Ronai and Ronai
AMERIKAI

Török Monika: A Hármashatár-hegy Géniusza 2013. június 11. kedd 13:54

  • Hozzászólások(90)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Török Monika: A Hármashatár-hegy Géniusza

Orbán Viktor ma hajnalra egymaga legyőzte az árvizet.

A tett különleges jelentőségére tekintettel ma hivatalos, baráti látogtásra érkezett Chuck Norris, hogy tanácsokat kérjen tanult kollegájától. A találkozóra a Margitszigeti Nagyszálló Búvártermében került sor, a nemzeti sajtó részvételével.

A Hármashatár-hegy Géniusza az előző napokban fáradhatatlanul járta az országot, és orcája verítékével szemlélte a térképeket, adott utasításokat a lapát megfelelő használatára, továbbá a homokzsák-kezelés elemi technológiájával kapcsolatban.

Vasalt csizmájában és gumiingében az égre emelte a tekintetét, és szigoran odadörgött az ottlakónak: elég volt! Ez a lángokkal ölelt kis ország kibírta a történelem minden fordulatát, ne tegyél a nyakába újabb megpróbáltatásokat! Ha mégis, velem gyűlik meg a bajod! Sokat szenvedett a nép, de összefogva a nemzet erősebb, mint valaha! Mindent kibír! Ennek legfényesebb példája én magam vagyok!

Ekkor Orbán Viktor felemelte a kezét és csak annyit mondott vészjóslóan: ne legyen víz! És nem lőn.

Nagy csend támadt a fellegekben.

A katasztróvédelmisek, a civilek, a katonák, tűzoltók – s valahány név a naptárban – kezében megállt a pipaszár, amellyel eddig henyéltek, kissé elszégyellték magukat, hogy szeretett vezérünk élete kockáztatásával egymaga, félkézzel megoldotta azt, amit tízezrek – lustaságból, hozzá nem értésből, nemzetietlenségből – elszabotáltak.

A Nemzeti Cipőgyár elsőként jelezte, hogy méretet kíván venni Orbán Viktor lába nyomáról, mert eddig nem érték el. Nemzeti gumicsizmát készülnek legyártani, sarkantyúval és bajusszal.

A Nemzeti Tankönyvkiadó már nyomdába adta Gondolataim – Hogyan mentsünk meg egy országot egymagunk? című, jövőre kötelező olvasmányként szereplő, háromkötetes kiadványát.

A Nemzeti Kenyérgyár a jeles alkalomra az ügy jelentőségéhez méltó méretű és kivitelezésű, Orbán Viktorról formázott nemzeti kenyeret süt, a tervezésel Kerényi Imrét bízták meg.

A Nemzeti Szabók – hálóból a nemzetért végzett áldozatos munkájáért – a közeljövőben megfelelő méretű, nemzeti ruhadarabbal kedveskednek a nemzetnek „Orbán Viktor mellénye” néven xxxxL méretben.

A Nemzeti Nyugdíjasok külön delegációt indítottak. A megható ünnepség keretében kifejezték hálájukat, hogy ha kicsiny mértékben is – magánynyugdíj – hozzájárulhattak a nemzethez.

A Nemzeti Kivándorlók szégyenükben egyelőre hallgatnak.

A Nemzeti Nemzetietlenek mindeközben összegyűltek, és másfél órán át szaggatták a ruhájukat, majd nemzeti hamuval szórták meg nemzeti fejüket.

Arról nem érkezett még híradás, hogy maga az ország mit szól a nemes tetthez, amelyet Orbán Viktor egyedül hajtott végre.

A Vezér – szokásos szerénységével – keresetlen, ám annál egyszerűbb szavakkal utasította el azt felkérést, hogy a Gellérthegy tetején, a jelenlegi szobor helyére a róla mintázott bronzszobor kerüljön, amint jobb kezét kinyújtva és felemelve kettéválasztja a vizet.

A Nemzeti Parlament egyhangúan – ötvenkét ellenszavazat és nyolc tartózkodás mellett – elfogadta, hogy 2013. június 11. Nemzeti Orbán Viktor Nap néven vonuljon be a történelembe.

Ezen napokon a további húsz évben nemzeti ünnepet rendeltek el, amelyen szolíd, a nemzet lehetőségeihez mért megemlékezést tartanak majd a Nemzeti Hősök Terén.

Orbán Viktor egy csónakra formázott emelvényen áll majd, s fogadja az előtte homokzsákokkal, lapátokkal és talicskákkal elvonuló, hálás tízezreket. Vidám zene fogadja majd a fegyelmezett sorokban hálálkodókat, majd a Hármashatár-hegy Géniusza saját kezűleg oszt a Nemzeti Városligetben nemzeti sört és virslit a rászorulóknak. A biztonságról és a szervezésről a nemzeti közmunkások és munkanélküliek gondoskodnak.

Orbán Viktor szerényen csupán annyit mondott, cserepes ajkait kissé megnedvesítve, hogy a vizet már legyőzte, bátran áll az új kihívások elé.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.9/5 (73 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +86 ( 136 szavazatból)
Török Monika: A Hármashatár-hegy Géniusza, 3.9 out of 5 based on 73 ratings

  • Hozzászólások(90)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

90 Reader’s Comments

  1. -És ebben az a szörnyű,hogy ez már nem vicc….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (44 szavazatból)
  2. Nemzeti mutatóujjak nyomkodják a mínuszokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (47 szavazatból)
  3. moped1: dehogynem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (22 szavazatból)
  4. Igaz.A felcsuti kim dzsong un úgy járkált a gátakon,mintha valaki lenne.
    pedig hát……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (43 szavazatból)
  5. Ne izeljetek mar. Persze hogy ertett az arvizhez. Pontosan azokat a kerdeseket tette fel mint amit egy riporternek kelett volna (aki nemkeszult fel a temabol) es tajekoztatni akarna a tomeget. Itt azonban Victornak kellett a nagyon pontos Info !
    Orbannak rohadt fontos volt tudni hogy mekkora a viz, hol a veszely stb stb.
    Mert ahol baj van oda kuldi a segitseget. Istenem hat nincs ebben az orszagban mas aki megoldja a gondokat? Szemelyesen OV-nak kell ott lenni mindenben ?
    Ennyire nem megbizhatoak a tuzoltok, katonak a tobbiek, vagy csak Orban nem bizik bennuk ? Mindenki hulye csak Orban nem ? Dehogynem, persze O is, meg azok is akik hagyjak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (28 szavazatból)
  6. A helyzet az, hogy sok évtizedes életúttal a hátam mögött azt teljes bizonyossággal kijelenthetem, hogy ennyire kevéssé tiszteletre méltó, ennyire gagyi, szemfényvesztő, népámító, hivatalból, könyvből és szeméremérzet nélkül hazudozó, szakértelem nélküli, sőt félkegyelmű állami vezetői posztra emelt politikust még nem éltem meg, élén azzal a szélhámos akarnokkal, akit Orbán V. névvel illettek a szülei.
    Hajlamosak vagyunk vitatkozni, sőt ölre menni azon, ahogy egyesek istenítik, démonizálják, vagy csak kritizálják ezt az embert, akit ugyanis sem a neveltetése, sem a személyisége, sem a műveltsége, sem a magyar nép sorsa iránti elkötelezettsége, sem a betöltött tisztséghez szükséges elhivatottság, vagy felelősségtudat foka nem predesztinál állami, felső vezetői poszt betöltésére! Legfeljebb az egyetemi végzettsége fogadható el, de mint tudjuk, a diploma megszerzésével nem jár együtt szükségszerű módon az intelligencia megszerzése is.
    A családi, neveltetési körülményeit, valamint az ifjú kori helyezkedési-igehirdetői-falkavezéri ambícióit illusztráló képsorok, a szöveg, a megszólalási mód, az érvényesülni akarás talán árulkodó lehet annak is, aki még nem talált kritizálni valót Orbán személyiségét érintően. Még a régebbi időkben ugyanis súlya, szerepe, tartalma volt annak a megállapításnak, hogy “X-nek nem volt gyerekszobája”, ugyanis a neveltetési hiányosságokat, hátrányokat, és a lelki traumákat okozó behatások következményeit nem mindenki képes kompenzálni, és felülírni a felnőtté válást követően sem. És Orbán bizonyosan nem volt képes rá minden tekintetben.
    Határozott meggyőződésem az, hogy Orbán, és a koleszos csapat által kreált, centralizált, fedő szervezetként szolgáló párt csak egy ilyen, a magyarországi társadalmi viszonyrendszert jellemző környezetben válhatott képessé arra, hogy a hatalomba emelkedjen, a Balkánt és Ázsiát leszámítva.

    http://film.indavideo.hu/video/f_mi_leszel_ha_nagy_leszel

    http://film.indavideo.hu/video/f_kopas_1?autostart=1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (50 szavazatból)
  7. @Commonsense

    Ez így van. Pusztán a kérdésekből meg lehet ítélni az illető intelligenciaszintjét és felkészültségét, a témában való jártasságát.

    Hogy egy példával szemléltessem, Orbán olyan volt, mint amikor kihívnak egy rendszergazdát az elromlott, hibásan működő komputer hálüzathos és az olyan kérdéseket kezd feltenni;

    .
    Mióta nem jó a gép, tetszett nyomkodni a gombokat, nem javult meg, van áram az irodában, be van dugva a konnektorba, a képernyő sötét vagy már hang sincsen,
    mennyire nem működik kicsit vagy nagyon, mindig van hibaüzenet vagy csak ritkán?

    .
    Na kb. ilyenek voltak Orbán szakértelemről tanúskodó kérdései. Annyit értett meg az egészből, hogy esik az eső, magas a víz és ha nem csinálunk valami akkor itt perceken belül minden nedves lesz.

    Megoldás, hát ahol magas a víz tegyetek oda valami zsákot vagy fal félét, hát nehogy ide kijöjjön.
    .
    Na ilyen szellemben vívja szabadságharcát, az IMF háborút, szembenállását a ” fasiszta ” Merkellel, és az egész európai történelemből és a világgazdaságból is kb. annyit ért mint az árvízből.
    .
    ” Hát helyzet van, jön a nehézség akkor ugye elé falazunk és akkor ugye hajrá Magyarország.”

    Valaki odaszól neki, ” de főnök Magyarország nem futball stadion és maga most nem futball meccsen van ”

    Jaaa, értem akkor új jelszó kell, ” Magyarország megújul.”
    .
    Mennyi ész, hogy tudott beszorulni egy ilyen pici emberebe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (28 szavazatból)
  8. Valóban, egy vicc ez a zember…
    Abba már bele sem merek gondolni, ha a róla készült videókon ilyen a színvonala, akkor a forgatások szünetében mik történtek!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (24 szavazatból)
  9. @citizen 3:34. Már mindent tudunk a körülményekről, az emberről,minden gyengeségét és erősségét ismerjük és megállapíthatjuk,hogy ezt mind a hajunkra kenhetjük. Ez a rendszer is úgy fog összedőlni, mint az előző, 1989-ben.Ki fogjuk várni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  10. Eagle
    Ehhez már csak azt kell hozzá tenni, hogy “nagyot” alkottunk amikor ezt a fajta embertípust hagytuk kifejlődni.Mit kifejlődni? A nyakunkba is vettük!
    És az innentől már nem is érdekes, hogy ellenzékként, vagy szimpatizánsként tettük ezt! Mára már Dunát lehetne velük rekeszteni, annyian vannak.
    Nem is értem, hogy miért nem feküdtek ezek a nagyeszűek a víz folyásával keresztbe, megállítva az áradást.
    És most az ország a lábai előtt hever (szerinte), mert Ő megvédte a HAZÁT!
    Kell e ettől jobb kampány téma?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (20 szavazatból)
  11. @bumburi,

    Igen én is írtam egyszer, hogy Orbán már derékig benne a választási kampányba, mert ahhoz, hogy kiálljon beszédekkel a nép elé mint 3 éve ahhoz már túlságosan leépült és elbutult. Tehát marad az új embertípus kitenyésztése ahogy mondta. az Orbánista vak lovak. Igahúzó vak lovak.
    .

    De, most beszéltem a netten keresztül több magyarral, említettem vitéz viselkedését, hát ……….. na a legenyhébb volt, hogy “milyen jó hogy kint volta a gáton, megnyugtatta az embereket, hogy a kormány vigyáz rájuk, nem is lett senkinek baja, bezzeg a szocik alatt kiöntött a Duna, mert a szocik belelőttek az ártatlan tömegbe de most végre szabadok vagyunk, nem dirigál az IMF és nem dirigálnak nekünk és végre van egy olyan kormány aki a helyén van és tudja mi a dolga és ha kormányellenes tüntetés van azokat is védi a kormány és a rendőrség stb…” Egyébként éppen most veszették el az állásukat de ez cseppet sem zavarja őket.

    .
    Nem is ez a legnagyobb probléma hanem az az elvakultság, hogy se meghallgatni nem hajlandók az ellenvéleményt, se megérteni, nem lehet nekik semmit mondani még kérdés formájában sem.

    Ilyen elvakult hívek csak a szektás társulásokban vannak. Ha szólni merek annak örök harag lesz a vége.

    Hát ez reménytelen eset. Nem is tudom, hogyan lehet őket felrázni. Valószínűleg sehogy, mert most vannak felrázott állapotban, azaz felizgatott feltuningolt állapotban, csak milyen fanatikus szektás állapotban. Nem tudom mit lehet velük kezdeni, és egyre többen vannak. Mint valami ragály. Szörnyű tényleg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (26 szavazatból)
  12. ahogy mondta. = ahogy mondtad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (8 szavazatból)
  13. u.i. Még egy gondolat, szóval Orbán az állandó gyűlöletkeltésével és ellenségkeresésével, ellenségkép kreálásával, hozzászoktatta az embereket, hogy őróla ne valósan gondolkodjanak és ne reálisan mérjék fel a ténykedését, hanem ellenség viszonylatában, azaz állandóan valami meggyűlöltetett személlyel összevetve lássák őt, és így megváltó szabadságharcnak higgyék a puszta gyűlöletkeltést.
    .
    Tehát azt már nem lehet megvitatni velük, hogy Orbán mit csinál rosszul, csak azt, hogy Gyurcsány mit csinált rosszabbul amiből az következik számukra, hogy Orbán mindent jól csinál. Vagy az IMF vagy az EU vagy az egész világ. Így Orbán okosabb mint az egész világ és ő csinál mindent jobban.
    .
    Na kedves @bumburi, itt az új embertípus tömegméretekben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (25 szavazatból)
  14. Kecskeméti Károly

    Eagle pontos leírásához: az a legnagyobb baj, hogy “a fidesz egy olyan szekta, amelynek tagjai, hívei vakon/süketen követik a gurujukat” (cca két éve, egy nyolcvan körüli néni egy betelefonálós rádióműsorban) immár közhely, a jelek szerint megbonthatatlan véd-és dacszövetség. E szimbiózis legerősebb tartópillére, éltető táptalaja az a mindennapos kormány propaganda, hogy Magyarország végveszélyben, a megszállók (a zsidók) a spájzban, ügynökeik közöttünk. Ha ez valós veszély, semmi nem fontosabb a honvédelemnél és a rettenhetetlen főparancsnok támogatásnál. Máig nem próbálták hiteles szakemberek megmutatni a közvéleménynek, mennyi az igazság a “gyarmatosításból”. Az ellenzék képtelen megérteni, hogy amíg nem lesz közismert, markáns cáfolat, az illető és környezete mindazt megcsinálhatja az országgal, amit undorító hajlamai felbüfögnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  15. Eagle 2002 a két forduló között hétfő este ATV. Ujságiró Klub,
    Mészáros Tamás ( a TF beszéd után):
    “A fidesz rájött,hogy racionálisan már nem nyerhet ,tehát az egészet elvitte az irracionális mezőbe” És bizony azóta is (egyre inkább ott tartja.
    Már régen nem az a lényeg ,hogy mit csinál, hanem ,hogy mit mond.
    Csőd van? Mondjuk ,hogy példátlan siker: Csak csókosok nyernek földet . Mondjuk ,hogy csak a helyi gazdák!! Hogy azok közül egyse? És? Kit érdekel ? Akkor is azt mondjuk. Trafik ügy ? Tele van balos és szoci nyertessel!!! Nincs??
    Na és ,akkor is mondjuk: Versenyképességben zuhantunk 8 helyet, nem csak ,hogy nem mondjuk,hanem azt harsogjuk ,hogy európában mi vagyunk az elsők( lásd ammani orbán nyilatkozat) Nem érdekes mi van, mi akkor is azt mondunk ,amit akarunk ,és benyalják!!! Na ugye!! Csóró Kafka ,azt hitte,hogy olyan nagy etwas…. Ipari tanuló se nem van(sic!!!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (17 szavazatból)
  16. Eagle 8:52

    A kommentedben a második bekezdés pontosan arról szól ,amit szóvá tettem neked. Olvasd el saját magadat. Ott a válasz . Gratulálok!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  17. Nekem erről az a véleményem, hogy amikor jön a döbbenet a fidesz fanok részéről, na azt nem várja be Orbán és a bandája. Mert lincselés lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  18. Én is azon gondolkozom, hogy mi lesz a megoldó változtató faktor. Az idő, vagy egy váratlan, az Orbán klán számára kezelhetetlen esemény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  19. Kiváló írás az első sorától az utolsóig. Gratula a szerzőnek meg a nepszava.com-nak is.
    A virtuális világgal és a mesékkel lebutított birkamenetesek számára talán befogadható ez a választási előshow, a való világ tagjai számára undorítóan gyomorforgató…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  20. Eagle
    Egy mindent elsöprő ŐSZINTE kampány, ahol orrba szájba nyomatnák az igazságot, az elmúlt 8 évről! Kidomborítva a fidesz gáncsoskodását, összevetve a mai kiadásokkal,és demokrácia deficittel.
    De az a variáció is járható út (lenne), ha szemfüles újságírók megszellőztetnék a nagy emberek magánügyeit! Lenne olvasójuk! Csak lusták utánajárni, és félnek megjelentetni! Ezek már a retkes francban sem lennének akkor!
    A felszínt még megkaparni sem merik, nem hogy elmerüljenek a tényekben.
    Pl: ki Orbán lieblingje?Hogy csak egy témát mondjak! A keresztényekről lehúzni a szenteltvizet tisztességesen!
    Nincs ember hozzá…Bátorság meg pláne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  21. Ja, és ne döbbentsen meg az akció mocskos volta, mert ideje volna nem kenyérrel dobálózni a kőzápor láttán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  22. @bumburi,

    Amikor kisgyerek voltam ott álltam a Balaton parton apámmal, bedobtam egy pici kavicsot a vízbe és azt mondtam apámnak, hogy teljesen megváltoztattam a Balatont, ez már egy teljesen más Balaton. Apám nem értette mit mondok, megmagyaráztam.
    .
    Egy, hogy megemelkedett a vízszintje, kettő, hogy megváltozott a tó feneke, már nem úgy néz ki amilyen volt mert ott van az én kis kavicsom. Apám mosolygott.
    Pedig igazam volt. számára a nehézség abban állt, hogy erről a változásról egyedül csak én tudtam, csak az én szemeim látták.

    .
    De vegyünk egy kényes túlszabályozott mechanizmust mint a diktatúrára épülő Fidesz és a despotikus Orbán klán.

    Ha egy pici kavicsot bedobok egy ilyen gépezetbe, az nem olyan mint a Balaton ahol annak idején csak egyedül én a kisgyerek tudta, hogy ez már nem az ami volt, itt ha jó helyre esik a kis kavics, recsegnek ropognak a fogaskerekek, kitörnek a fogak, megszorul a tengely, túlmelegszik a gép, leég a motor – Orbán.
    .
    Orbán példája mutatja milyen könnyű és kivédhetetlen a rombolás. Most mi a helyes? Építkezni Orbánnal szemben az igazság és leleplezés fegyverével amire nincs is ember, vagy bedobni egy kis kavicsot??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (15 szavazatból)
  23. Tudom nem ide illik kozvetlenul, de nincs uj cikk errol. Angolul beszelo imserosoket erdekelheti a cikkem.
    A short article on Britain’s Got Talent’s winner: Attraction, a shadow theatre group. (Check out their performance at the bottom of the article).

    http://drmandler.wordpress.com/2013/06/12/on-hungarys-attraction-shadow-theatres-win-on-britains-got-talent/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  24. Egy alávaló alattomos féreg aki félrevezetné az egész világot, csak hogy szentnek nézzék, de már kibújt a szög a zsákból, nem tudja megvezetni az embereket, kivéve azokat, akik kómában vannak azóta is, ahogy rászavaztak. Egyre szembetünőbb a leépülése, de a gonoszsága ravaszsága az nem csökken, sőt.
    Addig míg az embereket szédíti a “fontoságával” fontoskodásával, addig a gépezete zavartalanul működik. A törvénykezés és a sunyiskodás a pávatánc már
    magától is működik, mert pénzzel mindent megoldott, a mi pénzünket költi arra, hogy tönkeregyen mindnyájunkat. Nem kivétel a szerencsétlen rászavazó sem, csak a klientúrája a fontos, az meg teszi a dolgát. Sokkal kevesebbért már – ha lenne rá törvény- akasztófa járna a gaztetteiért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (17 szavazatból)
  25. Eagle
    Szemléletes amit írsz.És magában az a tény hogy vannak azok a dolgok, amikre céloztam,ugyanolyan jelentőséggel bírnak, mint neked gyerekként a Balatonba dobott kavics.
    Én viszont úgy gondolom,hogy a mostani reklámadóval ki lehetne nyiffantani a fideszt!
    Nem kellene mást tenniük a kereskedelmi Tv-knek, mint tényeket közölniük! Híradókban, riportműsorokban, mindenhol nyomatni az igazságot, se többet, se kevesebbet!
    Az ország túlnyomó többsége ezekből a médiákból tájékozódik,és nagyon nem mindegy, hogy miket lát, és hall!
    Ehhez még csak bátorság sem kellene, mert minden gazemberséget alá tudnának támasztani a fidesz törvényekkel. Hamar felébrednének a zemberek!
    Még a sok milliós büntetéstől sem kéne tartania egyik csatornának sem!
    Persze ehhez az kellene, hogy Stumpf, meg Nyerges érdekeltség ne legyen ezekben a csatornákban, mert így blokkolni tudnak minden tényt, hogy nehogy napvilágra kerüljön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  26. @David Mandler

    Isten hozott, jó látni, hogy néha visszalátogatsz ide és szakítasz időt Magyarországra. Én már többször hiányoltam és meg is vitattuk, hogy az AN is publikálhatna angol nyelvű cikkeket. Így most van egy link.
    .
    Érdekes társítás; díjnyertes árnyék vonzerő és árnyék kormány, árnyék gazdaság. Remélem a cikkeid ébresztő hatásúak lesznek. Sok sikert kívánok. Olvastam a többit is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  27. @bumburi,

    Nem kellene mást tennünk mint elindítani, úgy hogy már ne is tudjanak félrelépni. Ezen töröm a fejem, hogyan, hol és mikor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  28. Eagle
    Talán bombázni kellene a csatornákat levelekkel, követelve a tényeket! Én mindenesetre terjeszteni fogom! Elég gyerekes, de néha a legegyszerűbb dolgok a leg célravezetőbbek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  29. ‘A hazugság nem számít, csak az érzelem, amit előidéznek vele.’ (BL)
    .
    “Mi mindenféle hangszeren játszunk, kezdve az erőszaktól a vallásosságig, s a kultúrától a politikáig.” (BM)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  30. Megmondom őszintén ,az a legrémisztőbb ,hogy ez az idióta össze-vissza rohangászós kamukéró se renditi meg a “hiveket”. Ha orbán ,teszem azt gyereksebész lenne ,ezzel az arckifejezéssel ezzel a zavaros zagyválkodással , akkor az a bizonyos békemenetes engedné ,hogy ez a szemmel láthatóan fizikai
    és mentális roncs megműtse a gyerekét?? Ezt nem hiszem el…. Fogjatok le, és kérek szépen egy Xanaxot. Kösz….már jobb…. húúúú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (15 szavazatból)
  31. bumburi
    2013. június 12. szerda 11:07
    Teljesen igazad van, ezek az utolsó nagy kiterjedésű médiafelületek.
    A gond ott kezdődik, hogy profit érdekelt magántársaságok tulajdonai.
    Inkább menteni fogják a menthetőt, mint hogy a politikai színtérre keveredjenek.
    Ott tartunk, hogy magunknak kell a sz@rból a hajunknál fogva kihúzni saját magunkat.
    És itt kezdődik a probléma, mert hol a hajunk és hol a kezünk?
    A sz@r megvan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  32. Közben Tarlóst nemzeti nyulkorbáccsá avatták.
    http://endresy.blogspot.hu/2013/06/nyulak-korbacsa.html

    Az a baj ezzel, mármint az AN-cikkel, hogy nem vicces. Ahogy az ország sem az. Bármilyen tragikomikusnak is látszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (14 szavazatból)
  33. Naiv elképzelés volt részemről.
    Tegnap olvastam, hogy a volt IMF tárgyalónk cégének a székháza Ausztriában szomszédos az RTL, és Tv2 korifeusainak a székházával. És ez nem véletlen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  34. Seres Gabriella
    Tényleg ez hogy van ? Az új elvtársak pártfeladatban gombot nyomkodnak minuszban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (12 szavazatból)
  35. Dunaparte Napóleon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  36. Kb. az elmúlt 1-2 hétben megnövekedett a mínuszok száma.Lásd az értékelés számait! Szerintem egy csoport rávetődött az oldalra! A számok nem hazudnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  37. A NEMZETI SZOCIALIZMUSBAN ez teljesen TERMÉSZETES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ÖRÖK DICSŐSÉG NEMZETÜNK ÚJRA ÉRTELMEZŐJÉNEK, NAGY VEZÍRÜNKNEK!
    Aki rácáfolt még Petőfire is: Még hogy a víz az Úr!

    Valahol olvastam: ” Ki ez, hogy mind a szél, mint a tenger engednek néki?”

    Ilyen volt már és soha nem fog még egy megszületni!

    Orbán bizony azt is bebizonyította, hogy Kölcsey is tévedett, amikor azt írta:

    Megbűnhődte már e nép a múltat, s jövendőt!”

    Hát nem, mert még ORBÁNT meg kellett kapnunk!!!!!!
    Csak tudnám, mit vétettünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  38. Korunk árvízi Napóleonja hálás lehet a sógoroknak és a németeknek amiért a Dunát magukra engedték mert ha ezt nem teszik akkor most nem lenne ilyen nagy a mellénye. .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  39. Hihetetlen, hogy itt évek múltával sem változik semmi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  40. Most, hogy az árvíz már csak egy ijesztő történet, hadd javítsak :
    a Cinege út a Szabadság hegyen van, konkrétan a Kútvölgyben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos