Ronai and Ronai
AMERIKAI

A nő, ha bunkó 2014. március 24. hétfő 7:06 Forrás: AN

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A nő, ha bunkó

Budapest – Sokáig azt hihettük, hogy a taplóság a férfiak kiváltsága. De ez nem így van: ha politikus az illető, akkor a szebbnek mondott nem is sok mindenre képes. A Fideszes képviselőknek ugyan megtiltották, hogy politikai ellenfeleikkel vitába szálljanak, de azt talán mégsem írták elő központilag, hogy ne fogjanak kezet az ellenfél jelöltjével.

Márpedig Rónaszékiné Keresztes Mónikával, aki Erzsébetvárosban képviselő, és képviselőjelölt is egyben ez történt. Rónaszékiné plakátjaival egyébként tele van aggatva a kerület, őt magát azonban élő ember legföljebb a kerületi (közpénzen fenntartott) televízióban láthatja,. Igaz, ott gyakorlatilag teljesen kitölti az adásidőt.

A baloldali ellenzék közös jelöltje, Oláh Lajos nyílt levelet írt Rónaszékiné keresztes Mónikának. Választ persze nem vár senki, és feltehetőleg a kézfogás is elmarad.

Tisztelt Rónaszékiné Keresztes Mónika!

Önt, mint a KDNP-Fidesz választóknak felelős országgyűlési képviselőt, és képviselőjelöltet, immáron tizenkettedszer azzal szólítom meg, hogy vállalja a politikai megmérettetést, így üljön le velem egy politikai vitára a választások előtt.

Meg szeretném Öntől – többek között – ott kérdezni, hogy:
- Miért zárt be a Janikovszky Éva Általános Iskola?
- Ön miért nem harcolt az ellen, hogy 2011. május 20-án, az Önök által irányított képviselőtestület bezárja a VII. kerület egyik legnépszerűbb iskoláját?
- Miért nincsen megfelelő társasház-felújítási program a stadionok helyett?
- Miért emelkedett a választókerületben ötven százalékkal a bűncselekmények száma?
- Miért akarjak elvenni a Ligetet az emberektől?
- Miért akarnak erről is nélkülünk dönteni?
- Miért emelték meg ilyen drasztikusan a lakbért az önkormányzati bérlakásoknál?
- Miért próbálja azt a látszatot kelteni egy szocialista időszakban elindított Zeneakadémia-felújításról, hogy az Önnek köszönhető?
- Miért tiltott ki minden jelöltet a hetedik kerületi tv-ből és újságból?
- Miért mondta azt, hogy Önök győztek az államadósság elleni harcban, miközben soha nem volt annyi forint az államadósság mint ez év januárjában?
- Miért költötték el a semmire kétmillió ember magánnyugdíj-pénztári vagyonát?
- Miért állította Ön a tv-ben, hogy rengeteg munkahelyet teremtettek, miközben biztosan tudja, hogy ez sem igaz?

Kedves Rónaszékiné Keresztes Mónika!

Folytathatnám a kérdések sorát, amelyekből mégiscsak az a legfontosabb: Ön demokrata? Mert akkor kötelessége igent mondani a választási vitára.
A politikai megmérettetés ugyanis nem az, hogy Önök – a KDNP-Fidesz pártszövetség – elzárják a kampányolás lehetőségét a többi párttól, melynek következtében az utcán csak Önöket lehet látni. Politikai megmérettetésnek azt sem nevezhetjük, hogy az Ön pártja elindul nyilvánossá tett program nélkül, mondván, hogy úgy sincsen olyan politikai fórum, ahol rákérdezhetne bárki is a program hiányára. Továbbá az sem politikai megmérettetés, hogy a KDNP-Fidesz – így Ön is, aki ezt a politikát négy éven keresztül képviselte, és a Parlamentben megszavazta – olyan választási rendszert alakított ki, ahol Önök már a starthelyzetben 5-10 mandátum előnnyel indulnak a választásokon 199 fős Parlamentben a többség megszerzéséért.
A politikai megmérettetés, egyben egy választáson történő indulás alapja, hogy kiáll a választói elé, képviseli programját, egyben leül megvitatni azt azokkal a parlamenti bejutásra esélyes politikusokkal, akik nagyon mást képviselnek, mint Ön.

Kedves Rónaszékiné Keresztes Mónika!

Kérem, jelöljön meg egy időpontot, amikor leül velem megvitatni a politikáját. Ha ezt nem teszi, akkor arra kérem, hogy lépjen vissza a képviselői jelöltségtől, mert olyan politikus ne induljon semmilyen választáson, aki nem vállalja fel, és teszi egyértelművé véleményét, egyben ígéreteit azoknak, akiknek a szavazatát kéri.
Ez a tizenkettedik alkalom, hogy Ön nem válaszol a megkeresésemre, amelyet nyilvánosan, személyesen, vagy kollégáival megüzenve tettem. Én még mindig optimista vagyok azonban, és várom, hogy megjelölje választási vitánk helyszínét és időpontját.

Tisztelettel várom gyors és határozott válaszát,

Dr. Oláh Lajos
országgyűlési képviselőjelölt
MSZP-Együtt-DK-PM-MLP

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (69 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +103 ( 115 szavazatból)
A nő, ha bunkó , 4.7 out of 5 based on 69 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

33 Reader’s Comments

  1. Kiszivárgott a válasz:

    Dr. Oláh Lajosnak.

    Tekintettel arra, hogy a képviselőségre én vagyok az alkalmas és ezt a pártelnökömtől tudom, nincs szükség az ön által óhajtott vitára.
    Nincs szüksége s választóimnak sem arra, hogy önt a Magam szintjére emeljem a vita által.

    Igazam teljes tudatában:
    Dr. Prof. Rónaszékiné.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (80 szavazatból)
  2. Oláh Lajos jól látja, hogy ha a politikai ellenfél megfutamodik, az nem tesz semmit, mert a kérdések ilyen formában is feltehetők, s ez a forma a hazug válaszoknál biztosan nagyobb nyomot hagy azokban az emberekben, akik elolvassák az ilyen nyílt leveleket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +62 (72 szavazatból)
  3. A fideszgyíkok magukat mindenek felett tartják. Hamis hitük, hogy több joguk van, mindent megtehetnek, felsőbbrendűek, ezért arrogáns bűnözők, kivétel nélkül. Amikor ugyanis nem követnek el bűnt, akkor hallgatnak azokról, amiket társaik követnek el, tudomásukkal, tehát bűnpártolók.
    Akik ezt nem fogadják el ténynek és nem harcolnak azonos alapokon, könyörtelenül és következetesen ellenük, azok naívak, felkészületlenek és siketelenségük garantált. Sajnos sokan inkabb “lefekszenek velük egy ágyba”, amiért megkapják a lerágott csontokat és békén vannak hagyva.
    Ez a Fidesz maffia rablóbanda semmitől sem riad vissza, kiszolgálóik, fizetett ügynökeik, közvetlenül, vagy közvetve elkövetnek gyilkosságot is, ha az érdekük azt megkívánja, a karaktergyilkosság, zsarolás, bosszú és jogtirás az alapvető “modus operendi”.
    Mivel a magyar társadalom nagy része magas tűréshatárral rendelkezik, a megfélemlítés, zsarolás, lefizetés, illúziók mint a rezsicsökkentés, üres frázisok (munkaalapú társadalom), populizmus kordába tartja az egész társadalmat, a többség pedig Stadionos viktor és koszos bagázs maszlagában hisz is. Ezért a Fidesz megérdemelten uralja és kisajátíthatja, magánvagyonként kezelheti az országot és polgárait.
    Amíg nincs sikeres politikai ellenzék és öntudatos, demokratikus gondolkodással bíró polgárság, csak a nyomor az, ami kényszerítheti az embereket, hogy elkergesség a rajtuk élősködő maffia rablóbandát. Nem lesz egy békés “affair”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +68 (74 szavazatból)
  4. Az a baj,ráadásul Orbánék is tudják,hogy ez a nyílt levél nagyon kevés választóhoz jut el. Most kellene ezt a levelet ezerrel kinyomtatni és a kerület összes villanyoszlopát teleragasztani vele.
    Ha a kerület összes háztartásban levő nyomtatóján csak 10 másolat készülne,akkor a fideszes fondorlatot le lehetne győzni.
    Egyébként a történelemben legalább fele-fele arányban szerepeltek
    aljas,cselszövő,bármire megvehető nőszemélyek !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (63 szavazatból)
  5. Az előttem írók úgy csinálnak, mintha nem tudnák miért alakult ki ez a helyzet.
    Igen, mindannyian tudjuk, hogy ez az ellenzék 4 éves kussolásának az eredménye!
    Attól a pillanattól, ahogy elfogadták a parlamenti jelenlétükkel a NER-t, attól kezdve a fidesz rákapcsolt. Aljasságban, lenyúlásban, bűnök elkendőzésében!
    Most ne tegyen már úgy az ellenzék, mintha nem értené a kiváltó okokat!
    Nem válaszol a nagysasasszony? Megteheti!
    Kiérdemelte az ellenzék a 4 éves biodíszletként eltöltött idejével a parlamentben!
    Demokráciát játszik az ellenzék?
    Diktatúrában?
    Ébresztő már!
    Ne háborodjanak már fel az általuk generált aljasságok megjelenésekor! Ezt akarták, ezért hallgattak, ezért fogtak össze, és ezért akarnak KORMÁNYVÁLTÓK lenni!
    Mégis mit hittek? Hogy babazsúr lesz az elkövetkezendő idő?
    Jelenlétük felhatalmazás volt a fidesz részére, ne hibáztassák akkor őket, ha élnek az előjogaikkal!
    Nyomhatjátok a minuszt, elhiszem hogy nem szívderítő a valóság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (84 szavazatból)
  6. Akkor immár 12szer a borsó falrahányása megtörtént, most már jöhet a BOJKOTT.
    Mert most már nem kellene ebben az örvényben egyre lejebb jutni, az ellenzéknek a továbbiakban egy látszatdemokrácia biodiszleteként égetnie magát.
    Őszintén meg kell mondani és annak megfelelően cselekedni: most a diktatúra megdöntése legoptimálisabban csak bojkottal történhet.
    Nem a választás bojkotjával, hanem a rendszer teljes bojkottjával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  7. Dr. Oláh Lajosnak akkor lenne teljesen igaza, ha egyébként az MSZP-DK-EGYÜTT-PM-MLP-ÖSSZEFOGÁS-KORMÁNYVÁLTÓK-STB-KISF*SZOM válaszolna az állampolgárok, de könyörgöm, akár Bokros Lajos megkereséseire, de hát pontosan ugyanígy ők sem válaszolnak.
    .
    Valószínűleg pont azért, mint Rónaszékiné: mert az égvilágon nem tudnának semmi értelmeset mondani egy átlagos, legalább százas IQ-jú, írni-olvasni képes polgárnak.
    .
    Mára a politikai kommunikáció, hála mindkét oldal irgalmat nem ismerő néphülyítésének, nagyjából egy észak-mordori ork kisegítő iskola latrinájának falára kakával felfirkált “üzenetek” szintjén mozog: Magyarország jobban teljes shit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (34 szavazatból)
  8. “Az a baj,ráadásul Orbánék is tudják,hogy ez a nyílt levél nagyon kevés választóhoz jut el. Most kellene ezt a levelet ezerrel kinyomtatni és a kerület összes villanyoszlopát teleragasztani vele.”
    .
    Fenéket. Az előző négy évben kellett volna tartani a kapcsolatot a választókkal, de ha személyes megkeresésre nincs is ember, az a MINIMUM, hogy legalább a levelekre válaszolok: hát az mégis csak nonszensz, hogy bármelyik bloggertől, a legutolsó kocsmától, de akár a CIA-tól hamarabb kapsz választ, mint a Tekintetes MSZP-től (úgy is, mint legnagyobb ellenzéki erő…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (23 szavazatból)
  9. Totális vitatilalom van hirdetve a Fideszben mert a Fidesz 4 éve az menthetetlen . Bármire rákérdezne az ember nem tudnának elfogadható magyarázatot adni mindenhol sunyiság lopás csalás mutyizás taplóság Fidesz történészek még a történelmet is meghamisítják.

    Undorító egy társaság az embernek felfordul a gyomra tőlük !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (42 szavazatból)
  10. Rónaszékiné Keresztes Monika nyílt levele Oláh Lajoshoz:

    Tisztelt Oláh Lajos Úr!

    Ön hatalmas elánnal vetette bele magát a választási kampányba. Talán túl naggyal is, ezért ír és mond valótlanságokat, butaságokat – helyesírási hibáktól hemzsegő – nyílt leveleiben, Facebook-bejegyzéseiben, továbbá nyilvános szereplései alkalmával. Az igyekezete persze nem csoda, hiszen jókora lemaradást kell bepótolnia, miután csak nemrég dőlt el – gyanítom, nem kis megdöbbenésére –, hogy végül Önt indítja képviselőjelöltként a baloldali, liberális pártszövetség Erzsébetvárosban és Terézvárosban. Korábban ugyanis már hat-hét ellenzéki politikus neve is komolyan felvetődött, de végül többen megijedtek a lehetőségtől, másokat az ambíciójuk ellenére sem indítottak pártvezetőik, s volt olyan is, aki az utolsó utáni pillanatban tudta meg, hogy „önként és dalolva” át kell Önnek adnia a helyét.
    El tudom képzelni, mekkora megdöbbenést és pánikot okozott, hogy épp ide, a főváros szívébe „dobták le ejtőernyősként” Önt, a tősgyökeres vidéki politikust. Láttam, milyen kínban volt, amikor a televízió Hatos csatornáján arról próbálta meggyőzni a tévénézőket, hogy milyen sok köze van a két kerülethez, de az Ön által említett „ezerszálas kötődés” helyett mindössze annyit tudott kinyögni, hogy a felesége Révay utcai…
    Gyanítom, az év elején még a térképet kellett segítségül hívnia, ha Erzsébetvárost és Terézvárost szerette volna beazonosítani a főváros területén. S ma is zavarba esik, ha meg kell mondania, hol található a Szövetség vagy a Bajnok utca. Arról nem beszélve, hogy fogalma sem lehet arról, hogyan élnek, dolgoznak itt az emberek, minek örülnek, mitől szomorúak, milyen problémák megoldását várják országgyűlési képviselőjüktől, illetve az önkormányzatoktól.
    De ezért alig hibáztatható Ön, hiszen néhány hét alatt egy társasház problémáival sem lehet alaposan megismerkedni, nemhogy két olyan kerületével, ahol a lakosság létszámának többszöröse fordul meg minden nap, s ahol ilyen sok közintézmény, szórakozóhely található.
    Az viszont már felháborító, hogy úgy vádaskodik, olyan manipulatív, hazug kérdéseket tesz fel, állításokat fogalmaz meg, amelyek alapján látszik, halvány fogalma sincs az adott ügyekről, s a megjegyzései olykor hihetetlen tájékozatlanságról, rosszindulatról tanúskodnak.
    Néhány példa erre.
    – Ön szerint megfelelő társasház-felújítási program helyett stadionok épülnek. Ajánlom, hogy nézzen utána, a kerületek milyen nagy összeggel támogatják a rossz állapotú házak felújítását. Ugyanakkor, ha meghív bármelyik erzsébetvárosi vagy terézvárosi stadionba, szívesen elmegyek Önnel drukkolni. De félek, stadion hiányában le kell mondanom erről az élményről.
    – Ön azt írja, hogy a ligetet el akarják venni az emberektől. Melyik ligetet, kedves képviselőjelölt úr? Több park is van a két kerületben, de egyiket sem akarják elvenni az emberektől, sőt, sok pénzt áldoztunk a felújításukra. Vagy a Városligetre gondolt, csak nem tudja, hogy az a XIV. kerület része? Arról nem beszélve, hogy azt sem veszi el senki, hanem múzeumnegyed épül ott, s a beruházásnak köszönhetően még szebb, még zöldebb, még szerethetőbb lesz.
    – Ön szerint ötven százalékkal emelkedett a választókerületben a bűncselekmények száma. Ez orbitális butaság, azt javaslom, konzultáljon a két rendőrkapitánnyal, akik elmondják Önnek, hogy az utóbbi időben miként javult Erzsébetváros és Terézváros közrendje és közbiztonsága.
    – Ön azt mondta, hogy ebben a kerületben – persze nem részletezte, hogy a hatodikban vagy a hetedikben – különösen fontos, hogy ne Horthy-szobrokat állítsunk. Ugyan tessék már megmondani, hogy Erzsébetváros vagy Terézváros pontosan melyik útján, utcájában vagy terén emeltek szobrot Horthy Miklósnak! Segítek: egyikben sem! Vagy az történt, hogy megint nem tudott eligazodni a térképen, s fogalma sincs, hol szeretne parlamenti képviselő lenni?
    – Ön úgy fogalmazott, hogy Erzsébetvárosban és Terézvárosban 100, 200, 300 forintot takarítanak meg havonta az emberek a rezsicsökkentéssel. Ebből teljesen nyilvánvaló, hogy Ön nem beszél az itt élőkkel, mert ha ezt tenné, tudná, ennek a pénznek a többszöröse marad náluk. Vagy netán újra szándékosan állított valótlanságot?

    Tisztelt Oláh Úr!
    Kérem, fogadjon el egy tanácsot tőlem. Próbáljon meg tisztességesen, kulturáltan kampányolni, s a politikai ellenfeleihez ne lejárató szándékkal viszonyuljon, hanem úgy, mint egy korrekt riválisához. Talán Ön is tudja, hogy ez a két kerület mennyit szenvedett a 2002-2010 közötti időszakban, micsoda irgalmatlan, milliárdos nagyságrendű károkat okoztak az itt élőknek a volt és jelenlegi baloldali önkormányzati képviselők. Nem véletlen, hogy közülük többen börtönben, illetve a vádlottak padján ültek és ülnek. Ezért némi szerénység és visszafogottság várható el attól a politikustól, aki e pártokat, ezt az eszmeiséget képviseli. De még ennél is fontosabb, hogy kellő alázattal és tisztességgel viseltessen az itt élő emberekkel szemben, hiszen az ő bizalmukat szeretné elnyerni.
    Én mindenesetre az általam elmondottak szellemében dolgozom, s nagyon bízom benne, hogy ezt értékelni is fogják az erzsébetvárosiak és a terézvárosiak.
    Végül szeretnék néhány kérést megfogalmazni Önhöz.
    A Fidesz-KDNP terézvárosi frakciója felszólította Mesterházy Attilát, az MSZP elnökét, hogy vesse latba minden tekintélyét, politikai súlyát és bírja távozásra a közéletből Hatvani Csabát, miután a szocialisták terézvárosi politikusát, jelenlegi VI. kerületi önkormányzati képviselőjét még tavaly novemberben jogerősen elítélték hivatali visszaélés bűntette miatt. A Fidesz frakciója korábban már követelte Hatvani Csabától, hogy adja vissza a mandátumát, mondván, a kerületet csak olyan politikusok vezessék, akik jogi értelemben is támadhatatlannak, feddhetetlennek számítanak, de az MSZP képviselője nem hajlandó lemondani. Miután Ön annak a pártszövetségnek a parlamenti képviselője, amelynek tagja az MSZP is, nyomatékosan kérem, járjon el Mesterházy Attilánál annak érdekében, hogy az MSZP elnöke távolíttassa el Hatvani Csabát a közéletből, továbbá arra is kérem, hogy határolódjon el a bűncselekményt elkövetett politikustól, s tiltsa meg neki, hogy részt vegyen a kampányában. Távolítsa el a kampánystábjából azt a szintén szocialista Külgusz Imrét is, akit a bíróság tavaly ősszel jogerősen elítélt becsületsértés miatt, továbbá pár hete első fokon rágalmazás miatt, miután gyalázkodó Facebook-bejegyzéseket jelentetett meg a Fidesz terézvárosi politikusairól.

    Erzsébetváros–Terézváros, 2014. március 20.

    Tisztelettel:

    Rónaszékiné Keresztes Monika,
    a Fidesz–KDNP parlamentiképviselő-jelöltje

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -29 (47 szavazatból)
  11. Ki ez a borzalmas kinézetű nő? Mit keres a VII. kerületben, hogy került oda?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (22 szavazatból)
  12. “…Ez a tizenkettedik alkalom, hogy Ön nem válaszol a megkeresésemre…”

    Oláh, ha maga ezt nem fejezi be, akkor feljelentem Stalking miatt!
    A missis

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  13. Sajnos a saját bőrömön tapasztalom a FIDESZ-es nem kommunikációt. Ügyfelekkel dolgozom, szolgáltatok (tehát nem behajtok, vagy erőszakoskodom velük) és egyre többször kell, hogy tapasztaljam: megbeszélünk valamit, azután ahelyett, hogy lemondaná, vagy vállalná, hogy mégsem, egyszerűen nem veszi fel a telefont. Ha nem kommunikál, nincs gondja.
    Sajnos ez a fajta bunkóság gyűrűzik le a kisemberek közé, és ezt bizony “apukától” látják. Ha neki szabad, akkor nekem is, még ha minőségi bizonyítványt is állít ki magáról.
    Remélem, viktor apuci sokszorosan adja majd ezt nekik vissza. Sajnos akkor már késő lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  14. bumburi, ha az ellenzék kivonul a parlamenti ülésekről, sincsen semmi, mert a kétharmadnak teljesen mindegy volt, hogy szavaznak-e az általuk benyújtott javaslatokról. ez a parlament remekül meg tudott mindent szavazni az ellenzék nélkül is. miután elfoglalták a kulcsfontosságú pozíciókat, és övék lett az ügyészség, nem volt vádemelés olyasmiben, ami rájuk nézve volt terhelő. az úgy-ahogy még működő alkotmánybíróság által alkotmányellenesnek nyilvánított jogszabályokat beemelték a tákolmányba, így nem képezte az sem vita tárgyát. itt törvényesen nem lehetett semmit a fidesz ellenére megakadályozni. lehet, hogy a fél országnak ki kellett volna vonulnia az országból, de lássuk be, ez nem tartozik a lehetséges kategóriába. megoldásnak egy marad, a fegyveres ellenállás, főleg, ha ilyen szédületes sebességgel szegényednek el az ország nem fidesz-közeli lakói. de még azt az opciót se hagyjuk ki, hogy orbán és putyin házasságával az ország megy az oroszoknak nászajándékul. pont úgy, ahogyan ukrajna szétdarabolására is lett javaslat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  15. adatbányász
    Orbánnak létszükséglet volt a demokrácia látszatának fenntartása, mert az EU vizsgálódott. Akkor kellett volna az ellenzéknek kivonulni, és nem azt hangoztatni, hogy itt még nincs diktatúra.
    Bajnai az EU-ban, Gyurcsány meg idehaza mentegette a kialakult helyzetet. Ma semmivel nem jobb,vagy rosszabb a helyzet, mégis ma bőszen hangoztatják a diktatúrát. Tenni meg akkor sem, meg most sem tesznek ellene semmit.
    Meg lehetett volna előzni a súlyosabb konfliktus kialakulását, amihez még most sincs késő.
    Csak bátorság nincs hozzá!
    Így aztán rohanunk a semmibe. De azt gyorsan, és a demokrácia látszatával, az ellenzéknek köszönhetően.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (18 szavazatból)
  16. Gyöngyi Péter

    bumburi
    .
    Nagyon sok mindenben egyet értünk.
    Ez talán, a világhoz való hozzáállásunk, de a megoldásaidat illetően, kérdéseket kell feltennem.
    Elviekben, – Magyarországon – tényleg nincs diktatúra, mert a kormány – a magyar választójogi törvények szerint – 2/3 os támogatottsággal jutott be a parlamentbe.
    Ezzel a 2/3 os támogatottsággal, törvényt alkothattak – az egyetemes emberi társadalmak felépítménye ellen – a törvénytelenségre, ezáltal törvényesek.
    Ez azt jelenti, hogy jogi – hangsúlyozom, hogy jogi, nem morális szempontból – demokratikusak.
    Ez a tipikus eset, – a fogadjunk, hogy nem fogadunk, – arra, hogy kinyalhatod a s………m, azt csinálok, amit akarok, és azt is csinálnak, amit akarnak!
    Itt elvi alapvetésről van szó, nem mentegetésről.
    Persze, ami történik az ellenzék részéről, az mentegetés, de nem változtat azon a lényegen, hogy nem akarhatnak egy véres polgárháborút!
    Nem is akarhatnak, hisz egy egyszerű demonstrációra sem mennek el az emberek!
    Persze, erre mindig az a válasz, hogy az emberek birkák.
    Ebből csak az a fontos szempont hiányzik, hogy az emberek a legmesszebb menőkig megtévesztettek a média által, amely mint információ hírforrás, a maga teljességében, a jobboldal kezében van.
    Az emberek túlnyomó többsége, sohasem volt a rendszerváltás haszonélvezője.
    Egy kicsit jobb volt, egy kicsit rosszabb, de a legrosszabb az, amikor vérbe fagyva, áldozatként hever az utcán!
    Ezért tűr ellenzék és ember, mert ezt akarja elkerülni.
    Nézd meg a Vadai interjúkat!
    Ez maga a gyilok!
    A riporter amit és amilyen stílusban közvetít, azt nem lehet átüvölteni.
    Az ember zsebében nyílik ki, a nem létező bicska.
    Ha nem bírod szájjal, tedd meg a lábaddal.
    Ezt teszi az ellenzék, jól vagy rosszul, politikusan vagy apolitikusan, egymást őrölve, de teszi.
    Nem foghatja rájuk a világ, hogy az utolsó csepp leheletükig, nem próbálták meg elkerülni, a legborzasztóbbat.
    A választások, majd eldöntik, hogy mi lesz, de ha ez tovább megy, a tragédia be fog következni.
    Futkározik tőle a hátamon a hideg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  17. Gyöngyi Péter

    bumburi

    Ami az előbbi gondolatsorból kimaradt.
    Mi az, hogy súlyosabb konfliktus?
    Egy ember életében, kell annál súlyosabb konfliktus, hogy materiális értelemben véve, az életét veszítheti?
    Ahhoz tényleg bátorság kell, hogy valaki leugorjon a 100-ik emeletről !
    Felvetéseid, ezzel együtt és ettől függetlenül is, jogosak, de talán ezeket a kérdéseket, azoknak a kollaboráns értelmiségnek kellene feltenni, akik a hírt gyártják, akik a hírt közvetítik – jól megélve ebből – és azoknak, akik tevőleges részesei ( 2006-tól fogva ) – nem értik hogy utáljuk Gyurcsányt? – a jelenleg kialakult helyzetnek.
    Ők azoknak az embereknek a megtévesztői, akik kapkodják a fejüket – éhezve és fázva – mit tegyenek, mert azt az egyetlen egyet, ami még van az életükben, az életük, nem akarják elveszíteni, de zokogva is akár, a gyerekeiket biztos helyen akarják tudni.
    ” Oly korban éltem én e földön, mikor az ember úgy elaljasult, hogy……”
    Folytasd tovább, hogy ez a jelenre igaz legyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  18. Gyöngyi Péter
    Minden tiszteletem mellett megjegyeznék pár dolgot.
    Azt írod, elviekben ma nincs diktatúra M-országon.
    Tényleg? Akkor mi van a hatalmi ágakkal?- hogy csak ezt az egyet említsem.
    .
    Jogi szempontból demokratikusak -írod.
    Bajnai, meg Gyurcsány ki is jelentették, hogy ez nem diktatúra.
    .
    2/3-al törvényt alkothattak.
    Az ellenzék meg némán tűrte, biodíszletként még az ALKOTMÁNYOS PUCCSOT is!
    .
    Megtévesztettek az emberek a média által?
    Mi lenne az ellenzék feladata? Évek óta ezen háborgok, hogy nyamvadt szórólapokkal nem voltak képesek teleszórni az országot,hogy legalább így tájékoztassanak!
    .
    Idehozod a hírek gyártóit, és közvetítőit.
    Kár volt.Ha már ezek eladták magukat, akkor legalább Nagy Navarro Balázsék mellé oda állhattak volna!
    .
    Egyszerű demonstrációra sem mennek el az emberek?
    Volt egyáltalán az ellenzéki pártok részéről legalább egy markáns demonstráció?
    .
    Nem volt, csak civilek általi tüntizgetés.
    Meg volt aki a legnagyobb ellenzéki párt elnökének titulálta magát, és ebben tetszelgett évekig.
    Meg volt acsarkodás az ellenzék részéről, meg volt egyéni érdek, de volt aki pártot épített, és lehetett volna a legnagyobb ellenzéki erő, ha össze nem fekszik a többivel.
    Így aztán szépen lepergett az elmúlt 4 év, és most jön egy Gyurcsány által is tisztességtelennek titulált választás, és ennek ellenére a részvételre kapacitálják az embereket.
    Kiábrándító!
    .
    Valahol írtam már, hogy az ellenzék részéről történelmi rövidlátás, és bűn azt kommunikálni,hogy békével ez megoldható.
    Akár nyer az ellenzék (akkor azért),akár veszít (akkor meg azért),itt béke nem lesz.
    Ha az ellenzék tette volna a dolgát, amikor az aktuális volt,és nem politizál a 4 fal között nyugalomban,és békességben,hanem a diktatúrához viszonyulva teszi meg a lépéseket, akkor elkerülhetőek lettek volna az áldozatok.
    .
    Most meg az a legegyszerűbb (és leg aljasabb) dolog, hogy a nem szavazók nyakába varrják a felelősséget az estleges kudarcaikért.
    .
    Mit vársz az emberektől, amikor még a politikusok is tolják el maguktól a felelősség vállalását?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  19. “”Egy ember életében, kell annál súlyosabb konfliktus, hogy materiális értelemben véve, az életét veszítheti?”" kérdezte Gyöngyi Péter . Igen van súlyosabb konfliktus az ember életében .Mégpedig ha a LELKÉT ELVESZÍTI. És minden bántó szándék nélkül mondom Te is, és még sokan tettek, tesznek azért hogy az emberek a lelküket elveszítsék. Magyarországon a gonosz uralkodik. Kevesen látják. Szeretnék egy képet megmutatni .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  20. Én csak örülök, ha ezt a nőt vegzálja végre valaki. Szűkebb pátriám képviselője, sajnos. Elmehet a történelem süllyesztőjébe ez a gombnyomogató droid, aki 7 gyermeket nevelő anyuka létére nem átallotta megszavazni Vadaiék büntetését. Remélem, Oláh Lajos felmossa vele a padlót és a szavazás napján kap egy tisztességes méretű idegösszeomlást. Menjen a p.csába. Már bocs’, de 4 éve folyamatosan dühöngök, ha ez a liba szóba kerül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  21. ˙
    Ez a nőszemély szerepelt azon a képen is – az AN leközölte – ahol a Hunyadi téren másodmagával, vagyis a VI.kerületi fidSS-es polgármesterasszonnyal együtt, az ott kóválygó, a csarnokból kiáramló és bambuló prolik között,drága bundájukban tündökölve, mint két dáma, közösen éppen aláírnak valami fidSS körözvényt…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  22. Aki tudja – ha teheti, kérem – tegye föl a képet… Kösz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Ilonka Néni !
    .
    Köszönöm, a lényeget írta ide…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  24. Gyöngyi Péternek, Bumburihoz,és Kegyelemhez kapcsolódva. Bocsássátok meg hogy a Bibliából idézek, de tömörebben és pontosabban nem tudnám megfogalmazni.
    .
    Az Ézsaiás 32:17 írja: „És lesz az igazság műve békesség, és az igazság gyümölcse nyugalom és biztonság mindörökké.”
    Az 1 Thessalonika levél 5:3-4 pedig az utolsó időkről beszél: „Mert igen jól tudjátok ti magatok, hogy az Úrnak napja úgy jön el, mint a tolvaj éjjel. Mert amikor ezt mondják: Békesség és biztonság, akkor hirtelen veszedelem jön rájuk, mint a szülési fájdalom a terhes asszonyra; és semmiképpen meg nem menekülnek.”
    .
    Tehát ha ez igaz, akkor egyértelmű, hogy hazugsággal csak hamis békességet és biztonságot lehet létrehozni, aminek a vége hirtelen pusztulás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Oláh Lajosnak legelőször is a szociális temetés gondolatát és beterjesztését kellett volna ennek a patkánynak felhánytorgatni, és szavazáskor mindenkinek kötelessége tekintettel lenni a családjára, hogy milyen jövöt szán a nekik, ez a mi felelősségünk nem más! ezért idegennek kuss, kifele a szavazásból, mert semmi joga szavazni rólunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  26. Gyöngyi Péter

    kegyelem
    2014. március 25. kedd
    08:19
    .

    “Gyöngyi Péter . Igen van súlyosabb konfliktus az ember életében .Mégpedig ha a LELKÉT ELVESZÍTI. És minden bántó szándék nélkül mondom Te is, és még sokan tettek, ”
    .
    Kikérem magamnak, amit velem kapcsolatban vélelmezel!
    Én csupán a véleményemet írtam le, és semmilyen befolyással nem vagyok a napi események alakulására.
    Az, hogy a lelkeinkről nem írtam, az nem jelenti azt, hogy nem értek vele egyet.
    Én egy dolgot ragadtam ki az egészből, mint ahogy Te sem a teljességre törekedtél, de ettől még nem kiáltalak ki sem lelketlennek, sem a mai események, negatív alakítójának!
    Itt van egy belterjes csoport, aki nem tűri, hogy az ő véleményén kívül, más vélemény is teret kapjon.
    Még csak el sem gondolkodik rajta, hogy esetleg van benne valami, amit mérlegelni kellene vagy lehetne, legalább a gondolati előbbre lépéshez!
    Itt osszátok az észt, mintha a birtokotokban lenne a bölcsek köve, de kérdem én, a magatok testét vagy mások testét ajánlanátok fel?
    Ehhez viszonyítva itt szenvedtek, unalomig lerágott csonttal a kezetekben, és…………………………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. bumburi
    2014. március 24. hétfő
    08:38
    ..
    Nem áll módomban állandóan a gépnél ülni – most olvasom, amit írtál, most tudok hozzászólni.
    Nem tetszik az igazság a mínuszolóknak mert a gyengék és gyávák az igazságot nem bírják elviselni.
    Abszolút igazad van! Sajnos…
    ..
    Egy közeli ismerősöm, egy okos hölgy, azt a kérdezte a minap, hogy volt lehetséges, hogy az egyiptomiak és az aztékok, akik nem érintkezhettek semmiképp egymással, egy időben kezdtek hasonló piramisokat építeni. Milyen fantasztikus telepátia kellett ehhez? Milyen általunk elképzelhetetlen kommunikációs rendszer, milyen rádióhullámok, műholdak, antennák, adó-vevők, melyeket még nem tárt föl a tudomány?
    Miképpen jött létre ez a kongenialitás?
    Vagy földönkívüliek oktatták a piramisépítést egy időben Egyiptomban is, az
    amerikai földrészen is?
    ..
    Legalább ilyen rejtély, hogyan gyűlhetett össze egy időben egy kicsi helyen, Magyarországon, ennyi kőbuta ember, akik nem látják a fától az erdőt, akik hiába tanultak, műveltek, diplomások, nem fognak föl olyan evidenciákat, amit itt néhányan évek óta tudunk.
    Most nem a szemét csirkefogókról, nem a gyáva csúszómászókról, nem a rettegő túlélni akarókról beszélek.
    A tisztességesekről. Akiket csak az irtózatos butaságuk, vakságuk következtében tud a Fidesz pórázon vezetni. Akik elzarándokolnak szavazni, “hogy a Fidesznek mégse legyen kétharmada”, mert azt hiszik, ez egy vagy több szavazaton múlik.
    Ezek semmivel sem okosabban azoknál, akik elhiszik, hogy a gólya hozza a gyereket, az angyalka a karácsonyfát, és a kakas kukorékolja elő a hajnalt.
    ..
    Én ismerek olyan magyart, aki több mint negyedszázada él az Újvilágban,
    sokdiplomás, több nyelvet beszélő, magas műveltségű kultúrember, sőt még kiváló szakember is, aki ezzel a szöveggel megy haza – sok pénzért – szavazni a Fidesz ellen, és még be is vallja, nem szégyenli.
    Ez a tragikus!
    Hol és mikor jön el az a magyar Mózes, aki kivezeti ezt a népet a szellemi sötétségnek ebből a birodalmából?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  28. nemóvatos
    2014. március 24. hétfő
    07:41
    András
    2014. március 24. hétfő
    17:46

    Mindkét fenti hozzászóló társunk kiszivárogtatott egy-egy választ Rónaszékiné Keresztes Mónikától Oláh Lajos képviselő vitára szólító levelére.
    Kíváncsi volnék, melyik a hiteles.
    Különös tekintettel arra, hogy az “András félét” írástudó ember követte el.
    Érvei figyelemre méltóak, és igen különösen hatnak itt, az AN kommentek között.
    Természetesen az AN szabad fórum. De hogy erre a fönti hozzászólásra senki nem reagál, senki nem teszi a helyére az meglep.
    Vagy lemaradtam volna valamiről?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. oldberg
    Félek, hogy a magyar nép szereti a sötétség birodalmát.
    Erre játszik rá a kormány, és az ellenzék egyaránt.
    Nem hiszik, (mert annyira lenézik az embereket) hogy vannak gondolkodók, akik a fényen akarnak, és szeretnek élni.
    Remélem hogy eljön az idő, hogy megmutassuk, vagyunk páran.
    .
    Amit a telepátiáról írsz. Én hiszek benne. Számtalanszor megtapasztalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  30. A nő, ha bunkó! még KURVÁNAK se jó nemhogy képviselőnek. Lehet hogy parlagiasan fogalmaztam, de a rutin , és az évek engem igazolnak. A bunkó nő kifejezetten veszélyes nem élni tud a hatalmával, hanem vissza. Még a férfiakat is lepipálja. Minden elismerésem az okos nőknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  31. bumburi
    2014. március 25. kedd
    19:08″
    “Remélem hogy eljön az idő, hogy megmutassuk, vagyunk páran.”

    Én is reménykedem, de mikor,?
    Mikor jön el az az idő amire 24 éve várunk??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Monstremanus
    Halványlila segédfogalmam nincs róla.
    A résztvevők számának függvényében ha gondolkodunk, akkor bizonyára évek múlva.
    Esetleg valami váratlan fordulat nagyon sokat segíthetne…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  33. Tiszta Samantha(eredetileg Sue Ellen neven futott a Dallasban). Nem tudom, hogy a cikk szerzoje feltalalta a spanyolviaszt?? Nok is lehetnek bunkok, pofatlan hazudozok, alszent sz.ladak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos