Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: A velünk élő pszichopaták 2013. augusztus 13. kedd 16:29

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: A velünk élő pszichopaták

2013-ra nem maradt semmi tisztázatlan kérdés Magyarországon, minden világos, úgyhogy felesleges tovább tettetnie a politikai elitnek (felnevet), csak a koncra figyelnek, elmorogják egymást a maradék mellől, ugatnak és harapnak, ahogy az már egy fiatal európai demokráciában szokás. Már senki sem mondja, hogy jobb lesz, hiszen már annyira jó, már nem törődnek semmiféle látszattal, csak hazudnak és próbálják maguk alá gyűrni a maradék közvagyont, illetve amit még Európától várnak.

Lázár János, akihez képest a kőbalta lézerszike, most éppen megkapta az Uniós források feletti teljhatalmat, azaz amennyiben valamilyen tévedés vagy túlzott engedékenység miatt az Európai Unió pénzt adna Magyarországnak, ez a kifinomult intellektus fog dönteni sorsáról. Emberek – mondja a magyar kormány -, holnaptól Ronnie Biggs elvtársnál lesz a kassza kulcsa, aki ugyan követett el hibákat a múltban, de feltétlen lojalitása a párt iránt alkalmassá teszi eme nehéz feladat maradéktalan és megnyugtató ellátására. Erre őt természetesen semmi más nem jogosítja fel azon kívül, hogy Orbán Viktor azt mondta, de ha egyszer Orbán Viktor azt mondta, akkor pusztán ettől a ténytől máris alkalmassá vált.

A Fidesszel kapcsolatban joggal merül fel a kérdés, hogy vajh arról van-e szó, hogy politikusaik sohasem alszanak, vagy arról, hogy álmukban is tudnak már lopni, mivel napi tizenhat órában ez a mennyiség nem abszolválható.

Lázár János, aki emlékezetes kirohanásában a szegényeket tette felelőssé szegénységükért, és kifejezte utálatát irántuk, most Csányi Sándornak, az OTP vezérének ment neki, minden bizonnyal a kiegyensúlyozottság jegyében, jelezve a szemlélődő közönségnek, hogy kikezd ő a gazdagokkal is, ha azok nem a Fidesznek gyűjtik a kopogtató cédulákat, és mögötte áll a párt teljes tömegével.

Magam részéről szívesen megnézném, amikor ez a párttömeg kilép majd egyszer mögüle, mivel Lázár az önerőből senkikké lett funkcionáriusok magabiztosságával és önteltségével rohan előre, ahol aztán várhatják még érdekes dolgok.

Amikor Csányi bankvezért az ország első számú uzsorásának nevezte, két dolgot jelzett a kremlológusok számára világosan. Csányi valamivel keresztbe tett a Nemzeti Együttműködés Rendszerének, és hogy Lázár lesz ezentúl a Fidesz hóhéra, átvéve némileg Simicska szerepét, aki eddig a Magyar Nemzetben név nélkül vagy álnéven írt, illetve íratott újságcikkekkel jelezte, ki a jó elvtárs, ki a rossz elvtárs, hogyan gyengül meg valaki a pártelitben, hogyan lesz valakiből ellenség egyik percről a másikra.

Mindkét információ érdekes lehet.

Egészen elképesztő paranoia és primitívség kell ahhoz, hogy Csányi betámadása a Haza és Haladás Alapítvány (Bajnai alapítványa) számára kiutalt fillérek miatt következzen be, de ha valahol elképesztő paranoiát és primitívséget keresnék, a Fidesz-székházban kezdeném a kutatást.

Gyanítható azonban, hogy egyéb bűnei is vannak.

Azt azonban mind ezidáig nem éreztem, hogy annyira meggyengült volna, hogy egy Lázár-féle húszdekás kifutófiú bele merjen marni, és még az események után is vannak kétségeim. A válasz nyilván legalább a választási kampányig várat magára, de akkor egészen biztosan bekövetkezik.

Lázár előléptetése kápóvá már nem annyira meglepő, hiszen eddig is hajlamos volt magáról megfeledkezve, világos és érthető formában bárki tudomására hozni, hogy ki lesz taposva a bele, amennyiben nem szolgálja a Fidesz érdekeit. Lefelé taposott, felfelé nyalt, tökéletes Fidesz-polgár ő, csak eddig Kövér László jobban játszotta a szerepét. Így múlik el a világ dicsősége.

A következő hónapok programja világos.

Kövér a parlamentben fogja minden erejével megakadályozni, hogy az ellenzék kifejthesse véleményét, Lázár a gazdasági erőket mozgósítja, azaz elszívja a pénzt mindenhonnan és becsatornázza a Fidesz-kampányba, miközben fenyegetésekkel, ígéretekkel blokkolja az esetleg demokratikus oldalra irányuló pénzeket. A szóvivő-horda napi egy-két ordas hazugsággal bombázza a lakosságot (Kumin Ferenc ezeket ismételgeti angolul mikroblogján államtitkári fizetés fejében), Finkelstein főkampánytanácsadó úr diktálja a tempót, Orbán Viktor pedig esténként megnézi valamelyik tévéjében a fejleményeket. (Biztos nekem van igazam – gondolja a miniszterelnök -, hiszen akárhová kapcsolok, mindenhol azt mondják.) Ezért is fontos, hogy a két létező országos kereskedelmi csatornából ellopják az egyiket, mert ott eddig lyuk tátongott a távkapcsolón, de hamarosan gyakorlatilag nem lehet olyan helyre kattintani, ahol ne Orbán Viktornak lenne igaza. Rohadt internet és rohadt külföld még ellenáll, de majd a szaúdi és kínai elvtársak segítségével kitalálnak valamit, ha meg nem sikerül, akkor lekapcsolják az egészet, mert az elektromosság megszüntetésével elég rendesen lehetne rezsit csökkenteni. Vizet is csak oda, ahol Fideszesek isznak!

Ha megingást érzékelnek, vagy nem úgy alakulnak a statisztikák, ahogy szeretnék, biztos, ami biztos alapon, hamisítanak párszázezer külhoni szavazatot, amit szükség esetén előszednek, nehogy már meginogjon a jobban teljesítő Magyarország, még jobban teljesítő kormánya.

Fusson, ki merre lát.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (238 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +367 ( 377 szavazatból)
Para-Kovács Imre: A velünk élő pszichopaták, 4.9 out of 5 based on 238 ratings

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

89 Reader’s Comments

  1. .
    .
    nos akkor egy kicsit tényszerűen, miként működött, működik az nfü a fidesz alatt.
    a kormányváltást követően, még a piros sapkás csapat működtette a rendszert viszonylagos hatékonysággal. természetesen a mandátumuk lejártakor felállították őket, s jött a narancssárga sapkás gyülevész had. semmihez sem értő tudatlan senkik kerültek a rendszerbe, akik képtelenek voltak működtetni azt. annyit azért felfogtak, hogy hülyék a feladathoz, s szóltak a főmarhának, orbánnak, hogy hozzák vissza inkább a piros sapkás csapatot, mert azok már rutinból is, de működtették a rendszert. persze a barom orbánja erről hallani sem akart, s közölte maradtok, majd beletanultok. ekkor került a rendszerbe egy közel tíz hónapos csúszás, késedelem, vagy nevezzük bárminek is.
    aztán, hogy miképp folytak az elbírálásai a pályázatoknak, arra a legjobb példa a 211/M, avagy a mikrohitellel kombinált pályázat elbírálása. egy ismerősöm, aki maga elbírálóként dolgozott az nfü-ben mesélte, hogy a fideszes barmok “pályázatait” osztályvezetői szinten “bírálták” el, tehát az ő által pozitívan elbírált, de nem fideszes kötődésű emberek pályázatait dobták a kukába, míg egy fideszes gyökérnek elég volt annyit írnia: aggyá péézt! kapott.
    kapott olyan, aki egy pusztuló vidéki panel nyolcadik emeletén egy lepattant, üres lakásba berakott egy ócska asztalt, egy rozoga széket, arra egy laptopot, s ez már azonnal iroda lett, mert a patkánya egy fideszes állat volt, így ő kapott erre vissza nem térítendő tíz milliót, s mikrohitelt húsz milliót.
    na így működik a fideszes nfü.
    a csányi-lázár esetben egyszerűen arról van szó, hogy ez a pondró lázár, nem fog uniós támogatást adni a tolvaj csányinak a mezőgazdasági beruházásaihoz. iszonyatos pénzekről beszélünk, ezért megy a harc most.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +64 (68 szavazatból)
  2. Kedves Jó Para, ezúttal is köszönet a nagyszerű olvasmányért, abszolút azonosulás a leírtakkal.
    Az utolsó mondat kivételével. Inkább haza kell jönnie az elűzött honfitásaknak is, együtt elzavarni a bűnbandát méltó helyére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (51 szavazatból)
  3. A helyzet tragikomikus voltát jellemzi, hogy én, aki egyszemélyes bojkottot hirdettem Csányi Sándor ellen, 22 éve sem itthon, sem külföldön elvből nem vezetek egy bankszámlát sem az OTP-nél, be nem teszem a lábam egyik bankfiókjukba sem, soha nem vásárolok azokból a termékekből, amiket a bankár cégei gyártanak, most egyszerre csak oda jutottam, hogy felháborít az a gusztustalan viselkedés, amit Lázár megenged magának Csányival szemben. Azt sem értem igazán, hogy a fidesz- hívők mit gondolnak. Ha azzal szemben ilyen brutális arroganciával lépnek fel, aki meglehetősen jó pozícióban van, és a vagyona nyújtotta védőernyő segítségével képes megvédeni magát, mit gondolnak ezek a félnótás honpolgárok, hogyan bánnak el a vagyontalan, védekezésre képtelen kisemberrel?
    Ott lebeghetne intő példaként a szemük előtt a rokkantnyugdíjasok, és most a trafikosok példája. Nem lesz kegyelem, aki nem áll be a sorba, azt kímélet nélkül el fogják tiporni!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +81 (81 szavazatból)
  4. A 12:35-kor írtakhoz érkezett egy jó kiegészítő az imént.
    A Nézőpont Intézet ÁLLAMI MEGRENDELÉSRE közvélemény kutatást szervezett. Az eredmény azt sugallja, hogy a totális elszegényedés, az Úri muri világának restaurációja, a kormányzati arrogancia, minden förtelmes történések ellenére a FIDESZ toronymagasan vezet, előnye szinte behozhatatlan, Gyurcsány pártja egy százalék körül, stb. Az egyértelműen hazug szemfényvesztés célja, hogy tovább növelje a politikailag passzív lakosság arányszámát, illetve, hogy gyengítse a változtatásban reménykedők, azért tenni akarók hitét a sikerben. Ennek tudatában ismétlem, nem helyes már ma vissza-, illetve kivonulót fújni, a bírálat, a leleplezés új formáit kell megtalálni és egyre aktívabban demonstrálni. A jelek arra mutatnak, a szomszéd országok, az ottani magyarok és az EU is kezdi felismerni, hiba volt az eddigi türelem, az orbánizmus veszélyes, fertőző góc Európa közepén.
    Az új köztársaság híveinek itthon kell maradniuk és egyre aktívabban, okosabban
    felkészülniük a romhalmazok eltüntetésére és az újjáépítésre.
    Ebben a munkában meghatározó szerepe lehet az Amerikai Népszavának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (43 szavazatból)
  5. vontolla
    Az meg még eredményesebb lenne,ha tudatnák a lakossággal, hogy a hatalom a köz TV-t használja a hazug propagandájának terjesztéséhez!
    Miért nem tudják ezt az egyszerű emberek is? Akiket már csak a remény éltet, hogy változhat minden, és ezek meg felelősségre lesznek vonva?
    Miért nem meri egyik bal odali politikus is azt mondani, mint Balsai választások előtt egy ünnepi megemlékezésen, hogy minden sérelemért elégtételt vesznek, ha nyernek?
    Miért ilyen pipogya az ellenzék?
    Orbánék teljes joggal merészkednek a leg aljasabb intézkedések megtételére is, ha tömegeket nem visznek ki az utcára ellenük!
    Mesterházy miért nem jeleskedik ezen a területen? Csak a kiszorítósdi megy, összefogás címszó alatt, ami már már megkérdőjelezi az őszinteségét az egész dolognak!
    Miért gondolják, hogy ők fogják eldönteni, ki ülhet az asztalhoz, és ki nem??? Milyen pofátlan arrogancia ez?
    Mi meg csodálkozunk, hogy mennyien tartózkodnak a véleményük nyilvánításától?
    Egyszerűen felháborító, ahogyan veszik maguknak a bátorságot demokratikus összefogásról a nyilatkozatokat!!!
    Az új KÖZTÁRSASÁG híveinek lesz feladata újjáépíteni a romhalmazt? Tudod, szívem szerint azokkal építtetném újjá, akik elbarmolták! Akik gatyára vetkőztették! Tetézném a szégyenüket azzal, hogy a “zsebekből” mindent az asztalra pakoltatnék! A gyerekeikét, rokonaikét, barátaikét, szüleikét, akik nem tudnak elszámolni a vagyon becsületes eredetével!
    Itt addig nem lesz rend, míg ezt meg nem lépi valaki! Az erkölcs, a morál a padlón, ezt hozta a rendszerváltás… Szégyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (43 szavazatból)
  6. http://www.hirhatar.hu/hir/budapesten-siman-nyerne-az-mszp-dk-egyutt-pm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  7. Kösz. gets, ez reálisnak tűnik. Persze ez Budapest (a Hegyvidékkel!), a vidék erősebben behálózott.
    bumburi: ez a 22-es csapdája! Ahhoz, hogy eljusson a hívekhez, hogy éppen becsapják őket, minimum az itthoni ellenzéki szerű médiát kellene figyelniük (különösen persze az Amerikai Népszavát), de nem teszik, mert az a hazaárulóké.
    Ez a hagyomány: a kormányok hibáit, rombolását az újabbak javítják ki. Az persze más történet, amikor bizonyítható, az előző rezsim törvénytelenül megtömte a zsebeit. Jobb helyeken ezeket kifordítják és tartalmat beteszik a “malterba”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  8. Menekuljetek amig lehet es szabad a NEMZETI HATAR! AKKORA PENZEKET NYULNAK LE EZEK A PONDROK , HOGY AZT NEM IS TUDJAK ELKEPZELNI AZ EMBEREK MERT HA ELTUDNAK FORRADALOM LENNE!! ORBAN VAGYONA IS TOBB EZER MILLIARD ! o magyarorszag leggazdagabb embere!!! PENZET NEM TISZTESSEGESEN SZEREZTE MIELOTT MEG VALAKI AZT GONDOLNA !!! LOP LOPAT CSAL , KIVETELEZIK , KIVALASZT , ELVESZI MASET , ez ORBAN PARASZT POLITIKAJA ES ITT KIFUJT A TOBBI HABLATTY A HULYE MARHA SZAVAZO BIRKAKNAK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  9. Próbáljuk ezt a bank mizériát a jó oldaláról nézni! A cselédsorból kipucolkodott “pártelit” végre rádöbbent, hogy semmihez nem ért! Ezért odaállnak a pénzcsaphoz és igyekeznek a mások ötleteiből tovább gazdagodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  10. Pszichopata-derby félidőben:
    .
    “Orbán és Csányi együtt nézték a meccset
    2013.08.14. 22:11
    Annak ellenére, hogy a miniszterelnök és az OTP-vezér viszonyát mostanában sokan nem tartják felhőtlennek, egymás mellett ülve drukkoltak a válogatottnak.” (…)

    http://www.hir24.hu/belfold/2013/08/14/orban-es-csanyi-egyutt-neztek-a-meccset/#aktualis
    .
    A a fotón a két focidrukker arckifejezését érdemes figyelmesen megnézni. Orbán felháborodott, Csányi hahotázik.
    Kérdés: Ki nevet a végén?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  11. proaktiv: es marad az orok koltoi kerdes, a nagy kover terdelt a kis kover elott, vagy a kiskover rajott, hogy a nagykover cipoorral eltaposhatja es buzgon terdelt-0pucsitott a megbekeles jegyeben? Ne lepodjunk meg, ha ez a senkihazi paraszt lazar hetfon mar valami hetedrangu partintezetben lesz kifutofiu :>
    *
    Es, hogy az EU ad-e meg valaha penzt orbaneknak? Nem bizony. Most kezd kiderulni, hogy 2-3(!!!) eve tartjak vissza 80-90%-at a juttatasoknak :>>> Hogy ezert mit fog kapni orban simicskatol, jajjajjaj :>
    *
    Valaki azt mondta orban arcara, hogy olyan, mint az olajozott dio. Igaza volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  12. @Proaktív: azért nem érdemes belelátni olyat, ami nincs. Ezen a fotón Orbán nem felháborodott, hanem viccelődik, és Csányi azon nevet. :)) Teljes az összhang.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  13. Szerintem a fotót Eagle-nak kéne elemezni, ő ért az ilyesmihez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. bumburi 2o13.o8.14.17.45
    +++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  15. Kedves Fidesz!

    2010-ben rátok szavaztam, mert azt hittem, hogy jót teszek ezzel az országnak. Én akkor sem és most sem éltem/élek rosszul.
    Nagyon kegyetlennek tartottam azt, hogy Gyurcsányék megszorítanak, azt hittem, hogy elakarják lopni az ország pénzét.
    Megetetett a kampányotok. Míg Gyurcsány egyszer és Bajnai egyszer adott ki válságkezelő csomagot, addig ti eddig 7 megszorító csomagot dobtatok ki Matolcsyval és Orbánnal.
    Szerencsére bebizonyítottátok, hogy bár nem a legjobb választás volt az MSZP, de nálatok 100-szor jobb volt.
    Akkor még 10-ből 8 ismerősöm idehaza élt, mára 10-ből 2. Elszomorít, hogy menekülnek az emberek ebből az országból.
    Ahelyett, hogy a sok retardált hívednek nyomatnád a kamu, hazug kommunikációt (EU ellenség, IMF ellenség, mindenki ellenség), ahelyett tennél valamit ezért az országért.
    Míg az MSZP alatt épült 1200 km autópálya, a ti kormányotok alatt fél méter nem épült. Míg az MSZP alatt 45ezer új munkahely létesült a versenyszférában, csak azért mert jöttek befektetők a ti “uralkodásotok” alatt eddig egy új befektető sem jött, de megszűnt 32 ezer munkahely.

    Unom már, hogy ti vagytok hatalmon. Ha rajtam múlik el lesztek küldve 2014-ben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (47 szavazatból)
  16. Kedves Faktor! Ha rám hallgatsz, 2014-ben arra szavazol, akire akarsz. De nagyon figyeld, hogy ki az, aki hízeleg Neked – hogy ilyen-olyan tökéletes, egyszerű, szorgalmas, imádságos magyarember vagy, ezért tiéd a dicsőség. Ez a hízelgőt semmiképpen ne válaszd! Tudod, a róka meg a holló a sajttal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  17. Talán lesznek Orbánisztánban átlátható, tiszta választások…??? A magukat ellenzékinek nevező pártok bizonyíthatnák ellenzékiségüket a választások bojkottjával, és általában véve a “tákolmány” és a fasiszta “NER” következetesen illegitimnek nevezésével. Az utolsó lehetőséget hagyják ki 2014-ben Orbán megszorongatására, ennél jobban nem is lehetne nemzetközileg leégetni, mint hogy az ellenzék bojkottálja és illegitimnek tekinti a választásokat. De ezeket a korrupt, képmutató gazembereket ( akik felelősek az orbánizmus és a fasizmus megerősödésért ) csak a képviselői juttatások megmaradt konca érdekli. Ezek Orbán kollaboránsaivá süllyedtek, az összes népbutító bajnaizó kormány-propaganda ellenére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  18. Orbánisztán már nagyon régóta szemet-vetett az OTP-re. (Persze Lázár a Vezér nélkül nem merte volna……) Csányit is csak kihasználták! Ennek a kis harcosnak minden kell! Az embereit is csak addig tartja, amig szüksége van rá! A győzelemért mindent megtesznek, persze a mi adópénzünkből osztogatnak az erdélyi magyaroknak. Iskolák, utazás stb. Az EU-s pénzből meg “nő” a gazdaság. (pld. stadionok építése, testvér felcsúti golfpályája, menő száloda, stb.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  19. FAKTOR
    … Ezért nyert 2/3-dal ez a szemét embernyuzó, kizsákmányoló hazug banda!
    És még milliárdokat is zsebre raktak az adófizetők pénzéből + az EU-s beruházások saját célra és szórakoztatásukra!!
    CSAK AZOKAT LEHET HÜLYÉNEK NÉZNI, AKIK BEFOLYÁSOLHATÓK!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  20. *
    A Lázár-Csányi pengeváltás lehet egy megrendezett színjáték, valamilyen nagyobb esemény megelőzése gyanánt, amelyet a kulisszák mögött már rég letárgyaltak. Az ügy azzal kezdődött, hogy Csányi kivonta a tőkéjét ( a tőkéje egy részét), mely cselekedetnek óriási visszhangja lehetett a fideszes zsinórpadláson, de a nézőtérre nem szűrődött ki… Ellenben a bankvezérnek ez a barátságtalan tette nem maradhatott nyomtalan, hisz Orbán Viktornak eme fontos pénzügyi partnere és tanácsadója hogy a francba engedhette ezt meg magának úgy, hogy nem kért engedélyt a górétól… A nagy, fővezéri duzzogásból születhetett ez a “szolgák veszekedése” – mint figyelmeztető lövés, mint provokáció – ami mégiscsak a fideszes sorok “némi ziláltságára” enged következtetni azaz, hogy a narancs már nem ragyog a régi fényében, hisz nem máshol, mint a vezér közvetlen közelében indult meg a rothadás. Ott, ahonnan azelőtt egy muslincányi információ, annyi ki nem röppenhetett vóóóna… Hogy mi lesz a folytatás, azt csak Orbanini legbizalmasabb környezete tudja. – Talán Csányi is, csak előbb végig kell játszania ezt a szerepet…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  21. KORDON
    BLUED
    Egyszerű a képlet. Már ami látszik belőle.
    Csányi nagy agrárvállalkozásba fektet be. A cimbi meg Lázár kezébe adta az uniós pénzek elosztását.
    Lázár revánsot vehet a korábbiakért. Csányi meg röhög rajta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .

    A Fid-SS-ben semmi sem történik spontán. Értsd, mindennek meg van a maga oka, mindenre van magyarázat, ami persze nem jelenti azt, hogy ésszerű is.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  23. kösz…csak ugye,még itt mérgezik a levegőt…
    férgek….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Orbán-Csányi legutóbbi közös meccsnézését Fialánál jobban senki nem fogalmazta meg. Ezt mondta másnap reggel a műsorában:
    “Tegnap Orbán sajtótájékoztatót tartott.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. ez is jó volt….korábban is voltak mocskok, de ezek összegyűjtötték a “tudást”…amúgy, ha az egy férget eltapossuk, rend lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  26. A pszichopatákról jut eszembe… A szabadlábon védekező, egyébként pszichiátrián kezelt S. Ábel, akit első fokon nem jogerősen 2 és fél évre ítéltek azért, mert saját magával együtt 22 embert szándékozott lemészárolni, csütörtökön éjjel lövöldözött a Móricz Zsigmond téri McDonald’s-ban.
    Kérdem én, ilyenkor hol vannak a jóltartott, kihízlalt TEK-es legények, akik olykor azért házkutatást tarthatnának az ilyen nyilvánvalóan beteg egyéneknél! Hátha találnak nála egy pisztolyt, vagy valami gyilkolásra alkalmas eszközt. Mert más esetben kemény ám a szerv! A napokban Budapesten lefolytatott rendőri ellenőrzéskor még azokat a háziasszonyokat is vegzálták, akik esetleg egy nyilvánvalóan az emberi élet kioltására alkalmazott, 8 cm-nél nagyobb konyhai kést szállítottak a köszörűshöz élezni.
    Meg ugye tudjuk, hogy néhány hónapja a Kövér Laci – féle parlamenti gárdának is van jogosítványa házkutatásra, és előállításra minden külön felhatalmazás, és bírói papír nélkül… Persze azt hatalmat nem erre használják, mert nyilvánvaló, hogy azért kapott az összes erőszakszervezet nagyobb jogkört, hogy megfélemlítse, és sakkban tartsa a lakosságot, a politikai ellenfeleket lehessen … a csokipapír zörgetésért az ülésteremben, az egyszerű közalkalmazottakat, és az egyébként egészséges lelkületű állampolgárokat le lehessen hallgatni, megfigyelést, és terhelő adatgyűjtést lehessen végezni ellenük mindenféle bírói végzés nélkül.
    Közben a minősített pszichopaták pedig fegyvertartási engedéllyel, és élesre töltött pisztollyal a zsebükben szaladgálnak a városban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  27. Observer
    Csak érdekelne, hogy szerinted az uniós források befagyasztása már része a pálcatörésnek – vagy még csak hajlítgatják?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. commandante
    Talán éppen ez a cél! Hogyha Csányival meg merik ezt csinálni, akkor a többi csak még jobban lapítson, amíg jól van dolga a NE MERD-ben!
    Ahogy a mondás tartja: Lányomnak mondom, hogy az anyja is értsen belőle!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. FAKTOR
    Az EGYETLEN őszinte üzenete a fidesznek a választás előtt az volt: “CSAK a fidesz!” És ezt betartották, ami előre is látható volt. Akkor miért is szavaztál rájuk?
    Mert az állami kiadások rendbe tételével “el akarták lopni” az emberek pénzét a szocik? Na ne mán!
    “Hány éves vagy királyfi???”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  30. Kordon Blued
    Csak egy gondolatkísérlet: vajon mennyi volt abból a részesedésből valóban Csányié, és mennyit tartott Orbán strómanjaként?
    És ehhez vedd hozzá Gyurcsány szavait az eldugott pénzek átörökítési nehézségeiről.
    Érdekes paranoiás világképet tár eléd, ha ezen az ösvényen is elindulsz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. A legfontosabb mondat az egész írásban az első, amiben az a szó szerepel, hogy a politikai elit. Nem jelzős szerkezet – fideszes politikai elit – hanem am block az egész. Ebben az országban emberemlékezet óta a hatalom csajk arról szólt, hogy ki rabol többet. Lehetnek itt szabadnak nevezett választások, vagy kevésbbé szabadok. A hatalom birtoklói csak a saját és klientúrájuk zsebét tömik. A jelenlegi nagy urak csak abban értek el világrekordot, hogy az ország felét tették szegénnyé.
    Kádár alatt ez a csóróság általános volt, de legalább azonos szinten. És minket csoró magyarokat nem irritált a kevés gazdag mai kivagyisága Meg arra is igyekeztek, hogy évről-évre egy kicsivel több jusson. A szocik idején ez már nem érvényesült, de lopni legalább csak rejtőzködve igyekeztek, és a mindent átszövő korrupciót a törvény látszólag üldözte. A fideSS visszatért a Horthy-rendszer úri bitangságához. A rablást ismét törvényerőre és nemzetivé emelte. A különbség csupán annyi, hogy magasabb, huszonegyedik századi szinten folytatja. A mérték a különbség. A Horthy alatt hárommillió, az átkosban általános és demokratizált, a szocik alatt valamivel a Horthyénál kevesebb. Ma pedig a nemzeti együttműködés dicséretére kb 50 százalék. Magyarország valóban jobban teljesít! Lassan elérjük Afrika szinvonalát. Szerintem jövőre Thürmert kéne hatalomra juttatni! Ő legalább jelszóban hirdeti amit annak idején Marx. Mindenki a legjobb képsségei szerint dolgozzon, és a szükségletei szerint részesedjen. Ez ugye a kommunizmus ( ábrándja ).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. Fontos, hogy fejlesztési ügyekben legyen havi koordináció a bizottság és a kormány között, ez eddig szintén elmaradt. Arra törekszem, hogy Brüsszelben az érintettekkel szót tudjak érteni, és talán mert Hahn a szomszédba valósi, osztrák, eddig minden ügyet meg tudtunk beszélni. Őket az érdekli, hogy milyen intézményrendszer osztja majd el a pénzt 2014-től. Mi azt akarjuk, hogy az NFÜ helyett a minisztériumok határozzák meg, hogy mire költsük el azt a 7 ezer milliárd forintot, ami 2020-ig érkezik. Ezért az irányító hatóságok az NFÜ-től hozzájuk kerülnek, és a Miniszterelnökségen lesz a központi koordináció.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Bóvli állampolgárok, akik letették a hűségesküt orbánéknak.
    Egy részük, miután lehúzta cash-el a magyar államot, megy tovább, nyugatabbra.
    Nem itt élik a mindennapjaikat, nem itt dolgoznak, nem itt kapják a jövedelmüket, ezért nem is itt adóznak, nem itt fizetik a eü hozzájárulásokat és fogalmuk sincsen arról, hogyan mennek a dolgok Magyarországon. Viszont itt veszik igénybe az orvosi és egyéb ellátásokat, mint friss “magyar” állampolgárok, akik mután vérszemet kaptak, egyre többet és többet fognak követelni a valóban itt élők és dolgozók pénztárcájából.
    Az ún.”nemzeti összetartozás” = lojális vagyok a fideSShez – nem mást, mint élvezni az előnyöket és privilégiumokat, amiket az évről-évre egyre jobban elszegényedő magyarok biztosítanak nekik az adóforintjaikból.
    Kettős állampolgárság után jöhet majd a kettős nyugdíj, meg miegymás, mert hát az jár nekik.
    Miközben Magyarországon iskolákat zárnak be, munkahelyek tömkelegét szüntetik meg a szabaccságharc égisze alatt, az eü dolgozók elvándorolnak, ők vígan mókáznak majd a nekik biztosított busás juttatásokból és néha napján birkamenet formájában tiszteletüket teszik a pesti flaszteron, elgágogva a barackfa-dalocskát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  34. Kilóg a pszicholólàb ?
    Jól nézünk ki !…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. A még nem lefutott, de elhúzódó csörteváltás. ….Érdekes háttér információk.
    .
    “…Csányi agrárkamarai fellépése mégsem pusztába kiáltott szó: azt is jelzi, hogy a Lázár által túlzott gazdasági hatalommal vádolt bankár felveszi a kesztyűt a vidék központosítandó, az OTP-énél is lényegesen nagyobb hálózattal bíró bankjaival, a takarékszövetkezetekkel……
    …..Ami azonban Magyarországon zavart okoz, az például Londonból, a nyugati pénzvilág fellegvárából másként látszik. Ahogyan egy ottani bankár a HVG-nek megjegyezte: Csányi korántsem játszotta még ki a kártyáit, hiszen valójában sokkal több OTP-részvény felett rendelkezik, mint amennyit a mostani kiárusítás után a papírforma szerint megtartott.”

    http://hvg.hu/hvgfriss/2013.33/201333_elezodo_csanyilazarviszaly_kamarillapolitik#rss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. T. Para Kovács Úr!
    Ne féltse Csányit, hiszen mint tudjuk a ránkszabadult “demokráciában ” (tőkés restauráció 89) mindeki annyit ér amennyije van.
    Ilyen egyszerű!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. “Orbán Viktor a Székesfehérvárra kihelyezett augusztus 20-i ünnepi kormányülés előtt üdvözölte a Fejér megyei székhely lakóit.

    Miután méltatta, hogy Székesfehérvár „megszabadult az adósrabszolgaságból”, vagyis a kormány segítségével kifizette a korábban felvett hiteleinek nagy részét, István király történelmi jelentőségéről beszélt.

    Felidézte a korszakot, István királlyá koronázásának körülményeit, a pogány előzményeket, a belharcokat és a külső támadásokat.

    Szent István Intelmeiből idézett, és legnagyobb erénynek a szerénységet hangsúlyozta. Kifejtette, hogy István nem csak jó vezető és jó apa, hanem jó ember volt. Intelmei nem csak fiához, hanem mindenkihez szólnak.”

    Vagyis kifizette az ország a Fideszes polgármester által felhalmozott adósságot ………..biztos nem a szerénységéért szeretik a hívek ezt a Viktátort .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  38. A lézer (köcsög) janika majd ezt is olyan jól elintézi, mint a trafikmutyit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. IGEN!!!!!
    MEGKAPTA AZ ENGEDÉLYT RÁ!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos