Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szőke Feri: Veri-e az asszonyt Orbán? 2013. május 8. szerda 17:01

  • Hozzászólások(141)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Stílusparódia

Nem szívesen avatkoznánk bele senki magánügyeibe. De ez a felcsúti köcsög állandóan azt hazudja, hogy Magyarországot azért kritizálják Európában, mert “mi szeretjük a családot”. Verni. Ezt nem tette hozzá. Ha még a parlamentbe is jutott olyan derék keresztény-nemzeti fideszes, akinek asszonya időnként átesik a vak komondoron, akkor statisztikusok kiszámíthatják, hogy a reprezentáció ilyen fokán hány fideszes képmutató “keresztény” tahó veri a feleségét. Ha jól emlékszem, a Fidesz nem akarta a törvényben elismerni a családon belüli bántalmazást, hogy a komondoron átzuhanó nőknek ne legyen védelmük. A katolikus farizeusok azt akarták, hogy ha verés van, akkor azt ne családon belüli erőszaknak hívják, mert az rossz fényt vet a “szent” családra. Az nem baj, ha verik a nőket, csak ne derüljön ki, hogy a keresztény-nemzeti magyar családban veri a bunkó a feleségét, miután hazamegy a templomból, a meccsről és a kocsmából. Különben is,  fideszes álláspont szerint a nő tehet arról, ha verik, szülne több gyereket, mint a nyulak, arra való.

Ne menjünk nagyon messzire, tegye fel a kezét, aki nem hallotta még, hogy Orbán veri a feleségét. Sokféle pletyka kering mindenkiről. Nem biztos, hogy mindegyik igaz, de az jellemző, hogy kiről milyen hírek kapnak szárnyra. Bajnairól ilyen pletykák nincsenek, elég nehezen hinné el bárki is, hogy képes lenne ujjat emelni bárkire. De egy pálinkától felhígult agyú felcsúti bunkóból bárki kinézi, hogy lekeverjen néhány pofont az asszonynak. Az alkoholtól eldurvulnak a férfiak, és ha jól emlékszem, akkor ez a családszerető apa volt az, aki kormányalakítás utáni első lépései egyikeként engedélyezte az otthoni pálinkafőzést. Ami ott lecsepeg néhány helyen, az méreg. Amikor a zember elkezdi összeszerelni a maszek pálinkafőzőt, az asszony jobban teszi, ha csomagol.

Nem biztos, hogy veri Orbán a feleségét, de szerintem néhány pofonon már túl van az asszony. De ha valaki már látta fényképeken azt a szerencsétlen nőt, akkor látta a boldogtalanságot, a depressziót, a kilátástalanságot, a szomorúságot. Egy családon látszik, ha kiegyensúlyozott és boldog. Ilyen képet még nem láttunk az Orbán családról, ahol láthatóan a férj és apa egy erőszakos bunkó, aki zabál, mint egy disznó, és iszik, mint a kefekötő, akinek a családján látszik, hogy köze nincs hozzájuk, és egy szenvedő feleség tengődik mellette. Ne pofázzon a család szeretetéről, akinek ilyen boldogtalan a felesége, mert sérti azokat, akik valóban szerető családban élnek.

Az Európai Unió nem azért támadja az Orbán-rezsimet (és nem Magyarországot!), mert “szereti a családot”. Orbán nem szereti a családot, a sajátját sem, ez látszik rajta, a másokét még annyira sem. Orbán csak magát szereti. Európában sokkal jobban szeretik a családot azok az emberek, akiket hazug módon gyaláz. Európa azért támadja Orbánt, mert nem tartja be az Európai Unióval kötött megállapodásokat, felszámolta a jogállamot, pontosan olyan sorsba kényszerítette Magyarország polgárait, mint a saját családját. Egy ember nem tud más lenni a családjában és a munkájában. Amilyen a családjában, olyan a munkájában, és fordítva.

Orbán ahogy máskor az antiszemita érzelmekre, most a homofóbiára játszik, amikor kimondatlanul azt akarja érzékeltetni, hogy a ” szekularizált” Európa melegaktivistái vannak a bírálatok mögött. Azt sugallja, hogy a buzik fogtak össze Magyarország ellen, mert a gagyi alaptörvénye kizárja a melegházasságot. Azt hiszi, hogy az a családvédelem, ha nem házasodhatnak a melegek? A “szekularizáció” az oka? Az a baj, hogy nem a vén papok mondják meg a Vatikánból, ki mit csinálhat az ágyában és mit nem? A legtöbb buzi, ahogyan ti szeretitek mondani, köztetek és a római katolikus egyházban van. Ha éppen kíváncsi vagy rájuk, ott keresd őket. Szerény meglátásom szerint Semjén barátodnál kezdheted a kutakodást, akiért ránézésre nem adnék egy petákot, hogy nem bujdosó buzeráns. Az Európai Parlament legnagyobb pillanata volt, amikor a képmutató Áder kikérte a nők nevében, hogy Szájer feleségét azért kritizálják, mert Szájer a férje. Egy hozzászóló azt mondta, mint egy látnok, ha Szájernek férfi felesége lenne, akkor is összeférhetetlen lenne, hogy a bíróság vezetője legyen.

Te nem a családot véded, hanem a képmutatást. Elítéled a buzikat, aztán köztetek van a legtöbb. A különbség az, hogy a liberális melegek vállalják, és emberi módra élnek együtt, a ti buzijaitok pedig tagadják, és “keresztény” mázt erőltetnek magukra. Képmutató papok akarják megmondani, milyen legyen a család, miközben nem élnek családban, hanem vagy a házvezetőnőt kefélgetik titokban (ez a jobbik eset), vagy eljárnak kurvákhoz, vagy a szemináriumban bevált paptársat kezelgetik, legrosszabb esetben pedig gyerekeket molesztálnak. Ezek a papok beszélnek családról, és akarják megmondani, ki hogyan éljen. A katolikus egyház beteges viszonya a szexualitáshoz a nők millióit tette tönkre, mert azt hazudják Szűz Máriáról, hogy szűz maradt a szülés után is, miközben Jézus megszületése után Józseftől még volt egy csomó gyereke. Normális egészséges zsidó nő volt, akiből a szoknyás buzeráns papok szűzkultuszt csináltak. Emiatt sok a frigid nő, akik bűntudattal élnek házaséletet. A katolikus egyház kitalálta, hogy csak gyereknemzés céljából lehet házaséletet élni. Ennél családellenesebb pusztítás nincs. Nem a buzik veszélyeztetik a családokat, hanem a kiéhezett papok, akik ráadásul bűntudatot építenek szerencsétlen asszonyokban, de azért elcsábítják őket. A melegek akkor is melegek maradnak, ha neked nem tetszik, és egymással foglalkoznak, nem a családokat rombolják. Szemben veled, aki ellehetetleníted a családok életét.

Mert a családot el is kell tartani. A családi béke egyik alapja a nyugodt élet, az egzisztenciális biztonság. Ti mindent elloptok magatoknak, a többi meg dögöljön meg. Hány ember egzisztenciáját tettétek tönkre? Hogy csak a legfrissebb példánál maradjunk, azoknak a családjával mi lesz, te lótetű, akiknek a trafikjait elvettétek, einstandoltátok, és a csókosaitoknak adtátok. Mocskos bűnözők vagytok, akik tönkre teszik az országot, elveszitek az emberek megélhetését. Ha elveszíti a munkáját, akkor éhen dögölhet, vagy mehet csicskásnak valamelyik fideszes gazembernek. Elvettétek és elvertétek az emberek nyugdíját, nem fogtok tudni nyugdíjat fizetni. Az lett az érdeketek, hogy ez a korosztály minél előbb dögöljön meg. Erre vállaljanak még több gyereket? Ki mered nyitni a pofádat, és ki mered ejteni a család nevét, amikor az ország felében szétszakadtak a családok miattad? Először azért, mert lekommunistáztattad a család egyik felét a másikkal, most pedig azért, mert a családok egyik fele külföldre kényszerült, a másik fele pedig otthon nézegeti a fényképeiket. Te vagy a legcsaládellenesebb, akit valaha a föld hordott a hátán.

Mi közöd hozzá, hogy kinek hány gyereke van? Mi közöd hozzá, hogy vállal-e még egyet vagy nem? Nem az államnak gyártja a gyereket, hogy neked legyen közmunkásod. Te beszélsz családról? Éppen ideje lenne, ha Európa felemelné végre a szavát a magyar családokért, de egyelőre azzal foglalkoznak, hogy milyen klerikál-fasiszta antiszemita diktatúrát építettél ki Európa közepén. Már mindenki azt mondja, hogy egy piti mocskos csaló, antiszemita hazudozó vagy. Hazug disznó, aki becsapod a szerencsétlen embereket, akiket elzársz az információtól, elbutítod ezt a népet. Megutáltatod velük azokat, akik ennek az országnak a javát akarják, és őket védenék meg az ilyen szélhámos fasiszta striciktől, mint te. Tudod, mit fognak ezek csinálni veled, ha rájönnek, hogy mit csináltál velük?

A legszemetebb módon hazudsz. A tudásról beszélsz, amikor egyes egyetemeken a professzoroknak önként el kell menniük egy hónap fizetetlen szabadságra. Ez egyhavi fizetésmegvonást jelent. Egy hónapig mit ad a tanár a családjának, te családvédő verőlegény? Azt mondod, új kutatóközpontokat hoztok létre. Lefordítsam? Valakinek megtetszettek a vári ingatlanok, ahol a levéltári és egyéb történész papírmolyok tanyáznak. Azon is loptok valamit, hogy építetek nekik másik épületet, és utána lenyúljátok a vári ingatlanokat. Mindehhez a tudományról és a magyar észről handabandázol. Tudod, hogyan végzed? Láttad te már a magyarokat, mit műveltek 56-ban? Ha így folytatod, kisfiam, téged a szél fog lóbálni a körúton.

Nem egyedül. Idézet egy friss hírből: “Lázár János a Philip Morrist látja a politikai lejárató kampány hátterében, és tagadja, hogy fideszes kötődésűek lennének a koncesszió nyertesei.” Tudod, mit mondanak erre, akik olvassák? Belehazudsz a pofánkba? Belekeveritek megint Brüsszelt és természetesen egy külföldi céget, hogy őket utálják az emberek? Ti loptok és utána a népharagot másokra irányítjátok? Nem félsz, te hazudozó strici? Egyszer ezt mind számonkérik rajtad.

Ezeket nevelte ki Orbán, aki hazudik minden levegővétellel. Ne hazudozz itt a családról. Elő az igazsággal. Mondd meg őszintén: hányszor tángáltad el az asszonyt, te nemzeti tetű?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (161 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +263 ( 299 szavazatból)
Szőke Feri: Veri-e az asszonyt Orbán?, 4.7 out of 5 based on 161 ratings

  • Hozzászólások(141)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

141 Reader’s Comments

  1. Én úgy vettem észre, hogy túlmenően mindazon ami itt Orbánról a cikkben igen helyesen le van írva, ő alapvetően egy perverz szadista.
    .
    Mindig is az volt és szerintem szexuálisan sem egészséges, valamilyenfajta elfojtott szexuális aberrációval küzd, de ezek a vonások rejtve maradtak amíg a kétharmadot meg nem szerezte.
    .
    Azóta teljes lefolyású. Most már exhibicionista lett, és kéjes örömmel kérkedik rútságával, mindenkit magához hasonlóvá akar tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (45 szavazatból)
  2. Ez a stílus inkább a MH oldalára való! Én is hajlamos vagyok elragadtatni magam (illetve betyárosan könnyelműen billentyűzete ragadni), de másnapra kialszom magam.

    http://vizallasjelentes.blogspot.hu/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -17 (35 szavazatból)
  3. “…ha olvashatná a Marinéni ott valahol a Nyir-pusztán biztos villát ragadna megsem álna felcsutig…”
    .
    - Azt nem tudom, Mari néni mit tenne, de azt igen, hogy a fitymesz- banda, élén az orkvezérrel egyszerűen nem tud olyan aljas mocsokságot művelni, hogy népszerűségük ne lenne töretlen.
    .
    Jelenleg is 2/3 fölött jutnának a szemétgyűjtőbe (Mordor parlamentje). Ezt az állatot, az orKbánt a magyar többség helyezte maga fölé, és tartja ott jelenleg is, függetlenül, mit művel.
    .
    Így aztán, akik azt hiszik, orKbánék le lesznek döfve, fel lesznek lógatva (ahogy kéne), stb, az téved. Továbbra is tombolnak a sz…rhegyen, amit valaha Magyarországnak neveztek valahol valakik.
    .
    Aki tud, szerintem meneküljön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (33 szavazatból)
  4. fitymesz- banda, élén az orkvezérrel egyszerűen nem tud olyan aljas mocsokságot művelni, hogy népszerűségük ne lenne töretlen.
    Igazad van Eldrad. Szerintem a Nep is ilyen, tulnyomo reszben.
    Ez az oka hogy a magunkfajtat szeressuk.” Penz szamolva asszony verve jo ” mondja a bunko magyar.
    A rendes magyarnak meg a legdragabb kincse a felesege !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (35 szavazatból)
  5. Tegyük élhetővé !

    Remek írás, nem Szőke Feris stílusban. A lényege az, hogy egy ország morálját rombolta le ez a bűnöző, amiért bíróság előtt kell elszámolnia élve vagy halva.
    Vádat megtoldom annyival, hogy az antiszemitizmust is erősítették szándékosan.*
    Hozzáteszem azt is , hogy mára már fogságban tartja Magyarországot gazdaságilag , politikailag , alvilágilag . Zsarolással nőt nagyra, a fideszt a bűn tartja össze, nem léphetnek ki belőle, mert rögtön előveszik a lejárató dokumentumokat orban fiókjából.
    Valószinűnek tartom, hogy ügynök listák ismerete hízlalta nagyra a 7%-os fiatal demokratákat.
    .
    Magyarországnak saját lábára kell állnia , ezeket le kell váltani, mert ez nem vezet semmi jóra. Katarzis kell az országnak, hogy jó szándékú ,szorgos, kitartó robbottal járó építő munka következhessen, erkölcsi megtísztulással.

    Ezért javaslom, hogy orban birósági tárgyalása előtt , végre meg tudja hallgatni választóit is, akikre sohasem hallgatott, de jól meg tudta őket vezetni.
    Tartsunk tehát miniszterelnöki fogadóórát, ahova minden magyar állampolgár bejelentkezhet.
    Legyünk stílusosak, mini.elnök tarhassa hazai pályán, a Nádorfehérvári teremben, vagy a budai vár kedvenc termében.
    Kapjanak az állampolgárok egyenként 5-10 perc meghallgatási időt ! Először az erős fizikumú férfiakat engedném be a terembe, hogy négyszemközt tehessék fel kérdéseiket.
    Minden 20. állampolgár után megkérdezném a teremből kijövőt, nem fáradt-e még a miniszterelnök. Ha elfáradt, akkor már beengedném a síró asszonyokat és a remegő bácsikat is.
    Ha ennek a fogadóórának sikere lenne, akkor polgármesteri szinten megismételném Hódmezővásárhelyen, Debrecenben, az V.kerületben, Kövér László panel-proli meghallgatást kezdeményezhetne önként , stb….

    .
    Ne feledjük azt sem, hogy szélesek, nyergesek, simicskák állnak mögöttük bűnben összeforrva. Vagyonukat nem látom hogy elég hatékonyan pörgetik itthon, hatalmas vagyonokat összpontosítanak és nem látszik a magyar gazdaság állapotán , hogy mennyire nemzeti. Hogy ők magyar vállalkozók lennének.Hogy ők magyar hazaffyak lennének. Hogy ők jó vállalkozók lennének. Biztos , hogy náluk van a legjobb helye a nemzeti vagyonak, a termelő tőkének ?

    .
    Azt lenne jó elérni, hogy magyarok összetartsanak. Ha valakinek természeti vagy gazdasági kincs van a kezében, akkor felelősen kezelje azt.
    A korrupció, a csalás , a túl gyorsan, túl könnyen , túl piszkosul keresett pénz pedig csak ide vezet. Nagatív emelkedés, negatív erkölcs.
    .
    Váltsunk rendszert !!
    .
    * gensztervátásig én nem találkoztam zsidó kérdéssel, először futólag hallottam Csúrkától. tehetségtelenek bűnszövetkezete mi mást adhat a szegény, kirabolt népnek ? az antiszemitizmus ingyen van

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (40 szavazatból)
  6. Egyik válaszási veresége után orbánc kékre-zöldre verte Lévai Anikót, az irodája berendezéséből pedig aprófát csinált.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  7. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    “Rossznyelvek” szerint a Vezér is verte a feleségét, ami borzasztóan kellemetlen a fid SS számára. A hír nem új, úgy 10 éves is lehet, de még korábbról is akadnak tanúk…
    .
    Elképzelhető, hogy őfelsége például nem bírta elviselni a 2002-es bukást, ami akkoriban meg is látszott rajta, amikor nem kezelésen volt éppen, beült a Parlamentbe és – “mint a durcás kisgyerek, kinek elvették a játékát” – ott ült duzzogva a padsorok között magába roskadva… Nem kizárható ennek a több irányból és korábbról is hallható szóbeszédnek a valódi alapja… Végülis, ahonnan Ő jött, ott az ilyen családi perpatvar – nem csak az ő családjában – természetesnek számított. Nehéz a társadalomból, a családból magunkra vett rossz szokásoktól megszabadulni. Akit vertek gyerekkorában, az maga is “verős” lesz később… Az végső probléma megoldásaként csak az erőszakban fog hinni, származzék a kiváltó körülmény a családból, vagy a társadalom más területéről, valamiféle erőszakra, például a sajátjai körében verésre, a széles társadalmi körben, hatalom birtokában az alotmányosság lerombolására van szüksége, hogy megmutassa ki az úr a házban.
    Amikor a pápánál jártak, akkor is valami ilyesmi jutott eszembe a fekete fátyolban megjelent Anikó asszony láttán, hogy különben miért is kell egy eredetileg szép arcú feleségnek már előre gyászfátyolt öltenie, ha nem azért mert például valami takargatni való van az arcán…
    Nade most, hogy egymás után derülnek ki a “konzervatív” politikusaikról, hogy az erőszak náluk, akár a házi pálinka, úgy a családon belüli erőszak is egy szép hagyomány része, és a reflektor fénye egyre inkább a vezető komédiás viselt dolgai felé közeledik, istenments még kiderülhetnek a korábban viselt dolgai, így a családi erőszak területén is elért eredményei…
    Ezt a luxust – ti. a kiszivárogtatás luxusát – azonban még egy fid SS típusú, a hagyományokra építő nemzeti – a családtagok, az magánügy – párt sem engedheti meg magának. …És ez annak ellenére így van, hogy a szavazóik nagy tömegei között nyüzsögnek a pártelnökhöz hasonló keményöklű, mokány legények és alávetett honleányok, akik többek közt, éppen ezt az erőszakos mentalitást becsülik Orbaniniban, “hisz ő is csak olyan egyszerű, mint mi vagyunk” felkiáltással. Utóbbi indokuk teljesen igaz…

    .
    .
    Még csak egy megjegyzés.
    A nagy előd és példakép szerelmi életében is volt egy jelentős állomás, egy fiatalkorú unokahug, aki szerelmes volt az akkor még korántsem vezéri pálcát viselő Hitlerbe. A kisleány a nagy szerelem közepette, egyszercsak öngyilkos lett. Ám Eva Braun és a Füher kapcsolata is maga volt a hétpecsétes titokzatosság a III.Birodalomban > házasságot is csak a közös öngyilkosságukat megelőzően kötöttek az akkora már az ő jóvoltából rommá lőtt Berlin poklában…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  8. Gratulálok az átfogó IGAZSÁGGYÜJTEMÉNYHEZ ! Ezzel az írással akkor sem tudnék vitatkozni ha akarnék ! Bárki tollából született is ez egy utolsó betűjéig igaz írás !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (34 szavazatból)
  9. Aki nálam jobban utálja a Fideszt, és Orbánt, az festi magát!
    DE!
    Ez a cikk szerintem, nem méltó a népszavához.
    Minden alapot nélkülöző vádaskodása, miszerint biztosan veri Orbán az asszonyt, nem helyén való, mert megint az lesz, hogy már nincs mibe belekötni, és támadja az ellenzék Orbán gyerekeit, és feleségét, akár stilusparódia a cikk vagy sem.
    Orbán egy egoista, ellentmondást nem tűrő diktátor, de nem hiszem hogy bántalmazná a családját, de ha mégis, erre nincs bizonyíték. Semmit sem szeretnék jobban, mint hogy kiderüljön, valóban bántalmazza őket, (nem annak örülnék hogy bántja őket, hanem hogy kiderülne) ha mással nem,ezzel talán el lehetne távolítani. Amíg ezekről nincs konkrét bizonyíték, addig felejtsük már el az asszonyt, és a gyerekeket. Miért nem próbálnak fogást találni, az apján, testvérén, mert olyan természetvédelmi mocsarakat csapolnak le, ami védelem alatt áll, de nekik van rá engedélye.
    Szerintem van más támadási felület is a családján kívül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (31 szavazatból)
  10. Győző!
    Ne a fejét verd annak a szerencsétlen kölyöknek, mert hülye marad!
    (De lehetett annak a Győzőnek beszélni?)

    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  11. szép volt. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  12. Ruzsai Ágnea.
    MUSZÁJ!!!!
    Ha nekik szabad pocskondirozni,hazaárulozni,rablóbandázni,a másik oldalon lévőket,akkor miért ne lenne szabad az ott lévőknek is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  13. katalin42
    2013. május 9. csütörtök
    08:50
    A szatíra, tényleg kemény műfaj, de ez nem az, és akármilyen poén akar lenni, az elvakult Fidesz rajongók sem fogják annak látni, hanem frontális támadásnak, és a fagyi vissza fog nyalni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (14 szavazatból)
  14. Ez nem szatira , ez maga a való élet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  15. hamond
    2013.május 9.
    csütörtök
    09:06
    Szerintem azért szatirikus az írás, mert az erős stiláris (nyelvezeti) és tartalmi túlzásokkal – Szőke Feri szájába adva hitelesebbnek tűnik – fejezi ki a mondanivalót.
    Eléggé bizonytalan,hány Fidesz-rajongó olvassa az AN-t igy nem látok túl nagy veszélyt a fagyi visszanyalására. Egyébként ha valaki ezt venné figyelembe az AN-nél, nem is lenne érdemes olvasni, lehetne mindjárt a MN -nél maradni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  16. Rendkívül népszerű lett az Amerikai Népszava. Sokan keresnek rá a nemzeti együttműködés rendszerén belül. Nyomják a mínuszokat ezerrel. Össznemzeti elfoglaltság. Remélem, el is olvassák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  17. “…Magyarországnak saját lábára kell állnia , ezeket le kell váltani, mert ez nem vezet semmi jóra. Katarzis kell az országnak…”
    .
    - OK, akkor még egyszer.
    .
    Nem fogja “magyarország ” (most már: Mordot, vagy orKbánisztán) leváltani ezt a retek, mocsok bandát, mivel “magyarország” népe tette ezeket az állatokat maga fölé, és tartja ott a mai napig. És fogja is ott tartani.
    .
    Miért?
    .
    Ezt nem tudom most leírni, mivel ennek a részletes kielemzése minimum 3 oldal terjedelmű cikk megírását igényelné, erre pedig most nincs időm. Lényeg, hogy beteg a többségi nép, nagyon beteg. Mentálisan, és fizikálisan is; az ilyen nép pedig egy orKbán- féle mocskot nem csak hogy kitermelhet, de KI IS TERMELI, törvényszerűen.
    .
    Több példa is volt már a történelemben hasonlóra.
    .
    Katarzis pedig volt már több is az utóbbi 100 évben, most is van. Mindig hasonló ótvar mocskok miatt, mint orKbánék, de mindig ugyanaz volt a végkövetkeztetés: a Zidegenek, a Tőke, a Nyugat, meg a Zsidókok, és a “ránk rontók” tehetnek mindenről. Namost, ilyen felfogással legfeljebb visszafele lehet menni a fára, de nem előre a fejlődés útján.
    .
    És most az átlagember éppen visszafele igyekszik a fára, ahonnan már lejöttünk pedig vagy 3 millió éve.
    .
    Hack Péter elmagyaráz pár dolgot erről:
    .
    http://atv.hu/belfold/20130508_hack_peter
    .
    A 10. perctől érinti ezt a dolgot, figyeljétek.
    .
    Szóval, aki valamiféle “orkbán, takarodjban, leváltásban, elkergetésben, ébredésben, mittudoménmiben reménykedik, az vagy nem érti, mi van, vagy nem akarja megérteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  18. katalin42
    2013. május 9. csütörtök
    10:10
    Úgy olvasom, te még mindig nem érted a dolgot, ha rólad írnék egy ilyen szatirikus szösszenetet, te is támadásnak vennéd, és ne süllyedjünk már le a szőke Feri szintjére, még poénból sem.
    Egyebek mellett, óriásit tévedsz abban hogy, “Eléggé bizonytalan,hány Fidesz-rajongó olvassa az AN-t”
    Többen mint gondolnád, és jönnek a szöveggel, hogy- “Viktoron nem talál az ellenzék fogást, mert mindent a jogszabályok, és a családok érdekében tesz, ezért támadják a családját”- szöveggel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  19. Valami mégiscsak elkerülte a figyelmemet! nem értem által idézett mondatok nincsenek ebben a cikkben! Azonkívül: akár Szőke Feri stilusában, akár hogyan, sajnos a tartalom igaz, ebben tévedtem, belátom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  20. hamond
    2013 május 9.
    csütörtök
    10:59
    Abban igazad van, tévedtem, hogy a tartalom a szélsőjobb véleménye lenne (lehet, hogy azé is) Neml l átok támadást Orbán családja ellen, az, hogy ő esetleg veri a feleségét, az nem a családját minősíti, nem a családját támadja.
    A fideszes olvasók miatt – akik akár mit írsz is, megtalálják a módját a kiforgatásnak és azonnal karaktergyilkolni kezdenek – most azt várjuk az AN-től, fogja be a száját? Akkor meg arról kezdenének el ócska szövegeket gyártani, ismerjük őket! Én ezt egy jó cikknek tartom, ha jól meggondolom, a szatírikust vissza is vonhatom, erős paródia, ez elég. Én hozzá vagyok szokva Bartus cikkeihez, nekem nem nehéz a goromba szavak mögött a tájékoztató, informáló szándékot meglátni(most nem fényezni akarom magam)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  21. Kedves Tisztelthölgyeimésuram!

    “Akit vertek gyerekkorában, az maga is “verős” lesz később.” Na ez nem 100%-ban van így. Ez egy tévhit, mely az Ön tájékozatlanságát tükrözi és az országét.
    Nos ha ez így is lenne, akkor talán azoknak az áldozatoknak meg kéne szűnniük,
    hogy később ne okozzanak problémát? Szabadságjog megvonás. Ki Ön hogy ítélkezzen mások felett? Meg az hogy OV milyen, hát … Tessék elzavarni nem pedig itt rinyálni, meg osztani az észt. Tudhatja a magyar genetikusan hülye. LOL NaNE.hu olvassa és a jogi eseteket is. Azt lehet szidni. Ebből is látni fogom ,hogy milyen a magyar. XXD.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  22. Figyeljetek már ide…
    .
    “…napokon belül két cikkben is Orbán családjával foglalkozott,..”
    .
    - Mégis, mit gondoltok, miért?
    .
    Talán mert orKbán egész hordája nyíltan benne van az ország szétrablásában, kifosztásában? Vagy, mert elsőszámú haszonélvezői az orkbáni, eszeveszett korrupciónak?
    .
    Hogy leírják, miféle kedvezményekben kezdenek részesülni orKbán fattyai, az nem a családot ért támadás, hanem tényközlés az újabb alpári disznóságokról. Hogy orKbánrákhel még a pofáját is jártatja, HIVATALOS (???) KÖZLEMÉNYBEN, olyan tipikus, “aznemisúgyvan” jelleggel, az meg külön rátesz egy lapáttal – és bizonyítja, hogy tudatosan használja ki az orKbáni korrupciót.
    .
    Akkor meg hadd támadjuk már ezt az újabb rabló xarházit is, függetlenül korára, nemére, származására, mittudoménmilyére, OK?
    .
    Szóval, hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy orKbán családja nem is tehet semmiről, miközben a maffia fő vezérei és/ vagy haszonélvezői… az erőszakos, alpári, bunkó állat orKbán fatertól kezdve orKnén át a kölkökig.
    .
    Aki ezekre azt mondja, hogy ártatlanok, az vagy hazudik, vagy nem tudja, miit beszél.
    .
    A stílusról:
    .
    - Ezek a “szőkeferis” írások szatírák, azok egyik műfaji sajátossága pedig, hogy engedik a helyzethez illő durvább nyelvezetet is, anélkül, hogy a szerzőt le kellene bunkózni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  23. Eldrad
    2013.május 9.
    csütörtök
    13:40
    Igazság szerint nagyon nem tetszik nekem, de kénytelen vagyok igazat adni Neked! Normális esetben meg kell kímélni a családot közszereplők esetében is, ez viszont már nem normális eset. S mint előbb már írtam: a leányka választókorú, nem mint Gyurcsány négy kiskorú gyereke, akik a nappaliban ülve hallgatták a csőcselék gyilkos hőzöngését a házuk előtt.
    Végre valaki megértette a nyelvezet szatírikus (vagy erősen paródikus) voltát is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  24. Itt egy kép a betegről. megkapta az utasítást, szorosan zárja a száját akkor elvileg bennmarad a nyelve, de már ez sem segít.

    http://m.cdn.blog.hu/eg/egyenlito/image/2010_12/Orban_Viktor_Fidesz_elnok_miniszterelnok_parlament_beteg.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  25. Kíváncsi lennék, hogy a mínuszok amiket nagy sebességgel begyűjtök vajon a nagybeteg Orbánt értékelik, vagy az én hszemet, hogy mertem az ő valós arcát mutató linket megadni.
    Nos érdekes lenne ha a mínuszolók nyilatkoznának, két lehetséges választ tudok elképzelni;

    az egyik, hogy igen valóban mínuszt érdemel Orbán az a szánalmas, egyértelműen fogyatékos nagyra nőtt gyp-s gyerek aki a képen látható, vagy, hogy ejnye-bejnye, igaz ugyan, hogy a kép valós és megint jobb helyen és jobb társaságban tört ki belőle a majom, de akkor sem szabad a kedves vezért megfricskázni és az ilyen képet kitenni mert azért mínusz jár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  26. Azoknak, akiknek véleménye szerint nincs közünk ahhoz, hogy orbán veri orbánnét:

    De igen, van közünk! Ha másért nem ,akkor azért, mert induljunk ki abból, hogy van olyan, hogy személyes példamutatás. Az ország egyik első emberéről, akit sokan istenítenek, még többen vesznek példát. Vagy szeretnének példát venni. Ha ilyen példát mutat, – márpedig ilyet mutat – akkor bizony az erőszak lesz elfogadott az országban élők jó részének. Az én gyerekem ne mondja soha, ne mutogasson másra, hogy ” de hát ő is……..!” Sokan vagyunk ezzel így, hogy másképp neveljük a gyerekeinket, mint ahogy ezt látjuk azoktól, akik mást sem csinálnak, csak vizet prédikálnak és bort isznak.
    Igenis tudja meg a világ, hogy milyen lények ezek! És a mellékelt példa mutatja, hogy az ivadék hozza magával az otthon látottakat. Akár fiú, akár lány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  27. Olvtársak
    .
    Magánemberként veri!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. eagle
    2013.május 9.
    csütörtök
    15:32
    Már napok óta -talán régebben is, én akkor vettem észre – minuszol(nak) valaki(k), többnyire értelem nélkül. Vírusnak is lehet őket tekinteni, bár nem olyan kártékonyak, csak hülyék. Tenni viszont nem lehet semmit, majd elmúlik ez is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. eagle
    még annyit, bár sokszor szívesen olvasom bejegyzéseidet, erre most mínuszt nyomtam. Szerintem mindannyiunkról van valahol olyan kép, amelyiken gyp-s gyereknek nézünk ki.
    Nem csak itt, sehol sem tetszik, ha emberek külsejét teszik nevetségessé, amiről nem tehetnek. Van ezen a palin mit kritizálni, mindegy, hogyan néz ki egy Snappschuß-on. Én mindenesetre megindokoltam -like-omat, remélem díjjazod! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  30. Szenzor@ a pap meg magánemberként pedofil, ugye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  31. Az írás jó. Majdnem minden szava igaz.
    Egyetlen hiba a kérdőjel a cím végén.
    Ez közismert tény, hogy az elbukott 2002-es választás után úgy elverte ez az elmebeteg a feleségét, hogy az elvetélt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  32. gigi60
    Egyetértünk, de nagyon!
    De lehet egy pap magánember? Hát persze!
    És innen kezdve mindent szabad. És mindenkinek!
    Nem lehetne, hogy az ellenzéki pártvezetőink mint magánemberkék, csinálnának is valamit?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  33. katalin42!
    Erről a betegagyú diktátorról csak a photoshopos képek mutatnak emberi ábrázatot. Az összes eredeti felvételen lerí, hogy egy idióta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  34. Újabb nőverési ügy a Fideszben – Hangfelvétel bizonyítja a bántalmazást
    Titokban hangfelvételt készített a közte és Daher Pierre, az edelényi Koch Róbert Kórház igazgató főorvosa, fideszes Borsod-Abaúj-Zemplén megyei országgyűlési képviselő közötti márciusi találkozásról Czipfel Tiborné, aki a szóváltással végződő eset után bántalmazás miatt feljelentette az igazgatót. Az asszony az MTI-nek szerdán elmondta: a felvétel is bizonyítja, hogy a képviselő állításával ellentétben ő higgadtan és udvariasan kezdte a beszélgetést.

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=644102&referer_id=toplist

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. Eldrad
    2013. május 9. csütörtök
    13:40

    oligarcha- fattyak

    http://nol.hu/belfold/20130219-tiborczra_panaszkodnak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  36. pár évvel ezelőtt, nem is olyan régen, az orbáni-fideSSes fogatlan, részeg csőcselék ott ordított Gyurcsány háza előtt, pár méterre a nyitott ablaktól: “Dunába veletek!”, meg lóbálták neki a kötelet is.
    mert így volt.
    orkbán meg ki se mer lépni a házából a pitbulljai nélkül

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  37. Pulcsi
    2013.május 9.
    csütörtök
    16:33
    Ez nekem uj, feltételesen bele is teszem a róla alkotott kép mozaikjai közé. Tényleg, még tud rontani az amúgy is ocsmány képen!
    Amit a photoshopos képekről írsz, nem egészen stimmel. Minden képen látszik, hogy valami nem stimmel nála, de nem úgy, mint az eagle által feltett képen. Ebben maradok álláspontomon, ami Téged valószinüleg nem zavar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Tegyük élhetővé !
    2013. május 9. csütörtök
    05:48
    .
    Azt írod: „egy ország morálját rombolta le ez a bűnöző, amiért bíróság előtt kell elszámolnia élve vagy halva.”
    .
    Azért ehhez egy Orbán talán kevés. Az biztos, hogy nem épített, hanem rombolt az ország erkölcsi állapotán. De talán leginkább az áll, hogy gátlástalanul élt az ország amúgy is romos erkölcsi állapota miatt elkövethető, bármekkora aljaskodások lehetőségével. Mert 1.: neki(k)ebből származott a legnagyobb haszna (hasznuk), és 2.: ebbe az irányba haladva érezhette a legkisebb ellenállást.
    .
    Katarzis: ez egy nagyon individuális lelki esemény. Ha közösségben kapják meg a jelen levők, bennük, az ő katarzisuk akkor is egyéni. Mert csak a külső kiváltó ingerek a közösek, a következmény már mindenkinek a magáé. Úgy, hogy komplikáltabb közösségi folytatás erre nem alapozható. Ilyen nem ismer a történelem, és ez törvényszerű. „A hála nem politikai kategória” (ismerős?) A katarzis sem.
    .
    Az, hogy Orbán veri-e a feleségét, az akár magánügy is maradhatott volna. (Most tegyük félre a személyes ízlésünket.) Ehhez elég lett volna mindössze annyi, hogy a miniszterelnök a széles tömegek által is elismerten ÉS TAPASZTALHATÓAN eredményesen, konstruktív, átlátható, erkölcsileg is jóváhagyható, értékközpontú, stb…, módon, szóval államférfiúi formátumban, a rá bízott közösséget felemelő módon vezesse az országot. Erre megkapta a lehetőséget. De ehelyett egy göcsörtös lelkületű, gyűlölködő, erőszakra és lerohanásra építő, fanatikus akarnok rablóvezért mutatott be. Ő provokálta ki, hogy a miniszterelnöki és a magánemberi defektjei között felfedezzék azt az összefüggést, amely által a legegyszerűbben vezethető vissza mindkét szférában mutatott abnormalitása ugyanarra a néhány alapvonásra. Ő tett arról, hogy a politikusi működésének értelmezése során támaszkodjunk a családi életében is bizonyított betegségeire. Röviden: ő tette mindezt közüggyé.
    .
    Orbán párválasztásában bizonyosan főszerepe volt abban, hogy (helyesen) megérezte: a választottját tudni fogja majd megfelelő hatókörű bábként a saját játszmáiban használni, eszközzé tenni. (És? Nem igaza lett? Anikó asszony talán önállósította magát? – és a férje köpönyege alól előbújva, majd szuverén tényezővé válva, továbbá a helyzeti előnyeivel élve, talán eltakarította? Ha erre képes lenne, nem válhatott volna Orbvánnévá.) Tehát e tekintetben (is) egyet kell értenem Eldrad minden ide vonatkozó szavával – ugye megengeded a hivatkozást-.
    .
    Az ország saját lábra állásáról is lehetne reális meglátásokat összegyűjteni. Elvileg nem lenne kizárt – nincs olyan helyzet, amelyhez ne lehetne konstruálni olyan politikusi profilt, amely legalább fékezi, vagy megállítja a lecsúszást. De ne fantáziáljunk.
    Majd itt, vagy más cikkek után összeszedhetnénk, csak úgy passzióból, hogy mit kéne, már csak nagyon véresen primer taktikai okokból is átvenni annak az erőnek, amely majd valamikor(!) leváltja Orbánt. Enélkül nem fog menni.
    .
    Én talán ennek jegyében írtam mostanában, hogy szeretnék látni egy olyan politikai irányt, amelynek képviselői semmiféle alányalásokkal nem próbálják a saját útjukat kikövezni. Azt rosszallottam, hogy az MSZP megígérte: kormányra kerülésük esetén újra teljesen ingyenessé teszik a 65 éve felüliek utazását. Hát ettől undorodom, ezzel lehetne akárhová is elkergetni: hogy nem a dolog irracionalitását nézik, hanem azt, hogy ha a nyelvük némi összeszarozása árán is, de talán valakiket már megvásároltak.
    .
    Reális cselekvéseket szeretnék egy új tényezőtől látni, nem csak elvtelen, és a lényeget nézve kontraproduktív, de kedveskedő „megnyeréseket”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  39. Orban statisztai itt jarhattak , rengeteg a minuszolas pedig ez a tema mar sokszor felropent csak eg nem ertek irni rola! Miert ? Mindenki fel a maffia fonoktol mert bosszuallo es gatlastalan . UNDORITO EGY T FEREG!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  40. Napok óta minuszolnak, sokszor teljesen ellentmondásosan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. Bumburi!
    Ergo: a kétharmad vadállat!!!:):):)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Ide a Bikini egyik dala kívánkozik: Veri az élet
    Ismeri valaki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Rég hallottam már, de megkeresem. Fides indulónak jó lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Teljesen mindegy hogy mi az írás műfaja akkor is rengeteg az igazságtartalma ! Szerintem elég az úri viselkedésből , mert ezt a TETVES BANDÁT csak a saját fegyverével , módszereivel lehet esetleg legyőzni (ha lesz rá lehetőség) ! Friss hír , miszerint legazemberezik az Alternatív Választási Bizottság elismert szakembereit , pedig nem igen lehet rájuk azt mondani hogy komcsik !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  45. Megvan a Bikini “fides indulója”:
    Veri az élet refrén
    - Veri az élet, very happy,
    Mindenki veri, beleveri.-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  46. 2X2=4. Na, most kiváncsi vagyok hány minusz lesz:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  47. Barry1, a két fixen ideállított mínuszoló olyan hülye, hogy ezt is lemínuszolta:)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  48. Igy tovabb. Veletek vagyok,vagyunk. Milford. Anglia. El kell uzni a nepnyuzo tetveket es fuggetlen nemzetkozi birosag ele kell oket allitani, Rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  49. Tévedés. A mínuszolók számszerint most éppen 10-en vannak.
    Du 2-kor négyen, este 10-kor ketten, és van éjszakai műszak is. De az nem mindig.
    Össze/vissza megbeszélve jönnek. És nem olvasnak. Mindent mínuszolnak.
    kb. 3 hete.
    Én viszont jól szórakozom.:-)))
    Óránként 200-ért szar lehet nekik. Vajon ebből még adóznak is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  50. Nagyon tetszett a cikk.
    Az eredeti verzió után sírdogálok. Az volt az igazi.
    Van egy vízióm arról, hogy a nagyképű vezírt ilyenekkel lehet tönkre tenni.
    Ez a stílus kell neki, és, hogy az arcába röhögjenek.
    Na attól szerintem pár nap és gyógykezelés…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos