Ronai and Ronai
AMERIKAI

Török Monika: A Hármashatár-hegy Géniusza 2013. június 11. kedd 13:54

  • Hozzászólások(86)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Török Monika: A Hármashatár-hegy Géniusza

Orbán Viktor ma hajnalra egymaga legyőzte az árvizet.

A tett különleges jelentőségére tekintettel ma hivatalos, baráti látogtásra érkezett Chuck Norris, hogy tanácsokat kérjen tanult kollegájától. A találkozóra a Margitszigeti Nagyszálló Búvártermében került sor, a nemzeti sajtó részvételével.

A Hármashatár-hegy Géniusza az előző napokban fáradhatatlanul járta az országot, és orcája verítékével szemlélte a térképeket, adott utasításokat a lapát megfelelő használatára, továbbá a homokzsák-kezelés elemi technológiájával kapcsolatban.

Vasalt csizmájában és gumiingében az égre emelte a tekintetét, és szigoran odadörgött az ottlakónak: elég volt! Ez a lángokkal ölelt kis ország kibírta a történelem minden fordulatát, ne tegyél a nyakába újabb megpróbáltatásokat! Ha mégis, velem gyűlik meg a bajod! Sokat szenvedett a nép, de összefogva a nemzet erősebb, mint valaha! Mindent kibír! Ennek legfényesebb példája én magam vagyok!

Ekkor Orbán Viktor felemelte a kezét és csak annyit mondott vészjóslóan: ne legyen víz! És nem lőn.

Nagy csend támadt a fellegekben.

A katasztróvédelmisek, a civilek, a katonák, tűzoltók – s valahány név a naptárban – kezében megállt a pipaszár, amellyel eddig henyéltek, kissé elszégyellték magukat, hogy szeretett vezérünk élete kockáztatásával egymaga, félkézzel megoldotta azt, amit tízezrek – lustaságból, hozzá nem értésből, nemzetietlenségből – elszabotáltak.

A Nemzeti Cipőgyár elsőként jelezte, hogy méretet kíván venni Orbán Viktor lába nyomáról, mert eddig nem érték el. Nemzeti gumicsizmát készülnek legyártani, sarkantyúval és bajusszal.

A Nemzeti Tankönyvkiadó már nyomdába adta Gondolataim – Hogyan mentsünk meg egy országot egymagunk? című, jövőre kötelező olvasmányként szereplő, háromkötetes kiadványát.

A Nemzeti Kenyérgyár a jeles alkalomra az ügy jelentőségéhez méltó méretű és kivitelezésű, Orbán Viktorról formázott nemzeti kenyeret süt, a tervezésel Kerényi Imrét bízták meg.

A Nemzeti Szabók – hálóból a nemzetért végzett áldozatos munkájáért – a közeljövőben megfelelő méretű, nemzeti ruhadarabbal kedveskednek a nemzetnek „Orbán Viktor mellénye” néven xxxxL méretben.

A Nemzeti Nyugdíjasok külön delegációt indítottak. A megható ünnepség keretében kifejezték hálájukat, hogy ha kicsiny mértékben is – magánynyugdíj – hozzájárulhattak a nemzethez.

A Nemzeti Kivándorlók szégyenükben egyelőre hallgatnak.

A Nemzeti Nemzetietlenek mindeközben összegyűltek, és másfél órán át szaggatták a ruhájukat, majd nemzeti hamuval szórták meg nemzeti fejüket.

Arról nem érkezett még híradás, hogy maga az ország mit szól a nemes tetthez, amelyet Orbán Viktor egyedül hajtott végre.

A Vezér – szokásos szerénységével – keresetlen, ám annál egyszerűbb szavakkal utasította el azt felkérést, hogy a Gellérthegy tetején, a jelenlegi szobor helyére a róla mintázott bronzszobor kerüljön, amint jobb kezét kinyújtva és felemelve kettéválasztja a vizet.

A Nemzeti Parlament egyhangúan – ötvenkét ellenszavazat és nyolc tartózkodás mellett – elfogadta, hogy 2013. június 11. Nemzeti Orbán Viktor Nap néven vonuljon be a történelembe.

Ezen napokon a további húsz évben nemzeti ünnepet rendeltek el, amelyen szolíd, a nemzet lehetőségeihez mért megemlékezést tartanak majd a Nemzeti Hősök Terén.

Orbán Viktor egy csónakra formázott emelvényen áll majd, s fogadja az előtte homokzsákokkal, lapátokkal és talicskákkal elvonuló, hálás tízezreket. Vidám zene fogadja majd a fegyelmezett sorokban hálálkodókat, majd a Hármashatár-hegy Géniusza saját kezűleg oszt a Nemzeti Városligetben nemzeti sört és virslit a rászorulóknak. A biztonságról és a szervezésről a nemzeti közmunkások és munkanélküliek gondoskodnak.

Orbán Viktor szerényen csupán annyit mondott, cserepes ajkait kissé megnedvesítve, hogy a vizet már legyőzte, bátran áll az új kihívások elé.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.9/5 (66 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +84 ( 122 szavazatból)
Török Monika: A Hármashatár-hegy Géniusza, 3.9 out of 5 based on 66 ratings

  • Hozzászólások(86)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

86 Reader’s Comments

  1. klassz, gratula (nemzeti gratula)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (34 szavazatból)
  2. Kecskeméti Károly

    “…..bátran áll az új kihívások elé.”
    Attól tartok, a vészhelyzet legyőzése és a talpnyalók ünnepi kórusa valóban megerősítette a küldetéstudatát: “- Ebből is látszik, nem nélkülözhet az ország! Maradok!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (27 szavazatból)
  3. Aztán extázisba esett és örömébe bepisilt.

    http://www.youtube.com/watch?v=eBF_bKfEhYk&feature=youtu.be

    5 perctől látható

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (19 szavazatból)
  4. Igazságtalan cikk!
    Minden magyar politikus ott állt volna az “élen”…Oldaltól függetlenül.. (nem sorolom őket fel)
    Azért mert velem valaki demagóg módon igazságtalan, még nem kell nekem is ugyanolyan módon visszaadni, ha esetleg “fordul a politikai kocka”…
    (Itt kezdődne valahol egy igazi POLITIKUS..!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -32 (50 szavazatból)
  5. Helyesbítek: Minden magyar miniszterelnök..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -22 (40 szavazatból)
  6. @filmcom

    “Minden magyar politikus ott állt volna az “élen”

    .
    De nem így. Elég lett volna ha bennmarad a hivatalába és előteremti a szükséges feltételeket és a pénzt az embereknek.
    .
    De azt másra bízza amíg ő játssza a hőst, vagy csak már derogál neki személyesen tarhálni a gyűlölt gyarmatosítókat, megteszi egy fideszes képviselő is, csak tejeljen már a szemét gyarmatosító EU.

    http://www.168ora.hu/landingpage/unios-segitseget-surgetett-fideszes-ep-kepviselo-114983.html
    .
    Gusztustalan ez pasas a gáton és mindenütt.

    -
    ” …………még nem kell nekem is ugyanolyan módon visszaadni, ha esetleg “fordul a politikai kocka”…
    (Itt kezdődne valahol egy igazi POLITIKUS..!)”

    -
    Erre mondta egy igazi politikus Orbán, “megtanultam, ha tehetem az ellenfelemet meg kell ölni”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (40 szavazatból)
  7. eagle!
    :)
    Volt egy (nem is egy..) másik min. elnök aki szintén szeretett szerepelni(!!)
    De azok próbálták annak az ellenkezőjét hirdetni amit orbántól idézel az utolsó sorodban..
    Na ez pl. különbség lenne egy politikus, és egy “szakkör vezető” között…!!! :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -20 (34 szavazatból)
  8. Halálra röhögtem magam, úgyhogy most szellemem szól a túlvilágról:
    “… Orbán Viktorról formázott nemzeti kenyeret …”
    Ezzel baj lesz, mert majd tilos lesz belevágni (megszelni, megtörni stb.),
    hacsak nem teszik mellé a cédulát, hogy íme az én testem, vegyétek s egyétek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (35 szavazatból)
  9. Kedves Török Monika!
    Nem pontos a cím, helyesen:
    A Nemzeti Hármashatár-hegy Géniusza.
    Mert a Hármashatár-hegy az az elmúlt nyocév jellemzője.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (21 szavazatból)
  10. Akkor azzal volt, baj, nem úszta meg szárazon, most Orbánnal van baj, ugyan miért lenne ő kivétel.
    .
    Szakkörvezető vagy politikus nem vagyok híve, hogy úriemberként kezeljek valakit aki nem az mert ha mégis úgy kezelik akkor visszaél vele.
    .
    Nem érdemel ez a faragatlan kártékony alak mást mint olyan bánásmódot amit ért, és nem fogok sem megszégyenülni sem bocsánatot kérni sem siránkozni ha emiatt nem tartanak úriembernek.
    .
    Uri módon a kaszinóba kell viselkedni, és ha már úriemberiségről van szó, hát véleményem szerint az úr a pokolban is úr, és attól még úriember maradhat valaki, ha keményen pofán rúg egy röfögő büdös disznót vagy egy harapós kutyát. vagy az az úriember aki olyan hülye, hogy szépen leáll társalogni egy röfögő disznóval. Ugyan már.

    .
    Ezzel az emberrel így kell bánni. Nem az teszi az úriembert vagy az igaz politikust, hogy nyámnyila módon kötelességszerűen lenyeli az inzultust, hanem , hogy keményen visszaút.

    Persze stílusosan és úri módon.

    Pont ilyen volt a cikk.
    .
    Ugyan ki eszi meg már a tiedhez hasonló, rápirító, enyhén megszégyenítő kioktatásokat. Nem olyan időket élünk és nem olyan emberekkel vagyunk körülvéve, hogy ettől bármit is remélhetnénk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (23 szavazatból)
  11. Bocs lefelejtettem a 15:35 hszem @ filmcomnak szólt。

    .
    És a ” vagy az az úriember aki olyan hülye, hogy szépen leáll társalogni egy röfögő disznóval” után lefelejtettem a ? et.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  12. Már elköltözött volna?Ő a Svábhegy géniusza.Nem kellene riogatni a Hármashatár-hegyieket.Bár ha eljön a lavinák ideje,ott is vitézkedni fog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  13. Eagle!
    Értelek Én.. “Egy oldalon” állunk.:)
    Ez a kor nem a”lovagok kora” (melyik volt az…?)
    Csak nagyok fáj hogy az cinizmus (felső szinten), és az ostobaság (alsó szinten) egyre jobban uralkodik .. és ez fájni fog életem végéig…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (11 szavazatból)
  14. Egy kutya -ha minden nap adsz neki enni, és megsimogatod- garantáltan nem fog ezzel visszaélni… Na ebben különbözik a kutya a politikustól…
    (Eagle “Visszaélni” kifejezésével kapcsolatban jutott eszembe…:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  15. Nem értelek benneteket. OV.megmutatta, hogy mihez ért. Bakondit meg el lehet küldeni nyugdíjba. Az új gátőr pedig OV. Jobb, ha a vizen jár, mint ha a szegény országunkat igazgatja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  16. @filmcom

    Ez nem a teljes kép, itt az AN en Bartus, a hozzászólók és a cikkírók több stílust, hangnemet kipróbáltak, mert azokat is meg akarják, akarjuk szólítani akikről még mi sem tudjuk igazán ilyen szóból értenek. Az alsó és felső szint közötti hasadék napról napra nő mind társadalmi, mind gazdasági mind intellektuális szinten.
    .
    Ha ezt valakinek sikerül áthidalni, megint beindulhat a vérkeringés. Engem ne is kérdezz, hogyan lehetne én is és sokan ezen törjük a fejünket. Ahogy sikerül, beindul a párbeszéd, ha nem akkor egyre jobban eltávolodtunk egymástól.

    .
    Sajnos az eddigi társadalmi értékeink elvesztették a jelentőségüket . Már nem marad más csak az útkeresés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  17. Eagle,
    Nem kell midenkinek mindenkivel szót érteni. Elég, ha vannak közvetítők, akik másokkal is szót értenek, azok megint másokkal, és így tovább. Vannak véleményközpontok, akikre többen hallgatnak, és a reklámcégek elsősorban őket célozzák meg. Ennek ismert a szociológiai elmélete, és a gyakorlatban is működik. A fasiszták egész biztosan alkalmazzák ennek jól kidolgozott technikáit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  18. @girbegurba

    És a köznapi csatornákon?? Úgy értem a szájról szájra? Olyan pici ország és olyan jó termőtalaj volt mindig a rémhírekre. Elindulhat e egy normális gondolat is ezeken a csatornákon??? Valami termékeny. Mit sem szólva a kevésbé elismert de valósan létező rejtett kommunikációs csatornákról.
    .
    Apropó, ezt egyszer régebben említette egy másik hozzászóló is, a rejtett kommunikációs, érzelmi, és intellektuális csatornákat . Sajna nem emlékszem ki volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  19. Nagyon régóta gondolkodok, hogy a zsigeri (indulati) gondolkodás, az eldől a fogantatás pillanatában, vagy egy szocializációs környezet alakítja…(vagy mindkettő egyszerre…)
    És ha egy “okos” politikus azt látja, hogy az ilyenek vannak többségben, akkor erre úgy reagál ahogy…. Mivel “okos” (cinikus) politikus… !! És eszébe sem jut hogy az ilyen egyszerű emberekkel “leüljön” és próbálja őket egy kissé “nevelni”..
    Nem nem…. Inkább az egyszerűbb út… (mint a víz, vagy az áram… az is az könnyebb ellenállás felé törekszik…:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  20. Szóval ennek a kornak a “terméke” Ő… (aki most éppen majdnem jár a vízen..:))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  21. Eagle,
    Igen, ott IS. A fasiszta korlátok közepette sajnos főleg ott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  22. Philip Marlowe

    @filmcom 15:11. Azt mondod:” IGAZI politikus”. Csak hát Orbán nem az..A birkák meg be is veszik ezt a szemfényvesztést- a gátakon való rohangászást. Ez parasztvakítás a javából. Ő ehhez ért, továbbá a hatalom megszerzéséhez és megtartásához. Ettől még nem nem nagy politikus és különösen nem államférfi.Az sohasem lesz. Talán ha lemondana.Gondolom a hívek/hívők zokognának, mint Sztálin, vagy Kim Dzsong halálakor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  23. Philip Marlowe 18:23
    Lehet hogy nem voltam egyértelmű…?? :))
    Én nem dicsértem “Ő”-t…!! (Nagyon, nagyon nem..!!!!!!!.::))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  24. Philip Marlowe

    @filmcom 16:51. Azért ne nagyon mentsük föl emberünket azzal, hogy ” ennek a kornak a terméke”.Mindent megtesz annak érdekében, hogy ilyen is maradjon a népe.Szóval interpretálásod szerint emberünk a Felcsút alsói világszemléletével megérezte, hogy ezekkel a gyökerekkel ( az egyszerű,birka nép)nem lehet kezdeni semmit és úgy döntött, nem neveli őket.Leülni sem érdemes ezzel a sötét népséggel.
    Ha már nevelésről van szó, te most jöttél a Holdról? Mert itt,ha nem tünt volna fel 3 éve Nemzeti Népnevelés van napi 24 órában. Mint a vasreszeléket a mágnessel, úgy próbálja szeretett népe gondolkodását is egy irányba állítani. És ehhez minden legális és illegális eszközt felhasznál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  25. Philip Marlowe

    @filmcom. Lehet,hogy már minden bokor mögött partizánt látok :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  26. Az nem “nevelés” ha azt mondja amit hallani szeretne a nép… Nem. nem erre gondoltam…

    Most komolyan egy kicsit…
    Hogy ez az ember ezt az egészet igazán komolyan gondolja -e, vagy csak végtelenül cinikus..? Nos azt csak az IDŐ fogja eldönteni…!!
    A komolyan gondolta akkor 70 évesen meghasonlott öreg kora lesz…És még talán sajnálni is fogjuk egy kicsit…(:)
    Ha nem komolyan gondolta akkor – 70 évesen – kedélyesen, szotyizva fog ülni a felcsúti stadion lelátóján, és meccset néz…. És akkor nem biztos hogy sajnálni kéne…::)))))) (!!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  27. Biztos lehet benne hogy NEM fogják előkaparni 80 évesen, (mint biszku bélát…)
    Erre garancia a “kerekasztalos rendszerváltás”….:((((
    :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  28. Index szavazás jelenlegi állása:

    “Ki a leghasznosabb a védekezésben?”

    2945 Bajnai Gordon
    4832 Gyurcsány Ferenc
    5719 Mesterházy Attila
    8936 Orbán Viktor
    22125 Vona Gábor

    van kérdés?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  29. Norty!
    Kérdés az sose volt…!! Ne hülyéskedj…!!
    :))))))))))))))))))))))))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  30. kecskeméti Károly

    ” filmcom
    2013. június 11. kedd
    15:02
    Igazságtalan cikk!
    Minden magyar politikus ott állt volna az “élen”…Oldaltól függetlenül.. (nem sorolom őket fel)…..”
    Kedves “filmcom”, hagytam volna az első hozzászólását reagálás nélkül, hadd díszelegjen abszurd mivoltában itten, de a későbbi kiigazítási próbálkozásai után mégis kikívánkozik: ha nem Magyarországon él, akkor azért, ha itthon, de nem foglalkozik politikával, akkor azért kellene óvatosabban fogalmaznia. Ha viszont az elmúlt huszonhárom évet alaposan ismeri, benne az orbáni szerepléseket, és képtelen a méltó helyén kezelni őt, vagyis megérteni, hogy ez a páratlan szerencsétlenségünk senkihez sem hasonlítható, akkor…..(inkább nem fejezem be a mondatot.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  31. Megcsak a nemzeti közmondas hianyzik ,nalunk delvideken igen
    hasznalatos:LEGENY A GATON MINT SZAR A LAPATON .A kedves
    vezetö legujabb cimzete.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  32. Lehet hogy van humorérzékünk…? “Ha humor van minden van”:).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  33. Kecskeméti Károly!
    Te jó isten.!!
    Ez a az ember (igen ő) a rendszerváltás legkártékonyabb politikusa…. DE NEM EZ az árvíz legnagyobb bűne….!!! BÁRCSAK EZ LENNE..MONDOM BÁRCSAK EZ LENNE…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.!! :)))))
    Képtelen vagyok ennyire didaktikusan gondolkodni sajnálom…. (és sajnálom – de nagyon – az olyan embereket is, akik mindenből csak azt olvassák ki amit akarnak…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  34. A baltás gyilkos cinkosának tetteit, annak indítékait leginkább Bartus László: A római iskola c. cikkéből lehet megérteni:
    http://nepszava.com/2011/06/velemeny/bartus-laszlo-a-romai-iskola.html
    Figyelem:háromnapi hideg élelem kell hozzá, mert 12-es betűmérettel és szimpla soremeléssel megtölt tíz oldalt (A4-es vagy Letter papíron).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  35. ui:
    Nem az “árvízi viselkedés” a legnagyobb bűne…! Ez inkább egy vicces pojácaság..
    (aminek nem lesz 20-30 év múlva következménye..).
    A többit fenntartom…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  36. Philip Marlowe

    Orbán visszatért országmentő körútjáról és rögvest megosztotta milyen korszakos gondolatok járnak a fejében,amellett, hogy csak úgy mellényzsebből megmentett egy országot.
    Érzékeny lelkével rátapintott ugyanis arra a fájó hiányra amit az okoz, hogy ezek a szavak, mint kapcabetyár, bakmacska, kanmajom mennyire kikoptak a használatból. És hogy igaza van! Gyerekkoromban soha nem úgy hívtam a macskát, hogy cic!, hanem rászóltam férfiasan ( no, gyerekesen), hogy bakmacska, gyere ide! És ha a bátyám úgy becézett, hogy te kanmajom, az egekben jártam.
    Hát ilyen érzékeny ember a mi elnökünk!

    Kapcabetyár, bakmacska, kanmajom – ezeket a rég kiveszett népies szavakat emlegeti fel Orbán Viktor miniszterelnök a kormányfő Facebook-oldalára feltöltött videón. A felvétel azt mutatja be, hogy Orbán befejezi árvízvédelmi körútját és visszatér a parlamenti munkához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  37. Philip Marlowe
    És akkor azt mondják egyesek, hogy “egykutyák”, mind az összes politikus!
    Csak szeretnék összemosni a többiekkel, mert akkor nem lenne annyira égő, hogy egy ilyennek nyalnak be és, hogy egy 10 milliós országot vezethet az, akinek “ilyen magasröptű” gondolatai vannak, hát nem semmi!)))))
    Na, hát nem kell, hogy atomtudós legyen, de azer ez már sokkkk!
    Igénytelenek a fanjai, jó, tudom, van az a pénz – na de reggel ott van a tükör!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  38. Volt egyszer egy csodálatos orosz bohóc, bizonyos Jurij Nyikulin. Az ő szabadalma volt, hogy a cirkuszi műsor minden egyes számában részt vett, mint paródia. Egy zseni volt a maga szakmájában. A legnagyobb száma mégis az volt, amikor az artistaszámok után bejött nyolc markos porondszolga, hogy átrendezze a manézst az oroszlános számhoz. Begyakorlott, összeszokott, tempós, de nem kapkodó mozdulatokkal szedték szét az előző szám kellékeit, hordták be a ketrec részelemeit, illesztették egymáshoz, húzták ki fölé a biztonsági hálót, eligazgatták az oroszlánok zsámolyait és a tüzes karikát. Szemmel láthatólag már a vérükben volt a dolog, bekötött szemmel is tudták a dolgukat, hiszen nyilván évek óta naponta többször is végrehajtották a feladatot. Nyikulin eközben ismét a porondra lépett, egy síppal a szájában, és fontossága teljes tudatában dirigálta a porondszolgákat. Sípolt, mutogatott, élénk taglejtésekkel gesztikulált, rohangált és integetett, miközben az emberek rá sem hederítve végezték a dolgukat, a közönség meg az egyébként művészi szempontból holtidőben is dőlt a röhögéstől. Ezt most elmeséltem nektek, csak tudnám miről jutott így hirtelen eszembe több évtized távolából? Hiába no, az ember öregszik, nem tud parancsolni az asszociációinak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  39. emigrant!
    :))))
    (az ilyen embereket szeretem… akinek valamiről valami eszébe jut…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  40. Seres Gabriella

    Remélem a víz is tudja,hogy legyőzték! Soha többet nem áradhat a Duna!Hurrá!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  41. Valamikor Karinthy Frigyes, vagy Heltai Jenő fogalmazta meg, hogy mi a különbség a vicces ember, meg a humorista között. A vicces embernek mindenről eszébe jut valami vicc. A humoristának meg mindenről eszébe jut valami.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  42. A humorista “gyártja” a viccet… A vicces ember csak meséli..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  43. filmcom: Látom nem érted. Azt javaslom, egy darabig csak figyelj, mit mondanak az idősebbek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  44. Philip Marlowe

    @emigrant 21:09 .Király! Érzékletes volt a példa és ahogy leírtad.Pedig Nyikulin nem is látta az emberünket.
    @Seres Gabriella.Naná! Messze el fogja kerülni Magyarországot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  45. Persze hogy megsértődtél…
    Te nem csak vicces ember vagy (lehetsz) hanem művelt, és olvasott is hogy egy ilyen történet a fejedben van és eszedbe jutott.. PONT ITT!!
    Nem akartalak megbántani.!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  46. Entropia:

    Zugliget Rambója.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  47. Nagyon jó, kedves Monika , sok-sok piros pont !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  48. Azért valaki bölcs eleinknek is köszönetet mondhatna, akik egy és negyed századdal ezelőtt kiépítették a pesti és a budai rakpartot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  49. filmcom

    Nem. Ahogy Fico sem állt ott( Egyszer szállt körbe egy helikopterrel éééééééééés
    ennnnnyi!) “Szegény Angéla se lábatlankodott, ahogy Obama se,és egyébként is.ezt rajta kivül csak a KIm gyerek játszotta volna el De ,amit és főleg ahogy felolvasott na az egy első elemista szint. Azt mondják a Bajnaiék tréningeztek vagy mit csináltak( Bajnaiékra most haragszom), miközben az árviz meg húúúúú.
    Jó, akkor megkérdezhetem ,hogy március 14 ,15, 16 hol a francban volt az ország akkori komplett vezetése ??? Kb. márc 17 -re kegyeskedtek előkerülni, hogy lecsesszék a népet , hülye SMS-eket küldözzenek meg leforgassák a “Spontán székely kamionos” cimű spontán (én, milyen libát??)
    fejér megyei király drámát. Spontán. Erre most jön ez a “Az még mennyi??? ”
    és a” milyen nap is van ma??” Meg a téli dzseki 28 fokban. Áhhh!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  50. - Rettenetesen jó a cikk. – De miért kellett bántani a Hármashatár – hegyet ? – Nem lett volna-e jobb definíció mint például a “Kárpát-medence Géniusza” ? -Rengeteg olvasható újságom van a 80-évekből… Pl az “előre” című újság…. -Tudom egy őrült vagyok,de megőriztem… Vicces de a mai honi sajtó többsége mostanában éppen ebből plagizál……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos