Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Ki velük Európából! 2013. április 13. szombat 13:15

  • Hozzászólások(77)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Ki velük Európából!

Az improvizáció, ami lassan három éve tart, már az elején is független volt kormányunk akaratától, de ha bedőlt a gazdaság, rátoltak egy kis Trianont, ha egész Európa rajtunk röhögött, felszabadították a pálinkafőzést, ha végleg hülyét csinált magából Orbán Viktor, akkor nyert a Fradi, mindig volt valami, amibe kapaszkodhatott a Fidesz hívő tagozata.

Koncepció nélkül, erőből, mint a felsőzsolcai kultúrház előtt. Azzal a különbséggel, hogy ott a fekvő embert már nem volt szabad rugdosni.

A hisztérikus egyensúlyozás mostanra bedőlt, nem lehet egyszerre kánságot építeni és az Európai Unió megbecsült tagjának lenni, fizikailag lehetetlenség, de ehhez képest elég sokáig húzták. Hazudtak, mint a fogságba esett partizán és kapartak, mint malac a jégen.

Eddig tartott.

A vetés beérett, az emberek többsége már utálja Európát, ahonnan egyébként az a pénz jön, amit arra költenek, hogy bebizonyítsák: nincs szükségünk rájuk. Európa maradi, retrográd, beteges és tulajdonképpen egyáltalán nem európai, legalábbis Orbán Viktorhoz képest, aki nagyon. Egyedül vagyunk!

Lassan tényleg.

Egyedül vagyok! – kiált fel a buszon a szomorú utas, kitérdelt mackónadrágján sárgásbarna foltok, kezében kelkáposzta főzelék, szájában rothadó fogak. Egyedül vagyok, velem senki sem barátkozik, engem senki sem ért meg!

- Azért b+, mert büdös vagy – mondanák a többiek, ha egyáltalán még szóba állnának vele, de csak elhúzódnak, úgy tesznek, mintha nem vennék észre, nekik kínos, de mindegy, hamarosan úgyis leszáll. Ha esetleg mégis megpróbálna a végállomásig utazni, akkor a buszvezető elmagyarázza neki, hogy vagy hajlandó a tusoló rendeltetésszerű használatára, vagy menjen gyalog.

Fontosnak tartom leszögezni, hogy mi maradnánk a buszon, mert jól érezzük magunkat, hamarabb is elérünk a célunkhoz, és nem kérünk semmiféle beteges szolidaritásból, nem fogunk leszállni a büdös utassal együtt csak azért, mert mi is magyarok vagyunk. Nem azért szállítanak le, mert magyar vagy, hanem azért, mert szaros nadrágban nem szabad utazni.

Mi, köszönjük szépen, nem vagyunk egyedül, rengeteg értelmes ember él a világban, magyarok, németek, szlovákok, románok és portugálok, szót értünk velük, hasonlóképpen képzeljük el az életünket, európaiak vagyunk és azok is akarunk maradni, függetlenül az aktuális főpojáca egyéni érdekeitől és mániáitól. Minket Orbán Viktor nem fog kivezetni Európából, arra neki nincs hatalma, nincsenek eszközei, mert mi már akkor európaiak voltunk, amikor ő még csak az akart lenni, és akkor is azok maradunk, ha neki már büdös az etikett.

Ha a Fidesz csatlakozik Azerbajdzsánhoz, nyugodtan megteheti, de vicces elképzelés, hogy magával viszi egész Magyarországot. Ami a zsebetekben van, barátaim, ami a zsebetekben van, azt vihetitek, a többi marad. Tudom, az sem kevés, de járulékos veszteség.

Csak óvatosan jelezném, hogy ha majd útlevéllel tudjátok meglátogatni erdélyi testvéreinket, ha vízum kell Kolozsvárra, Kassára és Szabadkára, akkor nem lesz könnyű elmagyarázni a veletek mindig szolidáris nyájnak, miért is alakult így ez a dolog, de ez legyen a ti bajotok.

Mert a Balkán Európa, Erdély Európa, ahogy Brüsszel és Auschwitz is, ez nem kívánságműsor, hanem földrajz, hacsak kétharmaddal meg nem lehet változtatni ezt is. Nem lehet.

Ezen az sem változtat, ha megcsapoljátok a Föld mágneses mezejét egy Széles-féle energiacellával, és Szaniszló ufói kizárólag a magyaroknak adják tovább az antigravitációs hajtóművek titkát. Az emberi hülyeséggel működő erőművek már felálltak, éppen maximális terhelésen működtetitek azokat, Európának mégsem kelletek. Pontosítok: Európa konzervatív felének sem.

Már kommentelőket jelentgettek fel, gyilkosokkal véditek magatokat a diákoktól, bérgyilkossággal gyarapítanák amúgy sem kis vagyonukat egykori képviselőitek, magatok alá gyűrtök minden talpalatnyi földet és minden független intézményt.

Pánik.

A dédelgetett nyilasok szembefordulnak veletek, a kollaboránsok elmenekülnek majd az első jelre, hogy itt bukta lehet. Egy év van a választásokig, talán elegendő idő lenne a nyomok eltüntetésére, de egyelőre a tiszta választások megakadályozása a cél. Tiszta választásokon nem nyerhet a jelenlegi kormánypárt, még akkor sem, ha némi rezsicsökkentésért meglepő mennyiségű magyar dobja el szabadságát, jellemét, mindenét. Ezer forintért megvehető nagyon sok ember ebben az országban, de nem mind. Nem a többség.

- Majd meglátjuk – mondjátok, és még azt sem állítom, hogy ez teljes lehetetlenség. Európa azonban itt van, Európa mi vagyunk, akkor is, ha éppen hétharmadotok van a Parlamentben. Remélem, nem felejtettem ki semmit.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (193 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +283 ( 309 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Ki velük Európából!, 4.8 out of 5 based on 193 ratings

  • Hozzászólások(77)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

77 Reader’s Comments

  1. Nekem azért van egy reményem: a horda megeszi az előüvöltőt. Mit gondoltok, mit szól majd az a sok új földesúr, akik a földalapú támogatások reményében “pályáztak” a földekre? Mi lesz Demjánnal, meg Csányival, ha a vámhatárok miatt elesnek a zsíros üzletektől? (Mondjuk pl. Csányinak be kell érnie a magyar malacokkal, nem hozhat Szlovákiából olcsó húst a hungaricum előállításához.) Széles marad: ő tarsolylemezben, meg hátrafelé nyilazó, agysebész ufonautákban utazik: erre csak itthon van kereslet, az exportja nem sínyli meg.
    A kérdés az, milyen hosszú időbe kerül mindez. Ebben már nem vagyok optimista. Sokszor mondtam: az EU-ból való kirúgatást nem lehet majd ünnepélyes szerződés-felbontási aktushoz kötni, mint a belépést. Az Európai Néppárt is elmaszatolgat egy ideig a kizárással, a 2014-es választásokig mindenképpen. Nem hagyhatja veszni az EU parlamenti többségét.
    Sajnos Hunniát nem lesz könnyű kirángatni a bódulatból: még Pannónia segítségével sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  2. Így is kezdődhet, illetve ez már folytatás. De nagyon ciki.
    Lassan és nagyon kultúráltan, de qrvára ki leszünk (vagyunk) közösítve.
    http://atv.hu/cikk/20130414_visszautasitja_a_magyar_kituntetest_gerlingen_polgarmestere?source=hirkereso
    Gerlingen polgármestere visszautasítja a magyar érdemrendet. Döntését Mydlo Tamás magyar főkonzullal is közölte. A főkonzul eddig éppúgy nem reagált, mint Gerlingen magyar testvérvárosa, Tata polgármestere sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  3. Aniko Mattison, az alkotmény ügyében olvasd el Kim Lane Scheppele amerikai alkotmányjogász utóbbi 1-3 írását a galamus.hu honlapon, magyarul van és nagyon érthető, világos a laikus számára is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  4. Barry
    “Az anyja kinját rántja le magával ,de nem az országot.”
    Tényleg?
    Eddig mit csinált? Csak úgy kérdem? Mert eddig csak lefelé húzta az országot minden tekintetben. 3 éve csúszunk lefelé.
    Ki fogja megakadályozni, hogy ha az érdeke úgy kívánja, akkor kiléptesse az országot az Unióból? Talán te?
    Az Alkotmányunkat is elvehette, amire felesküdött, zéró ellenállással.
    Az egész országot szétverte és magára rajzolta át.
    Majd a szőke lesz az EU védelmi kormánymegbízott, és azt mondja majd nekünk, hogy elkaszinózták a magyarok jövőjét Brüsszelben, ezért kell kilépni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  5. Orbán 8 éve tervezte a hatalomra jutását. Az első években a hatalma bebetonozása volt a cél, minden stratégiailag fontos posztra megbízható pártkatonákat ültetett. Politikai anaszteziológusainak pedig átadta a médiát.
    Eddig hatalmas siker az agyilag áttranzervált hívők sokaságának eredménye.
    Történelmi múltunkból előszedett események újra élesztése, elméleti újra játszási kísérletei. Csak a szavazatok 2010-es számolása után volt hangos vivát.
    Ma már a fenn-hang, a toborzáshoz, a békemeneti létszám meglétére redukálódott. Hívásra!
    Jönnek is az ingyen kvártélyra lengyelek és szlávok, küldik a vidéki fideszes polgármesterek az ingyen buszjegyes nyugdíjast. És szegény, életerőben, tiszta gondolkodásában megkopott, hipotalamuszában megkorosodottak elhiszik, amit a buszban Pestig előadnak nekik, hogy ők azok, akik le tudják verni az életszínvonalat több éve piszkáló nyugati hatalmak ellen!! Ezek szegények pedig elhiszik, mert eddig az állam nem csapta be őket, aztán már ők is gyerekek, újra gyerekek és melyik gyerek nem szeretett játszani és nyerni!:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  6. antifülke

    Szerinted kilépteti ( és még sokak szerint) ,szerintem meg kevés ő ahhoz.

    Az ,hogy mit csinál 3 éve, nincs vita köztünk., azt csak magunknak köszönhetjük.
    ( még akkor is ha személyesen mi nem rá szavaztunk).
    2014 -ig már beárazták ,de ahogy nézem a dolgokat ,nem húzza addig.
    Kedves antifülke, képzeld ,nekem meg semmi kedvem feláldozni magam a sok nagymagyar matricás, turulos hülyéért. 2013 -at irunk ,itt élünk európa közepén: Ez nem Jeanne d’ Arc kora!!!!!! Álljon már meg a menet.
    Hol a 4 millió szegény, meg az éhezők, hol a sok kidobott rokkant, munkanélküli,tanárok ,orvosok,közalkalmazottak, kisemmizett manyuposok, munkanélküliek ,folyamatosan átb……..tt devizahitelesek???? ??? nem kihúzni akarom magam ,de én mindent megtettem ,hogy ne ez legyen ,ha rajtam múlik ezek egy napig sincsenek hatalmon.
    Mozduljon már meg a sok átvert fidesz szavazó ,meg a passziv birkák is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  7. antifülke 2013. április 14. vasárnap 16:44
    ” Eddig csak lefelé húzta az országot minden tekintetben. 3 éve csúszunk lefelé. ” Most azt olvastam a 168 órán, hogy 39 éve nem volt ilyen alacsony az infláció üteme mint most – 2,2% – és 2005 óta a legalacsonyabb szintre esett vissza a magyar államkötvények hozama? Mégiscsak tud valami eredményt produkálni a diktatúra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -14 (18 szavazatból)
  8. Mondanám hogy “büntetésből” még négy év legyen nekik, csak az ember nehezen “szúrja magába a kést”.. Nem szívesen ugrok olyan emberrel a latrinába akit mélyem megvetek, csakhogy ő szaros legyen…
    Ennek az Orbán nevű embernek nagyon meghasonlott öreg kora lesz… (mint a Kádár János nevű embernek… )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  9. Barry1
    “Mozduljon már meg a sok átvert fidesz szavazó ,meg a passziv birkák is.”
    Egyetértünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  10. labanc
    Tavaly 6% volt az infláció, ez a 2,2 ez pár hetes mérés lehet.
    Amúgy meg lehet kezdeni hozzászokni, hogy a hivatalos adatokat meghamisítják. Az MNB-ben már köztudott, hogy parancsba adták a statisztikák tuningolását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  11. Az infláció elsősorban azért ilyen alacsony mert nincs kereslet. Magyarul nincs pénze az embereknek.
    De mondok egy másik példat . Caeusescu alatt Romániának gyakorlatilag nem volt adóssága. És???? Ki cserélt volna velük?
    Az összefüggéseket is értelmezni kell.
    Bocs ,labanc te most ,hogy is kerültél ide ,ezzel a témával. ?Semmi gond , de azért szólok ,hogy ez nem a heti válasz online, úgyhogy ne lepődj meg ,ha itt nem igazán találsz vevőt az 1 bites parasztvakitásra. Mi lesz a következő témád? A rezsikamu?? Itt lesznek kérdések is. Úgy ám!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  12. Az EU-ból történő kizárás azt is jelenthetné,hogy a jelenlegi kormány végre visszakapná, az ő általuk áhított külföldről visszatérőket. A Zorbánék még azt sem kalkulálták be,hogy mi történhetne a szabad munkavállalás ill. költözés megszüntetésével! Sajnos ti otthon kanalaznátok ki a levest,és nem a keskenynyomtávú kisstilusú fideszgazdagék! Lépnetek kellene,mert az EU nem fogja kikaparni a gesztenyét!Egyszerűen nem teheti,mert ők tartják magukat a normákhoz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  13. “Hazudtak, mint a fogságba esett partizán… ” Ezt konkrétan miért és hogy…?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. Barry1 2013. április 14. vasárnap 18:36
    “Bocs ,labanc te most ,hogy is kerültél ide ,ezzel a témával. ?Semmi gond , de azért szólok ,hogy ez nem a heti válasz online, úgyhogy ne lepődj meg ,ha itt nem igazán találsz vevőt az 1 bites parasztvakitásra. Mi lesz a következő témád? A rezsikamu?? Itt lesznek kérdések is. Úgy ám!!!”
    - A téma az infláció meg az államkötvények kamata, tehát tényadatok, amelyek olyanok amilyenek. Mondok mást is, a forint/Euro árfolyam most példul 296, ami szintén tény, két hete meg 307 volt.
    Az emberek kétségbeesetten kapaszkodnak minden szalmaszálba, ami a napi túlélésre ad esélyt. Erre épül a fidesz kormánypropaganda.
    - Hogy kerül ez ide? Ha ezt nem érted, akkor azt sem érted, hogy miért támogatják még mindig a legtöbben Orbánt és a fideszt. Azon a Magyarországon, ahol 300 Ft-os vizitdíj eltörlése kormányt buktat, ahol ma 4 millióan élnek szegénységben, ott ilyesmiken múlik a hatalom kérdése. (Tapasztalatom szerint az emberek többségét egyszerűen nem érdekli a demokrácia. Ez Kádár népe, és tudja ezt Orbán is, aki nem a diktatúra, hanem a diktátorok ellen harcolt anno. Tetszett neki Kádár széke és lám összehozta.)
    Gondolkozzatok már miért nem mozdul a nép!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  15. Muszáj megosztanom veletek, mert most már nem tudom, nem én vagyok-e a hülye? Beszélgettem évtizedek óta barátommal, akivel annak ellenére sem szakadt meg a kapcsolatunk, hogy homlokegyenest eltérőek a nézeteink. Pár éve nyugdíjba küldték a munkahelyéről, egy éve a számlás munkájára sem tartanak igényt, nehéz helyzetbe került (benne van ebben saját maga is a nyakra-főre felvett hiteleivel), a nyugdíjából kellene megélnie. Mindig is volt némi fóbiája – azért elviselhető. A múlt héten azonban olyan teóriát adott elő, hogy nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Szerinte azért fosztották meg a lehetőségektől, mert nem “tuggyukki”, és ezt neki a szemébe is megmondta egy kollégája. Megőrültél? Hát a munkahelyed az antiszemita uszítás központja, a főnököd az első sorban menetel a CÖF-fel, saját kezűleg tartja a molinót!
    A válasz: mindenki tudja (naná! mindenki!), hogy a zsidók a legnagyobb antiszemiták! Hát tessék mondani, én őrültem meg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. “Minket Orbán Viktor nem fog kivezetni Európából, arra neki nincs hatalma, nincsenek eszközei, mert mi már akkor európaiak voltunk, amikor ő még csak az akart lenni, és akkor is azok maradunk, ha neki már büdös az etikett.” irja ezt Para, szívemből szólva. De azt kell mondjam, hogy ezek az igaz szavak csak a magyarok 1/3-ára érvényesek. Azokra, akik 2008-ban a tandíjra és vizitdíjra szavaztak, akik ma sem nem veszik be a rezsicsökkentést, akik beszélnek más nyelvet a magyaron kívül, akik olvasnak könyveket, újságot, internetet. A másik kétharmad kb. fele hallgat és félti az állását, nyugdíját, vagy amilye még maradt, 100 Ft-tal bármikor megvehető. A maradék 1/3 – a zemberek – pedig párthus hercegként imádja a vezért, és akár holnap menne vele vissza Etelközbe vagy bárhova, de nem nyugatra, mert az gyűlöli elsősorban kisebbrendűségi okok miatt. Ezzel a néppel tessék választást nyerni. Olvasom itt Bajnai folyamatos fikázását, aki messze a legnyugatosabb európai szintű poltikusa Magyarországnak. Nem értitek, hogy nem vele van a baj, hanem Kádár népével, akiknek vezér kell, nem államférfi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. pontosítok:
    mert azt – a nyugati világot – gyűlöli elsősorban kisebbrendűségi okok miatt
    (ezek csak bántsák a magyart, trianon komplexus, még a nyelvünket sem értik stb.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. És még egy következtetés:
    Gyurcsány képes volt a populizmusra, ezért kellett a fidesznek leamortizálnia. Bajnai sohasem volt és nem is lesz, de képes volt felnyitni a világ szemét, ezért kell a fidesznek hitelteleníteni. Ahogy Bartus László írta: Bajnai az ország legrendesebb, de legnaivabb politikusa, aki a hatalmi iszapbirkózásra, szemkinyomásra alkalmatlan. De ebből következően nyerni sem tud Orbán ellen, aki ebben a műfajban verhetetlen. Orbánt csak egy baloldali populista verheti meg, akit szintén nem érdekel a valóság, de képes fanatizálni a tömegeket.
    Európával és a nyugati értékekkel ma Magyarországon nem lehet választást nyerni, de kérdés, hogy ezek nélkül van-e értelme?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Egy facebookon a napokban megjelent átlagember és magyar választó véleménye érvelésem alátámasztására így hangzik az EU-ból jövő kritikák kapcsán:
    ” Valóban nem kapott még tagország ennyi támadást, amióta létezik az EU.
    Viszont amióta ismerjük a beszélt és írott történelmet,
    a magyarságnál több ütést, támadást nem sok nemzet kapott.
    Európában senki sem.
    Bennünket mindig támadtak, bennünket folyton hódítottak.
    De mi ehhez, köszönjük szépen hozzá vagyunk már szokva. Nem kell aggódni.
    Megannyi birodalom és zsarnok megjárta már a Kárpát medencét, mind megjárta!
    Mára egy sem létezik közülük.
    Mind elbukott.
    Csak mi maradunk, mi magyarok vagyunk itt most is. És leszünk is örökké!
    Nem lesz ez másként az EU-val és Barrosoékkal sem.”

    Ez Orbán népe véleménye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  20. Labanc

    Orbán szavazói max 1/5 és nem 1/3. Tudom,hogy az is sok, de ha van
    kb1.7 m szavazója ,akkor mi a gond? 6.4 nem rá adná a voksát.
    Egy kicsit is normális ellenzék mellett esélyük se lenne.
    Hogy kellene egy kis populizmus? Nekem ugyan nem hiányzik , de a min. 80%-nak úgy kell mint a levegő. ( Minden országban, nézd meg mi folyik amerikában egy választási kampányban.) Hát ha kell nekik meg kell adni. Nem is kellene új dolgokat kitalálni,elég “ezeknek az ügyeit” felfújni ,persze vegyiteni egy kis populizmussal és egy csipetnyi demagógiával. És a sárga irigység faktorra fókuszálni. Nagyon szomorú,de nélküle nem megy.
    Nem kell tötődni az 1/5-el, a 4/5 -öt kell mozgósitani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  21. Talán még belevenném az elvakult hozsannázást, amit egyik-másik aláírásgyűjtő standnál lehet tapasztalni. A néni, aki a Nyugatinál kereszttel áldotta meg a gyűjtést vezénylő középkorú asszonyt, esetleg a fiatal bőrfejűt, aki talpig feketében nagy tollal írta alá az ívet. Én is írtam egy ilyen ívre: “Dr. Ittmegdöklök Ármin üzeni rohadjatok meg.” Ezt írtam rá jó vastagon, több rubrikába tuszkolva.
    Ívgyűjtő utánam kiabált, ilyet nem lehet csinálni. Jól esett :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Barry1 2013. április 15. hétfő 09:30
    Nem vitatom a jó szándékot, de az Orbánék ellen kevés lesz. Lejtős pályán széllel szemben kell focizni és a bírót is az ellenfél adja – erre kell lépni.
    Nincs rá recept, hogy hogyan.
    Ez a pálya:
    http://m.cdn.blog.hu/or/orulunkvincent/image/orb%C3%A1n-rendszer.jpg
    Szóljatok, ha megvan a tuti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Orbánékon semmi sem múlik ,az időköziken is látszik ,hogy 15-17 % nál
    mincs többje. Aki fideszes ,az mind elmegy szavazni ,az tuti. Aki eddig nem lett
    az ,az már nem is lesz. Ha egy ilyen támogatottságú párt egy ilyen 15/ 9 ill 3 év
    után is tud nyerni , akkor gratulálok neki és a magyar népnek . Megérdemeljük,
    SŐŐŐŐŐŐT, csak ezt érdemeljük meg!! Hol itt a gond.
    Ha elcsalják a választásokat ( márpedig el fogják) , akkor viszont 1000 % a bukta. Még akkor is csalnának ,ha nem kéne,egyszerűen ilyenek.
    Buták ,unintelligensek ,primitivek ,dilettánsok, gátlástalanok.
    Náluk például a csalás nem csak eszköz ,hanem cél is. És ami végzetes,hogy nem birnak leállni. Tehát ,nincs olyan ,hogy kitűzök egy célt, elérem ,megvan és azt mondom ,hogy innentől jön a konszolidáció, elkezdek fehér ember módjára viselkedni ,és majd csak elfelejtik .azt a bizonyos ” első milliót”
    Nem ,ha a tizszeresét érnék el a kitűzött célnak ,akkor se állnának le, hanem csak gyorsitanának. Na,ez az amit nem lehet csinálni a végtelenségig.
    Ez törvényszerűen ( természet, fizika , matematika, józan ész) bukáshoz vezet
    és oda is fog. . Amit te leirsz,hogy lejtős pálya meg széllel szemben az mint igaz LENNE. HA!!!!!!! ezek nem lennének ennyire korlátoltak.
    Ha én minden nap odamennék a Klicskóhoz és jól belerugnék ,na annak előbb-utóbb mi lenne a vége???? Jujjjj…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Csacsicska Tamás

    Filmcom:
    .
    Orbán megkérdezi Kádárt:
    - Árulja el nekem, hogyan lehet ilyen hosszú ideig hatalomban maradni?
    - A végén kell meghülyülni, nem az elején.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  25. Gyerekek! Lehet jönni, mozdulni! Igaz, az MSZP szervezi, de hát tessék, itt az ellenzék.
    Április 17-én szerdán 16.00 órakor, a Köztársaság Kövénél, az Újpest rakpart sétáló részén, a Helia Hotel mögött. Már nem vagyok mszp-s, de ott leszek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. A barátom (ő nem kommentál nyilvánosan) válasza: “Köszi, elolvastam. Ilyen cikket országnyi méretben kellene az égboltra vetíteni a tömeges hozzáférhetőség végett…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. “Minden országnak olyan kormánya van, aminőt megérdemel. Ha valami oknál fogva ostoba, vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De, ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba.”
    Írta annakidején a legnagyobb magyar, Széchenyi István

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos