Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: A velünk élő pszichopaták 2013. augusztus 13. kedd 16:29

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: A velünk élő pszichopaták

2013-ra nem maradt semmi tisztázatlan kérdés Magyarországon, minden világos, úgyhogy felesleges tovább tettetnie a politikai elitnek (felnevet), csak a koncra figyelnek, elmorogják egymást a maradék mellől, ugatnak és harapnak, ahogy az már egy fiatal európai demokráciában szokás. Már senki sem mondja, hogy jobb lesz, hiszen már annyira jó, már nem törődnek semmiféle látszattal, csak hazudnak és próbálják maguk alá gyűrni a maradék közvagyont, illetve amit még Európától várnak.

Lázár János, akihez képest a kőbalta lézerszike, most éppen megkapta az Uniós források feletti teljhatalmat, azaz amennyiben valamilyen tévedés vagy túlzott engedékenység miatt az Európai Unió pénzt adna Magyarországnak, ez a kifinomult intellektus fog dönteni sorsáról. Emberek – mondja a magyar kormány -, holnaptól Ronnie Biggs elvtársnál lesz a kassza kulcsa, aki ugyan követett el hibákat a múltban, de feltétlen lojalitása a párt iránt alkalmassá teszi eme nehéz feladat maradéktalan és megnyugtató ellátására. Erre őt természetesen semmi más nem jogosítja fel azon kívül, hogy Orbán Viktor azt mondta, de ha egyszer Orbán Viktor azt mondta, akkor pusztán ettől a ténytől máris alkalmassá vált.

A Fidesszel kapcsolatban joggal merül fel a kérdés, hogy vajh arról van-e szó, hogy politikusaik sohasem alszanak, vagy arról, hogy álmukban is tudnak már lopni, mivel napi tizenhat órában ez a mennyiség nem abszolválható.

Lázár János, aki emlékezetes kirohanásában a szegényeket tette felelőssé szegénységükért, és kifejezte utálatát irántuk, most Csányi Sándornak, az OTP vezérének ment neki, minden bizonnyal a kiegyensúlyozottság jegyében, jelezve a szemlélődő közönségnek, hogy kikezd ő a gazdagokkal is, ha azok nem a Fidesznek gyűjtik a kopogtató cédulákat, és mögötte áll a párt teljes tömegével.

Magam részéről szívesen megnézném, amikor ez a párttömeg kilép majd egyszer mögüle, mivel Lázár az önerőből senkikké lett funkcionáriusok magabiztosságával és önteltségével rohan előre, ahol aztán várhatják még érdekes dolgok.

Amikor Csányi bankvezért az ország első számú uzsorásának nevezte, két dolgot jelzett a kremlológusok számára világosan. Csányi valamivel keresztbe tett a Nemzeti Együttműködés Rendszerének, és hogy Lázár lesz ezentúl a Fidesz hóhéra, átvéve némileg Simicska szerepét, aki eddig a Magyar Nemzetben név nélkül vagy álnéven írt, illetve íratott újságcikkekkel jelezte, ki a jó elvtárs, ki a rossz elvtárs, hogyan gyengül meg valaki a pártelitben, hogyan lesz valakiből ellenség egyik percről a másikra.

Mindkét információ érdekes lehet.

Egészen elképesztő paranoia és primitívség kell ahhoz, hogy Csányi betámadása a Haza és Haladás Alapítvány (Bajnai alapítványa) számára kiutalt fillérek miatt következzen be, de ha valahol elképesztő paranoiát és primitívséget keresnék, a Fidesz-székházban kezdeném a kutatást.

Gyanítható azonban, hogy egyéb bűnei is vannak.

Azt azonban mind ezidáig nem éreztem, hogy annyira meggyengült volna, hogy egy Lázár-féle húszdekás kifutófiú bele merjen marni, és még az események után is vannak kétségeim. A válasz nyilván legalább a választási kampányig várat magára, de akkor egészen biztosan bekövetkezik.

Lázár előléptetése kápóvá már nem annyira meglepő, hiszen eddig is hajlamos volt magáról megfeledkezve, világos és érthető formában bárki tudomására hozni, hogy ki lesz taposva a bele, amennyiben nem szolgálja a Fidesz érdekeit. Lefelé taposott, felfelé nyalt, tökéletes Fidesz-polgár ő, csak eddig Kövér László jobban játszotta a szerepét. Így múlik el a világ dicsősége.

A következő hónapok programja világos.

Kövér a parlamentben fogja minden erejével megakadályozni, hogy az ellenzék kifejthesse véleményét, Lázár a gazdasági erőket mozgósítja, azaz elszívja a pénzt mindenhonnan és becsatornázza a Fidesz-kampányba, miközben fenyegetésekkel, ígéretekkel blokkolja az esetleg demokratikus oldalra irányuló pénzeket. A szóvivő-horda napi egy-két ordas hazugsággal bombázza a lakosságot (Kumin Ferenc ezeket ismételgeti angolul mikroblogján államtitkári fizetés fejében), Finkelstein főkampánytanácsadó úr diktálja a tempót, Orbán Viktor pedig esténként megnézi valamelyik tévéjében a fejleményeket. (Biztos nekem van igazam – gondolja a miniszterelnök -, hiszen akárhová kapcsolok, mindenhol azt mondják.) Ezért is fontos, hogy a két létező országos kereskedelmi csatornából ellopják az egyiket, mert ott eddig lyuk tátongott a távkapcsolón, de hamarosan gyakorlatilag nem lehet olyan helyre kattintani, ahol ne Orbán Viktornak lenne igaza. Rohadt internet és rohadt külföld még ellenáll, de majd a szaúdi és kínai elvtársak segítségével kitalálnak valamit, ha meg nem sikerül, akkor lekapcsolják az egészet, mert az elektromosság megszüntetésével elég rendesen lehetne rezsit csökkenteni. Vizet is csak oda, ahol Fideszesek isznak!

Ha megingást érzékelnek, vagy nem úgy alakulnak a statisztikák, ahogy szeretnék, biztos, ami biztos alapon, hamisítanak párszázezer külhoni szavazatot, amit szükség esetén előszednek, nehogy már meginogjon a jobban teljesítő Magyarország, még jobban teljesítő kormánya.

Fusson, ki merre lát.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (238 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +367 ( 377 szavazatból)
Para-Kovács Imre: A velünk élő pszichopaták, 4.9 out of 5 based on 238 ratings

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

89 Reader’s Comments

  1. Hörömpő cirkusz világszám! Kőbunkó Jani uzsorázik, mert magyar bankokat akarnak, és a takarékok még nem adták meg magukat 100%-ban. Akkor talán az OTP-nél próbálkozik, mert annak vezetője betett a kőbunkó hús bizniszének. Meg egyébként is! A cirkuszigazgató kiadta az ukázt! Mert ő mégsem támadhatja a szotyolázó cimbijét!Ehelyett megkérte kőbunkó Janit, hogy kávézzon már együtt az OTP vezérrel…
    Gyanítom hogy a vezérnek nem volt ingerenciája leülni a kőbunkóval, pláne kávézni nem,mert azért tájékozott Ő. Van erre személyzete…
    És akkor per lesz! Nem ám akármilyen!Mert kőbunkónak van ám mit a tejbe aprítani! Még a kis Boldinak is jutott, merthogy majd Ő is annyit ér mennyije van…(apuka amennyit összetarhált)
    Lesz itt cirkusz!
    A cimbi meg kihagyta a a számításból, hogy nem csak negyed gőzzel, de teljes gőzzel is támogathat a vezér más beállítottságú pártot,mint a fidesz.Mert most ugyan kőbunkó rá lett uszítva a vezérre, de az egy rúgással asztal alá küldheti nem csak kőbunkót, hanem a pártját is!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (53 szavazatból)
  2. Gratulálok, jó a cikk.
    Én is arra gondoltam, amikor erről olvastam, hogy Csányira megadták a kilövési engedélyt. Egy ilyen niemand magától nem ugrik neki a leggazdagabb magyarnak.
    .
    Lesznek még érdekes fejlemények.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (60 szavazatból)
  3. oligarcha-dzsentri
    proli-dzsentri
    oligarcha-proli

    ez a fideSS

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  4. Várható volt, hogy ha Csányit támadják az nagyot szól és mandinerről visszapattanhat. Tehát egyúttal a bíróságot is helyre lehet tenni, túl sokszor van önálló véleménye és ez az orbáni világrendszerbe nem fér bele. Lehet önálló véleménye, csak ne térjen el az irányvonaltól, mely ki van adva. (mindig is tetszett az a fogalom, hogy az egyetértés joga)
    .
    Ja és egyben a bankok elleni uszítás következő lépcsőfoka, egy kicsit figyelemelterelés a Takarékszövetkezetekről amelyek szintén bírósághoz terveznek fordulni.
    A devizahitelesek megmentését a választások előtt (de nagyon előtte) le akarják zavarni, természetesen a bankok kárára és jól jön előtte egy kis hangulatkeltés a bankok ellen.
    Ez az egész a több legyet egy csapásra elvén alapul.
    Lehet, hogy túl meredek a következtetésem, de én egy kicsit ezt üzenetnek érzem mások fele is (pl Széles Gábor. Mintha jobban rángatná a zsinórt a hosszánál).
    Röviden és tömören az üzenet: be lehet állni a sorba, vagy véged.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (44 szavazatból)
  5. Szépség és okosság ritkán jár együtt, de Para esetében mindenképpen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (61 szavazatból)
  6. Nem valami nagy nagy gumicsont ez, ami valami más, – a jövőben bekövetkező -dolognak nyomja majd el a bűzét…??
    (Persze a kérdés így – most még – költői…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  7. ymre: … és még szexi is!
    Bumburi: Ezek optimista fejtegetések. Itt valami sokkal aljasabb dolog készülődik. Minden aljasság csak egy még nagyobb aljasság elfedésére való. Ne feledjük, hogy főaljasék egyáltalán nem gondolják komolyan ezt az országirányítást. Amikor eleget loptak, a gazdaság meg összedől, ők lelépnek. A manőverek nem hosszútávú stratégia részei. Annyi eszük csak van – na lehet, hogy viktorkának nincs, de lajoskának annál inkább -, hogy belássák, a fasizmus nem válhat tartós berendezkedéssé. Itt az államkassza teljes kifosztása készül, aztán usgyi! Vagy lehet, hogy én vagyok optimista?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (58 szavazatból)
  8. ui: Ez a “konfliktus” így, ebben a formában dúl didaktikus (szájbarágós) nekem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  9. Nahát, filmcomnak is ez ugrott be? Konkrétan én arra gondoltam, hogy ki akarják csinálni az ótépét. Meglesz a saját bankocskájuk, éppen most lopják el, aztán mindenkit köteleznek, hogy vigye át oda a bankszámláját. Például az összes állami alkalmazottat. Közben véletlenül elterjed, hogy az ótépének vége – ahogy a postabank esetében történt – és még az is kiveszi a pénzét, aki nem fideszes. A takarékszövetkezeti pénzeket meg egészen egyszerűen elsikkasztják, oszt jónapot. Az se lehet véletlen, hogy az ótépévezérek eladogatták a részvényeiket. Ha most rémhírgyártásért perbe fognak, akkor Csányit nevezem meg felbujtónak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (43 szavazatból)
  10. Hát, Csányi végül is azt kapja, amit a gyávasága miatt érdemel, de ezt ugye már kifejtették ugyanitt Para és Bartus urak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  11. Tisztelt Emigrant!

    Én már meg sem lepődnék, ha egy madárfüttyös hajnalon ezek a szó konkrét, fizikai értelmében kipakolnák a Nemzeti Doh… vagyis Bankot, repülőgépre pakolnák és Egyenlítői Guineába távoznának.

    És még lehet, azzal járnánk jobban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (42 szavazatból)
  12. emigrant
    Az eddigi tapasztalások szerint még igazad is lehet.Tényleg az a bevett szokásuk, hogy egy aljasságot , egy még nagyobbal fedjenek el. +++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  13. Ahogy egy nőt minősít a férfi akivel él, úgy a “nagy embereket” is minősíti, hogy ki az ellensége…Többet néztem ki Csányiból, hogy holmi Lézer Jankókkal keveredjen cicaharcba…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  14. A Klubrádió kérdése úgy szólt, hogy ” az Orbán-kormány meg szeretne szabadulni Csányi Sándortól?” Én másképp kérdezném: Vajon Csányi Sándor meg szeretne szabadulni az Orbán-kormánytól?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (55 szavazatból)
  15. Emigrant
    A fijjuk nem kispályások. Az MNYP eset bizonyítja, főpróba volt. Igazad lehet. Ne feledkezzünk el a devizatartalékról se az MNB-ben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  16. Csányit államosítják, oszt jónapot! :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  17. 3 éve az történik mint a viccben az idős bácsi a repülőn: “hát ezt azért nem gondoltam volna” :)
    lassan tényleg nem marad más hátra, kitölteni egy konyakot, és hátradőlni a fotelben, és nézni mi történik (look what happen)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  18. Csányi S. feljelentette L.J-t. Becsületsértésért, továbbá rágalmazásért és jó hírneve megsértéséért.
    Jó indoklás: L. azt mondta Csányira, hogy uzsorás. Az uzsora bűncselekmény.
    Ha L.J. szerint Csányi uzsorás, miért nem jelentette fel? E szerint a logika szerint L.J. bűnpártoló, mert nem tett feljelentést.
    Ha ez az egész valóságos és nem a zembereknek szóló komédia, akkor érdekes fejlemények jöhetnek (szerintem). Nemcsak olyan fejlemény, hogy LJ pert veszít Csányival szemben és ennek következtében szegényebb lesz pár millióval.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  19. neveletlen!
    ha ha ha
    az “uzsorás” kifejezés annyira képtelen csányi s.-ra, hogy a bíróság eldöntheti hogy ez egy “nagyon erős vélemény” amit tűrni kell a mi sándorunk-nak aki ugye közszereplő..!
    (ezt a TASZ egyik munkatársa mondta…)
    szóval egy jó kis “gumi jogszabály”-a van dolgunk..!! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. Orbán elég erősnek érzi már magát, hogy ne neki kelljen hálásnak lenni egynémely milliárdos meghatározó személynek. Elteszi az útból a régi támogatóit és kiépíti azokat akik neki tartoznak hálával a vagyonukért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  21. Filmcom, lehet, hogy LJ megússza emiatt a gumi-jogszabály miatt.
    De a bűnpártolás miatti büntetőeljárást (tudomása szerint Csányi S. uzsorás – de nem jelentette fel, pedig az uzsora bűncselekmény) nem biztos, hogy LJ megússza. Meglátjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. a kérdéseim:
    1 egy bankvezér melyik pillanattól “uzsorás”…?
    2 abban a pillanatban amint bankvezérként kezdi meg a munkanapját…?
    3 hogy-hogy a rendőrség eddig nem vette észre…?
    és még ehhez hasonló kérdések…
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. A dolog szerintem jóval egyszerűbb. Két forgatókönyv lehetséges:
    .
    1. Rövid időn belül buknak, és ezt már tudják. Addig le akarják rabolni a maradékot is, aztán – uccu, illa berek, nádak, erek…
    .
    2. Elment a maradék józan eszük is (ha volt nekik egyáltalán). Nem tudják, hogy a tőke csinálja a politikust, és nem fordítva.
    .
    Nemsokára véletlenül összefut majd valahol egy csendes karibi szigeten néhány gazdag és befolyásos ember. Isznak egy-két koktélt (vagy whiskyt), majd eltörik a pálcát. És onnantól kezdve az Orbán-bandának annyi esélye marad, mint a trójai falónak az epsomi derbin…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (37 szavazatból)
  24. Observer!
    Várjuk az “epsomi derby”-t….!! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  25. Egy kis vidámság.
    http://www.youtube.com/watch?v=ffuWfq4bue8
    Emlékeztek erre a filmre?:)06-tól kb.7:15-ig Orbán szociális konzultációja jutott eszembe. Mindig ugyanaz a folyó?, vagy lavórban áztatjuk a lábunkat. Le se tagadhatja honnan jött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Pedig Lézer szerint Csányi sokat ér, mert gazdag.
    Mégis, ha parancsot kap rá, akkor azonnal ideológiát vált, és amit eddig nyalt, azt most rugdosni kezdi.
    Ez a gerinctelen talpnyaló azt teszi amit a vezér parancsol.
    Miután tönkretette a városát, és szarrá adósította, most megkapta az Uniós pénzeket. Gondolhatjuk, hogy milyen gondosan fog bánni vele. Mint Hódmezővásárhellyel.
    Ebben az országban a legnagyobb szélhámosok kapják meg a a kasszakulcsokat.
    Azt azért megnézném, amikor ezek ketten harcolnak egymással, és a polip rátekeredik a kis büdös parasztgyerekre…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  27. Hát persze, hogy bele mer marni, az erő vele van!
    Nem tudjuk, hogy az az erő ki vagy mi, lehet hogy ez a gátlástalanság maga, de ha csak a gátlástalanság, az is elég ahhoz, hogy meg merje tenni azt amit tesz.
    Mindannyian ettől félünk, lehet hogy Csányinál is bejön neki!
    Ha nem színjáték az egész – nekünk – remélem nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Egy elm;elt szeritn mindenki addig maszik fel a rangletran amig olyan pozici=ba kerul amit mar nem kepes betolteni. Ott megall…
    A fidesz ezt a poziciot mar reges regen elerte, az alapitasakor. Azota nem a fidesz emelkedett hanem MO sulyedt a szintjere. Termeszetesen az a fidesz szemszogebol ugy latszik mintha Ok emelekedtek volna a csucsra, de a kivulálló szemével..röhelyes az egesz.
    Emlekeszem 89 ben rengeteg 14-18 eves fiatal a fideszhez csatlakozott, buzgok voltak mint a kis uttorok. (termesztesen az elettapasztalat es bolcsesseg jol tukrozte a 15-16 eves atlageletkort. Azota ezek csak loptak/csaltak nem is ertenek mashoz, a megvénhedéssel nem jutottak normalis élettapasztalathoz, csak az erö nyelvén értenek.. MIben remenykedik MO ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  29. Az biztos hogy valami gigantikus disznóságra készül a fideszmaffia, egy nagyon nagyot akarnak kaszálni egy csapásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  30. Előzmények 1.:
    “Lázár éveken át spekulált Hódmezővásárhely pénzével
    2012. 02. 02. 7:02
    .
    Miután 2007-ben a hódmezővásárhelyi közgyűlés felhatalmazást adott a polgármesternek arra, hogy kockázatos devizaműveleteket folytasson a város által kibocsátott kötvények pénzéből, a Lázár János vezette önkormányzat két éven keresztül aktívan spekulált. 2007-2008-ban ebből 1,6 milliárd forint bevétele származott a városnak, de a korábbi hitelek és kötvények árfolyamveszteségét ez sem ellensúlyozta. Lázár most az Erste Banktól várja el a veszteségek megosztását.
    .
    A Napi Gazdaság Hódmezővásárhely “tőzsdézett” a kötvénypénzzel címmel közölt összeállítást csütörtöki számában, amelyben az Állami Számvevőszék jelentésére hivatkozva azt írta, hogy Lázár János polgármesternek 2007 és 2008 során közgyűlési felhatalmazása volt arra, hogy származékos devizaügyleteket kössön, azaz spekuláljon.
    .
    A város ezeken a tőzsdei ügyleteken nyert, de mivel a svájci frank árfolyama már ezekben az években is erősödött a forinthoz képest, a korábbi devizahiteleken és kötvényeken veszteség keletkezett, és valamivel meg is haladták a spekulatív ügyletek nyereségét.
    .
    Lázár decemberben levélben kérte a város által 2006-ban 12 milliárd forint értékben kibocsátott devizakötvényének megvásárlóját, az Erste Bankot, hogy osztozzon Hódmezővársárhellyel a tetemes árfolyamveszteségen. A bank a napokban küldött választ Lázárnak, amelyben a polgármester nyilatkozata alapján azt írta: tárgyalna az adósság elengedéséről, ha az önkormányzat egyben visszafizetne tízmilliárd forintot. A polgármester szerint ez irreális, ezért a képviselőtestület a csütörtöki közgyűlésén erről is tárgyal.”

    http://www.origo.hu/gazdasag/20120202-lazar-tozsdezhetett-a-hodmezovasarhelyi-kotvenypenzzel.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  31. Előzmények 2.:
    “Ezért kapott össze Csányi és Lázár: nemsokára lép a kormány
    2012. április 16., hétfő
    .
    Kiemelt vállalat lesz a Gyulai Húskombinát, a társaság megmentésére készített tervezetet Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a kormány elé fogja terjeszteni – jelentette ki Budai Gyula államtitkár. A hvg.hu korábban azt írta, hogy a csődközeli helyzetbe került élelmiszeripari cég, a gyulai és csabai kolbászt is gyártó húskombinát miatt különbözhetett össze Lázár János az OTP elnök-vezérigazgatójával.
    (…)
    A hvg.hu márciusban számolt be arról, hogy a Fidesz frakcióvezetője az állam segítségéért lobbizott a Gyulai Zrt. megmentése érdekében, ám ez információink szerint nem lenne ínyére a Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó vetélytársnak, a Bonafarm-csoportnak. Miközben – Csányi nevét ki nem mondva – Lázár egy interjújában arról beszélt, hogy a bankár vállalkozásai polip módjára hálózzák be az országot, a fideszes politikus családjának érdekeltségébe tartozó agrárcég üzleti kapcsolatban áll a Bonafarmmal.
    .
    Az Orbán Viktorral napi kapcsolatban álló Lázár írásbeli kérdést intézett januárban a miniszterelnökhöz, melyben arról érdeklődött, hogy „tervezi-e a kormány a Gyulai Húskombinát Zrt. megmentését, a konszolidációjában való tevékeny részvételt, és ha igen, mikorra várható a folyamat elindulása”. Lázár arra figyelmeztetett, hogy „a Gyulai Húskombinát likviditási helyzetében drámai viszonyok alakultak ki, a társaság működése, további tevékenysége rövid időn belül leállhat, csődhelyzetbe kerülhet”. (…)
    http://hvg.hu/kkv/20120416_gyulai_huskombinat

    A megjelenés dátuma mindkét esetben 2012.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. namost a heten erost elgondolkoztam, hogy akarom-e, hogy ezeket levaltsuk jovore, es most mindegy, hogy ez mennyire realis ( egyebkent lehet akar az is ). ha ugyanis az uj kormany nyakaba szakad mindaz, amit ezek elkurak – es mindegy, ki/mi lesz az az uj kormany ), akkor azoknak kell rendbe tenni, es rendbe kell tenni, kulonben az orszagbol soha nem lesz semmi. ha azonban ok teszik rendbe, akkor az lesz, hogy 2018-ban visszajon a fidesz ketharmaddal, de akkor mar nem mennek utana sehova.

    ezzel szemben az sem jo, ha maradnak, az ismert okok miatt, es hianyozni fog az a tobbszazezer ember is, aki nem elsosorban a melyszegeny borsodbol fog kulfoldre tavozni.

    ekkor viszont a sajat tehetetlenseguk fogja agyonnyomni oket.

    szoval ha igazam van ( es a magam szamara ez most igy tunik ), akkor nem kell amiatt aggodnom, hogy vajon fel ev mulva a fidesz ossze fog-e fogni a jobbikkal ( igen, de csak a valasztasok utan ), es kormanyoznak-e, mert a bukasuk biztos. csak kesobb, mint ahogy jo lenne. es hogy ebben az orszagban ( = fideszia ) hogy birok meg ki meg negy evet, azt el sem tudom kepzelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  33. A jelen:
    “500 milliárdot is bukhat az ország
    2013. augusztus 12. hétfő, 15:10
    Kurír/MTI
    .
    Lázár János állást halmozva átvette a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség irányítását, és máris borította a bilit: akkora a fejetlenség, hogy Brüsszel szinte alig fizet valamit. Az a minimum, hogy Magyarország bírságot fizet. Rosszabb esetben azonban végleg elveszhet több száz milliárd forintnyi forrás. Állítólag az NFÜ működött eddig rosszul, azt még nem tudni miért.
    .
    Már most is a központi költségvetés fizeti ki azokat a pályázatokat, ahol egyáltalán van kifizetés, mert Brüsszel 15 uniós programból 13-at egyáltalán nem finanszíroz. Ezt maga Lázár János ismerte el, miután a miniszterelnökség vezetése mellé átvette az NFÜ irányítását is.
    (…)
    Lázár János most a pénzosztó szervezetben eluralkodott korrupcióra is utalt, amelynek felszámolása lehet az egyik ok az NFÜ teljes átszervezésére. Hogy miért csak most az újabb érdekes kérdés, a magyar sajtó – benne a Kurír is – már tavasszal írt arról, hogy nem jönnek a Brüsszeli pénzek. Amellett, hogy a pályázatok már korábban akadoztak, az elbírálás sem ment könnyedén, látható volt, hogy csak a KÖZOP (útépítés és fejlesztés) programból a teljes hat éves ciklusban a hatodik év elején – 2013 tavaszán – még csak 365 milliárd forintot költöttek el, miközben 1100 milliárd forintra volt szerződés (vagyis nyertes pályázat).” (…)

    http://kurir.hu/komoly/komoly-hirek/beluegyek/4229-500-milliardot-is-bukhat-az-orszag.html
    .
    A spekulációs Lázár által a friss kinevezéssel megnyitott frontvonalak:
    1: Csányi; 2. NFÜ; 3. közvetve: a kormány (tagjairól a korrupció vádjának nyílt kimondása)
    Mi lesz ebből? Bukta? Kinek, kiknek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  34. Le a rohadék, laposfeju dirigàlokkal és a szurkos -szurkoloikkal! Uj levego, uj logikus emberek és uj elvek, kellenek! A mutyizàsbol, nincsen màr elegetek?!- Azt a Betyàr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. bingo

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. Csányi és Demján esetében már jó ideje “túsz”-érzésem volt, ami most beigazolódni látszik. Széles egy másik történet – ő egy tehetségtelen ostoba ember, és bármilyen rendszert kiszolgálna amihez csak vastag bőrre van szűkség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  37. Van még olyan hülye magyar aki nem kirándul egyet, mondjuk a fővárostól 50 kilométert északra, avagy Soprontól 5 kilométert nyugatra, és az első külhoni bankban nyit magának egy számlát? Egy számlát, ahova bestószolja kemény munkával összekuporgatott spórolt pénzét. Ha van neki egyáltalán.

    Van olyan bolond aki nem teszi biztonságba ezen akár picíny összegeket, még mielőtt kilopják a zsebéből?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. Tisztára Szicília!
    Bár azok lágy operettfigurák a mieinkhez képest.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  39. Kedves “neveletlen.”
    Azt irod,hogy Cs.S.feljelentette L.J-t.”Nagyon jó a megjegyzésed.Én azonban arra gyanakszom,hogy a L.-J.nyugodt lehet a kijelentését illetően.Ö tudja jól,hogy az ügyészség és a biróság mögötte áll és nem Cs.S.mögött.Tudja azt is,hogy nálunk nem az igazság az ur,hanem a hatalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  40. Csányi nem tartozik a kedvenceim közé, de a gusztustalan, arrogáns sutyerák Lézerjani még annyira sem. Rugdossák csak egymást kékre-zöldre, addig sem minket …
    Legkésőbb jövőre el kell zavarnunk ezt a mocsok tolvajbandát Azerbaltánba, Észak-Koreába, ott a helyük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. *
    Ezzel az új, borostás dizájnjával az ábrázatja még ördögibb mint eddig volt, és úgy hasonlít a kormányszóvivőre, hogy önkéntelen is felkiált az ártatlan szemlélő; hisz ez Giró Szász Lázár !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  42. Maffiózók ezek mind és még pofátlanul rá is játszanak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  43. KORDON BLUED
    És rettenetesen SUNYI is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. Megnéztem videón ezt a bizonyos lézerjani nyilatkozatot. Megállapításom prózai, de ugyanolyan nyugtalanító. Ez a szivar olyan hülye, mint amilyennek látszik. Közönséges gyerekes duzzogás volt az uzsorásozás. Ez egy elszabadult hajóágyú, de nincs aki megállítsa. Most lerombolja a fedélzetet. Ettől az ország kirablása még zavartalanul folyik tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  45. Csak a rend kedvéért: én még sehol nem olvastam, hallottam, hogy Csányi “feljelentette” Lázárt. “Feljelenti”, “be fogja perelni”, még óvatosabb fogalmazásban: “feljelentheti”.. Egyszóval még csak szándék (?) és nem tény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. ” Lázár előléptetése kápóvá már nem annyira meglepő, ”
    .
    Vagy csalivá a horgon amire a nagy hal ráharap. Lázár elég gyenge intellektuálisan ahhoz, hogy bármelyik szerepet ki lehessen osztani rá.

    .
    Semmi sem tart örökké, a koleszos banda belső kipróbált összetartása sem. Működött jól a viharban amíg volt közös ellenség kép. Orbán most is keresi a nagy külső ellenséget, ami a bandát összetarthatja, de lassan mindenki felismeri a Fideszen belül, hogy Orbán az első számú ellenség, ő osztja meg a és játssza ki a saját bandáját a függöny mögött aljasan míg a színen összetartást kovácsolgat.

    De már kevés a külső ellenség kép, mert már itt a vagyon a hatalom, most kezdődik a belső helyezkedés a hatalomért a koncért a felégetett kifosztott országban .
    Elapadnak a források, átrendeződtek a belső erőviszonyok indul a belháború. ennek első eszköze a karrierista nem túl eszes de önmagát annak képzelő Lázár akiből csalit csináltak a horgon.
    .
    Csányi feljelentette, bekapta a horgot és így mint külső ellenség a Fidesz belső hierarchikus erő átrendező belharc leszámolásának segítő eszközévé válhat de maga Lázár is bekapta amikor hagyta, sőt élvezte hogy azt csináljanak belőle.

    .
    Csalihorog vagy kápó egyre megy, eldobható egyszer használatos bóvli. Újrafelhasználás kizárva.

    Bye , bye Lázár. Integess az elmenő vonat után.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  47. Kuksi
    2013. augusztus 14. szerda
    10:14

    Pár helyen olvastam én is. Meglátjuk igaz e, megtörtént e vagy Csányi rájön, hogy bekapta a horgot, visszavonja és valami jobbat okosabbat keményebbet csinál. Képes lenne többre is.

    http://www.stop.hu/belfold/csanyi-sandor-feljelentette-az-uzsorasozo-lazart/1172174/

    Keresd a Google on annyi linket nem tudok megadni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. emigrant

    Szerintem ez nem gyerekes duzzogás.
    Tervutasításos parancsvégrehajtás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  49. bojk: Lehet, mondanám, meglátjuk, de nem fogjuk meglátni, ahogy soha nem tudunk meg semmit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. ggggg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos