkodás az evolúció lényege, nem a harc, a magyarok pedig nagyon tudnak alkalmazkodni. Ezt tudják talán legjobban a világon. Ebben rejlik a mi erőnk! Ha holnap intelligens hüllő-ufók érkeznének a szomszédos naprendszerből, a magyarok lennének az elsők, akik alkalmazkodnának. Mi lennénk a hüllő-ufók legjobb barátja, legfőbb szövetségesei. Szinte hallom, ahogy kioktatjuk a szomszédos népeket az együttműködés jelentőségéről.

Ha megszálló hüllő-ufók nélkül is simán elapasztjuk a hátországban a vizet a szegények kútjából, képzeljük csak el, milyen csodákra lennénk képesek megfelelő támogatással!

 

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (137 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +180 ( 202 szavazatból)
Para-Kovács Imre: A vízből veszi ki a zoxigént, 4.7 out of 5 based on 137 ratings

  • Hozzászólások(64)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

64 Reader’s Comments

  1. A felcsúti stadion árából kb 380 évig pazarolhatnák a vizet Ózdon.
    Addigra talán meg is tudnánk oldani a hátrányos helyzetű csoportok integrációját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +73 (87 szavazatból)
  2. Az ozdi polgarmester elszörnyülködve mesélte, hogy volt olyan cigany csalad, amelyik sorban mosdott a kutnal!! Sorban…! Hat ez borzaszto!!
    .
    Persze a békamenetre van dögivel pénz, buszozas, ingyenebéd, stb… kis magyar zaszlok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +85 (99 szavazatból)
  3. Nem kell senkinek fizetni, hiszen a svájci támogatás pont a vízprojektre jött: 1,46 milliárd forint.
    Most még csak az Együtt2014-t érdekli, de lehetséges, hogy holnap már a svájciakat is érdekelni fogja a dolog és ők is kérik a dokumentumokat!
    Viszont itthon már egy másik projektről hallhattunk, amikor a miniszterelnök helyett az egyik magastudású kijelentette, hogy igenis, 3 milliónyit ott kell hagyni az út szélén – elzárt, lassan csorgó kúttal, 40 fokban!
    Ezt még nem igazította helyre a magyar miniszterelnök – tehát fut a projekt!
    Igen, Hága, ez már akkor is felmerült, amikor a rákos betegek drága gyógyszeréről nyekegtek, de azt is a feledés homályába elhallgattatták, vagy inkább söpörték be a szőnyeg alá!
    Ilyenek mennek az EU egyik tagállamában a XXI. században.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +80 (88 szavazatból)
  4. Más nevében nem akarok nyilatkozni, de részemről alighanem jobban kijönnék a hüllő-ufókkal, mint bármelyik fideszes kártevővel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +76 (86 szavazatból)
  5. Rezsicsökkentés van, pajtikáim!
    Más magyarázatot én nem tudok :))
    A vízfogyasztás direkt ide tartozik.
    Szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (36 szavazatból)
  6. VízElek a pofádra csuticsótány!!
    Bocsánat a vulgáris kifejezésért,de már csak így tudok erről a sz@rháziról beszélni….
    Jó izzadást mindenkinek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  7. Ózd polgármestere közleményben tudatta, hogy Gyurcsánybajnai nem tett semmit a romákért!
    A kordonbontót kellett volna utánozniuk és személyesen leszerelni a szűkítőket, hogy végre bilincsbe verve mutogathassák már a két volt miniszterelnököt!
    De szép is lenne – de nem jött be, mert aki demokrata az nem bont sem kordont, sem kútszűkítőt!
    A romastratégia a 3xbóvlis, vekkeres feladata volt az EU elnöksége alatt, de most három évnyi kormányzás után sem kellene már visszamutogatni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (47 szavazatból)
  8. miaszösz 2o13.o8.o7.15.53

    Bocsánat, ha nem vagyok udvariAS, DE AZ ÓZDI POLGÁRMESTERNEK NEM SÜL KI A KÉT SZEME?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (45 szavazatból)
  9. Nemzeti szotyialista párt, röviden nátyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (51 szavazatból)
  10. Ózdon igazi hatalmi harc, illetve a fasiszták szavazatiért zajló licit zajlik
    http://endresy.blogspot.hu/2013/08/vizhatalmi-tuning-ozdon.html

    Most pintér odaszólt azért, hogy nem lesz ez így jó fiú, mert nagyon kilóg a lóláb

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  11. Bocsánat a durvaságért!
    .
    Az ózdi polgármestert és bandáját, beleértve a szocialistának csúfolt szemeteket is, kiállítanám a 40 fokban a napra a közkúthoz, utolsóként a sorban lyukas palackkal, 5 liter vízért! Közben szapulnám, hogy te szemét nem sül le a pofádról a bőr kocsi mosásra használni a vizet, meg az úszómedencét ezzel a vízzel feltölteni…
    .
    Még egyszer, bocsánat.
    .
    Miért nem tüntetnek Ózdon az emberek azok, akiket megnyomorítottak a másik szegény mellett, mért??
    .
    Mellesleg, hol a svájci lé???
    .
    Kádár védelmében!
    A Kádár klientúra kismiska, ezekhez a most felkapaszkodott senkikhez !
    Akkor azért nem éheztek a gyermekek, a cigányoknak is volt munkájuk, vizet is tudtak inni……
    Kádár nem volt dúsgazdag, a rendszere pedig olyan volt, amilyent a birodalom engedett, amit magunknak köszönhettünk a fasiszta, náci talpnyalásunk miatt, no meg a vesztes világháborúban való, aktív részvételnek köszönhetően!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +87 (91 szavazatból)
  12. Pintér mozgasba lendült :
    .
    Ha nem müködik az egyik kut, keressen egy masikat!
    .
    http://index.hu/belfold/2013/08/07/pinter_visszaallittatja_a_vizszolgaltatast_ozdon/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  13. Keressen Pintér másikat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  14. “Kádárnál korruptabb, Horthynál bunkóbb.” Kösz, Para! Nem hallottam, hogy orbánvezér nyilatkozott volna az ügyben. Pintérsanya intézkedett valamit, de ezek után sem világos nekem, hogy mi a szerepe ebben a dologban a szolgáltatónak (alighanem az Észak-magyarországi Regionális Vízmű Zrt. nevű állami maffia)? Most akkor tartozik neki az önkormányzat? Vagy csak ezen akart spórolni a derék testület? Ha ez az összeg költségvetési problémát okoz, miért nem kérnek maguk ellen csődvédelmet? Mégis, mennyi a lakossági normatíva, és mennyit fogyasztottak ténylegesen ezek a lakosok? Ha nincs bevezetve a víz, akkor nem is jár semennyi? És az ÉRV, amelyik egy 100%-os állami tulajdonú cég, miért nem mond ilyenkor nemet, és inkább nyeli le a veszteséget. (Nehogy azt gondoljuk, hogy a víz olyan drága. Pontosabban drága, de minél kevesebbet adnak el belőle, annál drágább lesz fajlagosan, mert a költségek egy része nem függ a kitermelt mennyiségtől (bérek, adók, üzemanyag, stb.). A szennyvíztisztításra ez még hatványozottabban vonatkozik, mert az alulterhelt tisztítóműnek még a hatásfoka is romlik.) Az ÉRV tisztelt fideSSes vezérigazgatóját miért nem kérdezik meg az ügyről? Mellesleg, ha a csővezetékben nem cserélődik elég gyorsan a víz, azaz pang, ott mindenféle fertőzések, baktériumburjánzások fordulhatnak elő, ezeknek egyik legjellemzőbb kiindulási pontja éppen az ejektoros közkifolyó. Ami történt tehát nem egyszerűen irtózatos disznóság, emberellenes bűncselekmény, hanem még egy kapitális szakmai marhaság is. És hol az alispán? Ilyenkor miért nem indítja el az önkormányzat ellen a törvényességi eljárást? Miért a belügyminiszternek kell beavatkoznia – holmi védelmi bizottsággal mandínerezve? Ja, bocs, majd elfelejtettem, hogy nem csak, hogy nincs jogállam, de ezek a derék bűnözők azt se tudják, az mi fán terem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (46 szavazatból)
  15. Google Street View
    .
    Itt látni, hogy lopják a “cigányok” slaggal a közkútról a vizet, kocsimosásra.
    megnézhető még a 444.hu-n is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  16. emigrant :
    A német ellenzéki Zöldek társelnöke szerint “humanitárius botrány” a romák lakta városrészek vízellátásának leállítása.
    .
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=667877

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  17. miaszösz: Igen, olvastam. Igaza van, de elég visszafogottan fogalmazott. Mellesleg, amikor árvíz van, senki nem kérdezi, hogy ki fizeti a homokzsákokat. Most meg hőség van, de az állambácsi nem bírja lenyelni ezt a kis többletköltséget. Magyarország egyáltalán nem teljesít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  18. Nos, épp tegnap jártam Ózdon, bár nem az inkriminált részen és a hangulat cseppet sem feszült. Azon elmélkedtem, hogy mi fogja kiverni a biztosítékot az embereknél, ha ez sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  19. Haggyukmá ezt az undorító Kádár-pocskondiázást , szorítkozzunk helyette magára az aktuálisra :
    A víz JÁR az embereknek , hacsak az is nem a Közgépé már.
    ( A talaj feletti háromméteres légréteg mikor lesz már végre a Közgépé hogy adót szedhessenek utána ? Elvégre senki nem járkálhat háromméteres bambuszcsővel , levegővételhez.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  20. @Geyza: Én beszerzem azt a bambuszcsövet, ha oda jutunk. D biztos lesz valami alaptörvénybe iktatott buktató, ami miatt majd nem használhatom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Ebben a 4évben az úgynevezett rendszerváltás lebukott!
    Kiderült, hogy az Unió első fasiszta állama és annak ellenzéke egykutya!!
    Per.pill az látszik, a magyar nép ehhez az újdiktatúrához is az újra alkalmazkodást választotta!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  22. ne legyünk szemellenzősek: http://most.444.hu/2013/08/07/barcsak-valaki-bekuldene-egy-kepet-amin-az-ozdi-kozkutrol-lopja-valaki-a-vizet/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  23. Móricz Zsigmond rideg parasztvilágát sem ártott volna mdgemlíteni, de Kádár miért lett volna korrupt? Diktátor volt, de nem korrupt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  24. Nem a cigányok locsolták a hétvégi kiskertjüket,nem ők töltötték meg a medencét a közkutakból hanem fajmagyarok.Napi 20 liter/fejenként az ÁNTSZ előirás ott ahol nincs bevezetve a víz vagy elzárják a csapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  25. ha már Ózdi cigányozunk, szabadjon nekem mocskostahófelcsúticigányozni…
    köszönöm, ez jól esett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  26. .
    .
    sajnos Bartusnak TÖKÉLETESEN igaza van az állítólagos “ellenzék” töketlenségét illetően.
    nem véletlenül írtam mintegy éve itt, e helyt Bajnairól ” a puha…” címmel egy hozzászólást.
    .
    DE!
    .
    nézzük a tényeket!
    .
    ezek a köcsögök az előző két ciklusban Gyurcsányt amortizálandó a közbeszédben mindennapossá tették a “Gyurcsány a hibás” kifejezést.
    erre alapozva ugatnak ma is a szóvivőik, a lakájaik, a lakájmédiájuk, s a tahó állat fideszhívő kommunista barmok.
    .
    mind a mai napig a közbeszéd szerves része a Bajnait, mint gyilkost emlegető fideszes hazugság, melyet arra alapoznak, hogy valaki, libatenyésztő állítólag öngyilkosságot követett el a Hajdú Bét csődje miatt. Bajnairól, mint gyilkosról beszélnek, aki közvetlenül az oka, okozója annak a szerencsétlen öngyilkosságának.
    természetesen ez
    .
    NEM IGAZ,
    .
    DE
    .
    a jelenlegi, magát ellenzéknek nevező marhák teljes politikai alkalmatlanságát bizonyítja, hogy nem használják fel/ki a jelenlegi helyzetet telekürtölve a világsajtót, s a botrányt növelve, hátha belebukik ez az embertelen fasiszta bagázs.
    .
    s akkor még nem is beszéltem az
    .
    IGAZI ÜTŐKÁRTYÁRÓL, BORZALOMRÓL, AMIÉRT EGYÖNTETŰEN CSAK, ÉS KIZÁRÓLAG ORBÁNT LEHET FELELŐSKÉNT MEGNEVEZNI!!!!
    .
    annak a 11 – tizenegy – éves kislánynak az öngyilkosságáról, akit ez a jelenlegi rezsim kergetett a halálba!
    .
    bármit is mondtak, mondanak a mai napig, olyan sem Gyurcsány, sem Bajnai regnálása alatt nem fordult elő, hogy olyan nyomorba kergették volna az embereket, hogy kisgyermekek, ártatlan gyermekek önkezükkel véget vessenek életüknek elkeseredésükben!
    .
    NA EZT KELLENE VILÁGGÁ KÜRTÖLNI, VILÁGBOTRÁNNYÁ DAGASZTANI, S KÉRLELHETETLENÜL VÁDOLNI, SZAJKÓZNI, IMAMALOMSZERŰEN ISMÉTELNI A VILÁG MINDEN MÉDIASZEREPLÉSI LEHETŐSÉGÉT, S AZOK FÓRUMAIT KIHASZNÁLVA!
    ÖSSZE KELLENE HÍVNI AZ EURÓPA PARLAMENTET, CSINÁLNI A FELHAJTÁST, S HA MEGSÉRTŐDVE UGATNI KEZDENEK A FIDESZÁLLATOK, ELÉG CSAK RÁMUTATNI, HOGY KISGYERMEKET KERGETETT A HALÁLBA EZ A ROTHADÉK PONDRÓ orbán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  27. geyza és tisztaszívvel: Teljesen igazatok van, a Kádár rendszer korrupt volt – de még mennyire! – , de maga Kádár János nem, éppen ebben volt a mi kis szisztémánk egyedülálló. Érdekes volna egy olyan felállást is kipróbálni, amikor a vezér korrupt, de a rendszer nem. Én a Para beköpése mögött nem a személyeket, hanem a rendszert értettem. A vezetők kiválasztódásának kontraszelektív mechanizmusát. Mindig a korruptabb és a még bunkóbb érvényesül. Lassan kialakul a színlelések kultúrája is. Ahhoz, hogy érvényesülj, korruptnak és bunkónak kell látszódnod. Persze ez kevés, nem elég csak látszódni, azzá is kell válni. Nyilván ez is csak egy szintig elég, abba a kollégiumi szobába bele is kellett születni valahogy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. emigrant
    A Kádár-rendszer kontraszelekcióját ovi bandája tökélyre fejlesztette és nagyságrendekkel növelte, mert a korrupciót törvényesíteni csak így lehetett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  29. emigrant
    A Kádár-rendszer kontraszelekcióját ovi bandája tökélyre fejlesztette és nagyságrendekkel növelte, mert a korrupciót törvényesíteni csak így lehetett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Jólvan , Mindenkinek igaza van , csak NE kádározzunk márrr !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  31. Geyza: +

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. john 2013. augusztus 8. csütörtök 07:56

    Tényleg ne legyünk zsemellenzősek. Új Péterék (444) megint eltalálták szarva közt a műholdat.
    A kép blikkfangos ugyan, de két évvel ezelőtt, novemberben készült.

    Mondjuk nem is a cigánysoron, de azért ügyesek, türelmesek, klikkvadászok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Ez semmi más, mint a fidesz (és jobbik) ideológiájához tartozó, “modern” (inkább újkori), nem annyira közvetlen és tudatos népírtás része.
    .
    Lásd még:
    .
    - a fejlebb említett daganatos betegek gyógyszereit,
    - a sérült gyerekek után járó pótlék csökkentését (elvételét),
    - a (ténylegesen) rokkantak munkaképessé nyilvánítását,
    - a 4.1 millió ember szegénységbe taszítását (most épp az új pénztárgépek bevezetése miatt sorra bezáró vállalkozások),
    - a kórházaktól elvont milliárdok,
    - a gyógyszertárak államosítása, majd áremelés,
    - az e-útdíj miatt drasztikusan emelkedő élelmiszer árak (1 kg kenyér ára több helyen eléri az 1000.- Ft-ot)
    .
    És még lehetne sorolni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  34. Minden tiszteletem Parának, gyakorlatilag az összes írásában alaposan fején találja az összes létező szöget, mint ahogyan ebben is teszi.

    Mindazonáltal: az ózdi önkormányzat esetén “baloldali pártok képviselőiről” nemigen lehet beszélni, tekintettel arra, hogy a testület 16 tagjából 11 Fidesz/KDNP-s, 4 független, az egyetlen MSzP-s képviselő pedig remélhetőleg nem vett részt az ominózus egyhangú határozat meghozatalában.

    lásd: http://ozd.hu/content.php?cid=cont_4d7752ceea50e6.01162418

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Gejzánál el pattant egy húr,… :)

    Geyza
    2013. augusztus 8. csütörtök
    10:41

    Jólvan , Mindenkinek igaza van , csak NE kádározzunk márrr !!!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  36. Mayer_ur
    .
    Sajnos az mszp-s is megszavazta ezt az embertelenséget a híradások szerint, csak ezzel most nem dicsekednek, mert ciki!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. “hogy volt olyan cigany csalad, amelyik sorban mosdott a kutnal!”

    Hogy mer egy cigány fürödni.
    Maradjon csak mocskos cigány
    üzeni a polgármester.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Erről beszéltem. Magyarországon bevett szokás.
    .
    http://most.444.hu/2013/08/08/na-hol-epitkeznek-kozkutrol-vett-vizzel-ozdon-nem-nem-a-hetes-telepen/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. A Dűnét még nem emlegette senki.
    Ebben a melegben nekem is nehezemre esik valami frappánsat kigondolni, ami a Sivatagbolygó történetéből lenne merítve, így csak pár címszót írok gondolatébresztőnek:
    “vízfegyelem”
    “hűséggel tartozom a vizének”
    “Miért nem mondtad mindjárt, hogy vízügyről van szó?”
    “A víz minden élet kezdete”
    “vegyüljön el a vized a törzs vizével..”
    “a kölcsönt rendes terepi kamattal kell visszafizetni, ami a kölcsönkért mennyiség tízszerese…”

    Valakinek valamilyen ötlete?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. Ez az egész aljasság része egy nagyobb jobberes hungaroproject.-nek.
    Azt a baromságot szajkózzák évek óta a szennylapjaikban hogy a gyepűk vidékének egyetlen nagy természeti kincse a föld mélyén lapuló kristálytiszta ivóvíz , mely révén nemsokára Európai Nagyhatalommá válunk. ( Ha nekik mind elfogyott.)
    Csakhogy a gaz jiddischek erre ( is ) szemet vetettek , mint minden honi értékre.
    EZ a propaganda terjed mint a bubópestis.
    Ennek ismeretében érthetővé válik az egész embertelenség, vagyis a mogötte meghúzódó politikai érdek : országos szavazatszerzésről van szó , semmi másról.
    ( Még az is előfordulhat hogy ezek a hülye-cigányok a száraz kútjaik mentén ismét a FIDESZ-KDNP re szavaznak , egy-két ezres reményében. Hogy a kölykeik meg ott párolognak a negyvenfokon , vízért sorbaállva , az nem számít.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. Maeldron 2013. augusztus 8. csütörtök 13:19
    szintén 2011-es kép…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. bmk, aug. 8. 11:02
    Akik ezt nem akarják meglátni, azoknak ezeket ki is lehet hímezni – akkor is csak egykutyázni fognak!
    Ha ezeket meglépte volna a zemútnyócévben a kormány, itt kő-kövön nem maradt volna, ezt tudjuk!
    Megmondta a vekkeres, 3xbóvlis, egyszer kell nyerni, de nagyot – hát bejött neki, visz is mindent!
    Ezt nem látni, ehhez nem tudom, hogy mi kell?!
    Nem találgatok….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. A 2010-es fülkeforradalom legfőbb eredménye, hogy végre ország-világ megtapasztalhatja, milyen valójában a magyar néplélek. Ezt a parlamenti áldemokrácia zavaros két évtizede viszonylag sikeresen palástolta el. Most minden szenny egyszerre tör a felszínre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  44. Sok igazság van itt nem csak a cikkben, de a véleményekben is. Azért szerintem már nem folyton vissza, hanem előre kéne nézni!!!! Mi lesz??? Hogyan lesz???
    Ha ez így megy, akkor az egyedüli fény a gyorsvonat lámpája, ami ezerrel jön szembe:((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. “….Szívére vesz gondjait, vállára venni nem bolond…” – József Attila. Ki mennyivel támogatja FORINTBAN az ügyet? Én többszázezer forintot adtam hőgyészi és zombai cigányoknak. És talán abból is, de FIZETTEK a vízért….merthogy csak akkor értékeli az ember….Az AJÁNDÉKOT pedig megköszönni kell, nem kevesellni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Való igaz: Boda István, az egyetlen MSzP-s ózdi képviselõ is megszavazta a kútelzárási döntést.

    (lásd pl.: http://hvg.hu/itthon/20130806_MSZP_Ozd_viz_kozkut)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Ezt a végrehajtót, ezt a Fürjes nevű ózdi polgármestert fel kellene jelenteni először sajnos a Polt-bandánál, majd amikor ők nyilván elutasítják, akkor Strasbourg-ban. “Szándékos emberölési kísérlet” lehet a vád. Megtehetjük mi állampolgárok is, de nagyobb a nyomatéka, ha akár a TASZ, akár a MEASZ, akár a Helsinki Bizottság vagy valamelyik hasonló szervezet, ők Európában is nagyobb támogatást kapnának a társszervezeteiktől, mint egy “egyszerű” állampolgár. Orbán rendszere nemcsak tolvaj és rabló, hanem gyilkos is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. “csakigazatmondo
    2013. augusztus 8. csütörtök
    09:40 ”

    Szóról szóra igazad van!
    Nemcsak az az egy kislány lett ezek miatt öngyilkos, hanem sokkal többen, például azok közül, akiknek elvették a rokkant-nyugdíját mondjuk 25 évi vájár-munka után.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  49. bonhomme: “Ózd meg és uralkodj!”, ” Ózd, a csodák csodája.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  50. Horváth Béláné
    Mert:
    Az élet csak úgy érthető, ha visszatekintünk, de csak úgy élhető, ha előrenézünk.
    Na ez a mai hatalomnak nem célja, a múltba merengést tudja nyújtani a vakegereinek, tépelődjenek a múlton, nevezzenek át utcákat, tereket, állítgassanak és hurcoljanak szobrokat, lehetőleg jó sok pénzért, a jövőről egy szót se semmit!
    A saját zsebük megtömve, nekik a jövő ük-ükunokákig biztosítva, oszt jó napot!
    A program pedig: 3 milliónyit az árok szélén hagyni!
    Ezt már látni a beteg gyerekek kiemelt csp-jének elvételéből, a rokkantak visszavezetése a nemlétező munka világába, a rákos betegek gyógyszerével a variálás és hát ugye a 40 fokban a víz csordogáltatása…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos