Ronai and Ronai
AMERIKAI

Dunst Eszter utoljára figyelmezteti Németországot 2013. május 19. vasárnap 10:00 Forrás: AN, Dunst Eszter

  • Hozzászólások(276)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Dunst Eszter utoljára figyelmezteti Németországot

Budapest – Gyakorló eszementekkel nem szoktunk foglalkozni. Sajnáljuk őket, és mielőbbi gyógyulást kívánunk nekik. Dunst Eszterrel most kivételt teszünk. Nem azért, mert ő a Nők a Magyar Nemzetért Egyesület alelnöke. Van ilyen, sok szerencsét hozzá. Hanem amit ír, az valahol a közállapotainkat is jelzi. Látleletként olvassuk az alelnök Angela Merkelhez írott levelét.

Mielőtt olvasni kezdenék a levelet, erősítsék meg a lelküket, szükségük lesz rá. Mint ahogyan bizonyára Kedves Merkel Asszony is ezt teszi, miközben retteg Dunst Eszter haragjától. Nagyon nem szeretnénk most a német kancellár helyében lenni!

Kedves Merkel Asszony!

Hallom, jó, avagy a helyes útra akar minket magyarokat téríteni.

Vagy terelni?

Fordítás kérdése. Valószínűleg úgy hangzott: „auf den richtigen Weg bringen…”

Danke. Köszönjük, Merkel asszony, de nem kérünk belőle!

Se a terelésből, se a térítésből.

Se állatok nem vagyunk, se megtévelyedettek.

Keresztények vagyunk, kezicsókolom, már vagy ezer éve.

Tudja mit, Merkel asszony? Volt egy költőnk, úgy hívták: József Attila. Maguk aligha ismerik… mindegy. Ő írta: „mint állatot terelni értik…” mármint az embert, úgy nagy általánosságban… Csakhogy azok a bolsevista idők elmúltak.

A magyar nem hagyja tovább tereltetni magát. Senki által. Tetszik érteni? Még a németek által sem. Senki emberfia által többé.

Maguk fordítva ülnek a lovon, kezicsókolom, ha észre vették, ha nem…

A helyzet ugyanis az, hogy tegyen meg mindent Németország, hogy a helyes útra térjen! Milyen alapon tukmálja rá megint Németország a saját eszméit Európára? Milyen alapon diktál? Mért gondolják megint, hogy egyedül a német út az üdvözítő?

Hogy merészelnek minket kioktatni demokráciából, mikor nekünk, magyaroknak köszönhetik az újra egyesítést?

Ha mi akkor nem bontjuk meg a vasfüggönyt, miről beszélnénk most, kedves Merkel asszony?

Nem a maga útja helyes, kedves Merkel asszony, hanem Orbán Viktor útja.

Maga, kérem, Merkel asszony, még az esernyőjét sem vihetné Orbán úrnak.

Maga hatalmas, Merkel asszony, mert rengeteg pénz áll maga mögött.

Maguk kétszer romba döntötték Európát, mégis mindig győztesként kerülnek ki mindenből…. mint a fociban… ez is valahogy mindig így alakul….

De kérem, most elég. Elég ebből. Ki van kint, és ki van bent? Azért, mert maguk kb. 80 millióan vannak, még nem biztos, hogy igazuk van. Ahogy már említettem, volt már effajta tévedésük…. nem is oly rég….

De most nekünk van igazunk. Tetszik érteni? Mert nekünk van egy államférfink, olyan, aki minden száz évben terem egyszer. Mármint Európában! Aki távlatokban gondolkodik. Aki érti a helyzetet minimum egy emberöltőre előre. Aki a népéért küzd a nagy globális lötty ellenében…aki a kereszténységben hisz, mint Európa alapvetésében…(a Fundament, kedves Merkel asszony! Maga protestáns, ugyebár?! Tudnia kellene…. ) Aki nemzetben gondolkodik az internacionalizmus ellenében. Csak nem hallatszik a szava, mert egy kicsiny népet képvisel. Vagy ami hallatszik, azt sem akarják meghallani…mint a kis Vuk kiáltozását…. (tetszik tudni, a kis Vuk legalább olyan fontos, mint József Attila, mert a kis Vuk ugyan sírva kiabált, hogy kicsi vagyok, éhes vagyok, fázok, de életben maradt, győzött, felnőtt, és boldogult, és nemzetséget alapított! )

Mi is ordítottunk és harcoltunk Európa védelmében, kedves Merkel asszony, majd ezer évig…. de nem árt tudni, hogy a harang nem csak értünk szól déli 12 órakor! Európáért szólt anno… és szól most is, ha ugyan nem késő, s ha tudni tetszik, mire gondolok… de ez is mindegy.

Nekünk magyaroknak csak ez maradt. A Himnusz és a déli harangszó.

A lényeg: nincs joguk minket se terelgetni se téríteni.

Nincs erkölcsi alapjuk.

Semmilyen alapjuk.

Tetszik érteni?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.2/5 (40 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -128 ( 170 szavazatból)
Dunst Eszter utoljára figyelmezteti Németországot, 2.2 out of 5 based on 40 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(276)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

276 Reader’s Comments

  1. Ez a büdös szájú(szaros) nőstény valszeg szexuálisan kielégítetlen, ezért pótcselekvésként folyamodik obánért egy ilyen íráshoz, hogy elélvezzen.
    Elég kicsinyes lehet az igénye, mert ha orbán a maga valóságában egy műfasz lenne, azt egy normális nőszemély kinevetné!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (62 szavazatból)
  2. halandor

    Persze ,nagyon sok mindenben ugyanazt mondod mint én ,csak kicsit másképpen.
    A Gyurcsány dologgal nem értek egyet. Nekem az a személyes tapasztalatom, ha ellenzékiekkel beszélgetek 10-ből min. 8 Gyurcsányt csipi. Lehet,hogy én járok furcsa helyeken ,de én ezt tapasztalom.
    Lehet ,hogy a demokráciára való érettség nem a többségre jellemző, de ,hogy az orbán imádat SEM!!!!!! ,az hétszentség.
    Tehát ,nincsenek rasszista, Gyurcsányozó milliók. (!!!!!) . A többes számhoz legalább 2 kellene. Annyi nincs Bár .tudom ,hogy viszonylag sokan vannak (még egy is sok belőlük),és rém hangosak, de ne becsüljük túl őket.
    Ha Mesterházy és elsősorban Bajnai tvábbra is igy viselkednek , TÖRTÉNELMI BŰNT KÖVETNEK EL A NEMZET ELLEN!!! De az embereket akkor sem szabad felmenteni a felelősség alol. Hogyan lehetséges, hogy amig milliók(!!!!) szivnak folyamatosan, mindenki csak kussol. Na kb ez szárad ennek a két lagymatag balféknek a lelkén. De alakulhat igy vagy úgy ez,ami most van ez akkor is életképtelen.Finitó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  3. gaga

    Hú,te mit fogsz kapni proaktivtól!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  4. Jó lenne tudni, a nőtárs ténylegesen alelnöki minőségében küldte a levelet, vagy csak olyan “szejmecigabi-módon” (szenátori önkinevezéssel) hozta szégyenletes helyzetbe egyesületét…
    Úgy rémlik, a hivatalos felhatalmazású leveleket az elnök írja alá.
    Mindenesetre, ha az egyesületi tagok nem határolódnak el, akkor annak komoly oka lehet:
    - vagy libák gyülekezete,
    - vagy kézivezérlésű pénzmosoda

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (36 szavazatból)
  5. Dunst Eszter,

    aki levélírói munkássága mellett még időt szakít a Széchenyi Programiroda humán fejlesztési tanácsadói munkájára is.

    Akad itt még egy lelkesítő felhívás a csíksomlyói zarándoklatra, valamint brüsszeli békevonatos társasutazásra, ahonnan “ordasfalka módjára vicsorognak ránk” és vajon ki állhat más a vicsorgók élén, mint egy “vérszomjas nőstény”.
    Hmmmmm…….

    http://www.polgarportal.hu/polgarblog/entry/bekevonat-brusszelbe

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  6. Feleselő
    2013. május 20. hétfő
    18:53

    Egyetértek azzal a mondatoddal, hogy: A magyarországi zsidóságnak tényleg tennie kellene valamit a ” Zsidó messiás hölgy” … de a mondatot másképp fejezném be, mert nem “ámokfutása ellen” kell fellépni, hanem reagálni kellene a kezdeményezésére. Bizakodóan megszólította a zsidóságot. Valamit majd válaszolni kell az indoklásaira, (azoknak a minőségétől függően).
    Nem biztos, hogy “Lejáratja a zsidóságot!” Amíg nem olvassuk el, hogy mit írt, addig semmi biztosat nem lehet kijelenteni. Rákereshetsz a neten, szépen zongorázik. Lehet, hogy a könyvei is hasznosak. Mindenesetre elolvasás nélkül nem lehet megítélni. Nem békétlenséget hirdet, hanem békét. Nem emberiségellenes, hanem az emberiség érdekére hivatkozik. Nem zsidóellenes, hanem cionista. A kereszténységellenessége pedig bizonyára indokolva van. Meg kell vizsgálni az indokait.
    Attól ne tarts, hogy “Keresztényellenességével még azon a józan gondolkodású keresztényeket is a zsidóság ellen fordítja, akiktől egyébként távol áll az antiszemitizmus!”, mert akitől távol áll az antiszemitizmus, attól nem keresztény gondolkodás miatt áll távol, hanem emberségből kifolyólag, és ez olyan tulajdonság, ami emberségen múlik, az nyilván Némedi Mária Margaretától függetlenül konstans lehet. Akiben pedig nincs emberség, az úgyis gyűlölködni fog a zsidók irányába, ahogyan eddig is tette: a zsidó messiás hölgy megnyilvánulásaitól függetlenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. Shelley Webster

    gusztustalan perszóna

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  8. Köszi Zorka a linket.
    Hàt, mit mondjak ?
    Ha valamiben, akkor az egy fôre esô hülyék, paranoiàs ôrültek szàmàban Magyarorszàg egész biztosan toronymagasan vilàgelsô !
    Milyen szép is lenne, összeszorított fogakkal zokogó magyarok gyûrûje Brüsszelben, mondjuk egy Vukos zàszlóval, és Boldogasszony Anyànk elégedetten tekintene le kedvenc , oly sokat bàntott gyermekeire, akiknek màr megint ( mint mindig !!!!!) oltalomra van szükségük……
    ( tessék mondani, ez most màr örökre így marad, és a magyarok sosem fognak felnôni ?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  9. Az orbánimádó nők mind tokásak.Talán az agyuk meglágyulva odafolyt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  10. Én nem kértem, hogy a nevemben ilyen bugyuta és nevetséges levelet irjon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  11. Nem tokás az, hanem baromarcú!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  12. “Szép” szőke nő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  13. Azt hittem, Morvai Krisztinánál nincs “lejjebb” a politika palettáján senki ember lánya. Tévedtem. Ez a “nőstény” /a keresztényi köntösbe burkolózva/ randább még nála is. Mert arról tudjuk, hol áll, és mit képvisel. És hímnemű társaitól nem akarván nagyon elszakadni, hasonló stílust képvisel. Nem lóg ki a sorból.

    De ez az Eszeter – ez csúcs. Dunsztja nincs, mi Ő Merkelhez képest.
    Azt hiszi magáról, hogy milyen okos, amikor kiállította /magáról/ a hülyeségi bizonyítványt.

    Azt már megszoktuk, hogy a “fijjuk” időnként úgy elvetik a sulykot, hogy bumerángként háromszorosan kapják vissza a kokikat és sallerokat. De hogy egy ilyen “nevesincs” így ossza ki az Unióban talán az utolsó szövetségesünket, akitől a lóvét várjuk, megáll a józan ész.

    Nem csodálnám, ha ezek után Németország mindenfajta kapcsolatot megszakítana a magyar kormánnyal. elvégre azt legalább illene “kiszűrni”, hogy minden hülye /nemre való tekintet nélkül/ kompromittáló írűsokat küldjön bárkinek – a haza nevében. Már az is SOKKK, ha a Bölcs Vezér alatt elszalad a ló, vagy éppen elgurult a gyúgyszere..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  14. Találtam még egy Dunst Esztert!
    http://www.youtube.com/watch?v=qH73D48PFiI
    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. mina tannenbaum

    “Mi hiába tudtuk, hogy tilos, a húgunk rákérdezett.
    - Mia néni hogyan vakult meg? – A tanti úgy tett, mint aki nem hallja. – Most akkor vak tetszik lenni, vagy süket is? – Mia néni reflexből visszakézből, nem gyöngén, pofon ütötte a húgunkat.
    - Nem tetszikezünk.” (Esterházy Péter: ah

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. mina tannenbaum

    bocs,
    ez maradt le: Esterházy Péter: Harmonia caelestis

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Nagyon szegény ország az, amelynek ilyen a SZELLEMI HONVÉDELME, amelynek oszlopos tagja ez a fékevesztett, önkontorll nélküli, magyarul helyesen és szépen fogalmazni képtelen tagja, akitől az jómodor és az udvariasság is idegen. A szomorú az egészben az, hogy ilyen szellmi nívón álló embereket követnek az orbánhívő milliók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  18. kommunista
    Köszi, ez a Nemzeti Együttműködés Rendszer, akinek nem tetszik a vekkeres, sohasemhazudtam, 3xbóvlis, annak kést a hasába…..vak komondoron átesett ez a nő, oszt fejsérülést szenvedett. Csuhajjja és juhhééé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. Tanácsolom ennek a sz@rházi némbernek, hogy térjen vissza korábbi – horizontális – “foglalkozásához”. Abban az “iparágban” a kliensek
    “kiszolgálásához” biztosan jobban ért. Azonban ez a dög olyan ronda, hogy
    egy félig-meddig normális izlésû egyén ezt a sz@rkupacot messzire elkerüli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. Ez nem a Szejmeci Gabcika huga? Mintha egy töröl fakadna az ertelmuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. Ez a Dunst Eszter olyan sötét , mint a belsőzseb. Szánalmas , szerencsétlen, valahova tartozni akaró köbgyökalatti inteligencia hanyadossal bíró nyomoronc.
    Na de hogy éppen diktátOrbán elemi sötétsége melett kardoskodik, az az ép elmének felfoghatatlan. Ne is részletezzük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. Gyerekek! Az a nyilatkozat szerintem csak kabaré, a Sass Jóska műve lehet. Valaki cáfolja már meg az állításomat, mert ha igaz az a marhaság, akkor kivándorlok az Antarktiszra, legfeljebb viszem magammal a Kövér Lászlót és ott hagyom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  23. Sárközi Viktor

    Tisztelt Olvasó!
    Ez az írás sajnálatos módon az alábbiakat tükrözi:
    1.Ha valaki nem úgy gondolkodik, tesz, ír, véleményez, mint a regnáló hatalom, az arra sem méltó, hogy a nemzedékekben gondolkodó vezérünk esernyőjét vigye.
    2. Harcban vagyunk Európával, a másképp gondolkodókkal, nyalogatjuk a a nem létező sebeinket, és eközben a kereszténység megváltójának a képében tetszelgünk, de egyben értékrendet is tévesztünk.
    3.Az egész világ ellenünk van, de szerencsére megtaláltuk a zsidókban, és a cigányokban az összes bajunk okozóját.

    Ha javasolhatom:
    Se Európával, se a Világgal ne álljunk harcban, keressük meg a békés egymás melletti élet lehetőségeit.
    A BÉKE sokkal jobb, és eredményesebb mint a harc,

    Részemről szeretném megköszönni az Európai Unió minden polgárának, aki hisz abban, hogy egy ország lakóssága nem egyenlő annak a kormányával, hogy mi nem akarunk harcolni senkivel, békében akarunk élni mindenkivel, szeretnénk úgy élni minta a nyugat európai polgártársaink, és harcolni csak a szegénységgel, a kirekesztéssel akarunk.
    Végezetül búcsúzom a béke jelével, ahogy a mise végén a Plébános úr a Templom ajtajában köszönti a híveit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  24. Rá is illik: Van aki nem a lábait tárja szét, hanem a száját nyitja ki, jó nagyra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  25. Válasz Dunst Eszternek!!!!

    Unortodox Orbán Viktor hívőnek!

    Kedves Eszter nem tudom kegyed tisztában, van -e azzal miket irkál össze vissza kimenője volt az elmegyógy intézetből? Drága Eszter! Jó, ha tudja hogy az a bizonyos vasfüggöny lebontásában kinek is volt hatalmas szerepe elsősorban II. János Pál Pápának, aztán lássuk csak még kinek is Mihail Gorbacsovnak, a 40. –k Amerikai elnöknek Ronald Reagannek, Margaret Hilda Thatchernek, Brit Miniszterelnöknek és nem utolsó sorban Horn Gyulának, akit maguk elmeháborodott vezérei, és társai állandóan lekommunistázott és mocskolt halálláig is. Ja hogy Orbán Viktor sem volt mentes az MSZMP -l, és ahogy hallottam még III/III ügynök is volt, de még Anikó felesége is az nem probléma. Nem Orbán Viktor érdeme volt maga szellemfogyatékos szörnyella! Viktoruk még egy bűnös gondolat sem volt, amikor már ezek az emberek a nemzetközi politikában kiemelkedő szerepet nyújtottak, és sajnálom Eszter, hogy Viktor valóban nem maradt egy bűnös gondolat igazán kár, mert hogy tűzzel vasal, kivégzi a magyarokat a biztos. Tudja mit tett ez a kis csótány tönkre tette az országot, ellopta az emberek pénzét, amin az idióta hóbortját szponzorálta. Drága Eszter, ha már egyszer Angella Merkellnek ír javaslom az ő postai címére, küldje a levelét hát még az is, lehet, hogy a saras lábát bele törli! Kedves Eszter örülök, hogy ön nem éhezik, nem tologatja a csekkjeit egyik hónapról a másikra, mert van nekünk rezsicsökkentésünk, ugye ami annyit ér, mint, banánnak a narancsszín és folytathatnám. Eszter drága ön milyen kegyben részesült Viktortól tán trafikot kapott? Vagy netán bányamérnök? Talán a CÖF terhes feladatait látja el?
    Vagy a rémtévénél kávéfőző asszisztens? Eszter legyen olyan jó, és egy csöppet nézzen utána a dolgoknak, mert kegyed olyan buta, mint a vén Európa egész területe! Ja és arról se feledkezzen, meg hogy Horn Gyuláról már az életében utcát neveztek el! Viktoruk pedig akire hivatkozik József Attilát nem kívánatosnak, tartja! Ja és Eszter menjen Felcsútra a stadionba WC-s néninek biztosan díjjazni fogja, mert állandóan liheghet a nyelve a vezére fertályában…
    Üdvözlettel: Laska Veronika

    Maradok „alázatos szolgája”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  26. emberek, hagyjuk ezt a nőszemélyt békén..még az indiánok is békén hagyták a tébolyodottakat..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán hallgat és retteg Putyintól 2014. március 2. vasárnap

Orbán a Mazsihisznek: nesze semmi, fogd meg jól! 2014. február 20. csütörtök

A Magyar Csapat válaszlevele Orbánnak 2014. január 6. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos