Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gőzerővel zajlik a csalás nyomainak eltüntetése 2013. május 28. kedd 12:52 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gőzerővel zajlik a csalás nyomainak eltüntetése

Budapest – A csalás megtörtént, a tettes most a nyomok eltüntetésén fáradozik. A Demokratikus Koalíció szerint “gőzerővel folyik” a számítógépek lecserélése a fejlesztési minisztériumnál és a dohánykereskedelmi cégnél. Azokat a gépeket, amelyeken a pályázat előkészítése zajlott vagy lecserélik, vagy fejlesztés címén kicserélik az adathordozóikat – mondta Varju László.

A Demokratikus Koalíció (DK) elképzelhetőnek tartja, hogy a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-nél, illetve a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban is megsemmisítik a trafikpályázatok adatait – mondta kedden Varju László.

A független képviselő közölte, értesüléseik szerint mindkét helyen “gőzerővel folyik” a számítógépek lecserélése. A DK ismeretei szerint azokat a gépeket, amelyeken a pályázati előkészítése zajlott vagy lecserélik, vagy fejlesztés címén kicserélik az adathordozóikat – közölte.

Varju László ezért levélben fordult Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszterhez. Ebben azt tudakolja, hogy „folyik-e a trafiktenderrel kapcsolatos bármilyen információ megsemmisítése” akár a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-nél, akár az általa vezetett tárcánál. A képviselő emellett személyes garanciavállalásra kéri a minisztert, hogy a trafiktender releváns adatait nem semmisítik meg.

Varju László emellett arra is kitért, hogy a Legfőbb Ügyészség a trafikpályázatok ügyében tett feljelentését a Központi Nyomozó Főügyészségre továbbította.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (31 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +33 ( 41 szavazatból)
Gőzerővel zajlik a csalás nyomainak eltüntetése, 4.5 out of 5 based on 31 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

29 Reader’s Comments

  1. A fidesz nagy élenjáró az adatok megsemmisítésében, eltüntetésében! Volt már rá precedens a “hosszú bájtok éjszakáján”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (50 szavazatból)
  2. Nem kell ezt túllihegni. Ezzel keveset lehet tenni, hiszen a hatalom most azt csinál, amit nem szégyell. Majd kevesebb mint egy év múlva, létre kell hozni egy másik koncessziót, amiben lehet majd dohányterméket is árusítani és azt csak mondjuk egyszerű regisztrációhoz kötni. Ezt lehetne bárminek nevezni, de újra liberalizálódna a piac. Egy év talán nem lesz elég, hogy akik rosszhiszeműen jártak el a pályázat írásakor, hogy visszaszerezzék a koncessziós díjat és a kiépítés költségeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (31 szavazatból)
  3. “A Demokratikus Koalíció szerint “gőzerővel folyik” a számítógépek lecserélése a fejlesztési minisztériumnál és a dohánykereskedelmi cégnél.”
    Majd:
    (Varju László) azt tudakolja, hogy „folyik-e a trafiktenderrel kapcsolatos bármilyen információ megsemmisítése”
    .
    Most vagy tudják, vagy sejtik az adatmegsemmisítést. Nem mindegy. Ha van róla információ, akkor tény, és akkor nem óvatosan tudakolni, vagyis nem csupán érdeklődni szoktak, hanem követelni a megsemmisítés felfüggesztését és az elbírált pályázatok nyilvánosságra hozatalát. (A Kürthy cég az eltüntetett adatok életre keltésének specialistája.)
    .
    A bunda akkor is bunda marad, de ha a kormányra nézve terhelő anyagokat nem tüntethetik el nyom nélkül, a pályázati anyagok bármikor vizsgálhatók maradnak. Határozott kiállással inkább meg lehet hiúsítani az eltüntetést, mint egy ártatlan tudakolódással, ami nem vezet sehova.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (29 szavazatból)
  4. Most vagy van bizonyítékuk, vagy nincs. Ha van, akkor miért nem hozzák nyilvánosságra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  5. proaktiv, spongya
    ez nem ilyen egyszerű
    tudják, hallották, ez azonban nem bizonyíték
    ugyebár mindannyian hallottunk Graz és a miniszterelnökünk (feltételezett) kapcsolatáról
    bizonyíték?
    okosan, pontosan, jól kérdez Varjuj

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  6. A másik nagy nemzeti csalás, a kormánypártok nemzetellenes földbulijai miatti szószóló az orbáni sallerok és kokik után ősztől olyan parlamenti padsorban ücsörög majd, ahol folyamatos szaporulat várható. (Mi más lenne ez, ha nem a kormány újabb balsikere?)
    .
    Ángyán József: Kiülök a függetlenek közé
    Eljött a szakítás ideje. Alanyunk a hétvégén minden eddiginél határozottabban ekézte a fideszes földtörvényt, a héten pedig az Országgyűlésben teszi ugyanezt. Végszavazás június tizedikén, aztán lép: mandátumát megtartja, ősztől kiül a függetlenek közé. Bölcsek Tanácsára vágyik. Nagy interjúnkban arról is beszél, Orbán Viktor „példát statuál” vele, megmutatja a frakciónak: „az Ángyán, akit én hoztam ide, az is így végzi, ha nem tagozódik be”.
    http://fn.hir24.hu/nagyinterju/2013/05/28/angyan-jozsef-kiulok-a-fuggetlenek-koze/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  7. noam2
    Jól látod. Csupán a cikk részleteit szembeállítva véleményeztem a helyzetet, ami szerint nem egyértelmûek Varjuék információi. Ami biztos, a nyilvánosságra hozatalon, felháborodáson, bizonyíthatóságon és tetemrehíváson kívül más nem segít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  8. proaktiv
    egyetértünk
    gondolom, abban is, hogy a mínuszolók és az édesanyjaik…
    szóval, teljék egymásban örömük

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (27 szavazatból)
  9. Nem baj, hogy ezt csinálják. Halmazati büntetés lesz akkor belőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  10. úgy legyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  11. Gyöngyi Péter

    nadizsu
    2013. május 28. kedd
    13:10

    “A fidesz nagy élenjáró az adatok megsemmisítésében, eltüntetésében! Volt már rá precedens a “hosszú bájtok éjszakáján”!”
    Akkor sem történt semmi, most sem fog!
    Varjú László, úgy gondolja, hogy bárki is foglalkozna ezzel?
    Amit elkezdett a DK – önjáró röpcédula – egyfolytában nyomatni kell.
    Meg kell szervezni, hogy az ezeregy témában, nagyon frappánsan és közérthetően megfogalmazott szövegek kerüljenek ki az utcára.
    Másképp nem megy.
    Könyörgöm, ezt látni kéne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  12. A Nemzeti Dohányboltokat egyszerű csődbe vinni. Egyszerűen vissza kell adni a jogokat azoknak akik eddig is árusítottak dohánytermékeket. Mindenkinek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  13. Ha Varjú László tudja ezeket,akkor miért nem szerzik meg az adathordozókat,akár közvetett úton is? A Kürti cég meg visszavarázsolja a rajta levő dolgokat.
    Akár a föld,és trafik mutyik ügyében egyértelmű a törvénysértés.Miért nem lépnek?
    Feljelenteni,az unióba kivinni az ügyeket,mert itt Polték csak eltaknyolják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  14. Proaktív!
    *
    Lájkoltalak, különösen a . b u n d a . jelzőért, mert személyedben végre valahára valaki rájött, hogy a “mutyi” rossz és gyenge – sőt hamis – kifejezés egy, a Maffia által végrehajtott bűnös összefonódásra.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  15. Hegedűs Sándor

    Remélem ezzel vége a FIDESZ Mussolini típusú alkotmányos fasizmusának! Talán már a zemeberk szeme is kezd kinyílni, nem csak a tavaszi virág, majd a nyári szárazság elviszi ezt a korrupt bandát a föld alá! Remélem, a demokratikus ellenzék leteszi a fegyvert, és megbékél egymással! Bízom benne, hogy a sötét szélsőségesekre egy kicsit rápirít az EU, hogy tudják, hogy a pénzt nem csak követelni kell, hanem a demokrácia deficitet fel kell számolni, ez alapfeltétel! Az EU Néppárt elzavarja a FIDESZT a tagjai közül, mehetnek a testvéreik mellé, a Jobbik párttársai legyenek a jobboldali párt szövetségben, nem sokan vannak, de annál sötétebb társaság! Tisztuljon már meg hazánk ettől a bagázstól!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  16. Ez az utolso Fidesz -tanc!! Mint aki megveszett,mindent el akarnak venni -dugni asni..lopasrol mar ne is beszeljunk. …senkinek ne maradjon semmi..!! Csak nekik! Isten nem bottal ver!
    Valahogy mindig kibujik a szog a zsakbol! Oh ! Szegeny nyomorult rablo Fidesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  17. A minisztérium azt közölte Varjú László kérdésére, hogy nem tervezik a számítógépek lecserélését. Nem tervezik. Lehet, hogy már végrehajtották a cseréket? A nem tervezik ezt is jelentheti. Már nem, mert már lecserélték.
    Szerintetek?
    Mindenre képes ov és bagázsa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  18. Ha ez ennyire evidens akkor hol a partatlan ugyeszseg? Hol az ontudatos szavazo aki elutasitja a csalo tetu partot a fo tolvajjal az elen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  19. Leo Klein: Van valami szerinted még ebben az országban ami pártatlan? Már mindenre rátették a kezüket.
    bumburi:Hiába tudják 100%,hogy bunda volt a trafik elosztás,ha bizonyítani csak a pályázatok megszerzésével tudnák. Szerintem azokat most jobban őrzik mint a koronát.Attól félek az ellenzék nem lesz elég erős,a nép meg ellenzék nélkül semmit nem ér.Hiába vannak sokan.Szétszórva, 3 részre osztva élünk ebben az országban. Segítség nélkül képtelenek vagyunk erőinket összpontosítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  20. Az egesz trafik szemetseget meg kell szuntetni, es hlyreallitani az eredeti jogokat. Mi a sz@rt kepzel ez a tolvaj banda ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  21. Gyöngyi Péter

    Commonsense
    2013. május 29. szerda
    00:36
    Azt hogy megteheti, és hülye lenne, ha nem tenné meg!
    Aki egy kalap @art sem ér, az az ellenzék!
    Szemetebbek mint a sok évi átlag, mert gyáva, tehetségtelen, arrogáns @arok, és az emberekre mutogatnak, ( mi ránk ) hogy bírkák, mert mindent eltűrnek! Ugyan ez is igaz, de összefogó erő nélkül, hiába akarnának az emberek bármit.
    A jelen kurzus, meg él a lehetőségeivel és eközben röhög a markába.
    Lehetőségeiknek nincs határa.
    Lehetőségeik a csillagos ég!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  22. “Varju László ezért levélben fordult Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszterhez.”
    .
    Egye meg a rosseb meg a fene is, amiért szóba áll vele.
    Amiért szóba állnak velük !!!
    .
    Levegőnek kellene, hogy nézzék a mai hatalmat.
    Továbbá minden nap -tényekkel bemutatva/igazolva- kellene bemutatni a mai újfeudális diktatúra 2010óta történt rombolásait.
    .
    Az emberek, ha megismerik az igazságot, tudni fogják mi a teendő !!!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  23. Az ügyészségnek és a rendőrségnek már régen le kellett volna foglalnia a dokumentumokat és az adathordozókat, ahogy a feljelentést követően ezt más ügyekben oly serényen meg is teszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  24. Mínuszolók!
    Azt gondolom, hogy többnyire rendes emberek vagytok, de nem tudjátok elviselni, ha valaki másképpen gondolkodik mint Ti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  25. EdCarping
    Ha sietve megtennék, még kiderülnének a disznóságok!))))
    Így van ez a s(z)avazó lénnyel is – még mindig nem találtak rá, pedig alaposan keresik!))) Nem akarnak úgy járni a TEK-sek, mint a szolnoki gyilkossal, hogy gyorsan elfogták a gyanúsítottat, aztán kiderült, hogy melléfogtak, a kisgyerekét is bevitték, aki cukros és étlen, szomjan tartották bent, du. pedig rosszul lett!
    Na, ugye, a hamar munka!
    Nem viccelni akartam, mert nagyon is sajnálom a kisgyereket, hogy mit élhetett át ezen a kihallgatáson – de ami itt megy, az már minden határon túl lenne, egy normális országban!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  26. Kedves csakén,
    nem kellett volna kapkodva sietni, csak tenni kellett volna a dolgukat, ahogy József Attila azt már az 1930-as években megfogalmazta:

    József Attila: Ne légy szeles…

    Ne légy szeles.
    Bár a munkádon más keres –
    dolgozni csak pontosan, szépen,
    ahogy a csillag megy az égen,
    úgy érdemes.

    (1936)

    S persze becsülettel, tisztességgel, az ügyészség és rendőrség esetében pedig még politikai befolyásoktól mentesen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  27. KISVIRAG
    2013. május 28. kedd
    20:49

    A lényegre tapintottál. Mindenben igazad van. Leírtad előlem a gondolataimat.Sajnos hosszabb ideje nem tudok pontozni, mert valaki nem enged az AN ellenségei közül. Ha Magyarországon lennék, nem csodálkoznék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  28. Mindez mutatja azt, hogy a magyar állami dolgozók nagy része nulára lezüllött morálisan, seggnyaló, hazug, csaló maffia banda lett belőlük. Aki részt vesz bűncselekményekben, aki nem jelenti fel azt, aki bűnöző, az maga is ocsmány féreg bűnpártoló. Az ilyen embereknek pontosan egy haramia vezér kell az élükre, mint a viktor. Minden nemzetnek olyan kormánya van, amilyenre képes. Magyarország baltás gyilkossal üzérkedő, trafikmutyis, hibbant miniszterelnököt, hamis doktorátussal kérkedő köztársasági elnökre, KDNP frakció vezetőre, náci Jobbik pártra és fasiszta diktatúrára van képessége most. A Keletre Nyitás időszerű, csak már húznák el a csíkot ezek a barmok Ázsiába!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. A Falusiak megint,megszivták.Nemelég a lakosság,mehet a másikfaluba.Ez botrányos,nemelég,az,ára,még,plussz,buszköltség.Ez már botrányos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

A nő, ha bunkó 2014. március 24. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos