Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Alvilág a hatalomban 2013. április 26. péntek 20:12

  • Hozzászólások(118)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Alvilág a hatalomban

A Laborc-Portik találkozó felhívta a figyelmet egy fontos jelenségre, az alvilág és a hatalom összefonódására. Akik ugyanis a nemzetbiztonsági hivatal főigazgatójának bármilyen beszélgetését, találkozóját nyilvánosságra hozzák, bűnözők. Egy titkosszolgálati művelet felfedése nemcsak akkor, és nemcsak addig államtitok, amíg azt valaki titkosítja. Aki a magyar állam titkosszolgálatának bármilyen műveletét nyilvánosságra hozza, az Magyarország érdekét sérti, államérdeket sért, és bűncselekményt követ el. Ha ezt politikai szándékkal, és az anyag manipulatív felhasználásával teszi, az alvilági bűnözés. Az eset arra világít rá, hogy az államhatalmat ma bűnözők gyakorolják, akik figyelmen kívül hagyják a polgári világ írott és íratlan törvényeit és szabályait. Orbán és bűntársai azt akarják politikai ellenfeleikre bizonyítani, hogy a politikai hatalom általuk összefonódott az alvilággal. Az eljárás, amellyel ezt teszik, azt bizonyítja, hogy esetükben az alvilág nem összefonódott a politikai hatalommal, hanem azonos vele: az alvilág gyakorolja a politikai hatalmat.

Maga az ügy csak ennyiben érdekes, mert a titkosszolgálatnak nemcsak joga, hanem kötelessége is tárgyalni mindenkivel, aki számukra fontos információkkal bírhat. A titkosszolgálat köthet egyezséget bűnözőkkel is az államérdek szempontjából fontos információk megszerzése érdekében. Laborc Sándor semmiféle törvényt nem sértett, a dolgát tette. Legfeljebb abban hibázott, hogy Portikkal személyesen tárgyalt, és nem bízta rá valamelyik emberére. Ezzel felértékelte a bűnözőt és támadási felületet adott magával szemben. Azt ugyanis tudhatná, hogy a bűnözők nem megbízható informátorok, az alvilágban a legképtelenebb történetek keringenek. Egy időben az alvilágban meg voltak győződve arról, hogy a később felrobbantott Boros Tamás a volt belügyminiszter, Boross Péter fia. Ugyanakkor nagyon is léteznek olyan információk, amelyek miatt Portik meghallgatása indokolt volt, ha nem is az NBH főigazgatója által. Portik üzlettársa volt a Conti Car és Energol csoportnak, akik elég megbízható információk szerint kapcsolatban álltak Pintér Sándorral és akkori jobbkezével, Valenta Lászlóval. Talán tudhat valamit arról, hogyan szűntek meg azonnal a robbantások, az alvilági leszámolások egycsapásra, amint az első Orbán-kormány letette az esküt. Mitől állt be az alvilági béke? És talán arról is lehet e körnek értesülése, hogyan épült a Teve utcai rendőrpalota, hány százalékot kinek kellett adni.

De a titkosszolgálatok történetében mindennapos gyakorlat, hogy az alvilág prominens figuráit megpróbálják informátornak beszervezni. Szakmai hiba, ha ezt személyesen a főigazgató teszi, de amúgy ez normális eljárás. Az FBI bármikor örömmel fogadna egy Portik fajsúlyú alvilági informátort, és mindent meg is tesz azért, hogy ilyeneket beszervezzen és szólásra bírjon. A CIA legtöbb esetben az ilyeneket keresi, amikor terroristák után kutat. Ez nem törvénytelen, hanem ez a dolguk. Orbán hazudik és uszít, amikor ezt a tevékenységet kriminalizálja, és bűncselekményt követ el, amikor ezt nyilvánosságra hozza. A külföldi szolgálatok vélhetően elhűlve figyelik, hogy mi zajlik Magyarországon. Hallott már valaki arról, hogy a sajtó és a miniszterelnök csámcsogja a német, az angol vagy a francia titkosszolgálat belső ügyeit, és az újságokban lehet olvasni a Cég főnökének bármilyen tárgyalását? Ezt csak bűnözők hozzák nyilvánosságra, ezek alvilági módszerek. Demokratikus és polgári országokban a politikai ellenfelek között van egy közös minimum, amit tiszteletben tartanak. Ezek közül az egyik legfontosabb az állam titkosszolgálatának védelme. Amerikában az is börtönbe megy, aki valakiről nyilvánosságra hozza, hogy a CIA embere. Ezek pedig belső felvételeket közölnek, azokat is manipulálva. Ez tipikusan olyan eset, amikor bűnözők beszabadulnak a titkosszolgálat épületébe. Jelen esetben a kormányzati hatalomba.

Orbán Viktor bűnöző abban az értelemben is, hogy a demokratikus Alkotmány ellen puccsot hajtott végre, a hatalom kizárólagos megszerzésére törekszik, és azt meg is szerezte. De a Nemzeti Együttműködés Rendszerének működéséből világosan levonható következtetés, hogy Don Orbán nemcsak politikai bűnöző, hanem alvilági bűnöző is. Simicska Lajos személye olyan, mint a maffiafilmekben a maffiafőnök legbensőbb pénzügyi emberének a figurája, a Contabile. Kövér a Consigliere. Szijjártó, Navracsics, Matolcsy, Lázár Picciotto-k. Simicska nem a főnöke Orbán Viktornak, hanem a pénzügyi végrehajtója. Amikor százmilliárdokat rabolnak ki színlelt közbeszerzési eljárások keretében, akkor ezeket a pénzeket Simicska nem magának gyűjti. Mindenki tudja róla, hogy visszafogott, igénytelen, viszonylag puritán ember, így beszéltek róla a kiugrott fideszesek. Viszont tűzbe menne Orbánért, mindenben kiszolgálja. Kinek gyűjti a pénzt, ha nem annak az embernek, akinek a kiszolgálója? Akinek a kezében összefutnak a szálak, aki dönt minden pénz fölött, aki osztogatja a talpnyalóknak? A szocialisták pitiáner egyéni tolvajok voltak, akik ha a pénz közelébe jutottak, akkor próbáltak zsebre dolgozni. De a Fidesznek nevezett szervezett bűnözői csoport tervezetten és szervezetten rabol. Ez az oka, hogy a szociknál eltűntek a pénzek a magánzsebekbe, és nem jutott belőle a pártnak elég, míg a Fidesznél sokkal hatalmasabb pénzek a közös kasszába vándoroltak, ahol áldoztak arra, hogy legyen média és a hatalmat megszerezzék, mert a nagy pénz az államkassza birtoklásában van. Ez a maffia nem a kábítószerpiacot vette a célba, hanem azt, ahol a legtöbb pénz van, az államkasszát. És ami a szükséges kiadások fölött megmaradt, azt osztotta szét a főnök a bűntársak között. Szerény véleményem szerint Orbán Viktor Magyarország leggazdagabb embere. A köztársaság titkosszolgálatának már régen ki kellett volna derítenie, hol gyűjti a magánvagyonát, mert pontosan úgy viselkedik, mint a tipikus diktátorok, akik kirabolják az országukat, miközben a nép egyre nagyobb nyomorba süllyed.

A maffiamódszereket mutatja az is, ahogya a politikai ellenfeleket nem legyőzték, hanem kivégezték. Korrumpálták, majd megzsarolták őket, akit tudtak megvettek, akit nem tudtak, azt tönkretették. Emlékszik még valaki Torgyán Józsefre? És az MSZP már megszabadult attól, hogy Simicska zsarolja? A Demokratikus Koalíció miért jött létre? Lehet utálni Gyurcsányt, de nem véletlenül került a pártjával konfliktusba. Emlékszik még valaki Giczy Györgyre, hogy a KDNP-t hogyan végezték ki? Minek nevezte őket Giczy? Dögkeselyűknek. És az MDF-et? Azt hogyan végezték ki a hitgyülekezetes másik maffiózó segítségével és az UD Zrt.-féle üggyel? Az UD Zrt. ügy arról szólt, hogy ez egy maffia, amely titkosszolgálati eszközökkel veri szét a demokratikus pártokat és pártstruktúrát. De a végén az áldozatok örülhettek, hogy nem őket ítélték el.

Vizsgáljuk meg a rabló módszereket. Hoznak valamiről egy új törvényt, amelyet utána a “nemzeti” jelzővel látnak el. Magyarországon a Fidesz szótár szerint a “nemzeti” az általuk lerohant, elfoglalt, kisajátított és elrabolt dolgokat jelenti. A “nemzeti” felirat az általuk megpuccsolt intézményeket és ellopott vagyontárgyakat jelöli. Miután valamire ráütötték a “nemzeti” bélyegét, az azt jelenti, hogy szemet vetettek rá, és bekebelezik. Egy új törvényben a maguk képére formálnak mindent, és maximalizálják az elérhető haszon nagyságát. Ezután a törvényre való tekintettel megpályáztatják a kezelési-, használati-, bérleti-, örökbérleti- vagy tulajdonjogot, és ennek az álpályázatnak a segítségével einstandolják mindazt, amire szemet vetettek. Így volt ez a földdel, legutóbb a trafikokkal, mindennel. Ez a módszer az általános stratégia. Újraszabályozzák, hogy az nekik jó legyen, majd egy álpályáztatás útján elrabolják a kiszemelt értéktárgyat, és elveszik azoktól, akik eddig birtokolták vagy használták. A kommunisták államosítása ennél százszor tisztességesebb volt, mert elvették ugyan erővel, de azt nem magántulajdonukba, hanem köztulajdonba vették, és a befolyt haszon a közös kasszába ment. Ezek viszont közönséges útonállók, rablók, bűnöző gengszterek, akik nem leütik azt, akitől elveszik a tulajdonát, hanem megpályáztatják azt, ami eddig az övé volt, és a pályázaton nem az eredeti tulajdonos, hanem ők nyernek. Ennél mocskosabb és aljasabb eljárást még nem találtak ki. Ennek a neve szervezett bűnözés. Amiben egy kis pénzt látnak, azt rekvirálják maguknak, és szétosztják egymás közt. A húsosabb darabok a főnökéi. A földönfutókká váló nyomorultak pedig három hónap után mehetnek közmunkára, mert az állam pénzét nem az elesettekre, rokkantakra, szegényekre, öregekre, betegekre, munkanélküliekre költik, hanem közbeszerzési eljárás formájában százmilliárdos tételekben és állami megrendelés formájában a Közgép vagy más cégek közbeiktatásával zsebbe teszik. Építenek maguknak (stadiont, miegyebet), és a felét már az építésnél ellopják.

Egy alvilági bűnszervezet működését látjuk élőben, amely arra szerveződött, hogy nem összefonódik a politikai hatalommal, hanem megszerzi azt, majd az állami bevételeket sajátjaként kezelve, mint saját céget működtetik az országot. Egy egész állam teljes bevételét tekintik magánbevételüknek. Az egész ország az Orbán-maffiának termel. Ennek rendelődik alá az oktatás, a kultúra, a kutatás, a gazdaság, és felesleges dolgokra nem költenek. Szegény ember hülyegyerekének oktatására nem pazarolja Orbán a saját pénzét, mert az állami költségvetéssel sajátjaként gazdálkodik. Egy államnak kötelessége lenne, hogy szolidáris legyen a hajléktalanokkal és elesettekkel, pártfogolja a szegényeket, özvegyeket és árvákat, de Orbán Viktor maffiavezérnek nem kötelessége gondoskodni ezekről, ezek csak az ő magánvagyonát emésztik.

Ez a maffia nem is leplezi maffia jellegét. A legcinikusabb húzása, hogy a legnagyobb költségvetéssel gazdálkodó minisztérium élére kinevezték az érettségizett Lászlónét, aki a maffia végrehajtó embereinek strómanja, kifutóleánya, aki végrehajtja a “polip” utasításait. De ez az alvilági puccs látszik az alaptörvényen, a leválthatatlan pozíciókon, ezekkel bénították meg előre egy esetleges másik kormány működését, ennek szellemében foglalták el a stratágiai pontokat: beültették a maffia emberét az ügyészség élére, a bíróságok élére, a rendőrség élére, a Magyar Nemzeti Bankba, elfoglalták a közmédiát és a maffia közvetlen irányítása alá rendelték, beültették a maffia embereit az Alkotmánybíróságba, az Állami Számvevőszékbe, teljesen övék a médiafelügyelet, a labdarúgó szövetség, és most már a trafikok is. Ezek a trafikok szintjéig lecserélnek mindenkit. Aki ezen kívül marad, az dögöljön meg. Ha pofázik, akkor hazaáruló kommunista, külföldi ügynök és bérenc, a magyar nép és a szentkorona ellensége. Az Orbán-rendszer nem politikai, hanem rendőrségi kérdés. A demokratikus politikai pártoknak nem “ellenzékként” kellene viselkedniük velük szemben, hanem úgy, mint egy bűnszervezettel szemben, amely elfoglalta a közhivatalokat és megpuccsolta az alkotmányos rendet. Az ne tévesszen meg senkit, hogy nem Cosa Nostra-nak nevezik magukat, hanem polgári pártnak.

Orbán feladata az, hogy ennek a maffiának azt a látszatot adja, hogy ez egy politikai párt. Erre tart embereket, akik közül vannak olyan ostobák is, akik azt hiszik, hogy ők valóban egy párt politikusai. Ehhez kiválasztotta a magyar történelemből azt az ideológiát, amely a maffiabűnözés számára a legkedvezőbb. A katolikus egyház mindig is közel állt a maffiához, a kereszténységet ugyanilyen bűnözők sajátították ki, és gyilkolták le “eretnekként” az igazi keresztényeket. A valdensek brutális lemészárlása túltesz a náci haláltáborok kegyetlenségén, pedig az nem semmi. Ezek az ő szövetségeseik, egy tőről fakadnak velük, és ezek szerveznek hálaimát a maffiafőnök születésnapján. A politikai katolicizmus ideológiája a feudális elnyomásra, egyeduralomra épül, a lelkek fölötti uralom megszerzését tűzi ki célul, és törvényesíti az ideológiai elnyomást, az emberi szabadság lábbal tiprását. De a lényege mindig a hatalom bitorlása és a rablás volt, a politikai katolicizmus mindig bűnöző államokkal és uralkodókkal kötött szövetséget, gyilkosokkal és rablókkal szövetkezett, és kölcsönözte az elnyomáshoz szükséges “nemzeti-vallási” ideológiát, majd a hasznon közösen osztoztak. A konzervativizmussal szemben a “keresztény-nemzeti” katolikus ideológia lényege az antiliberalizmus, identitásának alapja pedig az antiszemitizmus. Mindez kiváló eszköz arra, hogy az alvilági maffiát egy “keresztény-nemzeti” ideológiai állam álruhájába bújtassa, a “nemzeti” demagógiával manipuláljon, a kódolt antiszemitizmussal pedig a gyűlölet kovászával egységbe terelje a hívő alattvalókat, a másik oldalon pedig ellenségképet és bűnbakokat kreáljon azokból, akik nem akarnak alattvalók lenni. A kettő között lehet megkötni a piti kompromisszumot, hogy nem döglesz éhen, viszont befogod a pofád, és csendben eltűrsz vagy szolgálsz bennünket. Mindez alatt pedig zavartalanul folyik a szabadrablás. A maga módján Mussolini, a nagy példakép is egy közönséges bűnöző volt. Ez még akkor is igaz, ha az olasz maffia ellen kemény harcot indított, mert az lazította a fasiszta államrendet és konkurenciát jelentett. Fasiszta és alvilági gengszter volt. Szerény véleményem szerint Orbán Viktor ugyanez.

A legsötétebb rablást folytató maffiát és a politikai színjáték szereplőit Orbán személye kapcsolja össze, és a tevékenységüket ő hangolja össze. Mindkettő ugyanannak a szervezetnek a része, és mindkettőnek ő a feje.

Ez az alvilági bűnszervezet az, amely nincs tekintettel a magyar állam érdekeire, a magyar nép, a magyar kultúra jó hírére, amely nem ismer semmiféle szabályt vagy törvényt, amely az útjába állhatna. Csak egy maffia képes szembemenni a világgal, nem törődve az ország érdekeivel és polgáraival. Magán viseli a sötét maffiákra jellemző kíméletlenséget, brutalitást és közönségességet, hordozza ezek primitív és nevetséges jegyeit, öltögeti magára a hazug és hamis vallás képmutató lózungjait, rázzák a füstölőt, és az individuumokat agyatlan hívekké vagy megfélemlített, alkalmazkodó alattvalókká teszik. Pontosan olyanok, mint az olasz filmekben a pisztollyal célzó maffiózó, akinek nyakában lóg a tízcentis kereszt. A maffiánál jobban senki nem tiszteli az ún. erkölcsi értékeket. A maffiavezér pedig egy populista fasiszta varázsló, aki demagóg gyűlöleteszméket használ fel arra, hogy a bűnszervezet a politikai hatalmat bitorolja. Thomas Mann fasizmusról készült örökérvényű műve, a Mario és a varázsló bemutatja Cipolla és a tömeg viszonyát. Aztán Cipolla végét is. Mussolini pontosan úgy végezte, ahogyan Cipolla. Méghozzá abban az országban, amelyikben a Mario és a varázsló játszódik.

Most már csak az a kérdés, hogy egy ismert történetet miért kell újra eljátszani? Mikor áll valaki Orbán Viktor elé, és közli vele, hogy a demokratikus rend megdöntése, a hatalom kizárólagos gyakorlásának megszerzése miatt a demokratikus Alkotmányban rögzített jog és kötelesség alapján őrizetbe veszi. Joga van hallgatni, vagy beszélni, joga van ügyvédet hívni. Egy dologhoz nincs joga. Amit most csinál.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (111 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +207 ( 219 szavazatból)
Bartus László: Alvilág a hatalomban, 4.9 out of 5 based on 111 ratings

  • Hozzászólások(118)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

118 Reader’s Comments

  1. Kedves Bartus Úr!

    Ön szerint az Obán kormány kinyilvánította azt, hogy rabol, csal, hazudik? Vagy talán titokban csinálja?
    Ha titokban, akkor az Ön fenti írása az abban foglalt álláspont szerint törvénysértő ! Államtitkokat fecseg ki ! Talán ez Önre nem érvényes mert parvonalon kívülről teszi ?
    Úgy látom, Ön teljesen bionyos a prekoncepciójában, hogy előbb-utóbb a nép vére fog folyni orbán önkényuralma során. Kérem vegye figyelebe a tévedésének lehetőségét is, mert én azért látam már tisztességes embet magyarországon, és olyan zembert is aki nem hülye.

    Üdvözletel: tornai

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (12 szavazatból)
  2. Én aki magyarnak születetem és éltem 46 évet magyarországon, merthogy a Beneš féle dekrétum megbélyegzett II. világháborkéntús bűnösnek és ezért ki/betelepitettek! Bár ma (szerintem ideiglenesen) Kanadai állapolgárként élek Magyarországon, és még is egy jogi csavarral, meg egy házasságkötés révén köteles lettem önként vállalt magyar állampolgár is lenni.

    Persze jól tudom, hogy ezt a nyakatekert mondatott, egyből úgy sem fogja senki sem megérteni, de azt talán igen, hogy Bartus Laci gondolatai, éppen hogy csak a jéghegy csúcsa, mert a mához képest a Prónay féle fehérterror vagy a Rákosi féle ÁVH korszak csak egy baba zsúr volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  3. ti
    “mert parvonalon kívülről teszi”
    Hm?
    Talán a néző nem látja, mi folyik a pályán.
    SZEMÜVEGET A BÍRÓNAK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  4. Bartus úr! Mint majdnem szakmabeli- már nem maffia oldalról- minden szavát igaznak tartom! Ami itt Magyarországon megy a legsötétebb diktatúra! Most, hogy már tudható- bár már előre tudható volt…- hogy a nyertesek meghatározóan Fidesz közeliek, Lázár pofátlan haszonnővelő javaslata, megkérdőjelezi egyáltalán a pályázat kiírás szabályosságát! A biztos magukat halálra idegesítő nyertesek az eredeti pályázatban írtaknak megfelelően lettek trafikosok! Most miért kell a hasznot úgy növelni, hogy egyben a cigaretta ára is növekedjen…Ami jó minden józanul gondolkodónak, hogy ezzel a Fidesz alaphangon kb.200.000 szavazatot veszít, ami úgy látszik a visszaosztásban érdekelteknek még is megéri…
    Portik állítólag Fideszes miniszterről is szólt, nagyon meglennék lepve ha nem Clodó haverja lenne az illető..Clodó is bűnöző volt, van….

    Az Olasz diktátor mellett, lehetett volna a volt Román diktátort is említeni, mindkettő sorsa figyelmeztető lehetne,- ha nem a pénz lenne istenük- a jelenlegi magyarnak….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. Sok ide kommentelö szavazott 1998_n Orbanra.Engem akkor sem tudott becsapni,hiszen már jóval előtte éltem ny,Europaban. De azota is mindenutt irtam,mondtam ez gazember !Láthato még mindig tapsolneki 1 millionyi a 2,5 milliobol .A kettős állampolgárság ami ellen mindig tiltakoztam ,jővőre teermi meg ‘ gyümölcsèt.Bebetonozza hatalmát.Brűsszel nem is érti mi a helyzet Magyaarorszagon de nyugat Eurpa sem.A ritka nyelvunk az oka A nép naggy részze meg további szocializmust akar.Akinem az megg eljött,jőn.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  6. Túlavasúti
    Hm?
    Talán a néző nem látja, mi folyik a pályán.
    SZEMÜVEGET A BÍRÓNAK!

    Oké ! De ha azt látom, hogy a szomszéd veri a feleségét, attól még nem biztos hogy jogosan megyek át rendet csinálni..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  7. ti
    Hm?
    Látom te is csak a partvonalig látsz a pályán! Azért szólsz a szomszédasszonyért!
    Vagy téged és a feleségedet nem bántottak még eléggé?
    Tulajdonképen én a mi ügyünkben és nem a te dolgodban próbáltam szólni.
    Nem furcsa? ‘56-ban is így kibicelt egy jó foci szpiker, ‘90 után meg letagadta.
    De most igazán! Mindentől függetlenül: MOND MIT ÉRLEL ANNAK A SORSA?
    Azt lenne jó megelőzni és nem tovább tologatni addig, amikor már késő.
    Azt hiszem, hogy a szolidáris magatartásnak ezt kell jelenteni. Remélem tudod
    mi vár ránk, ha kirúgnak az EU-ból bennünket Orbánék miatt. Akkor már valóságban is láthatóvá válik a jelenlegi hatalom mögé bújva irányító alvilág.
    MAGYARORSZÁGON MINDEN HATALOM A NÉPÉ?????(nem a szomszédé!)
    Szerintem a tisztesség nem véd meg a családoddal együtt az éhhaláltól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. Remélem ezt a kommentemet nem fogják ki törölni!
    Egyet értek a Bartus Úrral most is,csak azt nem tudom,hogy ha nagyon mélyen van az ország minden téren,mi lenne a megoldás? Önnek nem jó a Bajnai Mesterházy összefogás,nem lesz jó,ha elmegyünk szavazni, akkor mit tegyünk,hogy ez a maffia banda eltűnjön az életünkből? mert valóban bojkottálni kellene? -de abból biztos,hogy polgárháború lesz. Azt akarja, hogy véres harc legyen,magyar a magyar ellen? ez borzasztó még bele gondolni is. –de erős a gyanúm,hogy Ön sem ezt akarja,de sajnos ez másképp nem fog menni, és én is így látom és nagyon félek a jövőtől! Zsóka mama.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. zsóka!

    A bojkottból miért lenne polgárháború?
    Simán megy minden tovább, csak nem 2/3-dal, hanem 4/4-del.

    A kormányváltásnál törne ki a p.h. Amitől én is félek.
    Ezért BOJKOTT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  10. Esküszöm, én nem értem Önöket! Bár nem kizárt, hogy Orbánék bűnözők, de mit gondolnak, talán Bajnai vagy Gyurcsány nem azok? Meg kell buktatni Orbánékat, hogy Bajnai szerezze meg a hatalmat? Az a Bajnai, és az a baloldal, akiket anyagilag szinte közvetlenül a Bilderberg Csoport támogat Soroson keresztül? Csak pillantsanak bele a Wikipédiába! Soros „Úr” óriási profitra tett szert a gazdasági válságból! Vajon hogyan lehetséges ez? Nagyon egyszerűen: Egyike volt azoknak, akik megtervezték és kivitelezték a válságot. És ez a demokratikus, magyarbarát „úri” „ember” még nyilvános előadást is tartott Budapesten, ahol kifejtette, az tenné a legjobbat Magyarországnak, ha polgárai létszáma nem haladná meg az 5-6 millió főt, véleménye szerint tehát az amúgy is fogyó magyarságot ajánlatos lenne minél előbb elpusztítani.
    Bár tudnám, mi az Önök valódi szándéka? Merthogy Soros, a Bilderberg Csoport és a magukat baloldalinak nevező politikusok bámulatra méltón destruktívak és antiszociálisak Európa szerte, és Önök ezt az irányvonalat támogatják.
    Tudják, én úgy hiszem, a közeli jövőben szembe kell nézzenek a lelkiismeretükkel Önök IS. A lekiismeret a legkíméletlenebb hóhéra a léleknek.
    Na most, képzelem, mit kellene tennie Bajnaiéknak egy bilderberges pénzügyi támogatásáért cserébe: Tuti, hogy nem jogállamot teremteni. Azzal a baloldallal karöltve, akiknek 1987.-1989. között mintegy 1000 állami vállalat teljes vagyona tűnt el a zsebében?! Na, persze, majd éppen ők teremtenék meg az igazságszolgaltatást és a demokratikus jogállamot Magyarországon!
    Szerintem ezt még Önök sem hiszik el! Majd pont azok fogják tisztességesen kezelni a hatalmat, akik a legaljasabb módon lopták szét az ország vagyonát?
    A fentiek fényében Önök is megérthetik, miért élvez sokkal nagyobb bizalmat a FIDESZ, mint a baloldal vagy a neoliberálisok. Arról már nem is szólva, hogy a rendszerváltás óta még nem volt annyira baloldali egyetlen kormány sem, mint a jelenlegi, és hogy a szocik még soha nem voltak ennyire jobboldaliak, mint manapság.
    Az én lelkiismeretem patyolattiszta, én nem adtam el az elveimet, Bajnaiék viszont igen. Nem mondom, Orbánék sem piskóták. De az ember inkább tolvajokra bízza az életét, mint gyilkosokra, ha már nincs jobb alternatíva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (9 szavazatból)
  11. ” A szocialisták pitiáner egyéni tolvajok voltak, akik ha a pénz közelébe jutottak, akkor próbáltak zsebre dolgozni. ”
    Melyik? Zuschlag pl nem saját zsebre dolgozott hanem különböző rendezvényeket finanszírozott a szabálytalanul lekönyvelt lóvéból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Kedves admin !
    Kemény troll a láthatáron!
    Bárkivel nem biztos, hogy méltányosságot kell gyakorolni. :(((
    Ocsmány vádaskodás nicknéven egyszerűen tisztességtelen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  13. A Bárki nevű hozzászólót mutatóba engedtük be, hogy lássák az olvtársak, mi van a magyar ember fejében. Ez az úr ezt viszonylag visszafogottan és intelligensen adta elő, de amiket beszél, az borzalom. Azért engedtük be, hogy lehessen látni, hogyan gondolkodik ez az ország, és ez nem elszigetelt jelenség, ilyen sötétség ül a magyar fejekben. Szerintem a többség ezen a szinten van. Ez az ember a jobbak közül való lehet. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. Kedves admin

    Hozzá akartam szólni ennek a trollnak az öklendezéséhez .Jó hosszú hsz-t
    irtam ,azután fogtam az egészet és kitöröltem. Ez a mocsok rosszabb mint a sósavas bácsi. Szóra sem érdemes.Egy szemét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. Szent Eltviz.

    Zuschlag végülis 20 millió . századvég 5 milliárd. No comment.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. Marcus Aurelius

    Ez a Bárki ezzel a lényeglátással még nagy karriert futhat be, mint pl. természetgyógyász, vagy akár a TV-képernyőn keresztül ható távgyógyító. Csakra-mágus. Sorselemző.
    .
    A fogadókészség az ilyesmire manapság óriási.
    .
    Ennek tükrében még inkább megmagyarázhatatlan, hogy a fenébve téveszthette el ilyen baromira a házszámot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Bár számomra semmi új nem volt a cikkben, jó összefoglaló volt! Sajnos itt jelent meg és nem Magyarországon valamelyik nagy látogatottságú honlapon.
    Végig olvastam az összes kommentet is. Tanulságos volt. Nekem a “Bárki” nicken íróé tetszett a legjobban. Felvidított a tipikus magyarosch észjárása.
    Nos, ha én, és ahogy látom rajtam kívül még sokan ismerjük a jelenséget, a politikusok ne ismernék? Akkor miért nem emelik fel a hangjukat ellene, miért ne merik kimondani amit ki kell mondani?
    Nem tudom pontosan idézni Gyurcsányt, de valami olyasmit mondott, ha kérik, szívesen elmegy a nemzetbiztonsági bizottság ülésére a Laborc-Portik üggyel kapcsolatban ha az nyilvános lesz, de sokan nem fognak örülni annak amit mondani fog.
    Van még valakinek kérdése miért vonakodnak vele együttműködni a dinnyeföldre vágyó ellenzékiek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Bárki
    Úgy tűnik tisztelt kommentelő, hogy valamiféle sebészbetegség környékezi.
    Megkísérlem megmagyarázni:
    Fájt a vakbelem környéke. Elpanaszoltam egy ismeretlen sebész szakorvosnak.
    Igen is meretlennek, mert rosszindulatú műtétem miatt nem járok máshoz, mint
    aki megműtött. Sajnos szabadságon volt a sebészem. E miatt a sürgősségin
    kötöttem ki. Elmondtam panaszomat:
    FÁJ A VAKBELEM KÖRNYÉKÉN A HASAM.
    Vizsgálat után irt egy fájdalomcsillapítót és megnyugtatott:
    EZ NEM LEHET VAKBÉL.
    Nagyon örültem, mert azt gondoltam megúsztam a műtétet.
    Hajtott a kíváncsiság. Megnéztem a számítógéppel elkészített ambuláns
    lapomat. Láss csodát.
    Megállapított diagnózis: Fáj a beteg alhasának BAL oldala.
    .
    Nohát ez valóban nem lehetne vakbél gyulladás. Csak az a nyomorult vakbél
    miért lenne bal oldalamon. Máig is izgat!
    .
    Nahát itt van, amiért magyaráznom kell, hogy melyik oldal hol fekszik.
    Ezt nem akárki, hanem Bárki írta:
    “a rendszerváltás óta még nem volt annyira baloldali egyetlen kormány sem, mint a jelenlegi, és hogy a szocik még soha nem voltak ennyire jobboldaliak, mint manapság”
    Úgy látszik a fideSS diákból lett politikusai igen tehetségesnek mutatkoznak
    baloldalon. Legalább is némi megtakarított “spórolt pénzük” miatt!
    (hát még ha jobbról is látják őket egyesek, már csak barátaik miatt, nem balról)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos