Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán a Mazsihisznek: nesze semmi, fogd meg jól! 2014. február 20. csütörtök 19:22 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán a Mazsihisznek: nesze semmi, fogd meg jól!

Budapest – Ha egy hét késéssel is, de végül megszületett Orbán Viktor válasza a Mazsihisz Igen Tisztelt Miniszterelnök úr kezdetű levelére. Egy hetet váratott magára a válasz, de végül csak világra jött az iromány. Vajúdtak a hegyek és egeret szültek: Orbán Viktor levelet ugyan írt, de valójában nem válaszolt. Azt írta, hogy a húsvéti ünnepek után térjenek vissza a „párbeszédre”.

Álságos és sunyi sorok ezek, azt sugallják, mintha idáig lett volna párbeszéd. Mintha a zsidó szervezeteket, vagy bárki hozzáértőt megkérdeztek volna a tervezett projektekkel kapcsolatban.

A magyarok emberek mindezt úgy mondják – elnézést az Amerikai Népszava stílusától távol eső hangvételért – hogy Orbán adott a szarnak egy pofont. A Mazsihisz pedig kapott egy arcul köpést. Szarkasztikusan azt is mondhatnánk, hogy az Orbán-levélnek egyetlen pozitívuma van: ezúttal nem írta azt az arcpirító ostobaságot, hogy megvédjük honfitársainkat.

„Február 15-én, a választási kampány hivatalosan is elkezdődött. Belátom, hogy a mostani pillanat aligha alkalmas arra, hogy együttérzéssel és higgadtan mondhassuk el véleményünket egymásnak” – fogalmaz Orbán Viktor kormányfő abban a válaszlevélben, amelyet a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) vezetőségének küldött, és amelyet Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője juttatott el csütörtökön az MTI-hez.

Orbán Viktor megfogalmazása szerint az a veszély fenyeget, hogy „a legnagyobb jó szándék mellett sem halljuk meg egymás hangját”. Ezért a miniszterelnök a levélben azt javasolja, hogy a párbeszédet „a mindannyiunk számára megújulást hozó húsvéti ünnepek után” folytassák.

A kormányfő írásában hangsúlyozza, hogy „kormányaim, az előző és a mostani is, zéró toleranciát hirdetnek az antiszemitizmussal szemben, nyitottsággal, együttérzéssel fordul az áldozatok, az emlékezni akarók és az emberi méltóság hívei felé”. Azért hozták létre 1998 és 2002 között a Páva utcai Holokauszt Múzeumot, és vezették be a holokauszt-emléknapot, hogy az egész emberiséget s így az egész magyar nemzetet sújtó tragédiával a jövő generációi is minden évben szembenézhessenek.

Orbán Viktor kiemeli, abban is egyetért a Mazsihisz vezetőségével, fontos, hogy a vészkorszak borzalmainak megismertetése mellett gyerekeink a magyar—zsidó együttélés történelmét is megismerjék, különös tekintettel azokra az értékekre, amelyeket a magyarság és a zsidóság egymásnak adott, ezzel gazdagítva a magyar történelmet és kultúrát, segítve közös felemelkedésünket.

A Mazsihisz közölte: tanulmányozzák a miniszterelnök levelét. Hogy ez mit jelent, nem tudni. Sok tanulmányozni való nincs rajta, legföljebb azon lehet gondolkodni, hogy udvarias, vagy kevésbé udvarias formában küldjék el Orbánt melegebb éghajlatra.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +26 ( 30 szavazatból)
Orbán a Mazsihisznek: nesze semmi, fogd meg jól!, 4.6 out of 5 based on 22 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

40 Reader’s Comments

  1. Aljadék. A szülinapi szoborhoz persze ragaszkodna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  2. Már akkor ki kellett volna fordulni a helyiségből a Mazsihisz képviselőinek, amikor meglátták, hogy nem a nagyvezír jön tárgyalni. Most megkapták az akárhányadik “kokit”.
    “tanulmányozzák a miniszterelnök levelét” – milyen szempontból? Komolyan kérdezem, itt mindenkinek elment az esze???????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  3. “Honnan veszik a bátorságot, hogy megmondják, sőt elvárják mit gondoljunk, hogyan emlékezzünk, milyen célokat tűzzünk ki, mit tegyünk és mit ne tegyünk”

    Ha nem tudta volna valaki, akkor a fenti két sor volt ennek a zsírdisznónak a válasza a három gerinctelennek.
    További minden szó felesleges volt / lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  4. Heisler András, a Mazsihisz elnöke ma szerepelt a Klubrádióban. Bolgár György érdeklődött nála. HA nyitva hagyta a kaput. Bár elismerte, hogy nem kaptak érdemi választ kérdéseikre, tiltakozásukra (egyikre sem), lehetségesnek tartja a kormány álláspontjának olyan fordulatát, hogy részt tudnak venni az emlékév programjában. Vagyis még mindig a együttműködne ezzel a bandával, ha az formálisan kielégítene bizonyos nagyon erősen körülhatárolt feltételeket. Nem mondja ki, hogy azokkal, akik ezt megtették, nem közösködnek.
    Szégyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  5. Markolják is, keményen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  6. A Mazsihisz kiben bízik? Kereshetnének pár idézetet az Ószövetségben.
    Kulcsszó:bízik. (direkt nem teszem be)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  7. Kedves Admin!

    Orbán Viktor levele végén azt írta, hogy a” mindnyájunk számára megújulást hozó húsvéti ünnepek után folytatjuk a párbeszédet!”

    A stop.hu információja alapján értesültem arról,hogy a zsidó vallás NEM ismer húsvéti ünnepet!(nem gyakorol).

    Na erre varjunk gombot(pestiesen)!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  8. Na, most az ATV -ben Bánóval Heisler., aki szerint barátságos a levél. Akkor jó. Már meg is nyugodtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  9. Meglehet, nagyon naiv vagyok, de még mindig azt gondolom, hogy a Közgyűlés a létező működési stb. szabályzata alapján mégszabadulhatna a 3 árulótól és beinthetne orbánnak a közgyűlési határozat megerősítésével és az ominózus levél megtagadásával.

    Miért nem teszik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  10. Ismétlem magam, de:
    Találtam:
    Péter Konok
    Összefoglalnám az Igentisztelt Miszterelnökúr Mazsihiszhoz írt levelének lényegét:
    Zsidók. Mint tudjátok, jómagam összes kormányomban mindig felléptem az antiszemitizmus ellen, ha éppen nyugatról vagy Izraelből akartunk pénzt és támogatást; már kölyökkoromban, KISZ-vezetőként is csak otthon, családi körben vagy a kollégiumi szobánkban zsidóztam, mert akkor ez volt az elvárás, és utána sem mondtuk az éppen minket gründoló Soros képébe, hogy “na, mi van, biboldó?” mert hát akkor el kellett volna mennünk dolgozni, azt meg nem igazán akartuk. Pártunkban sem szeretjük a nyílt antiszemitizmust, ezért hoztuk létre a Jobbikot, mert hát a fasiszta szavazatokra azért igényt tartunk, jobb az így kívülről. Van, aki ezt beveszi, higgyétek el.
    Szóval most kampány van, hát nem fogok itt veletek szórakozni; rég nem vagytok már annyian, hogy ez engem komolyan érdekeljen. Amúgy meg tőlem akár zsidó is lehet valaki, amíg rendesen tejel, nem vagyok az az ideologikus alkat. Mindenesetre most nem érek rá erre a baromságra, mert húsvéti tojásokat hímezek – majd ha megemlékeztünk róla, hogy megöltétek a Mi Urunkat, utána beszéljünk megint erről a dologról. Persze addigra már valószínűleg a Vona belügyminiszter úrral kell majd tárgyalnotok, de őt úgyis jobban érdekli ez az egész téma, mint engem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  11. „Távol tartjuk magunkat a vészkorszak hetvenedik évfordulója alkalmából rendezendő kormányzati eseményektől. Közgyűlési határozatunk ugyanis erről szól. Mi a »bojkott« kifejezést nem használtuk.”
    Videóval:
    http://www.atv.hu/belfold/20140219-heisler-a-most-megismert-kormanyhatarozat-biztos-hogy-keves

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  12. Láttam más portálon ezt a förmedvényt, amit ov írt.
    Választ vártak, akik azt az aljas levelet megírták ov-nak. Megkapták.
    Olyat, amilyenre ennek az alaknak telt.
    Mindnyájunk számára megújulást hozó húsvét után??? Tessék??? HÚSVÉT??? Tudja ov, hogy a zsidó vallás gyakorlói számára ilyen nincs?
    Ha meg tudja ezt ov, akkor még aljasabb ez a szöveg.
    Balog páter nem homályosította fel, hogy a húsvét keresztény (keresztyén) vallási ünnep?
    De az aljasság ragozva és ragozás nélkül is aljasság.
    Idén egyébként valamikor április végén lesz húsvét.
    Előtte pedig április 6-a. Már ha ki nem irtják a naptárból.
    A “csodás” emlékmű avatását meg – kampánymegfontolásból – ov májusra halasztotta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  13. “Mindnyájunk számára,megújulást hozó ,húsvéti ünnepek”. Magyarul: Április 6-án, a 2-ik fülkeforradalom ismétlése alkalmából,ahol a magyar nép, és ami a legfontosabb,a keresztény magyar családok, azt üzenik az egész világnak,hogy kapja be, vagy nyalja ki mindenki, akinek nem tetszik,hogy van nekünk, egy népéért aggódó ember,aki családját nélkülözve, értünk szenved. De hiszen, ez már beteges. Garantálom, hogy van olyan meddő asszony, e hazában, ki orbánc viktor szavaitól teherbe esik,és gyermek helyett, egy foci cipőt hoz a világra,császármetszéssel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  14. én is épp most akartam berakni ezt a hírt, csak máshonnan, kicsit részletesebben. Bár egyre ritkábban, de akadnak még gerinces emberek:
    http://gepnarancs.hu/2014/02/botrany-a-kituntetesen-nem-vettek-at-pintertol-a-dijat/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  15. Most arra kérek mindenkit, hogy vegyünk egy nagy lélegzetet és gondolkodjunk közösen.
    Nézzük meg, hogy mi is játszódna le a valóságban ma Magyarországon, ha a zsidó vezetők nem maszatolnának és az egész magyar zsidóság egységesen és kőkeményen bojkottálná Orbán holokamuprojektjét. Tételezzük fel, hogy az ellenzéki összefogás is felzárkózna a zsidók mellé, szolidaritást vállalva velük, támogatva az elhatározásukat, és a zsidókkal együtt, a jobboldal nélkül, külön megemlékezéseket jelentenének be. Mi lenne a folytatás?
    Szerintem a következő:
    A jobboldal kőkemény propagandaháborút indítana, hogy a zsidóknak semmi sem elég, pedig mennyi mindent megtettek értük a Páva utcától kezdve, stb., ha a kisujjadat nyújtod nekik, akkor az egész karod kell, stb., Orbán Viktor békés párbeszédet ajánlott nekik, amit ők önző okok miatt elutasítottak, elfordultak a feléjük keresztényi szeretettel kinyújtott magyar kezektől, ezzel kinyilvánították magukról, hogy nem a nemzet részei, vagyis mindazok a magyarok, akik melléjük állnak, hazaárulók, nemzetgyalázók.
    Ne feledjük, szunnyadó antiszemiták nem csak a jobboldalon vannak. A jobboldal offenzívájára azonban nagyon hamar megfogyatkoznának az ellenzék zsidókat támogató sorai, gyakorlatilag a jól ismert néhány ezres (hja álmodozunk!!) vagy talán csak százas létszámra redukálódnának, és a távozók nagy szükségét éreznék a hazafiságuk kinyilvánítására, ezért beszippantaná őket a jobboldal. Így magyaráznák a tettüket:
    “Azt, hogy szavazzak Gyurcsányra vagy Mesterházyra, még valahogy le tudták volna tolni a torkomon, legfeljebb otthon a tükörben leköptem volna magam. Na de azt várni tőlem, hogy a magyarokkal szemben a zsidókért álljak ki, az már túlmegy minden határon. Betelt a pohár.”
    Kb. erre lehetne számítani.
    Félre ne értsen senki: én attól függetlenül, hogy ezt így látom, azt tartom egyedüli helyes útnak a jelen helyzetben, hogy a zsidósággal szolidárisnak kell lenni, bármi áron, ez ilyen esetben nem lehet mérlegelés tárgya. De attól, hogy én meg még néhány ember így gondolkodik, azt világosan kell látnunk, hogy hogyan alakulna a valóság. Annak elenyésző az esélye a teljesen megbolondított mai magyar társadalomban, hogy e szolidaritás valami csoda folytán végighömpölyögjön az egész országon, és könnyes szemekkel, ölelkezve ünnepeljük az emberi egymásra találást. Sajnos nem ez a valószínű, hanem a jobboldal, és annak is a széle, hangjának és befolyásának felerősödése. Ez van. Ebből kell tudni főzni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  16. Az előbbi hozzászólásomhoz:
    Orbán Viktor mindezt természetesen pontosan tudja. Végtelenül aljas számítással állította elő ezt a helyzetet, pusztán azért, hogy a széljobb szavazatokat besöpörhesse. Ő az egyedüli felelőse a történteknek, mert szándékosan provokatív projekteket ötölt ki, ami nem vezethetett máshoz, mint a zsidók felháborodásához. Orbán aljas, számító, az emberséget semmibe vevő politikus, aki képes akár a genocídiummal is játékot űzni politikai céljai érdekében. Az ilyen aljas jellemtelenségek azonban az emberiség történetét ismerve nem maradnak következmények nélkül. Rágondolni is alig merek arra, hogy mi vár az ilyen alja emberre. De akármi is fog vele történni, én el fogom fordítani a fejem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  17. Öreg Titán,
    Akkor is az lenne a helyes, “ha a zsidó vezetők nem maszatolnának és az egész magyar zsidóság egységesen és kőkeményen bojkottálná Orbán holokamuprojektjét”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  18. “Mindnyájunk számára megújulást hozó, húsvéti ünnepek”
    Orbán e mondatával az 1944. március 19-i dátum után a NER egy újabb szimbólumát dekódolta a számunkra: hogy miért éppen Húsvétkor írta alá Schmitt az Alaptörvényt. Sokan maflán azt hitték, hogy azért, mert a nyuszi hozta. Hát pedig nem azért. Hanem ugyanazért, ami miatt a zsidókat több mint egy évezreden át üldözte és irtotta a katolikus egyház: a zsidók ebben az interpretációban Isten gyilkosai. A magyar szélsőjobb számára a húsvét is egyike az antiszemita szimbólumoknak. Ezt a szimbólumot ebben az értelemben vágta a zsidók képébe Orbán. Rezzenéstelenül, szégyentelenül. Egy nyíltan széljobb náci sem csinálhatta volna jobban nála. Ha valaki ezt sem hiszi el, hogy ez pontosan ilyen szándékkal jött ki Orbánból, azt sajnálom. Semmilyen más interpretáció nem ad értelmet annak, hogy miért éppen a húsvétot jelölte meg Orbán a zsidók számára, miközben ő pontosan tudja, hogy az nem zsidó ünnep.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  19. Öreg Titán! Én garantálom neked,hogyha azt mondanád a plebsnek,hogy szét lehet hordani az orbánc,simicska,pintér,mészáros,baldauf,vagyont, akkor tömegek mozdulnának,köztük “rezsifórum résztvevők is,némelyek kordét húznának maguk után.Ha Gyurcsányék, azt mondanák,hogy vissza adják ,a 13 havi nyugdíjat,tuti nyernének,elhiszed? Félreértés ne essék,nem a nyugdíjasokat gyanúsítom, fidess szimpátiával,dehát nagyrészt ők csápolnak. (Tisztelet a kivételnek). Különben meg, ne mi hülyüljünk el még jobban,nekik rosszabb lesz. Csak az a bibi,hogy ezek ha kijózanodnak,nem azt fogják mondani, hogy szarul vagyok,hanem törni- zúzni kezdenek maguk körül. Na ez a veszélyes. Különben meg ne féltsd a zsidókat ,ezek gyenge piskóták hozzájuk képest. És őbennük legalább megvan a túlélés képessége. Nézd meg,mi lett a Nagy- Magyarországból,és nézd meg,hogy milyen erős lett Izrael. Természetesen a kettőnek nincs köze egymáshoz, csak közvetve. De elgondolkodtató

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  20. vicsi
    ezt a hozzászólásodat most sikerült alaposan összezagyválnod.
    mint amikor valaki a mosógépbe beletesz feketét, fehéret, színest, aztán rányomja a gombot a főzőmosásra 90 fokon. szerinted abból mi jön ki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  21. Öreg Titán,elméleted szerintem ott bukik, hogy azt írod, “Tételezzük fel, hogy az ellenzéki összefogás is felzárkózna a zsidók mellé”. Ha eddig nem zárkózott fel, most miért tenné?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  22. ” legföljebb azon lehet gondolkodni, hogy udvarias, vagy kevésbé udvarias formában küldjék el Orbánt melegebb éghajlatra.”
    .
    Teljesen mindegy, mind a kettő lepereg a rinocérosz arcbőréről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  23. A holokausztot a választások idejére felfüggesztették. Valószínűleg a hóviharokat és az árvizeket is, és az egyéb nehézségek sem lesznek megrendezve. Én egyébként soha nem gondoltam, hogy egy román-magyar-zsidó együttélést valósítok meg személyemben, de ezentúl párbeszédet fogok velem erről folytatni. Persze, csak húsvét után. Hát ezen én mindjárt peszachok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  24. Hungarian citizen

    … ez a derek kis gyava toportyu mindent megtett, meg zero tolerancia. Nu, akkor az orosz kulugytol neki szeretettel:
    .
    “2011-13 között 150-nél is több antiszemita incidenst követtek el.”
    .
    Egyebkent a mi hos ellenzekunk valaha szedte mar csokorba orban gyava megfutamodasait es sunyi lapitasait es nyomjak mar szorolapon es minden lehetseges forumon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  25. Ha Orbántól valaki másra számított az nem itt él, vagy kómába esett. Már egy ideje nem csak a mondatai, hanem a szavai hazugok.Talán soha nem heverjük ki azt a gyalázatot, hogy ez a féreg hatalomra juthatott és szemétdombot csinált az országból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  26. Remélem az ellenzék kezdi kapisgálni Orbán szavait, miszerint húsvét után is Ő lesz a miniszterelnök, mivel vele kell majd folytatni a párbeszédet. És már nem ez az első ilyen kijelentés.
    .
    Talán el kellene kezdeni a bojott szervezését nem???
    .
    Tisztelt doktor Hölgyek és doktor Urak (gondolok itt a jogi diplomás ellenzéki képviselőkre)! Ismét felteszem Önöknek azt a kérdést, ami már megjelent itt a kommentek között:
    .
    Ha kivonultak az Alaptörvény megszavazásáról – ezzel elutasítva azt, annak jogosságát – akkor a következő parlamenti ciklus elején, mindegy milyen titulusban, ugyan mire fognak esküt tenni??? Addig nem állíthatnak vissza semmit, amíg erre nem esküdnek fel. Ha meg már felesküdtek, akkor a jogállam visszaállításának próbálkozása Alaptörvény ellenes lesz, tehát aszerint “hazaárulók” lesznek.
    .
    Szeretnénk erre az egyszerű kérdésre választ kapni!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  27. Orban azert nem veszi komolyan a Mazsihiszt, mert a markaban tartja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  28. Pedig a dolog olyan egyszerű: nem kell holocaustolni, numerus claususolni, gyilkolászni, – és elmaradhatnak a szép megemlékezések, és a levelezések. Tényleg csak ennyi az egész.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  29. .
    .
    “…Azért hozták létre a Páva-utcai Holokauszt Múzeumot…*” – mondja a Vezér.
    .
    Azzal egy időben meg azért hozták létre, a Terror Háza Múzeumot, hogy . r e l a t i v i z á l j á k . a hatszázezer általuk, illetve a példaképeik által “kinyírt” gyermek, asszony, öreg és fiatal magyar állampolgár tragédiáját [nincs is rá megfelelő kifejezés].
    Ennek egyik eszköze volt, hogy a Terror Háza az ezerszer nagyobb forgalmú Andrási útra, egy frekventált közlekedési helyre, tízszer akkora épületbe, míg a Holokauszt házat az Isten háta mögötti sikátorban, egy tized akkora, a hitközség által fölajánlott – hívek nélkül – használaton kívüli zsinagógába telepítették…
    .
    * Egyébként helyesen: Holokauszt Központ

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. .
    .
    Amúgy meg, ki tudja, hogy mi épül az Erzsébet-téri Orbán-gödör helyén ? Mert hatalmas ütemben dolgoznak a gépek a kerítés mögött.
    Egy Holokauszt Központnak minimum ott lenne a helye egy legalább akkora épületben, mint a terror háza…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  31. cukasikér !
    ˙
    Hát te csak tudod, biztos ott voltál…
    Legalább úgy fogalmazhattál volna, hogy Orbán azt hiszi, hogy a markában vannak.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  32. Mai hír.
    …kaposvári hitközség annak ellenére lemond az idei holokauszt-emlékévvel kapcsolatos programjára elnyert állami pályázati támogatásról, hogy nem tudják, honnan lesz pénz a júniusi megemlékezésre…

    http://www.sonline.hu/somogy/kozelet/az-orban-level-utan-lemondott-a-tamogatasrol-a-zsido-hitkozseg-540009

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. +
    A Mazsihisz tartja magát korábbi döntéséhez: nem megy el idén állami rendezvényekre, és adományokkal pótolja majd az elveszített állami pénzeket. Orbán levele nem nyerte el tetszését.

    http://vs.hu/58220-0221/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. “….A kormányfő írásában hangsúlyozza, hogy „kormányaim, az előző és a mostani is, zéró toleranciát hirdetnek az antiszemitizmussal szemben, …..”

    Hirdetni azt hirdetik, de tenni pont az ellenkezőjét teszik. Álszent irigy banda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. A zsidó honfitársak jól meg is vannak védve, egy lélegzettel viszont ki is vannak rekesztve. Milyen párbeszédről beszél ez a zakkant csóka. Vannak kérdések, amikben nincs helye úgymond párbeszédnek. Frászt tudok kapni, mikor széplelkek úgy kezdik relativizálni a holokausztot, egyéb történelmi galádságot, hogy üljenek le és vitassák meg a nyilaskákkal. MIt lehet a tényeket vitatni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. A két “levelező partner” nagyon jól ért ahhoz, hogyan beszéljenek el a valóságos helyzet fölött. Úgy tesznek, mintha hinnének az egymás által leírt tartalmakban. Ez a kettőjük “játszmája”. A játszmákból pedig nem lehet jól kijönni, csak vesztesként. A megoldáshoz az egyenes párbeszéd vezetne. Ehhez viszont morális tartásra, erős jellemre, gerincességre lenne szükség. Ha rajtam múlna, mindkét vezetőt leváltanám. Ők ketten és mi – állampolgárok is átlátunk a szitán, mégis a tanult tehetetlenségbe állapotába menekülünk (már aki)…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Ilyen fotelben poffeszkedo erdekkepviseloknek meg a kerdeseit sem hiszem el!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Nocsak; egy “freudi elszólás”: április 6. után “térjünk vissza a párbeszédre” … Hiszen ahol szabad választások vannak ott készpénznek vehető, hogy a kormányon levők folytathatják… További jó szórakozást a “választási kampányhoz”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Orbán nincs tisztában egyszerű nyelvtani fogalmakkal sem, de még a vallási ünnepeket sem ismeri. Nem arra kell figyelni amit mond, hanem arra,.hogy mit tesz – modta annakidején. Ehhez hozzá kell tenni, – arra sem szabad figyelni, amit leír.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos