Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Az összefogás dala 2013. június 20. csütörtök 5:13

  • Hozzászólások(62)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Az összefogás dala

A legjobb, amit a demokratikus ellenzék tehet ebben a helyzetben az, hogy megírja az összefogás dalát. Házunk előtt, kedves édesanyám, van egy magas olajfa! Vagy valami ilyesmi, nem akarok tippeket adni, mert túl jó az ízlésem a kampánydalocskákhoz, de minden jobb annál, mint amit most csinálnak, akkor meg miért ne röhöghetnénk legalább.

Jobb, mint ez a dögletes unalom. Ez az egyeztetés az egyeztetésről a szétlopott ország nyirkos díszletében. A kétségbeesett miniszterelnök-jelölt keresés a fürdőszobában. Dumb és Dumber. A kisebbik rossz is rossz. A demokratikus ellenzék jelöltjei alkalmatlanok Orbán leváltására, a magyar szavazók tisztában vannak ezzel.

Nem arról van szó, hogy erőskezű vezérre vágyom, mert erős kézre a sivatagi törzseknél, a folyamatosan háborúban álló majáknál és a rettegéssel kormányzott banánköztársaságok esetén van szükség, semmi sem indokolja, hogy egy perem-európai kisállamot valami hülye hadfi vezessen, aki csak háborús metaforákban képes kifejezni magát, és feleségének is annyit vet oda reggel indulás előtt, hogy lemegyek a közértbe, megharcolok a tejért, mindjárt jövök.

Leváltásához sem Bruce Willisre van szükség, de nem ártana, ha az ellenzék jelöltje legalább lenne valamilyen. Erre semmi esély.

A demokratikus jobbközép bevonásának mítosza káros és felesleges, mert semmi mást nem árul el, mint hogy Magyarországon 2014-ben nem lesz annyi liberális és baloldali szavazó, amennyi képes lenne elzavarni a Fideszt. Ez egyébként igaz lehet, de akkor el kell fogadni, és nem egyesével levadászni a jobboldal kevésbé züllött figuráit, mintha ők lennének a jövő zálogai, hanem felkészülni a hosszú ellenzéki létre, és elgondolkodni azon, miért nincs szüksége a magyaroknak szabadságra, demokráciára, jogállamiságra és egyebekre. Mert nincs szükségünk ilyesmikre, köcsög Európa, rovásírásos Windows, úri huncutság csak a szabadság, nem kérünk belőle.

A magyarok boldogan hallgatták, hogy félázsiai származékok, akik csak az erőből értenek, majd egymásra néztek, és konstatálták, hogy a főnöknek megint igaza van. Milyen pontosan megragadta lényegünket, ez ám az államférfi! Nap mint nap bizonyítjuk.

Nem azt mondom, hogy minden magyar aljas és gyáva, de szükség esetén bármikor demonstrálni tudják többségüket. Benyaljuk a legócskább dumákat és úgy viseljük a dögcédulát, mintha kitüntettek volna minket, parádézunk kitérdelt mackónadrágunkban, és várjuk a segélyt. Nem zavar minket, hogy kicsesznek velünk, mert a kommunistákkal még jobban kicsesznek, bár nem tudjuk, kik azok a kommunisták, Gyurcsány Ferencet kivéve, de vele meg nem is csesznek ki, úgyhogy lennie kell még egy csavarnak a történetben. De mindegy, megvárjuk, rossz fogakkal és rossz közérzettel, de néha mégis felnevetve, ha valakinek még nálunk is rosszabbul alakul az élete, mert végre vannak alattunk is a táplálékláncban, kommunisták, európaiak, pirézek, romák és buzik. Mindegy, csak győzzük le őket.

A nemzeti dohányboltok semmiben sem különböznek az elhurcolt zsidók lakásaitól. Az állam valakitől elvesz, az állam csókosainak visszaoszt. Az állam megmondja, kik a becsületes árusok a Józsefvárosi piacon, az állam megmondja, hogy kinek jár a földbérlet, az állam megmondja melyik isten jó, és melyik nem, mert az állam tudja, mi magyarok pedig megköszönjük, hogy leveszi a döntés terhét a vállunkról, hiszen mennyivel nehezebb lenne élni, ha nekünk kéne kimazsolázni a kofák, építőipari cégek, trafikosok és istenek közül a számunkra leginkább megfelelőt!? Mondja csak meg a miniszterelnök, hogy melyik közértben, melyik kenyér a jó, és holnaptól azt veszem. Én és még pont annyi magyar, hogy minden maradhasson a régiben.

Ennek az ördögi körnek a megtöréséhez több kell, mint egy túlmozgásos ifjú szocialista, vagy egy puhapöcsű technokrata. Lehet, hogy a több sem lenne elég, de megpróbálni talán érdemes, mert ez a mostani bénázás nem vezet sehova. Illetve dehogynem, pontosan a Nemzeti Együttműködés Kánságába, ami persze nagyon magyar, nagyon konzervatív, csak visszaránt minket a nyereg alatt történő puhításhoz és az erjesztett kancatejhez.

A magyar recept semmit sem változott, csak megzavart minket a rendszerváltás körhintája kicsit, de most minden visszatérhet a régi kerékvágásba: a tehetséges magyarok elmennek innen, mert fontosabb nekik a szellem világossága, mint a nemzet akolmelege. A többiek pedig itt maradnak szívni, többségükben a nyomor szélén káromkodva, neurotikusan és sértetten lökdösik egymást a zöldségespult előtt, mennek valahová, ahol semmi keresnivalójuk, aztán dühösen visszajönnek, mintha más küldte volna őket, az elit pedig bankettezik, bankettezik folyamatosan, rossz zenéket hallgatnak drága öltönyökben, kitüntetik egymást kis- közép- és nagykeresztekkel, megpróbálnak választékosan beszélni, és élvezik, hogy ezt a nyelvet senki sem érti, éjfél után megfogják a pincérnő seggét, hajnalban pedig lövöldözni kezdenek az összelopott műtárgyakra, mert megtehetik.

És még örülni is fognak, ha a szomszédjaink a ricsaj miatt felhúznak körénk egy zajvédő falat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (147 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +212 ( 222 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Az összefogás dala, 4.8 out of 5 based on 147 ratings

  • Hozzászólások(62)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

62 Reader’s Comments

  1. az írás kiváló, a javaslatom: Majtényi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  2. A magyarok már többször bizonyították, nem szabadság kell nekik, birkapásztor.Bottal terelőkutyákkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (49 szavazatból)
  3. Fegyverbe! Fegyverbe!
    Már nemcsak Orbán harcol egyedül, Kövér is megállapította, hogy Magyarország fő hadszíntérré vált. A támadás elsősorban a multivilág részéről ért minket, mert rosszul érinti őket az ország gazdasági sikere.

    Csak tudnám, hol lehet az a Magyarország, amiről ők beszélnek, nem tudom, de bármerre nézek, mást tapasztalok mindenütt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (64 szavazatból)
  4. A birkanépség már háromszor leváltotta Viktort.
    Sajnos a mai ellenzéket még nem sikerült jobbra cserélni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (38 szavazatból)
  5. Tökéletes analízis !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  6. Köszönnöm.
    Azt, hogy mi a helyzet, sajnos eddig is tudtuk, de most egy jót nevethetünk magunkon.
    Az okosabbak messziről, a tehetetlenebbek helyben.
    Igen, ha a hadiállapot ki van hirdetve, akkor akár tetszik, akár nem hadiállapot van.
    A harchoz pedig hadvezér kell, anélkül nem megy.
    Nekem már Bruce Willis vagy a terminátor is megfelelne, csak legyen egy jó forgatókönyv, és jól játsszák a szerepüket. Mi megyünk statisztának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  7. Csúcs!!! :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  8. Sajnos ennek a cikknek minden szava igaz, és igaz zorka kommentje is.
    Harcol a kormány, harcol a nemzet, mert irígyek ránk akik tízszer annyit keresnek, tízszer nagyobb országban. Sikert sikerre halmozunk, miközben a kapitalizmus a szakadék szélén áll. Ezeket a demagógiákat hallgattuk a rendszerváltás előtt, és hallgatjuk 2010. óta ismét. Volt pár év, amíg megpróbáltunk kiállni mi is a szakadék szélére, az ott ácsorgó uniós országok közé, de Orbán szabadságharca sikerült, és ismét büszkén mondhatjuk, hogy mi egy lépéssel az imperialisták előtt vagyunk.
    Az EU, és az USA tehetetlensége miatt pedig most ér el oda, hogy valóban kemény lépéseket tehetnek. 3 év kellett ahhoz, hogy figyelmeztetgessenek, próbáljanak emberi hangon szótérteni egy felcsúti tahóval. A keményítés eredménye pedig várhatóan az lesz, hogy a felcsúti tahó mondhatja “na ugye, hogy mindenki minket támad”. Félek, hogy a magyarok ahelyett, hogy elkergetnék ezt a senkiházit az egész bandájával együtt, inkább még többen állnak majd mellé. Mit nekünk iga, ha azt egy jó magyar parasztgyerek akasztja a nyakunkba! Éljen a magyar szabadság, le a külföldi elnyomókkal! Le velük, még akkor is, ha könnyebb életet ígérnek, ha nem akarnak állandóan harcoltatni minket. Inkább leszünk szabadok egy új vasfüggöny mögött, minthogy az egész Európát mi tartsuk el.
    A magyar fejeket kell először kicserélni, utána ismét próálkozhatunk európaivá válni. Addig pedig akinek nem tetszik, az meneküljön, ameddig megteheti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (61 szavazatból)
  9. Mela undorral magam ellen, de be kellett latnom, hogy Paranak igaza van.
    De hol a megoldas? Lesz-e 2014-ben? Mert ha nem, akkor annyi az orszagnak, az Afrikai Orszagok Szervezetebe sem vesznek fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  10. Miért ne lehetne egy olyan ország amelyik egy ilyen “vezért” érdemel…??? Miért…?
    Hogy pl. Para kisebbségben van ebben az országban, és szenved…?
    Szenvedjen!
    Én is szenvedek …!!! Szenvedjünk együtt!!
    Pilinszky mondta (azt hiszem): “Az életben az igazi gondokra nincs megoldás, csak irgalom van ezek elviselésére”
    Derűs napot!
    :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (26 szavazatból)
  11. Sajnos ismét igazad van : ha a magyarok képesek lennének ( nagy tömegben )
    felnôtt módon gondolkodni, viselkedni, élni, az màr kiderült volna a történelem soràn .
    És tényleg nem derült ki …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  12. Hibátlan!
    Nincs mit hozzátenni, minden benne van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  13. http://www.youtube.com/watch?v=LMO6HOZD618

    Ez az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  14. Miért ragaszkodik az EU Magyarországhoz? Jól lenne ezt elemezni. Én úgy érzem azért,mert megéri neki politikailag, anyagilag, hadászatilag,…stb…
    Nem valószinű, h különösebben érdekelné Orbán által elkövetett tettek és azok következményei. Ezt elintézik azzal, a nép választotta meg. Addig amig Orbán által vezetett kormány biztositja az EU és a NATO által elvárt előnyöket addig tagok maradunk, nem zárnak ki. Persze erre lehet, h nincs is eljárás. Na akkor jól megszövegezték az EU szerződést. … Marad Orbán, akár 40 évig, mint Kádár János és a nép ahogy több és több kenyér jut az asztalára mindinkább megszereti. Kádárom Jánosom, Viktorom Orbánom, rebegjük majd ahányan csak vagyunk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (20 szavazatból)
  15. Én már a múltkor megmondtam. És most még négy zseniális írás jön, aztán új bérletet váltok Parára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  16. ” megyünk statisztának.”
    már azok vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  17. Na Fene!
    A Nagytestvér már 16 db virtuális blogot generált a felületemre.
    Köszönöm, hogy fontosnak véltek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  18. noam2
    “az írás kiváló, a javaslatom: Majtényi”
    Ugye a majtényi síkra gondoltál?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. rupcsi!
    Én egy másik filmre gondoltam, ahova önként mennénk, nem besorozás által.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. És örömmel làtom, hogy Alsózsolcàn elàllt végre a szél….
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. porszem2013. június 20. csütörtök 07:38
    Háromszor váltottuk le? Kimaradtam valamiből? Vagy a jövőbe teccik látni? (Kancsalul, festettbe?)
    Amúgy (ismét) fel kellene vetni azt a genetikai dolgot…
    PPP!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Botka László, Németh Miklós, halkan írom: Sólyom László???
    Egyéb ötlet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (15 szavazatból)
  23. Megint telitalálat, marhára bírom az írásait kedves Para elvtárs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Nagyon fontosnak tartom, hogy ez ki lett mondva: a trafikbiznisz ua. mint a zsidó lakások és javak ellopása. Rendszerszintű rablás lakossági aszisztálás mellett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  25. aristeides 2013. június 20. csütörtök 13:01
    Igen, le.
    Kormányról: 2002
    Magas lóról: 1994, 2006

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  26. Para okos és szellemes, mint mindig.
    most viszont offolok, mer Horn Gyuláról nem látok cikket az AN-en:

    Varánusz (Fabius) kolléga is megírta már a magáét:
    http://varanus.blog.hu/2013/06/20/elment_a_gyula

    Én is lekörmöltem pár visszafogott sort:

    R.I.P. Horn – egy temetés margójára

    Horn Gyula sírjánál hatalmas tömeg;
    Eljöttek leróni kegyeletüket.

    Rokonok barátok, meg pár ellenség –
    Itt van mind, hogy “A Hornt” együtt temessék.

    Kiöltözött majmok, pár bunkóberci;
    Viktor küldte őket nyálukat verni.

    Megkérünk, Tompika, tartsd most a pofád!
    Mondandód inkább a budiban okádd!

    Durung Duci Laci, te se szólj semmit!
    Tekintélyed veszne – nem ér meg ennyit!

    Lázár “Gyökér” Janó, rajtad még a pólya;
    Sohase lehetnél táskahordozója.

    Wittner Mariska meg – jó ízlés híján -
    Holtrészegen táncol a halott sírján.

    Tartsatok ki, fiúk, közel az idő!
    Lesz rajtatok újra öltöny meg cipő!

    Koporsófedél is borul majd rátok,
    Búcsúztat titeket tengernyi átok.

    Nem sirat majd meg, csak édesanyátok…
    Apropó! Nincs klausztrofóbiátok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  27. “A magyarok boldogan hallgatták, hogy félázsiai származékok, akik csak az erőből értenek, majd egymásra néztek, és konstatálták, hogy a főnöknek megint igaza van.”
    .
    Félázsiai???? Ha csak fele annyit érnének, kitartás, intelligencia, fegyelmezettség, akkor nem itt tartanának.
    .
    Matolcsy seggén a japán zászló volt, mondván a magyar az fél japán. Nem tudom most büszkélkedni akart, vagy az ázsiaiakat lenézi, vagy a japánokat sértegeti, de Japán a világ harmadik legnagyobb gazdasága, fejlett, az ázsiai Kína már vezető és Orbán a seggüket nyalja, Dél- Koreának a gazdasága veri a magyart és ezt nemcsak a tehetségüknek köszönhetik hanem a kitartásuknak és a határtalan fegyelmezettségüknek ami a magyarnak mikró méretekben sincs, nem is említve az agymunkát, hogy az átlag emberek is minimum 5OOO kandzsi írásjelet ismernek és használnak amiből az átlag magyar egész életében 1OO at nem tudna megtanulni leírni.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  28. Szüksége van OV-nek még pár évre, hogy megtanítsa kesztyűbe dudálni ezt a bal-libsi-buzi-cigány-zsidó Európát. Majd, mi megmutatjuk a magyarok istenét! Felépítjük Európa közepén a magyarok mintaállamát, és le is zárjuk előlük. Körbezárjuk, mert csak mi szeretnénk élvezni.
    Gratulálok az íráshoz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  29. Tétényi Éva ? Évek óta “harcol ” a kartácstűzben , a két önjelölt egy harmadikkal tudna mozgósítani..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  30. A nagy elemző, Kövér, az tudja a tutit.Azért váltunk hadszíntérré,mert a Nyugat bosszút áll rajtunk.Hogy nálunk ennyire hasít minden, különösen a gazdaság.
    (Mai hír,hogy az uniós országok közül már csak Románia és Bulgária van mögöttünk. A versenyképességben egy év alatt 8 helyet estünk.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Tisztelt Para Úr!

    Teljesen váratlanul,nőgyógyászra várakozván értesültem,hamarosan nagy hiány lesz marhából.Bár fiktive van jó sok de valakik meg akarják számolni.
    Most micsináljak ezzel?
    Üdv Hisztis Myrtill

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. “Kifli 13.55″
    Én Gémesi György Gödöllő polgármesterét alkalmasnak találnám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (9 szavazatból)
  33. Bocs, hogy szólok , de nem tűnik fel senkinek, hogy Para éppen olyan mint az általa leszólt ellenzék ?
    Beszél, beszél, de nem mond semmit. Azt viszont ismétli.
    Szervusztok, jó estét !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (16 szavazatból)
  34. Csacsicska Tamás

    Vélemény: „Miért ragaszkodik az EU Magyarországhoz?”
    .
    A 20. század első felében – röpke 30 év alatt – két világháború száguldott végig Európán. Tízmilliók haltak meg, pusztult a kontinens. Néhány távolba látó politikus úgy gondolta: ha egységes lenne Európa, többé nem lenne háború. Innen indult a Szén- és Acélközösség 1951-ben, összefogva a korábbi ellenségeket. Ebből lett Közös Piac, majd Európai Unió. 60 éve dolgoznak a politikusok az egységes Európa létrehozásán. A háborúk és a viták elkerülésén.
    .
    Erre jön egy idióta és rombolni akar. Harcol, háborúzik. Miért nem fegyverrel támad? Mert nincs neki. Ha lenne, már lerohantuk volna Németországot… Miért rombol? Mert nem ő a Vezér. Egy senki, egy vidéki műveletlen, ostoba paraszt.
    .
    Dr. Orbán Viktor.
    .
    Az EU Magyarországhoz, Európa egységéhez ragaszkodik – ezért nem állnak szóba a félcédulással. Lassan csak rájönnek a magyarok, hogy honnan fúj a passzát.
    .
    A nagy kérdés, hogy a magyar nép ezt miért nem látja át? Miért érti meg ezt a francia paraszt, a cseh iparos, a holland tulipántermesztő – éppen csak a magyar nem érti?
    .
    Miért? Kertész Ákos megírta…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  35. Szenzor 2013. június 20. csütörtök 08:00

    Magyarországon már nagyon hosszú évek óta hadiállapot van csak még a fegyverek nem szólnak.

    Csacsicska Tamás 2013. június 21. péntek 01:46

    A magyar nem ért meg senkit, csak azt akarja, hogy őt értsék meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  36. Ez egy fanyalgó, néha, egyes részleteiben (a szerzőtől) meglepően jó analízis lenne, ha nem lenne ennyire bukásra felkészítő, megbízott szaga. Parának még nem fáj eléggé, ezért szeretne ovi egy kis repetát. Néha felböfögi Gy.F. és a DK elemzését, de inkább elvgörényt szeretne eljátszani, mint az összefogást segíteni. De ő még az elvgörénységhez is kevés, mert ahhoz elvek kellenének. Ezt pedig nem látszik. Helyette benyalja a fityiszes szöveget: “Gyurcsány a hibás”. Persze! Mindenért, még a mostani kánikuláért is. Szóval ez a szöveg az ébredést segíteni kevés, a menekülés segítéséhez gyenge. Csak arra jó, hogy bár fanyalgó, de “a posztkommunista maffiaállam” elfogadását segítse. Ha ez volt a célja (és gyaníthatóan ez), akkor megkapja érte a csillagos ötöst a fityisztől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  37. @Csacsicska Tamás. Éppen Márai 1944-es Naplóját olvasom. Azt írja:” A magyar anyag ernyedt; most árad a szlávság szívós-feminin ereje felénk és közöttünk; s az anyag,amely felelni kénytelen e hívásra,nem ellenálló.Dózsa György sikertelenségével nem lehet mindent megmagyarázni.Máshol is voltak feudális urak,kiskirályok,nagybirtok,hűbériség,jobbágyság,s mindenütt likvidálni tudta a nép ez erőket: erőszakkal vagy szívós, évszázados akarattal.Nincs kifogás:minden nép felelős a sorsáért.”. Elég pontosan leírta, mi a baj velünk, már régóta.És ma ugyanazt a bukott politikát akarja talpraállítani o. Márai írásai és szemlélete magyarázatot ad arra, hogy miért a Wass Albert,Nyírő és Thormay színvonalú írók azok, akiket a fidesz talapzatra emelt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. A 3xbóvlis levele a romániai magyaroknak, tkp. azt hozta, hogy a vekkeres kiadta a kettős állampolgárokat a román hatóságoknak.
    De ez előtt még sikeresen összeugrasztotta a kinti magyarokat és az itt élőket, mert azer, nagyon birkának kell lenni, hogy ne tudjuk, hogy tőlünk elvesznek de milliárdok mennek a kintieknek, hogy mi jut nekik belőle az már más!
    Ez akkor nem lenne gond, ha itt minden rendben lenne pénzügyileg is!
    Nem tudom, hogy mit szólnának a kinti magyarok, ha azt kérnénk tőlük, hogy járuljanak hozzá az ország adósságának csökkentéséhez – ha már annyira vágynak szavazni, mutassanak fel valami pluszt ez mellé, vagy azer annyira már nem is lenne fontos a szavazás?
    Az összetartozás baracknótája is olyan, mint a ne azt figyeljék, hogy mit mondok, hanem azt, amit teszek, danolászhatnak itt összetartozásról, amikor kijátsszák az embereket a zemberekkel szemben de a legszomorúbb, hogy azok vevők erre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  39. @bonhomme: A tartalom kérdését hangsúlyosan nem érintve, az irományod még klapanciának is vacak. Mielőtt politikai bökversek farigcsálásba kezdenél, nem ártana tisztáznod magadban a ritmus és a rím fogalmát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  40. Sajnos egyet kell értenem az írással. Egyik jelenlegi mt jelölt sem alkalmas a feladatra. GyF az egyetlen, aki jelenleg elég felkészült és elég elszánt, de végletesen megosztja a szavazókat.
    Mit gondoltok Tétényi Éváról? Tudom nincs tapasztalata, külföldön nem ismerik, de emberileg szerintem kiváló. Végre egy határozott NŐ! Az ép elmével bíró és kiábrándult jobboldali szavazók számára is elfogadható. Elég intelligens ahhoz, hogy szakemberekkel vegye körül magát, feddhetetlen, nem keverhető rossz hírbe, hiszen ha zsarolható lenne, már megtették volna mint polgármesterrel.
    Nagyon sajnálom az mszp-sek önérzetét, de nézzük már meg, hány ezer párttaggal képviseltetik magukat? Nem pártelnököt választanak, hanem mt jelöltet. Tanulságnak elég ha csak Szili Katalinra utalok.
    Bajnai nagyon nagy csalódás. Tényleg puha, politikailag analfabéta. Sajnálom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  41. Na bravo ! Nem mondhatni, hogy a népszerűséget szerzek azzal, hogy másként látom a cikket, mint a többség…)))
    Nos, akkor kicsit bővebben a véleményem : ez a cikk is, éppen mint számtalan másik, részletresen elmagyarázza, hogy hol és miben kéne változtania az ellenzéknek, – de szabadjon egy absz. bejáratott közhelyet idéznem : a puding próbája, hogy megeszik. És mint a mellékelt ábra mutatja, az emberek nem eszik.
    Szerintem ebben az újságírók és tévés személyiségek éppen olyan felelősek, mint az ellenzékiek.
    Hasábokat írnak a béna kommunkációról , – DE NEM VÁGJÁK ODA RÖVIDEN A HATALOMNAK AZ ELKÖVETETT DISZNÓSÁGOKAT !
    És itt a hangsúly a rövidségen van : az ostoscsapást nem lehet magyaraázni …)))
    Ja, meg az ismétlés , – napirenden kell tartani a trafikmutyi mellett a föld, patika, manyup stb. elsinkófálást is.
    Szervusztok, jó napot !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  42. mavtelep: Akkor mi is a baj Parával?
    Mindenkinek: Tétényi Éva alkalmas jelölt lenne. Nagyon is. Ezért nem jut eszébe a dicső ellenzéknek. Na de ki lesz akkor az esztergomi polgármester?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  43. mavtelep
    Az irónia is fegyver, nem is akármilyen.
    Legfeljebb neked nincs humorérzéked és ezért nem érzed az erejét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. Orbán volt iskolatársa és évtizedes barátja (Simicska L.) mondta a ‘90-es évek elején, hogy most a javak újraelosztása jön, mi okunk lenne kimaradni a jóból!?
    Most is valami hasonló zajlik, s a szemlélet sem változott szerintem.
    Sajna az elmúlt 80 év legsúlyosabb világgazdasági válságát éljük, amelynek rengeteg áldozata lesz. Orbánék az események elébe mentek. Csak a “kiválasztottak” juthatnak munkához, paripához, jóléthez… Nem is titkolják, hogy a társadalom legalább egyharmadát az szélén hagyják, azért, hogy az esélyesek túléljék a nehéz időszakot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  45. Arról pedig, hogy milyen emberek élnek ebben az országban….!? Egy Kodály-idézet jutott eszembe: hogy milyen egy ország kultúrális, szellemi állapota nem az operaház igazgatója dönti el, hanem a falu tanítója.

    Nemrég vérvételen voltam, ahol kb 80-an várakoztak. Senki kezében nem láttam újságot, mindenki búskomoran ült vagy beszélgetett.
    A lecsúszás, káosz, szétesés nemcsak gazdasági szinten óriási, hanem társadalmi szinten is, az agyakban szintén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  46. @vidéki
    2013. június 21. péntek
    11:40
    Nincs olyan újság, melyet ott, azon a vérvételi helyen sorbaülők szívesen olvasnának, mert vagy szélsőséges, kormánypropagandista és/vagy uszító a tartalom, vagy semmitmondó, langyos, olyan jósolgatós. A magát ellenzékinek mondó újságírás ma már csak nyomokban és főleg az elektronikus felületeken lelhető fel és a rendelőintézetek nincsenek ellátva Wifi technológiával. És azért 150 – 1200 Ft -ot senki sem ad azért, hogy a befőttcsomagoláson kívül semmire nem való papírterméket megvegye. Ja, és a legfőbbet kihagytam, a “magas színvonalú” oktatásunknak köszönhetően ma már egész évfolyamoknak megy nehezen a nyomtatott betű értelmezése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. Eddig mindig a kisebbik rosszra szavaztam.
    A kisebbik rossz is rossz.
    Ha most is így szavazok rosszul rosszra szavazok.
    Ezért NEM SZAVAZOK SENKIRE – úgy ahogyan ezt a múltkor megbeszéltük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  48. oldstaer
    Így győz majd a nagyobbik rossz, – mivel nem mondasz ellene !
    Szervusztok, jó napot !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  49. Szuper cikk.
    Bokros!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. Szeretem Magyarországot.Ugyan nem a szülőhazám,de hazámmá vált még abban az időben ,amikor kevesebbért az állampolgárok az utcán demonstráltak. Most meg hallgat mindenki,mint bolha a var alatt,sunyin horzsolják le a bőrüket a házak oldalán,minden nagyon szép,minden nagyon jó,mindennel meg vagyunk elégedve! Orbán örülhet,hogy kifogta ezt aszép korszakot,amikor vaj van az emberek fején,mert sokan feketén dolgoznak,vagy nem adóznak,vagy valaki valami a családban…stb. és ezért nem emelik fel a hangukat.Csodálatos látni a megalkuvó magyarokat,akik ócska nenyit szopogatnak,mert az nekik oly édes!!! Ideje lenne kilépni az EU-ból-persze arról senki nem beszél,hogy akkor mi pénzt fizetünk majd vissza-,a schengeni egyezményt felrúgni !Maximum itthon maradunk,úgysem beszélünk idegen nyelveket és majd amikor Európa megtanul magyarul,akkor vízummal eljöhetnek hozzánk !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos