Buják Attila: Kőmíves Viktor balladája 2013. augusztus 6. kedd 17:39

Buják Attila: Kőmíves Viktor balladája

http://www.mpl.it/?pl=spin-palace-blackjack-review spin palace blackjack review

61 Reader’s Comments

 1. bruckenbacker kapitány
 2. Hölgyeim és Uraim!

  Orbán stadionjaival kapcsolatban Önök itt mindenféléről írogatnak, csak a lényegről nem.

  Orbán nem hülye, nyilván azért épített stadionokat, mert szerinte előbb-utóbb szüksége lesz ilyenekre. Ahogy 1942 júliusában a francia rendőrség volt a Velodrome d’Hiverre, vagy 1973-ban Pinochetnek a chilei stadionokra…

 3. WANTED O.V.

 4. Belzebub
  Orbán nem hülye….csak egy elvetemült, a 2/3-s hatalmától elszállt, harmadosztályú focista és az adott hatalommal visszaélve kifosztotta Magyarországot úgy, hogy közben mindenkit hülyének nézett és megalázott!
  A történelemből nem tanult, mert Atillától, Nagy Sándoron át sok-sok magától elszálltnak az életére figyelt volna, akkor látta volna, hogy egyikből sem lett tartósan a világ ura!
  Mert a fák sem nőnek az égig…

  Egy ember életében sok 5-10-20 év egy diktátor alatt, na de a történelemben?

 5. Kedves Belzebub!
  Én ezt a stadion felhasználást már akkor emlegettem, amikor még csak tervbe voltak véve!
  Nincs új a nap alatt…

 6. Andy Mage !
  *
  Kaolus Antalnak abban van igaza, hogy a példáid egyoldalúak.
  *
  Elfelejtetted[?] megemlíteni például a szintén gigantomániás katolikus emlékműveket, a székesegyházakat. A világ minden táján szétszórva, de Európában koncentráltan megtekinthetők ezek a művészi szempontból mindig az adott kor divatjának (stílusának) megfelelő óriási méretű remekművek. A m i k o r . ezek . é p ü l t e k, még a közelükben is, az emberek 90%-a ilyen-olyan kunyhókban . t e n g e t t e . az életét. Természetesen az írástudatlan lakosságnak mindössze – talán sokat is mondok – 10%-át kitevő világi és egyházi urak szabályai szerint kellett élniük. Mai nyelven szólva, ezekre a maguknak emelt emlékművekre költötték el az adott időszak GDP-jének legjelentősebb részét…
  *
  Ugyanakkor a tipikusan “szoc-reál” stílusú Lomonoszov egyetemi épületről csak annyit, hogy ebben a valóban idealista álmokat kergető korszakban – a a Nagy Honvédő Háborút követően – sietve . m e g é p í t e t t . moszkvai felhőkarcolóban az ifjúság tízezrei sajátították el a tudományok csínját-bínját. Köztük sok-ezer külföldi fiatal is, így magyarok ezrei.
  *
  Miközben a nagyvárosi metrók, egyetemek és az ugyancsak “klasszicista stílusban megvalósult vízerőművek” stb. emelkedtek, eközben hatalmas lakótelepek építésével . g o n d o s k o d t a k . részben a vidékről felszármazott, valamint a háborúban otthonukat vesztett milliók lakhatásáról, neo-klasszicista, azaz . s z o c r e á l . stílusban > először téglából, majd csak jóval később(!) házgyári technológiával beton panelekből készült . ö s s z k o m f o r t o s . lakásokkal**.
  *
  Lehet rajta mosolyogni, de megvalósult és az is egy más lapra tartozik, hogy a fegyverkezési verseny mindezt a jég alá szorította…
  *
  **A panelt tévesen szokták szocreálnak becézni, mert valójában nincs is stílusa, pusztán praktikus. Nyugaton is épültek és ma is épülnek panelházak.
  *

 7. A cikk címéhez:
  *
  Kőmíves Viktor eddig már kétszer bukott.
  Tehát amit rakott reggel, leomlott estére,
  Amit rakott este leomlott reggelre.
  *
  ERGO, hogy ne bukjon többé,
  Őt magát kell betonba önteni, s ha élete párja is akarja, hát
  *
  Aztat aj, fogjuk meg tűzzel égessük meg,
  Hófehér hammaik mész közé tegyétek,
  Magos Felcsút várát azzal építsétek!!!
  *

 8. Ma hallom újabb 80 millió kell állami pénzből, mert a miniszterelnök lányát eljegyzik, vagy már férjhez is megy?
  No, a lényeg, hogy a miniszterelnök úr rosszat sejt, vagy tanácsadói azt javasolták, hogy a védelmi programot meg kell erősíteni a TEK. által.
  Nem értem?? ? Sima rendőrben nem bízik?? / Ja, hogy átverte őket bérben, életpálya-modellben és elvette az összes kedvezményüket ! Kapnak vagy 110 ezer nettót, amiért nem csak a telefon lehallgatást kell elviselniük, hanem az eskü szövegét is betartani, “Ha kell testi épségem, életem árán is…” Igaz a TEK-es is tett esküt, csak 900.000 ért, azért nem ugyan az!!!
  Ezért az összegért előkóstolást kell végezni a lakodalmi menüből. Biztosan lesz előkóstoló is. Ő jár a legjobban, mert az 5. kóstolás után hazaviszik, hisz a választék nem csak ennyi!

  Azért elgondolkodtató, hogy úgy érzi a miniszterelnök úr, hogy valaki az életére törne, megmérgezné, azért a sok jóért, amit a népének okozott, kiharcolt ?? Hiszen minden szóvivője csak dicshimnuszt zeng a sok népéért való kiállásáért ! Hogy minden jóra változott, hogy öröm ma Magyarországon élni !
  Már maga a Kossuth rádió hírbeolvasója is elhiszi, ahányszor be kell mondania!!!
  Vagy van benne kis “egoság” is? Hiszen a híres, “alacsony” zsarnokok ellen valóban voltak kísérletek a történelem során: ( Júliusz Cézár, Napóleon, Fidel Castro, -ő magas – Lenin, Sztálin, Mussolini, Hitler, Frankó )
  Na, de a merénylet nem méreggel történt, mert az női bosszú ! Bár! Hm.Lehet olyan öngyilkosságba kergetett rokkantnyugdíjas, akinek a felesége, lánya vette át a vendetta szerepét ?
  Akkor még sem szerethetik annyian, annyira?? Vagy a kettős, magyar állampolgárságúak keleten szeretik, akik nyugatra mentek dolgozni, azok meg nem?
  Talán a miniszterelnöknek is az esküjéhez hűen kellett volna cselekednie, akkor meg sem fordulna a fejében a mérgezés gyanúja!

 9. A női bosszúrol: Lehet hogy a csuti már a saját családjának is sok? Már erre is volt példa!

 10. Europa fel Orbantol es ugyanugy eljatsza szerepet mint a Hitleri hatalommal szemben eljatszotta.beszel de gyava es elo pelda a gardista avatas.A hatalom tesz az eu birosagra,tesz a jogra azt mondjak kell neki a garda mert ok lesznek majd az uj lenin fijuk


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS torokmonika
Videók