Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán Mussolini korporációit építi 2013. május 19. vasárnap 17:50 | AN

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán Mussolini korporációit építi

Budapest – A Nemzeti Együttműködés (Korporáció) Rendszere megkezdte Mussolini munkaalapú fasiszta államának mintájára a Pedagógus Kar létrehozásával a hivatásrendek és korporációk megszervezését. A fasiszta rendszer alapjául szolgáló hivatásrendi és korporációs rendszer alapjait a keresztényszocializmus vetette meg XIII. Leó pápa Rerum Novarum című enciklikája alapján. Lényege, hogy kiiktassa a munkavállalók és a munkaadók ellentétét az állam révén, és harcoljon a zsidó kommunisták és zsidó liberálisok gazdasági rendszere ellen. A korporatív állam fasiszta rendszerek sajátja, a munkaalapú társadalomban a munkás is állami tulajdonba kerül. Most meneküljön, aki még tud.

A katolicizmus munkáról és munkavállalókról vallott nézeteit összegezte a pápai enciklika, amely a fasiszta hivatásrendiség alapja is lett. Lényege az volt, hogy egyik oldalról a marxista osztályellentéteket és az osztályharcot kibékítse, a másik oldalról a liberális kapitalizmus zavarait kivédje. Munkavállaló és a munkaadó a korporációk – testületek – révén egyeztet a termelésról a közjó érdekében. Az állam által szervezett korporációk idővel átveszik a szakszervezetek helyét. A katolicizmus ezzel a zsidóknak tulajdonított kommunista és liberális (kapitalista) szellemiség “keresztény” alternatíváját hozta létre. A közjó érdekében az állam keretein belül létrejövő hivatásrendi szervezetek szabályozzák a termelést és a munkát, a munkavállalók jogait. A pápai enciklika végállomása és tökéletes megvalósulása Mussolini fasiszta rendszere. Ezt már a Horthy-rendszerben is mintának tekintették egyes korszakokban, Bethlen mellett leginkább Gömbös Gyula (akit emiatt Gömbölininek neveztek). Az ő nyomaikban jár Orbanini.

A hivatásrend az azonos szakterületen dolgozó emberek összessége, a korporációk pedig azok a testületek, amelyek tömörítik őket. Az Orbán-rendszer a korporációkat “Kar”-nak nevezi, az első korporációt a számukra létfontosságú területen (lásd: családok kézben tartása és agymosás), az oktatásban hozzák létre, amely a “Pedagógus Kar” nevet viseli. A Pedagógus Karba minden tanárnak és óvónőnek kötelező lesz belépni. A Kar látja el a szakszervezetek és a szakmai szervezetek funkcióját is, és mindezt az államon belül teszi. Ezzel államosítják a szakmát és a pedagógusokat is, az állam saját magán belül szervezi meg a munkavállalók képviseletét és az állam kontrollálja azt. Ez a fasizmus gazdasági modellje. A munkaalapú társadalom lényege, hogy minden polgár az állam tulajdonába kerül, valamilyen hivatásrend tagjaként a munka része, akárcsak a szerszám.

A korporációk (hivatásrendi “karok”) először értelmetlenné és feleslegessé teszik a jogaiktól megfosztott szakszervezeteket, miután a törvények egyeztetése és a munkavállalók képviselete is a Pedagógus Kar és az állam között történik. Valójában az állam magával egyeztet, mert a Pedagógus Kar állami szervezet lesz. A szakszervezetek tevékenysége ezután a “közjón” kívül esik, tevékenységüket kriminalizálják, rombolásnak minősítik, majd a következő lépésben üldözik.

A Pedagógus Kar megalakítását követi majd a többi szakma hivatásrendi korporációja, amelyek az egész társadalmat és minden tevékenységet, munkát, szakmát lefednek. Mussolini ezt a Carta del Lavoro (a Munka Törvénye) keretén belül és a korporatív törvényekben szabályozta. Kiindulópontja megegyezett a pápai enciklika céljával, hogy kiiktassa mind a liberális kapitalista piacgazdaság, mind a kommunista marxista államosítás rendszerét, és ehelyett az állam berkein belül “önszerveződő” korporációk irányítják egy-egy szakma munkáját, amelyekben kiegyenlítik az érdekellentéteket a “keresztényi szeretet” jegyében.

A korporatív fasiszta rendszer tekintélyuralmi, autoriter rendszerek sajátja, amelyekben nincs totális diktatúra, de korlátozott a társadalmi és a gazdasági szabadság, korlátozott a pluralizmus és nincs hatalmi váltógazdálkodás. Orbán ezen az úton halad, és a korporációk rendszerével, a munka és a munkás államosításával nyeri el értelmét a “munkaalapú társadalom” jelszava, amelyről a mai napig senki nem tudja, hogy micsoda. Orbán már tudja, hogy mire készül, és az eddigieknek megfelelően már sulykolja a társadalomba a munkaalapú társadalom szlogenjét.

A korporációk megalakulása után a fasizmus következő lépése az lehet, hogy a centrális erőtér feleslegesnek és rombolónak ítéli a pártpolitizálás útján működő parlamentet, ahogyan ezt feleslegesnek és károsnak nevezte már a kötcsei beszédében is. Először majd a különböző korporációk képviselőket delegálnak a parlamentbe, majd a politikai pártokat a korporációk válthatják fel az Országgyűlésben. Ekkor épül fel tökéletesen a Nemzeti Együttműködés Rendszere, a liberális demokrácia alternatívája, amely antikommunista és antiliberális, antikapitalista és többpártellenes, amely a katolicizmus ideológiájára épül és nemzeti alapokon áll. Ez alternatívát kínál a “hanyatló Nyugatnak”, amely a pusztuló liberalizmusra épült homokvár. Ez az alkotmányos katolicizmus ideológiája és gazdasági rendszere, amely előbb korlátozott fasiszta autoriter államot hoz létre, amely korlátozottan antiszemita (mint a zsidó kommunizmus és a zsidó liberalizmus ellentéte), de amely totális diktatúrában végződik, ha a társadalom bármilyen ellenállást kifejt.

A felcsúti Duce 2014-ben a kollaboráns ellenzék választási részvételével legitimálja és stabilizálja a rendszerét, megsemmisítő csapást mér az ellenzékre, és a választások után elnyert “még nagyobb felhatalmazással” befejezi megálmodott rendszerét, a fasiszta munkaalapú katolikus társadalmat, amelyben minden hatalom az övé és minden anyagi és szellemi erőforrás az ő tulajdona. Maffiaállam jön létre, amely eszköznek tekint minden embert, megfosztva őket alapvető jogaiktól. Mindezt antiszemita katolikus istenkirályság jelmezébe és füstölésébe bújtatva, hogy még a világnézeti szabadság se maradjon meg.

A határ még nyitva áll.

A Pedagógus Kar megalapítása után mindenki felelőtlen önmagával és a családjával szemben, aki nem tiltakozik a rendszer teljes bojkottjával a fasizmus kiépülése ellen, vagy nem menekül külföldre. Egyben passzivitásával előidézője is Magyarország legsúlyosabb tragédiájának, ami várhatóan bekövetkezik a leplezetlen fasiszta rendszer kiépülése után, amely már nyíltan vállalja a konfrontációt az Egyesült Államokkal és az Európai Unióval, és nyíltan a liberális állammal szemben hirdet alternatívát egy fasiszta korporatív állam képében. Orbán Magyarország fasiszta diktátora, Vezére, elpusztítója. Aki felelősséget érez a gyerekei iránt meneküljön, vagy legalább őket menekítse.

A fasizmusból csak éhezés, nyomor, elnyomás, jogfosztás, üldözés és gyilkolás lehet. A Pedagógus Kar nevű korporáció megalakítása ezen az úton rendkívüli jelentőségű mérföldkő. Többet jelent annál a galádságnál, hogy a pedagógusokat megfosztják a szabadságuktól, az önrendelkezésüktől és az érdekvédelmüktől. Ha a nép nem él a még létező jogaival, és azokat sorban elveszíti, akkor a fasiszta államnak halálos áldozatai lesznek, és az országra teljes összeomlás vár.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (37 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +59 ( 69 szavazatból)
Orbán Mussolini korporációit építi, 4.5 out of 5 based on 37 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

46 Reader’s Comments

  1. Két éve írta BL: http://nepszava.com/2011/06/velemeny/bartus-laszlo-a-romai-iskola.html
    Beteljesülni látszik. :(((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (46 szavazatból)
  2. Sokkot kaptam! Pedig várható volt…
    Az utcák meg még mindig üresek.Gallóné meg eladja a kollégáit! Nem tehetett mást – ezzel védekezik…
    Az ellenzék meg még most is csukott szemmel jár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (47 szavazatból)
  3. Kedves minuszoló!
    Úgy látom,hogy a 3 majom ( aki nem lát,nem hall,nem beszél ) közül az egyik Te vagy!
    Csak minuszolni tudsz.Érted is amit olvasol, vagy a vízszintes jelnél maradtál ki az iskolából,és most gyakorolsz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (42 szavazatból)
  4. Az első lépés a Klebelsberg intézet létrehozása volt. Kivette ov az iskolákat az önkormányzatok irányítássa alól, eztán az iskolák a KLIK (van hogy hívják) fennhatósága alá tartoznak. Itt a második lépés, a rabszolgává süllyesztés.
    Gondolom, jön a többi szakma is, nem ez volt az egyetlen.
    Az első az egyik legfontosabb szakma volt: a pedagógusok nevelik a jövő generációt, ezután közmunkássá, rabszolgává, állami tulajdonná.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  5. Bocsánat, elírtam. Nem (van hogy hívják), hanem (vagy hogy hívják).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  6. Bumburi! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Igen, Gallóné eladta a kollégáit. Nem védekezne, ha tisztességesen cselekedett volna. Mi az, hogy nem tehetett mást????????

    Megértem, hogy sokkot kaptál!

    Mendrey László tiltakozott. Legalábbis ezt olvastam róla utoljára. Remélem, még most is így van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  7. Mértéktelenül nagyra becsülöm a ROMÁN NÉPET NEMZETET mert amikor a DIKTÁTORTÓL meg akartak szabadulni tették a dolgukat, úgy emberül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (41 szavazatból)
  8. Most odadobta a csontot a Magyaroknak:::
    Most olvastam valamelyik Magyar forráson,hogy.
    Elveszi a nyugdíjpótlékot párt,állami, KISZ és III/III volt dolgozóktól.24 év után? És ezzel precedenst teremt hogy a kormány váltás utáni mostani ilyen beosztásúak is erre a sorsra jussanak.? Hiszen ma is vannak ezek a posztok..nálunk legalábbis(más a neve) de gondolom a Magyaroknál is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  9. Itt már csak
    (moderálva)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  10. Gallóné úgy jár mint Sólyom László.
    Ha kikaparta a gesztenyét repül, mert feleslegessé vált.
    .
    És még mindig nem fogta fel az országunk népe, hogy szakmánként szalámizzák le, és rabolják ki.
    Lesz a kormányunk, és az ő általa létrehozott saját szakmánkénti Nemzeti karok, ahova kötelező belépni. És lesz a Nemzeti Karok Országos Szövetsége (NKOSZ) Bélyeg is lesz?
    .
    Jön majd a kommunista szombat (új elnevezését még nem tudom) amely teljes bevételével az államadósság csökkentését célozzuk meg.
    És még mennyi minden várható. De már építjük az alapokat.
    Türelmes nép a magyar .
    Fiatalok, irány a külföld amíg nyitva a határ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  11. Gallóné, ahogy egy pár hónappal ezelőtt mondta, azért tárgyal a kormánnyal, ellentétben Mendrey-vel, hogy a folyamatok ismerete alapján pozitívan tudja befolyásolni az eseményeket!
    Sem nem pozitív, sem nem befolyásolt ellenben a nevét adta ahhoz, amihez nem kellett volna.
    Le kellene mondania, így lenne tisztességes, mert alkalmatlan arra, hogy reálisan mérje fel tárgyaló partnerét és ezáltal kiszolgáltatottá tette az egész pedagógus társadalmat, és legfőképpen megakadályozta az egységessé váló ellenerőt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  12. Lesz itt még sok minden. Gyerekként emlékszem, az ötvenes években, amikor a mamámnak kötelező volt járni az MNDSZ-be (Magyar Nők Demokratikus Szövetsége), hallgatni az agymosást és a hülyítéseket. Persze munka után. Morgott is apám rendesen.
    Na szóval, meg van itt szervezve minden, irány vissza a múltba.
    Gallóné pedig egy kollaboráns, szégyelje magát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  13. Gallónénak tényleg nem kéne lemondania?
    http://endresy.blogspot.com/2013/05/pedagogusok-szot-kara.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  14. Egyébként kar ide, kar oda, megy a következő nemzedékek agymosása a vesztesek nevelése irányába.
    http://endresy.blogspot.com/2013/05/trianoni-gyermekrajzok-bakancsa.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  15. DÖBBENETES !!!!!
    Megrázó, és felrázó cikk !!!!
    BL. idézet : “ORDÍTSATOK !!!!”
    MAGYARORSZÁG ÉBRESZTŐ !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  16. Bocs bumburi! A – véletlen volt!
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  17. ui:: én a 4. voltam

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  18. Hzzzz
    2013. május 19. vasárnap 18:43
    Nem olyan egyszerűek a dolgok. Megszabadultak volna tőle sokkal korábban, ha lehetett volna.
    Observer
    2013. május 19. vasárnap 18:51
    ” D. K. F.G L.N.???????”
    Nos ez az egyik kérdés, a másik az, hogy MIKOR.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  19. Hzzzz! Csak egy pluszt engedett a rendszer a 18:43-asra ! a többit most !++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Erre lenne szükség !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  20. “A szakszervezetek tevékenysége ezután a “közjón” kívül esik, tevékenységüket kriminalizálják, rombolásnak minősítik, majd következő lépésben üldözik.”

    Ez már lezajlott. Ez a sok hülye szakszervezetis pedig hagyta, hogy összeugrasszák őket. Majd jön a bedarálás. Lsd a BKV-n belül Nemesék kriminalizálása Tarlós ettárs segedelmével. Pedig a közlekedésiek tudnának kezdeni valamit. MÁV+Volán+BKV összefogás+Taxisok(ehhez SZAKSZERVEZETEK kellenének. A taxisok is benyaltak érdekes módon. Nagy a hallgatás a házuk táján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  21. Kiderítettem, hogy ki a kis kedves minuszolónk.Ő Kukorica Jancsi, akinek négy osztálya van és csak azért ennyi, mert ötödikben lemorzsolódott.

    Más.Az több mint figyelemre méltó, hogy a szakszervezeti/érdekképviseleti vezetők micsoda lojálisak Orbán intézkedéseivel.Gaskó nem gördülősztrájkol, a pedagógus sztrájk egyre távolabb, a HÖOK a 20 éves röghözkötést + nemtandíjat szó nélkül tudomásul veszi, sőt a Hallgatói Hálózatot felelőtlen hőzöngőknek titulálja az MSZOSZ megegyezik a kormánnyal. Érdekes.
    A feleségem iskolájában a “szakszervezeti”vezető azért nem csatlakozott a jó néhány hónappal ezelőtti – vasárnap délelőttre szervezett – sztrájkhoz, mert nem akart videofelvételen szerepelni.Orwell, gyere vissza!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  22. Bizony teljes összeomlás. A romokon épülhet új társadalom és gazdaság, ahogyan Németországban. A magyarok még nincsenek túl a tanuló időszakon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  23. “Ekkor épül fel tökéletesen a Nemzeti Együttműködés Rendszere, a liberális demokrácia alternatívája, amely antikommunista és antiliberális, antikapitalista és többpártellenes, amely a katolicizmus ideológiájára épül, és nemzeti alapokon áll.”
    Tökéletes írás. Egy dologgal nem értek egyet, hogy antikapitalista. Szerintem kőkeményen kapitalista, mégpedig a kezdeti kapitalizmus korába megy vissza, ennek állítja szolgálatába az államot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  24. Szenzor
    Akinek nincs vesztenivalója.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  25. bubu64
    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  26. «nem lépünk be olyan társadalmi vagy politikai szervezetbe, amely jogszabályokkal vagy az
    alkotmányossággal ellentétes tevékenységet folytat, sem olyanba, amelyhez csatlakozással a
    munkákra vonatkozó jogszabályi és hivatásetikai kötelességeinkkel összeegyeztethetetlen
    kötelezettséget vállalnánk.»

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  27. «munkahelyünkön kívül is, a szélsőségeket kerülve, úgy élünk és viselkedünk, hogy az
    erősítse a velünk érintkezőknek az állami szervekbe és azok munkatársaiba vetett bizalmát.»

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  28. «betartjuk és betartatjuk az Alaptörvényen alapuló hazai és az Alaptörvény alapján kötelező
    európai uniós jogszabályokat,

     amennyiben egy jogszabály vagy vezetői döntés az Alaptörvénnyel nyilvánvalóan ellentétes,
    a jogalkotói és vezetői tekintélyt tiszteletben tartva, a számunkra rendelkezésre álló
    valamennyi jogszerű és etikus eszközzel felhívjuk a problémára az illetékesek »

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  29. …figyelmét»

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  30. “Avanti, popolo, alla riscossa, bandiera rossa, bandiera rossa! Bandiera rossa la triomphera, Bandiera rossa la triomphera, Bandiera rossa la triomphera, Evviva il communismo e la liberta!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  31. Bandiera rossa la trionferà
    Evviva Lenin, la pace e la libertà.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  32. Istenem, olyan jót röhögök, de szívből. Elképzelem Orbánt ebben a bohócöltözetben, amint hadonászik és üvölt Chon-Bendith-hel. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  33. Horthynak is volt egy (balul sikeredett) kiugrási kísérlete 1944-ben. Orban most készíti elő a miénket az EUbol. Remelem ez is hasonló kudarccal fog végződni.
    Nem tudom mi lesz az az esemény ami miatt elszakad a cérna a rezsim ellen, eddig semmi nem érte el az ingerküszöböt, de meg fog történni. Valószínűleg nem a megfélemlített pedagógusok borítják ki a bilit, a diákok lázadása az év végen nagyon közel volt, hogy a szikra pattanjon. Jöjjön aminek jönnie kell!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  34. Annyi a tévedés a cikkben , hogy nem ez az első “Kar”: a Magyar Kormánytisztviselői Kar már 1 éve felállt: http://www.mkk.org.hu/node/1
    Valamint a Rendvédelmi Kar is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. Itt van megjött (no nem Zampano) Orbanini. Megjutalmazta őt – családi látogatása
    során – a Római Pápa azzal a feladattal, hogy az európai katolicizmus fejlesztésének
    központját építse ki Magyarországban. Ennek lényege az észak-déli valamint a
    kelet-nyugati tengely középpontjaként építsen ki olyan államot, mely az említett
    tengely mentén fekvő országoknak példaként szolgálhat.
    Ennek kezdő lépése az oktatás, mellyel beverik a fiatalság fejébe, hogy az állam
    és az egyház – természetesen – ilyen kell, hogy legyen! Miért lenne más? Hiszen
    ez az isten akarata.
    Aki véletlenül nem hiszi el vagy lázad ez ellen, azt majd a államilag kifejlesztett korporáció beigazítja a klf KAR-ok rendszerében. Ezek a katonai szervezetekhez
    hasonló módon épülnek ki, biztosítva a “megfelelő információ” áramlását
    felülről lefelé és alulról felfelé. Természetesen mindenki figyeli, hogy a felette
    lévő vezető milyen hozzáállást, vagy viselkedést fogadna el tőle szívesen,
    ugyanis ettől függ a nyilvántartott személyi jellemzése és az előmenetele is.
    Ez már több KDNP-s politikus klf módon többször kijelentette. Nyomatékot adva
    azzal, hogy egy országot csak így lehet vezetni. Szerintük erre liberális és a
    bal oldal alkalmatlan. A valódi indokot e cikk kiválóan bemutatja.
    Azt hiszem ez az oka annak, hogy a valamikor egységes KDNP egy maradék
    része összefonódott a hataloméhes fideSSel, a siker érdekében. Természetesen
    az Opus Dei támogatását állandóan élvezik. Erre a célra épültek be a hatalmi
    és más szervezetekbe az Opus Dei funkcionáriusai. Természetesen titkosan!
    Az is természetes, hogy ki mint él úgy ítél. Ezen az alapon kell nyilatkozni az
    állami szervekhez jelentkező alkalmazottaknak, hogy
    NEM TAGJA TITKOS SZERVEZETNEK.
    .
    Így lesz kerek a világ. Fiatalok a cserkészetbe és az óvónőktől az egyetemi
    KAR-ok kötelező tagjaivá vált oktató-nevelőkkel. Később a különféle foglalkozási
    ágak kötelező karainak természetes tagságán keresztüli KÉZBENTARTÁSÁVAL.
    Mely csak a szociális temetéssel záródik le.
    .
    Így valósul meg az író jóslata: A NAGYTESTVÉR FIGYEL!
    Természetesen a nagytestvér, helyébe az állam, a korporációk helyére a karok
    lépnek. hiszen mi nem vagyunk fasiszták, csak ilyen a nemzeti hagyományunk!
    Ugyan minek akar ebbe beavatkozni egy német KDNP vezető? Vagy talán
    a pártrokonság nem kötelez?
    .
    DE HISZEN MINKET NEM ÍGY FOGADOTT AZ EU TAGJAI KÖZÉ

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Hungarian citizen

    Semmi egyutterzes nincs bennem a tanarok irant. A vilagon semmi. Vegigkampanyoltak a fidesznek a 02-10 kozott idot, vidaman terjesztik a naci nezeteket, egymast felemlitik meg. Ott egye meg oket a fene, ha arra nem kepesek, hogy egyszerre, egysegesen sztrajkba lepjenek. Ha lefekszenek es nyelvvel felfele varjak orban guggolasat, akkor csak batran elore elvtarsaim.
    Ertelmes szulok egyebkent is otthon tanitjak a gyerekuket mindarra, ami civilizalt – mar regota.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  37. Megkezdődött a munkavállalók államosítása. Elsőnek a pedagógusokkal kezdik. ez a legtermészetesbb folyamat. A pedagógus elsőrangú kötelesslge a Kar etikai kódexe szerint a őnöknek (államnak) való feltétlen engedelmesség! Ennek alapján legfőbb kötelessége, hogy engedelmes rabszolgákká nevelje a társadalom minden tagját. Nincs civil szervezeti-, nincs szakszervezeti-, nincs párttagság, nincs szabad cselekvési és véleményszabadság, egyetlen fő kötelesség a REND. Benito Mussolini, és vele a felcsuti őrült megkoronáztatott, Természetesen a HŰSÉGESKŰ kötelező. ITT A VEGYTISZTA FASISZTA ÁLLAM!! Na bunkó falkaforradalmárok ezt kapjátok ki! Ez kellett nektek idióta magyarok! Visszatért az ezeréves nemzeti REND. A DESPOTIKUS KERESTYÉN ÁLLAM. Ti már valószinüleg nem emlékeztek a Második Magyar Köztársaság indulójára: Megpróbálom visszaidézni:

    KÖZTÁRSASÁGI INDULÓ

    Elnyomás, szolgasors,
    Ez volt a rend ezer évig.
    Senyvedt a nép legjobb ereje.
    Úriszék,dézsma,bot,
    Nem látta, hajh, sose végit.
    Hullt a pór, hullt a gyereke,
    Dologtalané volt az ország,

    Míg a nép hordta a terheket,
    A múltbanéző csupa sebet lát,
    Csak vért, jajt, panaszt, könnyeket.
    Munkára, harcra hív ma minket,
    Életünknek új értelmet ád,
    Milliók ajka zengi bízón,
    Hogy éljen a Köztársaság!

    Más idők járnak most,
    A nép kezében a kormány,
    Megszabja már sorsát egyedül.
    Régi rend nincs többé,
    És romján újul az ország,
    Porkoláb ura menekül.
    Súlyos örökség van a vállon,

    Mert a múlt átka még itt ragadt.
    Ha ezerannyi lenne is a rom,
    Mind eltűnik, jön már a nap,
    Munkára, harcra hív ma minket,
    Életünknek új értelmet ád.
    Milliók ajka zengi bízón,
    Hogy éljen a Köztársaság!

    MEG KÉNE TANULNI ÉS ÚJRA EZT ÉNEKELNI!

    LESSZ MÉG MAGYAR KÖZTÁRSASÁG!

    ORBÁN TAKARODJ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  38. A fasiszták álomvilágban élnek, ha szabad ezt kimondani: hogy a munkaadók féktelen kapzsiságát (bocsánat: a piac és profitabilitás diktálta érzékenységét a dolgozók bére kapcsán) majd pusztán parancsszóra korlátozni lehessen! Egy magántulajdonon alapuló rendszerben! Kizárt! Különben is: az osztályharc (a gyengébbek kedvéért: érdekkülönbség) “kiküszöbölése” Orbániában már azzal “megtörtént”, mint Putyiniában, hogy szóban elhazudják a “nemzeti egység” jelszavát: ha te jófiú vagy, cserbenhagyod a nyomorgó bérből és., tekinteted inkább az oligarchákra veted, és ha ők jól vannak, akkor minden oké. Az egykulcsos adó nyertesei a nemzet, és “megosztó” az, aki szólni mer, hogy meztelen a király, vagy hogy túl sok a szegény. Az “egység kontra megosztó” dualitásban sikerült megtárgyalni ezt az “osztálybékítő” baromságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Két évtizede megy a kamarai hercehurca. A magukat polgárinak nevező kormányok eröltették, eröltetik a kötelező kamarai tagságot, míg a baloldali és liberális, igazán polgári erők, a szabadon választható, szakmai szervezkedést részesítik előnyben… (Persze, az utóbbi liberális szisztémában szinte senki nem akart belépni ezekbe, ebbe a szakmai korporációba). Eközben a nyugati államokban (állítólag) az úgynevezett szakmai kamarák virágoznak és adott szakma – kizárólag szakmai – irányítását tartják a kezükben, miközben az állam legföljebb bólogat hozzá és legföljebb pénzzel és az általuk javasolt törvénykezzéssel sgíti a működésüket.
    .
    Véleményem szerint, míg a sepeciális . s z a k m a i . területeknek valóban szükségük van a demokratikusan épülő. s z a k m a i . kamarákra, viszont a cikkben is említett a centrális erőtér igényeit elégíti ki a Parragh László által “üzemeltetett” Magyar (és Budapesti) Kereskedelmi és Iparkamara, amely . n e m .a. s z a k m a i . s p e c i f i k u m o t, hanem a . h a t a l m i . központosítás egyik legfontosabb pilléreként, a korporatív államot támogatja, építgeti…
    .
    E korporatív rendszer eszmei valóságát látszik alátámasztani az, hogy a ‘98-2002., valamint a 2010-től szinte azonnal kötelezővé tett kamarai tagság intézményét is az orbáni kormányok alatt, mely centrális [nem szakmai!] kamarát éppen Orbán személyes barátja, Parragh László irányítása alatt, parancsszóra indították be.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Azt nem tudom, h a fasiszta államszerkezet az orbán beteges gondolkodásából, hatalmi tébolyából, erkölcsi gátlástalanságából, anyagi kapzsiságából adódóan “természetes” végkifejlet, vagy egy másolat, ami leginkább szolgálja ugyanezen célokat. Végülis mindegy, az első esetben a torz gondolkodásmód következménye, a második esetben tudatos pusztítás – a végeredmény természetesen ugyanaz. Halál és pusztulás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Kedves Nyúl György !
    .
    Esküszöm , hogy néhány hónapja próbáltam megkeresni a KÖZTÁRSASÁGI INDULÓT az Interneten Youtube-on – sikertelenül… Mégpedig valamelyik, a tákolmánnyal kapcsolatos AN cikk ihletett erre a feladatra, vagyis ide akartam másolni, ahogy te is most megtetted, amit köszönök neked…
    .
    Biztosan sokan nem is hallottak még erről, mint ahogy családom egyik tagja sem… Kis közvélemény kutatásom alapján. Jómagam még emlékszem a dallamára is és az első szakaszra, nomeg a refrénre… – pedig pici gyerek voltam akkor, amikor ezt még énekelték, és játszották.
    .
    Valóban, valahogy fel kéne újítani, új életre kelteni, ha valakinek rendelkezésre állna egy bakelit lemezen, és kitenné a Netre – nem hagyni végleg elveszni a NER (a NENyI) enyészetében !
    .
    Még egy kérdés: Kik a szerzők? Zene ? Szöveg?
    .
    Baráti üdvözlettel: “thu”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  42. “tisztelhölgyeimésuraim”
    2013. május 20. hétfő
    11:21

    .A Lesz még magyar köztársaságra gondolsz? Bródy írta, így keresd, fenn van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. “tisztelhölgyeimésuraim”
    2013. május 20. hétfő 11:21

    Használd egészséggel. Megkerestem Neked
    http://www.youtube.com/watch?v=Q1gRN6m9P0Q
    Üdv Szenzor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. http://www.youtube.com/watch?v=Q1gRN6m9P0Q

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. Szerintem Bródytól az Ezek ugyanazok nagyon találó. Ha valaki nem ismerné:

    http://www.youtube.com/watch?v=ejPeY8s_UkA

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos