Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Ki velük Európából! 2013. április 13. szombat 13:15

  • Hozzászólások(77)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Ki velük Európából!

Az improvizáció, ami lassan három éve tart, már az elején is független volt kormányunk akaratától, de ha bedőlt a gazdaság, rátoltak egy kis Trianont, ha egész Európa rajtunk röhögött, felszabadították a pálinkafőzést, ha végleg hülyét csinált magából Orbán Viktor, akkor nyert a Fradi, mindig volt valami, amibe kapaszkodhatott a Fidesz hívő tagozata.

Koncepció nélkül, erőből, mint a felsőzsolcai kultúrház előtt. Azzal a különbséggel, hogy ott a fekvő embert már nem volt szabad rugdosni.

A hisztérikus egyensúlyozás mostanra bedőlt, nem lehet egyszerre kánságot építeni és az Európai Unió megbecsült tagjának lenni, fizikailag lehetetlenség, de ehhez képest elég sokáig húzták. Hazudtak, mint a fogságba esett partizán és kapartak, mint malac a jégen.

Eddig tartott.

A vetés beérett, az emberek többsége már utálja Európát, ahonnan egyébként az a pénz jön, amit arra költenek, hogy bebizonyítsák: nincs szükségünk rájuk. Európa maradi, retrográd, beteges és tulajdonképpen egyáltalán nem európai, legalábbis Orbán Viktorhoz képest, aki nagyon. Egyedül vagyunk!

Lassan tényleg.

Egyedül vagyok! – kiált fel a buszon a szomorú utas, kitérdelt mackónadrágján sárgásbarna foltok, kezében kelkáposzta főzelék, szájában rothadó fogak. Egyedül vagyok, velem senki sem barátkozik, engem senki sem ért meg!

- Azért b+, mert büdös vagy – mondanák a többiek, ha egyáltalán még szóba állnának vele, de csak elhúzódnak, úgy tesznek, mintha nem vennék észre, nekik kínos, de mindegy, hamarosan úgyis leszáll. Ha esetleg mégis megpróbálna a végállomásig utazni, akkor a buszvezető elmagyarázza neki, hogy vagy hajlandó a tusoló rendeltetésszerű használatára, vagy menjen gyalog.

Fontosnak tartom leszögezni, hogy mi maradnánk a buszon, mert jól érezzük magunkat, hamarabb is elérünk a célunkhoz, és nem kérünk semmiféle beteges szolidaritásból, nem fogunk leszállni a büdös utassal együtt csak azért, mert mi is magyarok vagyunk. Nem azért szállítanak le, mert magyar vagy, hanem azért, mert szaros nadrágban nem szabad utazni.

Mi, köszönjük szépen, nem vagyunk egyedül, rengeteg értelmes ember él a világban, magyarok, németek, szlovákok, románok és portugálok, szót értünk velük, hasonlóképpen képzeljük el az életünket, európaiak vagyunk és azok is akarunk maradni, függetlenül az aktuális főpojáca egyéni érdekeitől és mániáitól. Minket Orbán Viktor nem fog kivezetni Európából, arra neki nincs hatalma, nincsenek eszközei, mert mi már akkor európaiak voltunk, amikor ő még csak az akart lenni, és akkor is azok maradunk, ha neki már büdös az etikett.

Ha a Fidesz csatlakozik Azerbajdzsánhoz, nyugodtan megteheti, de vicces elképzelés, hogy magával viszi egész Magyarországot. Ami a zsebetekben van, barátaim, ami a zsebetekben van, azt vihetitek, a többi marad. Tudom, az sem kevés, de járulékos veszteség.

Csak óvatosan jelezném, hogy ha majd útlevéllel tudjátok meglátogatni erdélyi testvéreinket, ha vízum kell Kolozsvárra, Kassára és Szabadkára, akkor nem lesz könnyű elmagyarázni a veletek mindig szolidáris nyájnak, miért is alakult így ez a dolog, de ez legyen a ti bajotok.

Mert a Balkán Európa, Erdély Európa, ahogy Brüsszel és Auschwitz is, ez nem kívánságműsor, hanem földrajz, hacsak kétharmaddal meg nem lehet változtatni ezt is. Nem lehet.

Ezen az sem változtat, ha megcsapoljátok a Föld mágneses mezejét egy Széles-féle energiacellával, és Szaniszló ufói kizárólag a magyaroknak adják tovább az antigravitációs hajtóművek titkát. Az emberi hülyeséggel működő erőművek már felálltak, éppen maximális terhelésen működtetitek azokat, Európának mégsem kelletek. Pontosítok: Európa konzervatív felének sem.

Már kommentelőket jelentgettek fel, gyilkosokkal véditek magatokat a diákoktól, bérgyilkossággal gyarapítanák amúgy sem kis vagyonukat egykori képviselőitek, magatok alá gyűrtök minden talpalatnyi földet és minden független intézményt.

Pánik.

A dédelgetett nyilasok szembefordulnak veletek, a kollaboránsok elmenekülnek majd az első jelre, hogy itt bukta lehet. Egy év van a választásokig, talán elegendő idő lenne a nyomok eltüntetésére, de egyelőre a tiszta választások megakadályozása a cél. Tiszta választásokon nem nyerhet a jelenlegi kormánypárt, még akkor sem, ha némi rezsicsökkentésért meglepő mennyiségű magyar dobja el szabadságát, jellemét, mindenét. Ezer forintért megvehető nagyon sok ember ebben az országban, de nem mind. Nem a többség.

- Majd meglátjuk – mondjátok, és még azt sem állítom, hogy ez teljes lehetetlenség. Európa azonban itt van, Európa mi vagyunk, akkor is, ha éppen hétharmadotok van a Parlamentben. Remélem, nem felejtettem ki semmit.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (193 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +283 ( 309 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Ki velük Európából!, 4.8 out of 5 based on 193 ratings

  • Hozzászólások(77)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

77 Reader’s Comments

  1. “mint malac a jégen”. Mint minden cikke ez is roppant találó. Íróját követném a pátjába ha lenne. Ha már vigadni nem tudunk, legalább könnyesre röhögjük magunkat. kínunkban.
    Egyet az évszázadok sem tudtak elrontani, nyelvünk tisztaságát, sokrétűségét és szavainak nyelvi leleményességét. Még egyszer köszönöm a cikket, ami újabb bravúr a már megszületettekkel és remélem az újonnan születőkkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +86 (90 szavazatból)
  2. Igen, Para itt már nem a tőle megszokott humorral átszőtt élvezetes írását adta közre. Ebben az állapotban, amibe kerültünk három éve, nem lehet már humorizálni, mert nagyon komoly a helyzet. Kiközösítenek bennünket Európából, ahová pedig I. István király óta tartozni akarunk.
    Hol szánakoznak, hol röhögnek rajtunk a kontinensen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +69 (71 szavazatból)
  3. Ki velük Európából! Ki velük Európából!
    Eddig rendben is volna, de minket is visznek!
    Jön a piros útlevél és kék útlevél?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  4. Én meg azt mondom, takarodjanak Európából, ha nekik nem tetszik,mert csak fekélyesítik! Mi nagyon jól érezzük itt magunkat. Helyesbítek: éreznénk, ha ezek a fidesz családba tartozók nem lennének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  5. Kecskeméti Károly

    Nincs mit hozzátenni, úgy tökéletes, ahogy van!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  6. na akkor…. no komment, lefagytam:
    http://www.demokrata.hu/cikk/nyilt_level_europa_polgaraihoz/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (20 szavazatból)
  7. Már tudják, hogy baromi nagy a baj. A Népszabadság értesülését — hogy az Európai Néppárt ki akarja zárni a Fideszt — tagadják ugyan, de nem úgy, mintha ez elképzelhetetlen baromság volna, hanem úgy, mint akik tudják, hogy ez küszöbön áll. Azt mondják, hogy nem megy az olyan gyorsan, időigényes dolog stb. Szóval nem ma zárják ki őket, csak holnap.
    És attól kezdve a Fidesz nem létezik Európában elfogadott pártként, mert ilyen pártot egyetlen európai pártcsalád sem fogad be. Ezután legfeljebb azeri testvérpárt lehet.
    A kizárás olyan, mint egy lökdösődésben az első pofon — utána felgyorsulnak és eldurvulnak az események. Utána sokkal könnyebb szívvel zárhatók el a pénzcsapok.
    Ha ez megtörténik, Orbánnak annyi. A saját alvezérei fogják kitessékelni a hatalomból, és ezt nem úgy értem, hogy felfelé buktatják köztársasági elnöknek, mert amíg hatalmon van, Európa nem fog velünk szóbaállni.
    Úgyhogy akkor a Fidesznek is annyi, mert Orbán nélkül a Fidesz előbb elemdéefesedik, aztán kimúlik, egy romhalmazt hagyva maga után.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  8. Tökéletesen igaz minden szó.Gratula.A jövő héten majd megint láthatunk
    egy szép magyarázatot a kárpátmedencefélkegyelmüjétöl,hogy egész európa
    támad minket,mert nem értenek minket,mert irigyelnek minket,meg egyáltalán.
    Támadnak és támadnak…egy teljesen leépült beteg ember agóniája.Sajnos megy vele
    az ország is.És úgy néz ki,hogy ők vannak többen,mivel néhány cikknél
    többre nem telik a velük egyet nem értőknek.szomorú,és szörnyü.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  9. Már legutóbb is mondtam, de most már biztos: Para begorombult. Sajnos egyúttal rátört az optimizmus. Bár igaza lenne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  10. “Ha ez megtörténik, Orbánnak annyi. A saját alvezérei fogják kitessékelni a hatalomból…”

    Bár a próféta beszélne belőled kedves Ego!

    A legjobb a” Hazudtak, mint a fogságba esett partizán és kapartak, mint malac a jégen.”
    Imádtam!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  11. Bár begorombulna az eu és az ellenzék is, hogy ne csalhassák el a választást… Így is évtizedek lesz rendbehozni a szakadékokat, a gondokodási és együttműködési kultúrát… örülhetünk, ha elkerüljük a polgárháborút. Ezeknek az is érdekében állhat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  12. “Európa azonban itt van, Európa mi vagyunk, akkor is, ha éppen hétharmadotok van a Parlamentben.”

    Ezt a mondatot megvettem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  13. ” ha némi rezsicsökkentésért meglepő mennyiségű magyar dobja el szabadságát, jellemét, mindenét. Ezer forintért megvehető nagyon sok ember ebben az országban, de nem mind. Nem a többség.”

    Bár így lenne, de amit én tapasztalok, az sajnos ellentmond a fenti megállapításnak. Hallottam, mint lelkendeztek sokan, akiknek mindössze párszáz forintot eredményezett a csökkentés, milyen boldogan járultak a szombati bevásárlás előtt a SPAR előtt felállított aláíró asztalkához.
    Nekem sajnos ők tűnnek a többségnek,bár tévednék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  14. Köszi a cikket. Nagyon jó. Sajnos figyelem a távrecsegőt. Ugyanis most kürtölik világgá, hogy Lehel azonnal jöjjön Augsburgba a fővezérnél. Hozza a kürtjét is,
    mert már csak az segít. Hiába fütyültettünk az EU-ra meg az IMF-re nincs CHF.
    Hogy mi lesz ebből?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  15. En sajnos nem tudom igazan otthon mi van, de ha a Fidesz megy, ki jon? A Jobbik? Az talan jobb? Azt sem ertem, hogyan valtoztatta meg Orban az alkotmanyt, hogy az Europai Unio tiltakozik ellene. Mit tett bele, vagy kivett belole?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (11 szavazatból)
  16. Most küldte el a szomszéd az asszonyt a tőlem kölcsönkért százassal, hogy elmehessen átvenni azt a SMS-t, melyen közlik vele, hogy a heti közmunkáért
    a levonásokkal együtt 9 azaz Kilenc Forintot kapott. Ezt ugyanis már megmondta
    neki a postás, mikor közölte vele, hogy a küldeményt személyesen kell átvenni.
    Még szerencséje van, hogy 10 Ft-ra felkerekítették, amiből sajna az SMS-re sem telne kölcsön nélkül.
    DÚSKÁLUNK A PÉNZNÉLKÜLISÉGBEN

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  17. Para! Nagy voltál ismét!
    Gratula a cikkért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. Hiryu2,0
    Mi a francot akarsz itt a demokrata cikkével?????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. norbert
    2013. április 13. szombat
    18:42
    A facebookon az idézett őrültséget spamnak jelöltem. Kár ide idézni ilyen förmedvényeket, aki olvasni akarja, az megtalálja az aljas kormányközeli médiában. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. Ki a magyarokkal ez EU-ból. Emlékeztek még Kertész Ákosra? A llenagyobb magyar nyiltan a szemetekbe merte mondani: Hitványí nép vagytok! Genetikailag alattvalók. Az a párt, amelyik Európában senkinek nem kell, még ma is vezeti a népszerűségi listát! Nem csak alattvalók, genetikailag korruptak is vagytok. Párezer forint rezsicsökkentésért eladjátokaz üdvösségeteket is. Bamba birkaként sorakoztok aláírni. Azóta folyamatosan hitványultok hogy a szent pityu legyilkolta az igazi magyarok tömegeit,és beterelt benneteket a római akolba.Most újra itt az idő: Harcoljatok a csuti szabadságáért. Szálljatok szembe Európával. Meg van írva ajövőtök: “A sírt, hol nemzet sűlyed el, népek veszik körül” A folytatás nem igaz. Senki nem gyászol! Örömkönnyeket fognak hollatni ha még most sem lázadtok fell..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  21. Nem lehet ellenőrizni hány határon túli Magyar szerepel a szavazó listán.
    Államosították a szavazást lebonyolító informatikai céget.
    Mindenhol a fidesz emberei ülnek.
    Kubatov bejelentette, nem lesz kormányváltás,mert nem hiszi ,hogy egymillió fradi szurkolóval valakik össze akarják akasztani a bajuszt.
    A kubatov listák naprakészek.
    Megfélemlítés minden szinten.
    A héten egy napra leállt az összes okmány iroda,ügyfélkapu.Talán betoltak a rendszerbe néhány százezer fantom szavazót.
    A választási törvényt nem részletezem.

    Ki a fene képzeli azt ,hogy ilyen feltételek mellet bármilyen szoros ellenzéki összefogással le lehet váltani a fideszt?
    A maximum amit el lehet érni,hogy ne kétharmaddal nyerjenek újra,de a fél meg lesz ,az tuti.

    Szerintem a kis hölgynek van igaza.Versének utolsó mondata:”Nem cserélek mégsem hazát, hanem itt csinálok valami f…át, mondjuk első körben kiegyenesítem a kaszát”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  22. Mindegy ki jön ezek után, csak jöjjön. Ha az ország kibírta ezt a 3 év sunyi hazudozást, a gazdasági ámokfutást, akkor még van bőven tartalék. Szakemberekben sem lesz hiány, a háttérben ott vannak a kirugdosott, értelmes emberek. Remélem, hogy ennek a szava hihetetlen bagázsnak nagyon fog fájni 2014.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  23. Hmm….Para nem csinálhatja rosszul, a linket feltéve index fórumra, jobbantak rákapartak, mint az a bizonyos malac a jégen, egymást versengve bizonygatva hogy hazaáruló, hibbant etc…
    Persze a mondanivalót nem tudták cáfolni…

    Tehát: ez jó mulatság, férfimunka Volt!
    Gratulálok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  24. Ilyeneket nem szoktam írni, de ez életem egyik legjobb cikke volt.
    Szenzációs.
    Nem azért kell letakarodnia a buszról, mert magyar, hanem mert büdös.
    Sírtam :-)
    Újra elolvasom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  25. Isteni analógiák:
    Barroso a buszsofőr, majd ő leszállítja a büdös bunkót a buszról, ha nem akar letakarodni magától :-) Kvázi repülünk az Unióból.
    Mindenki fintorog a buszon, büdös a lába és nagy a pofája.
    Meg a mackó alsó nackó is kulás.
    Ez a “maradi” Európában nem divat, paraszt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  26. kösz Para! megint jó voltál!
    ez csak ráadás…
    http://www.parlament.hu/irom39/10564/10564-0001.pdf
    remélem lógni fognak mielőbb….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  27. Hiryu2,0 (2013. április 13. szombat 15:34)
    — A CÖF agyament levelével máshol kéne házalnod. Olyan hülyék között, akik el is hiszik, amit hazudoztok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  28. Bármibe le merem fogadni ,bárkivel, nem csak nem fogunk repülni az Unióból, hanem azt se fogják hagyni ,hogy orbán kiléptessen minket,legfeljebb egyoldalúan felfüggesztik a tagságunkat, vagy bizonyos jogokat megvonnak,ami lényegében azt jelenti ,hogy valamifajta”gyámság ” alá helyeznek minket.
    Európa több okból se engedheti ,hogy egy kvázi észak korea alakuljon ki európa kellős közepén. Ezt se technikailag, se gazdaságilag, se biztonsági okokból kizárt ,hogy eltürjék. Ha most valaki a szuverenitás és a belügyek blablát kezdi el nyomni, én isten bizony magamhoz nyulok. Ha illetékes helyen úgy döntenek ,ezeknek pislogni se lesz idejükAhogy eddig is blöffölő dilettánsok voltak mindenben ,ezután is azok lesznek + még a seggük is ki van a gatyából és akkor még nem is szóltam ennek a szerencsétlennek a fizikai és mentális leépüléséről.Továrisi, konyec!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  29. Az igazság az ,hogy először irtam az előbbi kommentet ,és csak utána olvastam el Parát. Annyira egyetértek ,hogy nincs is mit hozzátennem.
    Pontosan ez az amire gondoltam ,csak Para jobban ki tudja fejezni magát.
    Az izéjét vezeti ki európából ,nem minket. Nehogy má’!!!!
    ” Vezeted a kurv’ anyádat ,nem pedig a mi hazánkat “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  30. Hungarian citizen

    Barry1: azert ezt ne hidd :) Tudod mekkora veszteseg lenne, ha a Magyar Koztarsasagot egyszeruen kikanyaritanak az EU-bol? Semennyi, meg sem ereznek. Semmilyen potencialunk nincs, egyedul annyi, hogy atmegy rajtunk az orosz gaz. De mar az sem, mert mindjart kesz az orszagot elkerulo deli szakasz.
    Egy orszag, amit kizarolag a nemet export eltet mar akkor megdoglik, ha csak 1 hetig kesik az export ellenerteke. Amit egy alig 10 centis ho teljesen lefektet kozigazgatasilag, az nemhogy ertektelen orszag, hanem egyenesen egy minuszjel. Ahova csapodik, ott csokent, rombol, kart okoz.
    Ami ertelmes ember az orszagban van, az barmely orszagban megtalalja a szamitasat, pusztan kenyelmi okokbol van meg itt. De ha egyszer utrakelnek, akkor az orszag magara marad, es mint olyan 3 het alatt megdoglik. 2 honap mulva orban fejet fogjak kituzni az osztrak (fegyveresen orzott) hatarra, csak kapjanak valami alamizsnat.
    Tehat egyetlen utolso lehetosege van az orszagnak: az EU joindulata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  31. antifülke ” kvázi repülünk az Unióból! ”
    Ha ez életed egyik legjobb cikke , akkor legalább illene megérteni a mondanivalóját..
    Para pontosan azt mondja ,hogy ezt a bagázst le fogják vágni a buszról ,mint a taknyot, DE MI AKKOR IS MARADUNK A BUSZON.!!!!!!! Ez az egésznek a lényege.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. Azt hiszem, ha az EU ráébred a FIDE$$-hatalom valódi természetére (még most is jórészt sötétben tapogatózik), nem lesz más választása, mint azonnal kikergetni bennünket. Ha a teljes tudás birtokában lesz, már akkor sem maradhatnánk, ha könyörögnénk érte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Kitűnő cikk, mint mindig!
    http://www.peticiok.com/a_neonaci_jobbik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Hungarian citizen.

    Mondjál egyetlen indokot ,amiért Európának kerülgetni kellene ezt a kaffkai ,orwelli mittudoménmit??, Több mint ezer kilométer uniós határ, több millió magyar a szomszédos országokban. Szögesdrót??? Aknamező???
    Éhező menekültek ??? Tudod hány tizezer milliárdba kerülne ez az eu -nak?
    Na ,neee. Érdekes Para is azt mondja ( szinte szó szerint )amit én.
    Magyarország ( 10 millió ember) nem tétel? Ez hülyeség . lásd: Ciprus 860 ezer ember is mekkora tétel és ők helyileg a periférián vannak ,mi pedig középen.!!!! Plusz a példa (+ a vérszem) és sorolhatnám reggelig.
    Kedves Hungarian Citizen . Gondold át mégegyszer. Üdv. Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Wow (b+) ! !
    Vulkànt tetszett reggelizni ?!
    Végre erô és optimizmus àrad minden szóból !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Abban a pillanatban amikor feláll a túloldal – nem bal nem jobb, hanem túloldal – orbánnal szemben, világossá válik, hogy végük.

    A túloldal még nem állt fel.

    A szavazók már felálltak orbán mögül. De még nincs hová elindulni.

    Én nagy kedvvel és ezernyi ötlettel, kész stratégiával állok készen ellenük.
    Kár, hogy nincs hová csatlakoznom ezekkel.
    Mesterházi ?
    Teljesen alkalmatlan. Beszélni se tud, most hallottam az inforadioban vele interjút. Kapkod, hatszor belejavít a saját szavaiba, hadar. Semmi koherencia.
    Program semmi.
    Gyurcsány?
    Hulla. Az mszpnek már rég fel kellett volna áldoznia őt. Elismerni fletó felelősségét, rátolni mindent ami 8 évig történt. Gyurcsány és bandája maffiát épített fúj fúj -, maga az mszp ezzel tisztulhatna meg.
    Bajnai ?
    Üvölt róla a mesterkéltség, egy csinálmány az egész pali, meg amit művel. Hiteltelen, esélytelen.
    Szolidaritás meg a többi resztli lmp és utódai, Fodor Gábor stb. stb. nulla.

    Egyetlen komoly ember van csak a porondon.
    Most jelent meg igazi valójában.
    Nem egy ismeretlen arc ő.
    Szerintem ő lesz az.

    Nem Á betűvel kezdődik a neve.
    Csak nehogy mögé álljon néhány elkopott deklasszálódott hiteltelen alak !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -12 (16 szavazatból)
  37. Para jóindulatúan téved: Orbánék üres zsebbel fognak menekülni. És lehet, hogy fejtvesztve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. Para, mi lenne nélküled? A hétfőt is várom, tudod, a Klubrádiót. Csókolom a nyulaidat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Barry1: atgondoltam, es tartom a velemenyem: ez az orszag minden tovabbi nelkul atlepheto, semmi gondot nem okoz a megkerulese.
    Elszigetelni meg ezeket az otvar allamocskakat felhulye vezetoikkel nem kell: maguk epitik maguk kore a szogesdrotokat, aknazarakat.
    Attol nem kell felni, hogy barki is erre indulna nyugatrol vagy keletrol, a kifele jovoket meg orommel fogadjak, hiszen akinek van annyi ep esze, hogy lelepjen onnan, az mar tobbe-kevesbe civilizaltnak is szamit.
    Gazdasaigal lekapcsolni meg meg annyi faradtsagot sem jelent, 24 oran belul tokeletesen el lehet szigetelni. Hetek ota mondom a kedves jobboldaliaknak, hogy amikor elkezdik egymast enni, en szepen itthagyom oket, de majd kuldok haza farmert, nejlont meg hust, hogy lassak: nem vagyok az ellenseguk :>

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  40. drága para úr! melyik európából ? a földrajziból? hát az lehetetlen. majd kivájják a magyarországnyi földterületet és valahogy átszállítják ázsia közepébe? vagy a néppárti, maastrichtos merkelthatcheristából? ott meg mi, magyarok nem akarunk élni. hát akkor melyikből? a szolidaritás, a szociál- demokrata kohézió európájából, ahova még el se érkeztünk. mert már előllünk elsumákolta a konzervatív maffia, azaz a barroso-merkel-cameron sáskaraj. az a mi európánk! oda bizony se a sötétkék pestisnek (epp) se a narancsosfasiknak nem lesz belépő!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (8 szavazatból)
  41. Hungarian Citizen

    Rviden: tévedsz
    Hosszabban: Tehát amit Para ir az szerinted hülyeség? Semmi alapja. ????
    Azonkivül a kérdéseim közül egyre sem válaszoltál Pl: miért kell eltürni….
    vagy ha Ciprus láthatóan tétel ,akkor mi miért nem.
    És hát az se tetszik nekem ,hogy egyetlen érved nincs. 24 óra alatt lekapcsolható:………. persze,ahogy Móricka elképzeli. Vagy a führer állapota.
    Ezt is csak úgy átugrod. No comment????,Kicsire nem adunk? Szóval…..
    Nem vonom kétségbe a jó szándékodat, de hidd el ez nem igy működik.
    Ez igy komolytalan. Bocs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Mikulasche, 0:55
    .
    Miről beszélsz? Neked senki nem jó?
    Nem mondom, hogy Mesterházy alkalmas lenne, mert még nem jött el az ő ideje, tapasztalatlan.
    Gyurcsány nem épített maffiát, azért 8 évet nehogy már ráverjél! Puchnál keresd a hibát! Pont GYF akart változtatni. Egyedüli karakán demokrata volt ő az akkori Mszp-ben. Egyedül az Mszp hibája, hogy hagyták őt leamortizálni, amit aztán utóbb Mesterházy tökélyre vitt.
    Bajnai nem politikus tipus, de jó szakember, akinek tekintélye volt és van.
    A Szolidaritás nem párt, de céljai megegyeznek Bajnaiéval, sok támogatójuk van.
    Fodor Gábor egy nagyon értelmes, de liberális pártnak sokkal jobbak, elfogadhatóbbak vannak nála, akár Kuncze Gábort is említhetném, aki megfontolt, korrekt politikus.
    Arra nem is merek gondolni, hogy a tipped akár Vonára, vagy esetleg Thürmer Gyulára vonatkozna!
    Ha mondtál Á-t, igazán ne csigázz minket az ötleteddel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  43. norbert
    2013. április 13. szombat
    18:42
    Mit? Mit? Hát közzéteszi a betegagyúak névshorát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. norbert
    2013. április 14. vasárnap
    08:56
    Ne butáskodj! Ki a nyavalya kiváncsi egy olyan alak javaslatára, aki illen hüllén látja a magyar valóságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Lehet, hogy Mikulasch a jelöltje és a rénszarvas.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. bruckenbacker kapitány

    Hiryu2,0
    2013. április 13. szombat
    15:34

    na akkor…. no komment, lefagytam:
    http://www.demokrata.hu/cikk/nyilt_level_europa_polgaraihoz/

    Aláírók:

    Tegyük be ide, nehogy eltűnjön a magyar szerverről(innen biztosan nem tűnik el)
    Jó lesz később a névsor, ki támogatta a magyar emberek, a nép elnyomását .Nehogy egy demokratikus kormány-rendszer újból szóbaálljon velük. bár kaméleon módjára változnak.

    Dr. Andrasofszky Barna, Albert Gábor, Balassa Sándor, Bándy Péter, dr. Bárdi László, Bayer Zsolt, dr. Békeffy Magdolna, Bencsik András, Bencsik Gábor, dr. Bíró Zoltán, Callmeyer Ferenc, Császár Angela, Csete György, Csizmadia László, dr. Csókay András, Dörner György, Erkel Tibor, Fricz Tamás, dr. Galgóczy Gábor, dr. Gedai István, dr. Gyulay Endre, dr. Hámori József, Hampel Katalin, Huth Gergely, Jókuthy Zoltán, Juhász Judit, dr. Kellermayer Miklós, dr. Kisida Elek, Kondor Katalin, dr. Kováts-Németh Mária, dr. Körmendi Béla, dr. Lentner Csaba, dr. Marton Ádám, May Attila, Méry Gábor, Monspart Sarolta, Náray-Szabó Gábor, Osztie Zoltán, Palkovics Imre, dr. Papp Lajos, Pataky Attila, Pozsgai Zsolt, Pozsonyi Ádám, Schulek Ágostonné, dr. Szabó József, dr. Szakter Mátyás, Szalay Károly, Szarka Eszter, Szarka István, dr. Szíjártó István, Szőnyi Kinga, Szűcs Julianna, Takács Zsuzsa, Tamás Menyhért, Tóth Gy. László, dr. Tóth Kálmán, Turcsány Péter, Weinwurm Árpád, dr. Weinzierl Tamás, Zárug Péter, Zsoldos Ferenc

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  47. bruckenbacker kapitány

    De jó lenne egy modern, felelős konzervativ jobboldal… jobbközép.
    igaz a takarítást akkor nekik kellene megejteni minden oldalon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. Barry1
    2013. április 13. szombat
    22:39
    Szerintem ugyanarról beszélünk, csak neked vannak szövegértési problémáid.
    De ha már a részletekbe belementél:
    a kormányt nem lehet kivágni az Unióból, csak az országot.
    Tehát szopni mi fogunk, mert “leránt magával minket is a buszról”.
    Neki nem számít, lopott már annyi pénzt, hogy átszáll egy taxiba és megy tovább.
    Mi pedig ott fogunk állni az út szélén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. antifülke

    Milyen szövegértés??? Para azt irja ,hogy a büdös suttyót levágják a buszról ,mint macskát sz@rni, mi meg rajtamaradunk a buszon. Hogy lehet ezt másképpen érteni? Lehet,hogy Para saját magát se érti? Hol mondtam én azt ,hogy a kormányt kivágják az unióból? Hogy a buszról levágják ŐKET, az jelképes. Azt mondtam ,hogy felfüggesztenek bizonyos jogokat , bevezetnek szankciókat ,megvonnak ilyen -olyan lóvét, nem állnak szóba velük ,gazdasági ,diplomáciai ,politikai nyomás…akár kvázi” gyámság” is lehet.
    Az anyja kinját rántja le magával ,de nem az országot.. A taxi meg csak Graz-ig megy. ,ahogy Precious Wilson énekelte : One way ticket.
    Üdvözlettel :Barry1 ( Nyugi, mi maradunk!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos