Ronai and Ronai
AMERIKAI

Markó Beáta: Egy cikk és a folytatása 2013. augusztus 26. hétfő 23:57

  • Hozzászólások(85)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Szeretnénk előrebocsátani, hogy ez az írás nem megrendelésre készült, és célja nem az AN szerkesztőjének, újságírójának fényezése. Csupán egy érdekes jelenségre szeretnénk felhívni a figyelmet.

Augusztus 24-én, szombaton „Út a bukáshoz” címmel éles hangú írást közölt Bartus László az Amerikai Népszavában. A tőle már megszokott „érted haragszom, nem ellened” hevülettel írta le gondolatait – többek között – arról, hol és főleg kiben látja a Bajnai Gordon körüli bajokat, rossz lépéseket, sikertelenséget. Röviden: kőkemény kritikával illeti – szerintünk jogosan – Bajnai tanácsadóját, Szigetvári Viktort. Nem idézünk most belőle, hiszen mindenki számára– akit érdekel – elérhető. A cikk elolvasása után az a naiv ötletünk támadt, hogy hasznos lenne, ha maga Bajnai Gordon is elolvasná ezt az írást, mert praktikus tanácsokat és számos megfontolnivalót tartalmaz, amiken Bajnainak talán érdemes lenne elmerengenie, na nem az ország vagy a lakosság jövője, további élete miatt (mert ilyen politikust Magyarországon nem ismerünk), hanem kizárólag és pusztán a saját önös érdekében.

Következő naiv ötletünk az volt, hogy kikerestük Bajnai Gordon (politikusi) FB-oldalát, mert mi lehet jobb út a kapcsolatfelvételre és kapcsolattartásra, mint a Facebook? Ellentétben az országot jelenleg eluraló miniszterelnökkel, Bajnairól még azt is feltételezzük, hogy önállóan tudja kezelni a saját FB-oldalát, és szégyen ide vagy oda, de még azt is feltételezzük (álnaivan) róla, hogy időnként belenéz. Az oldalán egyébként mintegy 65 ezer lájkolást láttunk. (Csak zárójelben jegyezzük meg, hogy ezzel nemigen lehet választási eredményt elérni, a fotelből, otthon ülve nyomni egy lájkot, igazán nem nagy munka.) Miután ezt konstatáltuk, néhány igazán barátságos kísérő mondat alá belinkeltük Bartus László említett írását. És most jön a lényeg, amiért kénytelenek voltunk ezt a hosszú bevezetőt leírni: alig pislogtunk kettőt, és se a bejegyzésünk, se a belinkelt cikk nem volt már ott!

Így működik Bajnai közösségi hálózata? Ez lenne az Együtt? Kivel? Így építi a szavazóbázisát? És vajon ki vehette le a cikket 0,0001 másodperc alatt? És miért?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (44 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +56 ( 62 szavazatból)
Markó Beáta: Egy cikk és a folytatása, 4.7 out of 5 based on 44 ratings

  • Hozzászólások(85)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

85 Reader’s Comments

  1. Kedves Beáta!
    Egyet tippelhetsz, de segítek. Viktor, de nem Orbán és ellenzéki, de nem demokrata.
    Szerintem találsz, de sajnos nem süllyed, pedig mindannyiunknak jobb lenne… :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  2. A magyar politikusok meg nem tanultak meg hogy az ö szerepük az allampolgarok/allando lakosok szolgalata nem pedig a rajtuk valo uralkodas. Amig e znem valtozik addig lehet akarki kormanyon a vegeredmeny ugyanaz lesz. Sulyedes, igaz van amikoro gyorsabban , maskor lasabban de sulyedes !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  3. Hungarian citizen

    Szanyi meg magatol belinkelte :) Na erre en sem tudtam gombot varrni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  4. különvélemény

    Ilyenek ezek a viktorok Magyarországon… :-)
    Az mindenesetre fura, hogy egy háttérember, aki a nagy nyilvánosság előtt nyilatkozik, nem egyszer az ATV-n élő, egyenes adásban.
    Olyan, mintha Simicska Lajos kiállna a tv nézők elé és rendszeresen szerepelne a hirTV-ben, live.
    Arról már nem is beszélve, hogy a szigetvári félék, kalandorok.
    Az meg végképp abszurd, hogy miután az MSZP-ben sem adott már használható tanácsokat, még mindig alkalmazásban tartják.
    Igaz Magyarországon ha bukás nem bukás, hanem érdem. Bukni csak felfelé lehet.
    Háttér ember csendben dolgozik és ha hibázik, csendben is távozik.
    Láthatatlan, ahogyan érkezett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  5. “És vajon ki vehette le a cikket 0,0001 másodperc alatt? És miért?”

    Mert Bartustól jött. Mástól a méreg is édesebb mint Bartustól a gyógyszer.
    .
    Majd így szól. – ” És egyáltalán ki jogosította fel őt, hogy beleszóljon és segíteni akarjon Bajnain amikor kiviláglik a cikkből, hogy nem is igazán Bajnaiért aggódik, hanem már megint Magyarországért ? ”

    És – “Ki kérte az amerikás magyart, hogy beleokoskodjon. Inkább küldjön nekünk sok pénzt ha segíteni akar, de fogja be a száját és ne dirigáljon mire költjük a pénzt, akkor elnézzük neki, hogy rajtunk kívül is talált életet.”- ismerős ez a gondolkodásmód?? Naponta találkozok vele.
    .
    Folytassam?

    .
    ” Amellett ez a Bartus fiú azt hiszi buta a magyar és ahelyett, hogy beállna közénk és segítene kifosztani a hülyéjét aki megérdemli, állandóan felvilágosít, emberi és vallási értékekről beszél, történelmet magyaráz. Nagyon veszélyes pasas, tönkreteszi az egész propaganda osztályunk munkáját és bomlaszt. Megeshet, hogy közülünk is vagy a propaganda osztályról valakinek felnyílik a szeme és belenéz a pénztárcánkba . Még szerencse, hogy egyenes büszke ember és saját nevén ír, legyetek felkészülve, nehogy álnéven mondjon valami értelmeset és késő legyen mire észrevesszük. Egyáltalán, vegyetek ki mindent minek értelme van. Kíméljetek meg a tanácsaitoktól, csak pénzt fogadunk el!!! ”
    .
    Kerestetik egy Bajnai nevű úriember. Hello Bajnai, hol vagy?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  6. Csak baráti és elvtársi segítséget fogadnak el. Kritika senki nem illethet Magyarországon, ez minden politikusra igaz. Teljességel hiíányzik belőlük és embereikből az igazi demokrácia szelleme.. Itt van a bulldog elásva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  7. Senkit..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  8. A történet nagyon lehangoló, hiszen annak a személynek a kommunikációs gyakorlatáról van szó, aki a legalkalmasabbnak érzi magát az újabb köztársaság felépítésének irányítására. Ha megtörtént a letiltás ellenörzése, tehát valóban durva cenzúráról van szó, fontos feladat a mocskos tényt közzé tenni mindenhol.
    Szanyihoz: emlékezzünk, mivel kampányolt Mesterházy ellen: sokkal radikálisabbnak kell lenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  9. Én nem haragszom. Senki sem szereti, ha kritizálják, vagy rosszat mondanak róla. És azt általában nem maga terjeszti. Itt inkább az a kérdés, hogy Bajnai Gordon mennyire foglya azoknak, akik a kommunikációját, a stratégiáját tervezik, azok mennyire propagandában gondolkodnak, és ez mennyire felel meg Bajnai Gordon személyiségének és akaratának. Tehát nem az a baj, hogy levették, emögött lehet egy normális megfontolás is, hanem az, hogy kik és milyen indíttatásból tették. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  10. Bartus L. cikkeben olvashato elmelet ott santit, hogy gyorsan Szigetvari nyakaba varrja az egesz kialakult helyzetet. Ha ez igaz, akkor nem kell Bajnait sajnalni, mert ez azt jelentene, hogy alkalmatlan a feladatra! Hogya lenne kepes kormanyozni, ha Szigetvari iranyitja!
    Szerintem inkabb arrol van szo, hogy az mszp nem akar valasztast nyerni. A legnagyobb ellenzeki part szeretne lenni.
    Az mszp 2010-ben azt mondta, most a fidesz lesz 8 evig. Nem mernek kockaztatni, mert ugy jarnak mint 2006-ban. Meg a vegen valaki megnyeri nekik a valasztasokat es megnezhetik magukat.
    Nem turik el, hogy uj partok jojjenek letre. Akkor vege a kiegyezett valtogazdasagnak!
    Ket uj part van. Mindkettot a fidesz hozta letre. Sajat elmondasuk szerint 2003-ban a jobbikot mint lehetseges koalicios partnert (Stumpf Ma.hu cikkeben szepen elmeseli) Siffert pedig baloldali partnak az mszp elleneben!
    Semmi sem az, aminek latszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  11. I have just returned from Budapest and could not help but write a very short article on my impressions. I know that some people will not like it….but I had to be honest.

    http://drmandler.wordpress.com/2013/08/26/budapest-budapest-is-still-nice/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  12. Kedves Beáta!
    Ismétlés a tudás atyja. Pár perce én is betettem a Bajnai oldalára a B.L. cikkét. Azonnal levették.
    EGYÜTT…Hát nem együtt, és nem velük!Részemről a fáklyás menet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  13. fuggetlen
    Igaza is lehetne a váltógarázdálkodásban – csak a Fidesz túl sokat rabolt, kiéhezett volt, pedig az önkormikban ott voltak abban a zemútnyócévben is, azer volt némi pénzforrásuk, de ők sokat akartak és azt rövid időn belül!
    Az ország pénzügyileg nagy bajban van, az EU elzárta a pénzcsapokat, nincs az IMF védőhálója, így milyen piaci szponzorálásra lehet számítani?
    Lézeresannyitisér szeptemberben tárgyal a felfüggesztésekről Brüsszelben, addig pedig többlet állampapír-finanszírozással biztosítja az állam a forrásokat a működtetéshez!
    Brüsszelnek ezek a tárgyalások egyáltalán nem sürgősek, sőt – egyébként szept. végén lesznek a választások a németeknél, hova is siessenek?!
    -
    De mitől kell félteni a 3xbóvlist, úgy vagyok ezzel a kérdéssel, mint a halottal szerződő Budai: demitkeresazoszkópéteravizerben….
    Már mindenhol ezt kérdezem, MITŐL FÉL A FÜLKEFORRADALMÁR?????
    Milyen esküvő lesz az, ahol golyóállómellényben lesz a menyasszonytánc?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  14. Csaken!

    Az, hogy mennyit rabol a fidesz, milyen helyzetben van az orszag, mire szamithatunk mint ennek az orszagnak allampolgarai, az a valtogazdasagban resztvevo feleket nem nagyon hozza lazba!
    Akiket ez erdekel es komolyan goldoljak, azok mar partvonalra vannak szoritva!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  15. Ezen egyáltalán nem vagyok meglepődve.Bajnai egy atyaúristen, egy ridegfejű,számitó üzletember, ahogy Mesterházy alól kiakarta játszani a szocikat a hamis és manipulált közvéleménykutatással, az is jellemző. A hallgatása,mikor Juhászék szapulják az emuttnyócévet, aminek ő is részese volt. A mostani afférra adott reakciók mutatnak rá, mennyire utálják a szocikat a hívei, jobban mint a fideszt:-) Ezen érdemes elgondolkozni, de nagyon gyorsan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. fuggetlen
    Sajnos ez van – ha előbújnak majd amortizálják őket, oszt jó napot!
    De az országnak annyi, nincs pénz, nekünk már nappal is éjszaka lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  17. admin 2013. augusztus 27. kedd 06:42

    Első látásra úgy tűnik, hogy csak propaganda. Nincs komoly stratégia csak propaganda az is a gyengébb fajtából. Megnéztem bajnai FB jét, semmi másról nem szól, azaz igazolta a cikkeben leírtakat. Egyszerűen csak egy szimpatikus ember imagének kinyomtatása vs. a karizmatikus paraszt Orbánnal vagy a vehemens Mesterházyval szemben.

    .
    Alap koncepció, Bajnai beskatulyázása amilyen gyorsan csak lehet, a biztonságos, meleg baráti szimpatikus türelmes bölcs erő, és innen ki nem engedik többet. Kormányozzon ezzel az imaggel ha tud ha esetleg nyerne. És tudna???? A csapda megásva. Iszonyú primitív, kihívást nem tűr és bár még nem döntötte el megéri e a kockázatot Bartust nyilvánosan megszólni , azt eldöntötte, hogy a Bartus névnek ezen a siteon nincs keresnivalója. Mert Bartus. A propagandával nem férhet össze az sem, hogy Bajnai siteján ott található legyen az AN és valaki máshová is klikklejen.
    .
    Nem merültem bele a témába, de első impresszióm ez volt, mint olvasónak.
    Propaganda az egész, és a kik tették kérdésre számomra most csak egy viszont kérdés van.

    Bajnai vagy nem? Tud róla egyáltalán vagy nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. A cikk kemény. Ha jót akartak volna, nem égetni, üzenetben ajánlják igyelmébe. Álnaiv szöveg, hogy a fb mire is lenne jó, ha nem kapcsolattartásra, miután pl. OV “azon nyert választást”. Akciójuk intrikus ízű és cseppet gusztustalan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  19. http://www.hirhatar.hu/blogok/Veszni_latszo_illuziok
    PuPu

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. Nincs kedvem arra a honlapra feltenni bármit is.
    De javaslom a következő próbát:
    .
    1. A Bartus-cikkre linkelő lap (vagy blog, vagy bármi) létrehozása. Az URL ne tartalmazzon “BARTUS” vagy “BAJNAI” szövegrészt, és a kísérő szöveg se tartalmazzon ilyet Írja körül, hogy mit mutat.
    2. Olyan semleges, “BARTUS” vagy “BAJNAI” szövegrészt nem tartalmazó hozzászólás feltétele Bajnai lapjára, ami linkel az 1. pontban írt URL-re.
    .
    Meddig marad fenn? Ha nem azonnal tűnik el, akkor az előző eltűnések automata szűrések eredményei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  21. girbegurba
    ++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. “Csalódtam Bajnaiban” http://tarski.8x.hu/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Kedves Beáta.
    Nem annyira érdekes jelenség ez. A nem kívánt (nem kért) üzenetek, levelek, website-ok, nem kívánt szerzők szűrése. Automatikusan, vagy manuálisan.
    Ha abból a (téves) feltevésből indul ki, hogy az Amerikai Népszava (és Bartus L.) különös jelentőséggel bír (a hűséges közönségén kívül), ha azt gondolja/gondolják, hogy szimpatikus (de főleg releváns) a szellemisége, akkor nagyot tévednek.
    Rendszeresen olvasom az A. N.-át, de nem azért, mert tetszik (“ökölbeszorult” szelleműnek tartom), és én sem dicsekednék (ismerősként) Bartussal semmilyen vonatkozásban.

    Mentségemre legyen, én legalább elolvasom a cikkeit, és csak az után szűröm le (mondok véleményt) a cikkeiről.
    Nagyon egyszerű képlet: van aki szívesen venné Bartus barátságát, és van aki szégyellné.
    Nem kell ezen csodálkozni.
    Tisztelettel: egy nem Bartus hívő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (17 szavazatból)
  24. Bajnai FB oldalán egyetlen “Posts by others” bejegyzés sincs. Valószínűleg úgy van a beállítás, hogy a mások által tett bejegyzések nem jelennek meg, csak a Bajnai stáb posztjait lehet kommentálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Gazsi Bácsi
    Akkor miért van ott az “Írj valamit!” rubrika?Nem azért hogy megjelenjen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. Akkor meg kell próbálni az Együtt2014 oldalára feltenni, hátha..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. bumburi
    De, ELVILEG azért. Csak jeleztem, hogy mivel egyetlen egy mások által feltett poszt sincs, lehet, hogy ezek automatikusan eltávolításra kerülnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Megmondtam már: Viktor nevű emberben sose bízz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. Nem értem, hogy miért nem Mesterházy fb-oldalára tettétek fel Bartus cikkét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Auguszta: azért nem, mert Mesterházy ELEVE nem akar győzni a választásokon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. Pogács, nem biztos. Mivel Bajnaival megégették magukat, jobban teszik ha óvatosak és megfontolják, ne másokkal szövetkezzenek inkább?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Megalázó vereséget szenvedett Bajnai Gordon
    Az eredmény nem amiatt lett kissé meglepő, mert a TV2 nézői Mesterházyt hozták ki győztesnek, hanem az, hogy milyen arányban:
    Mesterházy Attla 96%
    Bajnai Gordon 3%
    Gyurcsány Ferenc 1%

    http://www.hir24.hu/belfold/2013/08/27/megalazo-vereseget-szenvedett-bajnai-gordon/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Látó 2013. augusztus 27. kedd 09:36

    Itt a legtöbben nem Bartus személyét imádjuk. Az Istenen kívül nem igazán imádunk senkit. Vagy éppen Őt sem mindig.
    Amit kritikusan szeretünk és tisztelünk az a cikkek tartalma, lényege, igazsága, az AN olyan gondolatisága, amellyel részben vagy egészben azonosulnunk lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  34. Feltettem a Mesterházy oldalára is a B.L. cikkét.
    Érdemes olvasgatni az oldalán. Akik odaírnak, fel vannak háborodva a tesze tosza min.eln.jelölt megnyilatkozásaitól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  35. Kiegészítés Dodo adataihoz:
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/08/27/megalazo-vereseget-szenvedett-bajnai-gordon/
    Ugyanott az ő felmérésük szerint:
    Mesterházy Attila 14%
    Bajnai Gordon 33%
    Gyurcsány Ferenc 13%
    Nincs esély 41%

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  36. Azt kell gondolnom,hogy a kritikát egyik fél sem fogadja el.
    A Mesterházy oldaláról is levették nagyon rövid időn belül.
    Az eszem megáll.
    Komikus, hogy az “Abszolút Feri” oldalon ( Gyurcsány szimpatizánsoké ) minden Bartus cikk fenn van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  37. Tisztaszívvel, mintha a kormány kijelölt ellenzéke lennének ő is, úgy viselkednek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Elnéztem. Nem vették le, csak máshová helyezték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  39. Látó (2013. augusztus 27. kedd 09:36)
    Bartus cikkei és azok következtetései tényeken alapulnak, és aki vitatkoztni akar vele — láss csodát –, megteheti, sőt, tőle magától is választ kaphat. És láss még nagyobb csodát: mindezt a saját weboldalán.
    Vannak, akik vitatkoznak is vele. Ezekből általában izgalmas, érdekes beszélgetések szoktak lenni.
    Aztán vannak, akikben csak utálkozás van, és nem dicsekednének Bartus ismeretségével semmilyen vonatkozásban. Idejárnak olvasgatni, de vitatkozni nem mernek, nem tudnak, vagy nincs is érvük. Csak köpködni tudnak.
    Mint Ön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  40. Arra nincs ember, hogy a leveleimre válaszoljanak, a cenzúrázásra ezek szerint van… kénytelen vagyok egy fél mondat erejéig trágár lenni: (moderálva) SZÁNALMAS.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  41. Dodo 13:03, Az ehhez hasonló közvélemény kutatásokat a következő néhány hónapban – nagyon kevés helyszín kivételével – igényes ember nem veheti komolyan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Szóval RENDKÍVÜL szánalmas. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  43. “Megmondtam már: Viktor nevű emberben sose bízz!” (szomjankórász)

    Nagy Viktor? :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Én nem a Bartus cikkét tettem bele….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Megosztom egy történetem, mert tanulságos. Három éve házalok, inkább már múlt időben: házaltam a D “ellenzék” vezetőinél egy nagyon okos, szinte ingyenesen terjeszthető alkalmazással. Azt szerettem volna, hogy legyen egy abszolut do-it-yourself eszköz a kezükben. Sorban elzavartak.
    Íme a link, hogy érthető legyen a tartalom: http://diydemocracy.org/welcome/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Nem vették le, csak a “Mások bejegyzései” fül alatt van, ott olvasható.

    https://www.facebook.com/BajnaiGordon?fref=ts&filter=2

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Bumburi!
    A DK nem szokta volt összeszarni magát mások véleményétől, de a rasszista, emberiségellenes, gyalázkodó és rágalmazó (egyértelműen hazug) írásokat azért mi is kiszedjük, például azt is, ha valaki mondjuk O. Ráhelt az anyjába küldi el.
    Más: elég sok mszp-s ismerősömmel beszéltem az elmúlt napokban. Érdekes, hogy ők mind a két kiskakast (a sajátjukat is) elég szépen szapulják, bár természetesen inkább Bajnait hibáztatják, de Viktort (mind a kettőt) a …-ba küldik.
    Tegnap este Olgánál végre láthattunk egy igazi show-t: valami Juhász Péter nevű pasi magyar politikusi sumák-dumák paródiát adott elő kiválóan. Párom szerint ugyan komolyan gondolta, de szerintem tuti viccelt, mert élő ember (no jó fidesz-szóvivőket kivéve) ennyi hülyeséget nem hordhat össze így improvizálva!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  48. Budapesti idő szerint : 17.24 kor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. Basszus már le is került. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. Amőba:
    ” Mindenesetre a helyzet fokozódott elvtársak, mert estefelé már megszólalt maga Juhász-füvész is az ATV műsorában, és az ellenzék együttműködésének jegyében vad kampányba kezdett Bajnai mellett.
    Kifejtette, ha mindenkit összeadunk, meg behívjuk a szovjet csapatokat, akkor Bajnai (akiről mellesleg elmondta a minap, hogy nem vezetője az Együtt2014-nek és – mondta, miközben mosolyogva belenézett egy zsebtükörbe – nem is biztos, hogy ő lesz a miniszterelnök – jelölt) – akkor Bajnai hívei tizenkétszeresen lenyomják Mesterházy bánatos hadait.”
    http://www.pupublogja.hu/2013/08/veszni-latszo-illuziok.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos