Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Náci-e vagy? 2013. augusztus 23. péntek 4:29

  • Hozzászólások(113)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Náci-e vagy?

Ha valaki ellátogat a washingtoni Holocaust Memorial Museum-ba, különleges élményben lehet része. Nem a múlt elevenedik meg számára, hanem a jelen.  Goebbels propagandaminiszter beszédei különösen figyelemre méltóak. Az egyik videón azt mondja, véget kell vetni a kultúrában a zsidó dominanciának: “van nemzeti sajtónk, nemzeti filmünk, nemzeti színházunk, nemzeti oktatásunk, amelyekből kiszorítottuk a zsidó szellemet”.  1933 áprilisában egy nemzetközi sajtótájékoztatón Goebbels és Hitler arról beszélt, hogy a nemzetiszocializmus egy forradalom útján jutott hatalomra, hogy megmentse Németországot a gazdasági válságtól. A németek önvédelmet gyakorolnak a zsidókkal szemben. Bojkottot hirdettek mindennel szemben, ami zsidó. “Németek, védjétek meg magatokat, ne vásároljatok zsidóktól!” – mondja Goebbels. Szabaddá kell válni a zsidók pénzétől és kulturális befolyásától. A külföldi kritikákat Németország elleni kommunista és zsidó összefogásként interpretálták, amellyel szemben nem szabad megadni magukat.

A náci rendszer a propagandára épült, alapja a sajtó kisajátítása, a közvélemény alakításának monopóliuma. “Rádiót minden otthonba!” – hangzik a felszólítás, mert a rádióból mostantól nem a zsidó métely, hanem az igazság árad. Az igazság, “amely szabaddá tesz”, tehetnénk hozzá az Orbán-rendszer propagandaminiszterének, Balog Zoltán páternek ezerszer ismételt szavaival, amelyben az egykori lelkész rendre meghamisítja a Bibliát: az idézet nem János apostoltól származik (akkor sem, ha János evangéliumából való), mint ahogy ő mondja, hanem Jézustól , és arra vonatkozik, hogy az igazság szabaddá tesz a bűntől. A nácik eme kedvenc bibliai idézete, amelyet előszeretettel írnak az antiszemita gyűlöletmeneteik élére is, a zsidó Messiás és a zsidó írástudók közötti vitában hangzott el, amelyhez a pogányoknak semmi közük. A vita a zsidó identitás lényegéről szólt. Jézus azt magyarázta Ábrahám fiainak, hogy akkor lesznek igazán Ábrahám fiai, ha nemcsak származás szerint lesznek azok, hanem belül is, és a benne való hit által megszabadulnak a bűntől. Balog propagandaminiszter és a magyar náci propaganda ezt a szöveget abban az értelemben használja, hogy akkor lesznek szabadok, ha megszabadulnak a zsidóktól. Az “igazság” ebben a szövegkörnyezetben kódolt antiszemita uszítás. Komikus, amikor bűnösök antiszemita tömege cipeli a transzparenst, rajta a zsidó Messiás bűn ellen mondott szavaival.

Abba a szomorú helyzetbe kerültünk, hogy a Fidesz rendszerének megértése a katolikus egyházatyák és a náci propaganda tanulmányozása nélkül nem lehetséges. A “keresztény” identitás alapja Szent Ágoston elmélete, amely szerint Isten a zsidókat elvetette, és helyébe a katolikus (és a reformált katolikus) egyházat állította. A “keresztény” identitás alapja a zsidók elvetése, a katolikus egyház alapköve az antiszemitizmus, és ebből az antikrisztusi katolikus elméletből fakad a szélsőjobboldali szemlélet, hogy “keresztény az, ami nem zsidó”. Mivel a katolikus egyház a Biblia újabb meghamisításával a nemzeti identitást azonosította a “kereszténységgel”, ezért a politikai katolicizmusra épülő szélsőjobboldali gondolkodás szerint “magyar az, aki keresztény, és keresztény az, aki nem zsidó”. A magyar nem zsidó. Hitler ugyanezt mondta a Mein Kampf-ban: a német nem zsidó. A kereszténységnek természetesen ehhez semmi köze nincs. Jézus országa nem evilágból való, és a bűntől való szabadságot hirdeti, nem a zsidóktól való szabadságot. Lévén, hogy a kereszténység zsidó vallás, a zsidó hit beteljesedése a zsidó Messiásban, amelybe beoltatnak csupán a pogányok. A Biblia zsidó könyv, Pál apostol, a pogányok zsidó apostola pedig azt magyarázza a leveleiben, hogy a Messiásban való hit nem ellentéte a zsidó vallásnak, hanem a lényege. A kereszténység igazi lényege “a” zsidóság. Az igazi zsidó az, aki egyszersmind keresztény is, és Ábrahámhoz hasonlóan hitből igazul meg. De ezt Balog propagandaminiszternek nem kell tudnia, ezt Goebbels sem tudta. Ezt csak keresztények tudják, Balog pedig nem az, ennek ugyanis objektív kritériumai vannak, amelyekkel ő messziről láthatóan nem rendelkezik.

A Nemzeti Színház évadnyitó társulati ülésén Vidnyánszky direktor meghirdette a színház zsidótlanítását, és művészet helyett a propaganda szolgálatába állítását: “a színház az egyik legkifejezőbb eszköz egy ország építésére, (…) néhány év alatt képes megváltoztatni egy nép fogékonyságát”. Ők nem kérdéseket tesznek fel, hanem az általuk vallott igazságot adják elő, propagandát folytatnak, amivel építik az “ő országukat”. Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, Debrecen polgármestere hasonlóképpen egyértelműen fogalmazta meg a politikai elvárást: a “nemzeti” színházi státusz megerősítését várja, és “nemzeti” alatt ezúttal is azt kell érteni, hogy “nem zsidó”. Van nemzeti színházuk, van nemzeti filmjük, van nemzeti sajtójuk, van nemzeti oktatásuk, akárcsak Goebbelsnek, és ezek lényege a zsidótlanítás. A zsidó szellem ugyanis rombolja a nemzeti szellemet, ahogyan azt a két világháború között az Orbán-rendszer egyik favorizált ideológusa, a hungarizmus atyja, Prohászka Ottokár püspök is volt kedves kifejteni ezt, Bangha Béla jezsuita idológussal egyetemben. Banghát eddig méltatlanul nem fedezte fel magának a náci ideológiára épülő Orbán-rendszer. A nácizmus és a politikai katolicizmus édestestvérek, a nácizmus csupán szekularizálta a katolikus egyház antiszemitizmusát, amelyre az identitása épül.

Olvasom, hogy a választások tisztaságát a Fidesz szerint a baloldal veszélyezteti. Goebbels sem mondhatta volna szebben. A Fidesz retorikája és kommunikációja nem hasonlít, hanem hajszálpontosan egybeesik a náci propaganda alapszabályaival, amelynek lényege az igazság megfordítása és a hazugság terjesztése. A németek a zsidókkal szemben önvédelmet gyakoroltak, ahogyan most a magyarok is. Éppen úgy, ahogyan a katolikus egyház “egyházatyái” meghirdették. Szent Ágoston szerint a zsidók a vérükben hordják a gyilkosságot, mint Káin leszármazottai, ezért gyilkolták meg a Messiást is. Ezt fejlesztették tovább a katolikus egyház ideológusai egészen odáig, hogy ha a zsidók megölték Isten fiát, akkor meg fogják ölni a katolikusokat is, ezért jogos a velük szembeni önvédelem. Önvédelem alatt azt kell érteni, hogy még a 18. században is zsidók tízezreit küldte máglyára a katolikus inkvizíció, hogy a több évszázados üldöztetésről és borzalmakról ne is beszéljünk. A nácik ezt csak folytatták, de hozzájuk képest semmi újat nem találtak ki. A nácik is megvédték magukat a zsidóktól Auschwitzban. Ezért volt a “keresztény-nemzeti” fasiszta Horthy-rendszer jó barátja a német náciknak, és talán nem véletlen, hogy ma is egy volt lelkész a propagandaminiszter, hogy a katolicizmus melyik részlegesen reformált változatából, az mindegy is. A protestantizmus antiszemitizmusa nem szakított azzal, amit az anyaszentegyházától tanult.

A nácik önvédelmet gyakoroltak és szabadságharcot folytattak a zsidók ellen. A különbség annyi volt, hogy Goebbels kimondta, hogy ez a zsidók ellen irányul, az Orbán-rendszer antiszemitái ezt nem mondják. Ha megkérdezik őket, akkor tagadják. A Fidesz-hívők az antiszemitáknak abba a népes táborába tartoznak, akik elítélik a holokausztot, és a holokauszt elutasításával igyekeznek azt a látszatot kelteni, mintha ők nem lennének antiszemiták. Antiszemita csupán a Jobbik, mert azok a gyilkolást is helyesnek tartják. De Szent Ágoston alapján a katolikus “keresztény” antiszemitizmus hivatalosan mindig elítélte a zsidók fizikai megsemmisítését, csak jogfosztásukat rendelte el. Ennek ellenére néhány százezer zsidó áldozatul esett a katolikus egyház zsidóellenes törvényeinek, száműzetésüknek és túl forróra hevített máglyáinak. Ezeket ők üzemi balesetnek tekintik és nem népirtásnak, pedig az volt. A gettó a katolikus egyház találmánya, a sárga jellel együtt a ruhán. A katolikus pápa római gettóját hetven évvel az első náci gettó előtt számolták csak fel. Orbán egy izraeli lapnak azt nyilatkozta, hogy “ha meg akarjuk védeni a demokráciát, akkor elszántnak kell lennünk a Jobbikkal szemben”. Orbán védi a demokráciát, amelyre igazi veszélyt csak a nyílt náci párt jelent, viszont a horthysta klerikálfasiszta párt, amely csak korlátozza a zsidókat, és ennek érdekében a szabadságot, viszont az nem veszély a demokráciára. A zsidók kívül állnak a nácik demokráciafogalmán, céljuk éppen a zsidók által teremtett demokrácia felszámolása.

Régi fasiszta és náci elmélet, hogy a gazdasági válság a zsidók miatt van, ezért a zsidók pénzétől kell megszabadulni, a zsidók üzleteit, kölcsöneit, hiteleit kell bojkottálni, amelyre a kapitalizmus és a parlamenti demokrácia átkos rendszere épül. Goebbels a zsidók bojkottjára szólított fel. Ezek ellen harcol a nácizmus és a fasizmus, ahogyan az Orbán-rendszer is, amely legfontosabb feladatának a zsidó pénztől való megszabadulást tartotta. Az IMF a zsidó-világösszeesküvés és a zsidó kamatrabszolgaság eszköze a náci irodalomban. Az Orbán-rendszer a “Sion bölcseinek jegyzőkönyve” című antiszemita hamisítás szellemében fizette vissza az IMF hiteleit, más – nemzsidó – hitelekből. Az volt a fontos, hogy a zsidó pénztől megszabaduljanak, Hitler és Goebbels is ezt tette volna. Zsidótlanítást jelent a Nemzeti Együttműködés Rendszere, és akinek bármi kétsége lenne efelől, az látogasson el a washingtoni Holocaust Memorial Museum-ba, és minden régi náci filmhíradót be tud azonosítani azzal, ami Magyarországon történik. A Fidesz politikusainak szövegeit párhuzamba állíthatja ezekkel. Nem véletlenek a Wass Albert-, Prohászka-, Horthy-szobrok. Ezek nem szavazatmaximalizálást szolgálnak, hanem kifejezik azt a náci ideológiát, amelyre Orbán rendszere épül. Akik nem ismerik a nácizmus lényegét, nem ismerik annak a magyar nép lelkében levő mély gyökereit, azok nem tudják, hogy Orbán az IMF-hitel visszafizetésével már most megnyerte kétharmaddal azt a választást, amelyen a rendszer illegitimitása miatt a az ellenzéknek el sem szabadna indulnia. De azt már most el is veszítette. Ezt az antiszemita gesztust mindennél fontosabbnak tartja a nácizmussal zsigerileg fertőzött magyar nép többsége, és a választáson jutalmazni fogja. Erre épül ez a rendszer, a lélekben kisnyilasok millióira.

Bruck András már elmondhatja a 168 Órában, ahol ugyanezért engem túlmozgásosnak neveztek másfél évvel ezelőtt, hogy diktatúra van, pedig strukturálisan azóta semmi nem változott. Kíváncsian várom, mikor jutnak el a felismeréshez, hogy ez egy fasiszta diktatúra, amely a nácizmus ideológiájára épül.  Orbán még a Jediót Ahronót című izraeli lapnak adott interjújában is azt mondta, hogy “a holokauszt zsidó és magyar áldozatai, akiket nem megfelelően védtünk meg, köztünk élnek, ezért nehéz szembenézni a múlttal, de nem zárkózhatunk el előle”. Így csak egy antiszemita beszél a Fehérlófia könyvesboltban. Mintha a holokauszt áldozatainak “zsidó és magyar” áldozatai is lettek volna, mintha a zsidók nem magyarok lettek volna, és mintha nemzsidó magyarok is áldozatok lettek volna. Továbbá mintha a magyarok védték volna az áldozatokat, de ez nem sikerült elég jól. Ezzel szemben a magyarok kevesebb, mint két hónap alatt, példás szorgalommal és lelkesedéssel vagonírozták be és küldték haláltáborokba Orbán “zsidó honfitársait”, akiket Horthy úgy védett meg, mint Selmeczi Gabriella a nyugdíjakat. Ezt a magyarok a lelkük mélyén soha nem ismerték el, és soha nem is bánták meg. Orbán tipikus antiszemita szövege pedig azt a célt szolgálja, hogy ettől a szembenézéstől megkímélje szeretett magyar népét, mert ha a magyarok megtérnének a nácizmusból, az ő rendszere egy nap alatt összeomolna. Orbán rendszerét az antiszemitizmus élteti, és emiatt elkerülhetetlen, hogy tragédiával végződjön. Orbánnak “nehéz a múlttal való szembenézés”, ez érthető: antiszemitáknak mindig nehéz volt a múlttal elszámolni.

Ugyanebben az interjúban Orbán azt mondja, az antiszemitizmus szerinte “gyakran kisebbségi érzésből fakad. Sok emberből hiányzik az önbizalom, azt gondolják, hogy a zsidók erősebbek náluk és ezért kárt okozhatnak bennük”. Freud tapsolna a gyönyörűségtől. Orbán korábbi frusztrációit a zsidóktól elszenvedett vereségeknek tulajdonította. Hitlerhez hasonlóan vált vezérré, amikor a legfrusztráltabb emberben a frusztrált tömeg felismeri önmagát, aki kódoltan rámutat frusztrációja okára, a zsidókra. Orbán személyes frusztrációját és a zsidóknak tulajdonított vereségét transzformálta magyar-zsidó konfliktussá, és tette zsidókkal szembeni személyes szabadságharcát a magyar nép szabadságharcává. Ez az Orbán-rendszer. Messzire vezetne annak elemzése, hogy a bálványimádó pogány vallások, valamint a Bibliában megfogalmazott különbség zsidók és pogányok között hogyan erősíti ezt a frusztrációt. Ezt éppen a keresztény újjászületés oldhatná fel, mert “Krisztus ledöntötte a közbevetett választófalat”. De az újjászületés nélküli, antiszemitizmusra épülő pogány “kereszténység” ezt a választófalat csak erősíti. Ha megmarad a választófal, megmarad a gyűlölet, amelyet a belső irigység, frusztráltság táplál. Akit nem lehet szellemileg legyőzni, azt törvényekkel kell korlátozni, és ha a megalázásuktól sem nyugszik meg a frusztrált lélek, akkor fizikailag kell megsemmisíteni őket. Érdeklődéssel várom, mikor jut el a mi vezérünk először ehhez a gondolathoz.

A választófal belül van, amelyet újjászületés nélkül nem lehet áttörni. Balog propagandaminiszter figyelmébe ajánljuk azt a bibliai idézetet is, amelyet szintén Jézus mondott, hogy szükséges újonnan születnetek, mert aki nem születik újjá, az nem látja meg az Isten országát. Annak bensejében ez a választófal megmarad. Ez a ti problémátok barátaim, ettől beteg a lelketek, és érzitek szükségét egy elnyomó rendszernek, amelyben kívül győzedelmeskedhettek, ha belül nem tudtok. Betegek vagytok, ez tesz benneteket antiszemitává és nácivá. Ha szerencsétek van, nem váltok gyilkossá is, mint az elődeitek. Pedig nem kellene gyűlölnötök a zsidókat. Ők védik legjobban a klerikálfasiszta antiszemita rendszereteket, ők kardoskodnak leginkább azért, hogy Orbán Viktor nem antiszemita. Közülük sokan megismétlik ugyanazt a hibát, amit a holokauszt előtt. Vegyétek észre kedves náci testvéreink a Fideszben, hogy ti nem a zsidókkal harcoltok, hanem Istennel, a zsidók Istenével. Őt gyűlölitek, őt üldözitek, miatta vagytok frusztráltak, aki beépítette a lelketekbe ezt a választófalat. De nem kéne haragudnotok, mert az ő zsidó Fiában le is rombolta azt. Elég lenne megtérnetek és újjászületnetek.

Megismerhetnétek például az igazságot, és az igazság szabadokká tenne benneteket. Az igazság pedig az kedves náci magyar testvérek, hogy zsidó az Isten. Ellene harcoltok, ezért vereségre vagytok ítélve.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (75 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +87 ( 117 szavazatból)
Bartus László: Náci-e vagy?, 4.3 out of 5 based on 75 ratings

  • Hozzászólások(113)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

113 Reader’s Comments

  1. A szerző újabb, nagyszerű dolgozatával egyetlen komoly gond van: az, hogy csak itt jelent meg, a hazai kormányszolga médiában (benne a minden családhoz eljuttatott propaganda kiadványokban) nem.
    Felbukkanhatna végre egy valódi hazafi gazdag ember, aki vállalná egy fizetett hírdetés költségeit.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  2. A “Száll a kakukk fészke” c. film-ben Mc Murphy az intézet szerint “csupán” “TÚLMOZGÁSOS” volt…!! :))
    Aztán mit tettek vele….:((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Filmcom !
    .
    Száll a kakuk fészk é r e … > amúgy remek analógia.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. vontolla
    2013. augusztus 24. szombat
    14:01
    Egyetlen vigasz: az FB-n szétszórtuk. :) :(((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  5. Tegnap neztem egy Oroszorszag keleti reszen elo csoporttal keszitett interjut.
    A fiatalok eleg jo angolsaggal beszeltek, 4 bol harman kijelentettek hogy nekik inkabb eros vezeto kell mint demokracia, mert az eros vezeto eros orszagot biztosit a vilagban. Ki ki vonja le a kovetkezteteseket, de tudni kell hogy az ilyen vezeto nem levalthato, szinte teljhatalmu, es a kormanyzasi forma magatol eredoen diktatura.
    A Biblia ova intette izraelt amikor mahanak a kornyezo poganyokhoz hasonloan kiralyt kivant veztonek. Nem veletlenul !!!

    Sa 8:10 És Sámuel megmondá az Úrnak minden beszédeit a népnek, mely tõle királyt kért.
    1Sa 8:11 És monda: A királynak, a ki uralkodni fog felettetek, ez lesz a hatalma: fiaitokat elveszi és szekér vezetõivé és lovasaivá teszi õket, és szekere elõtt futnak.
    1Sa 8:12 Ezredesekké teendi õket, és hadnagyokká ötven ember felett; velök szántatja meg barázdáit, és velök végezteti aratását, készítteti hadi szerszámait és harczi szekereihez az eszközöket.
    1Sa 8:13 Leányaitokat pedig elviszi kenõcskészítõknek, szakácsnéknak és sütõknek.
    1Sa 8:14 Elveszi legjobb szántóföldeiteket, szõlõhegyeiteket és olajfás kerteiteket, és szolgáinak adja.
    1Sa 8:15 Veteményeiteket és szõlõiteket megdézsmálja, és fõbb embereinek és szolgáinak adja.
    1Sa 8:16 Elveszi szolgáitokat, szolgálóitokat, legszebb ifjaitokat és szamaraitokat, és a maga dolgát végezteti azokkal.
    1Sa 8:17 Barmaitokat megdézsmálja, és ti szolgái lesztek néki.
    1Sa 8:18 És panaszkodni fogtok annak idejében királyotok miatt, kit magatok választottatok, de az Úr nem fog meghallgatni akkor titeket.
    1Sa 8:19 A nép azonban nem akart Sámuel szavára hallgatni, és mondának: Nem! hanem király legyen felettünk.

    Es ezután kezdődtek a bajok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  6. filmcom
    2013. augusztus 24. szombat
    14:19
    Lehet, hogy Orbánnál már elvégezték a lobotomiát, az érzelmekért felelős területet metszették ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. Kár, hogy a magyar helyesírás szabályait negáló címzés nem elég hatásos, hogy az értelmiség felkapja a fejét rá! :(((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  8. Menyhért Péter
    Tiltakozni lehet a “védelem” ellen, de már eldöntött tény, hogy mi lesz a devizahitelesekkel. Megy még egy kicsit az etetésük a választások idejére(beszervezett csoportok, mint Jobbik, Koppány stb., mintha nem a mi kutyánk kölyke lenne), a választások után annyi. A tegnapi Metropolban olvastam, hogy az NGM és a bankok tárgyalnak. Két megoldás lehetséges, de csak az egyiket írták le a cikkben. Az aktuális árfolyamon átváltanák forinthitelre és tőke, vagy kamatkönnyítést adnának a hiteleseknek. Az MNB devizatartalékából fedeznék a különbséget, ami évi 20 milliárd forint lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    zsebkes !
    .
    “Isten nem zsidó” állítod, amikor ezt itt följebb sem állította senki… Akkor miről is beszélsz ??
    .
    Ha valaki azt mondja; “a zsidó isten”, avagy; “a zsidók istene”, azzal nem azt állítja, hogy Isten zsidó lett volna, csak azt, hogy a monoteizmus évezredeken át a zsidó vallás privilégiuma volt, mert a Föld minden más népe több istenben hitt, vagy bálványokat imádott…
    .
    A kerszténység csupán tovább vitte ezt a hagyományt megfejelve azt néhány messiási elemmel, amelyre a zsidóság még mindig csak vár… Ezzel együtt is, az Istene . u g y a n a z . akit úgy kb. 5000 éve tisztel s . a . t ö b b i e k “mindössze” kb. 2000 éve, de már . u g y a n e z t . a jó istent imádják – bár időnként zavarba ejti őket nehány egykor élt, messianisztikus prófétaként tisztelt és élőből lett szentjük isteni képessége…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. Természetesen “Száll a kakukk fészKÉRE…!”…:)
    (filmcom, “nomen est omen”)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. http://www.pupublogja.hu/2013/08/kie-lesz-felelosseg.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. tapis32
    2013. augusztus 24. szombat
    09:28
    Megértem én, hogy vannak akik nem szeretik az MSZP-t, de azért javasolnám a tényeket is figyelembe venni. Ugyanis, ha figyelemmel kísérnéd a történéseket, és az eseményeket, látnod kellene, hogy Bajnaiék rúgták fel az asztalt. A nem nyilvános tárgyalásra vitt javaslatát az ATV.hun előbb lehetett olvasni, mint azt a tárgyaló fél megismerhette volna. Azóta számos cikk jelent meg arról, hogy az egész tárgyalási folyamatot végig bábozták, eszük ágában sem volt megegyezni, csak szimpátia növelésre használták fel, érezve a tömeg megegyezésre való igényét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. “tisztelhölgyeimésuraim”
    2013. augusztus 24. szombat
    15:19

    .”Az igazság pedig az kedves náci magyar testvérek, hogy zsidó az Isten.”
    BL. Utolsó előtti mondat.Kétértelmű a fogalmazás, erre reagált a kommentelő.
    ” Vagyok, aki vagyok.” Vagy valami ilyesmi.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Bub64 !
    .
    Alátámasztja a véleményed, hogy amikor a fölheccelt “devizahitelesek” felrajzottak a miniszterelnök Cinege-utcai villájához – csak úgy spontán – a fürstlédi épp a konyhájában kevergette a rántást, amikor egyszercsak ott termettek a rászedett ártatlanok… Fáradtak vóttak az istenadták, hisz felrohanni a Sváb-hegyre nem semmi ám… Mit tehetett mást az egyszerű asszonka, hát kiment és közölte, hogy a férjecskéje nincsen otthon, de ha akarják, ő majd elmeséli neki, hogy mit izennek szegények… Hát, más se kellett a spontán tüntető rászedetteknek, azt mondták: jó, és azzal széjjel széledtek.
    Ezt követte a Lázár-Csányi csörte, majd tegnap már a-Rogáns testvér nyitotta szintén spontán szóra ajkait és csak úgy spontán – a Hírtévében – úgy leteremtette a bankokat, a VOSZT és a Bankszövetséget is, hogy csak úgy nyekkentek beléje… Oszt annyi…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  15. Pupu írásából:
    “Tegnap megtudhattuk, hogy egy országos szervezet felelős tisztségviselői nem merték vállalni nevüket, a szavazatokat is azonnal megsemmisítették, nehogy retorzió érhessen valakit, és akkor elvárnák az önkormányzati kistisztviselőtől vagy a CBA pénztárosától, csemegepultban álló alkalmazottjától, akinek létkérdés a munkahely, hogy egy oroszlán-bátorsággal vállalja fel véleményét a teljes nyilvánosság előtt?
    Mert – jobb, ha végre már megtudják – ebben az országban már azzal is kockázatot vállal az állampolgár, ha részt vesz egy ellenzéki gyűlésen, és ez hatványozottan igaz falun, ahol mindenki ismer mindenkit, ahol nem lehet arctalanná válni a tömegben.”……
    “amikor még szabadon, egzisztenciális kockázat nélkül lehetett véleményt nyilvánítani ebben az országban.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. “tisztelhölgyeimésuraim”
    2013. augusztus 24. szombat
    15:34

    A tegnapi és mai eseményeket még nem volt időm visszanézni. Holnap érek csak rá, most beugrottam egy pillanatra. Tudod az elvonási tünetek jelentkeztek.:) Üdv. Bubu

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Bubuka

    Köszi szépen ,hát ezt nyomom egész nap a Nyári Szünet III-on.
    Végre valaki megértette. KI AZ ISTEN MER MAJD elmenni egy ellenzéki előválasztásra ( a beszervezett fideszeseken kivül) ??? Azok ott lesznek ,nyugi.
    Ezt a naivitást ,Mesterházy most jött a Holdról??? Nem akarom elhinni!
    Bajnai és ő is teljesen alkalmatlan, ezeket a horda megeszi reggelire!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  18. A zemberek 90%-a már lájkolni sem mer, sőt az is nagy szó ha regisztrált az FB-n. :(((((((((((((((
    Ki fog akkor szavazni az ellenzékre ellenzéki oldali szavazáson?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. gets

    Az előválasztásra senki nem fog elmenni, legalább is nagyon kevesen.
    A fidesz által küldöttek kivételével. Jó lenne ezt a baromi nagy égést elkerülni.
    Szerintem most jöttök ti. Hajrá ! Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  20. Csak egy legény van agáton : Aferi az !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  21. Sajnos nagyon igaz, hogy az IMF hitel visszafizetésével bebiztosította magának ez a tetű banda a jövő évi választások eredményét. No nem mintha nem lennének felkészülve a csalással való nyerésre is, de minek csalni, ha megy anélkül is.
    Az államadósság júliusban is emelkedett, de kit érdekel ez az apróság, ha az IMF ki lett rúgva augusztusban, ráadásul a rádió meg azt mondja, hogy folyamatosan csökken az adósságunk. A rádiónak már csak jobban lehet hinni, mint az Államadósság Kezelő Központ Zrt havi jelentéseinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  22. http://www.hirhatar.hu/hir/miert-tetted-gordon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Egy bizonyos életkoron felül a naivság már bűn.
    Nem gondolhatják komolyan ezek a “meglett férfiak”, hogy majd elmegyünk pofafürdőt venni egy ellenséges környezetbe. Csak azért, hogy napirenden tartsák, m i n t h a . m á r . c s a k . ő k . k e t t e n . l e n n é n e k . t a l p o n . a jelöltek közül… Akkor már százszor inkább Gyurcsány Ferenc…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. gets
    “Kár, hogy a magyar helyesírás szabályait negáló címzés nem elég hatásos, hogy az értelmiség felkapja a fejét rá!”
    .
    Felkapja, de vissza is rettenhet tőle, ha eszébe jut a Modern képmesék címen évekkel korábban az MTV-ben futtatott rajzflimsorozat borzadálya kapcsán az egyik epizód provokatívan bunkósra vett címe. Az értelmiség, ha nívós olvasnivalót vár, ritkán kattint az elvárásait cáfoló címekre.
    Az írás témája és a színvonala megérdemelne egy címváltoztatást.
    Talán bízhatunk benne, hogy Bartus L. ebbéli képessége nem ismer határokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. Tibor

    Az IMFnem számit annyit. Legtöbben ki se tudják mondani és nekik ez kinai. A rezsikamut azt jobban kajálják
    Csalni meg akkor is fognak ha nem muszáj, egyszerűen azért , mert ilyenek .Szerintem azért lesz itt még meglepetés. Én a fideszben bizok ,ha már az ellenzék ilyen béna( kivéve a DK). Saját magukat fogják kinyirni.Ezt igy nem lehet csinálni. Ez igy életképtelen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  26. Kedves Barry1,
    Csodálom naivitásodat! A rezsicsökkentés volt a legnagyobb dobás, és arra dobtak egy lapáttal az IMF kiebrudalásával. A meglepetés az lenne, ha nem nyernék meg a választásokat, azt meg várjad nyugodtan!
    Ha épeszű ország élnénk, akkor valóban nem lehetne így csinálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Barry1
    “KI … MER MAJD elmenni egy ellenzéki előválasztásra ( a beszervezett fideszeseken kivül) ???”
    .
    Az én értelmezésemben az előválasztást Mesterházy a helyi szocialista jelöltek kiválasztására értette. A tétje, hogy aki a helyi párttagoktól a legtöbb szavazatot kapja, az lesz a parlamenti képviselő-jelöltjük, de lehet, hogy tévedek.
    Ez sem matyóhímzés, de valamivel értelmesebb, mint egy horribilis összegbe kerülő országos előválasztás, amibe a Fidesz bele sem menne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    CommonSense !
    .
    Ezért a bibliai királyos témáért:
    .
    5*********************************************************************************** !
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. Kalmik,
    +++++++++++++++++

    Erről sokan elfeledkeznek és úgy tekintenek Bajnaira, mintha az ellenzék választott vezetője lenne, pedig csak csak a Füvész által favorizált önjelölt bábú.
    Most úgy tesz, mintha az egyeztetéssel kapcsolatos időveszteséget nem ő okozta volna.Olgának azt a kérdését, hogy igaz-e, hogy azokra a kerületekre tart igényt, amikben az MSzP erős – ügyesen megkerülte.
    Ennek az embernek csak megtévesztően szimpatikus modora és fizimiskája van, jelleme nincs. Ki kellene rúgni az együttműködés vezetői pozíciójából, mert eddig is hátráltatta az összefogást.
    Mesterházy meg rosszul felfogott önérdekből parírozott neki. Most megkapta érte (meg Gyurcsány és a DK-val szembeni szemétségéért) a magáét.
    Ezek nem képesek kicsinyes érdekeiken felülemelkedni. Nem államférfiak.
    Ha nem választunk helyettük sürgősen tehetségesebb és elkötelezettebb ellenzéki vezetőt, Orbán évtizedekig a nyakunkon marad.
    Szavazásra kellene bocsátani, hogy ki legyen az orbán-maffiát leváltó ellenzék szervezője.
    Amennyiben hagyjuk, hogy Bajnai és Mesterházy marakodjon továbbra is a hatalmi koncon, a kör végképp bezárul körülöttünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  30. Semmi másban nem bízok – már korábban is írtam – hogy a szavazófülkében MINDENKI EGYEDÜL LESZ…!!
    “Előválasztás”…? :)) Ilyen állampolgári “lelkesedés”, és “BÁTORSÁG” mellett..???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. proaktiv

    Szerintem rosszul értelmezed. Hús vér választókat akar, legalább is azt hajtogatta.
    Ez technikailag és egyébként is kivitelezhetetlen.Szerintem mindkettőnek vissza kell lépni. Bajnai felejtő a “pártjával együtt”. Az MSZP pedig kezdjen a többivel tárgyalni (de gyorsan) és keressen új prime jelöltet. Nekem van jelöltem,igaz ő (már) nem MSZP-s.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  32. proaktiv

    Bocs, most olvastalak végig. Valamit nagyon félreértesz. Az előválasztás nem arról szólna ,hogy kit inditanak a szocik, hanem arról ,hogy az emberek kit támogatnának az mszp és az együtt jelöltjei közül Tehát a kettőből egyet és mindezt 106 X illetve minden “szavazó választhatna (kampány és tv vita után,hogy Mesterházyt vagy Bajnait akarja min. elnök jelöltnek. Ezt a baloldal(ellenzék)
    szervezné és finanszirozná, ehhez a fidesznek semmi köze nem lenne, tehát indifferens,hogy támogatja vagy nem . Én a helyükben örülnék ,hiszen ez (szerintem) az ellenzék öngyilkossága lenne, nem beszélve arról ,hogy a Kubatov úgy “rászervezne”,hogy végül is a fideszen múlna ,hogy ki legyen az
    ellenzék miniszterelnök jelöltje ill. az egyéni jelöltek. Arról nem is beszélve ,hogy ki hatalmazta fel ezt a két lúzert ,hogy a többieket (pl: Gyurcsány, Fodor stb….)
    figyelmen kivül hagyják, illetve utólag kegyelemből szórhatnak morzsákat nekik. Szerintem ezeknek el kellene menni egy szervizbe ,mert rosszul vannak
    összerakva. Ez egy rémálom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  33. Kedves Tibor

    Nem tehetek róla ,ilyen naiv vagyok. Ezt mondták akkor is mikor a Szovjetunió széteséséről jósolgattam , mivel ÉLETKÉPTELEN volt, vagy a berlini fal lebontásáról , mert ellentmondott bizonyos törvényszerúségeknek.
    1986-ben azt jövendőltem ,hogy Ceausescu nem ágyban ,párnák közt……..
    ( már Gorbacsov volt) Szóval……. javithatatlanul naiv vagyok….., csak azok a
    fránya EGYÉRTELMŰ jelek ne lennének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  34. Ahogy leirok valamit, VALAKI azonnal leminuszol. Sejtelmem sincs róla ,hogy ki is lehet. Guten Abend !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  35. Barry1
    Viseld büszkén a mínuszokat, mert az azt jelenti,hogy nem tetszik a jobberoknak amit írsz. Nem értik ugyanis, mert nem arra lettek trenírozva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  36. Maki: Drabik az amerikai neonaci publicaciokbol es felig elolvasott internet cikkekbol szedi a nagy tudasat. Nem tudja miket beszel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Tiszteltholgyeimesuraim: A fenti cikk igy vegzodik: “Az igazság pedig az kedves náci magyar testvérek, hogy zsidó az Isten.” Ezen nincs mit nem erteni.

    Amit te fejtegets azt mindenki tudja tobb ezer eve. Paul peldaul pontosan tudta amikor egy “ujraszuletest” tervezett, egy uj vallast ami mindenkinek jo lesz. Ettol azomban egyik vallas sem lesz jobb a masiknal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. 4 milliónyian vannak a létminimumon, ez 4 milliónyi szavazó!
    -
    Egyre több a munkanélküli, vagyis egyre többen lesznek közmunkások.
    A kormány nekiment 3 millió mnyp-i tagnak, rokkantaknak, közalkalmazottnak, akiket lehallgathatnak, rendvédelmieknek, pedagógusoknak, orvosoknak, továbbtanulni vágyóknak és még sorolhatnám, a trafikmutyi, földmutyi és tak. szöv. mutyi, játékgépmutyi elszenvedőit is.
    Ők is mind, mind szavazók!
    Az új munkatvk-e lesilányította a munkavállalókat is.
    Ők is mind, mind szavazók!
    Mi kell még itt, hogy az emberek kiálljanak magukért?
    Talán a jövő évi választás?
    Ki mer itt már valamiről is nyilatkozni – megmondani az igazat, hogy nem tetszik, hogy majd a külföldiek döntsék el, hogy itt ki legyen a vezető?!
    Nagyon sokan ledugják a fejüket, akiknek van még munkahelyük azok főleg és megpróbálják túlélni ezt az időszakot de majd amikor kell, tesznek egy X-t valahova….
    Ezt senki jobban nem tudja a fideszeseknél – már az XXXL-s Liberó is kicsinek bizonyult a 3xbóvlisnak, mert tudja, hogy a buktával mi vár rá és bandájára!
    A közv. kutatókkal hintetik a rizsát, hogy csak a Fidesz, de tudják, hogy ezt nagyon de nagyon eljátszották, túl hamar, túl sokat raboltak és ez a kapzsiság a vesztük!
    Ha ezt az előzőek követték volna el, itt már kő kövön nem lenne, de ez az ellenzéki tábor, nem az a tábor, itt nincsenek focidrukkeres Harcimarcik és Szőke Ferik, savasemberek, bérmenetesek, nagykéses és csuhajjás asszonyságok.
    -
    Ezért nagy szerencséje van a Fidesznek, hogy nem a Fidesz az ellenzéke!
    -
    Ha nem így lesz, hogy rohannak leszavazni a Fideszt az emberek, akkor még kap egy kis időt a Fidesz és végre tudni fogják az emberek, hogy mi a különbség a Fidesz és a volt kormányok között, hát egyszer majd csak megérzik a különbséget?!
    Olvastam erről, hogy ahhoz, hogy végképp eltűnjön a nem fiatal és nem demokraták szövetsége, talán pont erre az újabb négy évre lenne szükség!
    -
    Azt is olvastam, hogy a Fidesz székházban milyen jót röhöghetnek az ellenzéken – holott semmi röhögni valójuk nincsen, mert az a sok szoáré amit itt hagynának, mind a saját nyakukba hullik vissza, ha jövőre is ők nyernének!
    Szóval nincs itt senkinek röhögni valója…..a Fidesznek főleg nincs!
    Az ellenzék legfeljebb ellenzék marad, de a Fidesznek ez a győzelem a végét jelentené, mert övé lesz a lerabolt ország és erre nincs megoldása!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  39. Kedves Barry!
    Ez mind OK, csak az baj, hogy előbb az országot nyírják ki. Olyan, mint a bekattant családfő. Kiírtotta a családot, utána saját magát.
    “Én a fideszben bizok ,ha már az ellenzék ilyen béna( kivéve a DK). Saját magukat fogják kinyirni.Ezt igy nem lehet csinálni. Ez igy életképtelen.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Csakén
    Az én munkahelyemen sajnos 95% a Jobbik mellé teszi az x-t. Töretlenül szajkózzák a média által nyomott propagandát. Én már letettem erről az országról. Barrynek igaza van, hogy egyszer minden életképtelen rendszer megbukik. Hmmm. Egyszer. Ennek a népnek még tanulnia kell.:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Csakén
    Igen fulladjanak bele a saját szoáréjukba( tetszik ez a szó).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. bubu64
    2013. augusztus 25. vasárnap
    15:54
    Könyörgöm,meddig? (:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Péter
    Nem tudom, hogy meddig.Sokan írták már, hogy meg kell járni a legnagyobb mélységeket, utána van csak felemelkedés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. A rendőrök a szobathelyi Savaria fesztiválon nagy erőkkel távolították el a “helypénzt nem fizető “utcazenészeket. Ugyanakkor a mAgyar gárda 6 éves jubileumi avatása rendőri felvezetéssel rendben megtörtént.
    No comment – ez magáért beszél!
    http://gepnarancs.hu/2013/08/rendori-felvezetes/
    http://index.hu/belfold/2013/08/25/savaria/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. Ma hajnalban 3 óra tájban Gödöllőn 4 gárdaegyenruhás briganti megtámadta Alföldi Róbertet. A rendezőt csak az mentette meg a nagyobb bajtól, hogy nem egyedül volt. Kíváncsi vagyok arra, hogy a Szombathelyen békésen szórakozó civilek ellen brutálisan fellépő, viszont a rendszer megdöntésére létrehozott gárda avatóval egybekötött felvonuláshoz díszkíséretet adó rendőrség mit lép az ügyben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Jó lenne ha kommentelő társaim demokraták lennének, és nem holmi nick mögé bújva vállalnák véleményüket, mert ebben a formában szerintem nem egészen hiteles. Tudom, hogy rátok magyarokra a bátorság nem jellemző. Szolganép vagytok. Ezt közületek néhány nagy ember már megírta. Közülük legutobb Kertész Ákost üldöztétek el. Én csak emlékeztetni szeretnélek benneteket. Ti vagytok a hőkölés népe. Úgy gondoljátok, hogy így méltóak vagytok a demokráciára? Kaparja csak ki más a gesztenyét számotokra, ti meg majd élvezitek. Barátaim, ez így nem megy. A csuti a ti választott uralkodótok évtizedekig uralkodik majd rajtatok. Nem lesz itt sem választási győzelem, sem lázadás. A csuti nem jut Mussolini sorsára. Idegenlelküek maradtok saját országotokban! Mert az IGAZI MAGYAROK veletek szemben állnak. Van vezéretek: a Bajnai. Ő három évig sumákolt, aztán bejelentkezett az ájtatós manója ( Szigetvári) biztatására miniszterelnőknek. Szerintem körülbelül ezer ember képviseletében. Mert a pártja kb akkora mint a KDNP. Nulla. Azt javaslom támogassátok inkább Tétényi Évát. Ő egy igazi magyar amazon? Szembe mer szállni a nagyhatalmu Ducéval, és sikeres. Ha már a Mesterházi nem tetszik nektek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (6 szavazatból)
  47. Drága Nyul György,
    neked bizony valami alapvetően megzavarhatta a lelked, ha ilyen becsmérlő hangon szólítod meg az itt hozzászólókat. Vagy netán provokálni akarsz, de ezt sem túl okosan teszed. Engem személy szerint egyáltalán nem érdekel, hogy ki milyen nicknéven jelentkezik be valahova, de most hogy így szóba hoztad a dolgot el kell mondanom, rólad sem nagyon hiszem, hogy az útleveledben feltüntetett nevedet használod. Persze ha egy külhoni állampolgárság védelmében, vagy a határ túlsó oldaláról osztod nekünk az észt, az teljesen más. A kerítésen kívülről nyugodtan lehet a harapós kutyát ingerelni, hiszen a védettség biztonságában nincs túl nagy bátorságra szükséged.
    Mellesleg szerinted mennyivel volna sokkal bátrabb dolog, ha például Szabó Pál, vagy Kovács Lajos néven írnék hozzászólást, akikből azért mint tudjuk Magyarországon akad néhány száz. Ha azonosítani akarnak, akkor egy egészen egyszerű kémprogrammal, vagy a szerver feltörésével a számítógépem IP címét simán tudhatja bárki, mellé még azt is megmondják, hogy milyen böngészőt használok, amikor ezeket a sorokat írom be. Nem kell ehhez túl sok okosság. Röviden csak ennyit az elbújásról, és a bátorságról. A demokrataságot pedig meg sem említem, mert annak az égvilágon semmi köze nincs az általad leírtakhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  48. Ne veszekedjetek, mindenki olyan néven ir ,amilyenen akar. Abban a ” parancsnoknak” igaza van ,hogy mindenki elég könnyen beazonositható
    ( lásd: papcsák vagy lézer bunkó pereskedései) Na, hello

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  49. Barry1,
    eszemben sincs veszekedni, nem szokásom. Viszont az alaptalan vagdalkozást, és személyeskedést néha vissza kell utasítani, -de ezt pont neked nem kell elmesélnem-, még akkor is, ha jómagam nem érzem érintettnek magam a témában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. Barri1!
    ” … valaki azonnal lemínuszol … ” – mondod panaszkodva.
    *
    Pedig ami túl szép, az már nem is igaz. A legtermészetesebb dolog, hogy mindenben nem érthetünk egyet, még “mi rendes emberek” sem. A párbeszéd nem más, mint két vagy több ember eszméket cserél. A dialektika legfontosabb előre vivő alapja ez… Különben – ha nem így lenne – még azt hihetnők, hogy a mi zsebünkben búvik meg a bölcsek köve. Így válik a kritika az önkontroll eszközévé is…
    *
    Nem szeretem azokat a fórumokat, ahol nincs osztályzás. Az önelégültség pedig csak visszatartó, az egyéniséget is romboló erő. Példának túl erős, de önelégültekből lesznek többek közt a diktátorok is. Márpedig mi itt – legalábbis remélem – ha csak érintőleg, ha csak egy mínusz erejéig is, de kíváncsiak vagyunk az ellenfeleink véleményére is…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos