Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kövér László már képtelen uralkodni magán 2013. május 27. hétfő 21:17 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kövér László már képtelen uralkodni magán

Budapest – Nem kérdezhette Szanyi Tibor Németh Lászlóné minisztert a trafik mutyival kapcsolatban. A képviselő a véleménynyilvánítási szabadság és a képviselői jogok korlátozásaként értékeli, hogy Kövér László házelnök ismét megakadályozta parlamenti interpellációjának elmondását. A szocialista politikus ezért a strasbourgi emberi jogi bírósághoz fordul. A Fidesz szemmel láthatóan mentális kihívásokkal viaskodó házelnöke által betiltott interpelláció írásunk végén olvasható.

Kövér László azt mondta: azért utasította vissza az MSZP-s politikus interpellációját, mert megfogalmazása sérti az Országgyűlés tekintélyét, elhangzása fegyelmi intézkedésre is okot adhatna. Hozzátette, döntésekor figyelembe vette az alkotmányügyi és az ügyrendi bizottság állásfoglalásait, majd úgy fogalmazott: “és ez a jövőben is így lesz”.

Szanyi Tibor ezúttal is a trafiküggyel kapcsolatban kérdezte volna Németh Lászlóné fejlesztési minisztert, csakúgy, mint három héttel ezelőtt, amikor a házelnök hasonló indokokkal visszautasította interpellációját.

Az első esetet még egyszerű túlkapásként értékelte, de mivel ugyanabban a témában rövid időn belül másodszor sem kap szót az Országgyűlésben, a strasbourgi bírósághoz fordul jogorvoslatért – közölte Szanyi Tibor, elfogadhatatlannak értékelve, hogy korlátozzák egyéni választókerületi képviselőként megszerzett jogosítványait. Hozzátette: a házelnök szavai arról árulkodnak, hogy belátható időn belül nem kíván neki szót adni az interpellációs időszakban.

Szanyi Tibor arról is beszámolt, hogy Facebook-oldalán közzétette az interpelláció szövegét, hogy mindenki számára világos legyen, abban nincsenek sértő kijelentések. Egyúttal kifogásolta, hogy az a Kövér László jár el vele szemben, aki többször is óbégatásnak minősítette a szocialista képviselők közbeszólásait. “Nem hiszem, hogy eddig a mélységig én le tudtam volna süllyedni, még akarattal is” – mondta.

Szerinte nyilvánvaló, hogy a házelnök nem stiláris megfontolásokból, hanem politikai okok miatt akadályozta meg interpellációja elmondását. Meggyőződése ugyanakkor, Kövér László “hülye játékot játszik”, mivel interpellációja kisebb visszhangot váltana ki, ha csak az ülésteremben hangozna el, és nem kerekedne belőle ügy.

Szanyi Tibor betiltott interpellációjának szövege

Tisztelt Miniszterasszony, az elmúlt hetek zömmel arról szóltak, hogy önök trafik-engedélyeket osztogattak. Alapvetően jobbos, szélsőjobbos hovatartozás kellett a győzelemhez. A zsírosabb, akár napi pár milliós bevételt hozó helyeken viszont csak olyanok kaphattak aranyérmet, akik valamilyen módon a mai főfideszes helyi főtótumfaktumok retyerutyájához tartoznak. A nyeréshez üzlethelyiség nem kellett.

Eredendően csak annyi kellett, hogy az illető vállalja, hogy dohányt fog árulni, és imádja a Fideszt. Önök cserébe és utólag törvényileg megemelték a kötelező haszonkulcsot, s egyben mindenhol máshol betiltották a dohánytermékek árusítását, tönkre vágva pár tízezer boltot, s ezek alkalmazottait, “hulljon a férgese” jeligére. Ön, mint a Fidesz zsoldosa minden jel szerint készségesen kiszolgálja a további fideszes törekvéseket is, azaz immár nem csak dohányt, hanem alkoholt, szerencsejátékokat, újságokat és – hovatovább – nyalnivalókat is lehet majd kapni ezekben a boltokban.

A “ki mit nyal” kategória egyelőre nyitottnak látszik, de az félő, hogy mindaz, amit ezekben a szpáhi-shopokban majd kapni lehet, például adómentes pálinkát, azt máshol betiltják. Ezek sorában bizonyosan gondolnak még a szex-kellékekre, a közkeletű lószerszámokra is, sőt, a jobbikos barátjaik kedvéért talán a péniszpumpára, avagy pucér vonaglásra alkalmas táncrudakra egyaránt. Kérdezem, vajon kiszámolták-e, hogy mekkora pusztítást végeznek ezzel a művelettel a vidéki Magyarországon?

A kiadott engedélyek vajon elegendőek lesznek-e a bukás utáni strómanos életre készülő fideszes polgármestereknek, képviselőknek? Hisznek-e abban, hogy a 2014-ben kormányra kerülő demokratikus erők majd hagyni fogják, hogy a levitézlett csapataik megmaradjanak ezeken a fosztogatós pályákon? A múltkor egy betiltott kérdésemmel azt is tudakoltam, vajon nem sül-e le a bőr a képükről? Azóta világossá vált a válasz: nem, mert önök eddig is arcátlanul, azaz az önök kedvenc fordulatával élve pofátlanul szórakoztak a magyar emberek megélhetésével.

Bárkit nyomorba döntöttek, még a legnyomorultabbakat, a munkaképteleneket is megfosztották a járadékaiktól, csak hogy a közgépes maffiájukat degeszre tömhessék. Azt is kérdezem hát, hogy hajlandóak-e önként sietni a történelem szemétdombjára, avagy előbb még megkísértik a “hatalom, vagy börtön” című vakmerő játékukat? Várom válaszát!”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (55 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +70 ( 78 szavazatból)
Kövér László már képtelen uralkodni magán, 4.8 out of 5 based on 55 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. Szerintem nem Strasbourghoz kene fordulni.
    Hivatali hatalommal valo visszaélés miatt büntető feljelentést kell tenni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +72 (78 szavazatból)
  2. Kövér a legjobb úton halad, hogy újra szobatársak legyenek a mellette álló kisdobos nyakkendőssel. Csakhogy az a szoba nem kollégiumi szoba lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +79 (85 szavazatból)
  3. Köteles Cenzor megkapta a kilövési engedélyt, ha egyáltalán kell neki ilyen.
    Annak ad szót, akinek akar, és Szanyinak nem akar.
    Megteheti?
    Megteheti, és még nagyon rendes volt, mert nem verette agyon.
    Akkor kezdődik a parlamentben is az öncenzúra?
    Elveszett országunk jaj Neked!
    Jaj Nekünk!
    A többit halkan, mert öncenzúrázok, különben moderálnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (65 szavazatból)
  4. és a többi ellenzéki képviselő még mindig bent ül, felveszi a “tisztelet díját”. Nem állnak fel és nem mondják, hogy köszönjük szépen, mi ebben a parlamentben nem veszünk részt. DK.MSZP,LMP, PM. képviselők. Egy kicsit sem zavar titeket, hogy egy náci, GNT elmondhatja uszító beszédét, mert köteles ettárs megengedi, más nem beszélhet? Nem zavar senkit, hogy képviselő társukat a szólás szabadságában korlátozzák? Az MSZP-től unom már, hogy tiltakozunk, ejnye-bejnye. Körberöhögnek titeket. Meg is érdemlitek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (66 szavazatból)
  5. A hírek szerint Szanyi valóban Strasbourghoz fordul. Annyit ér el vele mint Vajnaiék.A mi zsebünkből kifizetik nekik a kártérítést és néhány nap múlva 13. Narancs Jakab bead egy egyéni képviselő indítványt. hogy az ellenzéki képviselők nem interpellálhatnak, mert nem makkos cipőben járnak. És éjjel 3-kor -amikor a tolvajok is lopni járnak- a nemzet gombnyomogatói elfogadják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (52 szavazatból)
  6. Magyar birosagon is felkellene jelenteni, az Orszaghaz tahojat, korlatoza a szabad velemenynyilvanitas szabadsagat. Tovaba kimeriti a hatalommal valo visszaeles fogalmat, egy normalis orszagban börtön jar ezert. Ki kell ugratni a nyulat a bokorbol, kiderülne mennyire függetlenek a birosagok es ügyeszsegek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (58 szavazatból)
  7. bubu64
    Már miért állnának fel?
    Inkább hátba támadják,mert rosszat akart mondani a fideszre.Bár hangoztatják,hogy mindenkit megvédenek! Szanyi nem azok közé tartozik úgy látszik,akit ők megvédenek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  8. Számomra Magyarország egy zárt elmeosztályra hasonlít, ahol az ápoltak magukhoz ragadták a totális hatalmat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +73 (79 szavazatból)
  9. anonyme
    ++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  10. kegyelem
    Néha én is elgondolkodom, hogy a kerítés melyik oldalán vagyok?
    Annyira elképesztő ez az egész, és nem értem ezt a hatalmas közömbösséget.
    Hol van a tűréshatár? Ha átlépték akkor jön a fejünk a homokban?
    És ez jó nekünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  11. Nem elmegyógyintézet ez, dehogy.
    Ez a látszatparlament. Ami van, az nem parlament, csak puszta formalitás. Esetleg cirkuszi mutatvány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  12. Az életben is rondák, de a fenti kép magáért beszél – Kápó I. és II.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (41 szavazatból)
  13. a parlament tekintélyén nincs már mit lejáratni, azt a baromarcu fideSS-bagázs már évekkel ezelőtt megtette.
    ilyen a világon sehol sincs, hogy a parlament elnöke bárki felszólalását megtiltja és minősiti, ez csak ennek az elmebajos hatalomnak a vezetése alatt lehetséges.
    ez már kérem szimplán-duplán-triplán elmebaj, ami jól átható a fotón lévő két főtetün, pláne ha kinyitják a büzös pofájukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  14. Ez van, ha nevén nevezik a gyereket.
    Ezt kellene, mert az igazság fáj a legjobban.
    “hajlandóak-e önként sietni a történelem szemétdombjára, avagy előbb még megkísértik a “hatalom, vagy börtön” című vakmerő játékukat? ”
    A legjobb mondat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (34 szavazatból)
  15. Ha ennyi eszük van az állitólagos ellenzéknek hogy ezt megengedi, akkor üljenek ott örökre mert megérdemlik a bajusz királyt !!! Mert ez már csak a havi apanázsért van nem értünk, várjátok csak 2014-et , addig üljetek ott !!!!! Mert az amit csináltok az csak a mi helyzetünkön ront, és ti még is jól éltek, de érdekes !?
    De az biztos 2014-után a parlament közelébe sem mehettek, paraszt hajszállal sem vagytok jobbak a fideSSnél, púp a hátunkon, élősködő banda !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (21 szavazatból)
  16. Hungarian citizen

    Tenyleg teljesen meghulyult mar regota ez a szerencsetlen kover. Nagyon nagy baja a demokracianak, hogy csak a legritkabb esetben lehetett beutalni embereket (vagymiket) kenyszergyogykezelesre. Kovert nagyjabol es legkesobb 2002-ben gondoksag ala kellett volna venni, orbant pedig zartosztalyra zarni, kozugyektol valo vegleges eltiltassal.
    Ehhez gyava volt es gyava is marad a jelenlegi ellenzek, es ez az igazi szegyene az orszagnak.
    Egy felig civilizalt orszagban sem a fidesz sem a jobbik, sem a kdnp nem letezhetne, mert civilizalt torvenyek alapjan betiltasuk teljesen indokolt lett volna, ismetlem legkesobb 2002-ben.
    Jelen ellenzeki gyavasag hijan most nem lenne szenne gyalazott semmi orszag orban miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  17. Egy hozzászóló társunk régebben írta, hogy kövér Orbánnal együtt járt kezelésre Magyarországon az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézettbe Veér Andráshoz.
    .
    Nem tudom igaz e, de nem lettek kikezelve az látható, inkább az alkohol és narkó elvonóba kellett volna bevonulniuk.
    .
    A képen, nem tudom mennyire elkapott pillanat vagy a valós arcát mutatja de én a fizikai állagából inkább súlyos betegségre következtetek, jobb ha nem írom, úgysem vagyok benne biztos, képtelenség innen megítélni, de fizikailag és mentálisan rogyadozik és nagyon nagyon rossz bőrben van.
    .
    A kép nagyon rossz minőségű és csalóka de Orbánnak is feketedik a szeme alatt. Még egyszer, a kép nem ad megbízható információt.
    .
    Egyébként úgy tűnik a fideszes mag kezdi felfogni, hogy a játék lassanként átmegy dupla vagy semmibe, és a teljes bukás valószínűsége egyre nagyobb. lassanként kezdetét veszi a kapkodás, belső pánik és az erőviszonyok átrendezésére történő kísérletek, a játszma eldurvul és akár nyer a Fidesz akár ne, Kövér, Orbán és még egy páran egészségileg megsemmisítik magukat. jó szórakozást uraim, ez jó mulatság férfi munka volt.
    .
    Nyomor, kosz, mocsok, hanyatlás , betegség, reménytelenség, mindent túllépő kormányzati ostobaság, felpöffeszkedett gőg, erőszakos tanácstalanság. Nyomorult volt az egész mihaszna életeteket és az lesz a halálotok is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (42 szavazatból)
  18. Hungarian citizen

    Eagle: mindig erosen smikelik a szegyenembert, de azert ez a kep pl. elegge arulkodo:
    http://news.bbcimg.co.uk/media/images/66398000/jpg/_66398701_66398700.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  19. Gyöngyi Péter

    HIstvan
    2013. május 27. hétfő
    21:40
    “Szerintem nem Strasbourghoz kene fordulni.
    Hivatali hatalommal valo visszaélés miatt büntető feljelentést kell tenni”
    Kihez, hova, és mi a jó büdös francnak?
    Most másztál le a falvédőről?
    Azokkal az ellenzéki politikusokat kell elítélni ” Szanyival az élen” , akik hagyták hogy megtörténhessen Magyarországon az, ami megtörtént.
    Akik még mindig a parlamentben ülnek, nem egyezkednek, nem állnak fel és hagyják ott a székeiket, és nem vonulnak ki csapatosan az utcára, és mondják, hogy elég volt elég!
    Szanyi Úr is csak azt kapja, amit megérdemelt, párt társaival együtt!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (18 szavazatból)
  20. Hungarian citizen
    2013. május 28. kedd
    05:43

    Köszi a képet, igen én is észrevettem, hogy Orbán nagyon kemény és profi sminket kap. A nyelvét már nem igen tudja behúzni, a múltkor én is feltettem, rengeteg kép van a neten hol kilóg neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  21. Most őszintén: miért ne tehetne meg Kövér bármit, ha a zellenzék csecsemőként viselkedik?
    Miért nem vonulnak ki ilyen esetekben?
    Miért nem sokszorosítják le Szanyi letiltott kérdését, és miért nem kérnek szót, hogy egymás után felolvashassák?
    Miért nem adják be mindnyájan betű szerint ugyanazt a szöveget (persze a saját esetleges kérdéseik mellé!), hogy a szolidaritás minimumát mutassák?
    Miért nem csinálnak ilyenkor botrányt az ügyből?
    - Hát azért nem, mert mindegyikőjüknek a saját kis tyúxaros átmeneti egzisztenciája fontos. Hírből sem ismerik a szolidaritást, és az érdekérvényesítést, csak olyankor, amikor saját juttatásaikat, saját meggazdagodásukat szavazzák. Az egész hóbelevanc bábszínház, kesztyűbábok ők mindnyájan Orbán kézfején.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  22. Érdekes demokrácia az, ahol a kormánypárhoz tartozó házelnök megtilthatja, hogy egy szabadon választott ellenzéki képviselő elmondhatja-e az interpellációját vagy sem. Ilyet még a diktatúra idején működő parlament elnöke sem tehetett meg. Igaz ott másképp akadályozták meg a kellemetlen kérdések napirendre kerülését.
    Itt az ideje újra elgondolkodnia az ellenzéknek, hogy mi keresnivalója van egy ilyen parlamantben!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  23. Most már értem miért akassza össze bajszát Szanyi kövérrel! :)))

    http://kepfeltoltes.hu/130527/969751_315263768605193_6375326_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  24. Csak emlékeztetőűl:
    Szanyi Tibor volt Mesterházy egyetlen kihívója az elnöki tisztségér.
    Gyurcsány csendes kinyírása után ez az egy legény van még talpon, aki Mesterházy posztjára veszélyes, tehát nem nyíltan, de ki kell nyírni. Mivel Szanyi és Gyurcsány konfliktusa ismert tény, ezért az átigazolásra kényszerítés nem járható út, tehát ki kell útálni, nem kell megvédeni. Mesterházyék viselkedése egyértelmű, és undorító! Mintha a FIDESZ beépített ügynökei volnának. Sajnos az elmúlt három év ellenzéki széthúzása, az MSzP frakció tesze-tosza viselkedése is ezt támasztja alá.
    Ami Kövér Laca viselkedését illeti, már régen megírtam, hogy az SzDSz és Gyurcsány a hibás, mert bezárták a dilházat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  25. Ellenzéki kivonulás kellene,minél nagyobb nemzetközi visszhanggal.
    Ekkor a jobbikot is színvallásra lehetne kényszeríteni.
    Ezt akkor lenne célszerű csinálni,amikor Kövér a Jobbik ellen próbál fellépni a Házban egy olyan ügy esetén,amivel a többi ellenzéki is egyetért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  26. Az összeomlást gőg előzi meg, a bukást pedig felfuvalkodottság.( 16:18)
    A 2010. évi túlnyerésük elvitt minden realitást, elhitték, hogy 20 évre bebetonozhatják magukat – tudják, kimunkálták maguknak, hogy a demokratikus leváltásuk majdnem lehetetlen…
    Viszont tudják, hogy az átvert zemberek is nem csak az emberek egyre elégedetlenebbek, ezért felállítottak maguknak mindenféle védelmi seregeket, készülnek arra, hogy megvédhessék magukat!
    Tudják, hogy ők mit tennének, ha ezeket ellenük követték volna el, hiszen ők nem tudnak másból kiindulni, mint amilyenek önmaguk – szerintem csodálkoznak módfelett, hogy ekkora tűrőképessége van a lakosságnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  27. Láttam egy fotót Győry Enikőről, akinek az a dolga, hogy demokráciából kioktassa az EU-t!)))
    Ahogyan kapaszkodik a mikrofonjába és amilyen rémült képet vág hozzá, hát nem egy nyugodt, tisztességes nyilatkozót láttam, gondolom mások is megkérdezik, ha olyan biztos a dolgában, mitől retteg ennyire?!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  28. Mit szóltok a don új nevéhez – Viktor Mutyin ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  29. H.Sándor
    Tegnapi ülésen a jobbikosok teljesen alájátszottak a kormánynak.
    Ezek egyek, hiszen a polgári köreikből óvó tekintet alatt nevelkedtek ki, néha egy kicsit a fejére nőnek, kapnak egy kokit, aztán rájönnek, hol a helyük!
    Kellenek ők egymásnak, a KDNP nem mérhető, most még a kisgizdák is előjönnek, de még velük sem lesznek elegek a győzelemhez, hát nagyon is kell a Jobbik, mint egy falat kenyér!
    Az LMP-s Schiffer is be fog állni a sorba, mert azt is csak a vak nem látja….egyedül akar bejutni, amikor az okosabbak már otthagyták, különben is tudhatná, egyedül nem megy….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  30. Szanyi nem szólalhat meg, mert nem lenne méltó a magyar Parlamenthez a mondandója…nos igen, trafikmutyi, földmutyi nem is a méltóságról, hanem a harácsolásról szól!
    De az újabb nemzeti pénzlenyúlási ügy is kudarcba fulladt….nem jött be a párkereső – Soltész prütykölésügyi államtitkár szerint Bajnai fiataljai miatt!
    Azer a pénzt sikeresen lenyúlták – aztán majd kilenc hónap múlva meglátjuk milyen eredménye lett!))))
    A kormánynak igazán ki lehetne maradni (de a pénz!) ebből, mert amikor a 3000 ezer fiatal összejött a bulira és összetaposták egymást, ahhoz sem kellett a kormány szervezése….
    Hofi már írt erről, még az átkosban – a Hettyenpitty-ről – hát most úgy néz ki, megint témánál lenne!
    Az ilyen agyament ötletek sem csak a magyar Parlamentre hoznak szégyent!
    Olvastam:
    Nem kell bántani kötelest, micsoda reggelei lehetnek, amikor belenézve a borotválkozótükrébe, egy rossz arcú, vén komcsi tekint rá, mitől lenne akkor jókedve?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  31. Volt hol tanulni a bolseviki módszereket. Az MSZMP- ben, meg a mai magyar olsevik pártban, A fideSSben. Ez a fazon egy komplett idióta. Ő is a fasiszta hazug-tolvaj rablóbanda (fideSS) tagjja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  32. http://www.youtube.com/watch?v=a7ow9qa8whU&feature=player_embedded
    .
    Még ők is ilyennek látnak minket

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  33. Az mszp-ben úgy tűnik egy ember van aki meg meri mondani az igazságot.A többiek ülnek a ,meleg vízben és várják,hogy a megmentőjük majd kioszt nekik néhány parlamenti helyet ahol elücsöröghetnek még legalább 20 évig.Nem könyebb mint állandóan ellent mondani és ellenállni a hülyeségnek?Jó pénzért mindent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  34. Sztem az ellenzéknek egyáltalán nem kell kivonulnia parlament ből, – hanem minden ilyen Szanyi féle interpellácikat összeállítani, amelyek a kormánypártok szövegeit/szavait használják fel
    A házelnök ELNÉMÍTANÁ a teljes ellenzéket ?
    Szervusztok, jó napot !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  35. Ha megköveznek is kimondom:
    Szanyi kapitány egy szó miatt kockáztatta azt, hogy az igen ütős, egyenes interpellációját elmondhassa. Aránytévesztésnek tartom ezt. Strasbourgban meg nem kéne ezt szellőztetnie. Máskor ne adjon fel magas labdád a házmesternek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (12 szavazatból)
  36. bumburi
    2013. május 27. hétfő
    22:10
    +++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  37. http://atv.hu/belfold/20130527_szanyi_tibor
    Ez a Szanyi Tibor egyre kellemetlenebb ember a Fidesznek. Mindig rátapint a maffia pénztermelő üzleteire. Mi hozza a pénzt? Dohány , álkohol, szerencsejáték, drog, prostitúció. Érdekes, hogy betiltották a játékbarlangokat és casinókat. Az első három megvan. A drog folyamatban, hiszen a közel-keletiek drog elosztó helyének eszményi hely. Tényleg a maffia üli torát a Parlamentben. Vajon melyik maffia tag a befutó, talán Pintér? Kell egy sziget? Megszerezzük egy törvénnyel. Kell egy épület? Elvesszük a Portugáloktól. Kollaboráns van dögivel.:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  38. Ha egy törvényt beterjesztenek először nem mindig tudja az ember lánya, hogy mit akarnak. Pár hónap múlva mindig kiderül a szemétség oka.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  39. “SÉRTI A T HÁZ TEKINTÉLYÉT…” NA NE! A SAJÁT TEKINTÉLYÜKET (ami ugye nem is létezik/zett) FÉLTIK, DE HIÁBA. Nagyon sokunk előtt sem tekintélyük sem hitelük nincs és nem is volt. Az enyémben első perctől ellenszenvesek voltak a vezérükkel együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  40. Miért nem lehet azt megcsinálni ,hogy mondjuk a jövő héttől az összes ellenzéki képviselő ( except jobbik, of course) pontosan ugyanazt művelné minden áldott nap mint amit a Szanyi,
    szorozva tizzel!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  41. Kövérből seperc alatt lehetne hülyét csinálni: a legközelebbi kérdések óráján egymás után mindenki megvonathatná önmagától a szót…
    … Ha ez a zellenzék valóban ellenzék lenne…
    … Ha képesek lennének csapatként működni…
    … Ha…
    … Ha…
    Hahhhhhahahhhaha…
    Muhhhahha…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  42. Magyarorszagon nincs ellenzek.Magyarorszagon van cocialista megelhetesi politikus aki jol akar a parlamenti penzibol elni.Eszebe sincs valamit is tenni a nemzete.A szelso jobb ott olyan eros ,hogy barki nyer akkor ezek tornek zuznak hetekig,mint 2006-ban.Es ha a kormany rendet akar majd tenni akkor jon evropa,,hogy jogaik vannak a csocseleknek.Mai nepnek nincsenek az EU szerint jogai.Suboticai piacra kell ki menni osztmeghallani az atjutt Magyarokat….nem minket kell szanni,felteni hanem az otthoniakat.Voltak ott mar ilyen ultra jobbosok,akasztottak,folyoba lotek embereket,cipok ma is ott vannak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  43. Eagle, Kövér sosem járt az Opni-ban kezelésre Veér Andráshoz, már csak azért sem, mert Veér András SZDSZ-es volt. A hírből annyi igaz, hogy a Kövérnek az előző uralkodói ciklusában mondottak miatt Veér András (aki az azóta megszűnt OPNI igazgatója volt és mára sajnos elhalálozott) azt találta mondani, hogy Kövérnek már áll a zászló, hogy nála köt ki. Az OPNI-t mellesleg az SZDSZ-es Horváth Ágnes szüntette meg miniszter korában, azóta a szétszéledt elmebetegek kezelés nélkül vegetálnak ebben az országban (sőt, a kormányban is). Még súlyos elmezavar esetén is csak igen rövid időre – néhány napra kerülhetnek orvosi ellenőrzés alá. Orbánt tényleg pszichiáter kezeli sok éve már, de nem ereszkedik le a plebejus magyar orvosokhoz, Ausztriába, Grazba jár rendelésre. Kövér viszont abszolút normálisnak gondolja magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  44. kövér egy vérbeli mszmp-s volt acél györgy mellett véresre tapsolta a tenyerét a párt ünnepeken
    mitől jobboldali ez az alak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  45. sajnos ez az ellenzék kiszolgálja orbánt 2014-be beleviszi a magyar népet egy kamuszavazásba azért hogy néhány mszp-s bekerüljön az ingyenbe

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  46. Mitől jobboldali?
    Anno ő volt a jövő szempontjából Aczél elvtárs jobbkeze. Hátulról megtámogatva apucinak az ellenforradalom leverésében részvételéért állami kitüntetéssel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  47. szegény szavazóik, a sok féleszű….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  48. Most, őszintén!
    A Mr. Bajusz nevezetű, politikai prostituálttól, a maga szerény szellemi képességével, mi mást lehetett volna várni?
    Figyelembe véve szellemi képességeit, soha sem lehetett volna egyetemi hallgató és végezhette volna el az egyetemet, ha nem lett volna a vöröskatona nagypapa és “Szocialista Hazáért” kitüntetett családi háttér. Nos, munkát is vajon hol kapott?
    Csak remélhetjük, hogy a valamikori szobatársból, lesz még cellatárs!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  49. Mínuszolók!
    Azt gondolom, hogy többnyire rendes emberek vagytok, de nem tudjátok elviselni, ha valaki másképpen gondolkodik mint Ti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. Kedves oldster, szerencsésebbnek tartom a minuszolók tevékenységéből ezt olvasni:
    “Sajnos igazat írsz, ezért nem is szállok veled vitába, hiszen nincsenek mondanivalóddal szemben ellenérveim, így mindenképpen vesztesként kerülnék ki veled szemben. Ezért meg se próbálok leírni egyetlen kukkot is, mert az derülne ki rólam, hogy a témához sültbolond vagyok.
    Nagyon nem tetszik nekem ez a helyzet (értsd: annyira igazad van, hogy az már szinte fáj), ezért odabiggyesztek kommented alá egy minuszt.”
    .
    vagy:
    “Az a dolgom (értsd: ezért kapom a fizetésemet), hogy beminuszoljalak. Ugyanis a főnökeim (értsd: akik szintén ezért kapják a fizetésüket, nálamnál sokkal többet) rendszeresen olvassák a véleményeiteket, de mert nekik sincsen ellenük semmilyen elfogadható érvük, azt kell láttatniuk a többi fórumozóval, hogy nem tetszik, amiről itt írtok.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos