Ronai and Ronai
AMERIKAI

Török Monika: Asszony lesz a lányból! 2013. július 30. kedd 16:48

  • Hozzászólások(224)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Török Monika: Asszony lesz a lányból!

Orbán Ráchel férjhez megy.

Éljen az ifjú pár.

És nem is akárhogy!

Igazi tanyasi lagzi lesz a hírek szerént, nyilván mindenki bricskával vagy homokfutóval érkezik majd, a jány apja ragaszkodik a helyi cigányzenekarhoz, helyben nevelt állatokat ölnek majd a lagzira az asszonyok, rotyog a kondérban a jó zsíros, aranysárga tyúkleves, hetykén mosolyog a töltött káposzta, forgatják a malacot a nyárspolgáron, és már nyújtják azt az igazi tanyasi rétest a komaasszonyok, este csűrdöngölés, hajnalban árokszélre hányás, közben vidám nóta, a pironkodó ifiasszony átöltözik tűzpirosba, majd az ura a karjába veszi és eltávoznak a sokpárnás, sokdunyhás, frissen kimeszelt tisztaszoba felé, elmentek a fehérvári huszárok.

Arra azért kíváncsi volnék, mi van az édesapa fejében (jó, beszél közhelyeket erről, hogy jajajajj, de hát a fiatalok boldogsága mindennél fontosabb, majd a szaporulat is jön satöbbi – most mit mondjon, elég régóta nincs egy közhelymentes gondolata).

Hanem hogy mit gondol erről a legfrisebb saját kampányfogásáról.

És egyáltalán: miből gondolja, hogy bárki beszopja ezt a népi operettet?

Mi vezeti évek óta arra a következtetésre, hogy Magyarország olyan ország, ahol a lányok haja lenszínű, a szemük ibolyakék, karcsú nyakukon szépen mutat a sokszoknya, darázsderekuk szépen perdül, miközben Muzsika tévét néznek, párhuzamosan meg a Dankó rádiót, míg kipirult orcával locsolják meg a kondát és etetik a kukoricát a fődeken, de már zöldhajnalban, a dolgos két – esetleg három – kezükkel?

Miért gondolhatja az örömapa, hogy Magyarországon valójában mindenki olyan paraszt, mint ő … képzeli…, csak esetleg jól titkolja, így elkönnyesedett szemét mindenki frissen töltött kolbásszal törli meg?

Miért gondolhatja, hogy a férfiak estelente az ekében megfáradt kezükkel tömködik a pipájukat és csavarintanak a kövér bajszukon?

És ő miért gondolja, hogy majd egy egész ország fogja a meghatottság könnyeit a kötényével feltörölni, eszem a szíved, drága angyalom, hát nőj nagyra Isten áldásával.

Miért gondolja az örömapa, hogy a paraszt az így él?

Miért gondolja azt bárki is, hogy Magyarországon bárki vevő erre a giccsre?

Miért gondolja, hogy a harmincas évek népies műdalai és mesterséges életérzése majd hatni fog a kampányban? Hogy a Kovács, akit kegyelemből meghívott a lagzira, és az kieszi a vagyonából az uraságot, halála előtt még be tudja húzni neki az ikszet? Ilyen alapon azt kéne mondani a fejkendős atyámfiainak és lobogó gatyás asszonyainak, amikor mennek az urnához, hogy segítjük ám azt a kis munkába belefáradt, analfabéta kezedet. Nem kell odaírni a nevet, elég lesz az iksz is a napszámhoz.

Pedig valójában nagyon szép, hogy így visszatérnek a csak szar regényekben olvasott úgynevezett magyar népies hagyományokhoz. Lássuk be.

Múlhatatlan örömet fog okozni az esemény egy teljes országnak.

A panelprolik majd néznek, hogy ez mi, és átkapcsolnak egy másik csatornára, mert minden hülyeséget azért tán még ők se néznek meg.

A közmunkások nem mondanak majd semmit, mert a falnak is füle van.

A minden szociális rendszerből kiesettek nem nézik majd az adást, mert nincs mivel, és az se digitális, nekik csak a lószerszám jut ebből az egész úri muriból.

A romkocsmákban merengő értelmiség majd kapkodja a levegőt, hogy ezt így mégis hogy.

A „parasztok”, akiknek nyilván Kerényi rendezi ezt az előadást, nagyjából a térdüket fogják csapkodni a röhögéstől és tényleg megtörlik a szemüket, mert kicsordul a könnycsepp.

Mert az uraság lányát elvette a szomszéd uraság fia, hejderutyutyu, ünnepel az utolsó kondás is.

Mert suba a subához, guba a gubához, továbbá főd és vagyonka fődhöz és vagyonkához.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (93 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +132 ( 152 szavazatból)
Török Monika: Asszony lesz a lányból!, 4.5 out of 5 based on 93 ratings

  • Hozzászólások(224)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

224 Reader’s Comments

  1. Nekem sem volt az esküvőm cigányos, lovastanyás,vőfélyes, stb. El is váltunk! ( Semmi köze a kettőnek egymáshoz,csak írom).
    Viszont fölhínám ezúton is az ifjú pár figyelmét, ha olvassák ezt itten, egy kellemetlen lehetőségre. Még az antivilágban,egy Szöged környéki tanyán tartotta lagziját a jól menő szögedi orvos fia.A hatás fokozása végett, az ifjú pár lóháton érkezett a helyszínre. A vendégek persze meg akarták örökíteni a páratlan eseményt,melyet a ló nem annyira akceptált,de különösen a vakuk villogását.Ezért ledobta hátáról alkalmi utasait,kik szégyenszemre a porban megmártózva fejezték be félresikerült mutatványukat.Csak azért mondom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  2. JA!
    Szélesedik a Zorbándinyasztija. Ja. Meg a Camorra.
    Kézcsókra keresztapához !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  3. Pedig Szenzor én úgy látom ennél a cikkné nagyobb rúgást kapott a hagyományos esküvő, mint OV pénztárcája. Úgy érzem kezd félrehordani az ellenzéki publicisták puskája. Bizonyítja ezt PM legutóbbi hozzászólása is. Egyébként én is lovon vonultam be az egyik “jelenetnél”, de nem estem le. Ha leestem volna, akkor nevettem volna rajta. Olyan embereket hívtam meg, akik velem nevettek és nem rajtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. Memoir!
    *
    Utolsó mondatodról jut eszembe az ATV reklámkampánya, miszerint “MAGYARORSZÁG JÓL TELJESÍT [Készült a magyar kormány megbízásából]“. Az egyik pillanatban még ellenzékiekkel bizonygatják, hogy ez nem így van, a következőben meg befekszenek a diktátor ágyába. Bartusnak mélységesen igaza van. Tükör biztosan nincs abban az ATV studióban, mert különben rögtön lesülne bőr Németh Szilárd és társai képéről…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  5. K. B.
    És ez még tetszik is az eszement magyarnak – az ő pénzéből vigadnak és röhögik szemközt, de ezek ehhez még tapsikolnak is!
    Szolganépnek cirkusz kell, a kenyér csak másodlagos!
    Fehér galléros bodzaszedők nézik le a magyar embereket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  6. Szerintem már akkor csapkodták a térdüket a röhögéstől,amikor az a kétmillió, jobb sorsra érdemes magyar megjelent a Kossuth téren,vekkereket lóbálva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. Vincent
    2013. augusztus 1. csütörtök 14:35
    Ismétlem, ez nem az esküvőről, és annak módjáról szól.
    Ezen nincs értelme vitatkozni.
    Ha te ezt olvasod ki belőle, nincs értelme itt lenned.
    De nagyon szívesen vagy látva, ha gondolod hogy mégis.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  8. @Vincent 14:35 Kapaszkodj meg a kantárba( ,már az nevetséges,ha lóháton vonul be az ifjú pár! ( Ámbár ha cirkusznak tekintjük a dolgot, úgy már oké! ) Az csak bónusz,ha ledobja a ló őket.Neki legalább van stílusérzéke.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  9. Vincent, fülembe tetted a bogarat! Kipróbálom milyen lehet lóháton belovagolni a lagziba.Ugyan se ara, se ló,de majd szerzek valahonnan. A lovat meg leitatom,hogy ne pampogjon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  10. Proaktív!
    *
    A Gellért szálló fölötti utca a Ménesi út az, ahol a szülők egykori sárkányfészke a Bibó kollégium leledzett.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. Proaktív és Mindenki! Bocs,megint el..tam a központozást ( 15:00).Erősebb szemüge kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. PM, hogyne tekinteném cirkusznak a dolgot. Ez volt a a cél, hogy nevessenek a vendégeink. Többféle esküvőn voltam. Többek között nagyon “stílusoson” is, nagyon stílusos hotelekben, de tapasztalatok szerint a hagyományosak jobban sikerültek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. PM
    Hát az szenzációs volt, mert az emelvényen egyik elvetemültnek sem volt a kezében gacsos furkósbothoz ragasztószalagozott vekker!
    Én láttam, amikor a városunkból mentek a buszokhoz – hát azóta sokszor írom vekkeresnek a sohasemhazudtamot, oszt jó napot!
    Este a híradóban néztük a sok hülyét, hogy fel sem tűnik nekik, hogy az imádottjaiknál nincs vekker!
    Vekkeres már azóta tudja, ezekkel még a lócitromot is meg tudja etetni, ha azt mondja nekik, hogy az Négercsók!
    Ők pedig bizonygatják is, hogy milyen finom!
    A Kossuth teret is azer verték szét, hogy elfelejthessék, hogy nemzeti vizeldévé amortizálták – szóval van mit szégyellniük, nekünk pedig erre emlékezni! kell)))
    A cöfröfös bérmenet sem piskóta, a sámánnal kísérve!
    Ja, úri muri, olyan mélyen magyaroshan!
    Szegény Magyarország!
    Kicsit elkanyarodtam – de ez is hozzátartozik a róluk alkotott képhez, ugyanúgy, mint Ráhelék szendvicses tánca, később, majd a menyasszonytánca.
    Ja! Éljen az ifjú pár – 47 ezerből, kecskével és gombászással kiegészítve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  14. bubu !
    *
    Az ál-tüntetés az Orbán rezidenciánál:… cPalotájából sak úgy spontán kimegy az “egyszerű asszony”, a nemzet anyja hogy ő majd elmondja a férjének. Aztán a tüntetők elégedetten szétszélednek, eldobálva az akasztott bankárbábjaikat és árpádsávos zászlaikat,melyekkel félelmet generálva végig-riogatták, zargatták a belváros lakosságát és járókelő polgárait… De szép idilli társadalom…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  15. *
    “Korábban orvos, most meg gazdálkodó…”:
    Az egykori sebész most nyilvánvalóan böllérként keresi mindennapi nehéz kenyerét, akárcsak majdani nászura, aki azelőtt jogászként, most pedig a jog tiprásából kénytelen megküzdeni családja napi betevőjéért…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  16. @KORDON BLUED Arról kevés írásos bizonyíték maradt fönn,hogy jogászként mit alkotott a szóbanforgó úr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. KB

    Pontosítom: A Gellért Szálló fölött-mellett, az egyik utcában van az ominózus lakás. (Nézőpont kérdése. A Dunáról pl. fölötte.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Philip Marlowe

    Ne aggódj, túléljük. (Legközelebb biztosan jobban sikerül. Megszokás kérdése is.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. “Korábban orvos, most meg gazdálkodó…”:
    .
    A kettő között pedig állítólag temetési vállalkozó…
    (A mûtő utáni fejezet?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. Lehet, hogy túlzás, de nekem undorom van a teljes Orbán családtól! A családtagok, ha nem hülyék akkor látniuk kell minek a részesei, miből van a vagyon és ha nem szigetelték el magukat teljesen az emberektől akkor tudniuk kell mi folyik az országban és mit művel Viktor! Egy ország tönkre tételéből jól élni, na ez a nemzetellenes hazaárulás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  21. Mibol van a vagyon ? Olyan dolog ez mint a maffia vezer felesege. Utalja amit a ferje csinal, sot le is nezi miatta, de a luxus elet, a luxus dolgokkal az mind kell neki.
    Gyakorlatilag o is egy prostitualt mert az elvelivel ellenkezo dolgot is lenyeli ha anyagilag megeri. Vajon hany ilyen ember el a foldon ? 80-90% ez persze ezek panaszkodnak hogy minden milyen rossz , es eszre sem veszik hogy pont miattuk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. proaktiv
    Minden volt már, csak akasztott ember nem!
    De ne szaladjunk ennyire előre.
    Jól egymásra találtak a családok, az egyikben egy harmadosztályú, kekec focista, megtalálta magát a politikában, melyből milliárdossá lett, a másikban pedig a fent írtak alapján próbálkozott dolgozni, valami aztán csak bejött neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. proaktiv
    A szavak írásáról olvastam egy nagyon jó cikket, biztosan ismeri is, mely úgy szól, hogy:
    ha a szó első és utolsó betűje a megfelelő helyen van a szavaknál, de az összes közbenső betű összekutyulva szerepel, azt akkor is pontosan tudjuk elolvasni.
    Kimondottan szeretem azokat a rejtvényeket is, melyekben ömlesztett szavak tömkelegében kell megtalálni adott szavakat, ez pontosan a fenti megállapításnak az igazolása.
    Akik ide írunk vagy használjuk a helyesírás ellenőrzését, vagy nem – attól még értjük, ki, mit akar kifejezni!
    Persze ha valaki tanár, azt idegesítheti a helytelen írás.
    Én egy olyan nemzetiségi közösségben töltöttem a gyerekkoromat, hogy az ő mondatformálásukat átvettem, néha még fel is tűnik magamnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Allen Stewart Konigsberg

    Kondás!

    ” Orsós ráhel bekabhattya.”

    Egy-két számmal nagyobb az ökológiai lábnyomod, mint kéne!
    Én a jegesmedvéknek szurkolok!

    Milyen nyelven írtad ezt a remek kommentet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. Mi a véleményetek, ha a választásokkal kapcsolatos téma a NYÁRI SZÜNET IV- en lenne.?
    Páran odakeveredtünk ezzel a témával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. bumburi
    Ilyenebb! Addig hergelik az ott beírókat, hogy a végén azokat tiltják le és ezzel nagy örömet okoznak a provokálóknak, akiket a mi adónkból fizetnek ráadásul.
    Mintha most már a teljesen mindegy alapon, csakis erről szólna minden, szétverni a témákat bármivel, és semmit nem a cikkről, csak annak írójáról, az ahhoz hozzászólóról, ez már valami utasítás lehet, hogy ne a hazugságokat taglalják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  27. @csakén 9:49. Magamra ismertem az “ömlesztett szavakban”,köszönöm az észrevételt.
    @proaktiv.08.01.17:31. Azért eléggé leereszkedőre sikerült a válaszod.Valahogy majd én is túlélem.Éljenek a központozó bajnokok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Cambridge-i egyetem szerint – a neten ezen címszó alatt szöveg is olvasható, nagyon érdekes, csak az első és az utolsó betű legyen a helyén, akkor is helyesen olvassuk a szavakat.
    Nincs mögöttes dolog részemről – van aki alkalmazza a helyesírási ellenőrzést, van aki nem, attól még megértjük, persze, csak akkor, ha akarjuk érteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. @csakén. Ha viszont valaki csak az írásjelekhez és elhelyezésükhöz ért,akkor mindegy mi van két vessző között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Axa ( colonia)

    Szerintem most pihenjél egy kicsit. Hallgass rám. Üdv. Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  31. Kérem, olvasgasson hazai hírportálokat – azután lehet visszajönni és minket kioktatni, hogy mit ítéljünk el!
    Nem szoktunk rá reagálni, mert szó, szót követ, inkább átlépünk az ilyen megjegyzéseken és megvárjuk, hogy bővebben mit fog írni majd az egyes témáknál!
    Ennyit szoktunk “tenni”, hogy nem teszünk semmit, nem kapunk rá, mint a tyúk a micsodára, a viták elkerülése végett – aztán a modi egyszer majd búcsút vesz az illetőtől és akkor tudjuk meg, hogy kiiktatták – volt már ilyen.
    Most itt olyan esetet vélek felfedezni, mint amikor a betelefonálós műsorban egy ájtatos női hang azt mondja, hogy miért kell szidni szegény miniszterelnököt, ő teszi a dolgát és akkor itt maguk folyton bántják!
    Hol élhetett ez a szemforgató, amikor az előző miniszterelnököket amortizálták, tojásdobálós asszonyságok kísérték az országban mindenfelé?
    Tudom, óvodás módszer, de jobb nincs helyette – esetleg annyi, hogy mélyebbre már nem megyünk le….
    Általam nagyon tisztelt Woody Allen ezt nagyon jól megfogalmazta!
    Ha a témához nincs mit szólni, mert kiveséztük a szendvicstáncos lányka esküvőjét, akkor minden jót az ifjú párnak:
    47 ezres fizetést, kecskét az erkélyen és gombaszedegetést…csak azt, ami 4 millió honfitársának kijut ott az árkok szélén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. Csakén

    A betelefonálós műsorokban ,ha valaki úgy kezdi ,hogy ő egyik oldalhoz vagy párthoz sem tartozik ,akkor én már felkészülök a legeslegeslegvadabb cöfös
    nyócév gyúcsánozásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  33. Ahhoz képest ,hogy ez a familia ( meg a másik is!!!!) IGENIS megnyomoritott ,tönkretett és kifosztott több millió embert, ahhoz képest ez a kondás egy Petrarca szonettet adott elő.Nem kell a farizeus , álságos púder Ez a mű mimóza effekt. Én például Bálványfürdő , Tusványos vagy mi a frász alatt tudjátok miket mondtam? Mikor megláttam ezt a szétfolyt ,grimaszoló,dagadt sutyerákot. a süket hadovájával,meg a sok bégető tapsikoló, agymosott székely senkiházit
    Inkább ne tudjátok! Bár … lenne a legnagyobb bajunk. Ugyan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  34. ASK
    Azért ne nyisson mosodát! Összemosni a dolgokat legnagyobb vétek!
    Mert ebben a rémálommal teli három évben ez a politikusi gárda többet ártott, mint eddig bármelyik kormány a vh-k után!
    Sajnos itt egy gazdasági és erkölcsi Don-kanyar történt!
    Nagy kár, hogy ezt kevesen akarják meglátni – hosszú évekre oda a megbízhatóságunk, a visszamenőleges törvénykezésekkel, a sarcokkal és akkor az emberek fejének összezavarásával, ami az EU, USA ellenességben jól látható – arra az asztalra teszünk, ahonnét eszünk, de ami jár, az jár!
    A pávatánc és sallerosztás pedig a diplomáciai analfabalták országává tett minket!
    Aki azt mondja, hogy mind ilyenek, az…. na, azt most nem fejtegetem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  35. ASK

    Vannak politikusok ÉS van a fidesz . A kettő külön kategória. A fidesz nem párt ,hanem bűnszövetkezet!!!! Pont azért irom mert világotjárt ember vagyok.
    Egy zongorát se lehet összehasonlitani mondjuk egy gulyáslevessel.
    Az a baj ,hogy a lényeget nem érted.( vagy nagyon is). Nem tünik fel ,hogy mindenki más véleményen van. ? Napok óta mást se csinálsz mint huzakodsz mindenkivel. Jóindulattal javasoltam ,hogy pihizzél egy kicsit.
    Kedves ASK, szép békés ,vidám hétvégét kivánok neked. Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  36. A tehetetlen düh, nem a pillangót fogja kihozni az emberből – főleg, ha oldalakon át provokálják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  37. Jé! Most látom milyen vihar lett pár mondatom végett!

    .Arany szívem ASK!!!
    Tudod mi az a keszonbetegség? Persze nagyon rossz szót használtam, de ha már így esett, hogy megesett, akkor lefordítom neked az én értelmezésem szerint.
    A nem “birkáknak” nem kellene lemennie a béka s..e alá,csak azért, mert a birkák népe ott található és onnan böfögi fel az IQ-tlan megjegyzéseit.
    Na mármost!
    Sürgős válaszodat várom, hogy melyik szó nem nyerte el a tetszésedet,mert akkor korrigálni fogom egy igazi magyarral.
    .
    Egyébként úgy emlékszem, hogy anno, igaz barátokkal körülvéve, nem voltak ilyen kifogásaid ennél durvább szavak olvastán sem. Már ha engem bántottak vele…Remélem emlékszel ARANY SZÍVEM!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. Még egy megjegyzést Arany szívem!
    A méltatlan bántásért elnézést illene kérni….Nem csak tőlem, ahogy olvastalak!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Bumburi

    Ezüst tüdőm! ( vagy ilyesmi) Haggyad má’ Végre csönd van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  40. Barry1
    Kezd elegem lenni a kavarásból. Egyébként azért nem hagyom, mert képes 2 hétig életben tartani a témát,szét offolva minden mást.
    Szerinted félreérthető volt a hsz-em, amit ez az emberke megreklamált?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  41. Elképzelem amint az Örömapa éjfélkor belovagol a csúti olimpiai stadionba és kezdetét veszi a menyasszony tánc majd az örömünnep a falu apraja nagyja számára eszem iszom vigasság mulatság ……..ez kell a magyarnak !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  42. PM
    “Azért eléggé leereszkedőre sikerült a válaszod.”
    .
    Azért nem nagyon vagy humorodnál, mert egy laza, könnyed válasznak szántam. Szerintem az is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Azer, mert meleg van és azer, mert nincs uborkaszezon a politikában, mindenki egy kissé fel van spannolva.
    Legyünk erre tekintettel, hogy nem megyünk bele végtelennek tűnő győzködésekbe, mert abból jól nem lehet kijönni, főleg vegyük észre, hogy kit, mi vezérelhet!
    Nem árt a nevetés jelet kitenni, hogy egyértelmű legyen, hogy nem halál komoly a megjegyzésünk és ne dőljünk a kardunkba, ha netán itt belénk mar valaki….
    Olyan történések vannak, hogy az ember csak kapkodja a fejét – máskor ilyenkor csak azt kellett találgatni, hogy Bulgáriában, Londonban vagy Grazban pihen a vezér, most pedig minden van, mint a búcsúban!
    Jé, ma nem volt rádiós öntömjénezés?
    Pedig úgy szeretném utólag elolvasni (hallgatni nem), hogy már megint micsoda sikereket értünk el, pl. 300.- forint az ejró!)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  44. Eltünt a “2013. augusztus 2. péntek 14:52″ hsz-em, pedig szolid voltam és nőies.
    Vagy csak meleg van és nem találom, esetleg rossz helyre írtam?
    Szomorú vagyok!
    Még egyszer megpróbálom.
    .

    ASK
    Szóvá tetted köszönet érte, de nem gondolom, hogy a többieket felelősségre kellene vonnod.
    Kezd olyan érzetem lenni, hogy direkt kevered amit lehet és a többiek összeugrasztása a célod. Ha tévedtem elnézésedet kérem.
    És még rólam mondja valaki, hogy folyton nevelek (amikor csak néha).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  45. Proaktiv.Másodszorra már sokalltam az ekézést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Sok lesz még ilyen, attól tartok….:))

    http://hvg.hu/velemeny/20130802_Ez_a_legviccesebb_parodia_az_Orbanlagzir

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  47. Szenzor
    Ne húzd fel magad! Úgy látom több kommentet is moderáltak. Ezért kicsit érthetetlen a ” Jé! Most látom” kezdetű hozzászólásom is.
    Az admin útjai kifürkészhetetlenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. Clarita
    Ha 1x kiengedte a szellemet a palackból, azt már nem gyűri vissza!
    Így járt mindennel!
    A szendvicstáncos lánykáját kivitte a napra, mert tőkét akart kovácsolni belőle, hát lesz olyan tőkéje, hogy attól koldul, minél rosszabb a helyzet, annál inkább magára fog találni a magyarok humorérzéke, hogy a poén az utcán hever!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. bumburi
    Igazad van, nyugi.
    Kösz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. Szerintem ez a lagzis maffiás film, ütősebb, mint amit Kondás írt!
    Ezt a filmet én nagyon díjazom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos