Ronai and Ronai
AMERIKAI

NYÁRI SZÜNET II. 2013. június 2. vasárnap 19:03

  • Hozzászólások(439)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

NYÁRI SZÜNET

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy az Amerikai Népszava online kiadása június, július és augusztus hónapokban nyári szünetet tart.

A nyári szünet nem érinti a nyomtatott lapot, amely a szokásos módon jelenik meg.

A nyári szünet ideje alatt az online kiadás elérhető, olvasni és hozzászólni lehet, a frissítés azonban csak szórványos és esetleges lesz.

Köszönjük szíves megértésüket, minden kedves olvasónknak kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk! Találkozunk szeptemberben!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.6/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 14 szavazatból)
NYÁRI SZÜNET II., 2.6 out of 5 based on 10 ratings

  • Hozzászólások(439)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

439 Reader’s Comments

  1. http://www.pupublogja.hu/
    Csupasz seggel a történelembe
    Ha ez ennyire evidens, Polt úr miért nem végzi a dolgát?
    Mit is mondok. Van az a pénz amiért zsírosodik a haja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. bubu64
    …Bajnai-Mesterházy árokbetemetési…
    Pedig be kell temetni az árkokat, mert így nem lehet ebben az országban normálisan élni – vekkeressel és a felcsúti gerincmentesítettekkel biztosan nem, napraforgók, szélkakasok, narancsszínű gatya alól kilógó piros alsógatyásokkal nem, de a többi magyar honfitársunkkal igen.
    Előbbiekkel nem is lesz ilyen betemetési gond, mert őket másmilyen megpróbáltatások várják – nem politikai leszámolások lesznek, de ezt a kirabolt országot nem lehet így hagyni, erre már utalt Bajnai.
    Vagy lesz két Magyarország?
    Ha a megosztottság miatt, több más ok mellett, továbbra is marad a megosztottság, akkor mitől lenne jobb a következő kormány?!
    Emberekről beszélünk, nem bábukról.
    Én is elkerülöm a narancsgőzös ismerőseimet, mert mindig az van bennem, hogy mit szabadítottak ránk – de ha továbbra is marad a megosztottság, akkor csak cseberből vederbe kerülünk, ezt látni kellene.
    Szeretném tudni, hogy ha maradnak az árkok, hogyan lehet akkor itt élni?
    Kerényi mondta, hogy most ők jönnek és másoknak kuss sok évig, na de nem is mondja senki, hogy ezt egy nagy gondolkodó mondta volna.
    Olvastam:
    “A választások után iszonyú durva dolgok jönnek – ennek az országnak katasztrófára van szüksége, mert a választók még mindig nincsenek tisztában azzal, hogy a politika nem játék, a politikai folyamatoknak következményei vannak.
    Azzal, hogy mindenki hülye, mindenki hazudik és megbízhatatlan, ezzel nem lehet politikai közösséget formálni, ezen az úton előbb-utóbb neki megyünk a falnak.” Török Gábor
    Ahogyan a baloldal nem azonos az MSZP-vel, úgy a jobboldal sem azonos a Fidesszel, főleg nem a felcsúti átvilágítottakkal, a gombnyomogatókkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Baleset érte a bálványosi nyári szabadegyetemre menet az Orbán Viktor miniszterelnököt kísérő konvoj egyik autóját péntek délután a romániai Kelementelke és Erdőszentgyörgy között, a miniszterelnököt szállító kocsi nem érintett a balesetben – erősítette meg az MTI információját a helyszínről a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

    http://nol.hu/belfold/baleset_erte_orbanek_konvojat?ref=sso#

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Kedves Csakén!
    Ezt Bajnai Gordon mondta.
    “Rengeteg olyan szavazó van, aki azért támogatta a Fideszt, mert értékrendje a jobboldalhoz köti és jobb híján nem volt más választása. Most el vannak bizonytalanodva, csalódottak: tele van az ország olyan választókkal, akik okkal, joggal reménykedetek 2010 tavaszán. Az ő támogatásuk kell ahhoz, hogy az új korszak stabil legyen.” Tiszteletreméltó gondolat, de ő magából indul ki.
    Ez pedig a saját véleményem. Aki jobbközép szavazónak gondolja magát, az az életben nem fog az MSZP/ E2014 koalícióra szavazni, mert irtózik az MSZP-től. Sajnálom, de én úgy látom, hogy Bajnai Úr mögött pillanatnyilag nem áll szavazótábor, még a KDNP mögött is nagyobb van. Ha lett volna MDF, akkor az is nagyobb eséllyel indulna. Az MSZP/E2014 választási koalíció mögött csak a megmaradt MSZP szavazók vannak. Akik a Fideszre szavaztak és csalódtak, azok a Jobbikra fognak szavazni,vagy el se mennek. Az árkok betemetéséről,pedig az a véleményem, mint Gréczy Zsoltnak. Gondolkozz, ők látnak minket ellenségnek. Természetesen én is beszélek Fidesz szavazó emberekkel, de szigorúan munka ügyben. Képzeld el mi van egy faluban, ahol a “tsz elnök” bocsi fidesz polgármester olyan légkört teremt, ami borzasztó.Pl. Érpatak. Felcsút. Ne hidd, hogy ott mindenki elégedett.
    http://greczy.blog.hu/2012/11/15/kiegyezni_a_fidesszel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. Én most már 100%-ban biztos vagyok benne, hogy Orbán nekiment Csányi Sándornak, minden fronton. A futtball huligánok mozgósítása is megtörtént. Ma mentünk az M3-as bevezetőjén és az egyik gyalogos átmenő hídon ki volt feszítve egy molinó a regisztrációról. Nem értettem mi az. Most már értem. Nem a Parlamentnek írnak levelet, akik a törvényeket hozzák, hanem Csányinak. Kíváncsi vagyok, mikor mond le. Beindult a belső harc.
    http://www.hatharom.com/2013/07/26/a-fradistak-nyilt-levele-csanyi-sandornak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  6. Ez is érdekes. Pintér az OTP vezérigazgatóságában volt. Basszus ez tényleg a maffia.
    http://nol.hu/belfold/20130726-orban_viktor_lazar_janos_es_csanyi_sandor_esete_a_kaveval

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  7. “A félreértések elkerülése végett Lázár János az interjúban hangsúlyozta, hogy a demokráciára nem Puch László és nem Simicska Lajos jelenti a valódi veszélyt, vagyis nem az MSZP volt pénztárnoka és nem a Fidesz gazdasági holdudvarának a prominense. Lázár János ominózus nyilatkozatát akkor úgy folytatta: azért folyik az „oligarcházás”, „ezért megy ez az egész cirkusz, hogy a legérintettebbről óriási erőkkel eltereljék a figyelmet”.”
    Ki akarják lőni a nagy vadat, hogy Simicska, Pintér és köre hasíthasson. Addig, amíg Puch az MSZP-nél van, addig, aki rájuk szavaz, az a Fideszre szavaz. Persze ez az én véleményem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  8. “A miniszterelnök környezetének egyik politikusa lapunknak a „kisebb érdeksérelmek” (banki különadók, a végtörlesztés, az árfolyamgát és a tranzakciós illetékek) mellett azt nevezte meghatározónak Csányi számára, hogy Orbán már régebb óta gondolkodik a magyar bankrendszer átrajzolásán: állami bankholdingot szeretne. A Takarékbank einstandolásával és az 1,6 milliárd forintos tőkeemeléssel a tulajdonos a Magyar Posta és a Magyar Fejlesztési Bank lesz, és kötelező lesz az integráció a takarékszövetkezetek számára. Az 1600 fiókos hálózat, egy Postabank-jellegű pénzintézet az OTP komoly riválisa lehet hitelezési fronton, főképp akkor, ha a kormányzati-intézményi számlavezetést oda helyezik.”
    A maffia emeli a tétet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. Kedves bubu64
    Akkor pedig marad Török Gábor meglátása….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. És a pávatánc folytatódik!
    http://hvg.hu/vilag/20130726_Orban_keleti_oriasokhoz_latogat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Csakén
    Valahol már említetted Török Gábort. Belinkelnéd, hogy ő hogyan gondolja?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. Bumburi
    Ez borzasztó. Vízgazdálkodás, oktatás,sport. Etiópiában vízgazdálkodás. Mondom én, hogy jön a szokásos agymenése. Európában ismerik, megy oda, ahol még nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  13. Ma már nem akartam megszólalni, de erről tud valaki valamit?
    A cikknem teljesen érthető nekem, bár ezt azt sejtet.
    “Kormányhatározat a kormányfői kastély felújításával kapcsolatban

    A geszti Tisza-kastély felújításával kapcsolatos feladatokról, köztük környékbeli utak felújításáról határozott a kormány.”

    http://www.atv.hu/belfold/20130726-kormanyhatarozat-a-kormanyfoi-kastely-felujitasaval-kapcsolatban/hirkereso

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  14. Devizahitelesek figyelem!!!
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1016447_692724930744810_71043858_n.jpg
    .
    A mélymagyarkodás helyett talán gondolkozzatok!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. Szenzor
    Nem hallottam róla, de nagyon érdekes témát vetettél fel. Horthy kultusz után itt jön a Tisza kultusz? A legszomorúbb, hogy szükség van a kastélyok felújítására, de mindez politikai alapon működik.. Teljesen ellentéte Károlyinak. Ezért kedvelik Orbánék. Egy militarista, antihumánus balfék volt. Miért kell a magyaroknak mindig ilyen, amikor már van választási lehetőségük?
    “Tisza ellene volt az általános választójog bevezetésének és a nemzetiségi kérdést is klerikális alapon akarta megoldani. Meggyőződése, hogy a külügyi helyzet katonai készültséget indokol, a parlamentben is arra indította, hogy erőszakkal törje le az ellenzéki obstrukciót. Nem engedte felszólalni a házszabályok kérdésében jelentkező ellenzéki képviselőket, s vita nélkül szavazásra tette fel a véderőtörvényt, amit a többség el is fogadott. Az 1848. évi házszabályokra hivatkozva, több ízben is a rendőrséggel vezettette ki az emiatt tiltakozó, dühöngő, lármázó ellenzéki képviselőket.”
    “A háború előrehaladtával egyre erőteljesebbé vált reformtörekvésekkel – a választójog kiszélesítésével és a szociális reformokkal – mereven szemben áll “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. Gets
    Én ezt mutogathatom a kolléganőmnek. Meg van győződve róla, hogy Gyurcsány azt mondta, hogy nyugodtan vegye fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Gets
    A 22:13-ra. Én azt nem értem, hogy miért nem forszírozzák, katonai és rendőri berkekben hányan lettek öngyilkosak, mert belekeveredtek simlis dolgokba, utána rájöttek, hogy nem kellett volna, de már nem volt kiszállás. A családnak ekkora szégyen lenne? Olajszőkítés idején, vagy utána. Tiszta Rákosi rendszer. Amíg hagyják nem lesz vége ennek. Igaza van Fapálnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. Ocsmány rohadt, velejéig rohadt egy rendszer, amit ezek a gazemberek működtetnek. Mindenkit le akarnak húzni a saját szintjükre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. @ csakén
    2013. július 26. péntek
    07:00
    Vettem, íme a nevek sorrend és a teljesség igénye nélkül :
    mesterházi, szekeres, baja, schiffer, mile, vágó, szél, ertsey, boldvai, burány, juhász, lampert, nyakó, veres, bajnai, kónya stb, stb. Kisbetűk a teljesítmény elismerése. A többiekről nem kell – gondolom – névszerint megemlékezni, a másik oldalon helyezkedők meg már minősíttettek mások által folyamatosan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. kis apróság az mszp vezetésének és a kiborotválkozott elnökük valóságérzetéhez :
    http://magyarinfo.blog.hu/2013/07/24/az_mszp_bemutatja_hogyan_ne_csaljunk_el_egy_internetes_szavazast

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  21. Ez is van annyira reprezentatív: :-)
    Előző szavazás eredményének megtekintése (lezárva technikai okok miatt 104051 szavazatnál – 2011 december 8) : –>itt<–

    Ha most vasárnap lenne a választás, Ön kire szavazna? (kérdezze meg ismerősét is!)
    A szavazás állása:
    MSZP: 2053 szavazat – 8.70%
    Fidesz: 1803 szavazat – 7.64%
    LMP: 185 szavazat – 0.78%
    Jobbik: 1106 szavazat – 4.69%
    SZDSZ: 235 szavazat – 1.00%
    Jólét és Szabadság: 52 szavazat – 0.22%
    Demokratikus Koalíció: 17367 szavazat – 73.62%
    Munkáspárt 2006: 208 szavazat – 0.88%
    Zöld Baloldal: 53 szavazat – 0.22%
    Nem mennék el szavazni: 528 szavazat – 2.24%
    Összesen: 23590 szavazat

    A szavazás nem reprezentatív felmérés, nem időben, hanem 100.000 szavazatnál indítjuk újra.
    http://webszolga.hu/valasztas/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Idegesítem magam azzal, hogy hallgatom a sátán bálványosi beszédét. A sok vén hülye áhitattal hallgatja és nézi a hazugot, aki azzal kezdte, hogy mély tisztelettel köszöntse az erkölcsi nulla farizeus … tőkést. Figyeljétek a testbeszédét, a kényszermozgásait. HAZUDIK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Gets
    Ezt nem a századvég csinálta 1000 megkérdezés alapján.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Áhitatos közönsége két hazát árul el egyszerre. Felállva tapsolták meg, integettek neki az emelvényre. Szerencsétlen félrevezetettek, remélem nem élnek szavazati jogukkal, mert még jobban ellenségekké válunk. Így is túl sok pénzt kapnak a mi adóinkból, pedig itthon is lenne kiket segíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Öregcsaj
    Ne kínozd magad.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. @ Öregcsaj
    2013. július 27. szombat
    11:03
    A mazochizmus egy bizonyos koron túl káros az egészségre, erről kérdezze meg orvosát, vagy gyógyszerészét.
    Bocsi, de tudom, hogy az ellenfélből – ellenségből alaposan fel kell készülni a csata előtt, de nem tudtam kihagyni.
    További jó tévézést…én inkább a szabadedzést nézem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Szenzor
    2013. július 26. péntek
    21:46
    Adalék ehhez a linkedhez. Ideológia váltás van az országban.
    http://egyenlito.blog.hu/2013/07/26/kossuth-szobor_nelkul_maradt_a_kossuth_ter_kep

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Ma megosztó hangulatban vagyok.Bocsi.
    http://aranykozep.nolblog.hu/archives/2013/07/26/Hazugsagok_halojaban/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. “Az érzelem elválaszthatatlan az embertől, de veszélyessé válik, mihelyt értéknek, az igazság ismérvének, a tett igazolásának tartják. A nemzeti érzelem, még a legfennköltebb is, a legnagyobb szörnyűségeket is képes bármikor igazolni; és a lírai érzelmektől duzzadó keblű ember gazemberségeket követ el a szeretet szent nevében.”
    Milan Kundera

    Ide is kiteszem, mert ez nagyon igaz a múlt, jelen és gyanítom a jövőre is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Rupcsi
    De ezek nem hisznek igazán benne, csak álcaként használják, hogy elfedjék a gazemberségüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. A vekkeres osztotta az észt Posványoson.
    Ha egy mezei emberke ilyeneket hordott volna össze, már többet nem kellene megszólalnia, vinnék is a diliházba!
    Az Eu már szerinte a halálán van, azt gondolja, hogyha ő feldobja a papucsát, akkor vége lesz Európának, a világnak?! Sokat képzel magáról – ez már nem is Napóleon-szindróma!
    A sok romániai magyarnak nem ugrik be, hogy húsz egynéhány évvel ezelőtt ők is visszafizették az adósságukat, aztán kinyírták a vezérüket, mert megnyúzta őket…most pedig tapsikolnak, a mi kárunkra, hát nagyon kezdek kiszeretni a romániai magyar testvéreimből!
    Az, hogy harmadosztályú focista nem lenne baj, de az, hogy annyira tud egy országot is vezetni a 3xbóvli kategóriába, na ez már tragédia!
    Most megint rárontott az EU-ra, és ez mutatja, hogy nem akkora siker ez a tde-ből kikerülése, mert amíg a Tavares jelentés pontjainak nem tesz eleget, nem fognak vele tárgyalni pénzügyekről, szóval minden mindegy alapon, már mondhat mindent, hisz ősszel úgyis jön a gazdasági bekeményítés.
    Más:
    Milyen csend van arról, hogy épülnek milliárdokból a stadionok és a magyar csapatokból egy sincs a kupaporondon!
    Szégyen és gyalázat, mert akkor inkább tornatermeket építsenek, ha már annyira nyomatják a sportot, már minden tantárgynál fontosabb lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Rupcsi
    Gondolkodtam lecsófőzés közben. Lehet, hogy hisznek már benne, persze a cinikusabb nem( Lázár,Szíjjártó, Rogán, a fiatal nemzedék) de Orbánról már elképzelhető, hiszen a “haza megmentője”, címére hajaz. Amit Csakén írt, az is mutatja, hogy elszállt az agya teljesen.
    Nosztalgikus érzelmeket táplál a régi nagyúri birtok rendszer iránt. Ezért harácsolt össze rengeteg földet. Ugyanaz a háborús retorika, mint Tiszáé. Orbán azt nem tudja, hogy egy neveletlen suttyóból soha nem lesz Habsburg György, bármennyire is szeretne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. bubu64
    Egy biztos, nincs rend az agyában és annak a sajátos, saját maga által elképzelt világnak él. A körülötte lévő bűnbanda meg hitegeti, mert tudják hogy rajta keresztül tudnak ők is a hatalomban maradni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. “Ennek a rendszernek csak akkor lehet vége, amikor a külső környezet nyomása már elég erős ahhoz, hogy távozzon a kormány. ” Deák Dániel
    Ez Olaszországban bejött, mert ott volt némi felelősség az ország iránt, itt nem tudom meddig fogunk vergődni, mert itt a mi bőrünkre hepciáskodnak már három éve, nekik nem fáj semmi, legfeljebb majd nem megszorítanak megint, mi az nekik – oszt jó napot!
    Olvastam:
    Ez már a szellemi és gazdasági Don-kanyar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. “Selmeczi Gabriella szombati budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, két fontos kormánydöntés született a héten: a családi adókedvezmény kiterjesztése és a devizahitelesek további megsegítése.”
    Totál, mint az MNYP retorika. Meglebegtetnek dolgokat, amikor benyalják a zemberek, akkor jót röhögnek.
    Gabika nem tudja, hogy semmiről nem született döntés? Mekkorákat hazudik. A döntés az, amikor a Magyar közlönyben megjelenik. Fidesztánban az sem mert, másnap felülírják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Csakén
    Szerintem ne reménykedj. Az EU-ban Magyarország nem tétel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. “A Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) korábban felvett kölcsön végtörlesztésére utasította Orbán Viktor miniszterelnök Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert.”
    Mi az, hogy utasította?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. bumburi, júl. 26, 14:36,
    Szőke Ferencet nem ítélhették most el, mert létezik a HÁROM CSAPÁS, rá ez úgy vonatkozik, hogy volt a gyilkossági ügy, aztán volt a 30 dkg-s lány cipelése, és most az Üllői úton is balhéba keveredett, aminek még nem tudni mi lesz a folyamodványa, tehát ebből a székház esetből nem szabad felfújtat csinálni, mert akkor annyi lenne neki!
    bubu64
    Török Gábor nyilatkozatát az fn4-n olvastam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Na végre!
    http://hvg.hu/vilag/20130727_444hu_Paradicsommal_dobtak_meg_Orbant
    Legalább kicsit érezte a törődést…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Olvasgattam:
    Nem vagyunk okosabbak mindenkinék világban, de 2/3-nk van!
    A bukott baloldal támadja a családok és a devizahitelesek támogatását – mondja a többször bukott Fidesz nyugdíjvédelmi asszonysága, aki igen feledékeny, hiszen a mnyp-i tagok azóta is várják az egyéni számlákat, ha már megígérték nekik, mondjuk ígérni mindig tudtak!
    Milyen egy igazi, nemzeti fideszes: 5 000.- forintot mohón kap el és teszi zsebre egy ötvenes orvos, miközben a béremelést nem kapta meg, de még a pótlékokat is megnyirbálták – viszont tapsikol a vezérnek.
    Na, ehhez még okulásnak, hogy hat év tanulás után ilyenek jönnek ki az egyetemről! Ennek is kár volt tanulnia, mert okosabb nem lett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. csakén
    Látod, nem kéne olvasgatnunk….Mert az olvasott dolgok ilyen eszement történéseket juttatnak eszünkbe…
    Mennyivel könnyebb lenne bégetni?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  42. bumburi
    Na igen, cöföghetnénk védeni azt, aki magasról tesz ránk és totál agyhalottnak lát bennünket.
    Elfogadhatnánk, hogy sikeresek – igaz, hogy 1518 milliárddal hizlalták az államadósságot, nem beszélve, hogy mekkora harcok árán tették mindezt, mennyi sallert kellett ehhez kiosztani, hát bizony ezt csak önálló gondolkodás nélkül lehet bevenni.
    Tudom, a hit hegyeket mozgat meg, de már ez sem jön be 3xbóvliséknak, hiába szajkózzák, hogy sikeresek, csak a pénztárcánkba kell belenézni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. Most olvastam, hogy a Mezőkövesd 3-0-s vereséget szenvedett az MTK-tól, 1500 néző előtt.
    Kell az a 400 millió, hogy ha mást nem is, de a nézőszámot meg tudják növelni, szervezett és főleg kötelező látogatásokkal.
    Nos ez van, eddig azt mondtuk, hogy mindenki egy kicsit esztergomi, most már inkább azt mondhatjuk, hogy Magyarország olyan, mint a magyar foci, BETEG, nagyon beteg, mert az elvakultak nem a gyógymódot keresik, hanem takargatják a bajt, ezzel pedig csak duzzad és burjánzik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. Segítséget kérnék!

    Ha valaki tuja a forrást, hol olvashatnám az EU felszólítását a rezsicsökkentésünk ellen, nagyon megköszönném!
    A Magyar Hírlap szerkesztősége hallgat, pedig többek közt abban jelent meg:
    http://magyarhirlap.hu/az-unio-most-a-rezsicsokkentes-ellen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  45. bojk
    Én már régen leszoktam a náci média olvasásáról, miért is kellene bizonygatni, hogy nincs igazuk???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. gets

    Viszont milliók olvassák és vállrándítva elmenni a hazugság mellett olyan, mintha egyetértenénk vele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. bojk
    Azt mindjárt az elején tisztázták – hogy a Tavares jelentés nem mostanában készült és egy szó nincs benne a rezsicsökkentésről.
    A MN lapnak annyi pénzért ezt kell nyomatnia – mint azt is, hogy mennyire vezet a Fidesz és akkor talán belenyugszanak az emberek, ha már vezet, akkor nem kell elmenni szavazni sem, mert úgy sem lehet leszavazni őket!
    Az ellenzéknek kellene azt nyomatnia, hogy több, mint 50 százalék kormányváltást akar és több, mint 40 százalék nem mondja meg kire fog szavazni!
    Mert ebben van a lényeg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos