Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Alvilág a hatalomban 2013. április 26. péntek 20:12

  • Hozzászólások(102)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Alvilág a hatalomban

A Laborc-Portik találkozó felhívta a figyelmet egy fontos jelenségre, az alvilág és a hatalom összefonódására. Akik ugyanis a nemzetbiztonsági hivatal főigazgatójának bármilyen beszélgetését, találkozóját nyilvánosságra hozzák, bűnözők. Egy titkosszolgálati művelet felfedése nemcsak akkor, és nemcsak addig államtitok, amíg azt valaki titkosítja. Aki a magyar állam titkosszolgálatának bármilyen műveletét nyilvánosságra hozza, az Magyarország érdekét sérti, államérdeket sért, és bűncselekményt követ el. Ha ezt politikai szándékkal, és az anyag manipulatív felhasználásával teszi, az alvilági bűnözés. Az eset arra világít rá, hogy az államhatalmat ma bűnözők gyakorolják, akik figyelmen kívül hagyják a polgári világ írott és íratlan törvényeit és szabályait. Orbán és bűntársai azt akarják politikai ellenfeleikre bizonyítani, hogy a politikai hatalom általuk összefonódott az alvilággal. Az eljárás, amellyel ezt teszik, azt bizonyítja, hogy esetükben az alvilág nem összefonódott a politikai hatalommal, hanem azonos vele: az alvilág gyakorolja a politikai hatalmat.

Maga az ügy csak ennyiben érdekes, mert a titkosszolgálatnak nemcsak joga, hanem kötelessége is tárgyalni mindenkivel, aki számukra fontos információkkal bírhat. A titkosszolgálat köthet egyezséget bűnözőkkel is az államérdek szempontjából fontos információk megszerzése érdekében. Laborc Sándor semmiféle törvényt nem sértett, a dolgát tette. Legfeljebb abban hibázott, hogy Portikkal személyesen tárgyalt, és nem bízta rá valamelyik emberére. Ezzel felértékelte a bűnözőt és támadási felületet adott magával szemben. Azt ugyanis tudhatná, hogy a bűnözők nem megbízható informátorok, az alvilágban a legképtelenebb történetek keringenek. Egy időben az alvilágban meg voltak győződve arról, hogy a később felrobbantott Boros Tamás a volt belügyminiszter, Boross Péter fia. Ugyanakkor nagyon is léteznek olyan információk, amelyek miatt Portik meghallgatása indokolt volt, ha nem is az NBH főigazgatója által. Portik üzlettársa volt a Conti Car és Energol csoportnak, akik elég megbízható információk szerint kapcsolatban álltak Pintér Sándorral és akkori jobbkezével, Valenta Lászlóval. Talán tudhat valamit arról, hogyan szűntek meg azonnal a robbantások, az alvilági leszámolások egycsapásra, amint az első Orbán-kormány letette az esküt. Mitől állt be az alvilági béke? És talán arról is lehet e körnek értesülése, hogyan épült a Teve utcai rendőrpalota, hány százalékot kinek kellett adni.

De a titkosszolgálatok történetében mindennapos gyakorlat, hogy az alvilág prominens figuráit megpróbálják informátornak beszervezni. Szakmai hiba, ha ezt személyesen a főigazgató teszi, de amúgy ez normális eljárás. Az FBI bármikor örömmel fogadna egy Portik fajsúlyú alvilági informátort, és mindent meg is tesz azért, hogy ilyeneket beszervezzen és szólásra bírjon. A CIA legtöbb esetben az ilyeneket keresi, amikor terroristák után kutat. Ez nem törvénytelen, hanem ez a dolguk. Orbán hazudik és uszít, amikor ezt a tevékenységet kriminalizálja, és bűncselekményt követ el, amikor ezt nyilvánosságra hozza. A külföldi szolgálatok vélhetően elhűlve figyelik, hogy mi zajlik Magyarországon. Hallott már valaki arról, hogy a sajtó és a miniszterelnök csámcsogja a német, az angol vagy a francia titkosszolgálat belső ügyeit, és az újságokban lehet olvasni a Cég főnökének bármilyen tárgyalását? Ezt csak bűnözők hozzák nyilvánosságra, ezek alvilági módszerek. Demokratikus és polgári országokban a politikai ellenfelek között van egy közös minimum, amit tiszteletben tartanak. Ezek közül az egyik legfontosabb az állam titkosszolgálatának védelme. Amerikában az is börtönbe megy, aki valakiről nyilvánosságra hozza, hogy a CIA embere. Ezek pedig belső felvételeket közölnek, azokat is manipulálva. Ez tipikusan olyan eset, amikor bűnözők beszabadulnak a titkosszolgálat épületébe. Jelen esetben a kormányzati hatalomba.

Orbán Viktor bűnöző abban az értelemben is, hogy a demokratikus Alkotmány ellen puccsot hajtott végre, a hatalom kizárólagos megszerzésére törekszik, és azt meg is szerezte. De a Nemzeti Együttműködés Rendszerének működéséből világosan levonható következtetés, hogy Don Orbán nemcsak politikai bűnöző, hanem alvilági bűnöző is. Simicska Lajos személye olyan, mint a maffiafilmekben a maffiafőnök legbensőbb pénzügyi emberének a figurája, a Contabile. Kövér a Consigliere. Szijjártó, Navracsics, Matolcsy, Lázár Picciotto-k. Simicska nem a főnöke Orbán Viktornak, hanem a pénzügyi végrehajtója. Amikor százmilliárdokat rabolnak ki színlelt közbeszerzési eljárások keretében, akkor ezeket a pénzeket Simicska nem magának gyűjti. Mindenki tudja róla, hogy visszafogott, igénytelen, viszonylag puritán ember, így beszéltek róla a kiugrott fideszesek. Viszont tűzbe menne Orbánért, mindenben kiszolgálja. Kinek gyűjti a pénzt, ha nem annak az embernek, akinek a kiszolgálója? Akinek a kezében összefutnak a szálak, aki dönt minden pénz fölött, aki osztogatja a talpnyalóknak? A szocialisták pitiáner egyéni tolvajok voltak, akik ha a pénz közelébe jutottak, akkor próbáltak zsebre dolgozni. De a Fidesznek nevezett szervezett bűnözői csoport tervezetten és szervezetten rabol. Ez az oka, hogy a szociknál eltűntek a pénzek a magánzsebekbe, és nem jutott belőle a pártnak elég, míg a Fidesznél sokkal hatalmasabb pénzek a közös kasszába vándoroltak, ahol áldoztak arra, hogy legyen média és a hatalmat megszerezzék, mert a nagy pénz az államkassza birtoklásában van. Ez a maffia nem a kábítószerpiacot vette a célba, hanem azt, ahol a legtöbb pénz van, az államkasszát. És ami a szükséges kiadások fölött megmaradt, azt osztotta szét a főnök a bűntársak között. Szerény véleményem szerint Orbán Viktor Magyarország leggazdagabb embere. A köztársaság titkosszolgálatának már régen ki kellett volna derítenie, hol gyűjti a magánvagyonát, mert pontosan úgy viselkedik, mint a tipikus diktátorok, akik kirabolják az országukat, miközben a nép egyre nagyobb nyomorba süllyed.

A maffiamódszereket mutatja az is, ahogya a politikai ellenfeleket nem legyőzték, hanem kivégezték. Korrumpálták, majd megzsarolták őket, akit tudtak megvettek, akit nem tudtak, azt tönkretették. Emlékszik még valaki Torgyán Józsefre? És az MSZP már megszabadult attól, hogy Simicska zsarolja? A Demokratikus Koalíció miért jött létre? Lehet utálni Gyurcsányt, de nem véletlenül került a pártjával konfliktusba. Emlékszik még valaki Giczy Györgyre, hogy a KDNP-t hogyan végezték ki? Minek nevezte őket Giczy? Dögkeselyűknek. És az MDF-et? Azt hogyan végezték ki a hitgyülekezetes másik maffiózó segítségével és az UD Zrt.-féle üggyel? Az UD Zrt. ügy arról szólt, hogy ez egy maffia, amely titkosszolgálati eszközökkel veri szét a demokratikus pártokat és pártstruktúrát. De a végén az áldozatok örülhettek, hogy nem őket ítélték el.

Vizsgáljuk meg a rabló módszereket. Hoznak valamiről egy új törvényt, amelyet utána a “nemzeti” jelzővel látnak el. Magyarországon a Fidesz szótár szerint a “nemzeti” az általuk lerohant, elfoglalt, kisajátított és elrabolt dolgokat jelenti. A “nemzeti” felirat az általuk megpuccsolt intézményeket és ellopott vagyontárgyakat jelöli. Miután valamire ráütötték a “nemzeti” bélyegét, az azt jelenti, hogy szemet vetettek rá, és bekebelezik. Egy új törvényben a maguk képére formálnak mindent, és maximalizálják az elérhető haszon nagyságát. Ezután a törvényre való tekintettel megpályáztatják a kezelési-, használati-, bérleti-, örökbérleti- vagy tulajdonjogot, és ennek az álpályázatnak a segítségével einstandolják mindazt, amire szemet vetettek. Így volt ez a földdel, legutóbb a trafikokkal, mindennel. Ez a módszer az általános stratégia. Újraszabályozzák, hogy az nekik jó legyen, majd egy álpályáztatás útján elrabolják a kiszemelt értéktárgyat, és elveszik azoktól, akik eddig birtokolták vagy használták. A kommunisták államosítása ennél százszor tisztességesebb volt, mert elvették ugyan erővel, de azt nem magántulajdonukba, hanem köztulajdonba vették, és a befolyt haszon a közös kasszába ment. Ezek viszont közönséges útonállók, rablók, bűnöző gengszterek, akik nem leütik azt, akitől elveszik a tulajdonát, hanem megpályáztatják azt, ami eddig az övé volt, és a pályázaton nem az eredeti tulajdonos, hanem ők nyernek. Ennél mocskosabb és aljasabb eljárást még nem találtak ki. Ennek a neve szervezett bűnözés. Amiben egy kis pénzt látnak, azt rekvirálják maguknak, és szétosztják egymás közt. A húsosabb darabok a főnökéi. A földönfutókká váló nyomorultak pedig három hónap után mehetnek közmunkára, mert az állam pénzét nem az elesettekre, rokkantakra, szegényekre, öregekre, betegekre, munkanélküliekre költik, hanem közbeszerzési eljárás formájában százmilliárdos tételekben és állami megrendelés formájában a Közgép vagy más cégek közbeiktatásával zsebbe teszik. Építenek maguknak (stadiont, miegyebet), és a felét már az építésnél ellopják.

Egy alvilági bűnszervezet működését látjuk élőben, amely arra szerveződött, hogy nem összefonódik a politikai hatalommal, hanem megszerzi azt, majd az állami bevételeket sajátjaként kezelve, mint saját céget működtetik az országot. Egy egész állam teljes bevételét tekintik magánbevételüknek. Az egész ország az Orbán-maffiának termel. Ennek rendelődik alá az oktatás, a kultúra, a kutatás, a gazdaság, és felesleges dolgokra nem költenek. Szegény ember hülyegyerekének oktatására nem pazarolja Orbán a saját pénzét, mert az állami költségvetéssel sajátjaként gazdálkodik. Egy államnak kötelessége lenne, hogy szolidáris legyen a hajléktalanokkal és elesettekkel, pártfogolja a szegényeket, özvegyeket és árvákat, de Orbán Viktor maffiavezérnek nem kötelessége gondoskodni ezekről, ezek csak az ő magánvagyonát emésztik.

Ez a maffia nem is leplezi maffia jellegét. A legcinikusabb húzása, hogy a legnagyobb költségvetéssel gazdálkodó minisztérium élére kinevezték az érettségizett Lászlónét, aki a maffia végrehajtó embereinek strómanja, kifutóleánya, aki végrehajtja a “polip” utasításait. De ez az alvilági puccs látszik az alaptörvényen, a leválthatatlan pozíciókon, ezekkel bénították meg előre egy esetleges másik kormány működését, ennek szellemében foglalták el a stratágiai pontokat: beültették a maffia emberét az ügyészség élére, a bíróságok élére, a rendőrség élére, a Magyar Nemzeti Bankba, elfoglalták a közmédiát és a maffia közvetlen irányítása alá rendelték, beültették a maffia embereit az Alkotmánybíróságba, az Állami Számvevőszékbe, teljesen övék a médiafelügyelet, a labdarúgó szövetség, és most már a trafikok is. Ezek a trafikok szintjéig lecserélnek mindenkit. Aki ezen kívül marad, az dögöljön meg. Ha pofázik, akkor hazaáruló kommunista, külföldi ügynök és bérenc, a magyar nép és a szentkorona ellensége. Az Orbán-rendszer nem politikai, hanem rendőrségi kérdés. A demokratikus politikai pártoknak nem “ellenzékként” kellene viselkedniük velük szemben, hanem úgy, mint egy bűnszervezettel szemben, amely elfoglalta a közhivatalokat és megpuccsolta az alkotmányos rendet. Az ne tévesszen meg senkit, hogy nem Cosa Nostra-nak nevezik magukat, hanem polgári pártnak.

Orbán feladata az, hogy ennek a maffiának azt a látszatot adja, hogy ez egy politikai párt. Erre tart embereket, akik közül vannak olyan ostobák is, akik azt hiszik, hogy ők valóban egy párt politikusai. Ehhez kiválasztotta a magyar történelemből azt az ideológiát, amely a maffiabűnözés számára a legkedvezőbb. A katolikus egyház mindig is közel állt a maffiához, a kereszténységet ugyanilyen bűnözők sajátították ki, és gyilkolták le “eretnekként” az igazi keresztényeket. A valdensek brutális lemészárlása túltesz a náci haláltáborok kegyetlenségén, pedig az nem semmi. Ezek az ő szövetségeseik, egy tőről fakadnak velük, és ezek szerveznek hálaimát a maffiafőnök születésnapján. A politikai katolicizmus ideológiája a feudális elnyomásra, egyeduralomra épül, a lelkek fölötti uralom megszerzését tűzi ki célul, és törvényesíti az ideológiai elnyomást, az emberi szabadság lábbal tiprását. De a lényege mindig a hatalom bitorlása és a rablás volt, a politikai katolicizmus mindig bűnöző államokkal és uralkodókkal kötött szövetséget, gyilkosokkal és rablókkal szövetkezett, és kölcsönözte az elnyomáshoz szükséges “nemzeti-vallási” ideológiát, majd a hasznon közösen osztoztak. A konzervativizmussal szemben a “keresztény-nemzeti” katolikus ideológia lényege az antiliberalizmus, identitásának alapja pedig az antiszemitizmus. Mindez kiváló eszköz arra, hogy az alvilági maffiát egy “keresztény-nemzeti” ideológiai állam álruhájába bújtassa, a “nemzeti” demagógiával manipuláljon, a kódolt antiszemitizmussal pedig a gyűlölet kovászával egységbe terelje a hívő alattvalókat, a másik oldalon pedig ellenségképet és bűnbakokat kreáljon azokból, akik nem akarnak alattvalók lenni. A kettő között lehet megkötni a piti kompromisszumot, hogy nem döglesz éhen, viszont befogod a pofád, és csendben eltűrsz vagy szolgálsz bennünket. Mindez alatt pedig zavartalanul folyik a szabadrablás. A maga módján Mussolini, a nagy példakép is egy közönséges bűnöző volt. Ez még akkor is igaz, ha az olasz maffia ellen kemény harcot indított, mert az lazította a fasiszta államrendet és konkurenciát jelentett. Fasiszta és alvilági gengszter volt. Szerény véleményem szerint Orbán Viktor ugyanez.

A legsötétebb rablást folytató maffiát és a politikai színjáték szereplőit Orbán személye kapcsolja össze, és a tevékenységüket ő hangolja össze. Mindkettő ugyanannak a szervezetnek a része, és mindkettőnek ő a feje.

Ez az alvilági bűnszervezet az, amely nincs tekintettel a magyar állam érdekeire, a magyar nép, a magyar kultúra jó hírére, amely nem ismer semmiféle szabályt vagy törvényt, amely az útjába állhatna. Csak egy maffia képes szembemenni a világgal, nem törődve az ország érdekeivel és polgáraival. Magán viseli a sötét maffiákra jellemző kíméletlenséget, brutalitást és közönségességet, hordozza ezek primitív és nevetséges jegyeit, öltögeti magára a hazug és hamis vallás képmutató lózungjait, rázzák a füstölőt, és az individuumokat agyatlan hívekké vagy megfélemlített, alkalmazkodó alattvalókká teszik. Pontosan olyanok, mint az olasz filmekben a pisztollyal célzó maffiózó, akinek nyakában lóg a tízcentis kereszt. A maffiánál jobban senki nem tiszteli az ún. erkölcsi értékeket. A maffiavezér pedig egy populista fasiszta varázsló, aki demagóg gyűlöleteszméket használ fel arra, hogy a bűnszervezet a politikai hatalmat bitorolja. Thomas Mann fasizmusról készült örökérvényű műve, a Mario és a varázsló bemutatja Cipolla és a tömeg viszonyát. Aztán Cipolla végét is. Mussolini pontosan úgy végezte, ahogyan Cipolla. Méghozzá abban az országban, amelyikben a Mario és a varázsló játszódik.

Most már csak az a kérdés, hogy egy ismert történetet miért kell újra eljátszani? Mikor áll valaki Orbán Viktor elé, és közli vele, hogy a demokratikus rend megdöntése, a hatalom kizárólagos gyakorlásának megszerzése miatt a demokratikus Alkotmányban rögzített jog és kötelesség alapján őrizetbe veszi. Joga van hallgatni, vagy beszélni, joga van ügyvédet hívni. Egy dologhoz nincs joga. Amit most csinál.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (100 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +195 ( 207 szavazatból)
Bartus László: Alvilág a hatalomban, 4.8 out of 5 based on 100 ratings

  • Hozzászólások(102)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

102 Reader’s Comments

  1. Hiryu2

    Ja,még egy valami. Bármely titkosszolgálati vezető leülhet bárkivel ,valamilyen cél érdekében. De erről nem csak ,hogy nem tudunk,hanem nem is tudhatunk.
    azért TITKOS szolgálat. Ez nem úgy van ha a pártérdek úgy kivánja ,akár naponta teletömködhetjük a magyar nemzetet bármilyen TITOKKAL..
    Azt irod ,hogy nem hiszed ,hogy a KGB utód tárgyalt volna a csecsen ellenséggel. Nem véletlenül irtam ezt ellenzék helyett. Nos Ahmad Kadirov ,ajelenlegi elnök Ramzan Kadirov ( egyébként merényletben megölt apja),hogy a fenébe került az ellenállás vallási vezetőjeként a ruszkik oldalára. Gondolom ,a titkosszolgálat nem állt szóba velük. Nyilván valami fodrász pincér vagy kalauz dumálta tele a fejüket.
    Hinyu2. Te annyi hülyeséget irsz ,hogy az már fáj és tényleg ordit rólad ,hogy a gugliról kapkodod össze az okosságokat, De az a baj ,hogy az összefüggésekről fogalmad sincs.Szerintem nem kellene ezt erőltetni. Bocs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  2. Szolid 2o13.o4.27.
    Barry1 2o13.o4.26.

    Biztos, hogy Ön jól emlékszik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  3. Hiryu2
    Tényleg utljára szólok hozzá ,mert látszik,hogy reménytelen . Nem arról van szó,hogy nem érted, hanem arról,hogy nem AKAROD érteni . Akkor meg nincs nit tenni.
    1. Amit Obamáról irsz , az egy vallatási módszer birálata(technikai) és nem egy komplett ügy anyagának nyilvánosságra hozatala.
    2.” Különböző CIVIL szervezetek és egy dem. szenátor “Ez nem azonos a kormányzattal és különben sem konkrét ügyről szól.
    3.” A napokban került ki” Nem ez a lényeg ,hanem ,hogyan? Kifújta a szél az ablakon??
    4.” a szivárogtatás után” Ki szivárogtatott???
    5. Az utolsó pár sor meg zavaros feltételezés.
    6. Tényleg látszik,hogy a Google nem elég.
    Mi a fenét akartál ezzel bizonyitani.? Szerintem pont engem igazoltál.
    Értsd már meg. Ez a laborc-portik ügy egy időzitett ,előrángatott SEMMI,ami kizárólag elterelést és némi gyurcsányozást (bajnaizást ) szolgál. Semmi mást.Hát ha csak az UDZrt üggyel hasonlitjuk össze,az százszor súlyosabb. És törványtelen. Ez csak legfeljebb suttyós.

    Mit aka

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (20 szavazatból)
  4. Igy gondolom, de sajnos nem tudom ilyen jól leírni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Biztos . Kövér mondta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  6. - feljebb öngól.

    - Khmm… az exszovjet KGB utód/ a kirakat más, bent szinte ugyanaz / titkosszolgálatra -ld még polónium- hivatkozni, – ha nekik szabad, akkor itt is lehet következtetést levonva. A legszebb képmutatás kategória.

    Felkészül Irán, Észak-Korea?

    Egyébként nanaá hogy a KGB utód kapta el és szorongatta meg a fentebb említetteket++ a jól felfogott önérdek- sürgősen kellett egy nagyhatalmú patrónus. De hóttziher hogy nem repült oda Moszkvából az FSZB első embere tárgyalni vele…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -12 (16 szavazatból)
  7. Barry1
    2013. április 27. szombat
    11:30
    Már kezdek kíváncsi lenni, hogy meddig tudod fokozni ennek a “szegény kommentelőnek” az állapotát??? :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  8. Utálom mikor valaki lekezelően pocskondiázza a ruszkikat. Utána meg megyünk rinyálni egy kis naftáért. Gusztustalan. Addig pimaszkodunk velük (lásd: Gorkij),mig azt nem mondják, hogy NYET!!!!( jogosan) ,és mehetünk a francba éhen dögleni és megfagyni. a titkosszolálatoknak mindenhol (!!!!) sok mindent szabad , DE AZ TITKOS!!!! Ez a lényeg ,amit képtelen vagy megérteni. Ezt tagadni a legszebb képmutatás kategória. Az meg hóttziher ,hogy Kadirovékkal a lehető legmagasabb szinten tárgyaltak. Hallottál te már csecsenföldről, dudajevről, baszajevről, groznijról??? Ha nem, futás a Google-hoz.! Csórikám ,te nagyon földszintes vagy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  9. Amióta a gyilkos székházvédők a garázdaságuk után még ejnye-bejnyét sem kaptak, ez egyértelmű.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  10. -
    khmm… maradjunk annyiban önnel ellentétben, és erre komoly összegben merek fogadni, Oroszországot Csecsenföldet és környékét nem csak a TV-ből és puhafedelű szenzációhajhász könyvekből, és a Blikkből ismerem.
    Sajnos.

    De ha már szeretne biztonságpolitikai kommenteket fűzni témákhoz, javaslom legalább a lenti elektronikus folyóiratból olvasson el pár évfolyamot.
    http://biztpol.corvinusembassy.com/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (13 szavazatból)
  11. na jóéjt.
    Életszerűtlen és nagyon sok szakmai kérdést felvet a történet – összegezte a hvg.hu-nak a véleményét egy volt nemzetbiztonsági tiszt. “Laborc Sándornak számolnia kellett azzal, hogy kompromittálódik, ha találkozik Portik Tamással, de minisztere kérését vehette utasításnak.” A férfi szerint a műveleti tisztnek kellett volna leülni Portikkal, és amennyiben kap olyan információt, amelyek használhatóak, akkor találkozhatott volna vele az NBH főigazgatója is,

    A beszélgetések leírt anyagáról az egykori NBH-s azt mondta erősen vágottnak tűnik, ezért jó volna ismerni a teljes felvételt. Hozzátette: kétli azt is, hogy Portik Tamás, aki nem hülye gyerek, így beszélne és hangsúlyozta, hogy ha komolyan be voltak technikázva a beszélgetések helyszínei, akkor nincs olyan, hogy nem hallható vagy nem érthető valami az elmondottakból.

    A jegyzőkönyvvel kapcsolatban azt mondta, hogy egy belső anyag formátuma nem így néz ki, a nevek helyett nem különböző betűket használnak, és mindig jelzik, hogy az ilyen és ilyen nevű személyt a továbbiakban ezzel és ezzel a betűvel jelöljük. “Hogy mégis másképp jártak el, az miért volt” – kérdezte az egykori nemzetbiztonsági tiszt.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (9 szavazatból)
  12. “Összegezte véleményét egy nemzetbiztonsági tiszt”. Húha!!!!
    Apám ,ez nem semmi. A kérdésem csupán annyi lenne,hogy van olyan pont a nemzetbiztonsági törvényben vagy szabályzatban ami kimondja , hogy a főigazgató nem találkozhat ( információszerzés érdekében),olyan személlyel ,akivel a műveleti tiszt igen. Van ilyen rendelkezés? Igen vagy nem???
    ( vagy a főigazgatóra ez két esetben nem
    vonatkozik 1. L betűvel kezdődik a vezetékneve vagy S-el a keresztneve.
    + ” a férfi szerint” Ez nagyon komoly . Ki ez? Az atyaúristen? Persze azt nem tudhatjuk,hogy kicsoda az illető, hiszen titkos. Ez igy helyes, de akkor miért higgyek a hvg. hu-nak? Mi van ha a pasas nincs is?
    Szóval , passzirozzuk itt a semmit, egy huszadrangú üggyel kapcsolatban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  13. Fenntartom azt a véleményemet, hogy a Laborc-Portik féle találkozóról nyilvánosságra hozott felvétel-részletek nyilvánosságra hozása a fideSS-maffia jól előkészített PR akciója, és mint a másik cikkhez írott kommentemben leírtam a titkosszolgálattal készíttették elő. Ezt abból a tényből lehet megállapítani, hogy egy titkosszolgálati akció teljesen jelentéktelen részletét hozták nyilvánosságra, és egyetlen valóban a titkosszolgálat működésével kapcsolatos tényt nem tartalmaznak a részletek. Ez az egész alkalmas arra, hogy hülye embereket bepalizzanak vele. A fideSS-maffia a választási kampány ba bevonta a magyar titkosszolgálatot. Ez két társaságot minősít le. Először az országot és annak kormányát. Másodszor a magyar titkosszolgálatot. Nincs új a nap alatt! Az országról és kormányáról mindenki tudja hogy gagyi. A magyar titkosszolgálatok pedig köztudottan amatőrök; ami nem is csoda. A rendszerváltáskor politikai érdekből lenullázták, majd utána minden választás után az épen hatalomra kerülő bürokraták saját céljaiknak megfelelően átalakították őket. A valódi szakemberek többsége ma a nagy multicégek biztonsági (és felderítő) szolgálatainál dolgozik, vagy visszavonult.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  14. Szolid 2o13.o4.27.
    Barry 1 2o13.o4.27.

    Biztos csak a halál!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  15. Elfelejtettem megemlíteni, hogy a multiktól persze nem is szivárognak ki, legfeljebbn olyan információk, amiket így akarnak nyilvánosságra hozni. Na meg azt, hogy náluk a szakemberek a magyar titkosszolgák jövedelmének sokszorosát kapják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. http://atv.hu/videotar/20130426_laborc_portik_talalkozok_mi_derult_ki

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. szolid

    Én konkrétan emlékszem a közvetitésre. Meg is lepődtem a hangnemen . Amit én láttam a TV-ben (akkor) ,azon a Kövér volt, hogy más, máskor mondta e ugyanezt,azt nem tudom. De ez az ilyen stilusú beóbégatás inkább kövérre jellemző. orbánra nem igazán rá több ezer más negativum jellemző(pl: hazudozás, tehénkedés, fejhangon való ordibálás stb…..), .Bár a halál biztos. Biztos?,
    Hibernálás, szervátültetés… Ajjaj……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  18. Piszokul sok a szöveg. Mit gondoltok? Az alvilág ellen be kell tartani játékszabályokat, vagy MINDEN eszközzel fel kell számolni?

    Döntsétek el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. Mellékszàl, de lejegyzem :
    A Bush csalàdot és a Binladen csalàdot régóta baràti szàlak fûzik össze a 2001-ig élô közös üzleti érdekekrôl nem is beszélve (Carlyle Group – persze lehet , hogy csak làtszatra szünt meg ekkor a baràtsàg….)
    Oszama pedig együtt mûködött közvetve a CIA-val, a SZU ellen irànyuló titkos afganisztàni akciók pénzügyi megszervezésével foglalatoskodott annak idején.
    Érdemes elolvasgatni a pletykàkat, vàrosi legendàkat és összeesküvés-elméleteket is a témakörben.
    Pl. a chicagói tôzsdefelügyelet figyelmeztetése ellenére sem keresték meg a hatósàgok azoknak a nagyon okkult üzleteknek a haszonélvezôit a 2001-es merénylet elôtti napokban, akik aztàn nagyot kaszàltak szeptember 11-én (szàzmillió dollàros nagysàgrendrôl szól a legenda……)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  20. Szolid 2o13.o4.27.
    Barry 1 2o13.o4.27.

    Ily magas fokú tudás előtt meg kell hajolnom!!!
    Az valószínű, hogy ezzel a felfújt Laborc üggyel eltereni igyekeznek valamiről a figyelmet. Azért is gondolom ezt, mert a lovát ugrató sekrestyés nagyon csöndben van!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  21. Kedves ellenzékiek,kormányt váltani akarók!Itt van előttetek a lecke,melyben minden tenni valót megtalálhattok.Kérdezem tőletek:Miért nem cselekedtek?Miért hallgattok?Bartus Ur már annyi tanácsot adott nektek,hogy a fele is elég lenne a cselekedetekhez.Ti azonban tutyi-mutyiztok.Nem olvastok.Csak tátott szájjal arra vártok,hogy majd csak kikaparja valaki számotokra a gessztenyét.Ne felejtsétek el,2014.után még levegőhöz sem fogtok jutni,és azt nagyon meg is érdemlitek.Belőlem meg már minden remény elszált.Ha fiatalabb volnék én is mennék innen a fenébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  22. Ezek a mocskos gengszterek nem halhatnak meg “ágyban, párnák közt”, börtönben kell végezniük, teljes – a pereputtyra is kiterjedő – vagyonelkobzás után!
    Vagyis: orbánc, TAKARODJ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  23. Kár. A tömény elfogultságból fakadó tévedésekért. A nyilvánvaló csúsztatásokért. Hitelét veszti a cikk (valóban kár..).

    “A Laborc-Portik találkozó felhívta a figyelmet egy fontos jelenségre, az alvilág és a hatalom összefonódására.”
    A világ jelentős része nagyon régen “fertőzött”, az USA-ban sem szokatlan jelenség.
    (Bartus úr, ez önnek felfedezés?)

    “Egy titkosszolgálati művelet felfedése nemcsak akkor, és nemcsak addig államtitok, amíg azt valaki titkosítja.”
    Röviden, tömören: bűnös/félrevezető zagyvaság. Ha a titokgazada feloldotta a titkosítás hatálya alól az iratot/dokumntumot/ügyiratot, akkor a titkosítás hatályát veszti, innentől publikus a ….
    Más kérdés, hogy a titkosítás feloldásának időpontja is szolgálhat manipulációt, befolyásolást.

    “az alvilág gyakorolja a politikai hatalmat.” Akár kiragadva a kontextusból, akár a sz. környezetben, bizonyítást kívánna (az ultit játsszák bemondásra..). Vegyes/más jellegűek az Orbán kormány (és holdudvara)

    által elkövetett bűnök. Rendszerre (személyre) szabott törvényeket vernek át erőből, ezekkel próbálják hitelesíteni.. Erősen kifogásolható módszer, elfogadhatatlan.

    Elfogult, elvakult cikk.
    Kár, mert így a helytálló megállapításai is “árnyék alá” kerülnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -18 (24 szavazatból)
  24. Kedves Alex,
    a minősítéseivel nem foglalkozom. Nem zagyvaság, amit írok, egy törvénynek van szelleme is, nemcsak betűje. Az államtitok védelme azért törvényileg szabályozott, mert a törvényalkotó elismeri, hogy az államnak vannak különös érdekei, titkai, amelyeket védeni kell. A titkosszolgálatnak minden tagját, minden akcióját, műveletét, információját ez a védelem illeti meg. A titkosszolgálat mindenkori vezetőjének akcióját is. Aki titokgazdaként felfedi ezeket a titkokat, akár oly módon is, hogy a titkosítást feloldja, mert az előző ciklusban a titkosszolgálatot a politikai ellenfelei vezették, és őket le akarja ily módon járatni, az a törvény céljával és szellemével szemben cselekszik, az akkor is bűncselekményt követ el, ha formailag a titok alól való feloldozás megtörtént, a feloldozással követett el bűncselekményt. Ilyet csak bűnözők tesznek, felelős politikusok, államférfiak nem.
    Létezik persze törvényességi felügyelet is, amely arra hivatott, hogy a titkosszolgálatot ellenőrizze, hogy az ne kövessen el törvénybe ütközőt vagy az állam érdekeit sértő dolgot, de azt zárt ülésen vitathatják meg, ismerhetiik meg az arra jogosultak, nem a Magyar nemzet hasábjairól, szemezgetve, válogatva a kendermagban, és mocskos módon manipulálva. Nem véletlen, hogy a parlament nemzetbiztonsági bizottságának tagjait is át kell világítani, alá kell írniuk, hogy őket ugyanolyan titoktartásoi köteleettség terheli, mint a titkosszolgálatot. Olyat, amit Orbán tesz, csak bűnözők csinálnak. Arról senki nem beszél, hogy ez az államra milyen veszélyekkel jár, ügyekre nézve mit jelent, hogy leleplezték a titkosszolgálattal együttműködő embert, a besúgójukat, ilyet egy titkosszolgálatról kiszivárogtatni, csak dilettáns barmok és aljas bűnözők tesznek, uram.
    Az Orbán-rendszer működése egy bűnszervezetként írható le, a bizonyítás benne van a cikkben. A közvagyon, mások vagyonának és a közpénzeknek a szisztematikus elrablása zajlik, ennek a modelljét is leírtam az álközbeszerzésekkel és az álpályáztatásokkal, miközben elfoglalták és megbénították azokat az államhatalmi szervezeteket, intézményeket, amelyek ezt a tevékenységet kontrollálhatnák vagy megakadályozhatnák, mert egyszerűen megszállták azokat. Nem a klasszikus alvilág került be a hatalomba, mint máshol szokott, összefonódva a politikával, hanem a hatalmat gyakorló szerveződés maga alvilági szervezett bűnözői csoport. Ezt a cikk világosan bizonyítja, ami nincs benne a cikkben, azt mindenki hozzáteheti a napi sajtóból és a mindennapi tapasztalatból. Az egész szervezet felépítése maffiajellegű, tevékenységük pedig minden részletében az. Ezt a cikk levezeti és alátámasztja. Személyre szabott törvényeket egy bűnszervezet ver át erőből, mert a Nemzeti Bank kirablásának nem azt a módját választották például, hogy betörnek álarcban puskákkal, hanem minden magyar és nemzetközi törvényt félrerúgva beültették az elnöki székbe a rablóbanda egyik tagját. A cikkem éppen arról szól, hogy azt lássuk meg az átvilágítás által, hogy ezekre nem mint legitim törvényalkotásra kell tekinteni, mert ez egy világos láncolatot alkot, és mögötte egy jól szervezett bűnszervezet képe rajzolódik ki.
    Semmiféle elfogultság és elvakultság nincs benne, hanem átvilágítja röntgen sugarakkal a rendszert, és kimutatja annak a lényegét. Aki ezt nem látja, az elfogult, elvakult és hülye, már bocsánat.
    BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  25. Tisztelt Bartus úr!
    Az Ön írásaiért érdemes idejönni. Gratulálok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  26. Kedves admin.
    Mindketten leírtuk a véleményünket. Ennyi történt, vitatkozni kár lenne. Nem is fogok.
    Talán túl könnyen (írástudó ember, zsurnaliszta létére) hülyéz…
    Ez annyira Ungarische vircsaft… Minden jót, Bartus úr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (17 szavazatból)
  27. Alex
    Talán nem emlékszel a III./III.-ra?
    Hagyományos a koncepciógyártás.
    Kell más bizonyíték a koncepcióra?
    Azt hiszem nem az AN feladata a kivizsgálás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  28. Tisztelt Bartus ur minden írását elolvasom és egyetértek vele. Azt sajnálom hogy sokan úgy vélekednek hogy ne az osztja már az észt aki nem is itt él magyarországon.Szerintem pedig egy kívülálló és elkötelezet magyar aki szívből és léleből aggódik az országért annak a véleménye sokkal többet ér.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  29. Kedves Alex,

    ne haragudjon, a “hülyét” nem Önnek szántam, hanem szélesebb körben gondoltam mindazokra, akik ezeket az evidenciákat nem látják vagy nem értik vagy úgy tesznek. Ezek ugyanis annyira világosak, hogy szándékosan kell elkerülni, hogy valaki ezeket a következtetéseket ne vonja le. Ha viszont ezt valaki tényleg nem érti, akkor tényleg hülye. Ne haragudjon, de szándékosan szembesítem kedves honfitársaimat, akik vaknak tettetik magukat, és játszák a hülyét, hogy ez ennyire világos és megalázó dolog. Mert az, hogy valakik ennyire nem látnak az orrukig, és közben még a világ legokosabb népének is hiszik magukat, ez a kettő együtt valahogy nem megy.
    Üdvözlettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  30. Igaz minden szó.A baj ott kezdődik,hogy ez igy is marad még egy jó darabig.
    Ebben az országban bármit megtehetnek büntetlenül a dobozosdiktátor,és
    emberei,mivel semmire nincs komoly reakció.Igy 2014-ben még a koronázás
    sem lehetetlen,ha a nemzetvezetö úgy tervezi.szép új világ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. Tegyük élhetővé !

    bocsánatot kérek, de nem a cikkhez írom, még nem olvasam :
    OFF
    ROBBANTSUNK MINDEN NAP EGY FIDESZES TRAFIKOT ? facebookos kezdeményezéshez
    annyit tudok hozzászólni,
    hogy sajnálom a piacgazdaságot,
    hogy sajnálom egy fideszessel kevesebb,
    hogy sajnálom, hogy a dohányzás ártalmas az egészségre,
    hogy sajnálom, hogy felrobbantatott helyét mások is követik,és nem tudom bizonyítani pintér-Clodo kapcsolatot videó felvétellel,

    meghasonlók
    Hajrá simicska , hajrá igen nagy magyarország !

    .
    Egy kérdés simicskához:
    .
    - bajnokom, mi a terved a néppel ? Te is jársz-e orvosi kezelésre ? Feszít-e valami belülről mostanság? Érzed-e hogy te vagy a legyőzhetettlen, leggazdagabb kollégiumi társ középeurópában ? Te tudsz a legbüdősebbet fingani középeurópában. A világban többet tudsz megvenni, mint két éve (hála 16%SZJA és 100% maffia beágyazottságnak) ?
    Kollégiumi főmajom , mit kérdezzek még tőled, így hága előtt,.. innen magyarból ?? Ha ?
    .
    .
    Mekkora a diopriád , te félutas ?
    Az a személyes véleményem, hogy nem halhatsz meg természetes halállal. Te célpont vagy. Te egy nemzetközileg körözött célpont vagy.

    Kilővési engedély van rád is.
    Te egy hazaáruló vagy , sok sikkasztott vagyonnal. A nemzetnek nincs szüksége ilyen aljas gáncsolókra, kiveszünk a történésekből , mellékszereplő. Ágyő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  32. Alex

    Nem hiszem ,hogy Bartusnak szüksége lenne rá,hogy bárki is megvédje.
    Én se azért szólok hozzá a témához ,de engem is idegesit ha valaki szándékosan megjátsza a hülyét. Ha nem csak megjátszod ,akkor bocsánatot kérek.
    Egyszerűen nem értem mi a bajod Bartus cikkével. Teljesen világos amit leir. Aki ezt nem látja az tényleg hülye,hazudik vagy megbizást teljesit
    Ez a világszerte szajkózott fideszes műbalhé: Nem úgy van ,mindenki rosszul tudja/látja, Vádaskodás, alaptalan, nemzetközi baloldal, bankok ,multik, konkrétumokat kérünk.
    blabblabla a végtelenségig. De ezt orbán is elismerte a “pávatánc”
    monológjában.
    Ne haragudj ,de nem hiszem el ,hogy az elmúlt 3 év után , incl. tafiktender ezt nem látod. NEM HISZEM EL.
    És ha ez az egyébként lábszagú laborc-portik show zavar ,(jogosan)akkor hadd kérdezzem meg, hogy a Don Sandro- Clodó is ugyanigy zavart vagy a laborc ügynél százszor súlyosabb UD Zrt ügy vagy a” debil “féle telefon (2006 okt 23).
    Amit csinálsz ,.az tipikus fideszes terelés. Ezt nagyon jól ismerjük.
    Kamuból néhány light kritika a fidesz felé és közben beledolgozni a szövegbe a feladatul kapott mantrát. Ezt úgy hivják,hogy bűnrészesség.
    Nyugi a buktát igy sem fogjátok elkerülni, legfeljebb tovább fogtok ártani az országnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  33. bartus lászló írása, mint mindig világos, okos és föleg leleplezö.
    a befejezés azonban ellentmond egy korábbi írásának igaz és szellemes tételével, miszerint a róka nem tart demokratikus választást a tyúkólban.
    “Mikor áll valaki Orbán Viktor elé, és közli vele, hogy a demokratikus rend megdöntése, a hatalom kizárólagos gyakorlásának megszerzése miatt a demokratikus Alkotmányban rögzített jog és kötelesség alapján őrizetbe veszi.”
    soha! egyetlen tyúk sem fog a róka elé állni, azzal, hogy le van tartoztatva. ez így nem müködik és ezt többek közt bartus lászlótól tudom. ez a történet valószínüleg másképp fog végzödni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  34. Tisztelem Bartus úr tisztánlátását és bátor értékelését. Gratulálok ehhez az írásához is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  35. Tegyük élhetővé !

    A cikk tökéletes és igaz!
    Minden magyar állampolgárnak olvasnia, hallania kellene legalább egyszer, akkor talán a hívők is meginognának idővel.
    Csak együtt, felkellve tudjuk elzavarni/megszüntetni a maffia vezetőket.Csak együtt tudjuk társadalmi békében , közmegegyezve felszámolni a maffia vagyonokat.
    Ha valaki egyénileg tiltakozik, azt vagy lekaraktergyilkolják, vagy autó baleset éri,vagy a pártja nem indulhat a választásokon, vagy egyik reggel arra ébred, hogy éjszaka öngyilkos lett.(mint az a volt idegenlégiós , aki fegyveres kiképző tábort akart létrehozni magán telken, Gyöngyöspata(?) környékén- ha jól emlékszem)
    .

    A magyar nép jelenleg békésen halad a vágóhídra, orbannak csillapíthatatlan az étvágya. Nem véletlenül került bele az alaptörvénybe, hogy a köz érdeke megelőzi a magán érdeket. Lefordítva ez annyit jelent, ha már nem lesz mit ellopni, akkor a polgárok magánvagyonára, üzleteikre teszik rá a kezüket.
    Milyen jövőt terveltek ki nekünk, ha ilyen mondatok kerültek az alaptörvénybe ?
    orban és bandája szándékosan szegényíti el a nemzetet, de a “barát” megjelőlésű kubatov listásoknak azért juttat.
    A trafikos eset , a játékgépes ipar megszűntetése, a magánnyugdíj elvétele, a föld pályázatok , mind mind egy lépés ebben az irányban. A gazdaság totális lenyúlása. Lesznek következő lépések is.
    A NAV belenézhet jól menő magáncégek tevékenységébe, ipari titkokat lophat el.

    .
    Mesterházi és Bajnai komolyan gondolja , hogy választásokkal leválthatóak ? Nem ezért szerezték meg a választási programot készítő szoftver céget.
    Simicska Lali keze akkor sem remegett meg, amikor a Kaja Ibrahim és más fideszes adócsalások nyomait kellett eltüntetni az Apehban.
    Miért pont az országos választások eredményeinek kikozmetíkázásánál lenne megszeppent kezdő kisdobos ?

    .
    Magyarország be van már vagonorízva, haladuk a halálba. A nép pedig békésen tűr, pedig csak egy fajta végjáték következhet be – ha hagyjuk magunkat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  36. Tegyük élhetővé !
    +++++++++++++++++++++++
    És nagyon úgy néz ki, hogy hagyjuk magunkat,
    valamint várjuk a sült galambot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. Tegyük élhetővé !
    2013. április 28. vasárnap
    07:43
    .
    “Mesterházi és Bajnai komolyan gondolja , hogy választásokkal leválthatóak ?”
    .
    Herényi Károlyéktól szinte mindig rosszul voltam, amikor a parlamentben ücsörögtek, de az és.hu-n megjelent írásával, egyet tudok érteni. Kár, hogy csak most kezd megjönni az esze,de jobb későn, mint soha!!!
    Írásából szemezgettem, íme:
    .
    “Mint demokrata először szörnyülködtem TGM ötletén. Méghogy egy demokrata ne vegyen részt a választáson? Sőt a távolmaradásra buzdítsa a többi demokratát? Egy normális demokráciában ez lehetetlen. De ma Magyarországon normális demokrácia van? Egy nyavalyát! Ez látszatdemokrácia.

    Ahol a kétharmad arra használja kétharmadát, hogy leválthatatlan legyen, az már nem demokrácia. Illetve olyan, mint amikor az MSZMP mellett indult a Hazafias Népfront. Most az ellenzék lenne Hazafias Népfrontként a látszatdemokrácia szépségtapasza. Nem kell az ellenzéket szapulni az összefogás hiánya miatt, hiába fognának össze, a hatalom már be van betonozva. A Fidesz-hatalomé a közszolgálati tv és rádió, járulékos kormánypénzből fenntartott kereskedelmi egységeivel együtt……….

    A kétharmad új választójogi törvénye, a négy év alatt a költségvetésből a
    A bojkottal az ellenzék bizonyítaná, hogy nem fogadja el a kétharmad igazságtalan feltételeit. Ha elindul, az az elfogadást jelenti, nincs további apelláta. Ha a Fidesz egyedül, esetleg a Jobbik ellenében indul, számára az roppant kínos lesz. A bojkottra a világ magyarázatot vár, és nem a bojkottálóktól, hanem a Fidesztől……….

    Ha a Fidesz és szavazótábora magára marad, külső ellenség híján előbb-utóbb egymásnak fognak esni, mert minden felelősség az övék lesz. A Fidesz-rendszer pedig addig fog működni, amíg van mit elherdálni. Aztán finanszírozhatatlanság miatt – úgy, mint a Kádár-rendszer – összeomlik. Az utolsó szabad préda a Nemzeti Bank valutatartaléka, aztán nincs tovább. De ehhez a pusztításhoz nem kell az ellenzéknek asszisztálnia, ezt tegye meg egy tiszta Fidesz-parlament. Egyedül egyék meg a nagy Nemzeti Együttműködés főztjét………..”
    .
    Bartus úr írt először a bojkott lehetőségéről, azóta úgy tűnik egyre többen látják, hogy meg kell lépni, kivéve, Bajnait és Mesterházyt!
    Szerintem, politikai lúzerek, vagy…., na arra már nem is akarok gondolni nem, hogy írni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. Valami van a rendszerrel, mert mindig e-mail címet kér, a szöveg meg közben elszáll.
    Amit mondani akartam.
    Igazad van hangyácska. És úgy néz ki egyre többen belátják, kivéve az ellenzéki pártokat.
    Vajon mi az oka ennek a vakságnak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Hangyácska 10:06
    bumburi 10:35
    .
    Herényi jól mondja! De mondja ezt TGM, BL, sok ember, hozzászóló. Nagyon is elgondolkodtató!
    El tudom képzelni, hogy a nagy “összeborulás” halogatásának, ill. a kötélhúzásnak két logikus magyarázata lenne:
    1./ a fenti lehetőség megfontolása, a bojkott,
    2./ ha megegyeztek előre a Fidesszel, nem lesz elszámoltatás ellenük.
    Persze így is vesztesek lennének, csak a választás un. “legitim” módon történne a világ előtt.
    Ez utóbbi lenne a legnagyobb aljasság, akár az együttműködőkről, akár a fideszről beszélünk.
    A kocka el van vetve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Hangyácska okfejtésében csak egy dolog sántít:
    BAJNAI ÉS MESTERHÁZI ÖSSZEFOGÁSA A TÖBBIEKKEL BOJKOTT ESETÉN FONTOSABB, MINT A VÁLASZTÁSOK ESETÉN!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Herényi úr azt irja ,hogy “látszatdemokrácia”. Na mármost. A látszatdemokrácia szó szerint azt jelenti,hogy legálább a látszatra adnak. Kb. ilyen volt a késői Kádár
    rendszer.
    Nagyon szépen kérem ,hogy mondjon valaki az elmúlt évből egyetlen példát ,amikor nem csak akartak adni a látszatra, hanem az sikerült is.
    Alkotmány, földbérlet, IMF hülyités,nemzeti szinház, trafik tender, pécsi vizmű …..
    és sorolhatnám reggelig. Minden alól nemcsak a lóláb lóg ki ,hanem az egész ló.
    Lehet ,hogy ők szeretnének adni a látszatra ,de akkor az annál rosszabb.
    Például: Kamu forditások külföldre(brüsszelbe), nagykövetes “olvasói levelek
    , a teljes világ kioktatása, a ruszkik rendszeres vérig sértése stb……..
    Tehát: volt idő,hogy még akartak adni a látszatra, de ez szinte soha sem sikerült. Szerintem most már abban a fázisban vannak ( illetve főleg egy
    személy) , amikor már a látszatra sem ad(nak). Erre a legjobb példa a trafik tender utáni!!!!!!!!! lázár féle ügyködés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  42. bumburi
    .
    norbert
    .
    Úgy gondolom, hogy sajnos a 2. pont lesz a “befutó”.
    Bajnai nem olyan régen azt mondta, hogy a fidesszel együtt kell rendbe tenni az országot és nem lesz “boszorkány üldözés” !! Na bravó!
    .
    A Puch, Simicska, Bajnai trió majd jól lerendezi az ország népének sorsát, nem véletlen, hogy Gyurcsányt és a Dk-t nem tartják semmire, Bajnai szerint bizonyítani kell nekik előbb, hogy bevegyék őket az összefogásba röhejes, na pláne, ha lenne kedve az embernek röhögni!
    Jó lenne tudni, hogy Bajnai mögött milyen tömeg áll, úgy gondolom, hogy a pesti elfuserált értelmiségen kívül igen kevesen.
    A DK-ról azért sok mindent lehet tudni, Gyurcsány telt házakat vonz, hogy meri kijelenteni Bajnai, hogy gyakorlatilag senkik.
    .
    Bizony nagyon úgy tűnik, hogy érik a legnagyobb aljasság!!
    .
    gets
    .
    Az írásom nem az én okfejtésem, hanem Herényié, csak én egyet értek vele!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. hangyácska
    2013. április 28. vasárnap
    15:08
    Bajnai meg fog lepődni, ha kiderül, hogy több a DK-s támogatója, mint aki nem az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Amikor a bíró megkérdezte a bankrablót,hogy miért tört be a bankba, a világ legtermészetesebb hangján válaszolta:azért,mert ott tartják a pénzt.
    Orbán első kormányzása idején is megtanulhattuk volna,hogy az ő logikája kristálytisztán láthatóan a bankrabló egyszerű észjárásával azonos.Oda kell jutnia mindenáron,ahol a pénz van,az államkasszához.Oda jutott,ráadásul a mámoros szavazói lelkes csápolása mellett,piros-fehér-zöld zászlóerdővel kísérve.Nem Orbánnal van a baj,ő teszi a dolgát,mint a szorgalmas bankrabló,ő rabol.Megállítani,elzavarni csak mi tudnánk,formális úton egy erős ellenzék vezetésével.De ha az ellenzék csak nyavajogni tud,mint a fogatlan öregasszonyok,akkor marad a nem formális politikai megoldás,az utca erejének megmutatása.Ettől be van szarva,már a diákok bársonyos felvonulásai miatt is pelenkát cseréltek nála.A megsértett,kifosztott,megalázott emberek száma napról napra növekszik,ha ez eléri a kritikus mértéket,akkor neki annyi.Csak nem hiszi el,mert a diktátorok,bankrablók sohasem tudják abbahagyni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Ez tökéletes jellemzése a hazai viszonyoknak! Tökéletesen mutatja be a FIDESZ tökélyre vitt maffia bűnözői stílusát, a végső célt az állam, és az ország teljes kirablását! A vagyon einstandolására létrehozott egy, jól megszervezett, minden területre (előkészítés, forrás előteremtés, elosztás, pénzbegyűjtés, aprópénz szétosztása) bűnszervezetet!
    Különösen izgalmas leírása az MSZP pitiáner, kisstílű lenyúlóinak jellemzése, elsősorban a 2006-2010-ig terjedő időszakban! Amikor tényleg látható volt, aki hozzáfért az amit tudott ellopott, nem figyeltek a pártkasszára spontán lenyúlás útján gazdagodtak egyesek (sokan még mindig ott vannak a vezetők mellett!)!
    A Laborc-Portik találkozó nyilvánosságra kerülése alapos gyanúját veti fel a haza érdekeinek figyelmen kívül hagyásával megvalósult árulás bűncselekményének! Nem érzem, hogy kisebb súlyú lenne egy miniszterelnök személyes találkozója a “fekete sereg” vezetőjével, és tagjaival, még, ha eközben egy foci meccs megtekintésére is volt idejük! Ezt nem lehet megmagyarázni (nem tudom elképzelni Bush elnök, és Osama Bin Laden találkozóját, de lehet, hogy nekem nincs kellő fantáziám!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. gets
    2013. április 28. vasárnap
    15:18
    .
    Részemről, akkor a totális bojkott!!
    Bajnai megnyilatkozásai nálam a legtöbb esetben, kiveri a biztosítékot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Bartus László úrnak – sajnos – megint nagyon is igaza van. Egy rablóbanda uralja Magyarországot.
    Amikor először hallottam a “kiszivárogtatott” titkosszolgálati “ügyről”, akkor nem akartam hinni a fülemnek. Egyrészt nincs olyan ország, amely közzétenné a titkosszolgálata dolgait. Még akkor sem, ha azt nem az éppen regnáló kormány ilyen szolgálata követte el. Pláne nem azért szellőztetné meg, mert a politikai ellenfeleit akarná lejáratni. A Kennedy gyilkosságot vizsgáló Warren jelentésnek volt egy publikus változata, de a vizsgálat igazán fontos eredményeit 80 évre titkosították.
    A Vatikánnak nagyon is érdekes levéltára van, de minden egyes pápa teljes irat-anyagát a halálát követő 75 évre titkosítják és ez alól senki sem adhat felmentést. A Vatikán saját levéltárosai sem kutathatják.
    Nem telt el ugyan 75 év a rendszerváltás óta, de elvileg feloldották ugyan a III/III-as iratanyag titkosságát, mégsem engedte meg egik Orbán kormány sem legalább a legfontosabb kormányzati és intézményi posztokat betöltő személyek átvilágítását. Persze okkal. “Kis ország vagyunk, csak egyetlen csőcselékünk van” – járja a mondás.
    No és akkor meg sem említettem az egyházi személyek átvilágítását.
    Mindez a tiltás tulajdonképpen nem az inkriminált személyeket védi, hanem annak az intézménynek a tekintélyét, becsületét, amelynek vezetői, vagy csak fontos beosztottjai.
    Képes bárki is elképzelni, hogy azt a kormányt bármelyik idegen állam vezetése komolyan veszi, szövetségesnek tekintheti, amelyik kormány úgy bánik a titkosszolgálati ügyeivel, mint Orbánék?
    Mondjuk Oroszország putyini vezetése?
    Az “átkosban” nem, vagy csak igen korlátozottan mehettünk Nyugatra. Most már a “pártunk és kormányunk” által hazánkra hozott szégyen az, ami miatt ódzkodhat az ember attól, hogy külföldön, bárhol is, magyarnak vallja magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. Barry1
    Igazad van. Az Istennek nem akarják kimondani a magyar politikusok, értelmiségiek a diktatúra szót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. bumburi 2013. április 28. vasárnap 10:35
    “Valami van a rendszerrel, mert mindig e-mail címet kér, a szöveg meg közben elszáll.
    Amit mondani akartam.”
    VALAKI MEGTALÁLT ÉS BE AKAR AZONOSÍTANI.
    Rögzítsd mondanivalód. Lépj ki és néhány perc múlva kezd újra.
    Sajnos néha sok “adathalász(?)” működik, egyesek “véletlenül” keresgélve találnak rád. Ezeket csak a kapcsolat bontásával lehet kizárni, de ha ekkor
    is folytatódik, tarts hosszabb szünetet, vagy böngéssz máshol egy ideig.
    KÍMÉLD MEG ÍMÉLEDTŐL AZ ÉRDEKLŐDŐT! Vigyázz ha itt bankolsz is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. Ezt nézzetek meg. Trafik maffia
    http://www.youtube.com/watch?v=6-_0Mo9SjgE&feature=youtu.be

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos