NYÁRI SZÜNET II. 2013. június 2. vasárnap 19:03

NYÁRI SZÜNET

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy az Amerikai Népszava online kiadása június, július és augusztus hónapokban nyári szünetet tart.

A nyári szünet nem érinti a nyomtatott lapot, amely a szokásos módon jelenik meg.

A nyári szünet ideje alatt az online kiadás elérhető, olvasni és hozzászólni lehet, a frissítés azonban csak szórványos és esetleges lesz.

Köszönjük szíves megértésüket, minden kedves olvasónknak kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk! Találkozunk szeptemberben!

439 Reader’s Comments

 1. csakén

  Az ellenzéknek sok mindent meg kellene tanulnia.
  Például Bajnai Gárdistáinak jobban kéne tudni célozni paradicsommal.

 2. Bubuka!
  Két levelet küldtem e-mailon. Nem válaszoltál. Nem ért hozzád, vagy megváltozott a címed?

 3. Latyapatya
  Nem tudom. Nagyon sok olyan levél jön, amit alapból kitörlök, mert nem tudom, hogy ki írta és nem akarok vírust bekapni. Lehet, hogy bekerültél a különböző Pé…sz és mell növelő ajánlatok közé? Mert egyszerre mindkettőt növelhetek.:))))Bocsánat.Spam-nak minősítem és annyi. Írd meg légyszí újra és írd oda valahogy, hogy latyapatya, hogy már a megnyitás előtt lássam, hogy Te vagy. Köszi. Várom.

 4. A KSH legújabb adatai az Éhségmenetet igazolják….
  Képzeljük el, milyen lehet a valós adat….
  Olcsóbbat a drágábbal váltják ki (IMF-hitel), ezt kik ünneplik a kontárékkal együtt?
  Igen, erdélyi testvéreink – mert elfelejtik, hogy velük ezt tették, kifizették az adósságot úgy, hogy megnyúzták a népet, most ez itt történik velünk és ők tapsolnak ehhez!
  Akkor most megkérdezzük, kiknek a miniszterelnöke a vekkeres, akik előtt fényezi magát és tapsolnak hozzá, vagy azoknak akiket megnyúz, de a kintieknek ettől függetlenül dől a lé?! Gondolkoznak-e az erdélyiek?!
  Légből kapott hangulatkeltés:
  nem készülnek leváltani a tak. szöv. vezetőket…
  Hát persze, csak a feltételeket teremtik meg, hogy önként menjenek!

 5. Miért is van szükség a valóságban a devizahitelesek “megmentésére”?
  Nehezen emészthető, de igen érdekes cikk.
  .
  “Bár nagy valószínűség szerint politikailag is hasznot húzhat belőle a kormány, a lakáscélú devizahitelek forintosítása, illetve az IMF-előtörlesztés a jegybank gazdálkodására is nagyon komoly pozitív hatást gyakorol. A hitelprogram harmadik pillérének kudarca miatt erre Matolcsynak szüksége is van.”

  http://www.mfor.hu/cikkek/Orban_Matolcsynak_segit_a_devizahitelek_forintositasaval_es_az_elotorlesztessel.html

 6. Szenzor
  2013. július 30. kedd
  09:17
  Ez a mentés is a MANYUP megvédésével analóg, nem kell hinni a szekta egyetlen tagjának sem. :(((((((((((((((

 7. Eldugva bár, de van ilyen is a náciknál:
  http://mno.hu/migr_1834/helyreigazitas-422201

 8. gets
  2013. július 30. kedd 09:32
  Nem hiszek, csak beraktam érdekességnek.
  ÉN már lassan saját magamnak sem hiszek.

 9. Olvastam:
  Életveszélyes a Fidesz-székház! A sok hazugság lehet az oka!
  Repedezik a plafon!

 10. Fidesz meglátása szerint az előtörlesztés növeli az ország iránt a bizalmat!
  A jogbiztonság növelné, pl. úgy, hogy nem hoznak visszamenőleges törvényeket, nem sarcolnának, de pl. a magyar me. ne kívánja meg a szeme elé kerülő akármit , hogy majd törvényt rittyentve netán elvehesse!
  Valóban kontárok és útonállók – ugye Robin Hood is az volt, csak ő a szegényeknek adott, itt pedig először a gazdagokat lakatják jól!

 11. gets,
  Köszönöm! Ezek a linkek igazi segítséget jelentenek a tájékozódásban. Magamtól nem keresem fel, nem olvasom végig ezeket a portálokat, és gyanítom, hogy mások sem.
  Kérlek, folytasd, csináld rendszeresen, ha tudod.
  Kösz szépen még egyszer.

 12. Na végre, Kuncze egy félmondat erejéig méltóztatott megjegyezni,hogy:
  ..”.Kezd kibontakozni, hogyan fogják elcsalni a választásokat”
  .
  Na itt az indoka a bojkott ellenzéki formáció általi kihirdetésének.
  Ennél nagyobb választási kampány nincs, csak ügyesen kell csinálni.

 13. gets
  2013. július 30. kedd
  22:44
  Köszönöm. Nagyon jó, összefoglaló volt. Az a mondat tetszett, ha a gazdaság jól működik,akkor nincs gond a hitelek visszafizetésével. Azt nem is tudtam, hogy Róna Péter vetette fel a hibás termék fogalmat, múltkori riportjában, már azt mondta, hogy ezek nem is hitelek. Régen szimpatikus volt, de most egyre elvetemültebb dolgokat mond. Az ilyen kijelentéseivel hozzájárul a jogbiztonság(hol van az már?) tovább rombolásához.

 14. Csakén
  “kifizették az adósságot úgy, hogy megnyúzták a népet, most ez itt történik velünk és ők tapsolnak ehhez!”
  Erdély visszavág Trianonért.

 15. Óriási szenzáció, hogy ma három forinttal ócsóbbért tankolhatunk, igaz hogy 425 helyett csak 422 forintért és nem háromszázért -de mégis, nem kell a kormányra gondolni, hisz lement az üzemanyag ára.)))
  De holnaptól nem csak a kormányra, hanem a le és felmenőikre is gyakran fogunk gondolni a megemelkedett tranzakciós díjak miatt!
  A4mutyis után szabadon!
  Elit kórház közpénzből – nos, nincs mit háborogni, a 300 forintosok népe ezért adott 2/3-t, ill. nem érdekelte és nem szavazott, vagy nem jól látom?
  Az egészség ügy sok embert érint, de nem eleget, mint pl. a mnyp-i pénzek esete volt, mely 3 milliót érintett és abban sem volt akkora a felháborodás.
  Akiket érint az eü. helyzete, azok panasza nem jut el mindenkihez – pedig rémtörténetek vannak a környezetemben a komoly betegséggel küzdőktől, akiknek nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne emlékeztessem őket a vizitdíjra és a 2010-s választásra, csak sajnálkozom magunkon.

 16. bubu64
  Akkor ennyit a testvéri szeretetről, a nemzetről, a magyarságukról.
  Azer nem lett jó vége annak a népnyúzásnak – diktátorok simán nem mennek ki a hatalomból.
  Olvastam:
  Elsősorban ember vagyok, utána magyar. Ez így normális.
  Aki előbb magyar(kodó), az már nem biztos, hogy ember is kívánna lenni, macerás, egy halom gonddal jár, nem is olyan könnyű, mint csak magyarnak lenni.
  Egy embertelen rendszert, mely nemzeti és igen magyar – csak ilyen felfogással lehet elfogadni!

 17. Gets
  “Eldugva bár, de van ilyen is a náciknál”
  Valószínűleg bíróság kötelezte őket a helyreigazításra. Orbán ezt a technológiát alkalmazza 20 éve. Valakiről hazudnak nagy hanggal, a helyreigazítás eldugva, hogy senki ne lássa.

 18. Megint elértük a 300-as EUR/Ft árfolyamot:
  http://www.napi.hu/arfolyamok/devizaarfolyamok.html#1

 19. csakén
  2013. július 31. szerda
  09:36

  “Elsősorban ember vagyok, utána magyar. Ez így normális.”
  Teljesen igaz. Nekem mindegy lenne, ha hottentotta lennék, inkább ember szeretnék lenni. Erre mondta a jobber ismerős. Ez csak egy álhumanizmus.

 20. girbegurba
  2013. július 30. kedd
  15:44
  ++++++++++++++
  Köszi Gets.

 21. bubu64
  Igen, de a megosztottság, a totális lenézésünk, a napi hazugság az arcunkba, a beállításunk a világnak, hogy hülyének lehet nézni egy népet – lassan, de biztosan nem a pillangót fogja kihozni az emberekből, mert az embertelenségre valami megfelelő választ kéne adni.
  Kővel dobálnak meg naponta bennünket.

 22. Az a tegnapi interjú (és nem riport, könyörgöm!) az ATV-n Kuncze Gáborral az nem volt semmi. Miután Olgica percekig siránkozott azon, hogy az ellenzék hagyja, hogy a Párt tematizálja a médiát, mivel erőszakoskodott Kunczéval? Hogy kommentálja az eszement kisPárt gyalázkodását. Én biztosan keményebb lettem volna Kuncze helyében. Valahogyan így: Kedves szerkesztő-asszony! Nem vagyok hajlandó erre a szintre reagálni. Tessék szíves lenni ezeket a bornírt marhaságokat az elkövetőivel megtárgyalni. Pont. Persze, tudom, a fotelból könnyű a kibicnek…

 23. A KDNP, megméretett és könnyűnek találtatott – amortizálás, vak komondor, Plagizsolt, örömködés egy másik párt megszűnésén, tiszta emberbaráti megnyilvánulás, a 3 millió út szélén hagyása már betetőz mindent – ezért is mennek a levesbe és persze nem lóháton!
  Akik a Tízparancsolatból egyet sem tartanak be, azok csak hazudják, hogy keresztények! Ha félnék az Istent, nem nyomogatnák a gombot a fideszes jogfosztásokhoz!
  Hozzájárultak, hogy a templomokban korteskedés folyhasson, hogy az éhező gyerekek száma sokasodjon – elvehették a kiemelt csp-t az asztmás gyerekektől, hogy a rokkantakat visszavezessék a nem létező munka világába, szóval sorolhatnám napestig a bűneiket – mivel nem igazi hívők, tesznek rá, lényeg a megélhetésük.
  Szégyentelenek – Jézus kiűzné őket a templomokból, de legalább a zemberek!

 24. Olvastam, hogy a Győri ETO kapta az idény első pénzbüntetését, figyelmeztetést kapott a Videoton, a Pécs és a Ferencváros a szurkolók miatt!
  Ezek nem is a meccs miatt mennek – ezeknek nem stadionok kellenek, hanem dühöngők!
  Sokkal kevesebb pénzbe kerülne, nem kellene az iskoláktól, az egészségügytől elvonni pénzeket!
  Valakik már észhez térhetnének – hogy hova öntik azt a rengeteg pénzt!

 25. Csontvázkereső Régész Mihály megkezdte a tárgyalásokat a bankszövetséggel.
  Csak előtte pávatáncol egy ideig – mint amit az IMF munkatársaival tett.
  Nekem ilyenkor mindig a felcsúti dossziék jutnak az eszembe, mert gondolkodó, gerinces emberek ilyen mélyre nem süllyednének, nagyon csúnya dolgok lehetnek azokban a dossziékban!
  Korpa közé keveredtek és felfalják őket a disznók!
  Olvastam, hogy a Mezőkövesdi Takarékszövetkezetnél milliárdos csalás történt – ez a tak. szöv. viszont nem tagja az OTSZ-nek……

 26. Nem hiszek a szemeimnek!
  Feljelentés az orbáni sportállások miatt
  “Ér-e havi 15 perces tanács 670 ezer forintot?” címmel adott be írásbeli kérdést a legfőbb ügyésznek Molnár Csaba (Demokratikus Koalíció) az Index cikkére hivatkozva….”
  “…. Polt Péter azt írta, a kérdés bűncselekmény gyanújára utal….”

  http://nol.hu/belfold/feljelentes_az_orbani_sportallasok_miatt?ref=sso#

 27. Szenzor
  Grosics, Buzánszky, a Nemzet sportolói címen havi 500 ezer apanázst és a tanácsokért + 100 ezret kapnak – biztosan nem csak ők adnak tanácsokat.
  Megmondta a 3xbóvlis, van itt pénz – most pedig már jó kezekben is van!)))
  Akik rosszak voltak, mert többször is megbuktatták azoktól fosztogat, a többieknek pedig osztogat, Kerényi hogyan is fejezte ki magát? Nem tudom idézni pontosan, de valami emútnyócévről meg a következő hét szűk esztendőről nyilatkozott, gondolom kívülről fújja a NER-t meg a NYENYI-t és a többi ilyen nagy magyaros nemzeti összefogásról szóló dokumentumokat.)))

 28. Tisztelettel jelzem mindenkinek, hogy ’számkivetettségünk’ utolsó hónapja következik
  Ennél rosszabb soha ne legyen ezeken az oldalakon, és legalább ennyire tudjunk egymással kommunikálni.
  Bumburi és Csakén elvette a kenyeremet, úgyhogy nekem csak a kalács maradt!
  .

  Éjféltől indulna NYÁRI SZÜNET III. de a fent említett társaink már beindították, csatlakozzunk hozzájuk.

 29. gets
  2013. július 30. kedd
  12:32

  http://www.pestmegyei-hirhatar.hu/hir/kozrohejje-valt-magyar-foci
  A vizeseink viszont bizonyítanak – a focisták pedig aratnak, pedig inkább legelniük kellene,az több haszonnal járna!))))

 30. Véletlenül tud arról valaki, hogy az önkormányzati visszaélésekről alapítottak már blogot? Kérem segítségüket, amit előre is köszönök.


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók