Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán azt hiszi, hogy nincs vitája Merkellel 2013. május 23. csütörtök 5:34 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán azt hiszi, hogy nincs vitája Merkellel

Budapest, Brüsszel – Orbán Viktor már jó ideje harcol a démonokkal, mostanra azonban valóságos ellenfélbe is belefutott. A német tankok felemlegetésével kihúzta a gyufát Angela Merkelnél, tegyük hozzá, nem véletlenül: a magyar miniszterelnök gyakorlatilag nácinak nevezte Németországot.

Mindezek fényében érdekes, amit Orbán mondott az EU-csúcsot követő sajtótájékoztatón. Nem kevesebbet állított ugyanis, mint hogy a magyar kormánynak pedig nincs vitája Angela Merkel német kancellárral. A miniszterelnök szerint Németországban az ősszel választások lesznek, és Magyarország nem akar a német belpolitikába sem beavatkozni, sem a kampány témájává válni.

A kormányfő kijelentette: a kormány tagjait is utasította, hogy ne kommentálják a német választási kampány eseményeit.

Orbán azzal intézte el a német kancellár kritikáját, hogy azt a német belpolitikai kampány részének nevezte, és úgy tett, mintha az ő száját a német tankokra vonatkozó, a mai Németországot a hitleri náci Németországgal azonosító mondata el sem hangzott volna.

Orbán Viktor megsértette a diplomáciai szabályokat, az emberi tisztességet, Magyarország legfontosabb gadasági és politikai szövetségesét, miniszterelnökhöz méltatlan bumfordi és hazug viccet engedett meg magának, kocsmai színvonalra züllesztette Magyarország kormányának kommunikációját, és utólag ezekért nem vállalja a felelősséget, hanem gyáván egy újabb hazugság mögé rejtőzik. Orbán nem államférfi, nem politikus, hanem egy közönséges szélhámos ripacs.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +30 ( 52 szavazatból)
Orbán azt hiszi, hogy nincs vitája Merkellel, 4.5 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

48 Reader’s Comments

  1. “A kormányfő kijelentette: a kormány tagjait is utasította, hogy ne kommentálják a német választási kampány eseményeit.”
    .
    Sőt! Ne is értsék azt…
    DDD!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (54 szavazatból)
  2. Pávatánc II!
    Szegény Orbán! Elfelejti hogy előtte mit mondott…Most jött le az anyagról úgy látszik.Vagy nem normális.
    Ebben az a baj,hogy mást is agyalágyultnak néz,mert a “népéből ” indul ki. Aztán majd csodálkozik,ha légüres térben lesz kénytelen létezni.
    És a hívei között van olyan bőven,aki szerint vagy 100 éve nem volt ilyen klassz min.elnöke az országnak.
    Szerintem sem.Ilyen tahó,biztos hogy nem volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +68 (86 szavazatból)
  3. Ez a barom azt hiszi, hogy ha -ugyanúgy mint belföldön- a szőnyegalá söpri a problémát, az már nem is létezik. És mindezt fapofával elnyőgte egy sajtótájékoztatón! Szánalmas, és ijesztő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +71 (83 szavazatból)
  4. Nincs mit mondanom, nincs mit mondanod. Szemed jég virág borítja, már mögé nem láthatok. / Baranyi Ferenc/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  5. ” Ugyan lenáciztalak, de nem haragszom rád!” .Ezt mondta ez a tapló és eszébe sem jutott, hogy valami bocsánatkérés félét kellett volna mondania, vagy valószínű, hogy eszébe sem jutott, de az tűnik életszerűbbnek, hogy igenis eszébe jutott, de ő nem kér bocsánatot- főleg egy nőtől. Itt valami orbáni direktíva lehet érvényben,mert Prőhle külügyi szolga is úgy hárított,hogy megpróbálta áttolni az orbáni kiszólás címzettjét Steinbrückerre áttolni, mintha az jobb lenne. Prőhle külügyi szolga szerint ez így rendben van
    Ezenkívül Orbán még utasította az összes szolgát,hogy ne kommentálják a német választásokat, mert Mo. nem szeretne kampánytémává válni, nem azért,mert semmi közünk hozzá. És utasításban adja,hogy a szolgák nem ugathatnak bele a német választásokba,mert jobb ha meg sem szólalnak.Ő csak tudja. Obama első megválasztása előtt találkozott a republikánus jelölttel és azt találta mondani, hogy a ” demokratáknak nincs üzenete az amerikai népnek”. Erre Obama megnyeri a választásokat és másodszorra is. No,ilyen nagy diplomáciai érzéke van a mi kis focistánknak és ezért nem találta meghívni eddig Obama.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +62 (74 szavazatból)
  6. “A miniszterelnök szerint Németországban az ősszel választások lesznek, és Magyarország nem akar a német belpolitikába sem beavatkozni, sem a kampány témájává válni.” Milyen szerencse, hogy nem kíván beleavatkozni a német belpolitikába! Egy laza nácizás semmiképp sem beleavatkozás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (60 szavazatból)
  7. “Ugyan, Angie, ne törődj semmivel!” “Hmmm…ma nem vetted be tablettát, stimmt?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  8. Lehet vitája Orbánnak Merkellel? Na ne má. Ne állítsuk sámlira a kiöregedett focistát!
    “A kormányfő kijelentette: a kormány tagjait is utasította, hogy ne kommentálják a német választási kampány eseményeit.”
    Ez a mondat tökéletesen kifejezi a jelenlegi, személyi kultuszon alapuló diktatúra lényegét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +67 (73 szavazatból)
  9. Igen, igen, az évszázad elméje, a szuperman, a világot válságból kivezető, Magyarországot megújító, világszinten respektált nagy vezér megelégelte, hogy a buta németek, főleg az a pitiáner Merkel és pártja az ő nagyságát kihasználva, az ő fényes ábrázata mögé bújva próbáljon győzni a választásokon, amikor már mindenki számára egyértelművé vált, hogy ez Orbán beavatkozása, és nevének jótékony hozzáadása nélkül nem fog menni.
    .
    Azt hiszem Karácsony Gergely már megkínálta Orbánt egy lapát hasonlattal, hogy nevezetesen lapátra kerülhet, de eltekintve egy futó légzészavartól Orbán nem értette.
    .
    Akkor én világosabban fogalmazok. Hozz egy szemétlapátot, ülj rá és pucold el magad mielőtt a profi takarítók odaérnek a sajátjukkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (53 szavazatból)
  10. Magyarán kijelentette hogyha a náci németek megint bántsák őt (mert ő miután beszólt most sunyin lapít) az csakis azért lehet, hogy a németek belpolitikai sikereket érjenek el vele, nem pedig azért mert a németeknek igazuk van. Illetve felajánlotta (fenyegetés), hogyha az ő belpolitikájába nem szólnak bele akkor ő is békénhagyja a német belpolitikát. Ugat a bolha

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (43 szavazatból)
  11. Van nekünk külügyminiszterünk?
    Minek? Dísznek?
    Azért ahhoz pofa kell, hogy a saját hülyeségét a másik problémájának állítsa be.
    Ezt az egészet nem értem, mert a pénteki “riportok” előkészítettek, nem saját agyulag megírtak. Nem lehet, hogy valamit előkészítenek?
    Ma reggel hallottam, hogy reklámadó, tranzakciós díj emelés és még valaminek az emelése van tervbe véve. Csak a pénz csap maradjon nyitva, semmi más nem érdekes.
    Ha az a csap zár, jön a zsidó vagyon, meg van ez tervezve, lépésről lépésre. És az ellenzékünk meg készül a választásokra.
    Pedig már régen az utcán kellene lenniük, velünk együtt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (56 szavazatból)
  12. Nagyon is remélem, hogy Orbán a kampány témájává válik és a szociáldemokraták öntenek egy-egy bilit Merkelék fejébe tele Orbánékkal. Hadd hebegjenek-habogjanak Merkelék, határolódjanak el Orbántól.
    Azt is remélem, hogy a sok nagypofájú Fideszvezér ne tudjon ellenállni, hogy visszapofázzon a német “keresztény”-fasisztáknak. És azok is vágjanak vissza teljes erőből, hogy védjék a pofájukat választóik előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  13. Ezután már igazán nem lehet csodálkozni semmin, azon sem ha úgy járnak
    Orbánék nemcsak az EU-ban, hanem itthon is mit az egyik székely család:
    Verekedés van a kocsmában
    apám én bemegyek és számolj MINDENKIT KIDOBÁLOK
    kocsmába be, azonnal örül az öreg, mert repül valaki
    Apa számol…… EGY!!!!
    NE SZÁMOLJ TOVÁBB APÁM ÉN VAGYOK!
    (bentről kiabálás: Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  14. Itt a következő adóemelési tervezet, megtaláltam

    http://ado.hu/rovatok/ado/orban-adoemelest-partol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  15. “A kormányfő kijelentette: a kormány tagjait is utasította, hogy ne kommentálják a német választási kampány eseményeit.”
    Hát ez az !!! “UTASÍTOTTA” !!! Orbán, aki mindenki UTASÍT !!! Utasította már Pintért többször is, az “Adj gázt” tüntetéssel kapcsolatban, UTASÍTOTTA Némethnét, … sorolhatnánk, most az kormány tagjait UTASÍTOTTA !!!
    EZZEL ÖNKÉNYTELENÜL IS ELÁRULTA MAGÁRÓL, HOGY Ő A DIKTÁTOR !!! – AKI MINDENKI UTASÍTGAT, MERT Ő MEGTEHETI !!!
    *
    Egyébként a “Miniszter” szó jelentése : szolga, szolgáló, – akinek a nép, az ország ügyét kellene szolgálnia, és nem Diktátorkodni !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  16. Már megint a pszichiátriai sérült böffentéses hazugságát elemezzük. Ezt símán át ell lépni (vagy ha lóg alatta elsétálni).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  17. Orbán inkább azt hiszi (úgy tesz, mintha azt hinné), hogy külföldön figyelmen kívül hagyják a hazai tábornak szóló kijelentését. Amit mondott az nem Merkelnek, hanem Merkelről szólt. Következésképpen ő a honi választópolgárokat szólította meg, azok meg ugyebár többségében egyetértenek a szabadságharcával. Merkel meg tehet neki egy szívességet, hiszen nem ő választja országunk miniszterelnökét. Beeee-eee!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  18. Aki eldobta a bumerángot, annak tudnia kell – ha nem talált a célba, akkor visszajön!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  19. Ez már tényleg mindennek a legalja.Ki a navalya kérte Orbánt,hogy elmondja azt a szöveget a Kossuth rádióban.-Még van képe azt mondani nekünk nincs vitánk nekünk nincs az igaz, de neki úgy tűnik volt megjegyezni valója méghozzá nem is akármi.A németek a hátuk közepére sem kívánják,hogy beleszóljon a kampányukba.Hagyja őket békén majd megoldják felnőtt emberek és Merkel jó vezetőjük.Ne próbálja ott is osztani az észt mert csak pórul járhat.Ott felvilágosult demokratikus vezetők és állampolgárok vannak.Ezt jó ha észben tartja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  20. Láttátok a csuti Brüsszelben elmondott beszédéről a videót? A dicső szabadságharcos, a nagy szónok kereste a szavakat, szinte dadogott. Beszélt össze-vissza. Lejtette a pávatáncot. Egy szót nem mondottki: Azt ami a legfontosabb lett volna: Hibáztam, bocsánatot kérek érte. Ő a felséges Duce ilyet nem mondhat, mert mindenki vegy tudomásul, hogy ő az akinek “Merkel asszony még az esernyőjét sem vihetné.” Ö előrelát több nemzedékre, ezért tévedhetetlen. Ő a nagy államférfi, amilyen ezer évenként terem. Ő egyszerűen SZENT

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  21. Nincs itt semmi vita, se Merkellel, se az alkotmanyossàgrol, téma lezàrva. Altalaban Orbannal akkor kezdödik egy vita, amikor ö azt elinditja, de ha erre valaki reagalna, arra mar nem lesz lehetösége, mert abban a pillanatban lezarja vitat. A felcsut is ugy jatszik, hogy ahogy belötték az elsö golt ugy, hogy az összes védöt kiallitottak, utana a meccs is le lesz zarva. Igy jatszik orban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  22. Szerintem mindkét fél hagyja lecsengeni az ügyet. Merkelnek sem oktatták gondolom diplomácia órán, hogy szerencsés háborús hasonlatokat példákat felhozni egy tárgyaláson. Ráadásul Európában társadalmi szinten megvannak még a régi ellentétek. Egy ismerősöm menedzserként dolgozott egy dunai turista hajón, amin általában német, francia, olasz, angol nyugdíjasok töltenek el pár napot, néhány Duna-parti várost meglátogatva. A vicces, hogy külön figyelnie kellet arra, hogy nehogy összeálljanak megint a szövetségesek. és lövészárkot ássanak a hajón. Nem vagyunk még annyira kozmopoliták itt Európában. Egy provence-i paraszt valószínűleg helyeselne egy ilyen beszóláson.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (21 szavazatból)
  23. “A kormányfő kijelentette: a kormány tagjait is utasította, hogy ne kommentálják a német választási kampány eseményeit.”

    Valaki/valakik (tanácsadói, párttársai, köztársaság-nélküli elnök, felesége ) utasíthatná (! :-)) Orbán Viktort, hogy ne beszéljen hülyeségeket a nyilatkozataiban, amelyek után folytonos magyarázkodás, helyesbítgetés a nóta vége !

    Elsősorban az ő kijelentései okoznak diplomáciai feszültséget !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  24. Nincs vitánk Merkellel, Németországgal, mert orbán kijelentése vitathatatlan. Megmondta és kész, ennyi. Természetesen csalódni fog, mert a fasizálódó szövetségesről nem lehet hallgatni a választási csetepatéban.
    Jóval aggasztóbb, hogy itthon semmi komoly következménye az újabb prosztó, az európaiságtól fényévnyire bűzlő szereplésének, az EU-ban is csak a szokásos ejnye-bejnye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  25. Amikor a Fidesz liberális pártból jobboldali, konzervatívvá vált, úgy gondolták, ez csak egy stílus. Felöltik a jobboldali jelmezt, magukhoz ragadják a hatalmat, közben szép csendben képvisleik mindazt, amit liberálisként is képviselni szerettek volna, oszt’ a törénelem majd igazolja őket. Ahol ma tartanak, legyen elrettentő példa mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy ilyesmit lehet tisztességesen és jól csinálni: nem lehet. (Természetesen ez nem csak az ötletgazdák felelőssége, hanem mindenkié, aki kitart mellettük.) Az, hogy nem értenek ahhoz, amire vállalkoztak mégcsak megbocsátható lenne, volt és lesz ezzel más is így. De amit azért cserébe vállaltak, hogy tehetségtelen ötleteiket megvalósítsák, közönséges gazemberekké tette őket. Eltakarítandó szemétté és csak az a kérdés, mi is rá kell, hogy üljünk a lapátra, vagy lesz egy olyan ügyes köztisztasági alkalmazott, aki célzottan tud lapátolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  26. Ideje lenne megalakítani az MM-t, a Magyarázkodási Minisztériumot, mert az utóbbi három évben túl sokszor és nagyon rosszul értelmeznek dolgokat országhatáron kívül és belül.
    Ha részéről lezártnak is tekinti az ügyet, azer nem biztos, hogy sikerül is.
    PlagiPálnál is teljesen lezárták, oszt állva taps közbeni bukta lett a vége!
    Várom, hogy az ájtatosmanó, védett madarak kilövője, a főamortizáló, a Plagizsolt is ilyen lezárt véggel fejezi be pályafutását.
    Magyarország szégyenei!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  27. .
    .
    (Szöveg a kép alá:)
    .
    Győző, ha jól emlékszem, maguk is részt vettek a Szovjetunió lerohanásában, amikor még ott sem voltunk maguknál… Maguk hozták az einsatzgruppéknak a kivégzési utánpótlást a saját zsidóikból – már 1941-ben. Úgy húszezer embert.
    Mi csak ‘44-ben mentünk be Magyarországra !
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  28. .
    .
    Ez az ő stílusuk !
    .
    Schmitt Pál: “Ezennel lezártnak tekintem a plágium ügyemet”.
    Semjén Zsolt: “Ezennel lezártnak tekintem a plágium ügyemet”.
    Orbán Viktor: “Lezártnak tekintem az Angela Merkellel meg sem történt vitánkat.”
    .
    Az már nem is számít, hogy egyáltalán mi az igazság…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  29. OV nem allamferfi, nem politikus csak egy bunko akinek nincsen semilyen diplomaciai erzeke, csak felcsuti kocsmai stilusban tud gondolkodni es beszelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  30. valóban nincsen vitája
    Merkel emberileg, erkölcsileg fölötte áll
    sajnos, mert én is magyar EMBER vagyok
    kicsit önző, és csalódott
    miért kaptam, kaptuk mi magyarok ezt a roncsot miniszterelnöknek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  31. ,,Hej te BUNKOCSKA te draga”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  32. Hungarian citizen

    A szocdemek ezzel az egy mondattal is nyerhetnek: “Ha minket valasztanak a magyarok orbanjat ugy elkussoltatjuk, hogy tobbet nem is hallanak rola, max. a bunugyek kozott”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  33. Szechenyi Istvan mondta : Minden orszagnak olyan kormanya van amilyent megerdemel !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  34. “Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
    Lelkem nem ily honos.
    Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
    aki alattomos.
    Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
    szemét lesütve fontol sanda választ
    és vidul, ha toroz.”

    “Számon tarthatják, mit telefonoztam
    s mikor miért, kinek.
    Aktákba irják, miről álmodoztam
    s azt is, ki érti meg.
    És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
    előkotorni azt a kartotékot,
    mely jogom sérti meg.”

    Talán nem véletlen, hogy József Attilát eltüntették a Kossuth térről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  35. RIPACS????!
    féreg……!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  36. Miért, ti azt hiszitek, hogy Orbánnak tényleg van vitája Merkellel? Ne má! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  37. A német lapok cikkeznek Orbán kijelentéséről – Merkel elengedhetné a füle mellett, de a németek felé ezt a választások miatt azer csak meg kellene magyaráznia!
    Az ellenzék akár rá is tehet egy lapáttal, hogy a pusztai Putyin mit megengedhet magának…bár tegnap együtt ünnepeltek, de hétfőtől újra egymással küzdenek.
    Nem olyan komoly a helyzet, mint az azeri baltás kiadatásánál, de azer ez sem piskóta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  38. Minden orszagnak olyan kormanya es olyan kormanyfoje van anilyent erdemel!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  39. Ahogyan a cikk írja: “szélhámos ripacs”. Sokadszorra bizonyosodik be, hogy az intelligenciát nem lehet egyetemeken megtanulni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  40. Seneca írta Erkölcsi levelek című művében:
    “Az ostobaság sohasem hoz nyugalmat. Félelem van fölötte, félelem van alatta, reszket jobbról, reszket balról.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  41. Amíg Orbán utolsó böffenete a téma, addig a parlament csont nélkül elfogadja az állami tisztségviselők korlátlan megfigyeléséről szóló törvényt. Ha valaki látta a ” Mások élete” c. német filmet, ami az egykori Stasi módszereiről szólt az NDK-ban, akkor van fogalma, miről szól a törvény.A filmben minden olyan módszert bemutatnak, ami az új törvényben benne van:bírói engedély nélküli megfigyelés, lehallgatás,a lakás átkutatása a lakó tudta nélkül, bepoloskázás, stb. Hogy megfigyeltek valakit, arról természetesen nem kell tájékoztatni az érintettet, tehát bíróság előtt sem védheti meg magát.Legfeljebb kap egy levelet, hogy “bizalomhiány ” miatt eltekintenek további alkalmazásától.A korlátlan lehetőségek hazája- a hatalomnak. Ki az a balfék titkosszolgálatos, aki nem tud valami kompromittáló dolgot a “célszemély ” lakásába vinni, amit majd megtalál és magyarázza ki az érintett, hogy semmi köze hozzá. Orwell csettintene.No, erre bólintott a 2/3, akit azzal bíztak meg a fülkeforradalmárok, hogy ilyen törvényeket hozzon. Honecker reinkarnálódott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  42. “orbán nem államférfi, nem politikus, hanem egy közönséges szélhámos ripacs”, mint mindig!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  43. Emlékezetes, hogy amikor 2002-ben a szocik nyertek első (ostoba ) lépésük az volt, hogy a korábbi háromhetenként parlamenti ülésrendet visszaállították hetenkéntire.Ezzel tettek egy előzékeny gesztust a fidesznek, hogy háromszor annyi időben ócsárolhassa a ténykedésüket.
    Ha a szocik valami véletlen folytán tudnának nyerni 2014-ben hagyni kellene az ilyen és ehhez hasonló törvényeket és belenyomni a fideszesek orrát a sz@rba. Be van betonozva kilenc évig a sok nyalonc? Egy lehetséges forgatókönyv:”Sajnos megingott önben a bizalmam, de egyébként is ezt a felforgató anyagot találtuk otthonában.Mi erről a véleménye?Bíróság előtt védheti magát és tudjon róla, hogy ügyét nem Kecskemétre, hanem akárhova telepítjük át, mert Handó néniben is megingott a bizalmunk és ő mostantól egyelőre a konyhában hasznosítja magát a büntető ügye tárgyalásáig.”
    Álmodik a nyomor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  44. http://www.youtube.com/watch?v=OYj9_2j6vOs

    Ide jutottak??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  45. eva
    Igen,ide jutottak!
    A HVG meg cikket közölt videóval:Német kabaréban röhögték ki Orbánt címmel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  46. A német TV-ben Orbánon viccelődnek.
    Na, költözzenek ide, majd nem látják annyira viccesnek!)))))
    Ha már az utolsó szövetségesünkkel is összerúgja a port, mert mi olyan erősek vagyunk, mint a sörecet, akkor elmondhatná, hogy ez miért is jó nekünk, és miért is köt akkor ezekkel a német befektetőkkel stratégiai szerződést?
    Az Al-Jazeera Tv okfeltáró riportja: “A magyarok még mindig rossz irányba csúsznak”….szóval a keleti nyitás sem mindenütt jár bólogatással.
    Kíméletlen bírálat a lengyelektől:
    “Orbán folytatja erőfeszítéseit, hogy ellenségeket szerezzen”
    Mindig nagy szimpátiával tálalták Orbán megszólalásait, most viszont nem kímélik. És ez nem véletlen: a németek kancellár asszonya még a saját miniszterelnöküknél is népszerűbb.
    Nos, ezeket úgy gondolom, hogy a Mesterházy, a Bajnai és a Gyurcsány íratták a kinti újságokkal!)))))
    A vekkeres fanjainak még mindig nem tisztul az elméje….pedig elég égő, hogy egy ország vezetője így le tudta amortizálni magát, hisz mindenütt jóindulattal voltak iránta és sikeresen eljátszotta a pávatáncával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  47. Már hogyne lenne vitája Merkellel!
    Ezerrel azon dolgozik, hogy kirúgjanak minket az EU-ból, mert akkor úgy megsértődünk, hogy nem adunk vissza semmit.
    Erre Merkel azt mondja, hogy nem engedhetjük kiugrani ezeket, mert akkor nem tudjuk pórázon tartani őket többé.
    Talán ezért kell páros lábbal beszólni, a német kampányba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Hirtelenjében, Angela Merkel és a németek, aztán most már a lengyelek, és a keleti nyitás jegyében az Al Jazeera is igazolja, hogy a vekkeres és kormánya diplomáciai analfabéták gyülekezete.
    Az összeomlást gőg előzi meg, a bukást pedig felfuvalkodottság (pl. 16:18).
    De már érzik a vészt!
    Nagy a kapkodás, nagyon ki kellene kerülni a felügyelet alól, mert osztogatni kellene, hogy egy kicsit még kábíthassa a fanjait!
    Azt mondja a kiflis, szájtépő, hogy a kormány nem fog több adót behajtani a magyar családoktól, ha az EU a feje tetejére áll, akkor sem!
    A 6 éven aluliak utazási felára az mi, tudom, nem adó, sarc!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos