Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem ejtették fejre a Zsidó Világszövetséget 2013. május 6. hétfő 20:20 | AN

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem ejtették fejre a Zsidó Világszövetséget

Budapest – Nem sikerült az Orbán-rendszernek ügynököt ültetnie a Zsidó Világkongresszus elnökségébe: Köves Slomót, annak ellenére, hogy a házigazda ajánlotta, és csalással megpróbált egy ciprusi Chabad közösség ajánlásával alelnök lenni, nem választották meg alelnöknek. A WJC-t nem tudta Orbán megtéveszteni, nem hittek neki, és ez a döntés is azt bizonyítja, hogy a Zsidó Világszövetség sokkal jobb állapotban van, mint a korrumpált magyar zsidó vezetés.

Köves Slomó, akit nem véletlenül választott az Orbán-rendszer tábori rabbinak, és adott neki állami állást, a hazai háttérrel sem tudta megszerezni az alelnöki posztot. Önjelölése csak arra volt elég, hogy kiszorítsa Zoltai Gusztávot is, mert nem akarták a rivális Mazsihisz képviselőjét sem tisztségbe juttatni. Ez lehet annak kritikája is, ahogyan a Mazsihisz vezetői kollaboráns módon viszonyulnak az antiszemitizmust gerjesztő Orbán-kormányhoz. Feldmájer Péter a Mazsihisz képviselőjeként került az elnökségbe.

A Zsidó Világkongresszus bizonyos szempontból sikerrel zárult, mert Orbán nem tudta meggyőzően előadni a pávatáncot, és Köves Slomót, a Fidesz dísz-zsidóját sem tudták az alelnöki posztba juttatni. Negatív eredmény, hogy hagyták Orbánt hazudozni, amikor másokra mutogatott, és bagatellizálta az antiszemitizmust, senki nem vonult ki, és nem tiltakozott. Gyurcsány Ferenc volt az egyetlen, aki távozott, és aki egyedül egyenesen és jellemesen viselkedett. További hátrányos következmény, hogy a rendezvény közelebb hozta egymáshoz az Orbánnal kollaboráló zsidó vallási vezetőket, miközben az antiszemita rendszer jellege semmit nem változott. Továbbra is eszközei annak a tisztességtelen kísérletnek, amely az antiszemitizmust kizárólag a Jobbikra szűkíti, és konszolidálni próbálja az Orbán-rendszert.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (45 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +66 ( 76 szavazatból)
Nem ejtették fejre a Zsidó Világszövetséget, 4.8 out of 5 based on 45 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

40 Reader’s Comments

  1. Egyetértek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (47 szavazatból)
  2. Nahát, ez a Gyurcsány… valahogy mindig meglátja a lényeget, és ennek megfelelően cselekszik. Úgy fél tőle a dicső vezér, mint ördög a tömjénfüsttől. Teljesen logikus, hogy ezt az embert módszeres és szívós hazugságáradattal lehetetlenítette el ez a mocskos csürhe. József Attila szavaival élve: “fehérek közt egy európai”. Magyarország tragédiáját mindennél ékesebben bizonyítja, hogy egy ilyen embert közönséges bűnözők politikailag le tudtak gyilkolni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +106 (122 szavazatból)
  3. Feldmájer Péter ma ov-t, a kormányt dicsérte a rádióban. Komolyan gondolta, amit mondott? Vagy nem egészen ezt mondta, csak megvágták, amit mondott?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  4. Marcus Aurelius

    Orbán most valószínűleg le van törve. Feltételezem, hogy nagyon bízott a démoni szónoki képességeiben, és már előre látta, mennyire le fogja nyűgözni a hallgatóságát, és mennyi fanatikus rajongóra tesz majd szert. (És hogyan csinál hülyét mindenkiből.) Ahogy az EU-elnökség soros betöltőjeként, annyi égés után, még a végén is képes volt úgy értékelni az összehozott csődtömeget, hogy hát azért kiosztott néhány kokit és sallert. Sosem fog tanulni a kudarcaiból, újra és újra felpattan, hogy nekirohanjon a következő gyalázatának. Alkati kérdés. A keljfeljancsi se tudja kiszedni az ólmot a saját seggéből.
    .
    Az viszont külön büszkeséggel tölt el, hogy az egyetlen, aki Orbán előadása alatt kapásból helyesen reagált, az közülünk való volt. A külföldieket persze némiképp menti a kötelező tapintat, bár, talán előre is egyeztethették volna, hogy közülük is legyen egy-két hasonlóan viselkedő. Feltehetően jó sejtésük lehetett arról, hogy mire számíthatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (70 szavazatból)
  5. apránként kezd gyurcsány újra felértékelödni. kiderül, hogy nemcsak agya van és gondolatai, nemcsak beszélni tud mindenkinél jobban, de a legbátrabb is. egyenlöre közelben-távolban nincs az ellenzéki oldalon gyurcsányhoz fogható kompetens figura. én nem írnám le öt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +91 (103 szavazatból)
  6. Mein Gott, micsoda csalódás. Ezt a jóravaló mizsidónkat leszavazták a zsidók. Pedig milyen szépen táncoltam nekik, megmutattam minden ékes tollamat, kerülgettem az aknákat, nyomtam a fal dumát, megpróbáltam lukat beszélni a hasukba. Talán nem mondtam elég szép frázisokat? Nem néztem elég őszinten azza a felhúzott szemöldökömmel? De ezeknek a zsidóknak semmi sem elég. Még hogy határolódjak el. MAGAMTÓL??!! A Führer nem lehet ellenzékben!
    Azt hiszem, meg kell alapítanom a Nemzeti Zsidóságot. Házi zsidóm van már hozzá egy minjanra való. És megalapítom a Nemzeti WJC-Összekötő állást is. És oda azt teszek, akit akarok. Mert a rögmagyar valóságnak tükröznie kell azt, hogy kétféle zsidó van: a mizsidónk és a többi. Köves Slomó für President!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (54 szavazatból)
  7. Hungarian citizen

    A WJC-nek azert nem volt ez eredmenytelen: amit eddig csak ilyen-olyan kovetsegi jelentesekben es nemzetkozi leiratokban olvastak, azt most megneztek a sajat szemukkel is, igy aztan majd hitelesen szamolhatnak be zsido szemmel errol a feregrol, ami teljesen ignoralta az osszes nekiszegezett kerdest.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (43 szavazatból)
  8. neveletlen
    2013. május 6. hétfő
    21:01
    Ma este a királyi tv Este c. műsorában ugyancsak serényen illegette a nyelvét a viktátor hátsó fertályához ez a Feldmajer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  9. Pásztor Tibor

    Ez a cikk ebben a hangnemben úgy, ahogy van, vállalhatatlan. Köves Slomó az egyik legjobb rabbi ma Budapesten, csoda, ami a vezetésével Óbudán megtörtént. Szó nincs róla, hogy bármilyen párthoz kötődne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -42 (56 szavazatból)
  10. Csacsicska Tamás

    Pásztor Tibor: Igazad van, nem is kötődik párthoz. Pénzhez kötődik, ami egészen más.
    .
    És azért a Mazsihisz is megér egy misét (hálát adó szent misét) – Feldmáyer úr öles nyelvcsapásai magukért “beszéltek”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (54 szavazatból)
  11. Akkor ki lett a magyar alelnök? Mert Magyarország a világ 12 legnagyobb közösségének egyikeként kapott egy alelnöki poziciot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. Observer++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Mégis vannak olyanok, akik azt mondják, miért nem hallgatta meg a vekkerest és utána kritizálhatta volna, ha nem hallgatja meg, mitől zárkózott el?
    Mert sokan elfelejtik: ne azt figyeljék, amit mond, hanem azt, ami tesz, a tetteit pedig csak a vak nem látja!
    Horthy-kultusz, Kossuth tér, Kertész Ákos és dr. Dániel Péter “távozása” e hazából, gárdaavatás ülve, Nyírő hamvakkal futkorászás és sorolhatnám reggelig, akkor miért is kellett volna meghallgatnia, hisz tudja mindenki, hogy pávatánc nála minden!
    Óvó tekintetével kinevelte magának Vonat Gáborékat, azok pedig most a fejére nőttek és nem hagyják magukat!
    Most kénytelen azt mondani, hogy a neveltjeivel nem fog össze, ha megnyeri a választásokat, de azt tudja, hogy még1x nem lesz kétharmada, tehát kell neki valaki, akivel összefoghat és ez lenne Schiffer az ő megmaradt LMP-jével.
    De nem szaladok ennyire előre, mert ez csak 1 verzió a sok lehetségesből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  13. Csacsicska Tamás 2013. május 7. kedd
    Akkor mától Köves Slomót nyugodtan nevezhetjük az óbudai csodarabbinak. Egyébiránt jól mondod, nem párthoz kötődik, hanem személyesen orbán viktorhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  14. Csacsicska Tamás 2013. május 7. kedd
    Bocs, az előző megjegyzés Pásztor Tamás hozzászólásának szólt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  15. Pásztor Tibor
    2013. május 7. kedd
    05:51

    Nem tisztem, hogy a Kövest minősítsem, viszont nem hallgathatom el, hogy amit csinál és ahogy, az teljes mértékben lefedi a Chabad lubavicsi szekta ténykedését szerte a világon.
    Ők voltak azok, akik megtalálták a hangot a volt Szovjetunió vezetésével is és még számtalan helyen a világon.
    Nem véletlen a róluk Izraelben kialakított vélemény, hogy: Mindenütt tudnak érvényesülni, ahol nincsenek zsidók!
    Hát ennyi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  16. Attól tartottam, hogy a ZSVK pódiumot ad ennek a jöttmentnek önmaga kaserolásához, de hatalmas, fájdalmas csapda lett belőle OV-nak: a google segítségével csak a német nyelvű sajtóban naponta száznál is több beszámolót számoltam meg, mindegyik összehozta a beszédet a Jobbik szombati őrületével, és mindegyiknek az volt az alaphangja, hogy OV nem meggyőző. Ma már senkit nem tud átverni az itthoni vak hívőin kívül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  17. A magyar zsidó szervezeteknek le kell vonni a szükséges következtetéseket a történtekből, s az érdekeiket következetesen képviselő, erkölcsi tekintetben tiszta vezetőkre kell cserélniük a kongresszuson megbukottakat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  18. Undorító egy féreg ez az orbán.
    Pontosan azt a szisztémát követné mint ahogyan átvette a hatalmat az országba.
    (beszívárog, belűlről bomlassza és puccsolja)
    Ugyan közhelyesen, de annál hatásosabban, sikeresebben zülleszti Magyarországot.
    Egyet értek Gy. F. -el. Helyesen tette, hogy felált és kivonúlt a hazug ember beszéde előtt. A kongresszes szervezői igen nagy hibát vétettek, hogy engedték beszélni és egyáltalán meghívták ezt a férget a rendezvényre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  19. Nem kellett ahhoz szinkrontolmács, hogy OV beszéde teljesen hiteltelennek tűnjön. Elég volt nézni, a hajdani kiváló debattőrnek kikiáltott minel, a papirjaiból fel sem nézve, faarccal, monoton hangon előadott valamit, ami lehetett volna akár a budapesti telefonkönyv is. Ahogy elnéztem, a közönség nagy része nem is volt kiváncsi tartalmilag, mit adott elő, jobb is, mert a beszédének egyes részei miatt akár hangos nemtetszését is kifejezhette volna a publikum vérmesebb része.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  20. Pásztor Tibor

    Valami hiba van a logikában, mert Pesten vannak zsidók, és mégis érvényesül az EMIH. Sőt, igen pezsgő közösséget hoztak össze. Slomó pedig biztosan nagyon kötődik Orbánhoz, ezért jön el holnap erre a beszélgetésre:

    https://www.facebook.com/events/512357355495868/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Pásztor Tibor 2013. május 7. kedd
    Ezt remélem nem komoly érvnek szánta!
    Ugyanis errefelé nem dől ám be mindenki a propagandának!
    Nehogy már egy ilyen-olyan vitadélutánnal akarja bizonyítani, hogy a rabbi nem orbán kreatúrája.
    Jobbikosokkal is leülnek egyes politológusok, vagy ellenzéki képviselők egy nyilvános beszélgetésre. Miért ne tennék Köves Slomóval ugyanezt?
    Itt most fogadok bárkivel nagyobb összegben, hogy Slomó, az óbudai csodarabbi a kormány politikáját fogja védeni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. Pásztor Tibor
    2013. május 7. kedd
    13:01
    Nem tudom, hogy mikor volt utoljára egy Szombat köszöntésen Obudán de ismereteim szerint egy minját összehozni igazán erőlködni kell a csodarabbijának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Olvtársak!
    Aki még emlékszik, hogy szinte mindenkivel szembementem, és azt mondtam, hogy nem lesz itt Orbán feldicsőítve.
    Abba maradtunk, hogy utána visszatérünk.
    .

    http://nol.hu/belfold/wjc__orban_irja_ala_az_antiszemitizmus_elleni_nyilatkozatot_#

    “WJC: Orbán írja alá az antiszemitizmus elleni nyilatkozatot!
    Magyarországnak fel kell ismernie, hogy a Jobbik ideológiája és tevékenysége komoly fenyegetést jelent a magyar demokráciára, és minden demokratikus erőnek fel kell lépnie a szélsőségekkel szemben – áll abban a határozatban, amelyet a Zsidó Világkongresszus (WJC) budapesti közgyűlésén fogadtak el kedden

    A WJC határozatában az olvasható: nagy aggodalommal figyelik, hogy néhány európai országban, így Görögországban és Magyarországon megerősödtek a szélsőjobboldali, neonáci pártok, amelyek “nyíltan dicsőítik Hitler náci rezsimjét”, a náci terminológiát használják a zsidókkal és más kisebbségekkel kapcsolatban, továbbá “a szélsőséges antiszemita beszédnek, a nemzeti sovinizmusnak, az antikapitalista és antiszocialista retorikának azt a mérgező elegyét teszik magukévá”, amely annak idején a náci párt gondolkodását is fémjelezte.

    Sürgetik a magyar hatóságokat, hogy tegyenek hathatós intézkedéseket: dolgozzanak ki megfelelő szabályozást az ország minden állampolgárának védelmére, különös tekintettel a “sebezhető kisebbségekre”, így a zsidókra és a romákra, és alakítsanak ki megfelelő szabályozást a gyűlölet-bűncselekmények és a holokauszttagadás szankcionálására – írták.

    A WJC a dokumentumban azt is szorgalmazta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és az ország más vezetői csatlakozzanak csaknem 40 ország 125 törvényhozójához, akik aláírták az antiszemitizmus elleni 2009-es londoni nyilatkozatot. A szervezet a határozatban egyebek mellett kitért arra is, hogy azokban az országokban, ahol erre vannak alkotmányos lehetőségek, vegyék fontolóra a neonáci pártok és szervezetek betiltását.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. ajánlott cikk:
    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130506_Orban_es_a_zsidok_pancser_a_diszvacsoran#rss

    ezt kiemeleném:
    Első megaláztatás: A Legfelsőbb Bíróság/Kúria elnöke, Darák Péter meg se rezdült a munkahét végén, félnapos határidővel hozzá intézett kérésre. Igaz, egyszer, komolyabb ügyben már megmagyarázta a jogvégzett miniszterelnöknek, hogy a bírák függetlenek, nem utasíthatók. Most még ehhez sem vette a fáradságot.

    Második megaláztatás: a Belügyminisztérium ugyan készségesen elismételte Orbán jogtudatlan badarságait, és még azt is megígérte, az utasítást teljesítvén, hogy “minden rendelkezésére álló törvényes eszközzel akadályozza a rendezvény megtartását”, csak hát ebben benne volt, hogy nincs törvényes eszköze. A végére odabiggyesztette, hogy “aki tiszteletben tartja az emberi méltóságot, (…) tartsa magát távol” a jobbikos rendezvénytől, de ez teljesen fölösleges volt, lásd a következőt:

    Harmadik megaláztatás: az “anticionista népgyűlést” három-négyszáz ember részvételével egyetlen apróbb incidenssel megtartották (a rendőrök eltanácsoltak egy ellentüntetőt, aki jobbikos vezetőkből rajzolt horogkeresztet emelt a magasba tiltakozása jeléül). Az “anticionista” eszme ma, Magyarországon körülbelül ennyi embert ösztönöz utcai tüntetésre. (És ez is igazolja, hogy a Jobbiknak nem a szélsőséges elem, a rasszizmus miatt van 17 százaléka, hanem mert a köznapi embert érintő bajokra ad könnyen emészthető, bár gusztustalan választ. Ami egyébként nem nagyon különbözik a Fideszétől.) A tüntetés kicsi volt, annál nagyobb felületet foglalt el a világsajtóban, ez volt a cél.

    Negyedik megaláztatás: nem egészen érthető okból Orbán csak akkor volt hajlandó bevonulni a WJC nyitó vacsorájának helyszínére, ha minden delegált leült és elhallgatott. De sehogy sem akartak leülni és elhallgatni, mire kormányfőnk kénytelen volt bevonulni a slamposan zsibongó vacsoravendégek közé. Majd elmondta beszédét, amiből az derült ki, hogy antiszemitizmus akkor van, ha az emberben – aki keresztény – felülkerekedik a rossz, de amíg nálunk ő kormányoz, és ez az alkotmány, pardon, Alaptörvény van, addig a Jó fog felülkerekedni. Egy kicsit még szidta a züllött Nyugatot, ahol odáig fajult a helyzet, hogy zsinagógákat gyújtanak fel (nem részletezte, hogy kik), nálunk bezzeg ilyen nincs. Úgyhogy nézzenek magukba a kedves vendégek, és becsüljenek meg minket. Felvilágosodás, joguralom, szabadság, demokrácia mint biztosíték az antiszemitizmus ellen? Dekadens, kozmopolita cuccok.

    A WJC azonban ennyivel nem elégedett meg, élén Ronald Lauder elnökkel – akibe Orbán két nappal a plenáris ülés előtt még gondosan belerúgott a zsidóbarátságát igazoló interjúban, amit egy izraeli bulvárlapnak adott. A Kongresszus visszakézből közölte, hogy Orbán elkente a probléma lényegét, és nem adott garanciát a szélsőjobbtól való egyértelmű elhatárolódásra.

    Szóval semmi sem sikerült.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  25. Orbán jó beszédet mondott, csak tennie is ugyanúgy kéne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  26. Slomo-Slomo ? Gondolkodtam rajta, hol is hallottam ezt a nevet. Bejött, főleg mikor a mi kis zsebnérónk és Slomó kötődését emlegették előttem. Hogy ne legyek rejtélyes, hát az Aranyalkony Idősek Otthonának láncát kapta meg. Vajon mennyi pénz van benne, vagy mennyire osztoznak a zsebnéróval?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  27. Az a vicces, ahogy az emberi emlékezet elhalványul kevesebb mint 4 év alatt, és ahogy a mostani vezető hülyesége elnyomja az előző vezető hülyeségét, hogy aztán mindenki újra a régi vezető előtt hajbókoljon. És csak körbe-körbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  28. Akkor ez hogy? Megkajálták az ocsmány beszédet?

    http://www.168ora.hu/landingpage/zsido-vilagkongresszus-elnoke-elnezest-kert-orban-viktortol-113634.html

    “Ronald S. Lauder szerint a magyar miniszterelnök határozottan állást foglalt a Jobbikkal szemben.
    Orbán Viktor néhány napja egy lapnak azt mondta, hogy a Jobbik veszélyt jelent a demokráciára, megsérti az emberi jogokat, vagyis a miniszterelnök mégis határozottan állást foglalt a párttal szemben – mondta Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke a szervezet budapesti közgyűlésének végén, kedden.” stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. khmm…szóval van az a pénz….
    erős gyomrúaknak.
    http://hvg.hu/itthon/20130507_Zsido_Vilagkongresszus_Orban
    ……
    Sémákban gondolkoznak a Zsidó Világkongresszus vezetői Magyarországról, nem tájékozódtak kellőképpen a hazai állapotokról – mondta a hvg.hu-nak Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség elnöke azzal kapcsolatban, hogy a szervezet vezetői éles hangú közleményben reagáltak Orbán Viktor beszédére, és csak a zárónapon kértek bocsánatot. Egy magyar diplomata szerint a Világkongresszuson belül folyó konkurenciaharcnak is köszönhető az a kemény hangú állásfoglalás, aminek megelőzésére nem tudtak volna tenni semmit.
    ……

    /Szóval azok a piszokzsidók az okai mindennek…


    A kormányban tehát nem keltett meglepetést a kritika, ugyanakkor forrásunk szerint – azzal, hogy a hazai zsidóság képviselői is jónak minősítették Orbán Viktor beszédét – „összességében nem jöttek ki rosszul a történetből. Különösen jó volt hallgatni Guido Westerwelle beszédét, aki végre – először a rendezvényen – kimondta, hogy nem csak a magyarok felelősek azért a magyarországi holokausztért.” (A kormányfő beszédét pozitívan fogadta az EU alapjogi biztosa is, aki előszeretettel bírálja Orbánt.) Köves Slomó is úgy értékelt a hvg.hu-nak: „Én azt gondolom, ez a történet még jóvátehető, például Szilvan Salom izraeli miniszter szavai az oktatással kapcsolatban nagyon fontosak voltak. Hiszen, ha valami, az oktatás az, ami tartósan csökkentheti az antiszemitizmust. Az antiszemitizmus ugyanis társadalmi és nem (csak) politikai kérdés, amit hosszú, szívós munkával lehet kigyomlálni. A gyűlöletmentes társadalom legnagyobb ellensége a tudatlanság. Fontos lenne például, hogy az új kerettantervben és tankönyvekben nagyobb teret kapjon a zsidó vallásnak, kultúrának és a zsidó közösség történelmi nemzetalkotó szerepének ismertetése” – fogalmazott.

    Köves Slomó szerint ehhez „mindenképp fontos lenne, hogy a WJC és a magyar zsidó közösség teljes spektruma között egy folyamatos organikus kapcsolat legyen”. “Már csak azért is, hogy az általuk képviselt javaslatokat és kritikákat a helyi közösség tudása, benyomásai, tapasztalatai és szakmai tudása alapozza” – tett hozzá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Ahogy a másik szálon már emlegettem a linket, Orbán hazudik, mint a vízfolyás
    http://endresy.blogspot.hu/2013/05/orban-zsido-zeroja.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  31. Szegyelhetik magukat azok az emberek akik Orbanra szavaztak. Az egeszvilag a magyarokon rohog. Ennyi hazugsag! Ide vezet a kabzsisag! Legyen mar vegre vege! Hajra Bajnai Gordon es csapata!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. “bazanne”
    Én sem “irom le” Gyurcsány Ferencet.Söt hiszek,mi több bizok a”feltámadásában.”
    A Felmajer “nyelvézről!!”,meg azt tartom,hogy ö a korunk judása,akit 30 ezüstért meg lehetett venni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Morvay Krisztina, azon a napon védte meg az EU-ban a Fideszt, amikor Ronald L. Lauder bocsánatot kért Orbán Viktortól.
    Dehogy fognak ezek összefogni, már összefogtak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Sracc! Milyen “jó beszédet” mondott OV? Hablatyolt összevissza jóról, meg rosszról, mintha valamiféle ezoterikus fluidum – vagy egyenesen a születés/származás – döntené el, hogy kiből lesz antiszemita, és marad meg a jó úton. Az egész beszéd maga a tömény rasszizmus volt, – emlékeim szerint egyébként ezeket már elmondta máskor is -, jellemző, hogy fogalma sem volt róla. Az ember nem attól egyenjogú, hogy megadjuk neki, akár mint “tisztelt, őrzött kisebbségnek” ezt a jogot, hanem születése jogán, szülessen akár palotába, akár kunyhóba, merítsék keresztelő medencébe, tartsák keresztvíz alá vagy tartsanak neki bármicvót. (Azt nem tudom, az iszlámistáknál, buddhistáknál, krisnásoknál stb. mi ennek a beavatásnak a neve.) Az egész beszéd arról szólt, hogy “mi magyarok”, meg a “zsidó magyarok”. Szerinted ez mi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. hm…
    30 ezüst?
    http://nol.hu/belfold/20130509-teljesen_egyertelmu_elutasitas

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. nademégis….

    Mindenesetre a Budapestre érkezett zsidó delegátusok szemszögéből helyreállt a világ rendje. A tapasztalatok szerint ugyanis – főleg külföldi – zsidó megfigyelők képtelenek elrendezni magukban, hogy ha egy országban van olyan párt, amit ők nácinak tudnak keretezni, akkor más nem beszélhet és nem csinálhat számukra förtelmes dolgokat. A jobbközépnek vélt kormány dolga ilyenkor egyszerű: elhatárolódni a Jobbiktól (ez szavakban bármikor megy). Esetleg betiltani.

    Ez utóbbit mint elméleti lehetőséget vetettem föl a legutóbbi cikkben azzal, hogy: „Kétségtelenül sokan örülnének neki. Biztosan megnyugodna a Mazsihisz és a Zsidó Világkongresszus is.” És lám. Már a plenáris ülésen ezt követelte az Európai Zsidó Kongresszus elnöke, Mose (Vjacseszlav) Kantor, becsületes mestersége szerint Putyin-párti orosz oli… milliárdos, aki eddig minden lehető alkalmat megragadott, hogy a liberális zsidóktól megvédje – Putyint. Így azért kap egy vajszínű árnyalatot, amikor a Jobbik betiltásának indoklásául azt mondja: „kell, hogy korlátai legyenek a demokráciának”.

    Rögtön akadt magyar követője is Feldmájer Péter Mazsihisz-elnök személyében, aki azért látná helyesnek a Jobbik betiltását, mert ez a párt „társadalmi nyugtalanságot kelt, mivel az általa hangoztatott nézetek oly módon rongálják a magyarországi közéletet, Magyarország jó hírnevét, ami azzal fenyeget, hogy hazánk visszafordíthatatlanul kettészakad”. Milyen érdekes: milliók gondolják ugyanezt arról a másik pártról, amit Kantor és Feldmájer nem tiltatna be.

    Tudatlanság ott, politikai analfabétizmus itt, így aztán jól meg lesz védve a magyar demokrácia. Tudják, ez az a szó, amit szerencsésebb országok politikusai olyan összefüggésekben szoktak használni, mint a mieink a jogállamiságot.

    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130509_most_orultok#rss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. http://most.444.hu/2013/05/12/oriasi-balhe-van-a-mazshisznel/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Igen ő magyar mi meg zsidók vagyunk. Én tudom,de magyar zsidók nem így tudjak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Sajnos nem tudom mirol van szo, nem vagyok ismeros ezekben a korokben. Valahogy idekeveredtem es az antiszemitizmus kapcsan szerenem megkerdezni valakitol, hogy az ENSZ a maga reszerol mint szervezet tett-e kijelentest arrol, hogy az antiszemitizmust eliteli? Van-e olyan torveny, paragrafus, mely szerint nem lehet semmilyen fokon sem tag, sem megfigyelo aki antiszemita?
    Ugyanis en ugy latom, hogy rengeteg orszag nyiltan antiszemita. Nemcsak a nepesseguk, hanem az allami es vallasi vezetoik is. Attol tartok, hogy nem jelenkori informaciok miatt – hiszen oriasi tomegek nem jutnak hozza mediahoz semmilyen formaban – tehat valamilyen alapveto es regrol taplalt meggyozodesbol, ami kezelhetetlen. koszonom, ha valki tud az ENSZ-el kapcsolatban valami ebben a targyban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. copiosa:
    .
    - Önmagában külön az antiszemitizmust nem kell elítélni, mert az ÖSSZES fajgyűlöletet egyszerre kell elítélni, függetlenül attól, ki fajgyűlöl kit. Ilyen van az UNO (ENSZ) határozatok között, itt kezdheted a keresgélést és a tájékozódást:
    .
    Human Rights Council resolution 7/34.
    .
    Ez egy igen jó szöveg, csak az a kár, hogy az UNO egy szót se tart be mindebből. Náci jellegű propagandát a lakosságára zúdító terrorgenget, kannibál fenevadakat enged be a soraiba, a legelborzasztóbb népirtásokat megakadályozni akaró országoknak folyamatosan keresztbe tesz, másik nép kiirtására nyíltan uszító bandát vesz fel megfigyelő státusba, stb.
    .
    Persze mindez az UNO immár tökéletesen ellehetetlenült szervezeti felépítése miatt van így, de akkor is, így van.
    .
    “…Van-e olyan torveny, paragrafus, mely szerint nem lehet semmilyen fokon sem tag, sem megfigyelo aki antiszemita?…”
    .
    - Nincs.
    .
    Sőt, a közgyűlésen elmebeteg őrületen is túl terjeszkedő mocskot lehet okádni az erre hajlamos képviselőknek, megfigyelőknek, “vendég- státuszt” kapottaknak.
    .
    Anti racist konferenciát rendeznek, ami fél napon belül megy át a tomboló- őrjöngő Izrael- és zsidógyalásásba – teljesen nyíltan (legjobb példa: Durban I, de hasonlóak szinte 2- 3 évente vannak).
    .
    AIDS ellenes konferenciát tart az UNO, ami egy napon belül megy át Izrael, és az USA gyalázásába (komolyan!).
    .
    Miközben a világ legelborultabb f…sfészkeiről mélyen kussolnak; Szudán, Szomália, lényegében egész Észak- és Közép Afrika, Közép- Ázsia, stb.
    .
    Miközben a II VH utáni legelborultabb népirtásokat (ezek többnyire “önnépirtások) annyiban hagyják (Szudán, Kongó, Rwanda, Szomália, Kambodzsa, Irak, Irán, Dél- Afrika és Rhodesia (félreértés ne essék, ez utóbbi kettő esetében a feketék népirtották a fehéreket), Burma, stb, stb.
    .
    Na ennyit az UNO- ról, meg a fajgyűlölet elleni tevékenységéről.
    .
    Az UNO a mai formájában megérett a felszámolásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos