Ronai and Ronai
AMERIKAI

Eltünteti a bizonyítékokat az Orbán-kormány 2013. május 26. vasárnap 13:16 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Eltünteti a bizonyítékokat az Orbán-kormány

Budapest – Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség azt ígéri, ha kormányra jut, igazságot szolgáltat a földbérletpályázaton vesztes gazdáknak. Erről Bajnai Gordon, a szövetség vezetője és Szabó Rebeka országgyűlési képviselő beszélt vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

“Az Orbán-Simicska-rezsim már a vereségre készül: fél az utána következő igazságszolgáltatástól. Ezért, ahogy a krimikből ismerjük, a tolvaj visszatér a tett helyszínére, és megpróbálja eltüntetni a bizonyítékokat” – mondta a volt kormányfő arra utalva, hogy egy pénteken megjelent kormányrendelet alapján a nyertes földbérletpályázatokat nyilvánosságra hozzák, ám a pályázatokat a jövőben csak egy példányban kell benyújtani a Nemzeti Földalapkezelő Szervezethez (NFA), közjegyzőnél már nem kell azokat letétbe tenni. A korábbi pályázatok letétbe helyezett példányait pedig megsemmisítik, az alapkezelő egyúttal minden vesztes pályázatot visszaküld a gazdálkodónak.

Bajnai Gordon szerint a kabinet arra reagált így, hogy az Együtt-PM szövetség bejelentette: kormányra kerülve megteremtenék annak lehetőségét, hogy a bíróságok soron kívül vizsgálják felül a földbérletpályázatok eredményét. Úgy látja, az Orbán-kormány el akarja venni a későbbi bírósági eljárások lehetőségét. “Nem fogjuk hagyni: rögzítjük a nyomokat” – jelentette ki.

Szabó Rebeka elmondta: azért, hogy később igazságot szolgáltathassanak, arra kérik a pályázaton vesztes gazdákat, az NFA-tól kapott borítékot felbontatlanul küldjék el az ő képviselőházi címére. Az ellenzéki párt közjegyző előtt letétbe helyezné ezeket, majd a vesztes pályázatokat összehasonlítaná a győztesekkel.

Ugyanakkor tudva, hogy minden vesztes pályázat nem jut el hozzájuk, a PM azt ígéri: kormányra jutva új pályázatot írnak ki azokban az esetekben, amikor nem helyi gazdálkodó győzött, illetve amikor egy érdekeltség 150 hektárnál többet nyert el.

Bajnai Gordon ezt azzal egészítette ki: az áldozatok készüljenek arra, hogy igazságot szolgáltatnak nekik, “a tettesek, az új fideszes földurak pedig ne nagyon rendezkedjenek be”, ne gondolják, hogy megtarthatják a tisztességtelenül szerzett földjüket.

A volt miniszterelnök kérdésre beszélt a reklámadó bevezetésének tervéről is. Szerinte az Orbán-kormány hatalma megőrzése érdekében el akarja üldözni az országból a még független médiumokat, elsősorban a kereskedelmi televíziókat, hogy “azokat is Simicska Lajos birtokolhassa”.

Arra a kérdésre, támogatná-e a Gyurcsány Ferenc őszödi beszédéről készült titkosszolgálati jelentés nyilvánosságra hozását, Bajnai Gordon azt mondta, volt kormányfőként titokgazdája a dokumentumnak, így nem beszélhet annak tartalmáról, a döntés joga pedig a mindenkori kormányé. Általánosságban közölte: helyesnek tartaná, ha lenne elszámolás az elmúlt húsz év összes olyan ügyéről, amelyben a titkosszolgálatok is érintettek.

Hozzátette: az őszödi beszéd és annak utóélete jó példa arra, miért van szükség korszakváltásra, hogy a jövőben senkinek se kelljen hazudni a kormányra jutáshoz, és politikusok ne zsarolhassák egymást.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 45 szavazatból)
Eltünteti a bizonyítékokat az Orbán-kormány, 4.4 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Szépen mondta…töredékszavazatokat biztos kap majd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -15 (29 szavazatból)
  2. “Az Orbán-Simicska-rezsim már a vereségre készül: fél az utána következő igazságszolgáltatástól. Ezért, ahogy a krimikből ismerjük, a tolvaj visszatér a tett helyszínére, és megpróbálja eltüntetni a bizonyítékokat”
    .
    A… A felégetett föld taktikáját alkalmazza, utána senki ne legyen képes kormányozni.
    .
    B…. A bizonyítékok eltüntetése is bűntény, ezért ha eltüntették már pusztán azét börtönbe lehet tenni őket.

    .

    C… Előkészítik a revansot, akár a polgárháborúba vezető uszítást, ugyanis sokszor elhangzott, hogy demokratikus úton nem lehet őket eltávolítani amiből megértették, hogy demokratikus úton ők sem fognak tudni elmenekülni a felelősségre vonás alól, mert amennyiben az igazságszolgáltatás működőkepéssé válik, számukra csak a fegyveres önvédelem marad.
    .
    Háborús uszítás, polgárháború, de mindenképpen fegyverek mert sem a működőképes magyar bíróságon, sem Hágában nem menthetik az irhájukat. Nagyon durva dolgok következnek most.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +59 (71 szavazatból)
  3. Földmutyi, trafikmutyi, letelepedési offshore-mutyi, nos azer mert az ellenzék nem fenyegetőzik elszámoltatással, azer a Fidesz és a kormány tudja mit tett és azt is tudják, hogy nem úszhatják meg, ha buknak, akkor el kell számolniuk – ezt a sok lenyúlást nem lehet a szőnyeg alá besöpörni, belerokkant az ország és az emberek is!
    Azer is kemény dió a választás, mert simán nem fogják kiadni a kezükből ezt a mézes bödönt, de a várható elszámolástól is félnek…
    Sokszor elgondolkoztam azon, hogy mit művelt volna a Fidesz ellenzékben, ha Gyurcsányék nyúlták volna le az “eltőzsdézett” mnyp-i 3 ezer milliárdot vagy kergették volna vissza a rokkantakat a nem létező munka világába vagy egy ilyen földmutyit, trafikmutyit próbáltak volna elkövetni.
    Én el tudom képzelni!
    Remélem mások is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (69 szavazatból)
  4. Ahol az állampolgárok életét meghatározó döntések születnek, a kormányülésekről sem az előző orbán-éra idején, sem most nem készültek, készülnek feljegyzések, ott ezen már meglepődni sem lehet. Persze ez azt is jelenti, ha véletlenül bekövetkezik 2014-ben egy váratlan kormányváltás, akkor ennek következtében könnyebben lehet minden ilyen piszkos ügyletet semmisnek nyilvánítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (33 szavazatból)
  5. Egyetértek veled Eagle

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (26 szavazatból)
  6. Érik az igazam. Kicsi rpg, csak sok legyen belőle! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (27 szavazatból)
  7. Sajnos Mo-0n nagyon sok a szerencsetlen, mentalisan serult ember, akiknek csupan egy vezerre van szukseguk es azt vakon kovetik! Ezt Orban a fidesz tuleleeseere kiis hasznalja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (36 szavazatból)
  8. Nem lesz elszámoltatás.mert ahhoz szinte mindenhol le kellene cserélni a vezetőket de akkor sokan azt kiabálnák ezek sem mások,mindenhova saját embereiket rakják. Azért nevezett ki minden posztra kilenc évre olyan lényeket akik hajlandók megvédeni,ami jövedelmező azt saját hűbéreseire bízza,akik a haszonból vígan fönntartják a pártot és lesz pénz tüntetésre,hőbörgésre,mert ő ennek a szervezéséhez ért és nem a kormányzáshoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (32 szavazatból)
  9. A véleményem szerint ; nagyon nehéz, mocskos és “kínos” percek következnek a politika “porondján”.
    Jelenleg Bajnainak hátrányt jelent az MSZP-s politikai karrierje.
    És az most mindegy, hogy mit, hogyan és milyen sikerekkel tett.
    .
    A Fidesz ért valamit: Az emberek meg csömörlöttek az olyan irányú párbeszédektől melyek bizony most is kellenének. Olyan ez mint amikor a bíróságon két fél veszekszik ; Előbb utóbb mind a két delikvenst kivezetik a teremből.
    Hogy ez a politikában életvitel szerűen hogyan fog véghez menni, azt csak sejthetjük. (a történelemből is tájékozódhatunk hasonló esetekről)
    Bajnai viszont nagyon jól mondta, Az elmúlt 20 év politikáját át kell világítani. Nagyon jól tudjuk, hogy a Zsarolás mindennapos a politikusok körében. Az MSZP nem tesz, nem is akar és nem is fog tenni semmit, esetleg akkor amikor amikor az ő házuk is ég. (egyenlőre “csak” az ország ég …)
    .
    Én sajnos igen nagy esélyt látok az erőszakos eseményekre.
    (Egy tízes skálán minimum 7)
    Azért mert jelen esetben adatott egy Fidesz kontra MSZP, mely két párt egymás tükör képe. Egyik sem nyújt megoldást a problémákra, mondhatnánk úgy is: ök maguk a probléma. Az emberek erre már ráeszméltek és arra is, hogy egyik sem akar menni és mind kettő akar maradni …. Az országot szét marcangolták, Nemzetünk becsületét el játszották, jövőnket leírták. Kivezetnek minket az EU.-ból … De, hogy hová (?) azt senki sem tudja.
    Legfeljebb következtethetünk az okozatból az okokon keresztül .
    A felelősségre vonás, – és legyen az bírói, demokratikus, diktatórikus, erőszakos, fegyveres az most mindegy, – az elkerülés a cél.
    A Fidesz minimum 50 évet vetett vissza a nemzeti erkölcsi megítélésén, és ezt nem tudja egyetlen egy párt visszaszerezni néhány év alatt, legyen az bármennyire jóindulatú, “nemzeti” vagy szakértő.
    Még a háború után is egyszerűbb, könnyebb dolga volt bármely nemzetnek, mint egy ilyen ámokfutás után.
    Esélyesebben indulhatott Lengyelország a háború utáni pusztítás után a fejlődés felé, mint jelen esetben hazánk azt tehetné.
    És a legszomorúbb, hogy több millió ember nem ismeri fel annak szükség szerűségét, hogy a Fidesznek mennie kell és minden kollaboránsának, hogy hazánk élhető ország lehessen. Ez súlyos demográfiai, érzelmi, demagógiai és még mit tudom én milyen problémák sokaságának katyvasza.
    .
    “Néha kell a pusztító tűz, hogy a földből erős cserjék sarjadjanak”
    A Fidesz önmaga is áldozatul fog esni, magával rántja az MSZP-t is és még jó néhány embert. Hogy mikor? Minél előbb annál jobb, halasztani, késleltetni lehet de elkerülni nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (38 szavazatból)
  10. fideSS módra eltüntetni a bizonyítékokat ? az ételért sorban állókat hogyan tünteti el az orkbán kormány ?
    hagyják őket éhen halni és vagy megfagyni? előtte még egy kicsit vegzálja is a sintéri pintérőrség ?

    http://hvg.hu/itthon/20130524_Fotok_ujra_megdobbento_tomeg_all_sorban_e

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  11. nyugtával a napot. na meg csak szerényen azzal a jövővel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -20 (26 szavazatból)
  12. Kezd túl sok spekuláció felhalmozódni a politikai jóslások, no jó, a várakozások területén.
    .
    Az, hogy a kormány most eltünteti, vagy eltüntetni próbálja a földbérlet-pályázat törvénytelen elbírálásának nyomait, az még egyáltalán nem jelenti szükségszerűen azt, hogy A MOSTANI választások elvesztésétől félnének. De azért csak jobb a biztonság. Ha egy vagy két (vagy…) ciklussal később kell kotródniuk, akkor is eszébe juthat majd az új hatalom soraiból valakinek, hogy ugyan göngyölítsük fel már a Fidesz-éra összes nagy disznóságát,… és hát, vegyük már el a felgöngyölítők kenyerét. És az igazságtétel igényének puszta felmerülését. Csendesebb beletörődésre számítottak a kijátszottak részéről, és ha aztán mégsem így alakult, tüntessük el a nyomokat. Hasonló várható majd trafik-ügyben is. És talán más pályázatok ügyében is.
    Így nehéz lesz majd egykoron megírni a Közgép krónikáját :-(
    .
    Bizony, félő, hogy 2014-ben ezek maradnak. De itt Eldrad részéről érzek valami sarkított véleményt. Nincs ezeknek 90%-os támogatottságuk. Mert azért az érett és tudatos módon ellenzéki réteg se lehet messze a 10%-tól, és akkor még az apolitikusok, az ingadozók, a frissen csalódottak és felébredtek… bocs öregem, én az indulatból eredő kerekítést, vagy az itteni siralmas állapotok kifejezésének a szándékát sejtem azon a 90%-os numerán, szerintem úgy tizenvalahány %-kal alacsonyabb szám lehet az igazi. De persze az is tragikus.
    .
    Sokan pedig azért nem ellenzékiek, mert mind ez ideig hiába várnak, annak az ellenzéki programnak a megjelenésére, amely mellé oda tudnának állni. Ők ettől még nem Fidesz-pártiak, de egy részük még megzavarható lesz, és a többi se fogja leadott szavazattal segíteni a Fidesz eltüntetését. „Muszájból” fognak bojkottálni.
    .
    Polgárháborút emlegetni, itt, az tényleg kissé olyan, mint vasúti személyszállítást emlegetni vágányhálózat, állomások, szénellátás és bakterházak nélkül. Utcai bandák harca, megfélemlítés, szórványos helyi terror, míg szét nem rúgják, az esetleg még lehet. De az más.
    .
    Egyelőre a hadigazdaság bevezetésének sincs semmi jele.
    .
    Az EU várható reakcióival kapcsolatban is a legvalószínűbb persze a pusztítóan lassú, egyhelyben topogástól alig megkülönböztethető … lényegében közöny. Ettől való eltérést az okozhat, ha a most nálunk jelentkező problémák (ebben az összetételben) hirtelen sokkal nagyobb területen kezdenének megjelenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  13. Nem tudom elképzelni, hogy a Fidesz-ha valamilyen véletlen folytán győzne az ellenzék- békésen átadná a hatalmat. Megint jönne a B közép,gyújtogatások,felfordulás, a hívők hergelése, a haza nem lehet ellenzékben stb. Arra még nem volt példa, hogy egy antidemokratikus rendszert demokratikusan váltsanak le.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (40 szavazatból)
  14. Az erőszak esélye?
    Én azon gondolkodom, kik lesznek a koncepciós perek áldozatai.
    Hogy lesznek ilyen perek, abból következik, hogy már voltak és vannak. Egyelőre a vád koncepciós, de az ítélet is hajolhat már. Talán az iszapömlési üggyel kezdődött, vagy még korábban, az előző regnálásuk alatt, amikor az adóhatóság zaklatta a nekik nem tetsző újságírókat vagy cégeket.
    Általában Gyurcsányt (és Bajnait) nevezik meg, mint poteniális alanyokat, de szerintem az igazi tánc akkor kezdődik, amikor a hatalom saját embereivel ütközik össze. Érdekes lesz Pintért vagy Navracsicsot látni a vádlottak padján, amint fideSSes tanúk sorakoznak a vérvádhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (32 szavazatból)
  15. Vilag legeröseb maffiajat nehez lesz eltavolitani, mert egy maffia csak maffia modszereket hasznal. Jön az eröszak, megfelelmites, nyomok eltüntetese, tanuk, birok, ügyeszek, politikusok, befolyasos emberek lefizetese, ha nem lehet megfelelmitese.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (32 szavazatból)
  16. Sajnos mindenkit csak a saját módszereivel lehet(ne) legyőzni, ehhez pedig bajnai túlságosan úriember, a támogatói meg nem képesek olyan aljas és bűnös módszerekre, mint a Fideszes csürhe. Orbánt csak az EU-ban már szerveződő csapat tudja eltörölni, vagy egy véletlen baleset.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (30 szavazatból)
  17. Ha valamilyen isteni csoda folytán a mai ellenzék hatalomra jut, kutya kötelessége egy különleges bíróság felállítása, amely kivizsgálja a III. Magyar Köztársaságot megpuccsoló fülkeforradaémárok tetteit és felelőségre vonja a Nemzeti Együttműködés Rendszerét létrehozó és fenntartó, a mások vagyonát lenyúló és csókosaiknak szétosztó fülkeforradalmárokat. Az ellenzéknek már most ki kellene nyilvánítania, hogy hatalomra jutása első napján semmiségi törvényt hoz a politikai kommiszárok Alkotmánybíróságba, bíróságokba, ügyészségbe, rendőrségbe, Számvevőszékbe, Nemzeti Bankba, választási bizottságokba, média hatóságba, kormányhivatalokba, Magyar Művészeti Akadémiába, adóhatóságba, terrorelhárításba, titkosszolgálatokba, stb. való kinevezésének visszavonása érdekében, és ugyan így semmissé nyilvánítja a fülkeforradalmárok baráti körének juttatott vagyonátruházási szerződéseket, a földbérleteket és trafik-koncessziókat, hogy államosítja az adófizetők pénzén épített felcsúti labdarugó akadémiát és létesítményeit, és a többi, barátoknak juttatott adóforint milliárdokból épített ingatlanokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  18. Egyébként nem Orbánt kellene elsősorban felelősségre vonni, ő csak egy kis buta felcsúti paraszt, aki már nagyon beteg is, hanem a Giró-Szász és Havasi Bertalan féléket…..Akiknek esze van, és akik az előbbi felbujtói…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  19. Csak az első regnálásukkor kialakult gyakorlatot folytatják. Akkor is hagyta az ellenzék,mint ahogy most sem telik többre nekik langyos tiltakozásnál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (22 szavazatból)
  20. “ehhez pedig bajnai túlságosan úriember”
    Kezdek kételkedni benne. Bajnai csak visszafogott és illedelmes. Ilyen helyzetben, mint a mostani, az “úriembertől” (gentleman-től, vagyis nemestől, vagy lagalábbis nemesen viselkedő embertől) a helyzetnek megfelelő értékelést és viselkedést is elvárok. Ez pedig nem csak az illemet jelenti, hanem szükség esetén az igazság felismerését, kimondását, és határozottságot is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  21. Szinte már sajnálom ezt az ellenzéket. Sajnálom ezt a nyomorult országot.Mire számítottak? Már 2010-ben kellett volna dokumentálni. Gyűjteni az adatokat. Az ellenzék is feledékeny, mint a magyar átlag. Elfelejtették a “Hosszú bájtok éjszakáját”? Elfelejtették, hogy Orbán megmondta, megköti a következő kormányok kezét? Kíváncsi lennék, hogy az ügynök iratok közül mennyi tűnt el? Az égvilágon semmit nem fognak rájuk bizonyítani. Elévülés miatt és tárgyi bizonyítékok nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  22. orbán a 4 alkotmánymódosítással, minden létezö poszt fideszesre váltásával már rég bebiztosította, hogy “szabályosan”=demokratikusan ö nem távolítható el. a fizikai védelméröl is gondoskodott, hogy eröszakkal is majdnem lehetetlen eltávolítani. rádásul egy szervezetlen, gondolattalan, megalkuvó, töketlen “ellenzéke” van, úgyhogy nem kell nagyon aggódnia. aggódni nekünk magyaroknak kell, akik egyre hosszabb sorban, fegyelmezetten állunk a blahán az ingyenkajáért. munka nincs, remény nincs. és úgy tünik harag sincs. már csak 25-30 évet kell, kibírni orbánból és minden rendbe jön. ez a magyar forradalmi lendület.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  23. Azt hiszem Alföldi Róbert nagy sikert aratna egy Állítsátok meg Arturó Uit! előadással. Megnézném.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  24. Sajnos azokra se bíznám a földosztást, akik anyit bírnak mondani róla, hogy helyiek kapják meg. Ez lett Magyarország veszte, hogy a náci-maffia és az idióták között lehet választani. Értelmes ember nem szavaz idiótákra. Marad a diktatúra.
    .
    Nem mellesleg a féktelen devizahitelezés se ártott sokkal kevesebbet az országnak, mint matolcsy. Igren, nagy különbség, hogy Gyurcsány és Bajnai nem náci, de most tényleg ennek kellene örülnöm? Ennyi elég?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  25. K. ADMIN !
    .
    Ma reggeltől, kb 2-ig nem lehetett az az AN-t elérni. Helyette, valami Bad…stb felirat volt olvasható. Mi volt ez, hekkelés, v. egyéb támadás ?
    Üdv: HnHn

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  26. Nem tudom, jeleztem a hibát itteni idő szerint reggel a szolgáltatónak, és azonnal elhárították. Megkérdeztem a hiba okát, várom a választ. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  27. Bocsánat az offért, de orbánék nem csak eltüntetnek, de gyártanak is bizonyítékokat: http://www.origo.hu/itthon/20130527-hullak-a-parlamentnel.html
    Ami persze roppant logikus, hogy anno, és majd hetven éven át senki se találta meg a döglött nácikat, most meg csiribí, és meglettek! Furán hangzik ez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  28. Kalous Antal,
    Nem szívügyem a nácik sorsa, de akkor sem beszélnék “döglött nácik”-ról. Ráadásul hogy nácik voltak-e, vagy csak besorozott német katonák, az a cikkből nem derül ki. Még messzebb nézve: nem minden náci párttag volt elvetemült gazember, sokuk szerencsétlen megvezetett ember lehetett, akit elsodort a tömeghangulat és a goebbelsi propaganda. Biztos olyan is volt, aki az életét mentette a tagsággal.
    Nem bánnám, ha most néhány (bizonyos, névről ismert) magyar náci kimúlna az élők sorából, de utána már nem így beszélnék róluk. A családjuk talán nem érdemli meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  29. girbegurba
    Emlékszem egy AN-n egy képre, a nácik karlendítéséről, egy EMBER állt csak a mellén összefont karokkal….nagyon benne voltak ők a dologban!
    Tegnap néztem a Hideg napok c. filmet, ott is kijött valami az emberekből és nem lepkeszárnyakon…
    De ami igaz, az igaz, békén kell a holtakat hagyni!
    Mostanában olvastam, hogy Hende az oroszoknál elcsodálkozott, hogy milyen rendezettek a magyar honvédek sírjai, mert az orosz emberek a halottakat halottnak tekintik és nem német, magyar, stb. katonának – magyarázta egy asszony, szóval 26 millió emberáldozattal is, de ők így gondolkodnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  30. Egy bajom van ezzel a nyilatkozattal: semmit sem fog érni… Ezek még mindig azt hiszik hogy a választások demokratikus úton fognak lezajlani! Tévednek! Ha netán mégis sikerül leváltani őket és a következő rezsim nem semmisíti meg az összes elfogadott törvényüket egy tollvonással beleértve az alaptörvénynek csúfolt ocsmányságot is, akkor Bajnaiék is csak szerencsétlen idióták lesznek!
    Továbbmegyek: miután semmissé tették a fent leírtakat, utána rögvest új választást kell kiírni a fidesz nélkül! A baráti szövetség minden tagját pedig el kell tiltani a közélettől, a felelősöket pedig börtönbe zárni, vagyontárgyaikat (még a családtagokéit is) zárolni. Ha ez mind megtörtént utána lehet új kormányt felállítani és visszatérni a demokrácia helyes útjára…áthágtunk egy határt pár éve, ha nem fordulunk vissza vége az egész országnak….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  31. Magyarország kifosztása és újrafelosztása tökéletesen alakul, az ellenzék semmittevő közreműködésével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos