Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szőke Feri: Veri-e az asszonyt Orbán? 2013. május 8. szerda 17:01

  • Hozzászólások(142)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Stílusparódia

Nem szívesen avatkoznánk bele senki magánügyeibe. De ez a felcsúti köcsög állandóan azt hazudja, hogy Magyarországot azért kritizálják Európában, mert “mi szeretjük a családot”. Verni. Ezt nem tette hozzá. Ha még a parlamentbe is jutott olyan derék keresztény-nemzeti fideszes, akinek asszonya időnként átesik a vak komondoron, akkor statisztikusok kiszámíthatják, hogy a reprezentáció ilyen fokán hány fideszes képmutató “keresztény” tahó veri a feleségét. Ha jól emlékszem, a Fidesz nem akarta a törvényben elismerni a családon belüli bántalmazást, hogy a komondoron átzuhanó nőknek ne legyen védelmük. A katolikus farizeusok azt akarták, hogy ha verés van, akkor azt ne családon belüli erőszaknak hívják, mert az rossz fényt vet a “szent” családra. Az nem baj, ha verik a nőket, csak ne derüljön ki, hogy a keresztény-nemzeti magyar családban veri a bunkó a feleségét, miután hazamegy a templomból, a meccsről és a kocsmából. Különben is,  fideszes álláspont szerint a nő tehet arról, ha verik, szülne több gyereket, mint a nyulak, arra való.

Ne menjünk nagyon messzire, tegye fel a kezét, aki nem hallotta még, hogy Orbán veri a feleségét. Sokféle pletyka kering mindenkiről. Nem biztos, hogy mindegyik igaz, de az jellemző, hogy kiről milyen hírek kapnak szárnyra. Bajnairól ilyen pletykák nincsenek, elég nehezen hinné el bárki is, hogy képes lenne ujjat emelni bárkire. De egy pálinkától felhígult agyú felcsúti bunkóból bárki kinézi, hogy lekeverjen néhány pofont az asszonynak. Az alkoholtól eldurvulnak a férfiak, és ha jól emlékszem, akkor ez a családszerető apa volt az, aki kormányalakítás utáni első lépései egyikeként engedélyezte az otthoni pálinkafőzést. Ami ott lecsepeg néhány helyen, az méreg. Amikor a zember elkezdi összeszerelni a maszek pálinkafőzőt, az asszony jobban teszi, ha csomagol.

Nem biztos, hogy veri Orbán a feleségét, de szerintem néhány pofonon már túl van az asszony. De ha valaki már látta fényképeken azt a szerencsétlen nőt, akkor látta a boldogtalanságot, a depressziót, a kilátástalanságot, a szomorúságot. Egy családon látszik, ha kiegyensúlyozott és boldog. Ilyen képet még nem láttunk az Orbán családról, ahol láthatóan a férj és apa egy erőszakos bunkó, aki zabál, mint egy disznó, és iszik, mint a kefekötő, akinek a családján látszik, hogy köze nincs hozzájuk, és egy szenvedő feleség tengődik mellette. Ne pofázzon a család szeretetéről, akinek ilyen boldogtalan a felesége, mert sérti azokat, akik valóban szerető családban élnek.

Az Európai Unió nem azért támadja az Orbán-rezsimet (és nem Magyarországot!), mert “szereti a családot”. Orbán nem szereti a családot, a sajátját sem, ez látszik rajta, a másokét még annyira sem. Orbán csak magát szereti. Európában sokkal jobban szeretik a családot azok az emberek, akiket hazug módon gyaláz. Európa azért támadja Orbánt, mert nem tartja be az Európai Unióval kötött megállapodásokat, felszámolta a jogállamot, pontosan olyan sorsba kényszerítette Magyarország polgárait, mint a saját családját. Egy ember nem tud más lenni a családjában és a munkájában. Amilyen a családjában, olyan a munkájában, és fordítva.

Orbán ahogy máskor az antiszemita érzelmekre, most a homofóbiára játszik, amikor kimondatlanul azt akarja érzékeltetni, hogy a ” szekularizált” Európa melegaktivistái vannak a bírálatok mögött. Azt sugallja, hogy a buzik fogtak össze Magyarország ellen, mert a gagyi alaptörvénye kizárja a melegházasságot. Azt hiszi, hogy az a családvédelem, ha nem házasodhatnak a melegek? A “szekularizáció” az oka? Az a baj, hogy nem a vén papok mondják meg a Vatikánból, ki mit csinálhat az ágyában és mit nem? A legtöbb buzi, ahogyan ti szeretitek mondani, köztetek és a római katolikus egyházban van. Ha éppen kíváncsi vagy rájuk, ott keresd őket. Szerény meglátásom szerint Semjén barátodnál kezdheted a kutakodást, akiért ránézésre nem adnék egy petákot, hogy nem bujdosó buzeráns. Az Európai Parlament legnagyobb pillanata volt, amikor a képmutató Áder kikérte a nők nevében, hogy Szájer feleségét azért kritizálják, mert Szájer a férje. Egy hozzászóló azt mondta, mint egy látnok, ha Szájernek férfi felesége lenne, akkor is összeférhetetlen lenne, hogy a bíróság vezetője legyen.

Te nem a családot véded, hanem a képmutatást. Elítéled a buzikat, aztán köztetek van a legtöbb. A különbség az, hogy a liberális melegek vállalják, és emberi módra élnek együtt, a ti buzijaitok pedig tagadják, és “keresztény” mázt erőltetnek magukra. Képmutató papok akarják megmondani, milyen legyen a család, miközben nem élnek családban, hanem vagy a házvezetőnőt kefélgetik titokban (ez a jobbik eset), vagy eljárnak kurvákhoz, vagy a szemináriumban bevált paptársat kezelgetik, legrosszabb esetben pedig gyerekeket molesztálnak. Ezek a papok beszélnek családról, és akarják megmondani, ki hogyan éljen. A katolikus egyház beteges viszonya a szexualitáshoz a nők millióit tette tönkre, mert azt hazudják Szűz Máriáról, hogy szűz maradt a szülés után is, miközben Jézus megszületése után Józseftől még volt egy csomó gyereke. Normális egészséges zsidó nő volt, akiből a szoknyás buzeráns papok szűzkultuszt csináltak. Emiatt sok a frigid nő, akik bűntudattal élnek házaséletet. A katolikus egyház kitalálta, hogy csak gyereknemzés céljából lehet házaséletet élni. Ennél családellenesebb pusztítás nincs. Nem a buzik veszélyeztetik a családokat, hanem a kiéhezett papok, akik ráadásul bűntudatot építenek szerencsétlen asszonyokban, de azért elcsábítják őket. A melegek akkor is melegek maradnak, ha neked nem tetszik, és egymással foglalkoznak, nem a családokat rombolják. Szemben veled, aki ellehetetleníted a családok életét.

Mert a családot el is kell tartani. A családi béke egyik alapja a nyugodt élet, az egzisztenciális biztonság. Ti mindent elloptok magatoknak, a többi meg dögöljön meg. Hány ember egzisztenciáját tettétek tönkre? Hogy csak a legfrissebb példánál maradjunk, azoknak a családjával mi lesz, te lótetű, akiknek a trafikjait elvettétek, einstandoltátok, és a csókosaitoknak adtátok. Mocskos bűnözők vagytok, akik tönkre teszik az országot, elveszitek az emberek megélhetését. Ha elveszíti a munkáját, akkor éhen dögölhet, vagy mehet csicskásnak valamelyik fideszes gazembernek. Elvettétek és elvertétek az emberek nyugdíját, nem fogtok tudni nyugdíjat fizetni. Az lett az érdeketek, hogy ez a korosztály minél előbb dögöljön meg. Erre vállaljanak még több gyereket? Ki mered nyitni a pofádat, és ki mered ejteni a család nevét, amikor az ország felében szétszakadtak a családok miattad? Először azért, mert lekommunistáztattad a család egyik felét a másikkal, most pedig azért, mert a családok egyik fele külföldre kényszerült, a másik fele pedig otthon nézegeti a fényképeiket. Te vagy a legcsaládellenesebb, akit valaha a föld hordott a hátán.

Mi közöd hozzá, hogy kinek hány gyereke van? Mi közöd hozzá, hogy vállal-e még egyet vagy nem? Nem az államnak gyártja a gyereket, hogy neked legyen közmunkásod. Te beszélsz családról? Éppen ideje lenne, ha Európa felemelné végre a szavát a magyar családokért, de egyelőre azzal foglalkoznak, hogy milyen klerikál-fasiszta antiszemita diktatúrát építettél ki Európa közepén. Már mindenki azt mondja, hogy egy piti mocskos csaló, antiszemita hazudozó vagy. Hazug disznó, aki becsapod a szerencsétlen embereket, akiket elzársz az információtól, elbutítod ezt a népet. Megutáltatod velük azokat, akik ennek az országnak a javát akarják, és őket védenék meg az ilyen szélhámos fasiszta striciktől, mint te. Tudod, mit fognak ezek csinálni veled, ha rájönnek, hogy mit csináltál velük?

A legszemetebb módon hazudsz. A tudásról beszélsz, amikor egyes egyetemeken a professzoroknak önként el kell menniük egy hónap fizetetlen szabadságra. Ez egyhavi fizetésmegvonást jelent. Egy hónapig mit ad a tanár a családjának, te családvédő verőlegény? Azt mondod, új kutatóközpontokat hoztok létre. Lefordítsam? Valakinek megtetszettek a vári ingatlanok, ahol a levéltári és egyéb történész papírmolyok tanyáznak. Azon is loptok valamit, hogy építetek nekik másik épületet, és utána lenyúljátok a vári ingatlanokat. Mindehhez a tudományról és a magyar észről handabandázol. Tudod, hogyan végzed? Láttad te már a magyarokat, mit műveltek 56-ban? Ha így folytatod, kisfiam, téged a szél fog lóbálni a körúton.

Nem egyedül. Idézet egy friss hírből: “Lázár János a Philip Morrist látja a politikai lejárató kampány hátterében, és tagadja, hogy fideszes kötődésűek lennének a koncesszió nyertesei.” Tudod, mit mondanak erre, akik olvassák? Belehazudsz a pofánkba? Belekeveritek megint Brüsszelt és természetesen egy külföldi céget, hogy őket utálják az emberek? Ti loptok és utána a népharagot másokra irányítjátok? Nem félsz, te hazudozó strici? Egyszer ezt mind számonkérik rajtad.

Ezeket nevelte ki Orbán, aki hazudik minden levegővétellel. Ne hazudozz itt a családról. Elő az igazsággal. Mondd meg őszintén: hányszor tángáltad el az asszonyt, te nemzeti tetű?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (259 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +442 ( 510 szavazatból)
Szőke Feri: Veri-e az asszonyt Orbán?, 4.7 out of 5 based on 259 ratings

  • Hozzászólások(142)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

142 Reader’s Comments

  1. katalin42
    2013. május 9. csütörtök
    15:57

    Díjazom és örülök neki mert így értem mi volt a probléma és megindokolhatom miért tettem.

    .
    Mindenkiről készülhetnek kedvezőtlen fotók ezeket csúfondáros céllal kitenni nem szép dolog. De:
    .
    A.- Itt nem akárkiről van szó hanem egy ország teljhatalmú vezetőjéről aki a hazugságaival, a karizmának vélt indulatosságával és nem utolsó sorban az ARCÁVAL győzött a választásokon. Meg kel az embereknek ismerni az ő igazi arcát, és hogy az mit takar, nevezetesen egy beteg, szellemileg leépült embert.
    .

    B . – Az ő udvari fotósa nagyon jól megfizetett, de az utóbbi időben nem tud jó képet csinálni róla, sőt egyre több szörnyű kép jelenik meg. Itt már nem arról van szó, hogy ildomos e ilyet feltenni a nettre, hanem , hogy erkölcsös és helyes e eltitkolni és nem feltenni, és nem megmutatni, hogy kinek a kezében van tízmillió ember élete.
    .
    C. – Lehet orvosokkal kielemeztetni a képet, de

    i. mivel egyre több gyp-s kép jelenik meg róla, az egészen biztos, hogy már olyan állapotban van, amikor arra a rövid időre a kamerák előtt sem képes kontrollálni önmagát,

    ii. elég szomorú valóban, hogy ezt kell tennem, ehelyett jogilag követelni kellene, hogy hozzák nyilvánosságra az egészségi kórtörténetét, mert ilyen leromlott állapotban még egy buszvezetői pszichikai és alkalmassági vizsgát is elbukna, nemhogy egy országot rábízni.
    .
    D.- Már több cikk megjelent az AN en is, hogy Orbán kutyaszerűen kilógó vagy éppen önálló életre kelt nyelve súlyos betegséget takar. Orvosok a TD-t valószínűsítették, amelyet skizofrénia ellen szedett gyógyszerek okoznak mellékhatásként.
    Én ebben nem vagyok biztos, de valószínűleg súlyos kényszercselekvés, a választás előtt és jelenleg is fogyasztott rengeteg stimulálószer mellékhatása, lehet egy enyhébb agyvérzés utóhatása, alkohol, kábítószer, amely esetben elmebelileg alkalmatlan a posztjára és veszélyes az országra de még Európára nézve is.

    A vacak minőségű fog implantátum a jobb felső 1 es és a bal alsó hármas okozta irritáló hatására nem gyanakszom mert a folyton súlyosbodó száj és nyelvmozgása már akkor is fennállt mielőtt ezeket betették volna neki.

    Mindenesetre ezt szerintem igenis meg kell mutatni, ha én nem tudtam helyesen akkor segítséget kérek másoktól, hogy stílusosabb, egyben szakszerűbben és figyelmet jobban felkeltő módon tudathassuk a választókkal, hogy a kedves vezér nagy valószínűséggel beszámíthatatlan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +75 (81 szavazatból)
  2. Nyilván többféle mínuszoló van. Hitványság, ilyen, vagy olyan, az mindegyikben kell, hogy legyen, de
    .
    - a leghülyébbek talán tényleg hiszik, hogy ezzel használnak. Elgondolkodtatják, és talán (hűha) még önkritikára is késztetik a lemínuszoltat, és a vele egyetértőket. Egy kis érvényt szereznek az igazságnak. Néha jól odapörkölnek az ármányos kommentelőnek. Nemes lélekkel vállalják a teljes névtelenséget, a jó ügyért, mert az ügy, az igazság szolgálata az, ami számít. Az ilyen még értelmező szándékkal el is olvassa, amit lemínuszol.
    .
    - a zavarkeltéstől, vagy a remélt keserűség-okozástól boldog mínuszoló viszont miért is olvasná el a szövegeket.
    .
    - lehet olyan, aki valami szeretni való vagabund kópéságnak tekinti, amiért nem is lehet igazán haragudni

    .- lehet olyan, akinek a fórum politikai iránya az egyetlen ok és szempont
    .
    - van, aki így áll bosszút azért, hogy……. (kívánság szerint kitöltendő)
    .
    - lehet olyan, aki pozitív ingernek szánja, serkentő, és végső soron a többieket önkorrekcióra kalauzoló, gondolatindító lehetőségnek, szóval hogy a lemínuszolt kommentelő fejtörésbe kezdjen…
    .
    - a mínuszológép…
    .
    (- a bérmínuszoló? Volna értelme?)
    .
    .
    … és még hányféle agyi szörnyszülött csinálhatja, ajaj, szép nagy az isten állatkertje.
    .
    - de az biztos, hogy minden undorító vonásukkal együtt is a maguk módján szórakoztatóan tarkabarka népség lehet.
    Mint az emberi hülyeség, alapból.
    Vagy mint az ember, alapból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  3. Kedves Marcus Antonius!
    Ezt kiveséztük. :-)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  4. Marcus Aurelius

    Bocs, ez nem direkt volt.
    Üdvözlettel: Kékmacs :-)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  5. katalin42
    2013. május 9. csütörtök
    19:48
    .
    Írod: “Napok óta minuszolnak, sokszor teljesen ellentmondásosan!”
    .
    Először is: talán már évek óta, akár konkrétan azok a példányok is, akikre most te gondolsz.
    .
    Másodszor: az ő fejükkel meggondolva valószínűleg nem ellentmondásosan..
    .
    És kár őket háborgással felminősíteni. Meg hát: mindenki képességei szerint, tudod… :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  6. Kékmacs
    .
    Ha lottóznék, és ötöst nyernék, biztosítanék Bartus L.-nak, és még néhány nagy koponyának szabad alkotási lehetőséget, a mínuszoló természetrajzának és lélektanának megírására. A XXI. századi “A balgaság dícsérete” születhetne meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  7. Eagle
    .
    De erről már Maeldron megírta.
    .
    Hogy nekünk nem az a bajunk vele, hogy beteg. Hogy őrült. Stb.
    Hanem hogy tönkreteszi az országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  8. pogács
    2013. május 9. csütörtök
    23:34
    .
    “Barry1, a két fixen ideállított mínuszoló olyan hülye, hogy ezt is lemínuszolta:)))”
    .
    Ha szabad:
    .
    Nem hülyék, hanem ravaszok. Átlátnak a szitán.
    .
    A matematika ugyanis bolsevik trükk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  9. Marcus Aurelius
    Bartus Lászlónak én is biztosítanék lehetőséget, mert érdekelne még egy két dologban a meglátása.
    A mínuszolókat meg azért írtam fel, mert napok óta többen is szóvá tették.
    Na most aki aránylag új (mert én is az vagyok), annak elég rossz lehet 10 mínusszal szembe találni magát nagy hirtelen, pláne, ha még ráadásul nő is,
    (én is az vagyok), mert hátha mindjárt többet erre se néz, mert azt hiszi őt itt nem kedvelik, nem kíváncsiak a véleményére.
    Tehát most ezt is bele kell számolni a dolgokba, de az itt lévő csapat ezt már tudja.
    Én meg szeretek idejárni, sokat tágul a világnézetem és örülök mindenkinek.
    A mínuszolókat meg sajnálom. Nekik nem annyira tágul.
    Talán… :-)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  10. @Marcus Aurelius

    03:32 Értem, azért szakszerű módon érdemes szerintem foglalkozni a dologgal, mert nemcsak a választók, de Fideszen belül is erőátrendeződéshez vezethet, ha látják, hogy a kedves vezér állapota nem javul és számolgatni kezdik mennyi lehet neki hátra. Szerintem Orbán állapota periodikusan de gyorsan romlik.
    Nincs más választásuk még a legbizalmibb embereinek sem mint kalkulálni a teljes leépülésével, és a maradék idejükkel a nagyvezér védőszárnya alatt, akarják,vagy sem.
    .
    03:45 Ezért is jó ha nyíltan megvitatjuk egymás között a dolgokat anélkül mint én tettem @katalin42 vel, mert így még jobban felszínre kerülnek a dolgok és a mínuszolgatásokkal csak még jobban felszínre hozzák amit szeretnének lerejteni.

    csak arra kell vigyázni, hogy ne a mínuszólókat vitassuk meg mert ezzel elterelik a témát és a vezérfonalat magukhoz ragadják, hanem hogy mi lehet ami téves egy hszben ha mínuszolják, így nekünk kedvez a dolog, maradunk a fonálon és jobban kihozzuk azt amit rejtenének, ködösítenének. Ezeket ugyanúgy ki lehet csalogatni az odújukból mint Orbánt. már eddig is sokat tanultak tőlünk, többek között, hogy nem tőlünk kell jobban félni, hanem az uruktól akit szolgálnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  11. Hiba: az “anélkül ” nem kell oda, értelmetlenség becsúszott, bocsánat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  12. Na, a 2X2=4 -et ketten minuszolták. ( 5plusz) Nem is olyan rossz arány.
    Ócsa után rosszabbra számitottam. ahhoz képest biztató.
    Magyarország jobban teljesit!!!

    Mesterházy viszont NEM!!!Mint aki megbolondult. Kolozsvár óta nem lehet birni vele. Nem hiszem ,hogy politikus ennyire félre érthet valamit. Szerintem a következő alkalommal már 10% alatt lesznek. Egy tragédia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Hiryu !
    Azért azt illenék belátni, hogy amikor egy főorvos veri a feleségét, az mégiscsak egy humánus cselekedet, hisz’ elsősegélyre azonnal kéznél van az orvos, aki Hypokratesi esküje alapján szakszerűen elláthatja…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  14. Marcus Aurelius
    2013.május 10.
    péntek
    03:24
    Teljesen értem, elolvastam még a címzett nélküli írásodat is a minuszolókról, igy lehet, egyetértek.
    Kérdés: ha én, aki megpróbálok itt köztetek egy kicsit tanulni, egy kicsit véleményt nyilvánítani, valamivel nem értek egyet -tehát semmi pszyhopatikus okom nincs – és nem akarok vagy tudok hosszan írni róla, akkor, na akkor böcsületesen minuszolhatok, vagy ? Egyébkéntitt miért nem tudhatjuk meg legalább azt, kinek tetszett a hozzászólásunk?(mint a fb-on pl.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. eagle
    2013.május 10
    péntek
    02:59
    Teljes mértékben meggyőztél, ez nem az a kategória, amiben én gondolkodtam és kardoskodtam. Külön köszönöm az infók összefoglalását, tényleg nagyon jó, ha megbeszéljük a dolgokat, pláne,ha olyanok vannak közöttünk akik széles ismeretrendszerrel rendelkeznek. Nagyon elkeserítő a helyzet, egyre kevesebb remény, hogy jövőre váltás lesz(arra meg gondolni semerek, mit fog csinálni(tatni) ez a beteg ember az országgal, ha tényleg veszítene!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. eagle
    2013.május10
    péntek
    02:59
    Még valami: miként lehetne ezeket a tényeket szélesebb körben terjeszteni, hogy céljukat érjék? Ha az AN és még néhány intelligensebb portál olvasóit tekintjük, kb. ugyis tudják(még én is, már :) ) Ha meg szórólapra tennénk (!) hamar a Terror Háza pincéjében találnánk magunkat! Ha a hvg.hu közölne valamit, azt gyujtanák fel. Neml látok semmit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. katalin42
    2013. május 10. péntek
    15:28
    .
    Én is értem, és megértem, amit írsz.
    A tipikus mínuszoló itt úgy szokott megjelenni, hogy ha te ismételten odanézel egy cikk utáni kommentsorozatra, akkor egyszercsak azt látod, hogy a legutóbbi szemle óta zsinórban eggyel kisebbek lettek a megfelelő pozitív számok, ill. az alaki értéküket tekintve nőttek (valójában pedig kisebbek lettek) a megf. negatív számok. Válogatás nélkül. Tehát nem egy artikulálható vélemény kifejezésére választotta valaki valamiért ezt az utat.
    .
    De ha valaki végigmínuszol pl. minden, egy adott személlyel foglalkozó kommentet, az se jobb. Egy hozzászólóra utazni – az is kétes dolog.
    .
    Egy idő után viszont kialakul a kommentelőnek egy érzéke arra, hogy megítélje, a kapott mínuszok tényleges, akár kifejthető vélemények „nevében” jelentek-e meg. Tényleg lehet fontos visszajelzés, ill. a helyi közvéleményt számszerűsítve reprezentáló jel.
    .
    De talán az tartja életben az itteni eszmecsere-folyamot, hogy elég sokan vállalkoznak az indexelés helyett megfogalmazott álláspont kinyilvánítására.
    .
    De ez érdekes, amit írsz, hogy: „…tehát semmi pszyhopatikus okom nincs – és nem akarok vagy tudok hosszan írni róla,…”
    .
    Hadd kérdezzem meg: szerinted csak pszychopatikus oka lehet annak, ha valaki ide ír?
    .
    („Pszichopátia: a normálistól eltérő, a betegség határát súroló jellemvonások, amelyek rendszerint alkati sajátságként jelentkeznek, és megnehezítik a társadalomba való beilleszkedést” Brencsán János: Új orvosi szótár, Akadémiai Kiadó, Budapest)
    .
    „Kérdés: ha én, aki megpróbálok itt köztetek egy kicsit tanulni, egy kicsit véleményt nyilvánítani,…” ha hajlandó vagy a tevékenységgel kísért tanulás mellett dönteni, már ott is vagy a beírók között. (A gombnyomogatás ugyan tevékenység, de túl keveset mozgósít a személyiségből ahhoz, hogy tanulási folyamat komponensének tekinthessük.)
    .
    „…na akkor böcsületesen minuszolhatok, vagy ?”
    .
    Megragadom a szerencsés pillanatot, hogy ha csak a magam nevében is (remélve, hogy ezzel sikerül eltalálnom egyes, ismert erdei körök mindenkor tisztelt véleményét is), kijelentsem: B Ö C S Ü L E T E S E N igenis mindenki mínuszolhat egy böcsületes közösség böcsületes vitáiban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  18. Eagle
    2013. május 10. péntek
    03:58
    .
    Amellett, hogy én (nagy egyetértéssel) emlékszem Maeldron, erről szóló szövegére, veled is egyetértek, a kettő nem ellenkezik egymással. Mindjárt egy érv amellett, amit te képviselsz: az erkölcsi elszámoltatásnak igen fontos eleme lesz egyszer az, hogy „tudva tudtátok, hogy egy bármikor közveszélyessé válható, kezelés alatt álló, instabil pszichéjű alakot tartottatok a hatalomban gyávaságból, önzésből, csordaszellemtől vezetve, elfogadva történelmi bűnnek minősülő ámokfutásait, közönyt mutatva az itt élők sorsa és jövője iránt”, – és hogy ez tényleg mindenki által tudva tudott legyen, ahhoz pont az is kell, amit te művelsz e témában, köszönet érte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. Marcus Aurelius

    A minuszolásnál az is megfigyelhető ,hogy a kb. azonos időben felkerült kommenteknél azonos a különbség . Van ,hogy az egymást követő 20 kommentnél 7! Pl: +4 (11), +20 (27), -8 (15), -18 (25).
    Ez világosan mutatja,hogy mizu.
    Én próbaképpen csak annyit irtam egy kommentben,hogy 2X2=4.
    Mi az eredmény?? +5 (9) Négyen minuszolták a kilencből!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  20. Barry1
    .
    Még az is lehet, hogy ugyanaz a valaki több IP-címről szorgoskodik.
    .
    Ez mintha azt sejtetné, hogy – szemben az általánosan ismert vélekedéssel – igenis lehetséges a mennyországba egyszerre több kapun át belépni -:))
    .
    .
    Ez legyen a csúcs az életében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Barry1
    2013. május 10. péntek
    16:57
    Az utolsó mondatod hibás. :)
    Csak ketten minuszolták , mert az összevonáskor két pluszt semlegesít. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Ja és a zárójelben mindig páros szám van ha a + is páros és páratlan, ha páratlan. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. gets
    2013. május 10. péntek 17:15
    Ha már a matematikába is belemegyünk, én is sokat törtem fejem, míg valamennyire rájöttem, de amit írsz, nem értem.
    “zárójelben mindig páros szám van ha a + is páros és páratlan, ha páratlan”
    a +7(13) az hogy van én úgy gondoltam, hogy itt van 10+ és 3-
    Légy szíves magyarázd meg. Itt a +-ok száma páros 7+3=10 és a zárójel páratlan.
    Köszi Szenzor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Szenzor
    2013. május 10. péntek
    17:32
    13 szavazatból : +10 és -3 ezt összevonva +7 az eredmény ezért a forma: +7(13)
    Remélem meggyőző, de írhatnám, hogy megviktor csak ezt utálom. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Ez csak számtan, a matek nénileg több. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Nénileg helyett némileg, a gyengébb szemüveg ilyesmikre késztet. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. gets Jogos, tied a pont. hét plusz és kettő minusz ,az +5(9). Matekból soha nem voltam jó. Négy minusznál az +1 lenne. OK. kösz. Üdv. Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  28. semmi rosszat nem írt az író.kiírta ami benne volt.és megteheti.az ip címét is nyomozhatják,jogy van bírálni azt aki az ő pénzéből is király módjára él.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. gets
    2013. május 10. péntek 17:40
    Nem kekeckedésből, de akkor is zavarba hoztál egy kicsit, mert számomra nem volt egyértelmű a fogalmazás, mert a +ok száma páros volt, csak az összevonással lett páratlan.
    De nem baj, akkor jól értelmeztem a “számtani” (javítás) műveletet.
    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Marcus Aurelius
    2013.május 10
    péntek
    16:31
    A pszyhopatikus okot a minuszolásra értettem, mert szerintem az okok, amiket Te és eagle megneveztek, bizony nem normálisak. Itt csak nagyon ritkán ír valami hülye, ha látok is eltérő véleményeket legtöbbször ez így oké! Viszont abban igazad van, jobb ha leírja az ember az esetleges különvéleményét, mert igy meg lehet beszélni, így van igazán értelme az egésznek(mondta volt eagle is)
    Még réges-régen lógott az osztálytermünk falán: “tanulni, tanulni, tanulni..”, lehet, hogy sokkal fiatalabb vagy, mint én, akkor talán nem tudod, ki mondta. Nem mindenben, de ebben igaza volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. A kifejezetten bosszantási célú minuszolás (ilyen a valami általánosan ismert és kétségbe nem vonható tény -2×2=5-, vagy vélemény nélkül beidézett szöveg bemásolása) nem más, mint az “elkövető”-nek önmagáról kiállított bizonyítványa.
    Mit lehet azzal kezdeni, ha valakinek nem tetszik, hogy kétszer kettő az öt, vagy hogy megjelent valahol egy hír, aminek a fellelhetőségét megosztom mindenkivel?
    Az viszont, ha vita nélkül odabiggyeszti a minuszt, mert nem tetszik annak, aki olvassa, teljesen természetes. Ízlések pofonok különbözőek. Nem hinném, hogy bármelyikőtök véleménye megváltozna akárhány minusztól is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  32. Jó a cikk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Most olvastam:
    Van asszony, aki így szereti.. Mi bajotok van Anikóval? Ő ilyen. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Gonoszka. Hülyeséget beszélsz.Meg izléstelen is. Nézz rá erre a szerencsétlenre. Minden ott van az arcán ,a szemében.Has onlitsd már össze a schmitt feleségével. Na ,az egy igazi rohadék.
    Igenis ,borzasztó lehet egy ilyen elmebeteg mocsok feleségének vagy gyerekének lenni. Na ,az egy igazi sorscsapás. Könnyű kivülről okoskodni.
    (hagyja ott, ne türje, forduljon szembe vele!!!!) Az nem úgy van ám!!
    Szakadj le Anikó néniről., Veri a sors ( meg a ganajozó) eleget!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. Te Barry, ő választotta. Anikó néni pénzérből élt ez a f*fej. Kötelezte rá valaki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Gonoszka jajj ,ez rossz duma. Te könnyen beszélsz(erről) Kibicnek……… Persze,hogy ő is hibás ,de azért nem olyan könnyű. Mindenesetre én nem irigylem.
    a makrayval való összehasonlitás??????!!!!!!
    Te tényleg gonoszka vagy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Persze, tényleg az vagyok, de nem verem a nőket.
    Ámbár, soha nem késő elkezdeni! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Kizárt, hogy Anikó több pofont kap annál, mint amennyit vígan elvisel azért az életszínvonalért cserében, amiről rögtön lemondhatna…
    És ki tudja, mi mindenről lenne kénytelen lemondani, ha nem igyekezne mutatni a boldog feleség megelégedettségét.
    Nagyon is jól tudja ő, mire kell számítania…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. hamond
    2013. május 9. csütörtök
    09:06

    A fagyi nem várta meg hogy visszanyalhasson, a fagyi egyfolytában előre nyal !
    Hát benyalhat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  40. Hamond!
    Egyébként attól tartunk itt ahol tartunk, mert a balliberális oldal nem ismerte fel, amit már ősidők óta mindenki tud, hogy mindenkit a saját eszközrendszerével kell kezelni és a helyére tenni.
    Az erő, nem ördögtől való, de ördögtől való, ha kegyetlenséggel és arroganciával társul.
    Ez ellen az erő ellen fel kell venni a harcot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. Valóban jó lenne, ha a “saját népe” is elolvasná ezt a levelet és az ehhez hasonló okfejtéseket. Sajnos ez a nép írástudatlan, analfabéta, de ha mégis tud olvasni, olvasási zavarral küszködik. Meg sem érti (de nem is akarja érteni), hogy miről szól a történet! Észere sem veszi, mennyire átverték, becsapták, kisemmizték, megalázták, földönfutóvá, világcsavargójává, Európa szégyenévé, gyalázatává tették. Csak megy a vezérkos után, mint a birkák!
    Szegény Magyar Köztársaság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  42. Erdekes…nagyon erdekes.Magyar hirekben hallani,hogy Orban lakohazat a TEK korbe zarta??? egy honapra meghoszabította mivel a hazban vedet szemely tartozkodik .Vajon akkor eddig az a vedet szemely hol lakott? Ha a csaladban elt akkor bizony regen lezart volt a kornyek a pestiek szerint..
    Sok pletyka hallani..kereszteny szellem,,:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos